gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα

+4
Marcos
chris
SuperCatz
Panagioths
8 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα Empty Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα

Δημοσίευση από Panagioths Παρ Ιουν 18, 2010 1:55 pm

Με βρήκαν πριν τρεις μέρες να νιαουρίζω μόνη μου και έρημη στη γωνιά ενός δρόμου με πολλά αυτοκίνητα. Στην αρχή νόμισαν οτι κάπου τριγύρω είναι η μαμά μου και απλά με τάισαν. Οι ώρες περνούσαν και εγώ δεν σταμάτησα να κλαίω. Προσπάθησα να τους δείξω οτι δεν θα γυρίσει ποτέ η μαμά μου. Ούτε και εγώ ακόμα ξέρω γιατί. Μετά από πολλές ώρες ήρθε το βράδυ και εγώ συνεχίζα κουλουρωμένη κάτω από ένα αυτοκίνητο να σπαράζω στα νιαουρητά-κλάμματα μήπως με μαζέψει κανένας. Με ξανατάισαν οι ίδιοι άνθρωποι αλλά αυτό με σταμάτησε μόνο λίγο από το να νιαουρίζω. Το άλλο πρωί ξανανιαούριζα με όλη μου τη δύναμη για να με ακούσουν οι γειτόνοι και να με περιθάλψει κάποιος. Ήθελα μόνο να μην ακούω το θόρυβο από τα αυτοκίνητα και το δρόμο, ήθελα απλά ένα χέρι να με πάει κάπου όπου δεν θα τρομάζω συνέχεια... Το μεσημέρι οι ίδιοι άνθρωποι, οι μόνοι που έδωσαν σημασία στα απεγνωσμένα νιάου-νιάου μου με έφεραν σπίτι και πιο αργά το απόγευμα με πήγαν στην κτηνίατρο όπου μου με βρήκαν απόλυτα υγιές. Και με ξαναέφεραν σπίτι. Αλλά στο μικρό σπιτι τους υπάρχουν άλλα δύο γατάκια, αρκετά πιο μεγάλα από εμένα και καθόλου φιλικά. Από την άλλη είπαν μεταξύ τους να μου δώσουν άλλη μια ευκαιρία να βρω τη μαμά μου και με πήγαν σε ένα μέρος ένα τετράγωνο πιο πάνω που έχει πολλές γατούλες μήπως κάποια είναι η μαμά μου και με θέλει πίσω. Κάθησα στο ίδιο σημείο όλο το βράδυ και την άλλη μέρα μέχρι το μεσημέρι. Κανείς δεν μου έδωσε σημασία και εγώ έκλαιγα συνέχεια όλη την ώρα. Οι ίδιοι άνθρωποι με ξαναμάζεψαν και με ξανάφεραν σπίτι. Αλλά δεν μπορούν να με κρατήσουν ούτε να με φιλοξενήσουν γιατί έχουν άλλα δύο γατόπουλα και οι ίδιοι λείπουν όλη μέρα από το σπίτι. Εγώ έχω χαδοανάγκες και θέλω πολύ παρέα (χάδια, αγκαλιές, τρίψιμο στη μουσούδα και όλα αυτά τα ωραία που δεν μου έκαναν ποτέ). Θέλω πολλές φορές τάισμα τη μέρα και περιποίηση. Επίσης όταν δεν μου τα κάνουν θυμάμαι τη μαμά μου που μου λείπει και πλαντάζω στο κλάμα και ενοχλώ όλη την πολυκατοικία,ειδικά τους ακριβώς από κάτω που χτες τη νύχτα ήρθαν και έκαναν δυο φορές παρατήρηση να μην νιαουρίζω συνέχεια. Στο τέλος θα ψάχνουν για σπίτι και οι άνθρωποι που με βρήκαν (και τα δυο άλλα ψιψί τους..χεχε!)

Τελικά μονολογώ και σκέφτομαι: Γιατί να είναι τόσο σκληρές κάποιες γατομαμάδες; Ε;;

Για την ιστορία σας λέω οτι είμαι 2μιση-τριών μηνών και σούπερ παιχνίδι και υγιές σε όλα μου. Είναι άμεση ανάγκη να με υιοθετήσουν με αγάπη ή έστω να με φιλοξενήσουν προσωρινά μέχρι να βρεθούν γονείς και για εμένα γιατί εδώ είναι αδύνατον να μείνω έστω και ένα βράδυ....

Σας παραθέτω φωτογραφίες μήπως και θελήσετε να μάθετε περισσότερα για εμένα και να με δείτε από κοντά! (Μένω προσωρινά Άγιο Δημήτριο(Μπραχάμι)). Σταθερό: 211 8000000

Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα IMG_0479

Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα IMG_0480

Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα IMG_0482

Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα IMG_0484

Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα IMG_0485

Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα IMG_0487

Panagioths
Kitten
Kitten

Άντρας
Κατσίκα
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/06/2010

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα Empty Απ: Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα

Δημοσίευση από SuperCatz Παρ Ιουν 18, 2010 2:22 pm

Καλώς ήρθατε! Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα 734728

Το μικρό είναι κουκλάκι Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα 697817 , μπράβο σας που το σώσατε! Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα 742497

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βρεθεί γρήγορα ένα σπιτάκι γι' αυτό! Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα 322479 Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα 838337
SuperCatz
SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood : Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα M_dance

Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα Empty Απ: Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα

Δημοσίευση από chris Παρ Ιουν 18, 2010 2:33 pm

Καλή τύχη στο γατουλάκι και συγχαρητήρια σε σας που το βοηθήσατε!! Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να ήταν τόσο ευαισθητοποιημένοι με τα αδεσποτάκια!Είναι ψυχίτσες ανήμπορες...
Εύχομαι να βρεθεί σύντομα σπιτάκι για το μικρούλι!!!! Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα 838337

chris
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Σκύλος
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/04/2010
Mood : Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα M_yoohoo

Δημοσίευση από Marcos Παρ Ιουν 18, 2010 2:39 pm

Καλώς τους! Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα 270712
Εύχομαι καλή τύχη με την μικρούλα! Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα 838337 Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα 838337 Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα 838337

Να σας μεταφέρω την αγγελία σας στο "Αναζητούνται Γατογονείς" που θα την δεί περισσότερος κόσμος; Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα 270712
Marcos
Marcos
Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

Θηλυκό
Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood : Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα M_icecream

Δημοσίευση από Panagioths Παρ Ιουν 18, 2010 2:41 pm

Ευχαριστούμε Smile
Ό,τι νομίζετε καλύτερα εσείς για να την δει περισσότερος κόσμος :-)

Ευχαριστώ!!

Panagioths
Kitten
Kitten

Άντρας
Κατσίκα
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/06/2010

Δημοσίευση από Marcos Παρ Ιουν 18, 2010 2:43 pm

Τίποτε! Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα 270712 Μακάρι να την αγαπήσει κάποιος! Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα 952616
Εγώ τα λατρεύω αυτά τα αραχνάκια! Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα 697817
Marcos
Marcos

Θηλυκό
Κατσίκα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood : Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα M_icecream

Δημοσίευση από SophiaSonia21 Παρ Ιουν 18, 2010 4:47 pm

Ψυχούυυυυλα μου!!! Αχ, τι μικρούλι κ αδυνατούλι που είναι pale Μπράβο σας που το σώσατε.

Εύχομαι κάθε τύχη flower flower flower
SophiaSonia21
SophiaSonia21
Mature Cat
Mature Cat

Θηλυκό
Τίγρης
Αριθμός γατουνίων : 3 - Steve/Jim/Lila
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Μπορώ να τα βουτήξω όλα? Τα μισά έστω?
Motto : Όσο περισσότερο γνωρίζω τους άντρες τόσο περισσότερο αγαπώ τους γάτους μου
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/05/2010
Mood : Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα M_coffee

https://www.youtube.com/user/SophiaSonia21

Δημοσίευση από manto Παρ Ιουν 18, 2010 5:46 pm

Ψιψινάκι μου....love
Καλή της τύχη! luck luck luck luck luck luck
manto
manto
Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus

Θηλυκό
Σκύλος
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood : Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα M_violi

Δημοσίευση από flokatoula Παρ Ιουν 18, 2010 9:11 pm

Μικρή νυχτεριδούλα Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα 45749
flokatoula
flokatoula

Θηλυκό
Βουβάλι
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood : Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα Collec11

Δημοσίευση από Anatoli Τετ Ιουν 23, 2010 9:56 pm

up
Anatoli
Anatoli
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood : Χαρίζεται υπερτρυφερή εγκαταλελειμμένη υγιής χαδοψιψίνα Parta10

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης