ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ " ΚΑΡΟΤΙΝΟΣ"
+15
NiaR
Anatoli
barkoulitses
sardela
nosyparker
rotonda
Fairy dogmother
Billy
ladycat
LAROGATA
TITIKA CAT
catniki
SuperCatz
BokSurat
Tsampikos
19 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ " ΚΑΡΟΤΙΝΟΣ"
Στις 20/9/2010 εως τις 24/9/2010 θα τρεξει ενα προγραμμα στειρωσεων για αδεσποτα γατουνια στην περιοχη του Μεγαλου Πευκου στα αποδυτηρια στο Δημοτικου Γηπεδου, ειναι καλοδεχουμενα ολα τα γατουνια απο ολες τις περιοχες, το προγραμμα ειναι με ξενους εθελοντες κτηνιατρους καθε βοηθεια, ειναι πολυτιμη.
Το ιδιο προγραμμα θα τρεξει και στο Χαλανδρι την επομενη βδομαδα και θα ειναι στα Λουτρα του Χαλανδριου κατω απο την κεντρικη πλατεια. 27/9/2010 εως 1/10/10
Οσοι φροντιζετε αδεσποτα γατακια, οσοι θελετε να βοηθεσετε με εθελοντικη εργασια, οσοι θελετε αυτο το προγραμμα να δουλεψει στο μαξιμουμ των δυνατοτητων του δεν εχετε να επικοινωνησετε μαζι μου Νενα 6949 125 858. Ολα τα γατακια απο οποιαδηποτε περιοχη ειναι καλοδεχουμενα διοτι καθε γατουνι που στειρωνετε ειναι 5 γατουνια λιγοτερα στο μελλον!!!!
Το ιδιο προγραμμα θα τρεξει και στο Χαλανδρι την επομενη βδομαδα και θα ειναι στα Λουτρα του Χαλανδριου κατω απο την κεντρικη πλατεια. 27/9/2010 εως 1/10/10
Οσοι φροντιζετε αδεσποτα γατακια, οσοι θελετε να βοηθεσετε με εθελοντικη εργασια, οσοι θελετε αυτο το προγραμμα να δουλεψει στο μαξιμουμ των δυνατοτητων του δεν εχετε να επικοινωνησετε μαζι μου Νενα 6949 125 858. Ολα τα γατακια απο οποιαδηποτε περιοχη ειναι καλοδεχουμενα διοτι καθε γατουνι που στειρωνετε ειναι 5 γατουνια λιγοτερα στο μελλον!!!!
Tsampikos- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/08/2010
Απ: ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ " ΚΑΡΟΤΙΝΟΣ"
πολύ καλή κίνηση νομίζω!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Όντως πολύ καλή κίνηση!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
τι ωραία!!!!!!!!!!!!!!
αυτό που θα κάνουν είναι τρομερό
Μπράβο τους
αυτό που θα κάνουν είναι τρομερό
Μπράβο τους
catniki- Mature Cat
-
Τόπος : Κύπρο-Λευκωσία
Αριθμός γατουνίων : 1 γατόσπιτο-Ρίτα-,3 αυλόγατα-Ασπρούλα, Bob και Ζίζη- και πολλά στο χωριό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τη Μάγια
Motto : Όποιος εν αντρέπεται ο κόσμος ε δικός του!
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/03/2010
Mood :
Τέλεια νέα!!!!!!!!!!!
TITIKA CAT- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι 28-32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2010
Mood :
πολυ καλη κινηση πραγματι!!αυτο ισχυει μονο για γατακια,μηπως ειναι και για κουταβια?
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
α ωραια θα ηθελα να στειρωσω κ εγω 4 γατακια μου
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Mπράβο σε όποιον ξεκίνησε όλη αυτή την προσπάθεια και εύχομαι το καλύτερο.
Billy- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άλιμος
Αριθμός γατουνίων : 10+
Motto : Δεν μπορείς να σώσεις όλα τα ζώα στον κόσμο, αλλά αυτό ΤΟ ΕΝΑ που θα σώσεις είναι ο κόσμος!
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/08/2008
Mood :
Πολύ καλό!!! Αν καταφέρω να πιάσω τους αγριόγατους θα το χρησιμοποιήσω κιόλας
Fairy dogmother- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Στο μαζοχιστάν, ανάμεσα στους ανόητους...
Αριθμός γατουνίων : 2, ένα που νομίζει ότι είναι αμφίβιο και μία γιαγιάκα για όπερα!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πρωτοβρόχια...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τα δικά σου!
Motto : Η βλακεία είναι ανίκητη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/07/2009
Mood :
Tsampikos έγραψε:Στις 20/9/2010 εως τις 24/9/2010 θα τρεξει ενα προγραμμα στειρωσεων για αδεσποτα γατουνια στην περιοχη του Μεγαλου Πευκου στα αποδυτηρια στο Δημοτικου Γηπεδου, ειναι καλοδεχουμενα ολα τα γατουνια απο ολες τις περιοχες, το προγραμμα ειναι με ξενους εθελοντες κτηνιατρους καθε βοηθεια, ειναι πολυτιμη.
Έχω πήξει κι εγώ στα αδέσποτα τώρα τελευταία (εμφανίζονται από παντού!) και σίγουρα θέλω να στειρώσω μερικά (κάποια είναι ήδη στειρωμένα, γιατί έχουν εγκαταλειφθεί ή χαθεί από σπίτια). Όμως αν καταφέρω και τα πιάσω και τα βάλω σε κλουβιά, μετά τη στείρωση τι θα τα κάνω; Υπάρχει κάποιος χώρος φιλοξενίας για να μείνουν 2-3 μέρες ώσπου να συνέλθουν κάπως, ειδικά οι θηλυκές που είναι πιο μεγάλη η επέμβαση σ' αυτές; Ή τα αφήνω κατευθείαν στο μέρος όπου ζούσαν πριν;
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Χμμ...
Motto : Kalo kouragio
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2007
Mood :
rotonda έγραψε:
Έχω πήξει κι εγώ στα αδέσποτα τώρα τελευταία (εμφανίζονται από παντού!) και σίγουρα θέλω να στειρώσω μερικά (κάποια είναι ήδη στειρωμένα, γιατί έχουν εγκαταλειφθεί ή χαθεί από σπίτια). Όμως αν καταφέρω και τα πιάσω και τα βάλω σε κλουβιά, μετά τη στείρωση τι θα τα κάνω; Υπάρχει κάποιος χώρος φιλοξενίας για να μείνουν 2-3 μέρες ώσπου να συνέλθουν κάπως, ειδικά οι θηλυκές που είναι πιο μεγάλη η επέμβαση σ' αυτές; Ή τα αφήνω κατευθείαν στο μέρος όπου ζούσαν πριν;
Τα θηλυκά επιβάλεται να μείνουν εντός για 4-5 μέρες, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος πιθανής μόλυνσης. Αν μπορούσες να τα κρατήσεις σε κάποιο χώρο του σπιτιού για λίγο, θα ήταν το καλύτερο.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
nosyparker έγραψε:rotonda έγραψε:
Τα θηλυκά επιβάλεται να μείνουν εντός για 4-5 μέρες, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος πιθανής μόλυνσης. Αν μπορούσες να τα κρατήσεις σε κάποιο χώρο του σπιτιού για λίγο, θα ήταν το καλύτερο.
Μμμ... αυτό είναι το δύσκολο!... Τεσπα, αν δε σπάσεις αβγά, δε φτιάχνεις ομελέτα, που λένε!
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Χμμ...
Motto : Kalo kouragio
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2007
Mood :
καλησπερα, χαιρομαι παρα πολυ που ολοισας το βρηκατε αυτο μια πολυ καλη ιδεα!!!!!!!! Η χαρα μας ολων ειναι μεσα σε αυτες τις 2 βδομαδες να στειρωθουν σοα περισοοτερα γατουνια γινεται!!!!!
Τωρα αυτο το προγραμμα ειναι σε αυτη την φαση μονο για γατες μιας που οι γιατροι χρηματοδοτουνται απο την αγγλια απο το Greek Cat Welfare Society, αλλα αν αυτο το προγραμμα παει καλα τοτε σε επομενη φαση θα μπορεσουμε να καλεσουμε γιατρους που στειρωνουν και τα 2 (σκυλουνια- γατουνια).
Τα θηλυκα γατακια οι Αγγλοι τα στειρωνουν λαπαροσκοπικα οποτε η τομη ειναι πολυ μικρη, επισης ειναι καλυμενα με 15 μερη αντιβιωση και ετσι δεν χρειαζονται νοσηλεια 3-4 μερες. Οποτε η γατουλα στειρωνεται και απλα την κρατατε στην γατοφορο της γυρω στις 12 ωρες ( δεν παθαινει τιποτα) τοσο οσο για να συνελθει εντελως απο την ναρκωση και μετα ειναι ελευθερη, ισως την πρωτη μερα να μην εχει ορεξη να φαει διοτι θα ειναι απο το σοκ της επεμβασης αλλα απο την επομενη θα ειναι μια χαρα!!!!!!
Τωρα αυτο το προγραμμα ειναι σε αυτη την φαση μονο για γατες μιας που οι γιατροι χρηματοδοτουνται απο την αγγλια απο το Greek Cat Welfare Society, αλλα αν αυτο το προγραμμα παει καλα τοτε σε επομενη φαση θα μπορεσουμε να καλεσουμε γιατρους που στειρωνουν και τα 2 (σκυλουνια- γατουνια).
Τα θηλυκα γατακια οι Αγγλοι τα στειρωνουν λαπαροσκοπικα οποτε η τομη ειναι πολυ μικρη, επισης ειναι καλυμενα με 15 μερη αντιβιωση και ετσι δεν χρειαζονται νοσηλεια 3-4 μερες. Οποτε η γατουλα στειρωνεται και απλα την κρατατε στην γατοφορο της γυρω στις 12 ωρες ( δεν παθαινει τιποτα) τοσο οσο για να συνελθει εντελως απο την ναρκωση και μετα ειναι ελευθερη, ισως την πρωτη μερα να μην εχει ορεξη να φαει διοτι θα ειναι απο το σοκ της επεμβασης αλλα απο την επομενη θα ειναι μια χαρα!!!!!!
Tsampikos- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/08/2010
Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Έμαθε κανείς αν τελικά πραγματοποιείται το πρόγραμμα για τις στειρώσεις αδέσποτων; Ενδιαφέρονται και κάποιες γνωστές και ρωτάνε συνέχεια. Αν κάποιος μένει κοντά εκεί , ας μας ενημερώσει παρακαλούμε...
TITIKA CAT- Senior Cat
-
Mood :
Αυτό του Χαλανδρίου, που ξεκίνησε σήμερα, ισχύει.
Μας πήραν τηλ, και από τον Σύλλογο και μας το είπαν. Εχει και προαιρετική συμμετοχή 10 ευρώ για τα φάρμακα.
Μας πήραν τηλ, και από τον Σύλλογο και μας το είπαν. Εχει και προαιρετική συμμετοχή 10 ευρώ για τα φάρμακα.
sardela- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων : 4:sardela,leon,manolos,bios.
Motto : Από τα όμορφα δεν θέλω να γλιτώσω...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
o προεδρος του κτηνιατρικου συλλογου -ο Χιωτακης -λιγες μερες πριν αρχισει το προγραμμα του μεγαλου πευκου εκανε καταγγελια πως ειναι παρανομο το προγραμμα,και κολλησε το πραγμα
το Χαλανδρι ειναι υπερπληρες απο ραντεβου
το Χαλανδρι ειναι υπερπληρες απο ραντεβου
barkoulitses- Mature Cat
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 16 ΚΑΙ 1 ΣΚΥΛΟ
Motto : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2008
Mood :
Δλδ δεν θα γινει?Αυτος ο προεδρος των κτηνιατρων, τι φοβηθηκε μη χασει πελατες? Εαν εινασι δυνατον!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Anatoli έγραψε:Δλδ δεν θα γινει?Αυτος ο προεδρος των κτηνιατρων, τι φοβηθηκε μη χασει πελατες? Εαν εινασι δυνατον!
+1000000
-
Mood :
Μάλιστα! Υπερπλήρες απο ραντεβού; Δεν ήξερα οτι θα γινόταν με ραντεβού! Και ο πρόεδρος...ναι φοβήθηκε μη χάσει...το έχουν παρακάνει και αυτοί . Λίγη κατανόηση πια! Ευχαριστώ πάντως για την άμεση ανταπόκριση!
TITIKA CAT- Senior Cat
-
Mood :
αν είναι δυνατον!!!!
κρίμα να χαλάει μια τόσο καλή προσπάθεια απο εναν "κτηνίατρο"
κρίμα να χαλάει μια τόσο καλή προσπάθεια απο εναν "κτηνίατρο"
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
E ok den einai kai h monh prospatheia gia adespota pou kolaei ..... h olh katastash me ta adespota profanos einai kerdofora gia kapoious
MHTSI- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Athina
Αριθμός γατουνίων : 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/02/2008
Mood :
Ντροπή!!!!!!!! Η δικιά μας η κτηνίατρος, χωρίς επιδότηση, χωρίς τίποτα, το παλεύει από μόνη της...
nelly 's mother- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατήνα
Αριθμός γατουνίων : 6 , πάντα 6 Μαστοράκι μου...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πριν
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μια αφέγγαρη νύχτα θα πάρω τη σκοτεινή Λιλού να τσαρκάρουμε σύριζα στα στηθέα
Motto : Η ζωή δεν είναι πρόβα, είναι παράσταση
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/08/2010
Mood :
nelly 's mother έγραψε:Ντροπή!!!!!!!! Η δικιά μας η κτηνίατρος, χωρίς επιδότηση, χωρίς τίποτα, το παλεύει από μόνη της...
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Anatoli έγραψε:Δλδ δεν θα γινει?Αυτος ο προεδρος των κτηνιατρων, τι φοβηθηκε μη χασει πελατες? Εαν εινασι δυνατον!
αυτο ακριβως! μετα σου λενε οτι οι κτηνιατροι ειναι ολοι ζωοφιλοι! αν ηταν ζωοφιλοι θα κατανοουσαν την κατασταση και θα "βοηθουσαν"!
Αντι να βγαινουν στο δρομο και να στειρωνουν αδεσποτα στον ελευθερο χρονο τους!!! Ντροπη!!!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
XIONIS έγραψε:Αντι να βγαινουν στο δρομο και να στειρωνουν αδεσποτα στον ελευθερο χρονο τους!!! Ντροπη!!!
Πες τα!!!!!!!!!!!!! Η δικιά μας αυτό κάνει!!!!!!!!!!!!!! Κυριολεκτικά!!!!!!!! Α στα διάλα δηλαδή, μόνο τα φράγκα....
nelly 's mother- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατήνα
Αριθμός γατουνίων : 6 , πάντα 6 Μαστοράκι μου...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πριν
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μια αφέγγαρη νύχτα θα πάρω τη σκοτεινή Λιλού να τσαρκάρουμε σύριζα στα στηθέα
Motto : Η ζωή δεν είναι πρόβα, είναι παράσταση
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/08/2010
Mood :
επειδη το προγραμμα τρεχει ''κρυφα'' καποιο ηλιθιο 2ποδο επειδη δεν του στειρωσαν τα γατια που ηθελε-για την ωρα δεν ξερω λεπτομερειες- εκανε καταγγελια στον μαλακα και παλι δημιουργηθηκε προβλημα
barkoulitses- Mature Cat
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 16 ΚΑΙ 1 ΣΚΥΛΟ
Motto : ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2008
Mood :
barkoulitses έγραψε:επειδη το προγραμμα τρεχει ''κρυφα'' καποιο ηλιθιο 2ποδο επειδη δεν του στειρωσαν τα γατια που ηθελε-για την ωρα δεν ξερω λεπτομερειες- εκανε καταγγελια στον μαλακα και παλι δημιουργηθηκε προβλημα
ελεος!
-
Mood :
Μπράβο...δεν είναι να απορεί κανείς γιατί όλα πάνε κατά διαόλου σε αυτή τη χώρα....Έχουμε και εμείς ένα μικρό- μεγάλο πρόβλημα
TITIKA CAT- Senior Cat
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ
» Έκπτωση 20% στις στειρώσεις αδέσποτων γατιών από την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία για τον μήνα Φεβρουάριο.
» Δωρεάν στειρώσεις στην Αθήνα
» Δωρεάν στειρώσεις για αδέσποτες γατούλες απο το Δήμο Αθηναίων
» ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
» Έκπτωση 20% στις στειρώσεις αδέσποτων γατιών από την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία για τον μήνα Φεβρουάριο.
» Δωρεάν στειρώσεις στην Αθήνα
» Δωρεάν στειρώσεις για αδέσποτες γατούλες απο το Δήμο Αθηναίων
» ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios