Αρνείται να βγει απο το κλουβάκι μην ξαναπεταχτεί στο δρόμο
+6
aporw
Πούπσυ
doremi
melitta
LAROGATA
ladycat
10 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Αρνείται να βγει απο το κλουβάκι μην ξαναπεταχτεί στο δρόμο
Το κάθε ζωάκι εδώ μέσα,έχει τη δική του θλιβερή ιστορία...
Αυτό το ξέρω καλά φίλοι μου,το έχω βιωσει στο πετσί μου,για αυτούς που με γνωρίζουν προσωπικά ή για εκείνους που απλά με παρακολουθούν εκ παραδρομης.
Και προχωρώ στην άτυχη ιστορία της γατούλας,της οποίας η ανάρτηση μολις..Μια ιστορία που πληροφορήθηκα μάλλον τυχαία μιας και ο κόσμος εκτός από "μικρός"..είναι και μικρός...
Το όνομα αυτής "Νίνη" και ζούσε με μια γυναίκα σε κοντινή περιοχή από το σπίτι μου.Είναι μικρή σε ηλικία,στειρωμένη,μεγαλωμένη σε διαμερισμα και με τρόπους.Αυτα τα στοιχεία τα συμπερανε-επιβεβαιωσε και ο γιατρός και αυτα τα στοιχεία με θυμωνουν περισσοτερο για την εκβαση..
Η γυναικα στην οποία άνηκε η Νίνη απεβίωσε από καρδιά.Εφυγε απλά και ήσυχα στον ύπνο της ,όπως φεύγουν μάλλον οι περισσότεροι άνθρωποι χωρίς κρίματα.
Ο "καλός" της υιος όμως (πάντα υπάρχει ένας..."καλός"..σε μια ιστορία αγάπης) ΑΜΕΣΩΣ μετά το "ταξίδι" της μητέρας του,πέταξε τη γάτα εξω από το σπίτι.Εκείνη πάλι επέμενε να κάθεται στο πεζοδρόμιο έξω απ'αυτό.Περίμενε χώρις φαγητό και νερό στωικά την "μάνα" με κείνη τη ΒΟΥΒΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ που γνωρίζουν καλά όσοι έχουν γάτες.......
Ο "κάλός" υιος είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες πώλησης του σπιτιού.Δεν μπορουσε μια κωλογατα να του χαλάει τη μόστρα.
Ετσι την εβαλε στο κλουβάκι της και την αμολησε στην δική μου γειτονιά.Καπου εκεί "μπαινω" και εγώ λοιπόν.Και επειδή αδυνατώ να διαχειριστώ ΚΑΙ ΑΥΤΟ μόνη είπα να βάλω και σας.
Προχωρώ.
Η γάτα βρίσκεται στο μπάνιο μου.Εξω απο αυτό ενα φοβικό 9 ετών που κάνει εμετούς και μόνο που τη μυρίζει και ενας δύσκολος ενος ετους που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να ανοίξει τη συρόμενη πορτα.Καταλαβαινεις.Το σπιτι μικρό και ενιαιο-αρα χωρίς πορτες-αρα ακομη πιο δυσκολο.
Το πιο συγκινητικο δε ειναι το γεγονός οτι ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΑΚΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.
Φωναζοντας την Φροσω (Zωγράφου) ,μένουμε κοντά,να της βγαλουμε φωτογραφίες για τις εδώ αναρτησεις,η γατα αρνιοταν πεισματικα να βγει απο το κλουβί.
Ετσι καταλήξαμε στο συμπέρασμα οτι θυμαται ,απο το καθαρμα που την παρατησε,πως αν αφησει το κλουβι ,αυτο σημαινει δρομος!!!!....
Βοηθηστε με παρακαλω με προωθησεις.Πρεπει η συγκεκριμενη γατουλα να βρει οτι εχασε.Με συγκινει απεριοριστα και οφειλω επισης να πω, πως τις μερες που ειναι στο μπανιο σχεδον καθεται σαν μαρμαρωμενη για να μην ενοχλησει.Ουτε εχει νιαουρισει !!!!!!Στεναχωριεμαι πολυ γιατι ειναι ολη μερα σχεδον σε ενα μπανιο μονη.Οι ωρες που βρισκομαι στο γραφειο μου πολλες και τις λιγες που απομενουν πρεπει να κανω τα απαιτουμενα να αυτοσυντηρηθω..
Καποιος για αυτη την αξιοπρεπεστατη γατουλα?
Ευχαριστω.
ΜΑΤΙΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ
6936883836
Αυτό το ξέρω καλά φίλοι μου,το έχω βιωσει στο πετσί μου,για αυτούς που με γνωρίζουν προσωπικά ή για εκείνους που απλά με παρακολουθούν εκ παραδρομης.
Και προχωρώ στην άτυχη ιστορία της γατούλας,της οποίας η ανάρτηση μολις..Μια ιστορία που πληροφορήθηκα μάλλον τυχαία μιας και ο κόσμος εκτός από "μικρός"..είναι και μικρός...
Το όνομα αυτής "Νίνη" και ζούσε με μια γυναίκα σε κοντινή περιοχή από το σπίτι μου.Είναι μικρή σε ηλικία,στειρωμένη,μεγαλωμένη σε διαμερισμα και με τρόπους.Αυτα τα στοιχεία τα συμπερανε-επιβεβαιωσε και ο γιατρός και αυτα τα στοιχεία με θυμωνουν περισσοτερο για την εκβαση..
Η γυναικα στην οποία άνηκε η Νίνη απεβίωσε από καρδιά.Εφυγε απλά και ήσυχα στον ύπνο της ,όπως φεύγουν μάλλον οι περισσότεροι άνθρωποι χωρίς κρίματα.
Ο "καλός" της υιος όμως (πάντα υπάρχει ένας..."καλός"..σε μια ιστορία αγάπης) ΑΜΕΣΩΣ μετά το "ταξίδι" της μητέρας του,πέταξε τη γάτα εξω από το σπίτι.Εκείνη πάλι επέμενε να κάθεται στο πεζοδρόμιο έξω απ'αυτό.Περίμενε χώρις φαγητό και νερό στωικά την "μάνα" με κείνη τη ΒΟΥΒΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ που γνωρίζουν καλά όσοι έχουν γάτες.......
Ο "κάλός" υιος είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες πώλησης του σπιτιού.Δεν μπορουσε μια κωλογατα να του χαλάει τη μόστρα.
Ετσι την εβαλε στο κλουβάκι της και την αμολησε στην δική μου γειτονιά.Καπου εκεί "μπαινω" και εγώ λοιπόν.Και επειδή αδυνατώ να διαχειριστώ ΚΑΙ ΑΥΤΟ μόνη είπα να βάλω και σας.
Προχωρώ.
Η γάτα βρίσκεται στο μπάνιο μου.Εξω απο αυτό ενα φοβικό 9 ετών που κάνει εμετούς και μόνο που τη μυρίζει και ενας δύσκολος ενος ετους που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να ανοίξει τη συρόμενη πορτα.Καταλαβαινεις.Το σπιτι μικρό και ενιαιο-αρα χωρίς πορτες-αρα ακομη πιο δυσκολο.
Το πιο συγκινητικο δε ειναι το γεγονός οτι ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΑΚΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.
Φωναζοντας την Φροσω (Zωγράφου) ,μένουμε κοντά,να της βγαλουμε φωτογραφίες για τις εδώ αναρτησεις,η γατα αρνιοταν πεισματικα να βγει απο το κλουβί.
Ετσι καταλήξαμε στο συμπέρασμα οτι θυμαται ,απο το καθαρμα που την παρατησε,πως αν αφησει το κλουβι ,αυτο σημαινει δρομος!!!!....
Βοηθηστε με παρακαλω με προωθησεις.Πρεπει η συγκεκριμενη γατουλα να βρει οτι εχασε.Με συγκινει απεριοριστα και οφειλω επισης να πω, πως τις μερες που ειναι στο μπανιο σχεδον καθεται σαν μαρμαρωμενη για να μην ενοχλησει.Ουτε εχει νιαουρισει !!!!!!Στεναχωριεμαι πολυ γιατι ειναι ολη μερα σχεδον σε ενα μπανιο μονη.Οι ωρες που βρισκομαι στο γραφειο μου πολλες και τις λιγες που απομενουν πρεπει να κανω τα απαιτουμενα να αυτοσυντηρηθω..
Ευχαριστω.
ΜΑΤΙΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ
6936883836
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Απ: Αρνείται να βγει απο το κλουβάκι μην ξαναπεταχτεί στο δρόμο
ladycat έγραψε:Το κάθε ζωάκι εδώ μέσα,έχει τη δική του θλιβερή ιστορία...
Προχωρώ.
Ευχαριστω.
ΜΑΤΙΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ
6936883836
Τι θλιβερή ιστορία,τι κρίμα να μην έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε ένα σπιτικό για όλα αυτά τα πληγωμένα πλάσματα.Μακάρι να βρεθεί κάποιος που θ'αγαπήσει αυτό το πλάσμα όσο και η "μαμά "της που έφυγε έτσι ξαφνικά
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Την προώθησα Φρόσω μου, μακάρι να βρεθεί κάτι.. Βγάλτε πολλές φωτογραφίες, είναι το α και το ω..
melitta- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι, θερμοκρασία πάνω από 35
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Κίμπα φυσικά..
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2009
Mood :
ευχαριστουμε παιδια
-
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Mood :
Μακάρι να βρεθεί ένας σωστός γονιός γι αυτό το πλάσμα
Η κακία και αδιαφορία των ανθρώπων σε πονάει τόσο πολύ
Η κακία και αδιαφορία των ανθρώπων σε πονάει τόσο πολύ
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
καλότυχη να είναι!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
κανω ποστ απλα για να ανεβει η αγγελια
-
Mood :
Ψυχούλαααα μου... Μα πώς είναι δυνατόν από τέτοια μάνα με ευαισθησία και αγάπη για τα ζώα να βγει τέτοιος γιος; Καλότυχο να ναι το ψυχουλάκι και να βοηθήσει κι η μανούλα της από ψηλά να βρει ένα σπίτι να την αγαπάνε και να τη φροντίζουνε!
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Μιλάμε έχω καραφλιάσει με τις ιστορίες που ακούω και δυστυχώς τέτοιες ιστορίες είναι πλέον συνηθισμένες. Και το άλλο που μου κάνει εντύπωση αν αγαπάς την μητέρα σου θα ήθελες το ζωάκι της να είναι στο δρόμο; Το ζωάκι δηλαδή που έχει η μητέρα μου και το αγπάει και το φροντίζει θα πάω εγώ να το πετάξω στο δρόμο και δεν κάνω καν την προσπάθεια να βρω έναν άνθρωπο για αυτό; είναι τραγική και απαίσια πράξη. Εύχομαι να βρει τον ανθρωπό της πραγματικά!
psika- Prime Cat
-
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/09/2010
psika έγραψε:Μιλάμε έχω καραφλιάσει με τις ιστορίες που ακούω και δυστυχώς τέτοιες ιστορίες είναι πλέον συνηθισμένες. Και το άλλο που μου κάνει εντύπωση αν αγαπάς την μητέρα σου θα ήθελες το ζωάκι της να είναι στο δρόμο; Το ζωάκι δηλαδή που έχει η μητέρα μου και το αγπάει και το φροντίζει θα πάω εγώ να το πετάξω στο δρόμο και δεν κάνω καν την προσπάθεια να βρω έναν άνθρωπο για αυτό; είναι τραγική και απαίσια πράξη. Εύχομαι να βρει τον ανθρωπό της πραγματικά!
ετσι ακριβως...
οκ δεν το θελει αυτος για τον Χ,Ψ λόγο ...αλλά βρες του ενα σπιτάκι ρε φίλε. Ενα ζωακι που εχει ζησει μεσα σε σπιτι τι πιθανοτητες εχει να επιβιωση στο δρόμο?
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
η αναζητηση για σπιτακι συνεχιζετε
-
Mood :
Εύχομαι να βρει σύντομα το δικό της σπιτάκι με ανθρώπους που να την αγαπάνε!!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
κοριτσακια κανετε αλλη μια προωθηση παρακαλω
-
Mood :
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» κουταβακια στο δρομο
» Βοήθεια ! Η γάτα μου αρνείται να φάει !!
» Γκρι θεά! ΞΑΝΑ στο δρόμο... :(
» Τον εγκατέλειψαν στο δρόμο
» 6 ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
» Βοήθεια ! Η γάτα μου αρνείται να φάει !!
» Γκρι θεά! ΞΑΝΑ στο δρόμο... :(
» Τον εγκατέλειψαν στο δρόμο
» 6 ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios