Αντίο πριγκήπισσά μου ...
+22
tsili
Γαλήτης
alexandrakicat
ΚουκουΒάγια
Βετούλι
ladycat
Λιαννα
Anatoli
nosyparker
LAROGATA
flokatoula
aporw
vaso
BokSurat
alexandra
renie
Smokys
Kikiriki
Πούπσυ
Chouzouris
SuperCatz
Joey
26 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Αντίο πριγκήπισσά μου ...
Η ημέρα εκείνη ξεκίνησε όπως όλες οι τελευταίες μας ημέρες. Τίποτα δεν με είχε προετοιμάσει για την συνέχεια της. Νόμιζα ότι θα περνούσε το ίδιο μελαγχολικά με όλες τις άλλες. Μελαγχολικά γιατί παρόλες τις προσπάθειες μου σε έβλεπα να σβήνεις κοριτσάκι μου. Σε έβλεπα και δεν μπορούσα να κάνω κάτι περισσότερο. Πλέον οι κουτουλιές σου και το γουργούρισμα σού είχαν σταματήσει από καιρό. Τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω πότε ακριβώς σταμάτησαν. Τελευταίες μέρες δεν σηκωνόσουν καν όταν έμπαινα στο δωμάτιο. Έμενες να με κοιτάς με αυτά τα απίστευτα ματάκια σου και όταν σε ανέβαζα ψηλά στο τελευταίο σκαλί του ονυχοδρόμιου έβλεπα ότι φοβόσουν τι θα ακολουθήσει.
Με πλήγωνε αυτό σου το άγχος. Με πλήγωνε που με φοβόσουν. Δεν είχες όμως και άδικο. Σου είχα κάνει τόσα. Τόσα φάρμακα. Τόσες ενέσεις. Τόσες ατελείωτες ώρες θεραπείας και προσπάθειας να γίνεις καλύτερα. Όχι να γίνεις εντελώς καλά, απλά καλύτερα. Αυτό το ξέραμε και οι δύο από την αρχή. Εσύ ίσως το ήξερες πάντα. Εγώ πάλι, η αίωνια αισιόδοξη μανούλα έλπιζα ότι μια ημέρα θα σε δω κανονική γατούλα χωρίς πόνο, χωρίς αυτό το διάβολο που σου έπαιρνε τη ζωή μέρα με την μέρα. Αυτό όμως δεν το έλεγα σε κανέναν, αυτό ήταν η δική μου προσωπική ευχή στον Θεό που λέω σε όλους ότι δεν πιστεύω και όμως προσευχόμουν κρυφά για σένα. “Κάντη μου καλά” του έλεγα “ κάντη μου καλά και εγώ θα βάλω τα δυνατά μου να γίνω καλύτερος άνθρωπος, θα κάνω ότι θες”. Έτσι του έλεγα η χαζή, ενώ ξέρω ότι δεν λειτουργεί έτσι ο Θεός κανενός.
Την τελευταία μας μέρα λοιπόν ξύπνησα σχετικά αργά. Πρέπει να ήταν γύρω στις 10 όταν τελικά σου έφτιαξα το φαγητό σου και ξεκινήσαμε την γνωστή διαδικασία που τόσο μισούσες. Εσύ τυλιγμένη σε σεντονάκι , ένα γλυκό ζαχαρένιο γιουβαρλάκι, και εγώ με την κρεμούλα σου να προσπαθώ να σε δυναμώσω. Όσο και να προσπαθούσα πάντα κατάφερνες στο τέλος και το έσκαγες από τη φυλακή σου. Καθόλου δεν σου άρεσε αυτό το σεντονάκι καλή μου. Και θέλω να σου ζητήσω συγνώμη μέσα από την καρδιά μου που και την τελευταία μας μέρα μαζί σε ζόρισα. Δεν το έκανα από κακία, να φάς να δυναμώσεις ήθελα ψυχή μου. Ένα εκατομμύριο συγνώμη γλυκιά μου μαγισσούλα...
Μετά σε ανέβασα στο ονυχοδρόμιο και σε χτένιζα. Αυτό ήταν κάτι που λάτρευες. Σε θυμάμαι να με κοιτάς τόσο ευγενικά και εγώ να σου λέω πόσο όμορφη είσαι και σκεφτόμουν ότι είσαι τόσο , μα τόσο αδύνατη μικρή μου...
Όταν μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο και κανονίσαμε να πάμε σε μία ωρίτσα δεν το περίμενα ότι δεν θα γυρίσεις μαζί μου. Το είχα σκεφτεί εδώ και κάποιες μέρες ότι την στιγμή που θα συμφωνήσει και ο γιατρός θα σε άφηνα να φύγεις. Εγώ το είχα αποφασίσει, σε έβλεπα που έσβηνες, σε ήξερα όσο κανένας, την ήξερα την δύναμη σου και το είχα καταλάβει ότι είχε έρθει ο καιρός να σε αφήσω. Τις μέρες που πέρασα μακριά σου το είχα πάρει απόφαση ότι σύντομα θα λέγαμε το αντίο μας. Όμως, ήταν τόσο ξαφνικό.. ή έτσι μου φάνηκε εμένα, γιατί παρόλο που θεωρητικά το ήξερα ότι το αντίο είναι κοντά αυτή η αιώνια μου αισιοδοξία περίμενε κάποια απότομη θετική εξέλιξη.. που δυστυχώς ποτέ δεν ήρθε.
Μπήκαμε λοιπόν στο ιατρείο και τα παιδιά που τόσο σε λάτρεψαν ήταν και τα δύο εκεί. Πόσες επισκέψεις, πόσα τηλέφωνα.. καμιά φορά μιλούσα πιο πολύ με αυτούς απ ότι μιλούσα με την μαμά μου ή ακόμα και τον ίδιο τον Παναγιώτη. Θυμάσαι μικρή μου πόσο πολύ σε αγαπούσαν? Δεν έλεγαν “Ηρθε η Ιωάννα” έλεγαν “Ηρθε η Ρόρυ”. Ήσουν μια μικρή ξεχωριστή πριγκήπισσα και αυτά τα παιδιά το είχαν δει πραγματικά αυτό.
Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να σε ζυγίσουμε. 1450 γραμμάρια. 1450!!!! 8 χρονών γατούλα και είχες μείνει 1,5 κιλό.. Η συνέχεια ήταν αναπόφευκτη.. Άκουγα και ένιωθα λες και δεν είμαι εγώ. Εγώ παλιά δεν ήμουν έτσι δυνατή, εσύ με έκανες έτσι. Η αγάπη μου για σένα και αυτή σου η καλοσύνη με έκανε καλύτερο άνθρωπο και πιο δυνατό. Πιο ψύχραιμη όταν χρειάζεται για να αντιμετωπίσω κάποιες καταστάσεις. Έτσι με ήρεμη φωνή απάντησα στα παιδιά ότι την έχω πάρει την απόφαση μου και δεν χρειαζεται να επιστρέψω αύριο. Αργότερα, τις στιγμές που μου έλειπες περισσότερο σκέφτηκα μήπως έπρεπε να σε είχα κρατήσει άλλη μια μέρα. Ακόμα μια εγωιστική σκέψη γλυκιά μου.. μια ακόμα μέρα η οποία θα ήταν για το δικό μου καλό, όχι για το δικό σου.
Τα τελευταία μας λεπτά σου είπα πολλά γλυκιά μου. Σου ζήτησα συγνώμη που δεν μπόρεσα να κάνω περισσότερα για σένα. Σου είπα ότι θα ξαναβρεθούμε και να μην ανησυχείς, δεν είναι αντίο για πάντα αυτό. Σου φιλούσα το μετωπάκι σου και σου είπα ότι θα μου λείψεις. Και σου είπα με τα μάτια όλα αυτά που δεν τολμάω να πω σε όλους όσους με θεωρούν “αγία” που σε πρόσεχα. Συγνώμη που θύμωνα μαζί σου όταν κουραζόμουν.. συγνώμη που μερικές φορές ευχόμουν να φτάσει το αποτέλεσμα γρήγορα όποιο και αν είναι αυτό γιατί δεν άντεχα άλλο.. συγνώμη για όλα μου τα αρνητικά και για το πόσο λίγη στάθηκα απέναντί σου. Εσύ ξέρεις όμως, οτι παρόλα αυτά, σε αγάπησα σαν τρελή, περισσότερο και από κάθε άλλη γατούλα μου και θα έδινα τα πάντα για να μπορούσα να σου πάρω τον πόνο και να σου προσφέρω μια καλύτερη ζωή. Εμείς οι δύο ήταν γραφτό να βρεθούμε μικρό μου κοριτσάκι, ήσουν πάντα η πριγκήπισσα μου και ειλικρινά συγνώμη που δεν σε βρήκα νωρίτερα..
Και εσύ στεκόσουν εκεί, δεν πάλευες να κατέβεις από εκεί, απλά στεκόσουν και με κοιτούσες στα μάτια λες και ήξερες ότι ερχόταν η ώρα..
Αντίο μαγισσούλα μου.. αντίο...
Όταν ξαναμπήκα στο δωμάτιο είδα το σωματάκι σου ξαπλωμένο. Ήταν σαν να κοιμόσουν μικρή μου. Όπως τις άλλες φορές που είχαμε πάει στο γιατρό. Μόνο που τα ματάκια σου ήταν άδεια. Χάιδεψα το κορμάκι σου, αυτό το αδύνατο πανέμορφο κορμάκι σου, και σου είπα ξανά αντίο. Ότι τώρα δεν θα πονάς πια. Όλα περάσαν.
Από εκείνη την ώρα νιώθω λες και σε έχω αφήσει κάπου και θα επιστρέψεις όπου να είναι στο σπίτι. Κοιτάω τα μέρη που καθόσουν και σε φαντάζομαι να με κοιτάς με αυτά τα ευγενικά σου ματάκια. Μέχρι και το ονυχοδρόμιο σου αγκάλιαζα και έκλαιγα σαν τρελή ... Για δύο ημέρες δεν μπορεσα να αγγίξω τίποτα. Ακόμα και η τροφή έμεινε στο πιάτο σου όπως την άφησες μικρή μου. Όπως την άφησα δηλαδή, γιατί εδώ και 3 εβδομάδες δεν της έδινες σημασία, με το ζόρι σε τάιζα..
Τώρα το δωμάτιακι σου καλή μου θα φιλοξενήσει ένα άλλο γατάκι που χρειάζεται την βοήθειά μας. Δεν είναι για να σε αντικαταστήσω. Ποτέ δεν θα μπορέσει να σε αντικαταστήσει κανένας εσένα. Δεν υπάρχει άλλο πλάσμα σαν εσένα. Πονάνε και άλλα πλασματάκια όμως καλή μου και θα είναι εγωιστικό εκ μέρους μου να μην βοηθήσω ενώ μπορώ, γιατί πονάω που μου λείπεις. Το ξέρω ότι εσύ με καταλαβαίνεις.
Αντίο μικρή μου πριγκήπισσα. Σε αγαπάω τόσο πολύ. Και είχες κερδίσει την καρδιά τόσων ανθρώπων, τόσα άτομα που πραγματικά σε αγαπούσαν και μας βοηθούσαν με κάθε τρόπο. Μου έμαθες να πιστεύω ξανά στην καλοσύνη των ανθρώπων και να ανοίγομαι, να ζητάω βοήθεια. Μου έδειξες ότι ακόμα και μέσα από τις χειρότερες καταστάσεις μπορούν να βγουν τα καλύτερα πράγματα. Θα μου λείπεις πάντα εσύ, τα ματάκια σου τα μαγικά, η απέραντή σου καλοσύνη και αυτές οι ατελείωτες κουτουλίτσες σου..
Θα σε θυμάμαι πάντα με ένα χαμόγελο πανέμορφη μου μαγισσούλα.. μη με ξεχάσεις...
Με πλήγωνε αυτό σου το άγχος. Με πλήγωνε που με φοβόσουν. Δεν είχες όμως και άδικο. Σου είχα κάνει τόσα. Τόσα φάρμακα. Τόσες ενέσεις. Τόσες ατελείωτες ώρες θεραπείας και προσπάθειας να γίνεις καλύτερα. Όχι να γίνεις εντελώς καλά, απλά καλύτερα. Αυτό το ξέραμε και οι δύο από την αρχή. Εσύ ίσως το ήξερες πάντα. Εγώ πάλι, η αίωνια αισιόδοξη μανούλα έλπιζα ότι μια ημέρα θα σε δω κανονική γατούλα χωρίς πόνο, χωρίς αυτό το διάβολο που σου έπαιρνε τη ζωή μέρα με την μέρα. Αυτό όμως δεν το έλεγα σε κανέναν, αυτό ήταν η δική μου προσωπική ευχή στον Θεό που λέω σε όλους ότι δεν πιστεύω και όμως προσευχόμουν κρυφά για σένα. “Κάντη μου καλά” του έλεγα “ κάντη μου καλά και εγώ θα βάλω τα δυνατά μου να γίνω καλύτερος άνθρωπος, θα κάνω ότι θες”. Έτσι του έλεγα η χαζή, ενώ ξέρω ότι δεν λειτουργεί έτσι ο Θεός κανενός.
Την τελευταία μας μέρα λοιπόν ξύπνησα σχετικά αργά. Πρέπει να ήταν γύρω στις 10 όταν τελικά σου έφτιαξα το φαγητό σου και ξεκινήσαμε την γνωστή διαδικασία που τόσο μισούσες. Εσύ τυλιγμένη σε σεντονάκι , ένα γλυκό ζαχαρένιο γιουβαρλάκι, και εγώ με την κρεμούλα σου να προσπαθώ να σε δυναμώσω. Όσο και να προσπαθούσα πάντα κατάφερνες στο τέλος και το έσκαγες από τη φυλακή σου. Καθόλου δεν σου άρεσε αυτό το σεντονάκι καλή μου. Και θέλω να σου ζητήσω συγνώμη μέσα από την καρδιά μου που και την τελευταία μας μέρα μαζί σε ζόρισα. Δεν το έκανα από κακία, να φάς να δυναμώσεις ήθελα ψυχή μου. Ένα εκατομμύριο συγνώμη γλυκιά μου μαγισσούλα...
Μετά σε ανέβασα στο ονυχοδρόμιο και σε χτένιζα. Αυτό ήταν κάτι που λάτρευες. Σε θυμάμαι να με κοιτάς τόσο ευγενικά και εγώ να σου λέω πόσο όμορφη είσαι και σκεφτόμουν ότι είσαι τόσο , μα τόσο αδύνατη μικρή μου...
Όταν μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο και κανονίσαμε να πάμε σε μία ωρίτσα δεν το περίμενα ότι δεν θα γυρίσεις μαζί μου. Το είχα σκεφτεί εδώ και κάποιες μέρες ότι την στιγμή που θα συμφωνήσει και ο γιατρός θα σε άφηνα να φύγεις. Εγώ το είχα αποφασίσει, σε έβλεπα που έσβηνες, σε ήξερα όσο κανένας, την ήξερα την δύναμη σου και το είχα καταλάβει ότι είχε έρθει ο καιρός να σε αφήσω. Τις μέρες που πέρασα μακριά σου το είχα πάρει απόφαση ότι σύντομα θα λέγαμε το αντίο μας. Όμως, ήταν τόσο ξαφνικό.. ή έτσι μου φάνηκε εμένα, γιατί παρόλο που θεωρητικά το ήξερα ότι το αντίο είναι κοντά αυτή η αιώνια μου αισιοδοξία περίμενε κάποια απότομη θετική εξέλιξη.. που δυστυχώς ποτέ δεν ήρθε.
Μπήκαμε λοιπόν στο ιατρείο και τα παιδιά που τόσο σε λάτρεψαν ήταν και τα δύο εκεί. Πόσες επισκέψεις, πόσα τηλέφωνα.. καμιά φορά μιλούσα πιο πολύ με αυτούς απ ότι μιλούσα με την μαμά μου ή ακόμα και τον ίδιο τον Παναγιώτη. Θυμάσαι μικρή μου πόσο πολύ σε αγαπούσαν? Δεν έλεγαν “Ηρθε η Ιωάννα” έλεγαν “Ηρθε η Ρόρυ”. Ήσουν μια μικρή ξεχωριστή πριγκήπισσα και αυτά τα παιδιά το είχαν δει πραγματικά αυτό.
Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να σε ζυγίσουμε. 1450 γραμμάρια. 1450!!!! 8 χρονών γατούλα και είχες μείνει 1,5 κιλό.. Η συνέχεια ήταν αναπόφευκτη.. Άκουγα και ένιωθα λες και δεν είμαι εγώ. Εγώ παλιά δεν ήμουν έτσι δυνατή, εσύ με έκανες έτσι. Η αγάπη μου για σένα και αυτή σου η καλοσύνη με έκανε καλύτερο άνθρωπο και πιο δυνατό. Πιο ψύχραιμη όταν χρειάζεται για να αντιμετωπίσω κάποιες καταστάσεις. Έτσι με ήρεμη φωνή απάντησα στα παιδιά ότι την έχω πάρει την απόφαση μου και δεν χρειαζεται να επιστρέψω αύριο. Αργότερα, τις στιγμές που μου έλειπες περισσότερο σκέφτηκα μήπως έπρεπε να σε είχα κρατήσει άλλη μια μέρα. Ακόμα μια εγωιστική σκέψη γλυκιά μου.. μια ακόμα μέρα η οποία θα ήταν για το δικό μου καλό, όχι για το δικό σου.
Τα τελευταία μας λεπτά σου είπα πολλά γλυκιά μου. Σου ζήτησα συγνώμη που δεν μπόρεσα να κάνω περισσότερα για σένα. Σου είπα ότι θα ξαναβρεθούμε και να μην ανησυχείς, δεν είναι αντίο για πάντα αυτό. Σου φιλούσα το μετωπάκι σου και σου είπα ότι θα μου λείψεις. Και σου είπα με τα μάτια όλα αυτά που δεν τολμάω να πω σε όλους όσους με θεωρούν “αγία” που σε πρόσεχα. Συγνώμη που θύμωνα μαζί σου όταν κουραζόμουν.. συγνώμη που μερικές φορές ευχόμουν να φτάσει το αποτέλεσμα γρήγορα όποιο και αν είναι αυτό γιατί δεν άντεχα άλλο.. συγνώμη για όλα μου τα αρνητικά και για το πόσο λίγη στάθηκα απέναντί σου. Εσύ ξέρεις όμως, οτι παρόλα αυτά, σε αγάπησα σαν τρελή, περισσότερο και από κάθε άλλη γατούλα μου και θα έδινα τα πάντα για να μπορούσα να σου πάρω τον πόνο και να σου προσφέρω μια καλύτερη ζωή. Εμείς οι δύο ήταν γραφτό να βρεθούμε μικρό μου κοριτσάκι, ήσουν πάντα η πριγκήπισσα μου και ειλικρινά συγνώμη που δεν σε βρήκα νωρίτερα..
Και εσύ στεκόσουν εκεί, δεν πάλευες να κατέβεις από εκεί, απλά στεκόσουν και με κοιτούσες στα μάτια λες και ήξερες ότι ερχόταν η ώρα..
Αντίο μαγισσούλα μου.. αντίο...
Όταν ξαναμπήκα στο δωμάτιο είδα το σωματάκι σου ξαπλωμένο. Ήταν σαν να κοιμόσουν μικρή μου. Όπως τις άλλες φορές που είχαμε πάει στο γιατρό. Μόνο που τα ματάκια σου ήταν άδεια. Χάιδεψα το κορμάκι σου, αυτό το αδύνατο πανέμορφο κορμάκι σου, και σου είπα ξανά αντίο. Ότι τώρα δεν θα πονάς πια. Όλα περάσαν.
Από εκείνη την ώρα νιώθω λες και σε έχω αφήσει κάπου και θα επιστρέψεις όπου να είναι στο σπίτι. Κοιτάω τα μέρη που καθόσουν και σε φαντάζομαι να με κοιτάς με αυτά τα ευγενικά σου ματάκια. Μέχρι και το ονυχοδρόμιο σου αγκάλιαζα και έκλαιγα σαν τρελή ... Για δύο ημέρες δεν μπορεσα να αγγίξω τίποτα. Ακόμα και η τροφή έμεινε στο πιάτο σου όπως την άφησες μικρή μου. Όπως την άφησα δηλαδή, γιατί εδώ και 3 εβδομάδες δεν της έδινες σημασία, με το ζόρι σε τάιζα..
Τώρα το δωμάτιακι σου καλή μου θα φιλοξενήσει ένα άλλο γατάκι που χρειάζεται την βοήθειά μας. Δεν είναι για να σε αντικαταστήσω. Ποτέ δεν θα μπορέσει να σε αντικαταστήσει κανένας εσένα. Δεν υπάρχει άλλο πλάσμα σαν εσένα. Πονάνε και άλλα πλασματάκια όμως καλή μου και θα είναι εγωιστικό εκ μέρους μου να μην βοηθήσω ενώ μπορώ, γιατί πονάω που μου λείπεις. Το ξέρω ότι εσύ με καταλαβαίνεις.
Αντίο μικρή μου πριγκήπισσα. Σε αγαπάω τόσο πολύ. Και είχες κερδίσει την καρδιά τόσων ανθρώπων, τόσα άτομα που πραγματικά σε αγαπούσαν και μας βοηθούσαν με κάθε τρόπο. Μου έμαθες να πιστεύω ξανά στην καλοσύνη των ανθρώπων και να ανοίγομαι, να ζητάω βοήθεια. Μου έδειξες ότι ακόμα και μέσα από τις χειρότερες καταστάσεις μπορούν να βγουν τα καλύτερα πράγματα. Θα μου λείπεις πάντα εσύ, τα ματάκια σου τα μαγικά, η απέραντή σου καλοσύνη και αυτές οι ατελείωτες κουτουλίτσες σου..
Θα σε θυμάμαι πάντα με ένα χαμόγελο πανέμορφη μου μαγισσούλα.. μη με ξεχάσεις...
Joey- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 στο σπίτι και 1 στον ουρανό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αποφάσισα επιτέλους!! Την χιονάτη!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2009
Mood :
Απ: Αντίο πριγκήπισσά μου ...
Ιωάννα..
Λυπάμαι πολύ..
Δεν υπάρχουν λόγια..
Λυπάμαι πολύ..
Δεν υπάρχουν λόγια..
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Ιωάννα.... κουράγιο.................
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Αντίο Ρόρυ, αγαπημένη!
Ιωάννα, κουράγιο! Πολύ γενναία η απόφαση που πήρες! Την αγαπήσαμε πολύ...
Ειναι πολυ γλυκό που θα διαθέσεις το δωμάτιό της και για άλλα γατάκια που χρειάζονται βοήθεια. Η Ρόρυ θα χαίρεται γιαυτό!
Ιωάννα, κουράγιο! Πολύ γενναία η απόφαση που πήρες! Την αγαπήσαμε πολύ...
Ειναι πολυ γλυκό που θα διαθέσεις το δωμάτιό της και για άλλα γατάκια που χρειάζονται βοήθεια. Η Ρόρυ θα χαίρεται γιαυτό!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Ιωάννα πήρες τη σωστή απόφαση. Η Ρόρυ είχε κυριολεκτικά λιώσει και σίγουρα αισθανόταν αρκετά χάλια για να μην έχει καθόλου όρεξη να φάει.
1 χρόνο πριν δεν μπόρεσα να πάρω εγκαίρως την απόφαση αυτή για τον αγαπημένο μου γάτο, τον Μαγιούλη ο οποίος επίσης " έλιωσε" ( από 6.5 κιλά , 2.5 και ούτε) , κάτι που ακόμη μετανιώνω.
Η Ρόρυ αισθάνθηκε την αγάπη των ανθρώπων , που το είχε τόσο ανάγκη.
Δεν είναι όλα τα ζώα έτσι. Παρατηρώ τα αδεσποτάκια που ταίζω. Τα περισσότερα δεν σ' αφήνουν καν να τα ακουμπήσεις. Είναι όμως και κάνα δυο που και μπροστά τους να έχουν το φαγητό θέλουν πρώτα το χάδι τους και μετά πάνε να φάνε. Γι' αυτά είναι που στεναχωριέμαι και πιο πολύ, που δεν μπορώ να τους δώσω την αγάπη που θέλουν.
Η Ρόρυ θα ήταν ένα από αυτά τα γατιά. Και βρέθηκε στο δρόμο σου για να πάρει αυτό που λαχταρούσε. ΄Εστω και για λίγο....
1 χρόνο πριν δεν μπόρεσα να πάρω εγκαίρως την απόφαση αυτή για τον αγαπημένο μου γάτο, τον Μαγιούλη ο οποίος επίσης " έλιωσε" ( από 6.5 κιλά , 2.5 και ούτε) , κάτι που ακόμη μετανιώνω.
Η Ρόρυ αισθάνθηκε την αγάπη των ανθρώπων , που το είχε τόσο ανάγκη.
Δεν είναι όλα τα ζώα έτσι. Παρατηρώ τα αδεσποτάκια που ταίζω. Τα περισσότερα δεν σ' αφήνουν καν να τα ακουμπήσεις. Είναι όμως και κάνα δυο που και μπροστά τους να έχουν το φαγητό θέλουν πρώτα το χάδι τους και μετά πάνε να φάνε. Γι' αυτά είναι που στεναχωριέμαι και πιο πολύ, που δεν μπορώ να τους δώσω την αγάπη που θέλουν.
Η Ρόρυ θα ήταν ένα από αυτά τα γατιά. Και βρέθηκε στο δρόμο σου για να πάρει αυτό που λαχταρούσε. ΄Εστω και για λίγο....
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Ιωαννα , οτι και να σου πω, θα είναι λιγο, θα είναι πολυ λίγο για όλα όσα έκανες
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Δυσκολες στιγμες και αποφασεις
Πριν απο μια εβδομαδα ενω πηγα στον κτηνιατρο για προγραμματισμενες εξετασεις μου ανακοινωσε οτι ο σκυλος μου ειχε προβλημμα με τα νεφρα του σε προχωρημενο βαθμο.Αυτο ηταν.Μεσα σε 2 μερες ο σκυλος σταματησε στην αρχη να τρωει και μετα δεν ηθελε ουτε νερο.Εδω και 5 μερες τον εχουν στην κλινικη με ορο με σκοπο να κατεβουν οι υψηλες τιμες αλλα ο οργανισμος του δεν ανταποκρινεται καθολου.Ολοι μου λενε οτι πρεπει να ειμαι προετοιμασμενη για το χειροτερο.Μπορεις αραγε ποτε να προετοιμαστεις για αυτο?Δεν ξερω πραγματικα τι να κανω.Προσπαθω να τον κρατω με τον ορο γιατι ελπιζω-δεν ξερω σε τι ισως σε ενα θαυμα-η μηπως αρνουμαι να τον αφησω να μου φυγει γιατι εγω δεν θελω να φυγει.Κι ο ιδιος?Δεν θελω να ποναει,δεν θελω να με κοιτα με τα ματια του γεματα απορια και φοβο για το αγνωστο μερος που βρεθηκε ξαφνικα και τις δοκιμασιες που υφισταται ολομοναχος.Δεν θελω να πεθανει μονος του σε μια κλινικη,οταν ομως τον ξεσυνδεω και τον παιρνω σπιτι ξερω οτι ειναι καταδικασμενος.Και αυτη τη στιγμη η μονη του ελπιδα ισως ειναι εκει.Στην αρχη παρακαλουσα να γινει καλα,αργοτερα εστω να μπορει να φαει και να πιει νερο και τωρα θα ηθελα εστω για μια μερα να σηκωθει χωρις να εχει το πονεμενο αυτο βλεμμα.Φοβαμαι για αυτο που ερχεται,φοβαμαι που δεν εχω τη δυναμη να τον απαλλαξω απο το φορτιο του γιατι πιο πολυ φοβαμαι οτι δεν θα μπορεσω μετα .να συγχωρεσω τον εαυτο μου ποτε
renie- Kitten
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 1 γατουλι τον Ιουλιο και εναν σκυλακο στον ουρανο
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Αρχες καλοκαιριου
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/08/2011
Eύχομαι και ελπίζω σε ένα θαύμα renie.....
Live long and pawspurr!...
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Αντίο πριγκιπισσούλα Θα σε θυμάμαι πάντα. Τώρα που είσαι στον παράδεισο και μιλάς με τον Θεό, θα του λες πόσο σε αγάπησε η μαμά σου.
alexandra- Senior Cat
-
Τόπος : Ιωάννινα
Αριθμός γατουνίων : η Πανδώρα, ο Θεόφιλος και τα αδέσποτά μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Δεν το συζητώ, φθινόπωρο με ψιλόβροχο
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/04/2009
Mood :
αντίο κούκλα ρόρυ!!!! να μας χαιρετήσεις τα φιλαράκια μας εκεί ψηλά στον γατο-παράδεισο...
joey δεν έχω λόγια να εκφράσω όλα όσα της πρόσφερες, να είσαι σίγουρη ότι η γατούλα το εκτίμησε και ήξερε πως έκανες ότι έκανες από αγάπη για εκείνη, δεν είναι εγωισμός είναι ενδιαφέρον!!!
είναι προς τιμήν σου που μετά από όλη αυτή την δοκιμασία θέλεις να συνεχίσεις να βοηθάς ανυπεράσπιστες ψυχούλες που έχουν την ανάγκη... πραγματικά είσαι ΑΓΙΑ!!!
joey δεν έχω λόγια να εκφράσω όλα όσα της πρόσφερες, να είσαι σίγουρη ότι η γατούλα το εκτίμησε και ήξερε πως έκανες ότι έκανες από αγάπη για εκείνη, δεν είναι εγωισμός είναι ενδιαφέρον!!!
είναι προς τιμήν σου που μετά από όλη αυτή την δοκιμασία θέλεις να συνεχίσεις να βοηθάς ανυπεράσπιστες ψυχούλες που έχουν την ανάγκη... πραγματικά είσαι ΑΓΙΑ!!!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Λυπάμαι πολύ Ιωάννα...
Κουράγιο....
Κουράγιο....
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Πωπω τι να πεις σε αυτή την εξομολόγηση...
Καλή συνέχεια και στις δυο σας.. Ρόρυ καλή ξεκούραση κουκλίτσα...
Καλή συνέχεια και στις δυο σας.. Ρόρυ καλή ξεκούραση κουκλίτσα...
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Ιωάννα μου ,κουράγιο κοριτσάκι,έδωσες τόσο αγάπη στην Ρορίτσα που σίγουρα το κατάλαβε και το νοιώθει εκεί που πήγε.
Λυπόμαστε όλοι τόσο πολύ,αν αυτό σημαίνει κάτι.Είμαι σίγουρη ότι η μικρή σου πριγκήπισσα αυτό που θα θέλει είναι να συνεχίζεις να προσφερεις αγάπη σε πλάσματα όπως εκείνη που χρειάζονται βοήθεια,νομίζω ότι αυτό θα είναι η συνέχεια για την αγάπη που έδωσε και πήρε
Λυπόμαστε όλοι τόσο πολύ,αν αυτό σημαίνει κάτι.Είμαι σίγουρη ότι η μικρή σου πριγκήπισσα αυτό που θα θέλει είναι να συνεχίζεις να προσφερεις αγάπη σε πλάσματα όπως εκείνη που χρειάζονται βοήθεια,νομίζω ότι αυτό θα είναι η συνέχεια για την αγάπη που έδωσε και πήρε
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Δεν το διάβασα, γιατί δεν είμαι καλά. Ξέρω όμως πόσο πονάς Ιωάννα.
Αντίο Ρόρυ, καλο σου ταξίδι. Ξεκουράστηκες.
Αντίο Ρόρυ, καλο σου ταξίδι. Ξεκουράστηκες.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Ιωαννα, να θυμασαι οτι εσυ της εδωσες οση αγαπη και φροντιδα δεν ειχε βρει τοσα χρονια. Οπως δεν θα το ξεχασει εκεινη, να μην το ξεχασεις ουτε εσυ.
Καλη ξεκουραση Ρορυ
Καλη ξεκουραση Ρορυ
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Αχ Ιωαννα...Ποσο σε καταλαβαινω,,,Εζησα παρομοιες στιγμες με το Ιβανουδι μου...Η ευθανασια ειναι σκληρο πραγμα,αλλα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι η μονη λυση...Μπραβο σου που συνεχιζεις να φροντιζεις ζωα που εχουν αναγκη!!Ετσι κανεις περηφανη και τη Ρορυ...
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 8)Η Μελενια ,ο Σωκρατης,η Gilda ,η Σισσυ,η Μινετ,το Κολοκυθακι ,η Σκαρλετ και ο Λεοναρντο!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας+
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον πανεμορφο Snow ,το Μικυ και το Λουκουμα ....Α και τη Μαγια!!!!!!!!!!!!
Motto : υπαρχουν και χειροτερα,αλλα υπαρχουν και καλυτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/06/2009
Mood :
δεν υπαρχουν λογια για να γλυκανουν τον πονο σου μονο ενα μπραβο θα μπορεσω να σου πω γιατι φανηκες δυνατη εκει που αλλοι θα λυποψυχουσαν αντιο ρορυ καλη ανταμωση
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Λυπάμαι πολύ..
Βετούλι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : Βετούλι & Φαθάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας στο Gstaad
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Παύλα, γιατί από μικρός ήθελα να γίνω αρτοποιός!
Motto : Η ζωή είναι ωραία μόνο με Βετούλι!
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/05/2008
Mood :
Πόνεσε η ψυχή μου...
Στο καλό γλυκό κοριτσάκι
Στο καλό γλυκό κοριτσάκι
ΚουκουΒάγια- Gatus Polytalantus
-
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Mood :
ποπο πολυ κριμα!την αγαπησα αυτην την γατουλα!λυπαμαι παρα πολυ!
- Σπόιλερ:
- ρορυ πες και στην νινα και στην τιγκι και σε ΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑ τα γατια μου οτι τα αγαπω παραααα πολυ!και οτι δεν θα τα ξεχασω ποτε!
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
Εύχομαι όλα τα αδεσποτάκια του κόσμου, να νιώσουν τη μιση αγάπη που μοιραστήκατε εσείς οι δυό, Ιωάννα μου. Η Ρόριτσα έφυγε γεμάτη από την αγάπη και τη φροντίδα σου. Είμαι σίγουρη, ότι θα χαίρεται αν ήξερε ότι ο άνθρωπος που τόσο αγάπησε και αγαπήθηκε προσφέρει απλόχερα την αγάπη του, ακόμα και μέσα στον πόνο του, σε άλλα ζωάκια που το έχουν ανάγκη.
Καληνύχτα αγαπημένη Ρορυ. Όνειρα γλυκά κορίτσι μου.
Καληνύχτα αγαπημένη Ρορυ. Όνειρα γλυκά κορίτσι μου.
Γαλήτης- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1+7 αδέσποτακια
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/06/2011
Δεν μπορώ να τα διαβάσω, κλαίω και μόνο που το είδα σα γεγονός.
Ιωάννα να είσαι καλά για όσα πρόσφερες σ αυτή τη ψυχούλα
Ιωάννα να είσαι καλά για όσα πρόσφερες σ αυτή τη ψυχούλα
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Πραγματικά δεν μπόρεσα να το διαβάσω όλο........ Παρακολουθούσα καιρό την προσπάθειά σας και λυπήθηκα πολύ για την κατάληξη.... Έκανες ότι μα ότι μπορούσες να την κρατήσεις κοντά σου.... με τον καιρό εύχομαι ν απαλύνει ο πόνος σου..
Serenata- Prime Cat
-
Τόπος : Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων : Αμελί, Καραμέλα, Σερενάτα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γαταχείμωνο
Ημερομηνία Εγγραφής : 04/05/2010
Mood :
Λυπάμαι πολύ για τη Ρόρυ! Εύχομαι να υπάρχουν όμως πάντα άνθρωποι με κουράγιο , αγάπη και δύναμη!
TITIKA CAT- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι 28-32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2010
Mood :
Λυπαμαι παρα παρα πολυ για την μικρη πριγκιπισσουλα, αλλα σκεψου οτι ξεκουραστικε πια .
Mια μεγαλη αγκαλια απο μενα και την παρτσακλουλα μου
Mια μεγαλη αγκαλια απο μενα και την παρτσακλουλα μου
Maskotaki- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Gatomorfosi
Αριθμός γατουνίων : 2 :) Την Σουρλη και τη νεοφερμενη Rain :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χιονια, βροχουλες και ψυχρουλα :)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Oλα τα αδεσποτακια του κοσμου :-)
Motto : Cats ALWAYS Rulez !!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2011
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Αντίο Μπούκη... Αντίο Τζίλντα...
» Αντιο Bubu μου, αντιο παιδι μου.......
» Αντίο Jasmine μου. Αντίο γατούλα μου.
» Αντιο ψυχουλα μου....Αντιο Σνουπυ
» ΑΝΤΙΟ
» Αντιο Bubu μου, αντιο παιδι μου.......
» Αντίο Jasmine μου. Αντίο γατούλα μου.
» Αντιο ψυχουλα μου....Αντιο Σνουπυ
» ΑΝΤΙΟ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios