Αποσπασματα απο το προσωπικο ημερολογιο του Γκισμο
+26
marina289
FROGK
tsili
arianna
Fotoula
ΚουκουΒάγια
natalouko
LAROGATA
ladycat
Chouzouris
aporw
TITIKA CAT
BokSurat
vaso
Kikiriki
SuperCatz
ellaki
doremi
Λιαννα
marianthia
NiaR
niou
Anatoli
alexandrakicat
Πούπσυ
ralou
30 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 5
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Απ: Αποσπασματα απο το προσωπικο ημερολογιο του Γκισμο
για να δγιούμε
ΚουκουΒάγια- Gatus Polytalantus
-
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood :
Δευτερα 28 Νοεμβρίου
Καιρο εχω να γραψω στο ημερολογιο μου. Αχ αυτη η καθημερινοτητα με ρουτινιάζει βρε παιδια και βαριέμαι...
Κανει λιγο κρυο αυτο τον καιρο, αλλά το σπιτι έχει ζεστασια, ειδικα πάνω στον καναπε ΜΟΥ που... ε... καλα... τον κατουράω καμια φορά να μην ξεχνιωμαστε...
Η μαμα λέει ότι πια το έχουν συνηθισει. Δεν μπορω να πω! Εχω καλη μαμα και την αγαπάω που επιτελους το εχει αποδεχτει!
Τριτη 29 Νοεμβρίου
Πανικος στο σπιτι, έχουν βγάλει κάτι κουτια και εχουν βγάλει απο μέσα ενα σωρο όμορφα γυαλιστερα πράγματα. Η μαμα τα απλώνει παντου στο σπιτι, και αναβει και φωτάκια και όλα δειχνουν ζεστα και όμορφα. Ο Σνοου εχει μεινει εκει κοιτωντας τα. Δεν λέω, καλος ειναι ο συγκάτοικος αλλά έχει χαζέψει λιγο έτσι που όλοι τον θαυμάζουν για την ομορφάδα του και μερικές φορες κοιταει την αντανάκλαση του στο τζάμι και παιρνει πόζες λες και ειναι ο ίδιος ο Τζωρτζ Κλουνευ, χαμογελοντας στραβα στο ειδωλο του.
Πεμπτη 1 Δεκεμβριου
Εβαλαν κάτι πολυυυυυ μαλακά κουβερτακια στον καναπε μου. Εχουν και κάτι γουστοζικα ζωάκια επάνω αλλα... ρε γμτ!... ειναι πολυ ψηλά, δεν με βολευει να τα κατουρήσω... Ισως αν δοκιμάσω με το ενα πόδι στον αερα όπως οι σκύλοι... κάτι ξέρουν αυτοι που κατουράνε μ αυτο τον τρόπο... Μπαααα! Δεν γινεται τιποτα, κριμα μωρε! Χαρα που θα έκανε η μαμα αν τα κατάφερνα!
Παρασκευη 2 Δεκεμβριου
Μ αρεσει αυτο το πράσινο με τα κλαδάκια που έβαλαν στο πάσο της κουζίνας. Να μπορουσα άραγε... Αν ανέβαινα στην καρεκλα και απο εκει στο τραπέζι και αν έκανα ενα πραγματικα μεγάλο πήδουλο... Γμτ! Ειμαστε και κοντοποδαροι εμεις οι Περσες δεν το έχουμε στα γονίδια μας το μεγάλο το άλμα... Ισως αν πεισω την Πατουσα να βάλει πλάτη και να πατησω πάνω της ίσως να τα καταφερνα. H μηπως να έπαιρνα την Φρεγια, να ρωτησει την Ηλέκτρα της θειας Ναταλίας, να μας δωσει καμια ιδέα? Αυτη σίγουρα θα έχει πολλές!
Θα χαρουν τόσο πολυ όταν γυρίσουν στο σπίτι και δουν να έχω καταφέρει να το φτασω και να το εχω κατεβάσει στο χαλι για να παίξουμε με τα φιλαράκια.
Σαββατο 3 Δεκεμβριου
Χα! Γιατι ασχολουμαι με τα δυσκολα, δεν ξέρω? Ρε συ Τεζορο, για γκελ μπουρντα καταδωθε (οπα! Νατο και το τουρκικο! Μπορει η μαμα να μην τα βλέπει τα τουρκικα σηριαλ αλλά το πρωί που λειπει, ανοιγουμε με τα παιδια την ΤιΒι και βλέπουμε πρωινές επαναλήψεις, ταμαμ! )
Λοιπον ρε συ Τεζόρο, να δες εδω, ενα ωραιο πράσινο πραματακι. Φωτιζεται κιολας και αυτα τα φυλλαρακια ίσως να ειναι και νόστιμα. Τι λες? Κρατας εσυ απο εκει και εγω απο εδω να δουμε τι μπορουμε να κόψουμε? Δεν το βλέπω να ειναι και πολυ ανθεκτικο, μάλλον θα τα καταφέρουμε να το κάνουμε πιο φουντωτο και απλωμένο. Μια σταλια ειναι, δεν στολιζει καλά το χωρο.
Κυριακη 4 Δεκεμβριου
Μηπως να πήγαινα να παιξω μ αυτες τις ωραίες μπαλίτσες που κρέμονται με τα φιογκάκια τους απο το βάζο? Δεν μπορει, αυτα για μας τα έβαλε η μαμα να παίζουμε και να τους ριχνουμε σφαλιαριτσες. Ελάτε ρεεεε! Ελάτε εδω να παίξουμεεεε!
Γκοοοοοοοοοολλλλ!!!!!!!!!!!!!
Τι να πω... οι συγκάτοικοι ειναι λιγάκι μαμουρηδες...
Ουτε η Πατουσα με βοηθάει στα άλματα, ουτε ο Τεζόρο στην ανάδειξη αυτου του ωραιου μπιχλιμπιδιου στο τραπεζάκι, ουτε ο Σνοου έρχεται να παίξουμε κατενατσιο με τα μπαλάκια
Καλα... ο Σνοου έτσι κι αλλιως δεν παίρνει είδηση.
Να! Κοιτάξτε! Ακομα στην ίδια θέση ειναι απο προχτες και χαζευει τα φωτάκια. Αααχ! Χαζο παιδι χαρα γεμάτο...
Ε να! Αυτα συμβαίνουν και ξαναρχίζω να βαριέμαι...
Ας πάω πάλι να ρίξω ενα κατουρημα... Παλια μου τέχνη κόσκινο...
Μαα-νου-λαααα! Δωράκι για σενα εκει μπροστα στον τάρανδο με τις άσπρες βουουουλες!!!
Καλα Χριστουγεννα Μανουλα! Καλα Χριστουγεννα Πατερουλη!
Τι ωραιο και ενδιαφέρον που το κάνατε το σπίτι μας!
Καιρο εχω να γραψω στο ημερολογιο μου. Αχ αυτη η καθημερινοτητα με ρουτινιάζει βρε παιδια και βαριέμαι...
Κανει λιγο κρυο αυτο τον καιρο, αλλά το σπιτι έχει ζεστασια, ειδικα πάνω στον καναπε ΜΟΥ που... ε... καλα... τον κατουράω καμια φορά να μην ξεχνιωμαστε...
Η μαμα λέει ότι πια το έχουν συνηθισει. Δεν μπορω να πω! Εχω καλη μαμα και την αγαπάω που επιτελους το εχει αποδεχτει!
Τριτη 29 Νοεμβρίου
Πανικος στο σπιτι, έχουν βγάλει κάτι κουτια και εχουν βγάλει απο μέσα ενα σωρο όμορφα γυαλιστερα πράγματα. Η μαμα τα απλώνει παντου στο σπιτι, και αναβει και φωτάκια και όλα δειχνουν ζεστα και όμορφα. Ο Σνοου εχει μεινει εκει κοιτωντας τα. Δεν λέω, καλος ειναι ο συγκάτοικος αλλά έχει χαζέψει λιγο έτσι που όλοι τον θαυμάζουν για την ομορφάδα του και μερικές φορες κοιταει την αντανάκλαση του στο τζάμι και παιρνει πόζες λες και ειναι ο ίδιος ο Τζωρτζ Κλουνευ, χαμογελοντας στραβα στο ειδωλο του.
Πεμπτη 1 Δεκεμβριου
Εβαλαν κάτι πολυυυυυ μαλακά κουβερτακια στον καναπε μου. Εχουν και κάτι γουστοζικα ζωάκια επάνω αλλα... ρε γμτ!... ειναι πολυ ψηλά, δεν με βολευει να τα κατουρήσω... Ισως αν δοκιμάσω με το ενα πόδι στον αερα όπως οι σκύλοι... κάτι ξέρουν αυτοι που κατουράνε μ αυτο τον τρόπο... Μπαααα! Δεν γινεται τιποτα, κριμα μωρε! Χαρα που θα έκανε η μαμα αν τα κατάφερνα!
Παρασκευη 2 Δεκεμβριου
Μ αρεσει αυτο το πράσινο με τα κλαδάκια που έβαλαν στο πάσο της κουζίνας. Να μπορουσα άραγε... Αν ανέβαινα στην καρεκλα και απο εκει στο τραπέζι και αν έκανα ενα πραγματικα μεγάλο πήδουλο... Γμτ! Ειμαστε και κοντοποδαροι εμεις οι Περσες δεν το έχουμε στα γονίδια μας το μεγάλο το άλμα... Ισως αν πεισω την Πατουσα να βάλει πλάτη και να πατησω πάνω της ίσως να τα καταφερνα. H μηπως να έπαιρνα την Φρεγια, να ρωτησει την Ηλέκτρα της θειας Ναταλίας, να μας δωσει καμια ιδέα? Αυτη σίγουρα θα έχει πολλές!
Θα χαρουν τόσο πολυ όταν γυρίσουν στο σπίτι και δουν να έχω καταφέρει να το φτασω και να το εχω κατεβάσει στο χαλι για να παίξουμε με τα φιλαράκια.
Σαββατο 3 Δεκεμβριου
Χα! Γιατι ασχολουμαι με τα δυσκολα, δεν ξέρω? Ρε συ Τεζορο, για γκελ μπουρντα καταδωθε (οπα! Νατο και το τουρκικο! Μπορει η μαμα να μην τα βλέπει τα τουρκικα σηριαλ αλλά το πρωί που λειπει, ανοιγουμε με τα παιδια την ΤιΒι και βλέπουμε πρωινές επαναλήψεις, ταμαμ! )
Λοιπον ρε συ Τεζόρο, να δες εδω, ενα ωραιο πράσινο πραματακι. Φωτιζεται κιολας και αυτα τα φυλλαρακια ίσως να ειναι και νόστιμα. Τι λες? Κρατας εσυ απο εκει και εγω απο εδω να δουμε τι μπορουμε να κόψουμε? Δεν το βλέπω να ειναι και πολυ ανθεκτικο, μάλλον θα τα καταφέρουμε να το κάνουμε πιο φουντωτο και απλωμένο. Μια σταλια ειναι, δεν στολιζει καλά το χωρο.
Κυριακη 4 Δεκεμβριου
Μηπως να πήγαινα να παιξω μ αυτες τις ωραίες μπαλίτσες που κρέμονται με τα φιογκάκια τους απο το βάζο? Δεν μπορει, αυτα για μας τα έβαλε η μαμα να παίζουμε και να τους ριχνουμε σφαλιαριτσες. Ελάτε ρεεεε! Ελάτε εδω να παίξουμεεεε!
Γκοοοοοοοοοολλλλ!!!!!!!!!!!!!
Τι να πω... οι συγκάτοικοι ειναι λιγάκι μαμουρηδες...
Ουτε η Πατουσα με βοηθάει στα άλματα, ουτε ο Τεζόρο στην ανάδειξη αυτου του ωραιου μπιχλιμπιδιου στο τραπεζάκι, ουτε ο Σνοου έρχεται να παίξουμε κατενατσιο με τα μπαλάκια
Καλα... ο Σνοου έτσι κι αλλιως δεν παίρνει είδηση.
Να! Κοιτάξτε! Ακομα στην ίδια θέση ειναι απο προχτες και χαζευει τα φωτάκια. Αααχ! Χαζο παιδι χαρα γεμάτο...
Ε να! Αυτα συμβαίνουν και ξαναρχίζω να βαριέμαι...
Ας πάω πάλι να ρίξω ενα κατουρημα... Παλια μου τέχνη κόσκινο...
Μαα-νου-λαααα! Δωράκι για σενα εκει μπροστα στον τάρανδο με τις άσπρες βουουουλες!!!
Καλα Χριστουγεννα Μανουλα! Καλα Χριστουγεννα Πατερουλη!
Τι ωραιο και ενδιαφέρον που το κάνατε το σπίτι μας!
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Εχω πεθανειιιιι!!!!!
Welcome back Ρουλα μας!
Welcome back Ρουλα μας!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Τιμή μας και καμάρι μας, το πρώτο μετανοσοκομειακό γαταμύθι να είμαστε εμείς!
Τέλειο όπως πάντα, Ρουλίτσα μου!Ευχαριστούμε!Το διάβασε και ο Σπύρος και είχε πέσει κάτω απ' τα γέλια!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Χαχαχαχα! Nαστε καλα βρε φιλενάδες!
Βικυ, αφου το ξέρεις, ο Γκισμο εκτος απο προσωπικο φιλαρακι ειναι και η ... Μουσα μου!
Βικυ, αφου το ξέρεις, ο Γκισμο εκτος απο προσωπικο φιλαρακι ειναι και η ... Μουσα μου!
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
τέλειο Ρουλίτσα!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Ραλούκα, όπως πάντα Ε Γ Ρ Α Ψ Ε Σ !!!!
-
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Mood :
Ρούλα
να είσαι πάντα καλά
να είσαι πάντα καλά
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
ΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, wellcome back
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Τέλειο Ραλλούκα!!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Τριτη 13 Δεκεμβριου
Ουφ! Τιποτα πάλι...
Βαριέμαι αφορητα και οι άλλοι όλο κοιμουνται αραχτοι... Τι να κάνει πια ενας γατος σαν κι εμένα που θέλει να εχει ενδιαφέρουσα ζωη και δεν έχει συνεργους ε?
Παιξαμε λιγο με τον Τεζορο, το πράσινο γυαλιστερο πραγματάκι στο τραπεζι όμως αποδειχτηκε πολυ ανθεκτικο... τιποτα δεν καταφέραμε.
Τεταρτη 14 Δεκεμβριου
Το μονο που δεν καταφερα ήταν να κατεβάσω εκεινη την πράσινη γιρλάντα απο τον τοιχο. Η Πατουσα δεν συνεργάζεται και ο Σνοου εχει βγαλει ριζες εκει στην πολυθρόνα να χαζευει τα φωτάκια. Δεν με πήρε και κανένα τηλέφωνο η Φρεγια να μου πει καμια ιδέα πως να την κατεβάσω για να παίξουμε...
Πεμπτη 15 Δεκεμβριου
Η μαμα μίλησε με κάποιον το τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι ειπαν αλλά την άκουγα να λέει «ααα! Παναγία μου! Θα μου σκοτωθει το χαζόγατο!» και «Τι λες βρε παιδι μου!!! Απαπα! Ονομα και πραμα τρομοκράτισσα Ταλιμπαν!» «Ευχαριστω για την ενημέρωση φιλεναδα! Θα το φροντισω!»
Δεν καταλαβα γιατι μιλάγανε αλλά η μαμα με κοιταγε μετα και μου κουναγε το δάχτυλο λέγοντας «Το νου σου φουκαριάρη μου μην πάθεις τίποτα!» Μα τι να πάθω... δεν έχω κάνει τίποτα και τα ζωακια στον καναπε δεν φαινονται επικινδυνα όταν κατουράω στα ποδια τους...
Παρασκευη 16 Δεκεμβριου
Σημερα το πρωί η μαμα γέμισε το σαλόνι με στιβες μαξιλαρακια! Τι τα θέλει δεν ξέρω... Ωραια εινα βεβαια και αναπαυτικα αλλά σε τι να χρειάζονται άραγε...
Το απογευμα με πηρε τηλέφωνο η Φρεγια και μου ειπε ενα σχέδιο που σκέφτηκε για να φτάσω την γιρλάντα. Ωραιο και ενδιαφέρον φαινεται. Μα τι έξυπνη φιλενάδα που έχω!
Ετσι κι εγω μάζεψα απο τα ντουλάπια ότι κατσαρολικο βρηκα, κάτι πυρεξ, μια φριτέζα και κάτι γυαλινα μπολ και τα στηβαξα το ένα πάνω στο άλλο. Ετσι έφτιαξα συμφωνα με τις οδηγίες μια ωραια εξέδρα που έφτανε μέχρι την γιρλάντα. Με εμποδιζαν λιγο βεβαια τα μαξιλαράκια στο πάτωμα αλλα τα παραμέρισα λιγο και όλα καλα.
Οι αλλοι έχουν παραξενευτει με το έργο μου και παρακολουθουν απο μακρια.
Το μεσημέρι κοιμηθηκα λιγο να ξεκουραστω απο την υπερπροσπάθεια και μάλιστα ξεχάστικα και ΔΕΝ κατουρησα στον καναπέ αλλά στην αμμολεκάνη!
Το απογευμα ξεκινησα για το μεγάλο εγχειρημα.
Πηδηξα στην καρέκλα, μετα στο τραπέζι και μετα με ενα ηρωικο άλμα πήδηξα στην κορυφη της εξεδρας που ειχα φτιάξει.
Μμμμαααμμμμαααα μμμμου!
Η εξέδρα τραμπαλιστηκε επικινδυνα, ακουστηκαν θόρυβοι και κροτοι ουαΑΑΑααου! Η αδρεναλίνη στο κοκκινο αλλά... αλλα καταφερα την τελευταία στιγμη να πιαστω απο την γιρλάντα με τα νυχια μου.
Την ίδια στιγμη εγιναν πολλά πράγματα μαζί
Τα πυρεξ υποχωρησαν, η φρυτεζα γλιστρησε, τα κατσαρολικα εχασαν την ισορροπία τους και η εξέδρα μου διαλυθηκε πεφτοντας στο πάτωμα! Σαματας! Ως και ο Σνοου ξεριζωθηκε πο τη θέση του και αναπήδηξε! Οι αλλοι δυο, ετρεξαν να κρυφτουν πανικοβλητοι.
Εγω γατζωμένος απο την γυρλάντα την αιστάνθηκα να υποχωρει και το επομενο δευτερόλεπτο ένοιωσα να πέφτω στο κενο και να προσγειωνομαι στο πάτωμα με δυναμη!
Στο πάτωμα? Οχι! Οχι στο πάτωμα! Στα μαξιλαρακια της μαμας προσγειωθηκα ευτυχως αλλά όσο νάναι το γοφι το χτυπησα λίγο πάνω στην άκρη μιας λεκάνης...
Τελος πάντων, η γιρλάντα ήταν πια στην αγκαλιά μου και με το τροπαιο μου τους ξαναφωναξα να έρθουν να παίξουμε.
Και αυτη τη φορά ήρθαν, αλλά πηραμε την γιρλάντα και πηγαμε στο άλλο δωμάτιο γιατι στο σαλόνι γινοταν ο κακος χαμός. Χαρα όμως που θα κάνει η μαμα αμα έρθει και δει ότι τα καταφερα!
Χαρα που θα κάνει!
ΣΗΜ. Για μελλοντικη χρηση:
Να μην ξαναβάλω σε εξέδρα γυαλινα πράγματα. Δεν αντεχουν σε πτωσεις μωρε, πολυ ευαισθητα ειναι. Οπως το καλο κοκκινο γυαλινο μπολ της μαμας που ειχε μέσα μελομακάρονα. Τα ειχα αδειάσει πάνω στο τραπέζι και ειχα χρησιμοποιήσει το μπωλ στην εξέδρα μου.
Ε! Κομματακια έγινε μόλις έπεσε απο κει πάνω.
Απαπα! Αχρηστα τα φτιάχνουν πια τα πράγματα! Καμια αντοχη δεν έχουν!
Ας ειναι... άλλη φορα θα ξερω!
Σαββατο 17 Δεκεμβριου
Δεν προλαβαίνω να γραψω πολλα σημερα... Η μαμα ειναι έξαλλη, γιατι άραγε? Μηπως που της χαλασα το γυαλινο μπολ της?
Μπααα ευκαιρια να αλλάξει την διακοσμηση!
Μαλλον γιατι τα μελομακάρονα λέκιασαν το τραπεζι με μέλια και καρυδια...
Η μηπως επειδη η φριτεζα ήταν γεμάτη λάδι που χυθηκε στο χαλι και τωρα πως θα φτιάξει τους εορταστικους λουκουμάδες?
Μα τι έχει πάθει? Αντι να χαίρεται με την χαρα μας...
Η γιρλάντα ειναι πεντανόστιμη και κάνουμε τρελα παιχνιδια με τα φιλαρακια!!!
Ουφ! Τιποτα πάλι...
Βαριέμαι αφορητα και οι άλλοι όλο κοιμουνται αραχτοι... Τι να κάνει πια ενας γατος σαν κι εμένα που θέλει να εχει ενδιαφέρουσα ζωη και δεν έχει συνεργους ε?
Παιξαμε λιγο με τον Τεζορο, το πράσινο γυαλιστερο πραγματάκι στο τραπεζι όμως αποδειχτηκε πολυ ανθεκτικο... τιποτα δεν καταφέραμε.
Τεταρτη 14 Δεκεμβριου
Το μονο που δεν καταφερα ήταν να κατεβάσω εκεινη την πράσινη γιρλάντα απο τον τοιχο. Η Πατουσα δεν συνεργάζεται και ο Σνοου εχει βγαλει ριζες εκει στην πολυθρόνα να χαζευει τα φωτάκια. Δεν με πήρε και κανένα τηλέφωνο η Φρεγια να μου πει καμια ιδέα πως να την κατεβάσω για να παίξουμε...
Πεμπτη 15 Δεκεμβριου
Η μαμα μίλησε με κάποιον το τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι ειπαν αλλά την άκουγα να λέει «ααα! Παναγία μου! Θα μου σκοτωθει το χαζόγατο!» και «Τι λες βρε παιδι μου!!! Απαπα! Ονομα και πραμα τρομοκράτισσα Ταλιμπαν!» «Ευχαριστω για την ενημέρωση φιλεναδα! Θα το φροντισω!»
Δεν καταλαβα γιατι μιλάγανε αλλά η μαμα με κοιταγε μετα και μου κουναγε το δάχτυλο λέγοντας «Το νου σου φουκαριάρη μου μην πάθεις τίποτα!» Μα τι να πάθω... δεν έχω κάνει τίποτα και τα ζωακια στον καναπε δεν φαινονται επικινδυνα όταν κατουράω στα ποδια τους...
Παρασκευη 16 Δεκεμβριου
Σημερα το πρωί η μαμα γέμισε το σαλόνι με στιβες μαξιλαρακια! Τι τα θέλει δεν ξέρω... Ωραια εινα βεβαια και αναπαυτικα αλλά σε τι να χρειάζονται άραγε...
Το απογευμα με πηρε τηλέφωνο η Φρεγια και μου ειπε ενα σχέδιο που σκέφτηκε για να φτάσω την γιρλάντα. Ωραιο και ενδιαφέρον φαινεται. Μα τι έξυπνη φιλενάδα που έχω!
Ετσι κι εγω μάζεψα απο τα ντουλάπια ότι κατσαρολικο βρηκα, κάτι πυρεξ, μια φριτέζα και κάτι γυαλινα μπολ και τα στηβαξα το ένα πάνω στο άλλο. Ετσι έφτιαξα συμφωνα με τις οδηγίες μια ωραια εξέδρα που έφτανε μέχρι την γιρλάντα. Με εμποδιζαν λιγο βεβαια τα μαξιλαράκια στο πάτωμα αλλα τα παραμέρισα λιγο και όλα καλα.
Οι αλλοι έχουν παραξενευτει με το έργο μου και παρακολουθουν απο μακρια.
Το μεσημέρι κοιμηθηκα λιγο να ξεκουραστω απο την υπερπροσπάθεια και μάλιστα ξεχάστικα και ΔΕΝ κατουρησα στον καναπέ αλλά στην αμμολεκάνη!
Το απογευμα ξεκινησα για το μεγάλο εγχειρημα.
Πηδηξα στην καρέκλα, μετα στο τραπέζι και μετα με ενα ηρωικο άλμα πήδηξα στην κορυφη της εξεδρας που ειχα φτιάξει.
Μμμμαααμμμμαααα μμμμου!
Η εξέδρα τραμπαλιστηκε επικινδυνα, ακουστηκαν θόρυβοι και κροτοι ουαΑΑΑααου! Η αδρεναλίνη στο κοκκινο αλλά... αλλα καταφερα την τελευταία στιγμη να πιαστω απο την γιρλάντα με τα νυχια μου.
Την ίδια στιγμη εγιναν πολλά πράγματα μαζί
Τα πυρεξ υποχωρησαν, η φρυτεζα γλιστρησε, τα κατσαρολικα εχασαν την ισορροπία τους και η εξέδρα μου διαλυθηκε πεφτοντας στο πάτωμα! Σαματας! Ως και ο Σνοου ξεριζωθηκε πο τη θέση του και αναπήδηξε! Οι αλλοι δυο, ετρεξαν να κρυφτουν πανικοβλητοι.
Εγω γατζωμένος απο την γυρλάντα την αιστάνθηκα να υποχωρει και το επομενο δευτερόλεπτο ένοιωσα να πέφτω στο κενο και να προσγειωνομαι στο πάτωμα με δυναμη!
Στο πάτωμα? Οχι! Οχι στο πάτωμα! Στα μαξιλαρακια της μαμας προσγειωθηκα ευτυχως αλλά όσο νάναι το γοφι το χτυπησα λίγο πάνω στην άκρη μιας λεκάνης...
Τελος πάντων, η γιρλάντα ήταν πια στην αγκαλιά μου και με το τροπαιο μου τους ξαναφωναξα να έρθουν να παίξουμε.
Και αυτη τη φορά ήρθαν, αλλά πηραμε την γιρλάντα και πηγαμε στο άλλο δωμάτιο γιατι στο σαλόνι γινοταν ο κακος χαμός. Χαρα όμως που θα κάνει η μαμα αμα έρθει και δει ότι τα καταφερα!
Χαρα που θα κάνει!
ΣΗΜ. Για μελλοντικη χρηση:
Να μην ξαναβάλω σε εξέδρα γυαλινα πράγματα. Δεν αντεχουν σε πτωσεις μωρε, πολυ ευαισθητα ειναι. Οπως το καλο κοκκινο γυαλινο μπολ της μαμας που ειχε μέσα μελομακάρονα. Τα ειχα αδειάσει πάνω στο τραπέζι και ειχα χρησιμοποιήσει το μπωλ στην εξέδρα μου.
Ε! Κομματακια έγινε μόλις έπεσε απο κει πάνω.
Απαπα! Αχρηστα τα φτιάχνουν πια τα πράγματα! Καμια αντοχη δεν έχουν!
Ας ειναι... άλλη φορα θα ξερω!
Σαββατο 17 Δεκεμβριου
Δεν προλαβαίνω να γραψω πολλα σημερα... Η μαμα ειναι έξαλλη, γιατι άραγε? Μηπως που της χαλασα το γυαλινο μπολ της?
Μπααα ευκαιρια να αλλάξει την διακοσμηση!
Μαλλον γιατι τα μελομακάρονα λέκιασαν το τραπεζι με μέλια και καρυδια...
Η μηπως επειδη η φριτεζα ήταν γεμάτη λάδι που χυθηκε στο χαλι και τωρα πως θα φτιάξει τους εορταστικους λουκουμάδες?
Μα τι έχει πάθει? Αντι να χαίρεται με την χαρα μας...
Η γιρλάντα ειναι πεντανόστιμη και κάνουμε τρελα παιχνιδια με τα φιλαρακια!!!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Κάνει ό,τι κάνει, και μετά μας βάζει και μια φωτογραφία όλο χαριτωμενιά, για να γλυτώσει την κατσάδα! Αυτή τη φορά όμως, δεν του πέρασε! Έχει αποκλεισμό από τον καναπέ, για τις ώρες που λείπουμε, για μια βδομάδα! Για να μην σου πω ότι από προχθές, όποτε με δει με κοιτάει σαν βρεγμένη γάτα!
- Σπόιλερ:
- Χρόνια πολλά και καλά Ρουλίτσα μας!
-
Mood :
Βικυ λυπάμαι πολυ που η δικιά μου έγινε αφορμη για όλη αυτη την αναστάτωση.
Δηλαδη όχι ακριβως η αφορμη, αλλά υποδαυλισε το πάθος του Γκισμο για περιπέτεια και επεσε στην παγιδα της Ηλέκτρας.
Αλλά μην τον τιμωρησεις αυστηρα μωρε τον Γκισμο...
Μπορει να κάνει ζαβολιές αλλά τουλάχιστον δεν παυει να θέλει να κάνει την ζωη του ενδιαφέρουσα.
Οχι σαν κάτι άλλους που λειωνουν αραχτοι και δεν κουνάνε μητε αυτι για ώρες...
Δηλαδη όχι ακριβως η αφορμη, αλλά υποδαυλισε το πάθος του Γκισμο για περιπέτεια και επεσε στην παγιδα της Ηλέκτρας.
Αλλά μην τον τιμωρησεις αυστηρα μωρε τον Γκισμο...
Μπορει να κάνει ζαβολιές αλλά τουλάχιστον δεν παυει να θέλει να κάνει την ζωη του ενδιαφέρουσα.
Οχι σαν κάτι άλλους που λειωνουν αραχτοι και δεν κουνάνε μητε αυτι για ώρες...
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
αχ βρε Ρουλίτσα μου
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Η αθωα περιστερά!
Ρουλα!
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Anatoli έγραψε:
Η αθωα περιστερά!
Ρουλα!
Ε, δεν θα φωνάξουμε και το CSI για κάτι τόσο προφανές! Γκίσμο, φτύσε αμέσως την γιρλάντα και γραμμή για τη αμμολεκάνη σου κι άλλη φορά να μην ακούς την Ηλέκτρα μέσω Φρέγιας.
Ρουλίτσα μας
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Κυριακη 18 ΔεκεμβριουAnatoli έγραψε:
Η αθωα περιστερά!
Βρεχει έξω αλλά το σπιτι ειναι ζεστο.
Καθομαστε με τα φιλαρακια και λέμε ιστορίες να περασει η ωρα τωρα που δεν έχω τιποτα καλυτερο να κάνω, αφου η μαμα με απέκλεισε απο το σαλονι.
Που λέτε φιλαρακια... εβρεχε... εβρεχε... εβρεχε... και ο φουκαρας ο Νωε καθοταν και περιμενε καλη ωρα οπως εμεις να τελειωσει η βροχη.
Και 40 μερες μετα σταμάτησε η βροχη και ησυχασαν τα νερα –και ευτυχως εδω που τα λέμε γιατι όλο αυτο το τσουρ τσουρ της βροχης ειχε επιδεινωσει το κατουρητικο μου προβλημα και ειχα καταβρέξει όλη την κιβωτο!-
Οποτε λέει ο Νωε «Να στειλουμε διάφορα ζωα εκει έξω να δουν και να μας πουν αν υπάρχει πουθενα στεγνη γη για να αποβιβαστουμε»
Και έστειλαν ενα τεμπέλικο κοράκι και αυτο έκανε μια βόλτα πάνω απο τα νερα και γυρισε απρακτο πισω στην Κιβωτο.
Και μετα έστειλαν ενα περιστέρι και αυτο το θεόχαζο γυρισε με ενα κλαδι ελιάς στο στομα που το μάζεψε απο ενα σωρο που επέπλεε τα νερα.
Και όλοι θαυμασαν το θεοχαζο περιστερι και αναθάρρησαν, αλλα ευτυχώς μέσα στην κιβωτο ήταν και η μαμα Βικυ που ως γνωστον είναι η τεταρτη δευτεροξαδέρφη του Νωε απο την μερια της μητέρας του.
Και λέει η Μαμα Βικυ
«Μωρε δεν στέλνουμε για καλο και για κακο και τον Γκισμο, που ειναι παιδι τζιμάνι να ψάξει κι αυτος. Τοσο κατρουλης που είναι θα το αναζητησει το στεγνο το χωμα για να τα κάνει με την ησυχία του, αποκλειεται να κάνει λάθος αυτος!»
Και χάρηκαν όλοι με την ιδέα, ειδικα ενα λιοντάρι του οποιου το κρεβάτι τιμουσα ιδιαιτερα –λογω αιλουροειδους κοινης καταγωγης... καταλαβαίνετε- και φωναξε κι αυτο «Ναι! Ναι! Τον Γκισμο να στείλουμε»
Και με ριξανε που λέτε φιλαρακια στα νερα και εγω κολυμπησα και κολυμπησα και κολυμπησα και κάποτε βρεθηκα σε ενα μέρος με στεγνο χωμα. Και κατουριωμουν πολυ ειναι η αλήθεια, γι αυτο έψαξα πολυ μέχρι να βρω λίγο μπετονιτη σε καμια αμμολεκάνη να τα κάνω. Μα δεν βρηκα...
Μονο μπηκα σε ενα αδειο στεγνο σπιτι εκει κοντα και βρηκα ενα μαλακο καναπε και ουουουφ! Τα αμόλησα και το φχαριστηθηκα.
Και επειδη ήταν Χριστουγενννα στην στεγνη γη που βρέθηκα, βουτηξα απο αυτο το σπιτι ενα κλαδάκι γιρλάντας στο στομα και κολυμπησα ξανα μέχρι την Κιβωτο και τους πήγα το χαρμόσυνο μηνυμα.
"Οχι μονο υπάρχει σεγνη γη εκει έξω αλλά εχει και σπιτια και ωραίους καναπέδες και γιρλάντες και όλα ειναι έτοιμα να γιορτάσουμε τα Χριστουγεννα".
Και έτσι που λέτε, σωθηκαν όλοι και εγω κατοχυρωσα το άδειο σπιτι, αφου εγω το ειχα δει και κατουρησει πρωτος και να! Σ αυτο μένουμε όλοι μαζι τωρα και ειναι ωραια και ζεστα κι ας βρεχει με το τουλουμι εξω!
Ουφ! Ειναι εξαντλητικο να επινοω παραμυθια γι αυτους κάθε φορα αγαπητο ημερολογιο.
Ευτυχως η θεια Τετα μου έδωσε την ιδέα και τους ξεφουρνησα αυτο εδω που μπορει μεν να ειναι ανιστορητο αλλά οι άλλοι το έχαψαν κανονικα.
Και μονο η Πατουσα φάνηκε να το σκέφτεται για λιγο και με κοιταξε με λοξο βλέμμα, περισσοτερο όμως για την τιμη των όπλων παρα γιατι υποψιάστηκε ότι ειναι δημιουργημα της φαντασίας μου!
Ο Τεζορο πάλι που ειναι ενας σοφος και διαβασμένος γάτος το δέχτηκε στωικα. Βαριεται κι αυτος πολυ μερικές φορές και ισως σκέφτηκε να χαρει το ταλέντο μου στις ιστοριες παρα να ψάξει αν πραγματικα έγιναν όλα αυτα.
Ο Σνοου πάλι... Ααα ο Σνοου απλα καθρεφτιστηκε στο τζάμι της μπαλκονοπορτας και ειπε
«Ρε συ Γκισμο! Η Κιβωτος ειχε παραθυρα με τζάμια? Που κοιταγωσαστε δηλαδη αν θέλατε να θαυμάσετε την ομορφιά σας???»
Εδω φιλρακια με βλέπεται κουρασμένο απο το κολυμπι αλλά ανακουφισμένο απο το κατουρημα να αναπαυομαι με το τεκμηριο στο στομα, λιγο πριν το κοπιαστικο ταξίδι της επιστροφης μου στην Κιβωτο.
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Ρουλα εισαι ΤΑΛΕΝΤΟ!!!!
FROGK- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Ladenburg
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova
Motto : Μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη, αλλά η ευτυχία, όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται.
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/10/2011
Mood :
Ευχαριστω κουκλα μου...
Απ ότι φαινεται όμως και ο Γκισμο δεν πάει πισω!
Εχει τοοοσα πολλά ταλέντα αυτο το αγόρι!
Απ ότι φαινεται όμως και ο Γκισμο δεν πάει πισω!
Εχει τοοοσα πολλά ταλέντα αυτο το αγόρι!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Ρε τον παραμυθά τον Gizmo! Ρουλίτσα μας
- Σπόιλερ:
- Πάντως χθες βράδυ, τα είχα αφήσει όλα στην κρεβατοκάμαρα, και ο Gizmo, όταν κατέβηκαν τα άλλα από το κρεβάτι για να εξερευνήσουν το δωμάτιο που βλέπουν λιγότερο απ' όλα τ' άλλα, κουλουριάστηκε κοντά μου, τον χάιδεψα, έκανε λίγα νάζια, και κοιμηθήκαμε εγώ κρατώντας το αριστερό του χεράκι, κι αυτός βάζοντας το δεξί του χεράκι πάνω στο χέρι μου που κρατούσε το δικό του..
-
Mood :
- Σπόιλερ:
- Αγόρι μου με τις τρυφεράδες σου
Ραλλού μας
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
doremi έγραψε:
- Σπόιλερ:
Αγόρι μου με τις τρυφεράδες σου
Ραλλού μας
- Σπόιλερ:
- Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει πολύ τρυφερούλι και πολύ χαδιάρικο τον τελευταίο καιρό! Με τον Σπύρο πάντα ήταν, τώρα κάνει τσαχπινιές και ζουζουνιές και σ' εμένα!
-
Mood :
Ρουλιτσα!
Ειχε δεν ειχε ο Γκισμο, παλι καναπε βρηκε μεσα στο ολο χαος!
Ειχε δεν ειχε ο Γκισμο, παλι καναπε βρηκε μεσα στο ολο χαος!
-
Mood :
Αχ, Βρε Γκίσμο!!! Μάλλον το έχετε παρεξηγήσει το αγόρι μας... Είναι τόσο καλός, τρυφερός και ευαίσθητος!!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Και όχι μονο Ναταλια!
Εγω που έχω συχνές επαφες μαζι του και με εμπιστευεται, πιστευω ότι ειναι ενας γάτος ενδιαφέρων και δυναμικος που έχει μπλέξει με τα άλλα (κάπως υποτονικα ειναι αληθεια) περσάκια της Βικυς και ασφυκτιά για δραση και περιπέτεια.
Ισως επειδη μονο αυτος έχει ζησει στο δρομο εστω και για λιγο.
Ειναι εξαιρετικο παιδι ο Γκισμο και αναγκάζεται όπως βλέπεις να το παραδεχτει και η ίδια η μάνα του παρα τις γκρινιες της για τα κατουρηματα!
Ι Γκισμο!
Εγω που έχω συχνές επαφες μαζι του και με εμπιστευεται, πιστευω ότι ειναι ενας γάτος ενδιαφέρων και δυναμικος που έχει μπλέξει με τα άλλα (κάπως υποτονικα ειναι αληθεια) περσάκια της Βικυς και ασφυκτιά για δραση και περιπέτεια.
Ισως επειδη μονο αυτος έχει ζησει στο δρομο εστω και για λιγο.
Ειναι εξαιρετικο παιδι ο Γκισμο και αναγκάζεται όπως βλέπεις να το παραδεχτει και η ίδια η μάνα του παρα τις γκρινιες της για τα κατουρηματα!
Ι Γκισμο!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Δευτερα 26 Δεκεμβριου
Εχει γενεθλια ο Σνοου σημερα!
Απο το πρωί κορδωνεται ακομα πιο πολυ –μα ειναι δυνατόν να κορδωθει περισσοτερο απο όσο συνηθως? Και βεβαια ειναι δυνατόν!-
Κοιτάγεται στο τζάμι και χτενιζεται για να ειναι όμορφος λέει.
Ουφ! Τον βαρέθηκα τον Νάρκισσο!
Ρε συ Σνοου, έλα να σε ψεκάσω με λιγο εεε... χμ... με λιγη λακ εννοω!
Μια θεια στο γατόσπιτο τον ειπε «κουραμπιεδένια» Χαχαχαχα! Ρε συ για κορίτσι σε πέρασε η γυναίκα έτσι που φτιασιδωνεσαι όλη μέρα!
Χαχαχαχαχα! Καλα να πάθεις ρε συ που νομίζεις ότι επειδη έχεις μυτογκα εισαι και πιο όμορφος απο εμας τους άλλους!
Παλιοκαροτομυτη!
Ρε συ Τεζορο! Πες κι εσυ ρε! Η τηγανια μας, τα καλη μας εμας των Περσικογατων ε?!!
Τριτη 27 Δεκεμβριου
Το τι τουρτες και γλυκα ειχαμε στο σπιτι σημερα δεν λέγεται. Ακομα και εμεις φάγαμε αλλά η μαμα δεν μου έδωσε και πολυ γιατι λέει ότι αν μου ανέβει το ζάχαρο θα με πιάσει συχνοουρια και τότε ποιος με πιάνει.
Δεν καταλαβαίνω πια! Κάνει τόσες χαρες όταν έχω κατουρησει τον καναπε και ακουω φωνές και αλλάζει το υποσέντονο με περισση φροντιδα και βιάση για να ειναι έτοιμο για το επομενο κατουρημα μου...
Κάτι μου ξεφευγει εδω νομιζω...
Τεταρτη 28 Δεκεμβριου
Αφου δεν μου δωσανε τουρτα, έφαγα κι εγω ενα μελομακάρονο. Καλο ήτανε δεν λέω αλλά ... χμ... νομιζω ότι τα γλυκά ειναι υπερτιμημένα, δεν ήτανε δα και κανένα θεικο φαι!
Αλλα... αλλαααα Κατουριεμαιαιαιαιαιαι!
Μπετονιτη στασου και σου έρχομαι
Δεν προλαβαινω! Δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαιν... Αααααχ! Δεν βαριέσαι... καλα ειναι και τα υποσέντονα πάνω στον καναπε...
Πεμπτη 29 Δεκεμβριου
Γιατι γιατι γιατι γιατι????
Γιατι μου κραταει μουτρα η μανουλα?
Ενταξει, μετα το μελομακάρονο με έπιασε κάτι και όλο θέλω να πινω νερο και να κατουράω.
Καλα καλε μανουλαααα!
Δεν ξανατρωω γλυκο μην ξαναπαθω συχνοκατουρημα... εεε... συχνο-ουρημα εεε... πως το λενε γμτ! Συχνοουρο εεε... α ναι! Συχνοουρια!
Δεν το ξανακάνω καλε μανουλα!
Αληθεια μανουλιτσα, ποτε έχω εγω γενέθλια να φάμε την δικια μου τουρτα???
.........................................
Τριτη 13 Φεβρουαρίου
Ερχεται! Ερχεται! Ερχεται! Ερχεται! Ερχεται η μέρα των δικων μου Γενεθλιων. Αυριο ειναι και ειμαι πολυ ευτυχισμένος.
Τελος πάντων η ακριβης ημερμηνία αποτελει εφτασφραγιστο μυστικο, αλλά για πρακτικους λογους διαλέξαμε την αυριανη ημερομηνία που ειναι και αγαπησιάρα.
Εννοειται ότι την ακριβη ημερομηνία εγω την ξερω αλλά δεν την ανακοινωνω!
Απαπα! Ενας καλός αστρολογος με κληρονομικο χάρισμα, ξέρετε πόσα μπορει να καταλαβει μελετωντας το ωροσκοπιο μου? Και για το χαρακτηρα μου και για τις προοπτικες μου και για τα μελλοντικα μου σχέδια...
Γι αυτο την κραταω κρυφη! Δεν θέλω κανένας να γνωρίζει τα βαθυτερα αιτια της ε... χμ... γνωστης συμεριφοράς μου
Τεταρτη 14 Φεβρουαρίου
Ναι1 Ναι! Ναι! Ναι! Εχω γεννεθλια. Εγω! Μονος μου!
Τα ολοδικα μου γεννεθλια, οι ολοδικες μου τουρτες και γλυκα.
Σνοου φαε τη σκονη μου! Τωρα ήρθε η σειρα μου.
Η μαμα με κοιταει και μου κουναει το δαχτυλο προειδοποιητικα. Φοβάται εκεινη την συχνοτετοια που λέγαμε λόγω γλυκων.
Μα γιατι με τρελαινει αυτη η γυναίκα? Δεν ειμαι τυπος και υπογραμμος? Δεν ειμαι προσεχτικος όταν κατουραω στον καναπε να το κάνω ακριβως πανω στα υποσέντονα?
Ενταξει μωρε... καμια φορα πάω και στο μπετονιτη και στο χαλι. Τι θέλει δηλαδη? Να σταματησω τον μπετονιτη για να μην χρειάζεται να αγοράζει έξτρα ποσοτητες για μένα?
Ενταξει ρε μαμα!! Μην φωνάζεις μέρα που ειναι!
Δεν θα κατουρησω ξανα στην αμμολεκάνη. Μονο στο χαλι και τον καναπε.
Ελα τωρα! Δωσε μου δυο φιλάκια και πες μου χρονια πολλα.
Να τα εκατοστησω μωρε! Να τα χιλιάσω!
(Τωρα που το σκέφτομαι, τι καλα που πήρα τον τιτλο του Υπατου Πριγκιπα Κατουρητη στο Κλαμπ! Την καταλληλη στιγμη τον κερδισα, δωρακι στα γεννεθλια μου!)
Αγαπητοι φιλοι, τα καταφερα πάλι και ειδα το μυστικο ημερολογιο του Γκιζμο μας που ειχε γεννεθλια χθες. Το αγαπω το αγόρι μας, και νομιζω μ αγαπαει κι αυτο, αλλωστε δεν θα με εμπιστευόταν αλλιως.
Εδω σας εβαλα και παλαιοτερα αποσπάσματα απο τοτε που ειχε γεννεθλια ο Σνοου. Δεν ξέρω τι ειχε γινει και το ειχα ξεχάσει να τα ποσταρω τότε.
Xρονια πολλα πανεμορφο γλυκο μου αγορι!
Να τα εκατστησεις!
Εχει γενεθλια ο Σνοου σημερα!
Απο το πρωί κορδωνεται ακομα πιο πολυ –μα ειναι δυνατόν να κορδωθει περισσοτερο απο όσο συνηθως? Και βεβαια ειναι δυνατόν!-
Κοιτάγεται στο τζάμι και χτενιζεται για να ειναι όμορφος λέει.
Ουφ! Τον βαρέθηκα τον Νάρκισσο!
Ρε συ Σνοου, έλα να σε ψεκάσω με λιγο εεε... χμ... με λιγη λακ εννοω!
Μια θεια στο γατόσπιτο τον ειπε «κουραμπιεδένια» Χαχαχαχα! Ρε συ για κορίτσι σε πέρασε η γυναίκα έτσι που φτιασιδωνεσαι όλη μέρα!
Χαχαχαχαχα! Καλα να πάθεις ρε συ που νομίζεις ότι επειδη έχεις μυτογκα εισαι και πιο όμορφος απο εμας τους άλλους!
Παλιοκαροτομυτη!
Ρε συ Τεζορο! Πες κι εσυ ρε! Η τηγανια μας, τα καλη μας εμας των Περσικογατων ε?!!
Τριτη 27 Δεκεμβριου
Το τι τουρτες και γλυκα ειχαμε στο σπιτι σημερα δεν λέγεται. Ακομα και εμεις φάγαμε αλλά η μαμα δεν μου έδωσε και πολυ γιατι λέει ότι αν μου ανέβει το ζάχαρο θα με πιάσει συχνοουρια και τότε ποιος με πιάνει.
Δεν καταλαβαίνω πια! Κάνει τόσες χαρες όταν έχω κατουρησει τον καναπε και ακουω φωνές και αλλάζει το υποσέντονο με περισση φροντιδα και βιάση για να ειναι έτοιμο για το επομενο κατουρημα μου...
Κάτι μου ξεφευγει εδω νομιζω...
Τεταρτη 28 Δεκεμβριου
Αφου δεν μου δωσανε τουρτα, έφαγα κι εγω ενα μελομακάρονο. Καλο ήτανε δεν λέω αλλά ... χμ... νομιζω ότι τα γλυκά ειναι υπερτιμημένα, δεν ήτανε δα και κανένα θεικο φαι!
Αλλα... αλλαααα Κατουριεμαιαιαιαιαιαι!
Μπετονιτη στασου και σου έρχομαι
Δεν προλαβαινω! Δεν προλαβαίνω! Δεν προλαβαιν... Αααααχ! Δεν βαριέσαι... καλα ειναι και τα υποσέντονα πάνω στον καναπε...
Πεμπτη 29 Δεκεμβριου
Γιατι γιατι γιατι γιατι????
Γιατι μου κραταει μουτρα η μανουλα?
Ενταξει, μετα το μελομακάρονο με έπιασε κάτι και όλο θέλω να πινω νερο και να κατουράω.
Καλα καλε μανουλαααα!
Δεν ξανατρωω γλυκο μην ξαναπαθω συχνοκατουρημα... εεε... συχνο-ουρημα εεε... πως το λενε γμτ! Συχνοουρο εεε... α ναι! Συχνοουρια!
Δεν το ξανακάνω καλε μανουλα!
Αληθεια μανουλιτσα, ποτε έχω εγω γενέθλια να φάμε την δικια μου τουρτα???
.........................................
Τριτη 13 Φεβρουαρίου
Ερχεται! Ερχεται! Ερχεται! Ερχεται! Ερχεται η μέρα των δικων μου Γενεθλιων. Αυριο ειναι και ειμαι πολυ ευτυχισμένος.
Τελος πάντων η ακριβης ημερμηνία αποτελει εφτασφραγιστο μυστικο, αλλά για πρακτικους λογους διαλέξαμε την αυριανη ημερομηνία που ειναι και αγαπησιάρα.
Εννοειται ότι την ακριβη ημερομηνία εγω την ξερω αλλά δεν την ανακοινωνω!
Απαπα! Ενας καλός αστρολογος με κληρονομικο χάρισμα, ξέρετε πόσα μπορει να καταλαβει μελετωντας το ωροσκοπιο μου? Και για το χαρακτηρα μου και για τις προοπτικες μου και για τα μελλοντικα μου σχέδια...
Γι αυτο την κραταω κρυφη! Δεν θέλω κανένας να γνωρίζει τα βαθυτερα αιτια της ε... χμ... γνωστης συμεριφοράς μου
Τεταρτη 14 Φεβρουαρίου
Ναι1 Ναι! Ναι! Ναι! Εχω γεννεθλια. Εγω! Μονος μου!
Τα ολοδικα μου γεννεθλια, οι ολοδικες μου τουρτες και γλυκα.
Σνοου φαε τη σκονη μου! Τωρα ήρθε η σειρα μου.
Η μαμα με κοιταει και μου κουναει το δαχτυλο προειδοποιητικα. Φοβάται εκεινη την συχνοτετοια που λέγαμε λόγω γλυκων.
Μα γιατι με τρελαινει αυτη η γυναίκα? Δεν ειμαι τυπος και υπογραμμος? Δεν ειμαι προσεχτικος όταν κατουραω στον καναπε να το κάνω ακριβως πανω στα υποσέντονα?
Ενταξει μωρε... καμια φορα πάω και στο μπετονιτη και στο χαλι. Τι θέλει δηλαδη? Να σταματησω τον μπετονιτη για να μην χρειάζεται να αγοράζει έξτρα ποσοτητες για μένα?
Ενταξει ρε μαμα!! Μην φωνάζεις μέρα που ειναι!
Δεν θα κατουρησω ξανα στην αμμολεκάνη. Μονο στο χαλι και τον καναπε.
Ελα τωρα! Δωσε μου δυο φιλάκια και πες μου χρονια πολλα.
Να τα εκατοστησω μωρε! Να τα χιλιάσω!
(Τωρα που το σκέφτομαι, τι καλα που πήρα τον τιτλο του Υπατου Πριγκιπα Κατουρητη στο Κλαμπ! Την καταλληλη στιγμη τον κερδισα, δωρακι στα γεννεθλια μου!)
Αγαπητοι φιλοι, τα καταφερα πάλι και ειδα το μυστικο ημερολογιο του Γκιζμο μας που ειχε γεννεθλια χθες. Το αγαπω το αγόρι μας, και νομιζω μ αγαπαει κι αυτο, αλλωστε δεν θα με εμπιστευόταν αλλιως.
Εδω σας εβαλα και παλαιοτερα αποσπάσματα απο τοτε που ειχε γεννεθλια ο Σνοου. Δεν ξέρω τι ειχε γινει και το ειχα ξεχάσει να τα ποσταρω τότε.
Xρονια πολλα πανεμορφο γλυκο μου αγορι!
Να τα εκατστησεις!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
- Σπόιλερ:
- Κουραμπιεδενια!
-
Mood :
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Θεία Ραλού , είσαι άπαικτη!!!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Ρουλίτσα μας, σ' ευχαριστούμε πολύ!
Είναι πάντα μοναδικός και ξεχωριστός ο τρόπος που παρουσιάζεις το Κατρουλίνι μου!
Είναι πάντα μοναδικός και ξεχωριστός ο τρόπος που παρουσιάζεις το Κατρουλίνι μου!
-
Mood :
Τον γουτσαρω πολυ μωρε αυτο τον γατο!
Οταν ηρθα για περσοζουληγμα περισυ, δεν ηθελε να κατεβει απο την αγκαλια μου, δεν διαμαρτυρηθηκε που τον ειχα ανασκελιασμένο τοση ωρα, που του έδωσα τα απειρα φιλια, που τον πηγαινα περα δοθε...
Ασε που μυριζε σαν φρεσκοπλυμένο μαλλινο και τρελαίνομαι γι αυτη την μυρωδια
Οταν ηρθα για περσοζουληγμα περισυ, δεν ηθελε να κατεβει απο την αγκαλια μου, δεν διαμαρτυρηθηκε που τον ειχα ανασκελιασμένο τοση ωρα, που του έδωσα τα απειρα φιλια, που τον πηγαινα περα δοθε...
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
ralou έγραψε:Τον γουτσαρω πολυ μωρε αυτο τον γατο!
Γούτσου γούτσου γούτσου δηλαδή, ε????
Με έπιασε τώρα και θέλω να σας πειράξω μωρε!! Ετσι, από χαζομάρα, να γελάσουμε μωρε!!
(εχω κι αγωνία για τη μασαμπούκα απόψε...και δεν έχουν έρθει ακόμα και οι συνμασαμπούκοι που περιμένουμε)
...
-
Mood :
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» χαρίζεται ο Γκίσμο, σχετικά μακρύτριχος κούκλος με πανέμορφα καταπράσινα μεγάλα μάτια
» ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
» Η φουντωτή πριγκίπισσα Ζουζουνέλ ψάχνει υπηρετικό προσωπικό
» (Υιοθετήθηκε!) Ένας Λόρδος αναζητά υπηρετικό προσωπικό !
» Το ημερολογιο του Μαικ...
» ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
» Η φουντωτή πριγκίπισσα Ζουζουνέλ ψάχνει υπηρετικό προσωπικό
» (Υιοθετήθηκε!) Ένας Λόρδος αναζητά υπηρετικό προσωπικό !
» Το ημερολογιο του Μαικ...
Σελίδα 3 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios