Καθαρόαιμος γάτος Περσίας ψάχνει επειγόντως σπίτι!!!!
+17
alex..niaou
~Zouzou~
niou
Τζούλι το Κατσούλι
ΚουκουΒάγια
TITIKA CAT
flokatoula
Kikiriki
Linos
mpouki
Πούπσυ
mitsos_82
SuperCatz
ladycat
moukelis
NiaR
XIONIS
21 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Καθαρόαιμος γάτος Περσίας ψάχνει επειγόντως σπίτι!!!!
Το βρηκα στο Facebook στη σελιδα της Ζωοφιλικης Ηλιουπολης και το μετφερω εδω:
Και ένας καθαρόαιμος γάτος Περσίας ψάχνει επειγόντως σπίτι. Είναι 3,5 ετών, στειρωμένος και πλήρως εμβολιασμένος. Έχει ένα μπλε μάτι, ωστόσο δεν είναι κουφός. Η κυρία που τον είχε, επειγόταν να τον ξεφορτωθεί και τον έχει αφήσει σε κτηνιατρείο απειλώντας ότι θα τον αφήσει στο δρόμο. Τον αγόρασε γιατί άρεσε στην κόρη της όταν τον είδε μικρό γατάκι. Τον ξυρίζει κάθε δύο μήνες γιατί δεν αντέχει τις τρίχες. Παρόλο που είναι ξυρισμένος τον αφήνει και ζει στον κήπο! Τώρα φεύγει ταξίδι και έπρεπε να τον ξεφορτωθεί άμεσα. Από τη Δευτέρα θα φιλοξενηθεί από μέλος του Σωματείου μας. Είναι λίγο αστείος έτσι ξυρισμένος αλλά σύντομα θα συνέλθει.
Αθάνατη Ελλάδα με τους Ελληνάρες σου!
Τηλ. 6976131680
Και ένας καθαρόαιμος γάτος Περσίας ψάχνει επειγόντως σπίτι. Είναι 3,5 ετών, στειρωμένος και πλήρως εμβολιασμένος. Έχει ένα μπλε μάτι, ωστόσο δεν είναι κουφός. Η κυρία που τον είχε, επειγόταν να τον ξεφορτωθεί και τον έχει αφήσει σε κτηνιατρείο απειλώντας ότι θα τον αφήσει στο δρόμο. Τον αγόρασε γιατί άρεσε στην κόρη της όταν τον είδε μικρό γατάκι. Τον ξυρίζει κάθε δύο μήνες γιατί δεν αντέχει τις τρίχες. Παρόλο που είναι ξυρισμένος τον αφήνει και ζει στον κήπο! Τώρα φεύγει ταξίδι και έπρεπε να τον ξεφορτωθεί άμεσα. Από τη Δευτέρα θα φιλοξενηθεί από μέλος του Σωματείου μας. Είναι λίγο αστείος έτσι ξυρισμένος αλλά σύντομα θα συνέλθει.
Τηλ. 6976131680
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Απ: Καθαρόαιμος γάτος Περσίας ψάχνει επειγόντως σπίτι!!!!
καυμενη ψυχουλα τι περναει.....
ευχομαι να βρει ενα σπιτι με νορμαλ ανθρωπους....
καλη της τυχη
ευχομαι να βρει ενα σπιτι με νορμαλ ανθρωπους....
καλη της τυχη
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Αν ειναι δυνατον...το καημενο το γατακι,τι ηλιθιοι και οι ιδιοκτητες του,και αυτος που τους τον εδωσε,προφανως σε κανεναν απο τους δυο δεν καιγεται καρφακι τι θα απογινει ο γατουλης.
αχου το μωρε το μαναρι μου εχει κ παρατερα ματακια
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
XIONIS έγραψε:Το βρηκα στο Facebook στη σελιδα της Ζωοφιλικης Ηλιουπολης και το μετφερω εδω:
Τηλ. 6976131680
To καημένο το γατάκι.. Το καημένο..
Κωλάνθρωποι..
Πώς το έχουν κάνει έτσι? Σχεδόν μέχρι το δέρμα το ξύρισαν το έρμο.. Και το είχαν έξω στα κρύα που έκανε? Περσικό γατί?
ΕΛΕΟΣ, πανάθεμά τους!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΟΟΟΟΝ!!!!!!! Μάλλον ήθελε να πάρει κανις κ μπερδευτηκε....υπάρχουν όντως τόσο καθηστερημενοι ανθρωποι στην πραγματικοτητα.όσο σκληρη κ αν ακούγομαι,αν την είχα μπροστά μου θα ήθελα να της ξυρίσω το κεφάλι...υ.γ. εγώ είμαι η μαμά της γλυκειάς μας jolien
mitsos_82- Kitten
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2011
πωπω το καημενάκι πώς το κατάντησαν έτσι! Εύχομαι να βρει γρήγορα το σπιτάκι που του αξίζει. τι γλυκιά φατσούλα που έχει!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
mitsos_82 έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΟΟΟΟΝ!!!!!!! Μάλλον ήθελε να πάρει κανις κ μπερδευτηκε....υπάρχουν όντως τόσο καθηστερημενοι ανθρωποι στην πραγματικοτητα.όσο σκληρη κ αν ακούγομαι,αν την είχα μπροστά μου θα ήθελα να της ξυρίσω το κεφάλι...υ.γ. εγώ είμαι η μαμά της γλυκειάς μας jolien
Αααα, μέχρι πρότινος είχαμε τον μπαμπά της να μας βάζει φωτό και να μας ξελιγώνει!
Τώρα θα μας βάζεις κι εσύ φωτό να μας ξελιγώνεις?
Άντε, ας είναι! Shoot!
Αν θες, άνοιξε δικό σου λογ/σμό, είναι πολύ απλή διαδικασία!
Καλώς μας ήρθατε οικογενειακώς, πλέον!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
χαχαχαχαχα!ενταξει μωρε το ίδιο είναι...ετσι κι αλλιως τον ιδιο υπολογιστη χρησιμοποιούμε.όσο για τις φωτογραφίες αυτος έχει τρέλα να την βγάζει συνέχεια!τέτοια που ειναι!εβγαλε και μια που πίνει νέρο μέσα απο το ποτήρι που είχα στο κομοδίνο το βράδυ.τρέλα!
mitsos_82- Kitten
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2011
Δεν ειναι μονο τα κρυα που τρβαγε στον κηπο Βικυ... Τα λευκα γατακια εχουν μεγαλη ευαισθησια λογω ελλειψης μελανινης και το γατι αυτο δεν θα επρεπε με τιποτα να καθεται εξω στον ηλιο και μαλιστα χωρις τριχωμα... Ποιος ξερει τι θα εμφανισει στο μελλον! Αρκει που εφυγε απο τα χερια τους....
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
mitsos_82 έγραψε:χαχαχαχαχα!ενταξει μωρε το ίδιο είναι...ετσι κι αλλιως τον ιδιο υπολογιστη χρησιμοποιούμε.όσο για τις φωτογραφίες αυτος έχει τρέλα να την βγάζει συνέχεια!τέτοια που ειναι!εβγαλε και μια που πίνει νέρο μέσα απο το ποτήρι που είχα στο κομοδίνο το βράδυ.τρέλα!
Είναι υπέροχη η μικρή σας!
Και φυσικά περιμένουμε τη φωτό που λες!
XIONIS έγραψε:Δεν ειναι μονο τα κρυα που τρβαγε στον κηπο Βικυ... Τα λευκα γατακια εχουν μεγαλη ευαισθησια λογω ελλειψης μελανινης και το γατι αυτο δεν θα επρεπε με τιποτα να καθεται εξω στον ηλιο και μαλιστα χωρις τριχωμα... Ποιος ξερει τι θα εμφανισει στο μελλον! Αρκει που εφυγε απο τα χερια τους....
Άσε με Άσπα, γιατί τρελαίνομαι με κάτι τέτοια..
Πώς μπορούν και πετάνε στο δρόμο ένα ζώο, δεν μπορώ να το καταλάβω..
3,5 χρόνια μαζί τους, δεν το αγάπησαν καθόλου?
Τί σκ*τά καρδιά έχουν?
-
Mood :
οπως το είπες Βίκυ αλλά ανάποδα, καρδια απο σκ..τα!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
ντροπή! δεν έπρεπε ποτε να παρει ζωάκι,πρεπει να την βάλουνε στην black list.
mpouki- Prime Cat
-
Τόπος : Κερατσίνι
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
ψυχούλα μου... τι σου έκαναν?
Είναι να τους βαράς το κεφάλι στον τοίχο .. έτσι κι αλλιώς μυαλό μέσα δεν έχει.. άχρηστοι άνθρωποι....που θέλουν να λέγονται και άνθρωποι.... για πολλές κλωτσιές ...
Είναι να τους βαράς το κεφάλι στον τοίχο .. έτσι κι αλλιώς μυαλό μέσα δεν έχει.. άχρηστοι άνθρωποι....που θέλουν να λέγονται και άνθρωποι.... για πολλές κλωτσιές ...
Linos- Prime Cat
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1 ζουζούνα που με κάνει ότι θέλει, έναν μικρό κομμωτή και τον παίδαρο στη φώτο στην καρδιά μου πλέον για πάντα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας με τις βροχές του, τα χιόνια του, τα κρύα του.. με τα όλα του!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Σίγουρα τον Έκτορα (έχε χάρη που μένει μακρυά.....), τον Λίνο της Nαταλίας... και γλυκοκοιτάζω και τον μικρό Μορφέα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/01/2011
Mood :
Σπαω το κεφαλι μου... Καποιος δε ζηταγε πριν λιγο καιρο περσακι???
-
Mood :
Αυτός ο γάτος είναι πανέμορφος και απορώ τι μυαλό κουβάλαγε αυτή που τον αγόρασε.
Θα βρεθεί κάτι σίγουρα, ελπίζω αυτή τη φορά να τον αγαπήσουν και όχι να τον βασανίζουν.
Θα βρεθεί κάτι σίγουρα, ελπίζω αυτή τη φορά να τον αγαπήσουν και όχι να τον βασανίζουν.
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Και τι δε θα έδινα να τον κάνω δικό μου... Τι κρίμα. Τέτοιο αγγελούδι θα υιοθετηθεί αμέσως!
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
flokatoula έγραψε:
Και τι δε θα έδινα να τον κάνω δικό μου... Τι κρίμα. Τέτοιο αγγελούδι θα υιοθετηθεί αμέσως!
Αthens, ο Πάρις δεν ενδιαφέρεται?
-
Mood :
Κρίμα για το γατάκι...Ελπίζω να βρει ένα πολύ αγαπησιάρικο σπιτάκι!
TITIKA CAT- Senior Cat
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι 28-32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2010
Mood :
Όταν ο Θεός μοίραζε ψυχές κάποιοι την είχανε πουλήσει ήδη από πριν...πανάθεμά τους.
Είναι πανέμορφος και τόσο γλυκός. Δεν πιστεύω πως δεν θα βρεθούν καλά χέρια και σύντομα μάλιστα που θα λαχταράνε το καλύτερο γι αυτόν.
Σχετικά με την μελανίνη, πολύ σωστά αναφέρθηκε παραπάνω πως οι ολόασπρες γάτες έχουν πρόβλημα με την έκθεση στον ήλιο. Εμείς όταν βρήκαμε τη μικρή μας τα αυτάκια της είχαν ξεφλουδίσει και είχαν πληγές από τον ήλιο. Ελπίζω να μην εκτέθηκε τόσο η ψυχούλα ωστε να εμφανίσει προβλήματα.
Καλή τύχη γλύκα!
Είναι πανέμορφος και τόσο γλυκός. Δεν πιστεύω πως δεν θα βρεθούν καλά χέρια και σύντομα μάλιστα που θα λαχταράνε το καλύτερο γι αυτόν.
Σχετικά με την μελανίνη, πολύ σωστά αναφέρθηκε παραπάνω πως οι ολόασπρες γάτες έχουν πρόβλημα με την έκθεση στον ήλιο. Εμείς όταν βρήκαμε τη μικρή μας τα αυτάκια της είχαν ξεφλουδίσει και είχαν πληγές από τον ήλιο. Ελπίζω να μην εκτέθηκε τόσο η ψυχούλα ωστε να εμφανίσει προβλήματα.
Καλή τύχη γλύκα!
ΚουκουΒάγια- Gatus Polytalantus
-
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood :
Ποπο, τώρα το είδα αυτό! Αν είναι δυνατόν, το έρμο το γατάκι! Δεν μπορώ καλά καλά να το πιστέψω ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι!! Αφού δεν "το έχεις", κυρία μου, τι το παίρνεις και το βασανίζεις το δύστυχο το γατί;... Αχ, ο καημενούλης γλίτωσε τουλάχιστον από αυτούς, δόξα τω θεώ. Και ευτυχώς τώρα οι πόρτες ανοίγουν για τον ασπρούλη να αποκτήσει μια νέα οικογένεια που θα τον αγαπούν και θα τον σέβονται. Και ναι, είναι πολύ ευαίσθητα τα λευκά γατούλια στα δερματικά, το ξέρω κι εγώ δυστυχώς εκ πείρας. Καλή τύχη, συννεφένιε γατούλη!
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
τι να πει κανεις τωρα???
τον ξυριζε κιολας!
καλη τυχη στον μικρο πανεμορφουλη!
τον ξυριζε κιολας!
καλη τυχη στον μικρο πανεμορφουλη!
Mακαρι να βρει ενα καλο σπιτακι γρηγορα! Και φυσικα ανθρωπους που θα τον αγαπουν!
Αυτη η κυρια που τον ειχε ειναι πολυ @@@@@@....
Παιρνεις γατι,και μαλιστα περσικο,και επειδη δεν θελεις τις τριχες το ξυριζεις? Σαν κανισακι το εχει κανει το γατουμπι...ελεος
Ας επαιρνε σκυλακι η' ας ταιζε αδεσποτακια στον κηπο της.
Κριμα το κακομοιρο γατακι....
Αυτη η κυρια που τον ειχε ειναι πολυ @@@@@@....
Παιρνεις γατι,και μαλιστα περσικο,και επειδη δεν θελεις τις τριχες το ξυριζεις? Σαν κανισακι το εχει κανει το γατουμπι...ελεος
Ας επαιρνε σκυλακι η' ας ταιζε αδεσποτακια στον κηπο της.
Κριμα το κακομοιρο γατακι....
χριστουλη μου! πως το εχουν κανει ετσι το καημενουλικο????? πραγματικα,μνε κανις το μπερδεψαν?? τι "ανθρωποι" κυκλοφορουν ρε! το 3υριζε λεει γιατι δεν αντεχε τις τριχες! τοτε κυρα μου παρε γατα Σφιγγα,οχι περσικο!
καλη τυχη γατουλη,να πας καπου που να τους α3ιζεις!
καλη τυχη γατουλη,να πας καπου που να τους α3ιζεις!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
SuperCatz έγραψε:flokatoula έγραψε:
Βικάκι ο Πάρις θα ξετρελαθεί, αλλά ψάχνουμε σπίτι να μείνουμε μαζί, που σημαίνει οτι τα γατιά θα ενωθούν πολύ σύντομα. Νομίζω 3 γατιά με το πρόβλημά μου θα με στείλουν αδιάβαστη. Είμαι σίγουρη οτι τόσο όμορφο γατάκι θα υιοθετηθεί αμέσως πάντως!
-
Mood :
flokatoula έγραψε:SuperCatz έγραψε:flokatoula έγραψε:
Βικάκι ο Πάρις θα ξετρελαθεί, αλλά ψάχνουμε σπίτι να μείνουμε μαζί, που σημαίνει οτι τα γατιά θα ενωθούν πολύ σύντομα. Νομίζω 3 γατιά με το πρόβλημά μου θα με στείλουν αδιάβαστη. Είμαι σίγουρη οτι τόσο όμορφο γατάκι θα υιοθετηθεί αμέσως πάντως!
Κρίμα ρε γμτ.. Αν τον παίρνατε εσείς, θα ήταν σίγουρα σε καλά χέρια..
-
Mood :
SuperCatz έγραψε:flokatoula έγραψε:SuperCatz έγραψε:flokatoula έγραψε:
Κρίμα ρε γμτ.. Αν τον παίρνατε εσείς, θα ήταν σίγουρα σε καλά χέρια..
-
Mood :
eleossssssssss pos to ekane etsi to kaimeno sigoura tha pagone kiolas etsi ektethimeno xoris trixa poooooooooooooooooooo ti miala kouvalane aporo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stin auli kiolas?????????????pffffffffff
kalia84- Banned
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/10/2010
Mood :
o γατουλης εχει δωθει???
ξερω ενα ζευγαρι που ενδιαφερεται
fnou- Junior Cat
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 18
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οτιδηποτε σε μπλε...
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/02/2010
Mood :
Ελπίζω μόνο να πάει σε καλά χέρια αυτή τη φορά... Ομορφιά μου!
alatopiperorikosainos- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : Κάτω Γατήσια και ενίοτε Γιάτο...
Αριθμός γατουνίων : 4 γατούνια + 1 γατοσκυλο στην επαρχία! Την Pupa και την Μιλού στην Αθηνα! Το Αλάτι και τη Ρίκα στην επαρχία!Το πιπεράκι και το Θρούμπι πάντα μαζί μου....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Πατούσα καιιιιιι Ο Λ Α της Μαρίνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 31/01/2011
Mood :
Οπως εγραψα το βρηκα στο facebook οποτε δεν γνωριζω αν εχει δωθει. Υπαρχει τηλεφωνο επικοικωνιας στο πρωτο μηνυμα!fnou έγραψε:o γατουλης εχει δωθει???
-
Mood :
Παιδιά το γατάκι αυτό μπορεί να ζήσει έξω σε κήπο με άλλα γατάκια η μόνο μέσα στο σπίτι?
AMFIKRATIS- Junior Cat
-
Τόπος : ενα όμορφο χωριό νομού Ηλείας.
Αριθμός γατουνίων : 3 Δικά μου και 9 αδεσποτα = 12
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/08/2010
Mood :
Αμφικράτη, δεν ξέρω αν δίνεται για κήπο..
Έχει ένα τηλέφωνο στο πρώτο ποστ, κάλεσε να σου πούνε!
Έχει ένα τηλέφωνο στο πρώτο ποστ, κάλεσε να σου πούνε!
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Η Καραμελίτσα ψάχνει επειγόντως σπίτι!
» *SOS* Γατάκι σαν λούτρινο ψάχνει επειγόντως σπίτι!!
» Κακοποιημενος γατος ψαχνει για σπιτι
» Νεαρός ευχάριστος μαύρος γάτος ψάχνει σπίτι!
» SOS ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΓΑΤΟΣ ΠΕΡΣΙΑΣ ΒΑΝ
» *SOS* Γατάκι σαν λούτρινο ψάχνει επειγόντως σπίτι!!
» Κακοποιημενος γατος ψαχνει για σπιτι
» Νεαρός ευχάριστος μαύρος γάτος ψάχνει σπίτι!
» SOS ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΓΑΤΟΣ ΠΕΡΣΙΑΣ ΒΑΝ
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios