Κακη γεννα
+9
BokSurat
flokatoula
niou
aporw
vaso
alexandrakicat
SuperCatz
moukelis
asa99
13 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Κακη γεννα
Γεια σας παιδια! Ειμαι καινουργιο μελος στο φορουμ και εχω μια γατουλα ιμαλαϊων ενος χρονου και κατι. Η γατα μου γεννησε πριν απο περιπου δυο εβδομαδες τεσσερα γατακια αλλα τα τρια γεννηθηκαν πεθαμενα. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη για αυτο :(. Πριν καταλαβουμε πως ειναι εγκυος την εκανα μπανιο και την περναμε αγκαλια. Πιστευετε πως αυτο φταιει για την κακη γεννα?
asa99- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και μοναδικο :)
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/07/2011
Απ: Κακη γεννα
Καλησπερα.
Το μπανιο μπορει να την ενοχλησε,αλλα δε νομιζω να ηταν λογος θανατου των μωρων.Οι γεννες των περσικων ειναι πολυ δυσκολες λογω κεφαλιου,και πολλες θηλυκες δεν ειναι ανατομικα καταλληλες για γεννα.Επισης μερικες φορες υπαρχουν στη γραμμη τους κληρονομικες ασθενειες και δυσπλασιες που δεν τις επιτρεπουν να γεννησουν με ασφαλεια.Η δικη σου γατουλα ειναι breed,ή γατουλα συντροφιας;
Το μπανιο μπορει να την ενοχλησε,αλλα δε νομιζω να ηταν λογος θανατου των μωρων.Οι γεννες των περσικων ειναι πολυ δυσκολες λογω κεφαλιου,και πολλες θηλυκες δεν ειναι ανατομικα καταλληλες για γεννα.Επισης μερικες φορες υπαρχουν στη γραμμη τους κληρονομικες ασθενειες και δυσπλασιες που δεν τις επιτρεπουν να γεννησουν με ασφαλεια.Η δικη σου γατουλα ειναι breed,ή γατουλα συντροφιας;
asa99 έγραψε:Γεια σας παιδια! Ειμαι καινουργιο μελος στο φορουμ και εχω μια γατουλα ιμαλαϊων ενος χρονου και κατι. Η γατα μου γεννησε πριν απο περιπου δυο εβδομαδες τεσσερα γατακια αλλα τα τρια γεννηθηκαν πεθαμενα. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη για αυτο . Πριν καταλαβουμε πως ειναι εγκυος την εκανα μπανιο και την περναμε αγκαλια. Πιστευετε πως αυτο φταιει για την κακη γεννα?
Λυπάμαι πολύ για την άσχημη εμπειρία που ζήσατε κι εσείς και η γατούλα σας..
Πολλοί μπορούν να είναι οι λόγοι που γέννησε πεθαμένα γατάκια, αλλά δε νομίζω να είναι το μπάνιο ή οι αγκαλιές..
Ο γιατρός που την παρακολουθεί, δεν σας είπε γιατί μπορεί να έγινε?
Αυτός είναι ο πιο αρμόδιος να αποφανθεί, από τη στιγμή που γνωρίζει και το ιστορικό της γατούλας..
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.. Δυστυχως ομως χτες το βραδυ η γατουλα μ πηδηξε απο το παραθυρο και το εσκασε.. Ειχε οιστρο.. Ελπιζω να τη βρουμε.Αν τη δειτε πουθενα σας παρακαλω ειδοποιηστε με.
ειναι ιμαλαϊων, εχει μακρυ και ασπρο τριχωμα, καφετι μουσουδιτσα και γκριζα ακρα. καντε οτι μπορειτε
(δν μπορω να βαλω φωτογραφια. κατι συμβαινει)
ειναι ιμαλαϊων, εχει μακρυ και ασπρο τριχωμα, καφετι μουσουδιτσα και γκριζα ακρα. καντε οτι μπορειτε
(δν μπορω να βαλω φωτογραφια. κατι συμβαινει)
asa99- Kitten
-
συγγνωμη αλλα επαθες αυτο που επαθες στην πρωτη γεννα μετα γιατι δεν την στειρωσες?και επισης δεν νομιζω οτι μπορει μετα απο σχεδον ενα μηνα αφου γεννησε να εχει οιστρο.
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
οι γιατροι ειπαν πως αυτο εγινε επειδη ηταν μικρη κι οτι δεν υπαρχει λογος για στειρωση.
asa99- Kitten
-
η γατα μου γεννησε λιγοτερο απο ενος χρονου και εζησαν και τα μωρα και η γατα!και επισης να αλλαξεις γιατρο!οι γατες πρεπει να στειρωνονται πριν τον πρωτο τους οιστρο δηλαδη πριν καν φτασουν 1 χρονου και οι γατοι απο 6-7 μηνων!αλλαξε γιατρο επειγοντως!
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Mood :
αν δε βρω τη γατουλα μου δε θα ξαναχρειαστω κτηνιατρο
asa99- Kitten
-
συγγνωμη που οτ λεω αλλα εχεις μεγαλη ευθυνη για το χασιμο της γατουλας σου!
παντος ελπιζω να την βρεις
παντος ελπιζω να την βρεις
-
Mood :
Να βάλεις αφισάκια στην γειτονιά και σε διάφορα μέρη....
Να βγαίνεις και προς τις βραδινές ώρες που είναι πιο ήσυχα και να την ψάχνεις...
Να έχεις μαζί σου και μια κονσερβούλα...
Εδώ μπορείς να δεις πως να βάλεις φωτογραφίες https://www.gatospito.com/t6247-topic
Αλέσσα φταίει, δεν φταίει θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο ευγενική....
Να βγαίνεις και προς τις βραδινές ώρες που είναι πιο ήσυχα και να την ψάχνεις...
Εδώ μπορείς να δεις πως να βάλεις φωτογραφίες https://www.gatospito.com/t6247-topic
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
εβαλα αφισες στη γειτονια.. ελπιζω να βρεθει...
asa99- Kitten
-
vaso έγραψε:Να βάλεις αφισάκια στην γειτονιά και σε διάφορα μέρη....
συγγνωμη αλλα με κατι τετοιους κτηνιατρους...και ανθρωπους
-
Mood :
alexandrakicat έγραψε:vaso έγραψε:Να βάλεις αφισάκια στην γειτονιά και σε διάφορα μέρη....
Αλεσσα πριν αρχισουμε να κρινουμε τους αλλους να μαθουμε να κρινουμε τον εαυτο μας πρωτα!!!
Η κοπελα καλως η κακως αποφασισε να ζευγαρωσει την γατουλα της, οπως εκανες κ εσυ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΣ!
Το να την κατηγορεις για κατι που κανεις κ εσυ δεν νομιζω να βοηθαει την κατασταση!
κοιτα οι ανθρωποι που αγαπαν τα ζωα κανουν για αυτα οτι καλυτερο μπορουν...εγω αυτο μπορεσα...τωρα ειναι αργα για να αλλαξει.... και μαθε, πως δεν επιτρεπεται να στηροσεις γατα, οταν ακομα θηλαζει...
θα τρελαθω...η γατα μ δν ειναι πουθενα..μα τι συμπεριφορα ειναι αυτη? να φυγει και να αφησει το μωρο της? το μωρό πινει γαλα απο πιατακι και πηγαινει στο πιατο της μανας του και τρωει κροκετες.. τι πρεπει να φαει? τι να του δωσω?
θα τρελαθω...η γατα μ δν ειναι πουθενα..μα τι συμπεριφορα ειναι αυτη? να φυγει και να αφησει το μωρο της? το μωρό πινει γαλα απο πιατακι και πηγαινει στο πιατο της μανας του και τρωει κροκετες.. τι πρεπει να φαει? τι να του δωσω?
asa99- Kitten
-
asa99 έγραψε:κοιτα οι ανθρωποι που αγαπαν τα ζωα κανουν για αυτα οτι καλυτερο μπορουν...εγω αυτο μπορεσα...τωρα ειναι αργα για να αλλαξει.... και μαθε, πως δεν επιτρεπεται να στηροσεις γατα, οταν ακομα θηλαζει...
Δυστηχως τα ζωακια δεν καταλαβαινουν απο μητροτητα οταν ξυπνανε οι ορμονες!
Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι μετα απο γεννες σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα οι μαμαδες μενουν παλι εγγυες!
Ποσο μηνων ειναι το γατακι???
σημερα εκλεισε 30 μερες...τι να κανω? περπαταει και τρεχει σχεδον..τα πισω του ποδαρακια ειναι λιγο αδυναμα ακομα... το παιρνω αγκαλια και προσπαθει να βρει να θηλασει...
asa99- Kitten
-
asa99 έγραψε:σημερα εκλεισε 30 μερες...τι να κανω? περπαταει και τρεχει σχεδον..τα πισω του ποδαρακια ειναι λιγο αδυναμα ακομα... το παιρνω αγκαλια και προσπαθει να βρει να θηλασει...
Απο την στιγμη που ειναι ενος μήνα υπάρχουν 2 λύσεις..
Εαν θελεις να παρει γαλα, συνεχίζεις για κανένα μήνα τάισμα με μπιμπερό.
Εάν δεν θέλεις τάισμα με μπιμπερό μπορεί να του αρχίσεις μωρουδιακες κροκετες! η RC εχει σειρα baby με κροκετες σε μεγεθος φακης! Μπορεις να τις συνδιασεις με μωρουδιακη κονσερβα!
Ολα θα πανε καλα και στις 2 περιπτωσεις!
aporw αν αναφερεσε στην νινα ειχαμε σε προγραμμα στειρωσης αλλα δεν προλαβαμε να την στειροσουμε!δεν φταιμε εμεις.aporw έγραψε:alexandrakicat έγραψε:vaso έγραψε:Να βάλεις αφισάκια στην γειτονιά και σε διάφορα μέρη....
Αλεσσα πριν αρχισουμε να κρινουμε τους αλλους να μαθουμε να κρινουμε τον εαυτο μας πρωτα!!!
Η κοπελα καλως η κακως αποφασισε να ζευγαρωσει την γατουλα της, οπως εκανες κ εσυ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΣ!
Το να την κατηγορεις για κατι που κανεις κ εσυ δεν νομιζω να βοηθαει την κατασταση!
και νομιζω οτι καλυτερα να αρχισει κονσερβα και κροκτες το μικρο.εκτος απο την royal canin εχει και η tonus κροκετες
- Σπόιλερ:
- ποπο τωρα τελευταια εχω τα νευρα μου παω να κανω ζεν
-
Mood :
alexandrakicat έγραψε:aporw αν αναφερεσε στην νινα ειχαμε σε προγραμμα στειρωσης αλλα δεν προλαβαμε να την στειροσουμε!δεν φταιμε εμεις.aporw έγραψε:alexandrakicat έγραψε:vaso έγραψε:Να βάλεις αφισάκια στην γειτονιά και σε διάφορα μέρη....
και νομιζω οτι καλυτερα να αρχισει κονσερβα και κροκτες το μικρο.εκτος απο την royal canin εχει και η tonus κροκετες
- Σπόιλερ:
ποπο τωρα τελευταια εχω τα νευρα μου παω να κανω ζεν
Ξερεις αν το ιδιο συνεβει και στην κοπελα? ΟΧΙ! Οποτε καλο ειναι να μην κρινουμε για να μην κριθούμε!
Το καλυτερα απο πια αποψη το λες? Μπορει η κοπελα να εχει την διαθεση και την ωρα να ταισει το μωρο για λιγο ακομα με ειδικο γαλα...
Επισης η tonus δεν εχει baby κροκετες μονο kitten και ισως δυσκολευτει το μωρο!
η κοπελα ειπε οτι οι γιατροι της ειπαν οτι ηταν μικρη
-
Mood :
alexandrakicat έγραψε:η κοπελα ειπε οτι οι γιατροι της ειπαν οτι ηταν μικρη
Δεν δικαιολογω τον γιατρο, απλα οτι εγινε εγινε...και το να κρινουμε και να προσβαλουμε ανθρωπους μια τετοια δυσκολη στιγμη δεν νομιζω να βοηθαει!
cool down people!!!
+1
ευχομαι να πανε ολα καλα!!
και το να κρινουμε και να προσβαλουμε ανθρωπους μια τετοια δυσκολη στιγμη δεν νομιζω να βοηθαει!
+1
ευχομαι να πανε ολα καλα!!
το μικρο ειναι πολυ καλα...ειναι ζωηρο, κυνηγαει τα μαλλια μου και κοβει βολτες σε ολο το σπιτι..αλλα θελει το γαλα της μητερας του.,,προσπαθει να θηλασει τα ποδια μας... η γατα δν υπαρχει περιπτωση να γυρισει? δν θα αναζητησει το μωρο της? δε θα πεινασει, δε θα διψασει?
asa99- Kitten
-
εννοειται και υπαρχει περιπτωση να γυρισει...αλλα ποτε??
Μηπως μωρε να επιαιρνες λιγο γαλα και να το ταιζες με μπιμπερο μεχρι τουλαχιστον να γυρισει η μανουλα του?
Μηπως μωρε να επιαιρνες λιγο γαλα και να το ταιζες με μπιμπερο μεχρι τουλαχιστον να γυρισει η μανουλα του?
αυτη ειναι η μητερα:
ψαχνω συνεχεια στις αγγελιες μηπως τη βρηκε κανεις κι εβαλε αγγελια πως βρεθηκε...εγω εχω κολλησει αφισες στην περιοχη και εχω βαλει αγγελια στο adespoto.gr. τι αλλο να κανω? ξερετε κανενα site που εχει αγγελιες μηπως βρω τπτ εκει? βγαινουμε στους δρομους με το μωρο αγκαλια, γτ οταν ακουει η γατα μ να νιαουριζει το μωρο ερχεται τρεχοντας... αλλα δε γινεται τπτ...πρεπει να εχει απομακρυνθει απο την περιοχη..[img][/img]
ψαχνω συνεχεια στις αγγελιες μηπως τη βρηκε κανεις κι εβαλε αγγελια πως βρεθηκε...εγω εχω κολλησει αφισες στην περιοχη και εχω βαλει αγγελια στο adespoto.gr. τι αλλο να κανω? ξερετε κανενα site που εχει αγγελιες μηπως βρω τπτ εκει? βγαινουμε στους δρομους με το μωρο αγκαλια, γτ οταν ακουει η γατα μ να νιαουριζει το μωρο ερχεται τρεχοντας... αλλα δε γινεται τπτ...πρεπει να εχει απομακρυνθει απο την περιοχη..[img][/img]
asa99- Kitten
-
asa99 έγραψε:το μικρο ειναι πολυ καλα...ειναι ζωηρο, κυνηγαει τα μαλλια μου και κοβει βολτες σε ολο το σπιτι..αλλα θελει το γαλα της μητερας του.,,προσπαθει να θηλασει τα ποδια μας... η γατα δν υπαρχει περιπτωση να γυρισει? δν θα αναζητησει το μωρο της? δε θα πεινασει, δε θα διψασει?
Εσυ την ψαχνεις?? Εννοω βγαινεις στους δρομους να την ψαξεις? Εχεις βαλει αφισακια?
Βγες ησυχες ωρες στην γειτονια με κονσερβα και κροκετες... Ισως να εχεις χωθει καπου και να φοβαται να βγει!
Το οτι θα πεινασει και οτι θα διψασει ειναι σιγουρο...ευτυχως ή δυστηχως ομως οι ορμες τα υπερνικανε ολα..και οχι δεν θα της λειψει το μωρο της αυτη τη στιγμη.. Αυτο που την ενδιαφερει ειναι να ζευγαρωσει....
Αυτο βεβαια δεν αναιρει το γεγονος οτι καποια στιγμη μπορει να γυρισει..ειδικα αν καταφερει να μην απομακρυνθει πολυ!
Το οτι ψαχνει το γαλα της μαμα τους ειναι λογικο...Δεν σημαινει ομως οτι με υποκαταστατο δεν μπορει να μεγαλωσει σωστα!
niou έγραψε:εννοειται και υπαρχει περιπτωση να γυρισει...αλλα ποτε??
τι γαλα πρεπει να παρω?δν εχω ιδεα..
asa99- Kitten
-
ναι ολα τα εκανα..το εγραψα και πριν..εβαλα και φωτο της μητερας..κοιτα το..
asa99- Kitten
-
aporw έγραψε:asa99 έγραψε:το μικρο ειναι πολυ καλα...ειναι ζωηρο, κυνηγαει τα μαλλια μου και κοβει βολτες σε ολο το σπιτι..αλλα θελει το γαλα της μητερας του.,,προσπαθει να θηλασει τα ποδια μας... η γατα δν υπαρχει περιπτωση να γυρισει? δν θα αναζητησει το μωρο της? δε θα πεινασει, δε θα διψασει?
Εσυ την ψαχνεις?? Εννοω βγαινεις στους δρομους να την ψαξεις? Εχεις βαλει αφισακια?
Βγες ησυχες ωρες στην γειτονια με κονσερβα και κροκετες... Ισως να εχεις χωθει καπου και να φοβαται να βγει!
Το οτι θα πεινασει και οτι θα διψασει ειναι σιγουρο...ευτυχως ή δυστηχως ομως οι ορμες τα υπερνικανε ολα..και οχι δεν θα της λειψει το μωρο της αυτη τη στιγμη.. Αυτο που την ενδιαφερει ειναι να ζευγαρωσει....
Αυτο βεβαια δεν αναιρει το γεγονος οτι καποια στιγμη μπορει να γυρισει..ειδικα αν καταφερει να μην απομακρυνθει πολυ!
Το οτι ψαχνει το γαλα της μαμα τους ειναι λογικο...Δεν σημαινει ομως οτι με υποκαταστατο δεν μπορει να μεγαλωσει σωστα!
+1
και η δικια μου ετσι μεγαλωσε!
asa99 έγραψε:niou έγραψε:εννοειται και υπαρχει περιπτωση να γυρισει...αλλα ποτε??
Σε pet shop και κτηνιατρεια πουλανε ειδικο γαλα για μωρακια που δεν εχουν την μαμα τους!
Μια μαρκα ειναι το Ormilak. Επισης ειδικο γαλα για μωρα εχει και η Royal Canin.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την aporw στις Δευ Αυγ 01, 2011 11:48 am, 1 φορά
aporw έγραψε:asa99 έγραψε:niou έγραψε:εννοειται και υπαρχει περιπτωση να γυρισει...αλλα ποτε??
Σε pet shop και κτηνιατρεια πουλανε ειδικο γαλα για μωρακια που δεν εχουν την μαμα τους!
Μια μαρκα ειναι το Ormlak. Επισης ειδικο γαλα για μωρα εχει και η Royal Canin.
και εγω το ormlak ξερω!!!!Πηγαινε σε ενα pet shop παρε και ενα μπιμπερο και ξεκινα το ταισμα!
Επισης το γατακι παει σε αμμο? Κανει κανονικα τσισα και κακα? Αν οχι πρεπει να το βοηθησεις εσυ!
ενταξει παιδια...ευχαριστω πολυ...ναι παει...βασικα ακομα το παμε...
asa99- Kitten
-
asa99 έγραψε:ενταξει παιδια...ευχαριστω πολυ...ναι παει...βασικα ακομα το παμε...
Σημασια εχει οτι κανει οτι πρεπει να κανει! Επισης μεχρι να μαθει να εχετε την αμμολεκανη σε σταθερο σημειο..και οταν το βαζετε μεσα να του δειχνετε με το ποδαρακι του την κινηση που πρεπει να κανει για να σκαβει! Με 2-3 φορες θα το μαθει!
Καλη επιτυχια!
Να μας ενημερωνεις αν θελεις!
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Κακή Πέψη
» Γάτα με κακή διάθεση
» νεα γεννα
» Πρωτη γεννα.
» SOS!!! HELP!!! Προβληματα στην γεννα!!!!
» Γάτα με κακή διάθεση
» νεα γεννα
» Πρωτη γεννα.
» SOS!!! HELP!!! Προβληματα στην γεννα!!!!
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios