Ψάχνω γατούλα με περιτονίτιδα (τύπο 2) ΒΡΕΘΗΚΕ !!!
+16
TITIKA CAT
alex..niaou
Πούπσυ
doremi
nosyparker
LAROGATA
XIONIS
Kikiriki
flokatoula
moukelis
Chouzouris
Τζούλι το Κατσούλι
sardela
Anatoli
natalouko
Joey
20 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Ψάχνω γατούλα με περιτονίτιδα (τύπο 2) ΒΡΕΘΗΚΕ !!!
Καταπληκτικά νέα, δε θα μετανοιώσετε
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
nosyparker έγραψε:3 γατιά δεν είναι πολλά! Είναι καλύτερα από 2.
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Αχ, τι καλά νέα! Α, πολλά καλά νέα μαθαίνω σήμερα, μακάρι να είναι μονίμως έτσι τα νέα μας εδώ μέσα! Καλή τύχη με την επικείμενη υιοθεσία και εύχομαι να βρεις την τέλεια παρεούλα για το κοριτσάκι!
Υ.Γ. Με τις γάτες δεν ισχύει το less is more. Απεναντίας...
Συμφωνώ, αλλά ο Πάνος μου το έχει βάλει όρο, οχι πανω από δύο. Και επειδή φοβάμαι και οτι δεν θα τα καταφερω οικονομικά δε το πιεζω. Ασε που αν πει ναι, θα πρεπει να πω και εγω ναι σε άλλο φίδι και μου φτάνει ένας βόας και ενα ιγκουάνα. Δε θέλω άλλα
Joey- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 στο σπίτι και 1 στον ουρανό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αποφάσισα επιτέλους!! Την χιονάτη!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2009
Mood :
ΦΙΔΙ? ΒΟΑΣ? ΙΓΚΟΥΑΝΑ????? Εκτροφείο απίθανων κατοικιδιών σκοπεύετε ν' ανοίξετε; Πάντως η Μοργκάνα είναι τέλεια επιλογή, χαίρομαι πολύ και για σας και για τα 2 γατούνια!
Υ.Γ. Ο Βόας δεν είναι επικίνδυνος;
Υ.Γ. Ο Βόας δεν είναι επικίνδυνος;
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
καλέ, θα έχετε και φίδια σπιτι;;;;;
πάντως χαίρομαι πολύ που το αποφάσισες!! τέλεια νέα για τη γατούλα!
πάντως χαίρομαι πολύ που το αποφάσισες!! τέλεια νέα για τη γατούλα!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Έχει , δεν εχω, εχει ενα φιδι και ενα ιγκουανα. Εγώ δεν συμφωνω με τα κατοικιδια σε κλουβια οπως τα ερπετα, αλλά τα είχε ήδη πριν συγκατοικήσουμε και του αρέσουν όπως αρέσουν σε μένα οι γάτες.
Ο βόας κατά την γνώμη μου είναι επικίνδυνος. Οχι για μας γιατί δεν έχει δηλητήριο, αλλά για την γάτα. Γι αυτο και τον έχει σε κλουβί με κλειδαριά και ειναι κλεισμένος και αυτός και το ιγκουάνα σε δικό τους δωμάτιο γιατί ΠΟΤΕ δεν ξέρεις τι γίνεται. Αλλά και αυτός είναι πολύ προσεκτικός με τα ζώα του δε λέω
Είμαστε περίεργη οικογένεια, κανονικός ζωολογικός κήπος χαχα
Ο βόας κατά την γνώμη μου είναι επικίνδυνος. Οχι για μας γιατί δεν έχει δηλητήριο, αλλά για την γάτα. Γι αυτο και τον έχει σε κλουβί με κλειδαριά και ειναι κλεισμένος και αυτός και το ιγκουάνα σε δικό τους δωμάτιο γιατί ΠΟΤΕ δεν ξέρεις τι γίνεται. Αλλά και αυτός είναι πολύ προσεκτικός με τα ζώα του δε λέω
Είμαστε περίεργη οικογένεια, κανονικός ζωολογικός κήπος χαχα
Joey- Γατού Fan Park
-
Mood :
Με το καλο να την δεχτεις!!!!!!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Εντάξει, μωρέ, ωραία είναι τα ζωάκια, αρκεί να μη βάζουν σε κίνδυνο το ένα το άλλο και εσάς, βεβαίως, και να αισθάνονται και άνετα στο χώρο που τους διατίθεται. Όπως και να 'χει, με το καλό να δεχτείς και το καινούριο ψιψίνι σου!
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
αφου τα έχετε κανονίσει, τοτε μια χαρά!! βέβαια εγώ και γάτα να μην είχα δεν θα μου ήταν ευχαριστο να κυκλοφορεί ο βόας ελεύθερος, όσο ακίνδυνος και να είναι για μας... αλλά βέβαια περί ορέξεως.... το καλό είναι ότι σέβεται ο ένας τις επιθυμίες του άλλου!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Πούπσυ έγραψε:αφου τα έχετε κανονίσει, τοτε μια χαρά!! βέβαια εγώ και γάτα να μην είχα δεν θα μου ήταν ευχαριστο να κυκλοφορεί ο βόας ελεύθερος, όσο ακίνδυνος και να είναι για μας... αλλά βέβαια περί ορέξεως.... το καλό είναι ότι σέβεται ο ένας τις επιθυμίες του άλλου!
καλε δεν κυκλοφορει ελευθερος!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απαπαπαπαπα , δεν ειμαστε τρελοι!!! Σε δικο του κλουβακι ειναι και εχει και κλειδαρια !!!!
Και μενα δεν μου ηταν ευχαριστο να σου πω την αληθεια, αλλά το συνήθισα. Οπως έχω εγώ πάθος με τις γάτες, αυτός έχει με τα ερπετά , υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τρελοί χαχαχαχα , οπότε έμαθα και το δέχτηκα. Είναι πολυ προσεχτικος ο Πανούλης μου παντως και ενημερωμενος, δεν μας βαζει σε κίνδυνο μην ανησυχείτε
Joey- Γατού Fan Park
-
Mood :
ναι, βρε κατάλαβα ότι δεν κυκλοφορεί ελεύθερος. αλλά νόμιζα ότι είναι σε κλουβί λογω γάτας και ότι αν δεν είχατε τη γάτα θα έβγαινε!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Βοας κι Ιγκουανα?????? Ο ανθρωπος μου!!!!! Ηθελα κι εγω φιδι -ηταν απο τα ελαχιστα ζωα που δεν εχω φερει σπιτι- μεχρι και ποντικια και γουρουνι ειχα, αλλα η μητερα μου μου το ειχε αποκλεισει...Joey έγραψε:
Συμφωνώ, αλλά ο Πάνος μου το έχει βάλει όρο, οχι πανω από δύο. Και επειδή φοβάμαι και οτι δεν θα τα καταφερω οικονομικά δε το πιεζω. Ασε που αν πει ναι, θα πρεπει να πω και εγω ναι σε άλλο φίδι και μου φτάνει ένας βόας και ενα ιγκουάνα. Δε θέλω άλλα
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
XIONIS έγραψε:Βοας κι Ιγκουανα?????? Ο ανθρωπος μου!!!!! Ηθελα κι εγω φιδι -ηταν απο τα ελαχιστα ζωα που δεν εχω φερει σπιτι- μεχρι και ποντικια και γουρουνι ειχα, αλλα η μητερα μου μου το ειχε αποκλεισει...Joey έγραψε:
Συγγνώμη, δεν την πείραζαν τα ποντίκια και την πείραζαν τα φίδια;; Εκτός κι αν εννοείς χαμστεράκι, που, οκ, είναι γλυκούλια...
-
Mood :
XIONIS έγραψε:
Βοας κι Ιγκουανα?????? Ο ανθρωπος μου!!!!! Ηθελα κι εγω φιδι -ηταν απο τα ελαχιστα ζωα που δεν εχω φερει σπιτι- μεχρι και ποντικια και γουρουνι ειχα, αλλα η μητερα μου μου το ειχε αποκλεισει...
Έλα άμα θες να πάρεις τα δικά μας
Παντως, κάπως έτσι με κατάφερε και εμένα, δεν τον άφηναν ποτε σπίτι να παρει κάτι τέτοιο, και λέω ας τον αφήσω ελεύθερο να κάνει ότι θέλει.
Οταν το πρωτοπήρε όλοι με ρωτούσαν "μα καλά πως τον άφησες" , λες και ειναι το παιδί μου χαχα
Joey- Γατού Fan Park
-
Mood :
αλλο να αγαπας τις γατες κι αλλο τα φιδια παντως.......
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
alex..niaou έγραψε:αλλο να αγαπας τις γατες κι αλλο τα φιδια παντως.......
Τα φίδια όσο και να προσπάθησα δε μπορω να τα αγαπήσω... Κυρίως όμως δεν μπορώ να καταλάβω το πάθος τους με τα ερπετά (υπαρχει και μια αντιστοιχη ομαδα τρελων , σαν και εμας καλή ώρα, που εχουν και φόρουμ και κανουν και συναντήσεις και ειναι παθιασμενοι με τα φιδια κλπ. ) αλλά έμαθα να το σέβομαι. Καθένας με την τρέλα του σε αυτή τη ζωή
Αυτόν όμως τον κατάφερα και τις λατρεύει . Μάλλον η Ναόμι το κατάφερε αυτό.
Joey- Γατού Fan Park
-
Mood :
Χίλια στη Ναομίτσα! Ε, δεν είναι δυνατόν να μην το λατρέψεις τέτοιο πλασματάκι...
-
Mood :
χαχα!!!!! well done στη ναομι τοτε!
- Σπόιλερ:
- παντως,εγω δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος παθιαζεται με ερπετο..δεν σου δειχνει αγαπη,ουτε συναισθημα,δεν παιζεις μαζι του,το βλεπεις σε κλουβι,δεν,δεν,δεν....
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Mood :
alex..niaou έγραψε:χαχα!!!!! well done στη ναομι τοτε!
- Σπόιλερ:
παντως,εγω δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος παθιαζεται με ερπετο..δεν σου δειχνει αγαπη,ουτε συναισθημα,δεν παιζεις μαζι του,το βλεπεις σε κλουβι,δεν,δεν,δεν....
- Σπόιλερ:
- Ούτε και εγώ μπορώ
Joey- Γατού Fan Park
-
Mood :
είναι γατόνι η Ναόμι!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Πολύ χάρηκα που θα πάρετε τη Ναόμι!!!
Όσο για το ποια ζώα μας αρέσουν, δείχνει πολλά για το χαρακτήρα μας. Και άλλο πράγμα είναι να είσαι φιλόζωος γενικά κι άλλο να παθιάζεσαι με κάποιο ζώο συγκεκριμένα. Προσωπικά δεν θα μπορούσα να έχω τίποτα άλλο εκτός από γάτα. Ούτε καν σκύλο!
Όσο για το ποια ζώα μας αρέσουν, δείχνει πολλά για το χαρακτήρα μας. Και άλλο πράγμα είναι να είσαι φιλόζωος γενικά κι άλλο να παθιάζεσαι με κάποιο ζώο συγκεκριμένα. Προσωπικά δεν θα μπορούσα να έχω τίποτα άλλο εκτός από γάτα. Ούτε καν σκύλο!
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Γούστα είναι αυτά!! Σημασία έχει οτι ο άνθρωπος αγαπάει προφανώς γενικά τα ζωάκια και το πιο σημαντικό είναι στη σχέση τους υπάρχει σεβασμός, κατανόηση και ελευθερία. Ότι πρέπει για να μεγαλώσουν σωστά πολλές και υγιείς ΓΑΤΕΣ.
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Χάρηκα πολύ που θα υιοθετησέτε την Μοργκάνα!!! Με το καλό να την δεχτείτε στο σπίτι σας!!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Και εγώ χάρηκα με αυτά που διαβάζω !!! Να είστε πάντα καλά με όοολα τα ζωάκια σας! (Ακόμα και τό φιδάκι ..χαχαχ)
TITIKA CAT- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι 28-32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2010
Mood :
nosyparker έγραψε:Πολύ χάρηκα που θα πάρετε τη Ναόμι!!!
+1000000000 couldn't agree more...
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Αχ αχ αχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν μπορω να σας πω ποση μεγαλη χαρα εχω.....αλλα ακομα συγκρατουμαι!!!!!!!!!!!!!Η Μοργκανα εκει ειναι και περιμενει την Ιωαννα,τον Πανο και τη Ναομι να την παρουν σπιτι τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ελπιζω ολα να πανε καλα και να φτασει αυτη η υιοθεσια στο τελος της επιτυχως!!!!
Παντως θα το ξαναπω και απο εδω Ιωαννα μου,οτι κι αν αποφασισετε και γνωμη να αλλαξετε,αυτον τον καφε θα τον πιουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παντως θα το ξαναπω και απο εδω Ιωαννα μου,οτι κι αν αποφασισετε και γνωμη να αλλαξετε,αυτον τον καφε θα τον πιουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tzoutzou- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/06/2009
Αντε με το καλο!!!!! Κι αν γινει η συναντηση στον Ανδρεα σφυριξτε μου να πεταχτω κι εγω να σας δω!!!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Mood :
tzoutzou έγραψε:Αχ αχ αχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν μπορω να σας πω ποση μεγαλη χαρα εχω.....αλλα ακομα συγκρατουμαι!!!!!!!!!!!!!Η Μοργκανα εκει ειναι και περιμενει την Ιωαννα,τον Πανο και τη Ναομι να την παρουν σπιτι τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ελπιζω ολα να πανε καλα και να φτασει αυτη η υιοθεσια στο τελος της επιτυχως!!!!
Δεν θα αλλάξουμε γνώμη Ακόμα και δύσκολη να είναι η προσαρμογή της Ναόμι με τη Μοργκάνα, είμαι αποφασισμένη να την κάνω να πετύχει την συγκατοίκηση τους. Αλλά σε καταλαβαίνω γιατί συγκρατείσαι, γιατί και εγώ έχω δώσει γατούνια για υιοθεσία και με τόσα πράγματα που στραβώνουν με αυτές πως να μην εισαι επιφυλακτική Είμαστε αποφασισμένοι όμως εμείς
Επικοινώνησα σήμερα και με το παιδί που θα μεταφέρει την Ήρα σπίτι της μαμάς μου την Δευτέρα , οπότε Τρίτη ή Τετάρτη θα μιλήσουμε να φέρουμε εδώ την Μοργκάνα. Λεπτομέρειες θα τα πούμε από κοντά στο καφεδάκι
Το μόνο που με στεναχωρεί είναι που δεν μπορώ να πάρω όλα τα γατούνια με την περιτονίτιδα Σκέφτομαι τους άλλους δύο υποψήφιους όλη μέρα - όχι γιατί θέλω να αλλάξω γνώμη , αλλά γιατί αισθάνομαι άσχημα γι αυτά γιατί ξέρω ποσο δύσκολες είναι οι υιοθεσίες με περιτονιτιδα. Ειδικά εκείνη η τριποδούλα με την περιτονίτιδα πολύ με στεναχώρεσε.
Πάντως την χαζεύω όλη μέρα την Μοργκάνα και λέω στην Ναομι "Θα έρθει η αδερφούλα σου την άλλη βδομάδα. θα αργήσεις να παίξεις μαζί της βέβαια αλλά σύντομα θα εχεις παρεούλα να παιζεις" σαν την τρελή κάθομαι με την ώρα και της μιλάω χαχαχαχα .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Joey στις Πεμ Μαρ 17, 2011 9:25 pm, 1 φορά
Joey- Γατού Fan Park
-
Mood :
Αχ... έκανες τόσο καλά που αποφάσισες να πάρεις την Μοργκάνα!!
Χίλια μπράβο!
Χίλια μπράβο!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
πιστεύω πως πήρες τη σωστή απόφαση. Μπράβο!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Θα σκάσω αμά δεν το πω ! Μόλις αγοράσαμε και την προίκα της Μοργκάνα ! Της πήρα κρεββατάκι δικό της , τουαλέτα , κουπάκια φαγητού και φαγητάκι ωραίο Στην αρχή θα τα έχει όλα δικά της και όταν θα έρθει η ώρα να γνωρίσει και την Ναομίτσα θα τα μοιράζονται όλα φαντάζομαι.
Μου φαίνεται ότι δεν περνούν οι μέρες
Μου φαίνεται ότι δεν περνούν οι μέρες
Joey- Γατού Fan Park
-
Mood :
Τι όμορφη οικογένεια που θα γίνετε!!!!Με το καλό να την δεχτείτε την μικρούλα σπίτι σας
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Μπραβο παιδια,ελπιζω ολα να πανε καλα!Καλως να τη δεχτειτε!
Να ρωτησω κατι γιατι ψαχνεις γατα με περιτονιτιδα και τι ειναι ακριβως; Απο οτι ξερω ειναι αρρωστεια αλλα δεν ειμαι σιγουρη
marinaki.gataki- Junior Cat
-
Τόπος : Γατοπαρανυθενια πολιτεια
Αριθμός γατουνίων : αυτη την στιγμη κανενα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιρακι για να κανουμε την γατοβολτα μας
Motto : ασέ το αύριο ξέχνα το χθες κοίτα το σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2011
Mood :
marinaki.gataki έγραψε:Να ρωτησω κατι γιατι ψαχνεις γατα με περιτονιτιδα και τι ειναι ακριβως; Απο οτι ξερω ειναι αρρωστεια αλλα δεν ειμαι σιγουρη
αν το διαβαζες απο την αρχη θα εβλεπες οτι η κοπελα εχει ηδη μια γατα που ειναι φορεας της αρρωστιας, οποτε αν επερνε ενα υγειες γατακι θα ηταν επικινδυνο να κολλησει και εκεινο.
Επειδη ομως η κοπελα ειναι ευσυνειδητη εκανε την σωστη επιλογη να παρει ενα με το ιδιο θεμα υγειας
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» χαθηκε γατουλα-περιοχη περαμα ,πειραιας (ΒΡΕΘΗΚΕ)
» Είμαι μικρή γατούλα, μόνη μου και ψάχνω το παντοτινό μου σπίτι!
» ΙΛΙΣΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΑΤΟΥΛΑ
» ΑΣΠΡΗ ΓΑΤΟΥΛΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ
» ΓατοΧάθηκαν -Ψάχνετε το αγαπημένο σας ζωάκι;
» Είμαι μικρή γατούλα, μόνη μου και ψάχνω το παντοτινό μου σπίτι!
» ΙΛΙΣΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΑΤΟΥΛΑ
» ΑΣΠΡΗ ΓΑΤΟΥΛΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ
» ΓατοΧάθηκαν -Ψάχνετε το αγαπημένο σας ζωάκι;
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios