3 γατάκια απ' τα σκουπίδια
+22
Fotoula
doremi
lamprini
patousis
Kikiriki
SuperCatz
GeorgeK
nancuu
LAROGATA
flokatoula
niou
alexandrakicat
Joey
ralou
alex..niaou
BokSurat
tsili
NiaR
Πούπσυ
Chouzouris
Anatoli
nosyparker
26 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 5
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: 3 γατάκια απ' τα σκουπίδια
καλε,τουτα δω ειναι ομιλητικοτατα!!!!!!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Σήμερα ζυγιστήκαμε κιόλας (σε ζυγαριά κουζίνας)
Η Μπιζού είναι 260 γραμμάρια, η Σειρήνα 250 κι ο Φρουφρού μόλις και μετά βίας 220. Τρώει όμως το πουλάκι μου, θα το παχύνω εγώ. Γάταρο θα τον κάνω.
Η Μπιζού είναι 260 γραμμάρια, η Σειρήνα 250 κι ο Φρουφρού μόλις και μετά βίας 220. Τρώει όμως το πουλάκι μου, θα το παχύνω εγώ. Γάταρο θα τον κάνω.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Γεωργια!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
nosyparker έγραψε:flokatoula έγραψε:
Τα γατιά σου καλέ που είναι??
Ο Ράμσυ κάνει απεργία πείνας από το Σάββατο. Τη βγάζει συνεχώς στο πίσω μπαλκόνι και αρνείται πεισματικά να μπει στο σπίτι. Τα μύρισε μια φορά και τώρα μας κρατάει μούτρα. Είδα κι απόειδα και του βγάζω τα μπολάκια του έξω, μη λιμοκτονήσει. Πάντως άθικτα τα βρήκα πάλι.
Η Ζήνα τους κάνει κχχχ αλλά δεν τα πειράζει. Η Μάγια τα κοιτάει με περιέργεια αλλά από μακριά.
Τα μωρά πάντως δε χαμπαριάζουν. Ήρθαν τ' άγρια να διώξουν τα ήμερα.
Ayta einai!
Γιωργία μου είναι κουκλιά και τα τρία τους.Μπράβο σου που τ'ανέλαβες και εύχομαι να έχουν την καλύτερη τύχη.Καλά η Σειρήνα δεν παίζεται!!!
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Η Μπιζού είναι πολύ κατρουλού. Κάθε δυο και τρεις τ' αμολάει. Λέω ν' αρχίσω να τα βάζω στην αμμολεκάνη μετά το φαγητό, μπας και συνηθίσουν. Το πρωί που ξύπνησα είχαν λερώσει με κακάκια το πετσετάκι τους, άρα μπορούν να τα κάνουν και μόνα τους.
Το πρωί τα πήγα σε μια κτηνίατρο. Ο δικός μας λείπει κι είπα να μην τον περιμένω. Πήραμε γάλα για μωρά, σπρέυ για τα παράσιτα και μπολάκια φαγητού. Μου είπε ότι σε 1-2 βδομάδες θα μπορούν να τρώνε και κονσέρβα.
Πήρα και καινούρια λουράκια με κουδουνάκι για τις δικές μου για να μην αισθάονται παραμελημένες. Η Μάγια καμαρώνει σα γύφτικο σκεπάρνι.
Το πρωί τα πήγα σε μια κτηνίατρο. Ο δικός μας λείπει κι είπα να μην τον περιμένω. Πήραμε γάλα για μωρά, σπρέυ για τα παράσιτα και μπολάκια φαγητού. Μου είπε ότι σε 1-2 βδομάδες θα μπορούν να τρώνε και κονσέρβα.
Πήρα και καινούρια λουράκια με κουδουνάκι για τις δικές μου για να μην αισθάονται παραμελημένες. Η Μάγια καμαρώνει σα γύφτικο σκεπάρνι.
-
Mood :
τέλεια νέα από τον γιατρό!!!! θα γίνουν γάταρες και γάταρος όλα τους!!!!!!!!
για βάλε καμιά φώτο με την μάγια καμαρωτή καμαρωτή
για βάλε καμιά φώτο με την μάγια καμαρωτή καμαρωτή
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
είναι πανέμορφα!!!! έτσι ήταν και τα δικά μου πριν ένα μήνα που τα είχα βρει και εγώ στα σκουπίδια!!! είναι τόσο μικρά με τέλειες μουρίτσες!!
Αν και ο γιατρός σου έδωσε γαλατάκι...(θα απαντήσω λίγο καθυστερημένα αλλά τώρα είδα την δημοσίευσή σου)... το γαλατάκι που προανέφερες είναι τέλειο για τα μικρά γατάκια, το βρήσκεις τα περισσότερα pet shop και έχει συσκευασία με μπιπέρο μέσα..και συσκευασία άνευ...(χάλασα πολλά κουτιά ένα μηνα για να μεγαλώσω τα δικά μου.)...θα σου συνιστούσα να προσέχεις τις μάρκές γάλακτος γιατι κάποιες έχουν άλλα συστατικά και ίσως είναι πιο βαριά για τα εντεράκια των γατουνιών....(προσωπική γνώμη: με ότι γαλατάκι τα ξεκινήσεις με αυτό να συνεχίσεις..), εγώ την πάτησα έτσι..και καθώς μου είχε τελειώσει η προαναφερθήσα μάρκα ΄πήρα άλλη γιατι έπρεπε να τα ταίσω, προφανώς ήταν πιο βαριά...και τους δημιουργησε διάρροια και το ένα έκανε και εμετό και παραλίγο να μου τα τινάξει... Σίγουρα όμως η γιατρός θα σου έχει συστήσει το ιδανικότερο!
Αν και ο γιατρός σου έδωσε γαλατάκι...(θα απαντήσω λίγο καθυστερημένα αλλά τώρα είδα την δημοσίευσή σου)... το γαλατάκι που προανέφερες είναι τέλειο για τα μικρά γατάκια, το βρήσκεις τα περισσότερα pet shop και έχει συσκευασία με μπιπέρο μέσα..και συσκευασία άνευ...(χάλασα πολλά κουτιά ένα μηνα για να μεγαλώσω τα δικά μου.)...θα σου συνιστούσα να προσέχεις τις μάρκές γάλακτος γιατι κάποιες έχουν άλλα συστατικά και ίσως είναι πιο βαριά για τα εντεράκια των γατουνιών....(προσωπική γνώμη: με ότι γαλατάκι τα ξεκινήσεις με αυτό να συνεχίσεις..), εγώ την πάτησα έτσι..και καθώς μου είχε τελειώσει η προαναφερθήσα μάρκα ΄πήρα άλλη γιατι έπρεπε να τα ταίσω, προφανώς ήταν πιο βαριά...και τους δημιουργησε διάρροια και το ένα έκανε και εμετό και παραλίγο να μου τα τινάξει... Σίγουρα όμως η γιατρός θα σου έχει συστήσει το ιδανικότερο!
nancuu- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ('Ήρα & Άρτεμις)
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/07/2011
Mood :
nancuu έγραψε:είναι πανέμορφα!!!! έτσι ήταν και τα δικά μου πριν ένα μήνα που τα είχα βρει και εγώ στα σκουπίδια!!! είναι τόσο μικρά με τέλειες μουρίτσες!!
Δεν βρήκα ίδια μάρκα. Στο ένα κτηνιατρείο δεν είχαν και θα έφερναν αύριο, αλλά εμένα δε μου έφτανε για σήμερα και πήγα αλλού. Εκεί είχαν άλλη μάρκα και πήρα αναγκαστικά. Η κτηνίατρος εκεί μου φάνηκε άσχετη, αλλά δεν είχα επιλογή. Τα 2 γατάκια ήπιαν μια χαρά και φάνηκε να τους άρεσε περισσότερο από το άλλο γάλα (το ληγμένο). Κάναμε κακάκια, όλα καλά. Το άλλο γατάκι όμως, η Μπιζού, δεν είναι καλά από το μεσημέρι (χωρίς να έχει πιει από το νέο γάλα). Δείχνει υποτονική, δεν παίζει και κοιμάται πολύ. Κακά έκανε πάρα πολλά, 3 φορές από το πρωί και σκέφτομαι μήπως εξαντλήθηκε απ' αυτό. Πάντως δεν ήταν διάρροια, σφιχτά ήταν, αλλά είχαν περίεργο χρώμα. Στεναχωρέθηκα. Ελπίζω να συνέλθει.
-
Mood :
This is what a call.... THE CAT POWER OF THE FORCE!!!!!!
GeorgeK- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και παλιοτερα ειχα την Αμελι μου..... χαθηκε ομως η γαιδαρα......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή αλλά χωρίς κρύο...... η Ήλιος το καλοκαίρι
Motto : NIAOY!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/08/2011
Mood :
Στην αρχή τα κακιά τους είναι ανοιχτόχρωμα...να σε ανησυχεί περισσότερο αν σου κάνουν διάρροια..συνήθως όταν είναι μωρά κοιμούνται όλη μέρα...(και τα δικά μου έτσι έκαναν..και μετά σκαρφάλωναν στις κουρτίνες)..αν δεν τρώει όμως με όρεξη να τον έχεις στο νού σου!! Είναι δύσκολη περίοδος, αλλά αξίζει τον κόπο, όταν τα δεις γατάκια μεγαλούτσικα να τρέχουν πέρα δώθε..δε θα πιστεύεις ότι εσύ τα βοήθησες να γίνουν έτσι!!!
υ.γ τον πρώτο μήνα είχα γίνει κολλητή με τον κτηνίατρο...και με ενημέρωσε ότι αν δεν κλείσουν 2 μήνες ζωής να μην είσαι σίγουρη... στενάχωρο αλλά είναι γεγονός. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κτηνιάτρου μου, όταν είναι μωρά είναι πολύ ευαίσθητα σε ιώσεις και αν δεν έχουν πάρει μητρικό γάλα, δεν έχουν κάνει αντισώματα.... αλλά με πολύ στοργή και φροντίδα σίγουρα θα τα καταφέρουν όλα!!
υ.γ τον πρώτο μήνα είχα γίνει κολλητή με τον κτηνίατρο...και με ενημέρωσε ότι αν δεν κλείσουν 2 μήνες ζωής να μην είσαι σίγουρη... στενάχωρο αλλά είναι γεγονός. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κτηνιάτρου μου, όταν είναι μωρά είναι πολύ ευαίσθητα σε ιώσεις και αν δεν έχουν πάρει μητρικό γάλα, δεν έχουν κάνει αντισώματα.... αλλά με πολύ στοργή και φροντίδα σίγουρα θα τα καταφέρουν όλα!!
nancuu- Junior Cat
-
Mood :
Δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω νέο θέμα, το γράφω εδώ τώρα.
Τι το μελετούσα nosy οτί εγώ δεν έχω βρει ποτέ στα σκουπίδια γατάκι. Σήμερα γύριζα από τη δουλεια και ακούω νιαουρισματα από τα σκουπίδια εδώ παρακάτω , που είναι κοντά σε κάτι ξερόχορτα , κάπως αποκομμένο από τα σπιτια. Παω κοιτάω μεσα στους καδους τιποτα. Και δυο μετρα πιο κει μεσα στα ξεροχορτα βρηκα ενα τοσο δα κοκκινακι , με ανοιχτο το στομα να μην μπορει να ανασανει απο τη ζεστη και κανεις γυρω, ουτε μαμα ουτε αλλο γατι. Χωρις δευτερη σκεψη το πηρα και πηγα σπιτι. Εψαξα να βρω μια συριγγα να του δωσω λιγο νερο , αλλά φαινεται δεν μου ειχε μείνει καμία από της Ρόρυ. Το έβαλα στην τσάντα και βουρ στον γιατρό. Μου εδειξε πως να το ταιζω και να του κανω την κοιλιτσα για να κανει κακάκια αλλά ρε παιδιά εχω μπερδευτεί με την ποσότητα που πρέπει να το ταίσω.
Εχω παρει την συσκευασία της ρογιαλ κάνιν για μωράκια και λεει εξι φορές την μέρα από 2- 4 μλ γάλα. Όμως αυτό το σκασμένο θέλει και άλλο. Ο γιατρός μου ειπε να μην του δίνω περισσότερο για αρχή, μην του ερθει απότομα πολύ φαί.
Δεν εχω ξαναμεγαλώσει γατούνι και τώρα τα χρειάστηκα.. βοηθεια συγατιανοί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι το μελετούσα nosy οτί εγώ δεν έχω βρει ποτέ στα σκουπίδια γατάκι. Σήμερα γύριζα από τη δουλεια και ακούω νιαουρισματα από τα σκουπίδια εδώ παρακάτω , που είναι κοντά σε κάτι ξερόχορτα , κάπως αποκομμένο από τα σπιτια. Παω κοιτάω μεσα στους καδους τιποτα. Και δυο μετρα πιο κει μεσα στα ξεροχορτα βρηκα ενα τοσο δα κοκκινακι , με ανοιχτο το στομα να μην μπορει να ανασανει απο τη ζεστη και κανεις γυρω, ουτε μαμα ουτε αλλο γατι. Χωρις δευτερη σκεψη το πηρα και πηγα σπιτι. Εψαξα να βρω μια συριγγα να του δωσω λιγο νερο , αλλά φαινεται δεν μου ειχε μείνει καμία από της Ρόρυ. Το έβαλα στην τσάντα και βουρ στον γιατρό. Μου εδειξε πως να το ταιζω και να του κανω την κοιλιτσα για να κανει κακάκια αλλά ρε παιδιά εχω μπερδευτεί με την ποσότητα που πρέπει να το ταίσω.
Εχω παρει την συσκευασία της ρογιαλ κάνιν για μωράκια και λεει εξι φορές την μέρα από 2- 4 μλ γάλα. Όμως αυτό το σκασμένο θέλει και άλλο. Ο γιατρός μου ειπε να μην του δίνω περισσότερο για αρχή, μην του ερθει απότομα πολύ φαί.
Δεν εχω ξαναμεγαλώσει γατούνι και τώρα τα χρειάστηκα.. βοηθεια συγατιανοί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joey- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 στο σπίτι και 1 στον ουρανό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αποφάσισα επιτέλους!! Την χιονάτη!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2009
Mood :
Μόλις έχει ανοίξει τα ματάκια του , κάπου στις δέκα ημέρες μου πε ο γιατρός.
Joey- Γατού Fan Park
-
Mood :
Επειδή δεν έχει περάσει ένας μήνας από τότε που βρήκα τα δικά μου, μου είναι πολύ πρόσφατο για να μπορώ να δώσω κάποιες βασικές πληροφορίες! Τα περισσότερα γαλατάκια έχουν οδηγίες χρήσεως στο κουτί και αν έχουν και μπιπερό μέσα,το μπιπερό είναι σαν δοσομετρητής, πιστεύω ότι καλύτερα είναι να του δίνεις τόσο όσο γράφει και στις οδηγίες καθότι η σύνθεση από μάρκα σε μάρκα αλλάζει.
Στα δικά μου ενδεικτικά, σε μπιμπερό το 60 ml και σε συγκεκριμένη μάρκα, στην αρχή τους έδινα 10 ml ανά 3 ώρες!! Αυτό με είχε συμβουλέψει και ο κτηνιάτρος, ότι όσο είναι στις 2 - 3 πρώτες βδομάδες θέλουν ανα 3 ώρες τάισμα και σχετικά από λίγο! σιγά σιγά και αφού θα συνηθίσουν αυξάνεις την ποσότητα και μεγαλώνεις το διάστημα ταΐσματος!
Στα δικά μου ενδεικτικά, σε μπιμπερό το 60 ml και σε συγκεκριμένη μάρκα, στην αρχή τους έδινα 10 ml ανά 3 ώρες!! Αυτό με είχε συμβουλέψει και ο κτηνιάτρος, ότι όσο είναι στις 2 - 3 πρώτες βδομάδες θέλουν ανα 3 ώρες τάισμα και σχετικά από λίγο! σιγά σιγά και αφού θα συνηθίσουν αυξάνεις την ποσότητα και μεγαλώνεις το διάστημα ταΐσματος!
nancuu- Junior Cat
-
Mood :
nancuu έγραψε:Επειδή δεν έχει περάσει ένας μήνας από τότε που βρήκα τα δικά μου, μου είναι πολύ πρόσφατο για να μπορώ να δώσω κάποιες βασικές πληροφορίες! Τα περισσότερα γαλατάκια έχουν οδηγίες χρήσεως στο κουτί και αν έχουν και μπιπερό μέσα,το μπιπερό είναι σαν δοσομετρητής, πιστεύω ότι καλύτερα είναι να του δίνεις τόσο όσο γράφει και στις οδηγίες καθότι η σύνθεση από μάρκα σε μάρκα αλλάζει.
Joey- Γατού Fan Park
-
Mood :
nancuu έγραψε:Στην αρχή τα κακιά τους είναι ανοιχτόχρωμα...να σε ανησυχεί περισσότερο αν σου κάνουν διάρροια..συνήθως όταν είναι μωρά κοιμούνται όλη μέρα...(και τα δικά μου έτσι έκαναν..και μετά σκαρφάλωναν στις κουρτίνες)..αν δεν τρώει όμως με όρεξη να τον έχεις στο νού σου!! Είναι δύσκολη περίοδος, αλλά αξίζει τον κόπο, όταν τα δεις γατάκια μεγαλούτσικα να τρέχουν πέρα δώθε..δε θα πιστεύεις ότι εσύ τα βοήθησες να γίνουν έτσι!!!
Κάθε μέρα κι άλλο χρώμα είναι. Και σήμερα μου κάνουν διάρροια τα δυο (από το καινούριο γάλα είναι), αλλά το τρίτο εξακολουθεί να τα βγάζει σφιχτά και να ζορίζεται. Δεν έχει πολλή όρεξη, οπότε δεν τη ζορίζω, ας αδειάσει το εντεράκι της πρώτα και βλέπουμε. Πρέπει να έχει κολικούς το καημένο.
Joey έγραψε:Δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω νέο θέμα, το γράφω εδώ τώρα.
Περονόσπορος έπεσε;
Εμένα πάντως η κτηνίατρος μου είπε αν θέλουν να πιουν πιο πολύ, να τους δίνω. Μόνα τους θα μου δείξουν πότε χόρτασαν. Αλλά τα δικά μου είναι μεγαλύτερα, εσένα είναι πολύμικρό, οπότε δίνε όσο λέει το κουτί πάνω κάτω.
-
Mood :
-
Mood :
Αχου!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Καλά είναι υπέροχα , ειδικά η Σειρήνα , που είναι όντως όνομα και πράμα!
Γεωργία
Γεωργία
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
αγάπες μου!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η Μπιζού συνήλθε, αλλά δεν είναι καλά η Σειρήνα κι ο Φρουφρού. Τα τσάκισε η διάρροια ρε παιδιά! Εϊναι πολύ αδύναμα και προσπαθώ να τους δώσω γαλατάκι έστω και λίγο με το ζόρι. Το πρωί με ξύπνησαν με τσιρίδες και σκοτώνονταν ποιο θα πρωτοπιεί και 3 ώρες μετά με το ζόρι κουνιόντουσαν. Τώρα τα έχω και τα δυο στις λακουβίτσες του λαιμού (εκεί τους αρέσει) και η Σειρήνα χουρχουρίζει. Δεν ξέρω αν είναι καλό σημάδι αυτό, αλλά το κεφαλάκι της δεν το κρατάει όρθιο. Συνεχίζω με το ίδιο γάλα πάντως, γιατί φοβάμαι πως αν το αλλάξω πάλι, θα τα διαλύσω.
-
Mood :
Δεν ξαναπαίρνεις τον γιατρό να ρωτήσεις?,εκτός και αν το έκανες ήδη.nosyparker έγραψε:Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η Μπιζού συνήλθε, αλλά δεν είναι καλά η Σειρήνα κι ο Φρουφρού. Τα τσάκισε η διάρροια ρε παιδιά! Εϊναι πολύ αδύναμα και προσπαθώ να τους δώσω γαλατάκι έστω και λίγο με το ζόρι. Το πρωί με ξύπνησαν με τσιρίδες και σκοτώνονταν ποιο θα πρωτοπιεί και 3 ώρες μετά με το ζόρι κουνιόντουσαν. Τώρα τα έχω και τα δυο στις λακουβίτσες του λαιμού (εκεί τους αρέσει) και η Σειρήνα χουρχουρίζει. Δεν ξέρω αν είναι καλό σημάδι αυτό, αλλά το κεφαλάκι της δεν το κρατάει όρθιο. Συνεχίζω με το ίδιο γάλα πάντως, γιατί φοβάμαι πως αν το αλλάξω πάλι, θα τα διαλύσω.
-
Mood :
LAROGATA έγραψε:Δεν ξαναπαίρνεις τον γιατρό να ρωτήσεις?,εκτός και αν το έκανες ήδη.
Αυτή η χαζή που είδα χθες, μου φάνηκε άσχετη. Τον δικό μου (είναι σε άδεια) θα τον τηλεφωνήσω το απόγευμα στο κινητό, να μην πάρω μεσημέρι.
-
Mood :
+1000.Δες λίγο και στο θέμα της Ιριδας τότε που ήταν μωρό και την είχε ξεπαστρέψει την Ασπασία ,μπας και πάρεις καμμια ιδέαnosyparker έγραψε:LAROGATA έγραψε:Δεν ξαναπαίρνεις τον γιατρό να ρωτήσεις?,εκτός και αν το έκανες ήδη.
Αυτή η χαζή που είδα χθες, μου φάνηκε άσχετη. Τον δικό μου (είναι σε άδεια) θα τον τηλεφωνήσω το απόγευμα στο κινητό, να μην πάρω μεσημέρι.
-
Mood :
Δεν ξέρω να σε συμβουλέψω.. Ίσως να είναι απλά από την αλλαγή γάλατος και να συνέλθουν σιγά σιγά.
Πάντως κι εγώ θα σου έλεγα να μην αλλάξεις πάλι το γάλα..
Περαστικούλια τους!
Πάντως κι εγώ θα σου έλεγα να μην αλλάξεις πάλι το γάλα..
Περαστικούλια τους!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Αν δεις ότι δεν ανταποκρίνονται, βαλε τους λιγο ζαχαρόνερο στο στόμα με με σύριγγα...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Chouzouris έγραψε:Αν δεις ότι δεν ανταποκρίνονται, βαλε τους λιγο ζαχαρόνερο στο στόμα με με σύριγγα...
Το σκέφτηκα, αλλά αφού υποτίθεται ότι τους δίνω ειδικό γάλα κι είναι κι εμπλουτισμένο με σελήνιο. Αυτό με το ζαχαρόνερο να το κάνω μόνο αν δεν ανταποκρίνονται ή να το κάνω έτσι κι αλλιώς, προληπτικά;
-
Mood :
Να το κανεις αν τα δεις του θανατά... Τους πέφτει η γλυκόζη και πεθαίνουν και αυτό το αναστρέφει.
-
Mood :
Νοζυ αν πήγες σε αυτη που ειναι προς Επιβατες πανω στον κεντρικό δεξια απλά μην ξαναπάς...
Τα παιδιά δίπλα στην παλια δουλεια μου (που εχουν και το πετσοπ) κανουν καλη δουλεια απο οσο ξερω απο συναδερφους και συγγενεις
Τα παιδιά δίπλα στην παλια δουλεια μου (που εχουν και το πετσοπ) κανουν καλη δουλεια απο οσο ξερω απο συναδερφους και συγγενεις
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
NiaR έγραψε:Νοζυ αν πήγες σε αυτη που ειναι προς Επιβατες πανω στον κεντρικό δεξια απλά μην ξαναπάς...
Σ΄αυτήν πήγα και φάνηκε η ασχετίλα της με το "καλημέρα σας" Τους άλλους που λες εγώ δεν τους εμπιστεύομαι. Έχω περιστατικά και δικά μου και γνωστών, να τραβάς τα μαλλιά σου. Σ΄αυτούς πήγα χθες πρώτα, αλλά είχαν τεράστιες ελλείψεις στα ράφια γιατί κλείνουν λέει οι προμηθευτές τους τον Αύγουστο. Λες και δεν μπορούσαν να παραγγείλουν από τον Ιούλιο. Σημειωτέον και τη Ζήνα και τον Ράμσυ σ' αυτούς τα στείρωσα, αλλά τη Μάγια δεν υπήρχε περίπτωση να την πάω. Το μόνο καλό μ' αυτούς είναι ότι έχουν το βανάκι μεταφοράς ζώων για έκτακτα περιστατικά. Αχρείαστο να'ναι.
-
Mood :
Τώρα να την πω την κακία μου?Πως γίνεται το μεγαλύτερο ποσοστό των κτηνιάτρων να είναι άσχετοι και κοινώς χασάπηδες ,εκείνο το ρημαδοδίπλωμα πως σκατά το παίρνουν?Με ζωές έχουν να κάνουν ρε γμτ!!!!!!
-
Mood :
Τί γίνεται?
-
Mood :
Το ότι δεν κρατά όρθιο το κεφάλι της είναι ανησυχητικό... Χμμμ μήπως μπορείς να τους δώσεις κάποιο φαρμακάκι για τη διάρροια ; Πήρες τηλ. τον τακτικό σου γιατρό;
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Ισως ειναι καποια ιωση που κολανε.. θελει γιατρο, αλλιως θα πεθαινει το ενα μετα το αλλο. Το παθαινουν σε αυτη την ηλικια...
patousis- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : Καπανδρίτι
Αριθμός γατουνίων : 9+10 μικρα
Motto : Ουδεις Αχαριστότερος Του Ευεργετιθεντος.
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2008
Mood :
Chouzouris έγραψε:Τί γίνεται?
Kikiriki έγραψε:Το ότι δεν κρατά όρθιο το κεφάλι της είναι ανησυχητικό... Χμμμ μήπως μπορείς να τους δώσεις κάποιο φαρμακάκι για τη διάρροια ; Πήρες τηλ. τον τακτικό σου γιατρό;
patousis έγραψε:Ισως ειναι καποια ιωση που κολανε.. θελει γιατρο, αλλιως θα πεθαινει το ενα μετα το αλλο. Το παθαινουν σε αυτη την ηλικια...
Έχουν συνεννοηθεί να με ξεκάνουν τα βρωμόγατα!
Λίγες ώρες αφού σας έγραψα ότι η Σειρήνα κι ο Φρουφρού δεν ήταν καλά, ακούω τσιρίδες. Σκέφτομαι "θα πεινάει η Μπιζού" και πάω και τι να δω!!! Χοροπηδούσανε τ΄άτιμα και παίζανε μεταξύ τους. Και σαν είδαν μπιμπερό, να σκοτώνονται ποιο θα πρωτοφάει. Ειλικρινά δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Θεωρώ ότι δεν ήμουν υπερβολική όταν έγραψα ότι δεν μπορούσε να κρατήσει το κεφαλάκι της όρθιο. Εκτός κι αν απλώς κοιμόταν και δεν το είχα καταλάβει κι εγώ το τάιζα με το ζόρι στον ύπνο του. Πάλι καλά που δεν το έπνιξα κιόλας.
Τον γιατρό εννοείται πως τον πήρα, θα γυρίσει τη Δευτέρα και θα του τα πάω να τα δει, να κάνει και το εμβόλιό της η Μάγια. Λέει να μην τους αλλάξω το γάλα πάλι, θα το συνηθίσουν σιγά σιγά. Μου είπε αν μπορώ να βρω μια κονσέρβα πατέ (ID γάτας, ή δεν κατάλαβα καλά) αυτός έχει, αν δεν βρω αλλού, θα πάρω τη Δευτέρα.
Πάντως άδικα σας ανησύχησα, από χθες το απόγευμα έχουν ήδη φάει 3 φορές, με ξυπνήσανε και στις 6 το πρωί. Στις 9 αφού φάγανε, τα έβαλα και σε αμμολεκάνη, και προς μεγάλη μου έκπληξη ο Φρουφρού και η Μπιζού κάνανε τσισάκια μόνα τους. Η Σειρήνα προσπαθούσε να φάει την άμμο, ίσα που την πρόλαβα να μην καταπιεί χαλικάκια. Τσιρλιπιπί δεν είδαμε σήμερα, ελπίζω να έχει σταματήσει και να κάνουνε πιο σφιχτά κακάκια μέσα στην ημέρα.
-
Mood :
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» κι άλλα γατάκια στα σκουπίδια
» Βρέθηκαν γατάκια στα σκουπίδια.
» Βρέθηκαν 5 ορφανα στα σκουπίδια...
» ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??
» Δύο γατάκια βρέθηκαν στα σκουπίδια και τώρα ψάχνουν σπίτι!
» Βρέθηκαν γατάκια στα σκουπίδια.
» Βρέθηκαν 5 ορφανα στα σκουπίδια...
» ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??
» Δύο γατάκια βρέθηκαν στα σκουπίδια και τώρα ψάχνουν σπίτι!
Σελίδα 2 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios