Ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς στη γάτα μου μετά από την στείρωση
+6
gatoras
markello
SuperCatz
marestros
patousis
vanessa6306
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς στη γάτα μου μετά από την στείρωση
Γεια σας. Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι που συμβάινει στη γάτα μου. 3Μέρες μετά την στείρωση και που όλα είχαν πάει καλά, η γάτα μου (θηλυκή) άρχισε να ξύνεται έντονα, παντού και όχι μόνο στο σημείο της επέμβασης, σαν να κουνούσε το τρίχωμά της σπασμωδικά και έτρεχε πέρα δώθε σαν την τρελή.. Συνέβαινε για αρκέτες ώρες μέχρι που πήραμε τηλέφωνο τον κτηνίατρο. Μας είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα την ενοχλούν και την τραβάνε τα ράμματα, αλλά για καλό και για κακό μας συνέστησε να της χορηγήσουμε μισό prezolon (είναι αντιισταμινικό χάπι) για τυχόν αλλεργία σε κάτι. Μας είπε πως αν την δούμε καλύτερα να της δώσουμε άλλο ενα μισό το πρωί και θα είναι εντάξει. Έτσι και έγινε. Μετά από το χαπάκι έδειχνε καλύτερα και της δώσαμε και το πρωί. Περνούσαν οι μέρες όμως και κατά διαστήματα την έπιανε πάλι το ίδιο. Ξαφνικά ''τρωγόταν'' ολόκληρη και έτρεχε μέσα στο σπίτι σαν την τρελή.. Δεν γινόταν τόσο συχνά αλλά γινόταν που και πού. Έχει περάσει ένας μήνας και κάτι παραπάνω, απο την ημέρα που της κάναμε την στείρωση και ενώ έδειχνε ζωηρή, μέσα στο παιχνίδι και τη σκανταλιά(γιατί είναι και ιδιαίτερα ενεργητικό γατί), χτες της μειώθηκε η όρεξη και σήμερα τρώει ελάχιστα έως τίποτα. Νιαουρίζει σαν να πεινάει, δηλαδή δείχνει ότι θέλει φαγητό και όταν της βάζουμε, το μυρίζει και φεύγει. Δοκιμάσαμε πολλές τροφές, αν και τις έτρωγε πάντα αυτές που τις δίνουμε, και τίποτα. Ούτε νερό πίνει πολύ. Δείχνει προβληματισμένη και ή θα κρύβεται κάπου ή θα περπατάει σε όλο το σπίτι και στο τέλος θα μένει καθισμένη κάτω.
Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορεί να οφείλεται τέτοια συμπεριφορά σε μετ'εγχειριτική επιπλοκή, από τη στείρωση και γενικότερα τί μπορεί να συμβαίνει.. Εννοείται πως θα την πάω στον κτηνίατρο με την πρώτη ευκαιρία, απλά θα ήθελα να ακούσω και την γνώμη σας αν γνωρίζετε κάτι.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορεί να οφείλεται τέτοια συμπεριφορά σε μετ'εγχειριτική επιπλοκή, από τη στείρωση και γενικότερα τί μπορεί να συμβαίνει.. Εννοείται πως θα την πάω στον κτηνίατρο με την πρώτη ευκαιρία, απλά θα ήθελα να ακούσω και την γνώμη σας αν γνωρίζετε κάτι.
vanessa6306- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/07/2010
Απ: Ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς στη γάτα μου μετά από την στείρωση
Η γνωμη μου ειναι να την πας σε καποιον αλλο κτηνιατρο αμεσα. Καποιον που να ειναι και χειρουργος
Αμεσα ομως. ενα γατι που δεν τρωει εχει σοβαρο προβλημα
Αμεσα ομως. ενα γατι που δεν τρωει εχει σοβαρο προβλημα
patousis- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : Καπανδρίτι
Αριθμός γατουνίων : 9+10 μικρα
Motto : Ουδεις Αχαριστότερος Του Ευεργετιθεντος.
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2008
Mood :
μπορει να ηταν το θεμα του ξυσιματος απο κατι αλλεργικο αλλα αυτη η συμπεριφορα που περιγραφεις της τελευταιας ημερας ειναι πολυ ανησυχητικη.
μια επισκεψη στο γιατρο νομιζω ειναι απαραιτητη. ουτε τρωει ουτε νερο... πολυ ασχημο!
μια επισκεψη στο γιατρο νομιζω ειναι απαραιτητη. ουτε τρωει ουτε νερο... πολυ ασχημο!
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
vanessa6306 έγραψε:Γεια σας. Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι που συμβάινει στη γάτα μου. 3Μέρες μετά την στείρωση και που όλα είχαν πάει καλά, η γάτα μου (θηλυκή) άρχισε να ξύνεται έντονα, παντού και όχι μόνο στο σημείο της επέμβασης, σαν να κουνούσε το τρίχωμά της σπασμωδικά και έτρεχε πέρα δώθε σαν την τρελή.. Συνέβαινε για αρκέτες ώρες μέχρι που πήραμε τηλέφωνο τον κτηνίατρο. Μας είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα την ενοχλούν και την τραβάνε τα ράμματα, αλλά για καλό και για κακό μας συνέστησε να της χορηγήσουμε μισό prezolon (είναι αντιισταμινικό χάπι) για τυχόν αλλεργία σε κάτι. Μας είπε πως αν την δούμε καλύτερα να της δώσουμε άλλο ενα μισό το πρωί και θα είναι εντάξει. Έτσι και έγινε. Μετά από το χαπάκι έδειχνε καλύτερα και της δώσαμε και το πρωί. Περνούσαν οι μέρες όμως και κατά διαστήματα την έπιανε πάλι το ίδιο. Ξαφνικά ''τρωγόταν'' ολόκληρη και έτρεχε μέσα στο σπίτι σαν την τρελή.. Δεν γινόταν τόσο συχνά αλλά γινόταν που και πού. Έχει περάσει ένας μήνας και κάτι παραπάνω, απο την ημέρα που της κάναμε την στείρωση και ενώ έδειχνε ζωηρή, μέσα στο παιχνίδι και τη σκανταλιά(γιατί είναι και ιδιαίτερα ενεργητικό γατί), χτες της μειώθηκε η όρεξη και σήμερα τρώει ελάχιστα έως τίποτα. Νιαουρίζει σαν να πεινάει, δηλαδή δείχνει ότι θέλει φαγητό και όταν της βάζουμε, το μυρίζει και φεύγει. Δοκιμάσαμε πολλές τροφές, αν και τις έτρωγε πάντα αυτές που τις δίνουμε, και τίποτα. Ούτε νερό πίνει πολύ. Δείχνει προβληματισμένη και ή θα κρύβεται κάπου ή θα περπατάει σε όλο το σπίτι και στο τέλος θα μένει καθισμένη κάτω.
Αν ήμουν στη θέση σου, θα την είχα ήδη πάει, προ πολλού, στο γιατρό..
Οι γάτες κρύβουν πολύ καλά ό,τι κι αν έχουν - από θέμα υγείας - και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο, και κατ' επέκταση επικίνδυνο για την υγεία τους, το να διαγνωσθεί, να προληφθεί ή να θεραπευτεί κάτι..
Μην την πας με την πρώτη ευκαιρία, πήγαινέ την άμεσα, σήμερα κιόλας, η γατούλα μπορεί να κινδυνεύει.. Έχουμε ακούσει και διαβάσει ιστορίες τρόμου με στειρώσεις θηλυκών..
Και είναι ήδη ένα μήνα που έχει αυτή τη συμπεριφορά, απ' ότι λες και πλέον άρχισε να μην τρώει και να μην πίνει νερό, πράγμα που μόνο καλό δεν είναι..
Η δική μας η γνώμη δεν έχει καμία αξία μπροστά στη διάγνωση του κτηνίατρου.
Ό,τι και να σου πει κάποιος από εδώ, αν έχει τύχει παρεμφερής περίπτωση στη γάτα του, δεν συνεπάγεται ότι θα είναι το ίδιο με τη δική σου γάτα.
Κάθε περίπτωση μπορεί να είναι διαφορετική, όπως άλλωστε ισχύει και με τους ανθρώπους.
Καλώς ήρθες στο Γατόσπιτο, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη γατούλα σου, και για ό,τι νέα έχεις, ενημέρωσέ μας..
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Πιστευω κι εγώ, πως πρεπει να την πας άμεσα σε κτηνιατρο...εχει περασει καιρος. Τη συμπεριφορα για την οποια μιλας, πρωτη φορα την ακουω..
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
Θα συμφωνήσω να την πας ΆΜΕΣΑ σε ΆΛΛΟ κτηνίατρο και όχι στον ίδιο για έναν έλεγχο. Ένα ζώο που δεν δεν τρώει, πινει και κρύβεται υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πονάει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gatoras στις Τρι Ιουλ 13, 2010 1:38 pm, 1 φορά
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
περιμενουμε νεα σας!
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Την είχε ξαναδεί ο γιατρός της μετά τη στείρωση για να της βγάλει πχ τα ράμματα;
Αν ναι, την είχε βρεί καλά;
Νομίζω ότι θα πρέπει να παρατηρήσεις καλά τί κάνει, και να το πείς στον γιατρό σας.
Πάντως γενικά όταν δεν τρώνε σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα έχουν...
Αλλά ίσως (αν έχει όρεξη να φάει αλλά δεν μπορεί), να είναι κάποιο πρόβλημα άσχετο, πχ. μέσα στο στόμα της... κι όχι σε σχέση με την στείρωση γενικότερο...
Γι' αυτό που περιγράφεις με το τρίχωμα το μόνο παρόμοιο που έχω υπ' όψη μου, είναι να τα τσιμπάει ξαφνικά ψύλλος και αρχίζουν να τρέχουν και να τινάζουν το δέρμα όπως περιγράφεις... Δεν ξέρω κάτι άλλο... Είχες κάνει εξωτερική αποπαρασίτωση;
Το λέω γιατί καμιά φορά πάει ο νούς μας στο χειρότερο κι είναι κάτι πολύ απλό...
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και για σένα και την γατίτσα σου!
Αν ναι, την είχε βρεί καλά;
Νομίζω ότι θα πρέπει να παρατηρήσεις καλά τί κάνει, και να το πείς στον γιατρό σας.
Πάντως γενικά όταν δεν τρώνε σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα έχουν...
Αλλά ίσως (αν έχει όρεξη να φάει αλλά δεν μπορεί), να είναι κάποιο πρόβλημα άσχετο, πχ. μέσα στο στόμα της... κι όχι σε σχέση με την στείρωση γενικότερο...
Γι' αυτό που περιγράφεις με το τρίχωμα το μόνο παρόμοιο που έχω υπ' όψη μου, είναι να τα τσιμπάει ξαφνικά ψύλλος και αρχίζουν να τρέχουν και να τινάζουν το δέρμα όπως περιγράφεις... Δεν ξέρω κάτι άλλο... Είχες κάνει εξωτερική αποπαρασίτωση;
Το λέω γιατί καμιά φορά πάει ο νούς μας στο χειρότερο κι είναι κάτι πολύ απλό...
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και για σένα και την γατίτσα σου!
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
καταρχην το prezolon ειναι κορτιζονη
ουτε την δινουμε χωρις να υπαρχει συγκεκριμμενος λογος,ουτε την κοβουμε μαχαιρι
και εγω θα σου ελεγα να την πας αμεσα σε αλλο γιατρο
προβλημα που επαναλαμβανεται μπορει να υποδηλωνει κατι σοβαρο
ουτε την δινουμε χωρις να υπαρχει συγκεκριμμενος λογος,ουτε την κοβουμε μαχαιρι
και εγω θα σου ελεγα να την πας αμεσα σε αλλο γιατρο
προβλημα που επαναλαμβανεται μπορει να υποδηλωνει κατι σοβαρο
barkoulitses- Mature Cat
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 16 ΚΑΙ 1 ΣΚΥΛΟ
Motto : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2008
Mood :
Γεια σας και πάλι, τελικά την πήγαμε στο γιατρό την ημέρα που δεν έτρωγε, έδειχνε εξαντλημένη και καθόταν ακίνητη, όταν κουνιόταν έστω και λίγο έτρεμε. Πήγαν όλα καλά όμως, ο γιατρός μας είπε ότι είχε κρυώσει και είχε πυρετό, της έκανε μια αντιπυρετική ένεση και μια με αντιβιοτικό και μας έδωσε ειδική τροφή μέχρι να επανέλθει η κοιλιά της στα φυσιολογικά.. Την ξαναπήγαμε και την επόμενη μέρα για την 2η και τελευταία δόση του αντιβιοτικού και τώρα είναι ''περδίκι''! Όσο για το άλλο θέμα με το ξύσιμο, μας είπε ότι οι γάτες κάποιες φορές έχουν περίεργες αντιδράσεις και συμπεριφορές και πως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!! Να είστε όλοι καλά και σεις και οι γατούλες σας!!!
vanessa6306- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/07/2010
Περαστικά της λοιπόν! Όλα καλά!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Μπράβο!! Περαστικά κι αγύριστα!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
vanessa6306 έγραψε:Γεια σας. Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι που συμβάινει στη γάτα μου. 3Μέρες μετά την στείρωση και που όλα είχαν πάει καλά, η γάτα μου (θηλυκή) άρχισε να ξύνεται έντονα, παντού και όχι μόνο στο σημείο της επέμβασης, σαν να κουνούσε το τρίχωμά της σπασμωδικά και έτρεχε πέρα δώθε σαν την τρελή.. Συνέβαινε για αρκέτες ώρες μέχρι που πήραμε τηλέφωνο τον κτηνίατρο. Μας είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα την ενοχλούν και την τραβάνε τα ράμματα, αλλά για καλό και για κακό μας συνέστησε να της χορηγήσουμε μισό prezolon (είναι αντιισταμινικό χάπι) για τυχόν αλλεργία σε κάτι. Μας είπε πως αν την δούμε καλύτερα να της δώσουμε άλλο ενα μισό το πρωί και θα είναι εντάξει. Έτσι και έγινε. Μετά από το χαπάκι έδειχνε καλύτερα και της δώσαμε και το πρωί. Περνούσαν οι μέρες όμως και κατά διαστήματα την έπιανε πάλι το ίδιο. Ξαφνικά ''τρωγόταν'' ολόκληρη και έτρεχε μέσα στο σπίτι σαν την τρελή.. Δεν γινόταν τόσο συχνά αλλά γινόταν που και πού. Έχει περάσει ένας μήνας και κάτι παραπάνω, απο την ημέρα που της κάναμε την στείρωση και ενώ έδειχνε ζωηρή, μέσα στο παιχνίδι και τη σκανταλιά(γιατί είναι και ιδιαίτερα ενεργητικό γατί), χτες της μειώθηκε η όρεξη και σήμερα τρώει ελάχιστα έως τίποτα. Νιαουρίζει σαν να πεινάει, δηλαδή δείχνει ότι θέλει φαγητό και όταν της βάζουμε, το μυρίζει και φεύγει. Δοκιμάσαμε πολλές τροφές, αν και τις έτρωγε πάντα αυτές που τις δίνουμε, και τίποτα. Ούτε νερό πίνει πολύ. Δείχνει προβληματισμένη και ή θα κρύβεται κάπου ή θα περπατάει σε όλο το σπίτι και στο τέλος θα μένει καθισμένη κάτω.
H επιπλοκές μετά την στείρωση είναι πολύ επικίνδυνες,ιδίως αν ο γιατρός είναι χασάπης,εγώ έχασα ένα γατούλη αγκύρας μόλις ενος έτους,πηγαίνετε αμέσως σε άλλο γιατρό!!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Τέλεια τα νέα σας...πολύ το χάρηκα
gatoras- Γατοφόνος γατ' εξακολούθηση
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : Oταν θελεις, ψαχνεις τροπους,....Οταν δεν θελεις, ψαχνεις αιτιες...! Τίποτα δεν αξίζει στον κόσμο που να μας κάνει να λοξοδρομήσουμε από εκείνο που αγαπάμε.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/04/2009
Mood :
vanessa6306 έγραψε:Γεια σας και πάλι, τελικά την πήγαμε στο γιατρό την ημέρα που δεν έτρωγε, έδειχνε εξαντλημένη και καθόταν ακίνητη, όταν κουνιόταν έστω και λίγο έτρεμε. Πήγαν όλα καλά όμως, ο γιατρός μας είπε ότι είχε κρυώσει και είχε πυρετό, της έκανε μια αντιπυρετική ένεση και μια με αντιβιοτικό και μας έδωσε ειδική τροφή μέχρι να επανέλθει η κοιλιά της στα φυσιολογικά.. Την ξαναπήγαμε και την επόμενη μέρα για την 2η και τελευταία δόση του αντιβιοτικού και τώρα είναι ''περδίκι''! Όσο για το άλλο θέμα με το ξύσιμο, μας είπε ότι οι γάτες κάποιες φορές έχουν περίεργες αντιδράσεις και συμπεριφορές και πως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!! Να είστε όλοι καλά και σεις και οι γατούλες σας!!!
μπράβο,μακαρι να πανε όλα καλα~!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Αλλαγή συμπεριφοράς
» Πρόβλημα μετά τη στείρωση;
» απόστημα μετά από στείρωση
» Αντιβίωση μετά τη στείρωση
» οιστρος (?) μετα απο στειρωση
» Πρόβλημα μετά τη στείρωση;
» απόστημα μετά από στείρωση
» Αντιβίωση μετά τη στείρωση
» οιστρος (?) μετα απο στειρωση
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios