Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια
+30
ladycat
ViviS
MHTSI
nelly 's mother
Kikiriki
tsili
cloud
LAROGATA
Gatadministrator
Billy
brea
Nickpes
marmanga
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
vaso
Marcos
Fairy dogmother
Chouzouris
TITIKA CAT
nosyparker
XIONIS
melitta
sardela
flokatoula
SuperCatz
Πούπσυ
Tiger Lilly
Pepita
Anatoli
BokSurat
34 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 11
Σελίδα 1 από 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια
Οι άνθρωποι που με είχαν πήραν διαζύγιο... και ξαφνικά δεν είχα θέση στη ζωή ούτε του ενός, ούτε του άλλου. Το σπίτι μου θα γινόταν ο δρόμος, βεβαίως υπήρχε και η σκέψη για την ευθανασία... γρήγορη λύση και ανώδυνη...
Ευτυχώς, κάποιοι άκουσαν για την προδιαγεγραμμένη μου μοίρα και προσπάθησαν να μου χαρίσουν μία καλύτερη τύχη. Είμαι μαθημένη σε σπίτι, δύσκολα θα επιβίωνα στο δρόμο.
Έτσι, για την ώρα φιλοξενούμαι σε ένα δωμάτιο και αναμένω μία ελπίδα καλύτερης ζωής. Δεν είμαι στειρωμένη, όμως θα στειρωθώ, διότι ήδη γέννησα 5 γατάκια. Οι άνθρωποί μου θέλησαν να τα φορτώσουν κι αυτά, στους ανθρώπους που σήμερα με φιλοξενούν. Τελικά, τα γατάκια θα δοθούν για υιοθεσία και τώρα εγώ μόνη περιμένω... Είμαι μόλις 2 ετών.
Είμαι χαδιάρα και ακόμα αναρωτιέμαι: υπάρχει μία σπιτική γωνίτσα για εμένα? Υπάρχει άραγε δεύτερη ευκαιρία?
Τηλ 6970-464757.
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Απ: Η εγκαταλελειμμένη Νέλη βρήκε την νέα της οικογένεια
Θελουμε φωτοοοοοοο κι ας μην ειναι και καλη.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto : ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/08/2008
Mood :
καλά με πείσατε... πάω να τις περάσω
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Mood :
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
κουκλα ειναι
αλλα η Βικ δεν ειχε πει οτι ειναι περσικη;
οχι οτι παιζει καποιο ρολο απλα ετσι ρωταω
αλλα η Βικ δεν ειχε πει οτι ειναι περσικη;
οχι οτι παιζει καποιο ρολο απλα ετσι ρωταω
-
Mood :
Τι όμορφο τρίχωμα! Και τι ματάρες!
Καλή τύχη εύχομαι, μακάρι να βρεθεί σύντομα κάτι!
Καλή τύχη εύχομαι, μακάρι να βρεθεί σύντομα κάτι!
Tiger Lilly- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Δύο: Μatou, και Miles.
Motto : Never underestimate the power of denial.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2009
Mood :
Πανεμορφη!!!!Ασημενια και με μελι ματαρες!
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
τι θέλεις να πεις; ότι ΔΕΝ είναι;Pepita έγραψε:αλλα η Βικ δεν ειχε πει οτι ειναι περσικη;
μας κορόιδεψαν; μαϊμού πράγμα μας έδωσαν;
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
ειναι πολυ ομορφη!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Αχ παιδιά..
Να 'στε καλά για τα καλά σας λόγια και θα ήθελα σε αυτό το σημείο να αυτοανακυρηχθώ master της ψυχραιμίας, αφού δεν έπιασα από τα μαλλιά τις 2 τύπισσες που μας έφεραν τη γατούλα αλλά ούτε τις έβρισα καν..
Η ιστορία της υπέρτατης γαϊδουριάς και αναλγησίας, έχει ως εξής..
Όπως μπορεί κάποιοι να έχετε ήδη διαβάσει, τη Δευτέρα μου είπε μια συνάδελφος για μια γατούλα ή οποία ή θα βρεθεί στο δρόμο ή θα "κοιμηθεί" γιατί το ζευγάρι που την είχε χωρίζει και κανείς δεν μπορεί να την αναλάβει και με ρώτησε αν μπορούμε να βρούμε κάποια άλλη οικογένεια.
Μόλις άκουσα για ευθανασία, έγινα έξαλλη και της είπα να μου φέρουν τη γατούλα και θα δούμε τί θα γίνει.
Να 'ναι καλά η Ελισάβετ και ο Νίκος (παιδιά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!), προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν τη γατούλα μέχρι τουλάχιστον να φύγουν για τις διακοπές τους.
Έτσι λοιπόν, ζήτησα περισσότερες πληροφορίες για τη γατούλα και μου είπαν ότι είναι περσική, περίπου 1 - 1,5 έτους, έχει γεννήσει μια φορά αλλά τα γατάκια της δόθηκαν και είναι αποπαρασιτωμένη και εμβολιασμένη.
Κανονίσαμε λοιπόν να μου φέρουν τη γατούλα, τελικά την Παρασκευή, στη δουλειά, ώστε να την πάω στο γιατρό για τσεκ απ, πριν την πάρουν τα παιδιά στο σπίτι τους. Ζήτησα οπωσδήποτε να φέρουν μαζί το βιβλιάριό της και μου είπαν ότι θα φέρουν όλη της την προίκα και το βιβλιάριο.
Τελικά, μου άλλαξαν το ρ/β της Παρασκευής και μου είπαν ότι θα φέρουν τη γατούλα στον Αίλουρο.
Το αποτέλεσμα είναι ότι ενώ μου είχαν πει 5 και, ότι θα είναι εκεί, ήρθαν γύρω στις 6. Πάω να πάρω τη γατοφόρο να δω τη γατούλα και να μπούμε στο εξεταστήριο και κόπηκε η μέση μου. Κοιτάω τη γατοφόρο και τί να δω!!! Τη μαμά γατούλα και κάμποσα μικρά γατάκια! Τί είναι αυτά βρε κορίτσια? - Να, μου λένε, είναι τα παιδιά της. - Μα μου είπε η Ελένη (η συνάδελφός μου) ότι τα μικρά της δόθηκαν.. - Ναι, ξέρεις, μου λένε, ήταν να τα πάρει ένα παιδί, αλλά δεν μπόρεσε τελικά..
Στο ενδιάμεσο, έχω δει τη γάτα και ενώ είδα ένα πανέμορφο πλάσμα, δεν είδα ένα ΠΕΡΣΙΚΟ πανέμορφο πλάσμα.
Με τα πολλά μπαίνουμε στο εξεταστήριο, όπου ανοίξαμε τη γατοφόρο.
Μέσα λοιπόν ήταν η μαμά Νέλλυ και 5 κουκλίστικα μικρά, 2 μαυράκια, 2 ασπρομαυράκια με ροζ μυτούλες και ένα τιγράκι..
Τα βλέπει ο κος Πάνος και παθαίνει λαλά! -Καλά η μεγάλη, τους λέει, τα μικρά? Και τί του λένε ρε παιδιά.. : Είπαμε να τα φέρουμε μήπως μπορείτε να κρατήσετε και να τα δώσετε εσείς.. (έτσι εξηγείται γιατί δεν μου έφερναν τη γάτα στη δουλειά να την κατέβαζα εγώ στον Αίλουρο αλλά ήθελαν να έρθουν στο γιατρό, μήπως ξεφορτωνόντουσαν και τα μικρά έτσι...).
Αφού τους εξήγησε ο κος Πάνος ότι δεν μπορεί, είπαν ότι θα πάνε να τα αφήσουν στο πετ σοπ απ' όπου πήραν αρχικά τη Νέλλυ (τους είχαν ρωτήσει και τους είπαν οκ).. Τους λέω λοιπόν : αυτή η γατούλα πάντως δεν είναι περσική.. - Ναι, μου λένε, αλλά από το πετ σοπ που την πήραμε, μας είπαν ότι ένας από τους 2 γονείς είναι περσικό.. Τώρα αν η γατούλα των φωτό που έβαλε η Ελισάβετ σας κάνει για ημίαιμο περσικό...
Τελοσπάντων, η γατούλα εξετάστηκε, είναι υγιής, κάναμε τεστ aids και λευχαιμίας και τα 2 αρνητικά ευτυχώς.
Μας είπαν ότι είναι εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη, αλλά όταν ζήτησε ο γιατρός το βιβλιάριο να δει τί εμβόλια έχουν γίνει και πότε πρέπει να γίνει επανάληψη, πήρε την απάντηση ότι το ξέχασαν γιατί ήρθαν βιαστικά...
Μας άφησαν μια τσάντα με την "προίκα" της Νέλλυς, μια αμμολεκάνη, κυριολεκτικά για γατάκι 1-2 μηνών, 1 φτυαράκι 2 κονσέρβες που προσωπικά ούτε στα αδεσποτάκια μου δεν θα έδινα.
Αυτονότητο είναι ότι για να μεταφέρουν τα μικρά στο πετ σοπ, κράτησαν τη γατοφόρο (δεν το λέω για το έξοδο, το λέω για το γμτ..).
Η εντύπωση που αποκομίσαμε όλοι όσοι ήμασταν εκεί, είδαμε τις κοπέλες και ζήσαμε το σκηνικό, είναι ότι δεν έβλεπαν την ώρα να ξεφορτωθούν τη μαμά με τα μωρά της..
Δυστυχώς η Νέλλυ αποχωρίστηκε τα μωρά της, και τα μωρά τη μαμά τους, πράγμα που μας στενοχώρησε όλους πάρα πολύ..
Δεν έχω κάτι άλλο να πω, νομίζω, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον..
Μόνο ότι τη γατούλα, τη λυπήθηκε η ψυχή μου.. Ειλικρινά, δεν θέλω ούτε να φανταστώ πώς ζούσε μέχρι τώρα.
Και δεν είναι μόνο ότι είναι πανέμορφη, είναι εξαιρετικά γλυκιά και καλή...
Να 'στε καλά για τα καλά σας λόγια και θα ήθελα σε αυτό το σημείο να αυτοανακυρηχθώ master της ψυχραιμίας, αφού δεν έπιασα από τα μαλλιά τις 2 τύπισσες που μας έφεραν τη γατούλα αλλά ούτε τις έβρισα καν..
Η ιστορία της υπέρτατης γαϊδουριάς και αναλγησίας, έχει ως εξής..
Όπως μπορεί κάποιοι να έχετε ήδη διαβάσει, τη Δευτέρα μου είπε μια συνάδελφος για μια γατούλα ή οποία ή θα βρεθεί στο δρόμο ή θα "κοιμηθεί" γιατί το ζευγάρι που την είχε χωρίζει και κανείς δεν μπορεί να την αναλάβει και με ρώτησε αν μπορούμε να βρούμε κάποια άλλη οικογένεια.
Μόλις άκουσα για ευθανασία, έγινα έξαλλη και της είπα να μου φέρουν τη γατούλα και θα δούμε τί θα γίνει.
Να 'ναι καλά η Ελισάβετ και ο Νίκος (παιδιά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!), προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν τη γατούλα μέχρι τουλάχιστον να φύγουν για τις διακοπές τους.
Έτσι λοιπόν, ζήτησα περισσότερες πληροφορίες για τη γατούλα και μου είπαν ότι είναι περσική, περίπου 1 - 1,5 έτους, έχει γεννήσει μια φορά αλλά τα γατάκια της δόθηκαν και είναι αποπαρασιτωμένη και εμβολιασμένη.
Κανονίσαμε λοιπόν να μου φέρουν τη γατούλα, τελικά την Παρασκευή, στη δουλειά, ώστε να την πάω στο γιατρό για τσεκ απ, πριν την πάρουν τα παιδιά στο σπίτι τους. Ζήτησα οπωσδήποτε να φέρουν μαζί το βιβλιάριό της και μου είπαν ότι θα φέρουν όλη της την προίκα και το βιβλιάριο.
Τελικά, μου άλλαξαν το ρ/β της Παρασκευής και μου είπαν ότι θα φέρουν τη γατούλα στον Αίλουρο.
Το αποτέλεσμα είναι ότι ενώ μου είχαν πει 5 και, ότι θα είναι εκεί, ήρθαν γύρω στις 6. Πάω να πάρω τη γατοφόρο να δω τη γατούλα και να μπούμε στο εξεταστήριο και κόπηκε η μέση μου. Κοιτάω τη γατοφόρο και τί να δω!!! Τη μαμά γατούλα και κάμποσα μικρά γατάκια! Τί είναι αυτά βρε κορίτσια? - Να, μου λένε, είναι τα παιδιά της. - Μα μου είπε η Ελένη (η συνάδελφός μου) ότι τα μικρά της δόθηκαν.. - Ναι, ξέρεις, μου λένε, ήταν να τα πάρει ένα παιδί, αλλά δεν μπόρεσε τελικά..
Στο ενδιάμεσο, έχω δει τη γάτα και ενώ είδα ένα πανέμορφο πλάσμα, δεν είδα ένα ΠΕΡΣΙΚΟ πανέμορφο πλάσμα.
Με τα πολλά μπαίνουμε στο εξεταστήριο, όπου ανοίξαμε τη γατοφόρο.
Μέσα λοιπόν ήταν η μαμά Νέλλυ και 5 κουκλίστικα μικρά, 2 μαυράκια, 2 ασπρομαυράκια με ροζ μυτούλες και ένα τιγράκι..
Τα βλέπει ο κος Πάνος και παθαίνει λαλά! -Καλά η μεγάλη, τους λέει, τα μικρά? Και τί του λένε ρε παιδιά.. : Είπαμε να τα φέρουμε μήπως μπορείτε να κρατήσετε και να τα δώσετε εσείς.. (έτσι εξηγείται γιατί δεν μου έφερναν τη γάτα στη δουλειά να την κατέβαζα εγώ στον Αίλουρο αλλά ήθελαν να έρθουν στο γιατρό, μήπως ξεφορτωνόντουσαν και τα μικρά έτσι...).
Αφού τους εξήγησε ο κος Πάνος ότι δεν μπορεί, είπαν ότι θα πάνε να τα αφήσουν στο πετ σοπ απ' όπου πήραν αρχικά τη Νέλλυ (τους είχαν ρωτήσει και τους είπαν οκ).. Τους λέω λοιπόν : αυτή η γατούλα πάντως δεν είναι περσική.. - Ναι, μου λένε, αλλά από το πετ σοπ που την πήραμε, μας είπαν ότι ένας από τους 2 γονείς είναι περσικό.. Τώρα αν η γατούλα των φωτό που έβαλε η Ελισάβετ σας κάνει για ημίαιμο περσικό...
Τελοσπάντων, η γατούλα εξετάστηκε, είναι υγιής, κάναμε τεστ aids και λευχαιμίας και τα 2 αρνητικά ευτυχώς.
Μας είπαν ότι είναι εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη, αλλά όταν ζήτησε ο γιατρός το βιβλιάριο να δει τί εμβόλια έχουν γίνει και πότε πρέπει να γίνει επανάληψη, πήρε την απάντηση ότι το ξέχασαν γιατί ήρθαν βιαστικά...
Μας άφησαν μια τσάντα με την "προίκα" της Νέλλυς, μια αμμολεκάνη, κυριολεκτικά για γατάκι 1-2 μηνών, 1 φτυαράκι 2 κονσέρβες που προσωπικά ούτε στα αδεσποτάκια μου δεν θα έδινα.
Αυτονότητο είναι ότι για να μεταφέρουν τα μικρά στο πετ σοπ, κράτησαν τη γατοφόρο (δεν το λέω για το έξοδο, το λέω για το γμτ..).
Η εντύπωση που αποκομίσαμε όλοι όσοι ήμασταν εκεί, είδαμε τις κοπέλες και ζήσαμε το σκηνικό, είναι ότι δεν έβλεπαν την ώρα να ξεφορτωθούν τη μαμά με τα μωρά της..
Δυστυχώς η Νέλλυ αποχωρίστηκε τα μωρά της, και τα μωρά τη μαμά τους, πράγμα που μας στενοχώρησε όλους πάρα πολύ..
Δεν έχω κάτι άλλο να πω, νομίζω, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον..
Μόνο ότι τη γατούλα, τη λυπήθηκε η ψυχή μου.. Ειλικρινά, δεν θέλω ούτε να φανταστώ πώς ζούσε μέχρι τώρα.
Και δεν είναι μόνο ότι είναι πανέμορφη, είναι εξαιρετικά γλυκιά και καλή...
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
ήταν καμια απο τις 2 τύπισσες η "πρώην" γατομαμά που χώρισε;; ετσι απο περιέργεια...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Οι φωτογραφίες την αδικούν...
Έχει ένα υπέροχο χουρχουδερο ασημένιο τρίχωμα και ένα υπέροχο ευγενικό πρόσωπο. Πολύ όμορφη τιγρίτσα και της αξίζουν τα καλύτερα! Επίσης είναι και πολύ ήρεμη.
Έχει ένα υπέροχο χουρχουδερο ασημένιο τρίχωμα και ένα υπέροχο ευγενικό πρόσωπο. Πολύ όμορφη τιγρίτσα και της αξίζουν τα καλύτερα! Επίσης είναι και πολύ ήρεμη.
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
με δουλευεις καλε;BokSurat έγραψε:τι θέλεις να πεις; ότι ΔΕΝ είναι;Pepita έγραψε:αλλα η Βικ δεν ειχε πει οτι ειναι περσικη;
απλα ρωτησα
-
Mood :
Πούπσυ έγραψε:
ήταν καμια απο τις 2 τύπισσες η "πρώην" γατομαμά που χώρισε;; ετσι απο περιέργεια...
Ε, ναι.. Η μια ήταν αυτή και η άλλη ήταν φίλη της και φίλη της συναδέλφου που μου είπε την ιστορία..
flokatoula έγραψε:Οι φωτογραφίες την αδικούν...
Ναι, είναι υπέροχη..
Pepita έγραψε:με δουλευεις καλε;BokSurat έγραψε:τι θέλεις να πεις; ότι ΔΕΝ είναι;Pepita έγραψε:αλλα η Βικ δεν ειχε πει οτι ειναι περσικη;
απλα ρωτησα
Μην ανησυχείς, όλοι το ίδιο σοκ πάθαμε...
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Και τα γατάκια τι απέγιναν???
sardela- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων : 4:sardela,leon,manolos,bios.
Motto : Από τα όμορφα δεν θέλω να γλιτώσω...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Εχω γινει Τουρκος με αυτα που διαβαζω!!!!Ακου εκει να φερουν και πεσκεσι τα μικρα. Σα δε ντρεποντε λεω εγω!
Να χαρειτε την υπομονη σας οσοι εισασταν εκει!Το οτι η γατουλα ηταν ανεμβολιαστη, αστειρωτη και την ταιζαν σκουπιδια δεν θα το σχoλιασω!
Ηθελε και περσικο ο κ....ος τους!
Να χαρειτε την υπομονη σας οσοι εισασταν εκει!Το οτι η γατουλα ηταν ανεμβολιαστη, αστειρωτη και την ταιζαν σκουπιδια δεν θα το σχoλιασω!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Anatoli στις Σαβ Ιουλ 31, 2010 12:01 am, 1 φορά
-
Mood :
Πως να μην βρίσεις μετά από όλα αυτά??
melitta- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι, θερμοκρασία πάνω από 35
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Κίμπα φυσικά..
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2009
Mood :
sardela έγραψε:Και τα γατάκια τι απέγιναν???
Τα πήραν οι κοπέλες να τα πάνε στο πετ σοπ.
Αύριο θα πάρω τηλ τη φίλη της συναδέλφου να μου πει σε ποιο πετ σοπ τα πήγανε, να δούμε αν και τί θα κάνουμε και με αυτά...
Anatoli έγραψε:Εχω γινει Τουρκος με αυτα που διαβαζω!!!!Ακου εκει να φερουν και πεσκεσι τα μικρα. Σα δε ντρεποντε λεω εγω!
Άστα Τέτα... Πραγματικά ήμασταν ήρωες που δεν τις ξεχέσαμε...
melitta έγραψε:
Πως να μην βρίσεις μετά από όλα αυτά??
Πώς κρατήθηκα, πώς κρατήθηκα.. Που δήθεν μου βούρκωσε στο εξεταστήριο και μου ήρθε να την κοπανήσω στον τοίχο την αναίσθητη...
-
Mood :
Βίκυ, είναι πολύ όμορφη η γατούλα.. Πιστεύω θα βρει σπίτι, καλύτερο από αυτό που ήτανε, δεν υπάρχει αμφιβολία.
melitta- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Λάρισα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι, θερμοκρασία πάνω από 35
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Κίμπα φυσικά..
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2009
Mood :
η καημένη η γατούλα... πού ζουσε. και την αφησαν και αστείρωτη...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Η μικρη μοιαζει πολυ στην Νεφελη μου! Αν αυτη εχει καθολου περσικη μεσα της, εγω ειμαι απογονος της τσαρινας Αναστασιας... Την καφριλα να παρατησουν τη γατα μαζι με τα μωρα δε τη σχολιαζω... Ουτε το οτι την αφησαν να ζευγαρωσει χωρις να εχουν φροντισει να βρουν σπιτια για τα μωρα... Απορω με αυτα που βλεπω και ακουω καθε μερα στο πετσοπ που μου κανει ακομα τοση εντυπωση η μλκ που κουβαλανε μερικοι...
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
melitta έγραψε:Βίκυ, είναι πολύ όμορφη η γατούλα.. Πιστεύω θα βρει σπίτι, καλύτερο από αυτό που ήτανε, δεν υπάρχει αμφιβολία.
Ναι, είναι κούκλα! Κι εγώ πιστεύω ότι όπου και να πάει θα είναι καλύτερα από εκεί που ήταν..
Πούπσυ έγραψε:η καημένη η γατούλα... πού ζουσε. και την αφησαν και αστείρωτη...
Αστείρωτη, γέννησε 5 γατάκια και μας δούλευαν κιόλας ότι τα έχουν δώσει...
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάτι τέτοια άτομα, εντελώς ανίκανα να φροντίσουν άλλες ψυχές, υιοθετούν ένα ζωάκι.. Λίγη αυτογνωσία δεν θα έβλαπτε...
XIONIS έγραψε:Η μικρη μοιαζει πολυ στην Νεφελη μου! Αν αυτη εχει καθολου περσικη μεσα της, εγω ειμαι απογονος της τσαρινας Αναστασιας... Την καφριλα να παρατησουν τη γατα μαζι με τα μωρα δε τη σχολιαζω... Ουτε το οτι την αφησαν να ζευγαρωσει χωρις να εχουν φροντισει να βρουν σπιτια για τα μωρα... Απορω με αυτα που βλεπω και ακουω καθε μερα στο πετσοπ που μου κανει ακομα τοση εντυπωση η μλκ που κουβαλανε μερικοι...
Και καλά τους την κοπάνησε μια φορά και έμεινε έγκυος.. Όχι ότι είναι απίθανο, όμως πιο πιθανό έχω να την είχαν μέσα - έξω, ίσως και να την αμόλησαν όταν είχε οίστρο...
-
Mood :
σε πειράζω γιατί σε αγαπάωPepita έγραψε:με δουλευεις καλε;BokSurat έγραψε:τι θέλεις να πεις; ότι ΔΕΝ είναι;Pepita έγραψε:αλλα η Βικ δεν ειχε πει οτι ειναι περσικη;
απλα ρωτησα
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
BokSurat έγραψε:σε πειράζω γιατί σε αγαπάωPepita έγραψε:με δουλευεις καλε;BokSurat έγραψε:τι θέλεις να πεις; ότι ΔΕΝ είναι;Pepita έγραψε:αλλα η Βικ δεν ειχε πει οτι ειναι περσικη;
απλα ρωτησα
-
Mood :
Η γάτα είναι κούκλα και τύφλα να'χουν τα περσικά. (συγνώμη κορίτσια)
Άντε Ελισάβετ, βγάλε καμιά καλύτερη φωτό να προωθήσουμε την αγγελία. Καλά, τη συμπεριφορά της τύπισσας δεν θα τη σχολιάσω.
Άντε Ελισάβετ, βγάλε καμιά καλύτερη φωτό να προωθήσουμε την αγγελία. Καλά, τη συμπεριφορά της τύπισσας δεν θα τη σχολιάσω.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Εντάξει χώρισε...αλλά η καρδιά της δε ράγισε δεύτερη φορά που έχασε τη γατούλα;;; Και με τέτοιο μάλιστα τρόπο! Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο άκαρδοι είναι κάποιοι... Ό,τι και να γίνει , στην ανάγκη βρίσκεις ένα καλό σπιτάκι για τη ΄γάτα να μπορείς και να τη βλέπεις... Τελος πάντων, εύχομαι μια καλύτερη τύχη για τη γατούλα !!! Παρεπιπτόντως , μοιάζει πολύ με τη γάτα της γιαγιάς μου που τη φωνάζουμε Έλλη, Νέλη, Λένα και Ελένη ...την έχουμε κάνει τετρα..χασμένη προσωπικότητα ( ο καθένας τη φωνάζει αλλιώς...)
TITIKA CAT- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι 28-32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2010
Mood :
Έσκασα με αυτά που διάβασα παιδιά...
Εύχομαι να βρεθεί κάτι γρήγορα. Ας φτιαχτεί ένα κειμενάκι με όλη την "ιστορία" της.
Ελπίζω να μην πετάξουν πουθενά τα γατάκια μόνο....
Εύχομαι να βρεθεί κάτι γρήγορα. Ας φτιαχτεί ένα κειμενάκι με όλη την "ιστορία" της.
Ελπίζω να μην πετάξουν πουθενά τα γατάκια μόνο....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
είναι πολύ υπερκινητικό γατί,
νιαουρίζει ΟΛΗ την την ώρα θέλοντας παρέα (δεν μας αφήνει σε ησυχία), και όταν είσαι μαζί της πάλι νιαουρίζει για να την χαϊδεύεις όλη την ώρα. ΔΕΝ θέλει αγκαλιές, αν την πάρεις δεν σου κάνει τίποτα αλλά σηκώνεται και φεύγει. όσο είσαι μαζί της κάνει συνέχεια πατουσάκια, και γουργουρίζει πολύ δυνατά.
την έβγαλε ο νίκος κάποιες φωτογραφίες, αλλά επειδή είναι πολύ υπερκινητική δεν ξέρω αν έχουν βγει καλές... πάω τώρα να τις περάσω στον υπολογιστή και ότι πιο καλό βρω θα το ανεβάσω.
νιαουρίζει ΟΛΗ την την ώρα θέλοντας παρέα (δεν μας αφήνει σε ησυχία), και όταν είσαι μαζί της πάλι νιαουρίζει για να την χαϊδεύεις όλη την ώρα. ΔΕΝ θέλει αγκαλιές, αν την πάρεις δεν σου κάνει τίποτα αλλά σηκώνεται και φεύγει. όσο είσαι μαζί της κάνει συνέχεια πατουσάκια, και γουργουρίζει πολύ δυνατά.
την έβγαλε ο νίκος κάποιες φωτογραφίες, αλλά επειδή είναι πολύ υπερκινητική δεν ξέρω αν έχουν βγει καλές... πάω τώρα να τις περάσω στον υπολογιστή και ότι πιο καλό βρω θα το ανεβάσω.
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Η γατούλα είναι ανήσυχη επειδή έφυγαν τα γατάκια της... Λογικά θα ηρεμήσει...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Έβαλα τη φωτό στο πρωτο μήνυμα και έκανα εντιν τον τίτλο. Ποιό τηλέφωνο θα μπει στην αγγελία?
-
Mood :
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
η supercatz μου είχε πει ότι ένα καρτοκινητό, και θα έβαζε αυτό!Chouzouris έγραψε:Έβαλα τη φωτό στο πρωτο μήνυμα και έκανα εντιν τον τίτλο. Ποιό τηλέφωνο θα μπει στην αγγελία?
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Σελίδα 1 από 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Παρόμοια θέματα
» Ο ANGELICO ΑΝΑΖΗΤΑ ΓΑΤΟΓΟΝΕΙΣ !
» Μια αγκαλιά για τον...Φάνη!(Μόλις τη βρήκε!)
» Σκύλος βρήκε Lucky
» Τυχερο νεογεννητο βρηκε σπιτακι.. !!!
» Ο Ερνέστος ψάχνει σπίτι...(ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ!!!)
» Μια αγκαλιά για τον...Φάνη!(Μόλις τη βρήκε!)
» Σκύλος βρήκε Lucky
» Τυχερο νεογεννητο βρηκε σπιτακι.. !!!
» Ο Ερνέστος ψάχνει σπίτι...(ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ!!!)
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios