Χαρίζονται πανέμορφα χαδιάρικα μικρά κουκλάκια!!!!
+2
arianna
pan8hraki
6 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Χαρίζονται πανέμορφα χαδιάρικα μικρά κουκλάκια!!!!
KAΛHΣΠEPIZΩ TON ΓATOKOΣMO!
EΛΠIZΩ NA EIΣTE OΛOI KAΛA KI EΛΠIZΩ NA EXΩ THN ΠOΛYTIMH BOHΘEIA ΣAΣ ΣE ENA ΠOΛY ΣOBAPO ΠPOBΛHMA ΠOY EXΩ!
ΘA ΣAΣ ΠΩ THN IΣTOPIA AΠ'THN APXH! AΠO TOTE ΠOY ΘYMAMAI TON EAYTO MOY ΠANTA ΠEPITPIΓYPIZOMAI AΠO ΠANTΩΣ EIΔOYΣ ZΩAKIA KAI KYPIΩΣ ΓATOYΛINIA! AYTH TH ΣTIΓMH EXΩ ΣTO ΣΠITI ΔYO ΓATOYΛEΣ, MIA ΣKYΛITΣA, ENA lovebird KAI MIA XEΛΩNA ΞHPAΣ !ΠEPA AΠ'AYTA, OMΩΣ, TAIZΩ KAI KAMIA ΔEKAPIA ΓATOYΛEΣ TOY ΔPOMOY H TΩN KEPAMIΔIΩN! OΠΩΣ HΔH ΘA KATAΛABATE, EXOYME ΛATPEIA ΣTA ZΩAKIA OIKOΓENEIAKΩΣ (ZΩ ME TH MHTEPA KAI TH ΓIAΓIA MOY)!
ΣTO ΔIA TAYTA TΩPA, ΠPIN 3 MHNEΣ MAZEΨA ΣTHN EIΣOΔO THΣ ΠOΛYKATOIKIAΣ MOY ΔYO ΓATOYΛEΣ ΓIA NA TIΣ ΓΛYTΩΣΩ AΠO ENA TΣOYPMO ΣKYΛΩN ΠOY TIΣ KYNHΓOYΣAN KAI HΔH EIXAN TPAYMATIΣEI TH MIA ΣTO ΠOΔAPAKI THΣ! H TPAYMATIΣMENH ΓATOYΛA OMΩΣ AΠEΔEIXΘEI EΓKYOΣ KAI ΠPIN ENA MHNA MOY ΓENNHΣE 5 YΠEPOXA KOYTΣOYNIA!ΔYΣTYXΩΣ, OYTE H OIKONOMIKH MOY KATAΣTAΣH, AΛΛA OYTE KAI H OIKOΓENEIAKH (H ΓIAΓIA MOY EINAI KATAKOITH KAI XPEIAZETAI ΠOΛΛH ΦPONTIΔA) MOY EΠITPEΠOYN NA KPATHΣΩ TA KOYKΛAKIA! ΔE ΣKEΦTOMAI OYTE KATA ΔIANOIA NA TA ΠAΩ ΣE petshop H ΣE ΦIΛOZΩIKH, ΓIATI OΛOI ΞEPOYME ΠOY KATAΛHΓOYN TA ZΩAKIA AN ΔEN ΔΩΘOYN!
ΨAXNΩ, ΛOIΠON ,ENAN H ΠEPIΣΣOTEPOYΣ ΓATOΓONEIΣ ΠOY NA MΠOPOYN NA TA ΦIΛOΞENHΣOYN KAI NA TA AΓAΠHΣOYN! ΠPEΠEI NA ΣAΣ ΠΩ, EΠIΣHΣ, OTI TA KOYTΣOYNIA MOY EKTOΣ AΠO MANOYΛA EXOYN KAI NTANTA! H ΔEYTEPH ΓATA, ΠOY EIXA ΠEPIMAZEΨEI, EKTEΛEI XPEH NTANTAΣ KAI ΓI AYTON TON ΛOΓO KATEBAΣE ΓAΛA KAI BYZAINEI KAI H IΔIA TA MIKPOYΛIA, XΩPIΣ NA EXEI ΓENNHΣEI ΠOTE H IΔIA! AΠIΣTEYTO E; ΘA ΔEITE TIΣ ΦΩTO KAI ΘA MOY ΠEITE!
AN KAΠOIOΣ AΠO ΣAΣ, ΛOIΠON, ΘEΛEI ENA KOYKΛI ΓIA NA OMOPΦYNEI TH ZΩH TOY H AN KAΠOIOΣ ΘEΛEI ΓATAKIA ΓIA TO XΩPIO TOY ΓIA NA TON BOHΘHΣOYN NA AΠOΦYΓEI TOYΣ "ANEΠIΘYMHTOYΣ EΠIΣKEΠTEΣ" AΣ MOY ΣTEIΛEI MHNYMA ΓIA NA TOY ΠΩ ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΛEΠTOMEPIEΣ! MONAΔIKH ΠPOYΠOΘEΣH EINAI NA ΠAPOYN TA ΓATOYΛINIA AYTOI ΠOY ΘA TA AΓAΠHΣOYN ΠPAΓMATIKA KAI YΠEYΘYNA!
EYXAPIΣTΩ EK TΩN ΠPOTEPΩN!
ΙΔΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ
https://2img.net/r/ihimg/g/845/dsc00176ie.jpg/
EΛΠIZΩ NA EIΣTE OΛOI KAΛA KI EΛΠIZΩ NA EXΩ THN ΠOΛYTIMH BOHΘEIA ΣAΣ ΣE ENA ΠOΛY ΣOBAPO ΠPOBΛHMA ΠOY EXΩ!
ΘA ΣAΣ ΠΩ THN IΣTOPIA AΠ'THN APXH! AΠO TOTE ΠOY ΘYMAMAI TON EAYTO MOY ΠANTA ΠEPITPIΓYPIZOMAI AΠO ΠANTΩΣ EIΔOYΣ ZΩAKIA KAI KYPIΩΣ ΓATOYΛINIA! AYTH TH ΣTIΓMH EXΩ ΣTO ΣΠITI ΔYO ΓATOYΛEΣ, MIA ΣKYΛITΣA, ENA lovebird KAI MIA XEΛΩNA ΞHPAΣ !ΠEPA AΠ'AYTA, OMΩΣ, TAIZΩ KAI KAMIA ΔEKAPIA ΓATOYΛEΣ TOY ΔPOMOY H TΩN KEPAMIΔIΩN! OΠΩΣ HΔH ΘA KATAΛABATE, EXOYME ΛATPEIA ΣTA ZΩAKIA OIKOΓENEIAKΩΣ (ZΩ ME TH MHTEPA KAI TH ΓIAΓIA MOY)!
ΣTO ΔIA TAYTA TΩPA, ΠPIN 3 MHNEΣ MAZEΨA ΣTHN EIΣOΔO THΣ ΠOΛYKATOIKIAΣ MOY ΔYO ΓATOYΛEΣ ΓIA NA TIΣ ΓΛYTΩΣΩ AΠO ENA TΣOYPMO ΣKYΛΩN ΠOY TIΣ KYNHΓOYΣAN KAI HΔH EIXAN TPAYMATIΣEI TH MIA ΣTO ΠOΔAPAKI THΣ! H TPAYMATIΣMENH ΓATOYΛA OMΩΣ AΠEΔEIXΘEI EΓKYOΣ KAI ΠPIN ENA MHNA MOY ΓENNHΣE 5 YΠEPOXA KOYTΣOYNIA!ΔYΣTYXΩΣ, OYTE H OIKONOMIKH MOY KATAΣTAΣH, AΛΛA OYTE KAI H OIKOΓENEIAKH (H ΓIAΓIA MOY EINAI KATAKOITH KAI XPEIAZETAI ΠOΛΛH ΦPONTIΔA) MOY EΠITPEΠOYN NA KPATHΣΩ TA KOYKΛAKIA! ΔE ΣKEΦTOMAI OYTE KATA ΔIANOIA NA TA ΠAΩ ΣE petshop H ΣE ΦIΛOZΩIKH, ΓIATI OΛOI ΞEPOYME ΠOY KATAΛHΓOYN TA ZΩAKIA AN ΔEN ΔΩΘOYN!
ΨAXNΩ, ΛOIΠON ,ENAN H ΠEPIΣΣOTEPOYΣ ΓATOΓONEIΣ ΠOY NA MΠOPOYN NA TA ΦIΛOΞENHΣOYN KAI NA TA AΓAΠHΣOYN! ΠPEΠEI NA ΣAΣ ΠΩ, EΠIΣHΣ, OTI TA KOYTΣOYNIA MOY EKTOΣ AΠO MANOYΛA EXOYN KAI NTANTA! H ΔEYTEPH ΓATA, ΠOY EIXA ΠEPIMAZEΨEI, EKTEΛEI XPEH NTANTAΣ KAI ΓI AYTON TON ΛOΓO KATEBAΣE ΓAΛA KAI BYZAINEI KAI H IΔIA TA MIKPOYΛIA, XΩPIΣ NA EXEI ΓENNHΣEI ΠOTE H IΔIA! AΠIΣTEYTO E; ΘA ΔEITE TIΣ ΦΩTO KAI ΘA MOY ΠEITE!
AN KAΠOIOΣ AΠO ΣAΣ, ΛOIΠON, ΘEΛEI ENA KOYKΛI ΓIA NA OMOPΦYNEI TH ZΩH TOY H AN KAΠOIOΣ ΘEΛEI ΓATAKIA ΓIA TO XΩPIO TOY ΓIA NA TON BOHΘHΣOYN NA AΠOΦYΓEI TOYΣ "ANEΠIΘYMHTOYΣ EΠIΣKEΠTEΣ" AΣ MOY ΣTEIΛEI MHNYMA ΓIA NA TOY ΠΩ ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΛEΠTOMEPIEΣ! MONAΔIKH ΠPOYΠOΘEΣH EINAI NA ΠAPOYN TA ΓATOYΛINIA AYTOI ΠOY ΘA TA AΓAΠHΣOYN ΠPAΓMATIKA KAI YΠEYΘYNA!
EYXAPIΣTΩ EK TΩN ΠPOTEPΩN!
ΙΔΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ
https://2img.net/r/ihimg/g/845/dsc00176ie.jpg/
pan8hraki- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/06/2011
Απ: Χαρίζονται πανέμορφα χαδιάρικα μικρά κουκλάκια!!!!
κουκλάκια όλα!!! γρήγορα θα βρουν σπιτι...
arianna- Senior Cat
-
Τόπος : αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι !!!
Motto : όλα αλλάζουν ξαφνικά....
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2011
Mood :
Ειναι πολύ όμορφα όλα τους. Καλή τύχη να έχουν.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
απαπα!!τι γατια ειναι αυτα
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
Υπαρχει αγγελια στο fb να προωθησουμε? Αν και πιο αποτελεσματικο απο το fb ειναι να κοιταξεις στο θεμα που λεει πως προωθουμε και να βαλεις αγγελιες εκει που προτινεται. Καλη τυχη και μπραβο σου που τα μαζεψες!
eirini!- Kitten
-
Τόπος : Ξεσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 8 εχουν περασει απ τα χερια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Μάιος!!!
Motto : A life spend doing less than all you can would be a waste
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2011
Mood :
eirini! έγραψε:Υπαρχει αγγελια στο fb να προωθησουμε? Αν και πιο αποτελεσματικο απο το fb ειναι να κοιταξεις στο θεμα που λεει πως προωθουμε και να βαλεις αγγελιες εκει που προτινεται. Καλη τυχη και μπραβο σου που τα μαζεψες!
Σε ευχαριστώ που μου το υπενθύμισες, δεν το είχα σκεφτει καν. Θα ανεβασω την αγγελία το σ/κ στο FB και θα την αναρτήσω εδώ για να την προωθήσει οποιος μπορει.
Θέλω όμως λίγη βοήθεια για την "προώθηση" και τις "αγγελίες" που λες γιατί είμαι καινούργια εδώ και δεν μπορώ να καταλάβω τι να κοιτάξω και που.
Σας ευχαριστώ όλους και πολλά φιλιά
pan8hraki- Kitten
-
pan8hraki έγραψε:eirini! έγραψε:Υπαρχει αγγελια στο fb να προωθησουμε? Αν και πιο αποτελεσματικο απο το fb ειναι να κοιταξεις στο θεμα που λεει πως προωθουμε και να βαλεις αγγελιες εκει που προτινεται. Καλη τυχη και μπραβο σου που τα μαζεψες!
Σε ευχαριστώ που μου το υπενθύμισες, δεν το είχα σκεφτει καν. Θα ανεβασω την αγγελία το σ/κ στο FB και θα την αναρτήσω εδώ για να την προωθήσει οποιος μπορει.
Θέλω όμως λίγη βοήθεια για την "προώθηση" και τις "αγγελίες" που λες γιατί είμαι καινούργια εδώ και δεν μπορώ να καταλάβω τι να κοιτάξω και που.
πατησε εδω https://www.gatospito.com/t78-topic και θα βρεις λινκ για το που αλλου μπορεις να βαλεις την αγγελια σου
καλη τυχη!
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
pan8hraki έγραψε:eirini! έγραψε:Υπαρχει αγγελια στο fb να προωθησουμε? Αν και πιο αποτελεσματικο απο το fb ειναι να κοιταξεις στο θεμα που λεει πως προωθουμε και να βαλεις αγγελιες εκει που προτινεται. Καλη τυχη και μπραβο σου που τα μαζεψες!
Αυτη ειναι η δικια μου αγγελια που ειχα βαλει για 2 γατακια που ειχα κ βρηκαν γρηγορα σπιτι:
https://www.gatospito.com/t6996-topic
δεν ειμαι σιγουρη αν το κειμενο ειναι καλο αλλα ηταν αποτελεσματικο γιατι ειχα αρκετα τηλεφωνα. γραψε ενα αντιστοιχο κειμενακι) μικροτερο απο αυτο που εχεις δει γιατι τα μεγαλα κειμενα καποιοι βαριουνται να τα διαβασουν και βγαλε οσο πιο ομορφες φωτογραφιες μπορεις. μετα βαλε αυτο το κειμενακι στο facebook αλλα και σε ολα τα σαιτ που λεει στο λινκ που σου εγραψε η ανατολη. αν το κανεις αυτο να εισαι σιγουρη οτι θα βρουν γρηγορα σπιτακια! Καλη τυχη!!!!!!!!!!
eirini!- Kitten
-
Mood :
eirini! έγραψε:pan8hraki έγραψε:eirini! έγραψε:Υπαρχει αγγελια στο fb να προωθησουμε? Αν και πιο αποτελεσματικο απο το fb ειναι να κοιταξεις στο θεμα που λεει πως προωθουμε και να βαλεις αγγελιες εκει που προτινεται. Καλη τυχη και μπραβο σου που τα μαζεψες!
*που εχεις ΗΔΗ γραψει ηθελα να πω
Αυτη ειναι η δικια μου αγγελια που ειχα βαλει για 2 γατακια που ειχα κ βρηκαν γρηγορα σπιτι:
https://www.gatospito.com/t6996-topic
δεν ειμαι σιγουρη αν το κειμενο ειναι καλο αλλα ηταν αποτελεσματικο γιατι ειχα αρκετα τηλεφωνα. γραψε ενα αντιστοιχο κειμενακι) μικροτερο απο αυτο που εχεις δει γιατι τα μεγαλα κειμενα καποιοι βαριουνται να τα διαβασουν και βγαλε οσο πιο ομορφες φωτογραφιες μπορεις. μετα βαλε αυτο το κειμενακι στο facebook αλλα και σε ολα τα σαιτ που λεει στο λινκ που σου εγραψε η ανατολη. αν το κανεις αυτο να εισαι σιγουρη οτι θα βρουν γρηγορα σπιτακια! Καλη τυχη!!!!!!!!!!
eirini!- Kitten
-
Mood :
μπερδευτηκα !
-
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Mood :
NiaR έγραψε: μπερδευτηκα !
με αυτα που εγραψα? μαλλον τα λεω λιγο μπερδεμενα! ελπιζω μονο να καταλαβει το πανθηρακι για να κανει τις αγγελιες. εσυ τι δεν καταλαβες? να το εξηγησω καλυτερα...
eirini!- Kitten
-
Mood :
eirini! έγραψε:NiaR έγραψε: μπερδευτηκα !
με αυτα που εγραψα? μαλλον τα λεω λιγο μπερδεμενα! ελπιζω μονο να καταλαβει το πανθηρακι για να κανει τις αγγελιες. εσυ τι δεν καταλαβες? να το εξηγησω καλυτερα...
εβαλες και 2η φορα την δημοσιευση και δεν καταλαβα που πηγαινει ο αστερισκος που συμπληρωσες αλλα οκ...
Πανθηρακι ανοιξε το λινκ που σου δωσα και βαλε σε οσα περισσοτερα μπορεις αγγελια και στο fb φυσικα θα την προωθησουμε και εμεις
-
Mood :
eirini! έγραψε:Υπαρχει αγγελια στο fb να προωθησουμε? Αν και πιο αποτελεσματικο απο το fb ειναι να κοιταξεις στο θεμα που λεει πως προωθουμε και να βαλεις αγγελιες εκει που προτινεται. Καλη τυχη και μπραβο σου που τα μαζεψες!
Ειρηνάκι μόλις ανέβασα μια αγγελία στη σελίδα μου στο fb! Αν θέλεις μπες και δες την και προώθησε την αναλόγως!Sotiria Pomoni θα με βρεις!
https://www.facebook.com/profile.php?id=747782665&sk=wall
Σε ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου κι ελπιζω τα μωρουλινια μου να βρουν γρηγορα γατογονεις που να τα προσεχουν και να τα αγαπανε!
pan8hraki- Kitten
-
Παρόμοια θέματα
» χαριζονται πανεμορφα μικρα γατακια
» ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ!!!
» Χαριζονται τα 3 κουκλάκια
» xaριζονται πανεμορφα μικρα γατακια!
» ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 5 ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ!!!!
» ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ!!!
» Χαριζονται τα 3 κουκλάκια
» xaριζονται πανεμορφα μικρα γατακια!
» ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 5 ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ!!!!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios