Το νέο μου αδέσποτο κελεπούρι...
+28
sasa.spy
Πούπσυ
nelly 's mother
niou
nosyparker
Gatadministrator
Anatoli
flokatoula
tsili
ismini
XIONIS
dianna.claudia
jovanita
ΚουκουΒάγια
Gloriana
marestros
marmanga
Chouzouris
Fotoula
glykerako
SophiaSonia21
SuperCatz
Λιαννα
vaso
NiaR
LAROGATA
ladycat
rotonda
32 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 4
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Το νέο μου αδέσποτο κελεπούρι...
marestros έγραψε:ροτοντα εισαι μεγαλο καθαρμα και σε παω τρελλα!
Πάντως το χθεσινό δελτίο ειδήσεων για τον γάτο Άρνι δεν ήταν καλό... Εισέβαλλε σε κρεβατοκάμαρα γειτόνων γατοφοβικών! Ο συνταξιούχος γείτονας ξύπνησε από τη σιέστα του και βρήκε το γάτο στο κρεβάτι του. Έκανε σπασμωδικές κινήσεις για να τον διώξει, κι ο καημένος ο Άρνι προσπαθώντας να βρει διέξοδο να φύγει, έσχισε μια κουρτίνα... Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν ήταν επιεικώς υστερικές... Τώρα τού κόλλησαν και τη ρετσινιά του καταστροφέα (ούτε των Ο.Υ.Κ. να ήταν ο έρμος ο γάτος).
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Χμμ...
Motto : Kalo kouragio
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2007
Mood :
Ωχ, μου φαίνεται ότι πρέπει να σπιτωθεί άμεσα ο άσπρος!!!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
tsili έγραψε:Ωχ, μου φαίνεται ότι πρέπει να σπιτωθεί άμεσα ο άσπρος!!!
+φωνω απόλυτα... Το φωνάζει ο έρμος!!!
εγω θα θελα πάντως να ξυπνούσα το πρωί και να βλεπα γάτα στο κρεβάτι μου και σάν τον Αρνι
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Καλά τι τυπάκι απίθανο είναι αυτο!! Έχει πιάσει το νόημα.
"Εγώ κυρία μου είμαι φτερό στον άνεμο.. Κάθε μέρα ξυπνάω αλλού... όπου με βγάλει".
Είναι πολύ επικίνδυνη όμως η τρυπωτική μέθοδος.. Μπορεί κάποιος να επιζητήσει δραστικές λύσεις....
"Εγώ κυρία μου είμαι φτερό στον άνεμο.. Κάθε μέρα ξυπνάω αλλού... όπου με βγάλει".
Είναι πολύ επικίνδυνη όμως η τρυπωτική μέθοδος.. Μπορεί κάποιος να επιζητήσει δραστικές λύσεις....
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
λετε αν αφησω το παραθυρο μου ανοιχτο να τρυπωσει κανενας γατουλης εδω μεσα?
μονο σκυλακους βλεπω ρε γαμω το!
μονο σκυλακους βλεπω ρε γαμω το!
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Λίλλυ μήπως να έβαζες μια αγγελία?
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Αν και έχω απογοητευτεί πολύ από τις αγγελίες -και λογικό, με τέτοια υπερπροσφορά γατιών που υπάρχει- αν βάλω, τι να πω; Να εγγυηθώ ότι θα είναι παναγίτσα μέσα σε σπίτι; Αφού δεν τον έχω δοκιμάσει (ακόμα!) για μόνιμα μέσα... Αν πάει σε διαμέρισμα ο γάτος και φάει φρίκη; Ούτε και κτηνιατρικά τσεκαρισμένο τον έχω (πάλι, ακόμα).
Να σου πω την αλήθεια, ήλπιζα να γίνει κάτι με το σπίτι της μάνας μου, γιατί αλληλογουστάρονται πολύ οι δυο τους. Να φανταστείς χτες βράδυ ο γάτος πήγε να μπει στην κουζίνα κι εκείνη τον ψέκαζε με το ψεκαστήρι των ρούχων για να βγει έξω. Ο γάτος απλώς έκλεινε τα μάτια του και περίμενε. Ε, στο τέλος λύγισε το δίποδο και τον άφησε για λίγο μέσα...
Μέχρι που σκόπευα να τον πάρω εγώ για δοκιμή, αλλά τώρα μου έτυχε το άλλο με τον πορτοκαλόασπρο οπότε έχει προτεραιότητα ο τραυματίας (αν επιζήσει).
Αυτές είναι οι σκέψεις μου..... μπερδεμένες όπως πάντα. Αλλά έχω αγχωθεί πολύ, ομολογώ.
Να σου πω την αλήθεια, ήλπιζα να γίνει κάτι με το σπίτι της μάνας μου, γιατί αλληλογουστάρονται πολύ οι δυο τους. Να φανταστείς χτες βράδυ ο γάτος πήγε να μπει στην κουζίνα κι εκείνη τον ψέκαζε με το ψεκαστήρι των ρούχων για να βγει έξω. Ο γάτος απλώς έκλεινε τα μάτια του και περίμενε. Ε, στο τέλος λύγισε το δίποδο και τον άφησε για λίγο μέσα...
Μέχρι που σκόπευα να τον πάρω εγώ για δοκιμή, αλλά τώρα μου έτυχε το άλλο με τον πορτοκαλόασπρο οπότε έχει προτεραιότητα ο τραυματίας (αν επιζήσει).
Αυτές είναι οι σκέψεις μου..... μπερδεμένες όπως πάντα. Αλλά έχω αγχωθεί πολύ, ομολογώ.
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Είναι πολύ γλυκός πάντως.... και το ότι ήταν σε σπίτι & προφανώς τον έδιωξαν εμένα μου ραγίζει την καρδιά...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
einai tixeros pantos pou exei pesei pano sas!
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Καλό κουράγιο Λίλυ. Ολα να πάνε καλά. (Εγω μόνο ευχες ξέρω να δίνω )rotonda έγραψε:Αν και έχω απογοητευτεί πολύ από τις αγγελίες -και λογικό, με τέτοια υπερπροσφορά γατιών που υπάρχει- αν βάλω, τι να πω; Να εγγυηθώ ότι θα είναι παναγίτσα μέσα σε σπίτι; Αφού δεν τον έχω δοκιμάσει (ακόμα!) για μόνιμα μέσα... Αν πάει σε διαμέρισμα ο γάτος και φάει φρίκη; Ούτε και κτηνιατρικά τσεκαρισμένο τον έχω (πάλι, ακόμα).
ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
ismini έγραψε: (Εγω μόνο ευχες ξέρω να δίνω )
Ναι, αλλά το σημαντικό είναι ότι πιάνουνε
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Του έβαλα ένα πλαστικό σπιτάκι, αλλά δεν έχει καμιά όρεξη να μπει μέσα. Παρόλο που του βάζω το φαί του εκεί για να συνηθίσει να μπαίνει, μόλις φάει βγαίνει! Δίπλα του είναι μια λιγούρω γειτονογατίτσα. Δεν φαίνεται τεράστιος ο Άρνι δίπλα της;
Το τελευταίο του κατόρθωμα είναι ότι συναντήθηκε χτες με έναν αδέσποτο σκύλαρο (λυκοσκυλέ) που ακολουθούσε ένα κοριτσάκι στο δρόμο. Μόλις είδαν ο ένας τον άλλον, ο σκύλος παράτησε το κοριτσάκι και ξάπλωσε ΣΤΗ ΜΕΣΗ του δρόμου. Ο Άρνι ξάπλωσε κι αυτός δίπλα του και έκανε βαρελάκια. Δεν κουνιόντουσαν με τίποτα, παρά τα αυτοκίνητα που περίμεναν να περάσουν. Πείτε μου, είναι συμπεριφορά γάτου αυτή;
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
rotonda έγραψε:
Του έβαλα ένα πλαστικό σπιτάκι, αλλά δεν έχει καμιά όρεξη να μπει μέσα. Παρόλο που του βάζω το φαί του εκεί για να συνηθίσει να μπαίνει, μόλις φάει βγαίνει! Δίπλα του είναι μια λιγούρω γειτονογατίτσα. Δεν φαίνεται τεράστιος ο Άρνι δίπλα της;
Το τελευταίο του κατόρθωμα είναι ότι συναντήθηκε χτες με έναν αδέσποτο σκύλαρο (λυκοσκυλέ) που ακολουθούσε ένα κοριτσάκι στο δρόμο. Μόλις είδαν ο ένας τον άλλον, ο σκύλος παράτησε το κοριτσάκι και ξάπλωσε ΣΤΗ ΜΕΣΗ του δρόμου. Ο Άρνι ξάπλωσε κι αυτός δίπλα του και έκανε βαρελάκια. Δεν κουνιόντουσαν με τίποτα, παρά τα αυτοκίνητα που περίμεναν να περάσουν. Πείτε μου, είναι συμπεριφορά γάτου αυτή;
Απίστευτο!!!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Πραγματικα ειναι τεραστιος
σιγα σιγα θα μπει. Και εμενα καθε τι καινουργιο που τους παιρνω στην αρχη το φτυνουν
σιγα σιγα θα μπει. Και εμενα καθε τι καινουργιο που τους παιρνω στην αρχη το φτυνουν
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Περίεργος γάτος, περίεργη Λίλλυ. Έχεις μιλήσει για αυτόν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον... Ελπίζω να σφουγγαρίζεις συχνά το σπίτι. Στους άσπρους δείχνει η σκόνη...
Υ.Γ. Αλχημιστή να τον βγάλεις...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Fotoula στις Σαβ Σεπ 25, 2010 12:38 am, 1 φορά
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
SuperCatz έγραψε:rotonda έγραψε:
Απίστευτο!!!
τι υπεροχος και περιεργος γαταρος ειναι αυτος.Σκετος ηγεμονας ,λες να ειναι μετεμψυχωση κανενος διασημου αντρα,πχ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,ΝΑΠΟΛΕΩΝ η κατι τετοιο?
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Fotoula έγραψε:Περίεργος γάτος, περίεργη Λίλλυ. Έχεις μιλήσει για αυτόν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον... Ελπίζω να σφουγγαρίζεις συχνά το σπίτι. Στους άσπρους δείχνει η σκόνη...
Εμ, βέβαια, μιλάω περισσότερο γι' αυτόν γιατί η περίπτωσή του παρουσιάζει ενδιαφέρον. Έχει ασυνήθιστη προσωπικότητα, και μας την αποκαλύπτει σιγά-σιγά για να μας κρατάει σε σασπένς... Για τους υπόλοιπους τι θα μπορούσα να πω; "Ροτόντα=εκκεντρική στρίγγλα" & "Μπαλζάκ=φοβικο-επιθετικός μαμούχαλος" - και τέρμα!
Σχετικά με το σφουγγάρισμα, χμ, εμένα δεν με αφορά (γιατί νομίζεις έχω γκριζοτιγρέ γατιά σπίτι μου;!!!) αλλά θα το μεταβιβάσω στην άμεσα εμπλεκομένη...
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
LAROGATA έγραψε:τι υπεροχος και περιεργος γαταρος ειναι αυτος.Σκετος ηγεμονας ,λες να ειναι μετεμψυχωση κανενος διασημου αντρα,πχ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,ΝΑΠΟΛΕΩΝ η κατι τετοιο?
Τώρα με βάζεις σε σκέψεις... Λες να τον πάω για αναδρομή; Βέβαια, δεν θα είχε αντίρρηση να ξαπλώσει ανάσκελα σε οποιοδήποτε ντιβάνι, αλλά φοβάμαι ότι θ' απογοητευτεί όταν τελικά μάθει πόσοι Μεγαλέξανδροι και Ναπολέοντες έχουν προκύψει από τις αναδρομές αυτές...
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
"Ενός λευκού μύρια έπονται..."
Πάει... είμαι καμένο χαρτί πια!...
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Άρα να μη το θεωρήσουμε απλά εγκυκλοπαιδικό το ενδιαφέρον;;;;;rotonda έγραψε:
Και
rotonda έγραψε:
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Βρε Λίλυ μήπως να γράψεις σενάριο με πρωταγωνιστή αυτόν και κομπάρσους τους υπόλοιπους?rotonda έγραψε:
Σήριαλ θα γινει! Και θα έχει και τηλεθέαση νομίζω!
-
Mood :
Λίλλυ μην ανησυχείς... δυστυχώς ο μέσος όρος ζωής των εξω είναι πολύ μικρός...
If a person with multiple personalities threatens suicide, is that considered a hostage situation?
ismini έγραψε:μήπως να γράψεις σενάριο με πρωταγωνιστή αυτόν και κομπάρσους τους υπόλοιπους?
Σήριαλ θα γινει! Και θα έχει και τηλεθέαση νομίζω!
Να σου πω... δεν είναι κακή ιδέα! Υπάρχουν και άλλα πρόσωπα στο σήριαλ, που δεν έχω προλάβει να σας τα παρουσιάσω ακόμα... Π.χ., υπάρχει και ένας κατάμαυρος γάτος, απίστευτος καβγατζής, που έχει έρθει τώρα τελευταία και προσπαθεί να μας το παίξει γοητευτικό κατοικίδιο. Δεν τα καταφέρνει όμως, γιατί πάνω που πάει να κάνει τον καλό, ξυπνάει ο αγριαίλουρος μέσα του και γίνεται της κακομοίρας! Τα τεκταινόμενα παρακολουθεί από το παράθυρό της η Φουρμί με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Νομίζω ότι βάζει και στοιχήματα...
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Το ξέρω, αλλά εξαρτάται κατά πολύ και από το χαρακτήρα του κάθε ζώου. Είχα για πολλά χρόνια έναν αδέσποτο εξωτερικού χώρου, τον Περικλή, ο οποίος ήταν προσεκτικός και είχε "ευδοκιμήσει".Gatadministrator έγραψε: δυστυχώς ο μέσος όρος ζωής των εξω είναι πολύ μικρός...
Αυτά όλα τα καθαρματάκια που βλέπεις στη φωτό, θα στειρωθούν και θα εμβολιαστούν σε συνεργασία με κάποιους πρόθυμους γείτονες. Τη μάνα τους (την τρίχρωμη) τη στείρωσε ήδη μια γειτόνισσα. Ο Άρνι πρέπει να είναι ήδη στειρωμένος...
Α, ναι! Και για να μην ξεχνιόμαστε, να σας πω κι ένα "ανέκδοτο":
ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ 3-4 μηνών! Όποιος θέλει, ας μου πει...*
* Καλό, ε;
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
rotonda έγραψε:
Α, ναι! Και για να μην ξεχνιόμαστε, να σας πω κι ένα "ανέκδοτο":
ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ 3-4 μηνών! Όποιος θέλει, ας μου πει...*
* Καλό, ε;
-
Mood :
Η περιπέτεια του γάτου Άρνι και η "άνωθεν" παρέμβαση
Την περασμένη Κυριακή ο Άρνι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Βρε πού είναι, βρε πού είναι, πουθενά ο γάτος. Οι ώρες περνούσαν, και ο Άρνι εξακολουθούσε να είναι άφαντος, πράγμα ασυνήθιστο γι' αυτόν. Ώσπου έρχεται μια γειτόνισσα και μου σκάει το μυστικό: τον είδε να πηδάει μέσα σε ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ κάμπριο αμάξι, στην αγκαλιά της όμορφης συνοδηγού, η οποία τον χάιδευε εκστασιασμένη! Προτού προλάβει να πει τίποτα η γειτόνισσα, το αμάξι έφυγε...
Κάναμε διάφορες υποθέσεις: να ήταν τα αφεντικά του, που τον βρήκαν; να ήθελε να κάνει άλλη μια βόλτα με αυτοκίνητο; Και θα τον κρατούσαν άραγε; Γιατί ο Άρνι είναι 1) αλανιάρης (αρνείται να μείνει μέσα για πολύ ώρα) και 2) αρκετά ζωηρός και εξερευνητικός μέσα στο σπίτι (τις προάλλες τρύπωσε σε ντουλάπι κουζίνας κι έφερε χάμω όοολα τα γυαλικά). Κι αν τους το έσκαγε και βρισκόταν σε άγνωστη γι' αυτόν περιοχή;
Για να ανακουφίσουμε την αγωνία μας, στρέψαμε τις ελπίδες μας στην Μπαστέτ, μην παραλείποντας να κάνουμε και τις σχετικές σπονδές και προσφορές (βλ. φωτό, κάτω). Και όντως. Η Μπαστέτ έδειξε γι' άλλη μια φορά τη φιλευσπλαχνία της, και ο γάτος Άρνι επέστρεψε μετά από δυο μέρες, βρεγμένος και πεινασμένος, αλλά σίγουρα πολύ πιο έμπειρος...
Κάναμε διάφορες υποθέσεις: να ήταν τα αφεντικά του, που τον βρήκαν; να ήθελε να κάνει άλλη μια βόλτα με αυτοκίνητο; Και θα τον κρατούσαν άραγε; Γιατί ο Άρνι είναι 1) αλανιάρης (αρνείται να μείνει μέσα για πολύ ώρα) και 2) αρκετά ζωηρός και εξερευνητικός μέσα στο σπίτι (τις προάλλες τρύπωσε σε ντουλάπι κουζίνας κι έφερε χάμω όοολα τα γυαλικά). Κι αν τους το έσκαγε και βρισκόταν σε άγνωστη γι' αυτόν περιοχή;
Για να ανακουφίσουμε την αγωνία μας, στρέψαμε τις ελπίδες μας στην Μπαστέτ, μην παραλείποντας να κάνουμε και τις σχετικές σπονδές και προσφορές (βλ. φωτό, κάτω). Και όντως. Η Μπαστέτ έδειξε γι' άλλη μια φορά τη φιλευσπλαχνία της, και ο γάτος Άρνι επέστρεψε μετά από δυο μέρες, βρεγμένος και πεινασμένος, αλλά σίγουρα πολύ πιο έμπειρος...
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Πλάκα πλάκα, πάλι καλά που γύρισε...
-
Mood :
Αχ μωρέ... είναι κακό να εμπιστεύεται έτσι τους ανθρώπους...
-
Mood :
Μ' αυτά και μ' αυτά τη βλέπω υπέρβαρη την έρμη τη Μπασσέτ...
Και
Αμ, του τα λέω! Να πεις ότι δεν του τα λέω...Chouzouris έγραψε:Αχ μωρέ... είναι κακό να εμπιστεύεται έτσι τους ανθρώπους...
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Fotoula έγραψε:Μ' αυτά και μ' αυτά τη βλέπω υπέρβαρη την έρμη τη Μπασσέτ...
Μπαστέτ, τη λένε (άντε, και επί το ελληνικότερον, Μπαστίτη) - απορώ πώς έκανες ένα τόσο σοβαρό λάθος!!! Το όνομά της σημαίνει "αυτή από την πόλη Μπαστ". Στην αρχαία αιγυπτιακή αυτή πόλη κάθε χρόνο γινόταν η γιορτή της παρθένου θεά γάτας (!), όπου τα δίποδα έκαναν τα απερίγραπτα όργια... (προφανώς και τα τετράποδα οργίαζαν πες στον Μαντού, αλλά ίσως ήταν πιο διακριτικά γιατί μόνο τα όργια των διπόδων υπάρχουν σε αναφορές).
Και όσο για το "υπέρβαρη", ε, το πολύ πολύ θα το εκλαμβάνουμε ως συμβολισμό ευημερίας και καλοτυχίας (βλ. Βούδα).
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Αυτός δεν είναι γάτος -κελεπούρι,αυτός είναι γάτος σε διαστάσεις -σταρ.Δεν υπάρχει καταλληλότερος πρωταγωνιστής για μια γατο-ταινία με θέμα την αλήτικη ζωή του
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Οι οδηγίες του γάτου Άρνι προς άπειρα γατάκια
ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙ:
1. Ξαπλώνετε μπροστά στο ντουλάπι και προσποιείστε ότι τεντώνεστε. Διακριτικά, πιάνετε με το μπροστινό σας πόδι το κάτω μέρος της πόρτας (βλ. βέλος).
2. Αφού αλλάξετε θέση για να μη σας υποψιαστούν, χώνετε τα νύχια σας κάτω από την πόρτα του ντουλαπιού, και καλά σαν να ζυμώνετε...
3. Και ωωωπ! το ντουλάπι ανοίγει και περιμένει να το εξερευνήσετε!
Καλή επιτυχία!
1. Ξαπλώνετε μπροστά στο ντουλάπι και προσποιείστε ότι τεντώνεστε. Διακριτικά, πιάνετε με το μπροστινό σας πόδι το κάτω μέρος της πόρτας (βλ. βέλος).
2. Αφού αλλάξετε θέση για να μη σας υποψιαστούν, χώνετε τα νύχια σας κάτω από την πόρτα του ντουλαπιού, και καλά σαν να ζυμώνετε...
3. Και ωωωπ! το ντουλάπι ανοίγει και περιμένει να το εξερευνήσετε!
Καλή επιτυχία!
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Αδέσποτο γατάκι SOS
» Το αδέσποτο περσάκι!
» Αδέσποτο γατάκι
» ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΔΕΣΠΟΤΟ.....
» Δαγκωμένο αδέσποτο
» Το αδέσποτο περσάκι!
» Αδέσποτο γατάκι
» ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΔΕΣΠΟΤΟ.....
» Δαγκωμένο αδέσποτο
Σελίδα 2 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios