Δυο πανέμορφα Περσικά (τσιντσιλά) πλασματάκια ψάχνουνε για σπίτι Υιοθετηθηκαν
+29
rotonda
BokSurat
aporw
natalouko
Joey
LAROGATA
aapergi
nosyparker
arianna
lamprini
Chouzouris
NiaR
patousis
ellaki
alex..niaou
LM
Πούπσυ
flokatoula
alatopiperorikosainos
niou
Kikiriki
ladycat
Fotoula
Linos
SuperCatz
XIONIS
Anatoli
doremi
gata1980
33 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 5 από 5
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Δυο πανέμορφα Περσικά (τσιντσιλά) πλασματάκια ψάχνουνε για σπίτι Υιοθετηθηκαν
Sas euxaristo!..genika oli esis mas voithisate para poly me to facebook,elpizo oti teties periptoses den tha ine poles,makari kathe zoaki na exi diko tou spiti me antropous pou to agapoun.. Isaste edo poly zesti oikogenia,na isaste kala,gia na mporesete na voithisete se perisoterous!!!!
gata1980- Junior Cat
-
Τόπος : Athens
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/05/2011
Απ: Δυο πανέμορφα Περσικά (τσιντσιλά) πλασματάκια ψάχνουνε για σπίτι Υιοθετηθηκαν
Τελικά δεν άντεξα να μην φτιάξω και γω λογαριασμό εδώ, ως υποψήφια μαμά αυτών των 2 αγγελουδίων!
Με το που τα είδα τα ερωτεύτηκα στην κυριολεξία και όπως το δήλωσα και την Αναστασία θα τα ήθελα πολύ!!!
Από δω και πέρα εννοείται πως εκείνη αποφασίζει που θα τα δώσει.
Είχα και επιρροή από την καλύτερη μου φίλη η οποία έχει και εκείνη 2 υπέροχα περσικά γατιά που τώρα χρονίσαμε και έτσι αν τελικά θα είμαι εγώ έχω ήδη ενημερωθεί για το από που να τους πάρω την σωστή τροφή (καθώς είναι στειρωμένα) κτηνίατρο κοντά στην περιοχή μου, ειδικευμένος στις γάτες...... αλλα πάνω θέλω να τους δώσω την αγάπη και την φροντίδα που τους αξίζει! Και ευτυχώς από το φοιτητικό μου παρελθόν (2 γατούλες στην Αγγλία - τις οποίες έχει η αδελφή μου η οποία μένει μόνιμα εκεί), αλλά και χάρη στο περίγυρο μου πιστεύω πως σαν γατο-μάνα θα τα καταφέρω μια χαρά, αν τελικά είμαι εγώ η τυχερή!
Με το που τα είδα τα ερωτεύτηκα στην κυριολεξία και όπως το δήλωσα και την Αναστασία θα τα ήθελα πολύ!!!
Είχα και επιρροή από την καλύτερη μου φίλη η οποία έχει και εκείνη 2 υπέροχα περσικά γατιά που τώρα χρονίσαμε και έτσι αν τελικά θα είμαι εγώ έχω ήδη ενημερωθεί για το από που να τους πάρω την σωστή τροφή (καθώς είναι στειρωμένα) κτηνίατρο κοντά στην περιοχή μου, ειδικευμένος στις γάτες...... αλλα πάνω θέλω να τους δώσω την αγάπη και την φροντίδα που τους αξίζει! Και ευτυχώς από το φοιτητικό μου παρελθόν (2 γατούλες στην Αγγλία - τις οποίες έχει η αδελφή μου η οποία μένει μόνιμα εκεί), αλλά και χάρη στο περίγυρο μου πιστεύω πως σαν γατο-μάνα θα τα καταφέρω μια χαρά, αν τελικά είμαι εγώ η τυχερή!
Snowhite_1812- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : την Αγάπη κ την Ζιζέλ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : kalokairi
Motto : Always look at the bright sight of life
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/05/2011
Mood :
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να αποκτήσεις τα δύο πανέμορφα γατόνια!!!Snowhite_1812 έγραψε:Τελικά δεν άντεξα να μην φτιάξω και γω λογαριασμό εδώ, ως υποψήφια μαμά αυτών των 2 αγγελουδίων!
Καλωσήρθες και στην παρέα μας!!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
gata1980- Junior Cat
-
Τι έγινε; Τα πήρε η Χιονάτη;
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Kikiriki έγραψε:Τι έγινε; Τα πήρε η Χιονάτη;
Μάλλον τα καβάντζωσε! Η τυχερούλα!!!
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Χιονάτη να τα χαίρεσαι!!!! είναι πραγματικά απ' τα πιο όμορφα που έχω δει!!!
Φτιάξε κι ένα δικό τους θεματάκι, να παίρνουμε κι εμείς μάτι συχνά-συχνά.....
Φτιάξε κι ένα δικό τους θεματάκι, να παίρνουμε κι εμείς μάτι συχνά-συχνά.....
Linos- Prime Cat
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1 ζουζούνα που με κάνει ότι θέλει, έναν μικρό κομμωτή και τον παίδαρο στη φώτο στην καρδιά μου πλέον για πάντα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας με τις βροχές του, τα χιόνια του, τα κρύα του.. με τα όλα του!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Σίγουρα τον Έκτορα (έχε χάρη που μένει μακρυά.....), τον Λίνο της Nαταλίας... και γλυκοκοιτάζω και τον μικρό Μορφέα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/01/2011
Mood :
περιμενουμε νεαααααα
τι εγινε τελικα?
τι εγινε τελικα?
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
καλημερούδια!
όχι δεν τα πήρα ακόμη... θα τα πούμε από κοντά με την Αναστασία αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και φυσικά ελπίζω να γίνω η νέα τους μαμα!!!
το περιμένω πως και πως!!!!!...
όχι δεν τα πήρα ακόμη... θα τα πούμε από κοντά με την Αναστασία αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και φυσικά ελπίζω να γίνω η νέα τους μαμα!!!
το περιμένω πως και πως!!!!!...
Snowhite_1812- Kitten
-
Mood :
Τα γατακια χαριζονται ακομα;Ξερω μια κοπελα που ψαχνει για τσιντσιλα και σκεφτεται να παρει απο εκτροφειο του εξωτερικου επειδη δε βρισκει εδω.
Nai,akoma den exoun sinadithi tin kainouria tous mama,alla malon tin vrikame idi..tha sas po nea tetarti..
gata1980- Junior Cat
-
Μακάρι να τα πάρει η κοπέλα απο το Γατόσπιτο μπας και μπορέσουμε να θαυμάζουμε κατα καιρούς την απίστευτη ομορφιά τους!
alatopiperorikosainos- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : Κάτω Γατήσια και ενίοτε Γιάτο...
Αριθμός γατουνίων : 4 γατούνια + 1 γατοσκυλο στην επαρχία! Την Pupa και την Μιλού στην Αθηνα! Το Αλάτι και τη Ρίκα στην επαρχία!Το πιπεράκι και το Θρούμπι πάντα μαζί μου....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Πατούσα καιιιιιι Ο Λ Α της Μαρίνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 31/01/2011
Mood :
Ta nea mas-idame tin Xionoula,tis aresame mas arese..idi exoume afisi poly trixa sto spiti tis))),alla apo fanike den tis pirakse auto..to mono pou me anisixise oti to mpalkoni ine poly anixto(alla ipe oti tha to ftiaksi)...mas pire alli kiria simera to apogeuma,tha perasi kiriaki na tin gnorisoume.. pandos apo devtera-triti malon tha exoune kenourio spiti.
...Simera Saimon epiase poulaki tou to pira..ke to afisa to kaimeno..alla latrevoun na kathode sto mpalkoni,mono theloun poly prosoxi.
...Simera Saimon epiase poulaki tou to pira..ke to afisa to kaimeno..alla latrevoun na kathode sto mpalkoni,mono theloun poly prosoxi.
gata1980- Junior Cat
-
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Όλα να πάνε καλά!!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
natalouko έγραψε:Όλα να πάνε καλά!!!
+1000000000000000000
οντως το μπαλκονι θελει πολυ προσοχη!!!!
-
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Mood :
Ε αν είπε οτι θα το φτιάξει δεν νομίζω ότι δεν θα το κάνει. Ουδείς θα αθετούσε και εν δυνάμει θα διακινδύνευε την σωματική ακεραιότητα των γατουνιών του μόνο και μόνο για να το παίξει καλός και να τα πάρει...
Κατ 'εμε μόνο και μόνο που η υποψήφια μαμά (Snowhite) είναι μέλος του Γατόσπιτου και όλοι μας θα ξέρουμε (θεωρητικά αν συνεχίσει να γράφει) πως περνάνε είναι ενα τεράστιο + για να τα δώσεις σε αυτή απο το να τα δώσεις σε μια άσχετη κυρία.
Σκέψου επίσης πόσα καλά έχει να μάθει η Χιονάτη απο εδωμέσα και αυτό θα περάσει και στα γατούνια και πόσα έχουν αυτά να χάσουν απο το να πάρει ενας άσχετος...
Κατ 'εμε μόνο και μόνο που η υποψήφια μαμά (Snowhite) είναι μέλος του Γατόσπιτου και όλοι μας θα ξέρουμε (θεωρητικά αν συνεχίσει να γράφει) πως περνάνε είναι ενα τεράστιο + για να τα δώσεις σε αυτή απο το να τα δώσεις σε μια άσχετη κυρία.
Σκέψου επίσης πόσα καλά έχει να μάθει η Χιονάτη απο εδωμέσα και αυτό θα περάσει και στα γατούνια και πόσα έχουν αυτά να χάσουν απο το να πάρει ενας άσχετος...
-
Αριθμός γατουνίων : 4 γατούνια + 1 γατοσκυλο στην επαρχία! Την Pupa και την Μιλού στην Αθηνα! Το Αλάτι και τη Ρίκα στην επαρχία!Το πιπεράκι και το Θρούμπι πάντα μαζί μου....
Mood :
alatopiperorikosainos έγραψε:Ε αν είπε οτι θα το φτιάξει δεν νομίζω ότι δεν θα το κάνει. Ουδείς θα αθετούσε και εν δυνάμει θα διακινδύνευε την σωματική ακεραιότητα των γατουνιών του μόνο και μόνο για να το παίξει καλός και να τα πάρει...
+1000
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Ναι ναι το μπαλκόνι πάει για κλείσιμο, όχι μόνο επειδή κάποια στιγμή θα υπάρξουν γατομωράκια, αλλά και για πιο πρακτικούς λόγους
Δεν έγινα εγώ η νέα γατομανούλα αυτών των 2 υπέροχων αγγελουδιών, αλλά μια φίλη της Αναστασίας τελικά ...γεγονός που πιστεύω θα της δώσει και την πιθανότητα να τα ξαναπάρει (???) αν ποτέ το θελήσει!
Συνεπώς είμαι στην αναζήτηση ενός ή και δύο μωρών
Δεν έγινα εγώ η νέα γατομανούλα αυτών των 2 υπέροχων αγγελουδιών, αλλά μια φίλη της Αναστασίας τελικά ...γεγονός που πιστεύω θα της δώσει και την πιθανότητα να τα ξαναπάρει (???) αν ποτέ το θελήσει!
Snowhite_1812- Kitten
-
Mood :
Snowhite_1812 έγραψε:Ναι ναι το μπαλκόνι πάει για κλείσιμο, όχι μόνο επειδή κάποια στιγμή θα υπάρξουν γατομωράκια, αλλά και για πιο πρακτικούς λόγους
αν δεν το πρόσεξες όλα τα γατάκια δίνονται ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ για να αποφυγουν αυτο ακριβως...
-
Mood :
NiaR έγραψε:Snowhite_1812 έγραψε:Ναι ναι το μπαλκόνι πάει για κλείσιμο, όχι μόνο επειδή κάποια στιγμή θα υπάρξουν γατομωράκια, αλλά και για πιο πρακτικούς λόγους
αν δεν το πρόσεξες όλα τα γατάκια δίνονται ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ για να αποφυγουν αυτο ακριβως...
niar δεν νομίζω ότι εννοούσε "γατομωράκια" ότι θα ζευγαρώσουν μεταξύ τους... μάλλον εννοούσε "γατομωράκια" τα ίδια τα γατιά που θέλει να αποκτήσει, γιατί σε ποστ της στην προηγούμενη σελίδα είχε γράψει το παρακάτω:
Snowhite_1812 έγραψε:
Είχα και επιρροή από την καλύτερη μου φίλη η οποία έχει και εκείνη 2 υπέροχα περσικά γατιά που τώρα χρονίσαμε και έτσι αν τελικά θα είμαι εγώ έχω ήδη ενημερωθεί για το από που να τους πάρω την σωστή τροφή (καθώς είναι στειρωμένα) κτηνίατρο κοντά στην περιοχή μου, ειδικευμένος στις γάτες......
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
BokSurat έγραψε:NiaR έγραψε:Snowhite_1812 έγραψε:Ναι ναι το μπαλκόνι πάει για κλείσιμο, όχι μόνο επειδή κάποια στιγμή θα υπάρξουν γατομωράκια, αλλά και για πιο πρακτικούς λόγους
niar δεν νομίζω ότι εννοούσε "γατομωράκια" ότι θα ζευγαρώσουν μεταξύ τους... μάλλον εννοούσε "γατομωράκια" τα ίδια τα γατιά που θέλει να αποκτήσει, γιατί σε ποστ της στην προηγούμενη σελίδα είχε γράψει το παρακάτω:Snowhite_1812 έγραψε:
Είχα και επιρροή από την καλύτερη μου φίλη η οποία έχει και εκείνη 2 υπέροχα περσικά γατιά που τώρα χρονίσαμε και έτσι αν τελικά θα είμαι εγώ έχω ήδη ενημερωθεί για το από που να τους πάρω την σωστή τροφή (καθώς είναι στειρωμένα) κτηνίατρο κοντά στην περιοχή μου, ειδικευμένος στις γάτες......
ναι , αλλά με μπερδεψε με αυτό που γραψε και το διευκρίνησα
-
Mood :
Οποτε snow white τωρα ψαχνεις παλι για γατακια? χαριζω αυτες τις 2 υπεροχες ψυχουλες: https://www.gatospito.com/t6938-topic. Ριξε μια ματια
eirini!- Kitten
-
Τόπος : Ξεσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 8 εχουν περασει απ τα χερια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Μάιος!!!
Motto : A life spend doing less than all you can would be a waste
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2011
Mood :
μιας και σου αρεσουν τα μακρυτριχα χαριζω και γω ενα αγορακι φουντωτο (δεν ειναι ρατσας αλλα φατσας ) https://www.gatospito.com/t6918-topic
ellaki- Prime Cat
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : τον Σαμ και τον τρελο-Φριφρικο και 9 φιλοξενουμακια!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Pupa και τον Τηλεμαχο
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/11/2010
Mood :
I kardoules mou molis figane me tin kenouria tous oikogenia.. Sas euxaristo olous gia tin voithea..
gata1980- Junior Cat
-
καλή ζωούλα να έχουν!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
To thelo para para para poly!!
gata1980- Junior Cat
-
Καλή ζωή να έχουν στο νέο τους σπιτάκι!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Καλότυχα να είναι και να περάσουν υπέροχα στο καινούργιο τους σπιτάκι!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
SuperCatz έγραψε:Καλότυχα να είναι και να περάσουν υπέροχα στο καινούργιο τους σπιτάκι!
+1000
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Πέστης να γραφτεί στο γατόσπιτο καλε να έχουμε κανά οφθαλμόλουτρο κάθε τόσο!gata1980 έγραψε:I kardoules mou molis figane me tin kenouria tous oikogenia.. Sas euxaristo olous gia tin voithea..
-
Mood :
endaksi ,tha tis stilo link.
gata1980- Junior Cat
-
Σελίδα 5 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» 2 δεσποινιδες ψαχνουν σπιτι μαζι ή χώρια Υιοθετήθηκαν!!
» Μακρύτριχα, πανεμορφα, γατακια χαριζονται!!! Θεσ/νικη Υιοθετήθηκαν
» SOS για μικρούλια που ψάχνουν σπίτι!Υιοθετήθηκαν!!!!!!
» Τα Ναγιογατάκια ζητούν σπίτι Υιοθετήθηκαν!!!
» Αγαπάκια από σκουπίδια ψάχνουν καινούργιο σπίτι <3 Υιοθετήθηκαν
» Μακρύτριχα, πανεμορφα, γατακια χαριζονται!!! Θεσ/νικη Υιοθετήθηκαν
» SOS για μικρούλια που ψάχνουν σπίτι!Υιοθετήθηκαν!!!!!!
» Τα Ναγιογατάκια ζητούν σπίτι Υιοθετήθηκαν!!!
» Αγαπάκια από σκουπίδια ψάχνουν καινούργιο σπίτι <3 Υιοθετήθηκαν
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 5 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios