Τσαμπουκάς μόνος ψάχνει....
+24
NiaR
vaso
Λιαννα
SuperCatz
Πούπσυ
Smokys
niou
gatoras
ladycat
manto
melitta
markello
Maro
nosyparker
Marcos
patousis
Anatoli
SophiaSonia21
marestros
marmanga
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
Pepita
Gloriana
Chouzouris
28 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 7 από 7
Σελίδα 7 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Τσαμπουκάς μόνος ψάχνει....
Και γώ έτσι θα έλεγα.
Ξέρεις, ένα τεστ απλό για το αν είναι αφυδατωμένα είναι να τραβήξεις το δέρμα τους πχ στο σβερκάκι και να δείς αν επανέρχεται γρήγορα στη θέση του.
Αν είναι οκ, επανέρχεται γρήγορα.
Έτσι κι αλλιώς, αν πάτε αύριο στο γιατρό και τα βρεί αφυδατωμένα θα τους βάλει ορό.
Δοκίμασε μήπως καταλάβεις, έστω και συγκριτικά με τα άλλα και βλέπεις....
Ξέρεις, ένα τεστ απλό για το αν είναι αφυδατωμένα είναι να τραβήξεις το δέρμα τους πχ στο σβερκάκι και να δείς αν επανέρχεται γρήγορα στη θέση του.
Αν είναι οκ, επανέρχεται γρήγορα.
Έτσι κι αλλιώς, αν πάτε αύριο στο γιατρό και τα βρεί αφυδατωμένα θα τους βάλει ορό.
Δοκίμασε μήπως καταλάβεις, έστω και συγκριτικά με τα άλλα και βλέπεις....
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Σχετικά καλά το βλέπω, εδώ έχει πιεί 30 ml νεράκι από τη σύριγγαμ που κανονικά ας πούμε πιο πολυ χλαπακιάζουν, παρά πίνουν νερό. Τεσπα, άρχισε να φωνάζει η μαμά να ντυθώ. Ούτε να κοιμηθώ δεν πρόλαβα λιγάκι.
Α, βλέπω δεν το γλιτώνετε το emergency, όπως και να 'χει...
Η μαμά έχει ήδη σηκώσει ατμό...
Άντε περαστικούλια τους!
Η μαμά έχει ήδη σηκώσει ατμό...
Άντε περαστικούλια τους!
-
Mood :
ωχχχ. περαστικά σας!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Περαστικά στα μικρούλια
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Περιμενουμε νεα σας!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Ουφ, μόλις γυρίσαμε! Πήγαμε σε μία 24ωρη κλινική στην Πατησίων που βρήκα από το νετ. Τα μικράκια μου έχουν κ τα τρία πυρετό, ο Στηβ 40,7, ο Τζιμ 40,6 κ η Λίλα 40,5. Έχουν ίωση, είτε καλλυκο-ιό, είτε ένα όνομα που δε θυμάμαι κ το κόλλησαν από τους ψύλλους πριν γίνουν οι αποπαρασιτώσεις. Αλλά πρέπει να γίνει ανάλυση για να είμαστε σίγουροι. Έκανε κ στα τρία παυσίπονη/αντιπυρετική ένεση κ τους έδωσε κ σιροπάκι βιμπραμισίν. Επίσης η Λίλα έχει ψώρα στ'αφτιά κ εγώ κόντεψα να πάθω αποπληξία όταν μου το 'πε. Μάλλον έχουν κολλήσει ή ΘΑ κολλήσουν κ τα μικρά αλλά δεν μπορεί να φανεί αυτό τώρα στο μικροσκόπιο γιατί είναι καλά καθαρισμένα τ'αφτάκια τους σε αντίθεση με της Λίλας που δεν μπορούσα να καθαρίσω την μπιχλίτσα με τίποτα. Να φανταστείτε ότι έβαλε εκείνη την ώρα στο μικροσκόπιο το δείγμα από τ'αφτιά της Λίλας κ μου είπε να πάω να δω κ εγώ. Εφιάλτες θα έχω όλη τη νύχτα. Όλο μαύρο, κατάμαυρο κ πάνω σ'αυτό να περπατάνε πάνω-κάτω μές στην τρελλή χαρά κάτι μικρά, μαύρα σιχάματα. Ακόμα νιώθω φαγούρα
Πάντως ο γιατρός ωραίο μαναράκι Είχα να φλερτάρω να περνάει η ώρα. Θα ξαναπάω τη Δευτέρα για να μου δείξει πώς να βάζω ένα υγρό στο αυτί της Λίλας κ πώς να κάνω αποπαρασίτωση με αμπούλα.
Πάντως ο γιατρός ωραίο μαναράκι Είχα να φλερτάρω να περνάει η ώρα. Θα ξαναπάω τη Δευτέρα για να μου δείξει πώς να βάζω ένα υγρό στο αυτί της Λίλας κ πώς να κάνω αποπαρασίτωση με αμπούλα.
Περαστικά σας!
manto- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Τόπος : Κερατσίνι - Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Καρβουνάκη που μου είναι κι εύκολο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/01/2009
Mood :
δεν ξερω τι να πω. να χαρω που μαθατε τα νεα και μπορειτε να δρασετε? να στεναχωρηθω που θα τρεχετε και αυριο?
οπως και να εχει παντως ολα θα πανε καλα. μην αγχωνεσαι με την ψωρα, δεν ειναι και κατι τοσο φοβερο.
οπως και να εχει παντως ολα θα πανε καλα. μην αγχωνεσαι με την ψωρα, δεν ειναι και κατι τοσο φοβερο.
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Άντε περαστικά!
Μην ανησυχείς με τη μπιχλίτσα στο αυτί. Όλα τα γατιά που σέβονται τον εαυτό τους, το έχουν περάσει!
Μην ανησυχείς με τη μπιχλίτσα στο αυτί. Όλα τα γατιά που σέβονται τον εαυτό τους, το έχουν περάσει!
Gloriana- Γατοσπιτόγατα με Γατ-Alzheimer
-
Τόπος : Σαλόνικα
Αριθμός γατουνίων : πέρασαν πολλά δεν έμεινε κανένα! :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : άνοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Μπεζ κουκίτσα
Motto : Δεν μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους, μπορείτε μόνο να τους αγαπάτε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/11/2007
Mood :
Ξανά-μανά, περαστικά σας και ΓΡΗΓΟΡΑ!!!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Περαστικά σας!
Maro- Γατοδιαβιβάστρια
-
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός γατουνίων : Ένα
Motto : Don't breed or buy while stray animals die!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/06/2008
Mood :
Πωπω τρέξιμο....
Περαστικά και αγύριστα εύχομαι
Περαστικά και αγύριστα εύχομαι
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Περαστικουλια!!
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
Περαστικά σας!!!! Όλα αντιμετωπίσιμα!
-
Mood :
Αχ αισθάνομαι άσχημα βρε Σοφία... Δεν είχα δει τα αυτάκια της μικρής...
Ελπιζω όλα να πάνε καλά τώρα!
Ελπιζω όλα να πάνε καλά τώρα!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
SophiaSonia21 έγραψε:Ουφ, μόλις γυρίσαμε! Πήγαμε σε μία 24ωρη κλινική στην Πατησίων που βρήκα από το νετ. Τα μικράκια μου έχουν κ τα τρία πυρετό, ο Στηβ 40,7, ο Τζιμ 40,6 κ η Λίλα 40,5. Έχουν ίωση, είτε καλλυκο-ιό, είτε ένα όνομα που δε θυμάμαι κ το κόλλησαν από τους ψύλλους πριν γίνουν οι αποπαρασιτώσεις. Αλλά πρέπει να γίνει ανάλυση για να είμαστε σίγουροι. Έκανε κ στα τρία παυσίπονη/αντιπυρετική ένεση κ τους έδωσε κ σιροπάκι βιμπραμισίν. Επίσης η Λίλα έχει ψώρα στ'αφτιά κ εγώ κόντεψα να πάθω αποπληξία όταν μου το 'πε. Μάλλον έχουν κολλήσει ή ΘΑ κολλήσουν κ τα μικρά αλλά δεν μπορεί να φανεί αυτό τώρα στο μικροσκόπιο γιατί είναι καλά καθαρισμένα τ'αφτάκια τους σε αντίθεση με της Λίλας που δεν μπορούσα να καθαρίσω την μπιχλίτσα με τίποτα. Να φανταστείτε ότι έβαλε εκείνη την ώρα στο μικροσκόπιο το δείγμα από τ'αφτιά της Λίλας κ μου είπε να πάω να δω κ εγώ. Εφιάλτες θα έχω όλη τη νύχτα. Όλο μαύρο, κατάμαυρο κ πάνω σ'αυτό να περπατάνε πάνω-κάτω μές στην τρελλή χαρά κάτι μικρά, μαύρα σιχάματα. Ακόμα νιώθω φαγούρα
Περαστικά σας ....
νο κομεντς ..... (δεν ήξερα ότι γίνονται και ιδιαίτερα μαθήματα για τη χρήση της αμπούλας..., να ζητήσεις να σου πιάσει το χέρι για να σου δείξει ακρίβως το τρόπο της κίνησης του χεριού για να αδειάσει σωστά η αμπούλα. )
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Όταν αρχίσεις την θεραπεία για την ψώρα, αν έχουν κρεβατάκια που ξαπλώνουν συνήθως, να τα πλύνεις μερικές φορές με καυτό νερό κι αυτά, για να μην την ξανααρπάξουν.
Εναλλακτικά μπορείς να τα ψεκάσεις και με Frontline σπρέυ, (τα κρεβάτια τους) αλλά θα σου έλεγα να μην τα φορτώσεις χημικά, και απλά να τα πλύνεις.
Εναλλακτικά μπορείς να τα ψεκάσεις και με Frontline σπρέυ, (τα κρεβάτια τους) αλλά θα σου έλεγα να μην τα φορτώσεις χημικά, και απλά να τα πλύνεις.
-
Mood :
Περαστικά σε ολα
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τις ευχές! Τα δύο μικρούλια πάνε πολύ καλύτερα, η μικρή δεν έχει κ πυρετό πλέον κ έχουν αρχίσει να μισοτρώνε. Το Τζιμάκι μου έχει τον υψηλότερο πυρετό από τα τρία αλλά τρώει κ νομίζω ότι βοηθάει το ότι έρχεται κ με βυζαίνει. Σα να παίρνει θάρρος. Το Στηβάκι μου ακόμα δεν τρώει τίποτα κ του δίνω ακόμα με σύριγγα νεράκι. Αλλά έχουμε εξοπλιστεί πλήρως με σύριγγκες τροφής, σύριγγες για να παίρνουν την αντιβίωση τους κ θερμομετράκι. (Ναί εγώ τους θερμομετρώ. Πρέπει να τ'αγαπάω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αυτά τα γατιά για να κάνω τέτοια διαδικασιά, εγώ, η βασίλισσα της σιχαμάρας!)
Να μην αισθάνεσαι καθόλου άσχημα, πού να το 'ξερες? Κ εγώ που τόσες μέρες τα καθάριζα κ τα πρόσεχα, δεν είχα καταλάβει κάτι.
Αααααα, πολύ καλή ιδέα! Όπως κάναμε μικρά όταν πιάναμε ψύρρες! Αν κ μιας κ κοιμούνται στο μαξιλάρι μου μάλλον θα ψεκαστώ κ εγώ με frontline, μην αρπάξω τίποτα!
Εννοείται, υπάρχει ειδική μέθοδος για να βάζεις την αμπούλα ανάλογα με το πώς το ευχαριστιέται ο καθένας Εγώ πάντως θα πάω....όχι τίποτ' άλλο αλλά για να δεί κ τα γατιά κ να μου ξαναδείξει κ το μικροσκόπιό του
Αχ αισθάνομαι άσχημα βρε Σοφία... Δεν είχα δει τα αυτάκια της μικρής...
Να μην αισθάνεσαι καθόλου άσχημα, πού να το 'ξερες? Κ εγώ που τόσες μέρες τα καθάριζα κ τα πρόσεχα, δεν είχα καταλάβει κάτι.
Όταν αρχίσεις την θεραπεία για την ψώρα, αν έχουν κρεβατάκια που ξαπλώνουν συνήθως, να τα πλύνεις μερικές φορές με καυτό νερό κι αυτά, για να μην την ξανααρπάξουν.
Αααααα, πολύ καλή ιδέα! Όπως κάναμε μικρά όταν πιάναμε ψύρρες! Αν κ μιας κ κοιμούνται στο μαξιλάρι μου μάλλον θα ψεκαστώ κ εγώ με frontline, μην αρπάξω τίποτα!
νο κομεντς ..... (δεν ήξερα ότι γίνονται και ιδιαίτερα μαθήματα για τη χρήση της αμπούλας..., να ζητήσεις να σου πιάσει το χέρι για να σου δείξει ακρίβως το τρόπο της κίνησης του χεριού για να αδειάσει σωστά η αμπούλα.
Εννοείται, υπάρχει ειδική μέθοδος για να βάζεις την αμπούλα ανάλογα με το πώς το ευχαριστιέται ο καθένας Εγώ πάντως θα πάω....όχι τίποτ' άλλο αλλά για να δεί κ τα γατιά κ να μου ξαναδείξει κ το μικροσκόπιό του
Για την ψώρα σου έδωσε φάρμακο?
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Ναί, μου έγραψε ένα Otimectin που τους το βάζεις στ'αφτιά κ κάνεις μάλαξη απ'έξω.
Επίσης, μου έγραψε την αμπούλα Stronghold (την ροζ) γιατί θεωρεί ότι η εξωτερική αποπαρασίτωση με frontilne δεν είναι επαρκής.
Κ επίσης μου έγραψε κ ένα χάπι, το drontal γάτας που είναι για εσωτερική αποπαρασιτώση επειδή ούτε το banmith το θεωρεί καλό καθώς σκοτώνει μόνο κάποια παράσιτα κ όχι κάποια άλλα σοβαρά, όπως ο εχινόκοκκος.
Κ φυσικά το βιμπραμισίν που είναι για τον ιό
Δεν ξέρω αν είναι υπερβολικός ή πολύ σχολαστικός ή κάτι άλλο ή αν απλά έχει δίκιο..... Τα φάρμακα πάντως είναι κτηνιατρικά, δεν υπάρχουν στα δικά μας φαρμακεία κ θα πρέπει να τα παραγγείλω αύριο.
Edit: θα ρωτήσω κ τον δικό μου γιατρό κ τον αίλουρο αν είναι, γιατί δεν πήγαμε το Σάββατο όπως σχεδιάζαμε. Ξεμείναμε από λεφτά με το έκτακτο την Παρασκευή το βράδυ
Επίσης, μου έγραψε την αμπούλα Stronghold (την ροζ) γιατί θεωρεί ότι η εξωτερική αποπαρασίτωση με frontilne δεν είναι επαρκής.
Κ επίσης μου έγραψε κ ένα χάπι, το drontal γάτας που είναι για εσωτερική αποπαρασιτώση επειδή ούτε το banmith το θεωρεί καλό καθώς σκοτώνει μόνο κάποια παράσιτα κ όχι κάποια άλλα σοβαρά, όπως ο εχινόκοκκος.
Κ φυσικά το βιμπραμισίν που είναι για τον ιό
Δεν ξέρω αν είναι υπερβολικός ή πολύ σχολαστικός ή κάτι άλλο ή αν απλά έχει δίκιο..... Τα φάρμακα πάντως είναι κτηνιατρικά, δεν υπάρχουν στα δικά μας φαρμακεία κ θα πρέπει να τα παραγγείλω αύριο.
Edit: θα ρωτήσω κ τον δικό μου γιατρό κ τον αίλουρο αν είναι, γιατί δεν πήγαμε το Σάββατο όπως σχεδιάζαμε. Ξεμείναμε από λεφτά με το έκτακτο την Παρασκευή το βράδυ
SophiaSonia21 έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τις ευχές! Τα δύο μικρούλια πάνε πολύ καλύτερα, η μικρή δεν έχει κ πυρετό πλέον κ έχουν αρχίσει να μισοτρώνε. Το Τζιμάκι μου έχει τον υψηλότερο πυρετό από τα τρία αλλά τρώει κ νομίζω ότι βοηθάει το ότι έρχεται κ με βυζαίνει. Σα να παίρνει θάρρος. Το Στηβάκι μου ακόμα δεν τρώει τίποτα κ του δίνω ακόμα με σύριγγα νεράκι. Αλλά έχουμε εξοπλιστεί πλήρως με σύριγγκες τροφής, σύριγγες για να παίρνουν την αντιβίωση τους κ θερμομετράκι. (Ναί εγώ τους θερμομετρώ. Πρέπει να τ'αγαπάω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αυτά τα γατιά για να κάνω τέτοια διαδικασιά, εγώ, η βασίλισσα της σιχαμάρας!)Αχ αισθάνομαι άσχημα βρε Σοφία... Δεν είχα δει τα αυτάκια της μικρής...
Να μην αισθάνεσαι καθόλου άσχημα, πού να το 'ξερες? Κ εγώ που τόσες μέρες τα καθάριζα κ τα πρόσεχα, δεν είχα καταλάβει κάτι.Όταν αρχίσεις την θεραπεία για την ψώρα, αν έχουν κρεβατάκια που ξαπλώνουν συνήθως, να τα πλύνεις μερικές φορές με καυτό νερό κι αυτά, για να μην την ξανααρπάξουν.
Αααααα, πολύ καλή ιδέα! Όπως κάναμε μικρά όταν πιάναμε ψύρρες! Αν κ μιας κ κοιμούνται στο μαξιλάρι μου μάλλον θα ψεκαστώ κ εγώ με frontline, μην αρπάξω τίποτα!νο κομεντς ..... (δεν ήξερα ότι γίνονται και ιδιαίτερα μαθήματα για τη χρήση της αμπούλας..., να ζητήσεις να σου πιάσει το χέρι για να σου δείξει ακρίβως το τρόπο της κίνησης του χεριού για να αδειάσει σωστά η αμπούλα.
Αμπουλες, ευχαρίστηση και μικρο-σκόπια... ελπιζω τα γατιά να μην βλέπουν και να υπαρχει και παραβάν , απο εκεί και περά....περαστικά στα γατούνια
- Σπόιλερ:
-
Mood :
Περαστικούλια τους μωρέ..
Εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλύτερα από 'δω και πέρα και να μην ξαναέχετε παρεμφερείς περιπέτειες!!
Εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλύτερα από 'δω και πέρα και να μην ξαναέχετε παρεμφερείς περιπέτειες!!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Σ'ευχαριστώ πολύ, μακάρι, γιατί δεν τ'αντέχει το στομάχι μας τέτοια αγωνία.
Δημήτρη, το έλεγξα για παραβαν, δεν έχει!
SophiaSonia21 έγραψε:Σ'ευχαριστώ πολύ, μακάρι, γιατί δεν τ'αντέχει το στομάχι μας τέτοια αγωνία.
, Αισχος.....
σε βρίσκω σουπερ παρατηρητική !!!
- Σπόιλερ:
-
Mood :
Δεν ψάχνουμε πια σπίτι κύριοι. Θα μείνουμε με τη θεά που μας φροντίζει. Ορίστε μας!
SophiaSonia21 έγραψε:Δεν ψάχνουμε πια σπίτι κύριοι. Θα μείνουμε με τη θεά που μας φροντίζει. Ορίστε μας!
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Σοφία, είναι πολύ γλυκιά η φωτογραφία στην υπογραφή σου!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Χιχι, γυρνάω κ κοιτάω τη μαμά μου "να σου πω, τη Λίλα δε θα τη δώσουμε, ε?" Κ μου κάνει "όχι ρε γαμώ το, δε θα τη δώσουμε "
Είναι από χθες που ήταν ζαβλακωμένα τα πουλάκια μου
Σοφία, είναι πολύ γλυκιά η φωτογραφία στην υπογραφή σου!
Είναι από χθες που ήταν ζαβλακωμένα τα πουλάκια μου
Αχχχχχ... καταπληκτική φωτό.... συγκινήθηκα!
-
Mood :
Υπέροχη η φωτογραφία
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
Σελίδα 7 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Παρόμοια θέματα
» Silvestor μόνος ψάχνει.....
» Φώτης, γατούλης μόνος, ψάχνει...
» Σκύλος μόνος ψάχνει (Χαλκιδική-Θεσσαλονίκη)
» ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ...
» Ο μικρός Κάζε είναι μόνος...
» Φώτης, γατούλης μόνος, ψάχνει...
» Σκύλος μόνος ψάχνει (Χαλκιδική-Θεσσαλονίκη)
» ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ...
» Ο μικρός Κάζε είναι μόνος...
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 7 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios