<3 Χαρίζεται το Κολοκυθάκι!!!!!!!!! <3 - Υιοθετήθηκε
+15
melitta
Chouzouris
vaso
moukelis
NiaR
XIONIS
nosyparker
doremi
LAROGATA
nelly 's mother
Anatoli
Λιαννα
SuperCatz
Πούπσυ
kounelaki
19 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 4
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
<3 Χαρίζεται το Κολοκυθάκι!!!!!!!!! <3 - Υιοθετήθηκε
ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ! ΜΙΑ ΘΗΛΥΚΙΑ ΤΡΙΠΟΔΗ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΓΑΤΟΥΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΩΝ! ΣΚΕΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ! ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΘΕΙ ΟΤΑΝ ΦΘΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΙ! ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΟ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ!
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6934996903
ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ. ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΓΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ! ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΔΙΑΡΑ,ΗΣΥΧΗ,ΝΤΡΟΠΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΧΡΟΝΩΣ. ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΖΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ! ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!
ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
(savetheuniversityanimals@gmail.com)
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6934996903
ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ. ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΓΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ! ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΔΙΑΡΑ,ΗΣΥΧΗ,ΝΤΡΟΠΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΧΡΟΝΩΣ. ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΖΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ! ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!
ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
(savetheuniversityanimals@gmail.com)
kounelaki- Mature Cat
-
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΑΚΙ !!!
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ταρταρουγα,καλικο,μαυρακι,γριζακι
Motto : Τ'ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΜΟΥ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ? Ο ΚΥΡΗΣ ΣΟΥ Μ'ΕΞΟΡΙΣΕ ΣΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΑ!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/02/2009
Mood :
Απ: <3 Χαρίζεται το Κολοκυθάκι!!!!!!!!! <3 - Υιοθετήθηκε
αχου, ειναι πολύ γλυκια!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Φανταστική φωτογραφία! Το υπέρτατο γατοκουλούριασμα για ύπνο!
Και τί χρώματα! Ζωντανή ακουαρέλλα η μικρή κουκλίτσα!
Καλή τύχη να έχει!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Ax μπαινω στον πειρασμο....Ειναι μια κουκλα!!!
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 8)Η Μελενια ,ο Σωκρατης,η Gilda ,η Σισσυ,η Μινετ,το Κολοκυθακι ,η Σκαρλετ και ο Λεοναρντο!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας+
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον πανεμορφο Snow ,το Μικυ και το Λουκουμα ....Α και τη Μαγια!!!!!!!!!!!!
Motto : υπαρχουν και χειροτερα,αλλα υπαρχουν και καλυτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/06/2009
Mood :
Πανεμορφη κουκλιτσα!Υπεροχα χρωματα, υπεροχα ματια!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Το πιο γλυκό κάλικο!!!!!!!!!!!!!!!! Και το μικρό της μειονέκτημα είναι για φιλιά...Φιλάς ποδαράκι με άνεση, χωρίς νυχάκι...Εύχομαι την καλύτερη ζωή, την πιο γλυκιά οικογένεια...Τι φιλαράκι θα γίνει αυτό το παιδί...
nelly 's mother- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατήνα
Αριθμός γατουνίων : 6 , πάντα 6 Μαστοράκι μου...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πριν
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μια αφέγγαρη νύχτα θα πάρω τη σκοτεινή Λιλού να τσαρκάρουμε σύριζα στα στηθέα
Motto : Η ζωή δεν είναι πρόβα, είναι παράσταση
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/08/2010
Mood :
αχ αχ και δε μου ανεβαινει το βιντεο στο γιουτιουμπ να δειτε κοιλιδακι που "δινει¨!
kounelaki- Mature Cat
-
Motto : Τ'ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΜΟΥ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ? Ο ΚΥΡΗΣ ΣΟΥ Μ'ΕΞΟΡΙΣΕ ΣΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΤΡΑΤΑ!
Mood :
Τι πειρασμός είναι αυτός ,γιατί μας τα κάνετε αυτά ,δεν μας λυπάστε
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
γλυκιά μου ψυχούλα μωρό μου σσσσόρυ μα έχω βρει 2 χαζα αγοόοορια
πως κατέληξα εγώ που ήθελα θηλυκά γατάκια και θηλυκό παιδάκι να έχω αγόρι και 2 γάταρους δεν το κατάλαβα ακόμα
πως κατέληξα εγώ που ήθελα θηλυκά γατάκια και θηλυκό παιδάκι να έχω αγόρι και 2 γάταρους δεν το κατάλαβα ακόμα
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Να η ευκαιρία για το κοριτσάκι που πάντα ήθελες!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
forget it ,αν μου πέσει το lotto που δεν παίζω ευχαρίστως ,αλλά δυστυχως
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
-
Mood :
Το σκεφτομαι κι εγω.... Απλα εχω αρκετους ενδοιασμους,που εχουν να κανουν με εξωγενεις παραγοντες....βλ.γονεις,οικονομικα,Σισσυ η γατα δολοφονος...
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 8)Η Μελενια ,ο Σωκρατης,η Gilda ,η Σισσυ,η Μινετ,το Κολοκυθακι ,η Σκαρλετ και ο Λεοναρντο!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον πανεμορφο Snow ,το Μικυ και το Λουκουμα ....Α και τη Μαγια!!!!!!!!!!!!
Mood :
Λιαννα έγραψε:Το σκεφτομαι κι εγω.... Απλα εχω αρκετους ενδοιασμους,που εχουν να κανουν με εξωγενεις παραγοντες....βλ.γονεις,οικονομικα,Σισσυ η γατα δολοφονος...
Το είδα που το είχες γράψει παραπάνω..
Τί να σου πω βρε Λιάννα μου.. Σκέψου το πολύ καλά..
Έχεις και κάμποσα εσύ, οπότε άλλο ένα και ειδικών αναγκών, ίσως να πέσει πιο "βαρύ" απ' όσο θα περίμενες.. Φυσικά αυτή είναι η δική μου γνώμη, η απόφαση είναι δική σου.
Η Σίσσυ γιατί είναι γάτα δολοφόνος? Τί κάνει?
-
Mood :
Με τη Σισσυ ειχα προβλημα απο τοτε που την πηρα...Ειχα ανοιξει και ενα θεμα στις υιοθεσιες πριν μηνες.Ενω με τους ανθρωπους ειναι πολυ γλυκια,με τα αλλα ζωα ειναι μανιακη!Ζηλευει παρα παρα πολυ οποιο γατι με πλησιαζει!!Τους στηνει ενεδρα και χυμαει!!! Μιλαμε τα εχει σπασει στο ξυλο!Το συζητησα με το γιατρο μας καποια στιγμη και μου ειπε να της δινω περισσοτερη προσοχη.Αλλα ποση περισσοτερη??
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Mood :
Λιαννα έγραψε:Με τη Σισσυ ειχα προβλημα απο τοτε που την πηρα...Ειχα ανοιξει και ενα θεμα στις υιοθεσιες πριν μηνες.Ενω με τους ανθρωπους ειναι πολυ γλυκια,με τα αλλα ζωα ειναι μανιακη!Ζηλευει παρα παρα πολυ οποιο γατι με πλησιαζει!!Τους στηνει ενεδρα και χυμαει!!! Μιλαμε τα εχει σπασει στο ξυλο!Το συζητησα με το γιατρο μας καποια στιγμη και μου ειπε να της δινω περισσοτερη προσοχη.Αλλα ποση περισσοτερη??
Σώπα ρε 'συ... Κανονική ζηλιαρόγατα δλδ!
Ναι, προσοχή αποζητάει, αλλά όπως λες, πόση περισσότερη?
Αυτό είναι το "κακό" με τα πολλά γατιά..
Κι εμείς μοιραζόμαστε μεταξύ 4 για να πάρουν όλα το χάδι τους, και η πλάκα είναι ότι αν χαϊδέψουμε ένα και το δει κάποιο άλλο, έρχεται - ενίοτε τρεχάλα - να πάρει κι αυτό το χάδι του..
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:Λιαννα έγραψε:Με τη Σισσυ ειχα προβλημα απο τοτε που την πηρα...Ειχα ανοιξει και ενα θεμα στις υιοθεσιες πριν μηνες.Ενω με τους ανθρωπους ειναι πολυ γλυκια,με τα αλλα ζωα ειναι μανιακη!Ζηλευει παρα παρα πολυ οποιο γατι με πλησιαζει!!Τους στηνει ενεδρα και χυμαει!!! Μιλαμε τα εχει σπασει στο ξυλο!Το συζητησα με το γιατρο μας καποια στιγμη και μου ειπε να της δινω περισσοτερη προσοχη.Αλλα ποση περισσοτερη??
Σώπα ρε 'συ... Κανονική ζηλιαρόγατα δλδ!
Ναι, προσοχή αποζητάει, αλλά όπως λες, πόση περισσότερη?
Αυτό είναι το "κακό" με τα πολλά γατιά..
Κι εμείς μοιραζόμαστε μεταξύ 4 για να πάρουν όλα το χάδι τους, και η πλάκα είναι ότι αν χαϊδέψουμε ένα και το δει κάποιο άλλο, έρχεται - ενίοτε τρεχάλα - να πάρει κι αυτό το χάδι του..
Αχ πόνος...Η νέλλυ έχει εξελιχθεί στην απόλυτη ζηλιαρόγατα...για να εξασφαλίσει ότι κανένα άλλο δεν θα τολμήσει να της πάρει την ώρα της, έχει βρει τρομερό κόλπο: μπαστακώνεται με τα μπροστινά της πόδια στους ώμους μου και με κοιτάει καταπρόσωπο νιαουρίζοντας και ζυμώνοντας. Όπως λέει κι η Ειρήνη του Τσίλι, κρατάω και την ανάσα μου μην τυχόν και μου φύγει...Έλα όμως που τα υπόλοιπα περιμένουν ουρά...Το τι κλάμα πέφτει...Και βέβαια έχουν μεγάλη αντιζηλεία με τον Γκίσμο. Αυτός ο χαλβάς την κοιτάει καλά- καλά και κάνει ακριβώς τις ίδιες κινήσεις...Έχει καταλάβει ότι το αφεντικό είναι η μουσουδονέλλη και την αντιγράφει. Θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη...
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μια αφέγγαρη νύχτα θα πάρω τη σκοτεινή Λιλού να τσαρκάρουμε σύριζα στα στηθέα
Mood :
Αυτο που δεν παιρνουμε αναπνοη και καθομαστε ακουνιτοι σαν τα αγαλματα οταν μας ζυμωνουν, ειναι ολα τα λεφτα.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
με το κολοκυθάκι κανένα νέο; αντε πάλι με το αλλά ναι και μένα μου αρέσει να με ζυμώνουν
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Μα αφού με πεθαίνει...Εν τω μεταξύ είναι, μόνο εκείνη την ώρα, και υγρά τα πατούσια της...Έχει άγχος μη και της φάνε τη θέση. Ε λιώνω...Anatoli έγραψε:Αυτο που δεν παιρνουμε αναπνοη και καθομαστε ακουνιτοι σαν τα αγαλματα οταν μας ζυμωνουν, ειναι ολα τα λεφτα.
-
Mood :
Θυγνώμη...Επαρασουρθήκαμαν και οφοτοπιαστήκαμαν.doremi έγραψε:με το κολοκυθάκι κανένα νέο; αντε πάλι με το αλλά ναι και μένα μου αρέσει να με ζυμώνουν
-
Mood :
Παιδια οσοι εχετε ενδιασμους σχετικα με την αναπηρια ξεπεραστε τους! Το γατακι στο σπιτι δεν "φαινεται" πουθενα! Μονο ενα παραπανω μπολακι γεμιζεις ( κι αυτο θελει "κοψιμο" σιγα σιγα γιατι το γατουνι εχει τασεις παχυσαρκιας οπως βλεπετε ) Καμια ιδιαιτερη φροντιδα λογω αναπηριας δεν χρειαζεται. Ολη μερα κοιμαται στην καρεκλιτσα του (ειληκρινα την εχει κανει δικια της! ) και δεν ενοχλει καθολου τα δικα μου γατια. Ειναι τοσο ησυχο εως ανησυχητικο.Μονο οταν ακουει το μπολακι να γεμιζει με κροκετες σηκωνεται!
Επισης δεν το εχω δει ποτε να ανεβαινει σε τραπεζι/παγκο κουζινας κτλ και λογικα δεν μπορει.
Ουτε νυχια βγαζει να γρατζουνισει ποτε. Για μενα η αναπηρια του ειναι θετικο!!
Ασε που οταν σε αφηνει και ζουλας αυτη την ολοστρογγυλη σφιχτη κοιλιτσα ξεχνας οτι δεν εχει ποδαρακι!
Χρησιμοποιει και το μισο ποδαρακι φυσικα,σαν μπαστουνακι οποτε θελει και στο σκαψιμο αμμου.
Υπομονη και σε λιγο ερχεται και βιντεο να δειτε για τι περιπτωση γατιου μιλαμε!
Επισης δεν το εχω δει ποτε να ανεβαινει σε τραπεζι/παγκο κουζινας κτλ και λογικα δεν μπορει.
Ουτε νυχια βγαζει να γρατζουνισει ποτε. Για μενα η αναπηρια του ειναι θετικο!!
Ασε που οταν σε αφηνει και ζουλας αυτη την ολοστρογγυλη σφιχτη κοιλιτσα ξεχνας οτι δεν εχει ποδαρακι!
Χρησιμοποιει και το μισο ποδαρακι φυσικα,σαν μπαστουνακι οποτε θελει και στο σκαψιμο αμμου.
Υπομονη και σε λιγο ερχεται και βιντεο να δειτε για τι περιπτωση γατιου μιλαμε!
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
Ξεχασα να πω οτι υπαρχει περιπτωση να δοθει και στειρωμενο! Πριν μια εβδομαδα αλλαξε τους κυνοδοντες του.Ειχε δυο σε καθε πλευρα ,τον παλιο που κουνιωταν σαν εκρεμμες και τον καινουριο που ειχε βγει πιο διπλα! Και φυσικα εκανα την κακια γατοοδοντιατρο και του εβγαλα τα παλια δρακουλοδοντακια που ηταν ετοιμα να πεσουν! Αυτο σημαινει οτι ειναι περιπου 4ων μηνων? Ειναι καλα να γινει η στειρωση?
Γιατι θα ερθουν οι εθελοντες κτηνιατροι για στειρωσεις και ειπαν οτι μπορει να στειρωθει ανετα απο 4ων μηνων και οτι καμια φορα στειρωνουν και 3μιση μηνων τα θηλυκα.
Γιατι θα ερθουν οι εθελοντες κτηνιατροι για στειρωσεις και ειπαν οτι μπορει να στειρωθει ανετα απο 4ων μηνων και οτι καμια φορα στειρωνουν και 3μιση μηνων τα θηλυκα.
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
Θελω πολυ να την παρω και δεν εχω ενδοιασμους που ειναι αναπηρη.Φοβαμαι την αντιδραση των γατιων μου στην ελευση νεου μελους.Δεν ειναι ολα τοσο ευπροσαρμοστα... Απλα θελω να ειμαι σιγουρη για την αποφαση μου γιατι ειναι ψυχουλα κι αυτη,οχι αντικειμενο που αν δε μας κανει το επιστρεφουμε...
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Mood :
Κοιτα εμεις τα δινουμε παντα με προυποθεση αν καποιος για τον οποιονδηποτε λογω δεν τα θελει πια,να μας τα επιστρεψει. Μακαρι ολοι να μας τα επεστρεφαν αντι να τα αφηναν στους δρομους ή να τα εδιναν αλλου.Λιαννα έγραψε:Θελω πολυ να την παρω και δεν εχω ενδοιασμους που ειναι αναπηρη.Φοβαμαι την αντιδραση των γατιων μου στην ελευση νεου μελους.Δεν ειναι ολα τοσο ευπροσαρμοστα... Απλα θελω να ειμαι σιγουρη για την αποφαση μου γιατι ειναι ψυχουλα κι αυτη,οχι αντικειμενο που αν δε μας κανει το επιστρεφουμε...
Οσο για την αντιδραση τους αυτο το ξερεις μονο εσυ. Αυτο που θα σου πω εγω που βλεπω το κολοκυθακι ειναι οτι ειναι αρκετα αδιαφορη με τις υπολοιπες γατες του σπιτιου. Τις γιορτες που φιλοξενουσα τον μαυρουλη και επειδη εχουν την ιδια ηλικια,ο μαυρουλης την κυνηγουσε για παιχνιδι και η μικρη μολις την δαγκωνε ετρεχε να φυγει και του εκανε μερικα κχχχ αλλα αυτος συνεχιζε να την δαγκανει.
Τωρα επειδη οι δικες μου οι ενηλικες δεν ασχολουνται μαζι της,δεν ασχολειται ουτε αυτη. Παρολα αυτα στο φαγητο τρωνε μαζι και δεν υπαρχει προβλημα,ουτε οταν τις κλεινω στο μπανιο (3 μαζι) για να αερισω το σπιτι.
Γενικα αμα δεν την πειραξουν δεν θα ασχοληθει πολυ.
Η γατουλα ζουσε σε ενα χωριο εξω απο το σπιτι της θειας του αγοριου μου (με χιονιιιιι) και κοιμοταν στο χαλακι της εξωπορτας μαζι με αλλες 3 γατες αγκαλιτσα. Δεν ξερω αν ηταν σοι της,αλλα με αυτες τα πηγαινε καλα.
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
Αχ Κολοκυθακι...Ολο σε σκεφτομαι και δεν ξερω τι να κανω...
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Mood :
Λιαννα έγραψε:Αχ Κολοκυθακι...Ολο σε σκεφτομαι και δεν ξερω τι να κανω...
Ό,τι εσύ νομίζεις ότι θα είναι καλύτερο να κάνεις, απλά σκέψου το πολύ σοβαρά και μέτρα όλα τα αρνητικά που μπορεί να προκύψουν.
-
Mood :
Na το το βιντεο!!!!!!! Λογω το οτι κοπηκε η συνδεση τη στιγμη που γινοταν επεξεργασια του βιντεο,το βιντεο εμεινε με παρα πολυ χαλια αναλυση.... Αλλα δεν πειραζει κι ετσι φαινεται!
Δεν εχω ξαναματαδει γατα που να γουσταρει να της χουφτωνουν την κοιλια και να το απολαμβανει!
https://www.youtube.com/watch?v=AW5NMB-03Pg
Να πω και κατι αστειο τωρα?Μολις ξυπνησε το αγορι μου του "πεταξα" στο κρεβατι το κολοκυθακι και του ειπα "παρε ενα κολοκυθι". Και αρχισε να το ζουλαει,να το κανει μπαλα,να του πιεζει την κοιλια,να το θαβει στα σκεπασματα και το κακομοιρο δεν αντιδρουσε αλλα στο τελος απο το πολυ ζορι...την αμολυσε! Και πεθανα στα γελια απο το υφος του! Μαλλον την καταλαβε και ντραπηκε το κακομοιρο!
Δεν εχω ξαναματαδει γατα που να γουσταρει να της χουφτωνουν την κοιλια και να το απολαμβανει!
https://www.youtube.com/watch?v=AW5NMB-03Pg
Να πω και κατι αστειο τωρα?Μολις ξυπνησε το αγορι μου του "πεταξα" στο κρεβατι το κολοκυθακι και του ειπα "παρε ενα κολοκυθι". Και αρχισε να το ζουλαει,να το κανει μπαλα,να του πιεζει την κοιλια,να το θαβει στα σκεπασματα και το κακομοιρο δεν αντιδρουσε αλλα στο τελος απο το πολυ ζορι...την αμολυσε! Και πεθανα στα γελια απο το υφος του! Μαλλον την καταλαβε και ντραπηκε το κακομοιρο!
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
Δεν ξερω τι να σου πω ειναι δικη σου αποφαση. Παντως αν ειναι ετσι κι αλλιως να παρεις κι αλλη γατα καποια στιγμη, ισως τωρα ειναι η ευκαιρια σου γιατι αυτο το γατι ειναι υπερβολικα καλοβολο.Λιαννα έγραψε:Αχ Κολοκυθακι...Ολο σε σκεφτομαι και δεν ξερω τι να κανω...
Ζυγισε τα και αποφασισε.
Μαλλον θα δοθει και στειρωμενη.
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:Λιαννα έγραψε:Αχ Κολοκυθακι...Ολο σε σκεφτομαι και δεν ξερω τι να κανω...
Ό,τι εσύ νομίζεις ότι θα είναι καλύτερο να κάνεις, απλά σκέψου το πολύ σοβαρά και μέτρα όλα τα αρνητικά που μπορεί να προκύψουν.
Εγώ θα κλέψω τη στάση της Βίκυς που ξέρω καλά και θα πω το διαχρονικό: καβάτζωσε κοπελιά, καβάτζωσε.
-
Mood :
nelly 's mother έγραψε:SuperCatz έγραψε:Λιαννα έγραψε:Αχ Κολοκυθακι...Ολο σε σκεφτομαι και δεν ξερω τι να κανω...
Εγώ θα κλέψω τη στάση της Βίκυς που ξέρω καλά και θα πω το διαχρονικό: καβάτζωσε κοπελιά, καβάτζωσε.
Να εξηγήσω: όταν σκέφτεσαι συνέχεια ένα γατί, ξέρεις ότι πρέπει να το καβατζώσεις. Τρία ξενύχτια πέρασα να χαζεύω το Γκίσμο. Όταν πια ήρθε στο σπίτι, ήρθαν όλα στα ίσα τους.
-
Mood :
Οποιος το παρει παντως δεν θα το μετανιωσει. Ειναι σαν λουτρινο που το κανεις ο,τι θελεις! Αν δεν ειχα προβλημα οικονομικο και με τους γονεις μου θα την κρατουσα εγω.
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
kounelaki- Mature Cat
-
Mood :
Παιδιά, δεν υπάρχει το γατί, είναι μια γλύκα!!! Λιάννα, πάρτην και δεν θα το μετανιώσεις.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ - Υιοθετήθηκε
» Χαρίζεται ο μικροσκοπικούλης Lynx! Υιοθετήθηκε!!!!
» Χαρίζεται η Νεφέλη!!! ***ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ***
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΓΑΤΑΚΙ- Υιοθετήθηκε
» Χαρίζεται! (+ υπογλώσσιο) *Υιοθετήθηκε*
» Χαρίζεται ο μικροσκοπικούλης Lynx! Υιοθετήθηκε!!!!
» Χαρίζεται η Νεφέλη!!! ***ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ***
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΓΑΤΑΚΙ- Υιοθετήθηκε
» Χαρίζεται! (+ υπογλώσσιο) *Υιοθετήθηκε*
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios