Τα δικά μου αδεσποτάκια!!!
+6
SuperCatz
doremi
arianna
Πούπσυ
Chouzouris
lianap
10 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Τα δικά μου αδεσποτάκια!!!
Υπέροχα είναι!
Όσο για τον κτηνίατρο ή την κλινική που λες, σε ποια περιοχή είσαι?
Όσο για τον κτηνίατρο ή την κλινική που λες, σε ποια περιοχή είσαι?
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Ευχαριστούμε πολύ! Μεταμόρφωση είμαστε αλλά και λίγο πιο μακριά δεν πειράζει. Αγ. Παρασκευή, Μαρούσι Κηφισιά, Ν. Ηράκλειο, και ότι είναι κοντά από εθνική ή Αττική οδό.
Η μαμά δε φεύγει από κάτω, κοιτάει συνέχεια πάνω και νιαουρίζει. Μπορεί να τα άκουσε ή να τα μύρισε. Μπορεί και να πονάει, είναι πολύ πρισμένα τα στηθάκια της.
Η μαμά δε φεύγει από κάτω, κοιτάει συνέχεια πάνω και νιαουρίζει. Μπορεί να τα άκουσε ή να τα μύρισε. Μπορεί και να πονάει, είναι πολύ πρισμένα τα στηθάκια της.
lianap- Kitten
-
Τόπος : Μεταμόρφωση
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/08/2011
Mood :
Μεταμορφωση μενει ο Μανωλης (Maskotaki). Θα μπορουσες ισως να του στειλεις ενα pm να τον ρωτησεις σε ποια κτην ιατρο παει. Νομιζω ειχε πει οτι ειναι ευχαριστημενος.
Τα μωρα μη τα κανεις μπανιο δε χρειαζεται. Αν δεν εχουν αρχησει ηδη σε λιγο θα πλενονται μονα τους. Και τα τεσσερα ειναι πανεμορφα!!!!
Τα μωρα μη τα κανεις μπανιο δε χρειαζεται. Αν δεν εχουν αρχησει ηδη σε λιγο θα πλενονται μονα τους. Και τα τεσσερα ειναι πανεμορφα!!!!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Κουκλάκια είναι!
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Μήπως να την βάλεις να θηλάσει το μικρά και να της συνεχίσεις το galastop?lianap έγραψε:Ευχαριστούμε πολύ! Μεταμόρφωση είμαστε αλλά και λίγο πιο μακριά δεν πειράζει. Αγ. Παρασκευή, Μαρούσι Κηφισιά, Ν. Ηράκλειο, και ότι είναι κοντά από εθνική ή Αττική οδό.
Δεν είναι καλό να είναι πρησμένη..
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Αν ανεβεί κι η μαμά θα μας διώξουν απ' το σπίτι... Έχω συνέχεια την έννοια της όμως δεν ανεβαίνει επάνω. Φοβάται... 4 φορές τη μέρα που κατεβαίνω και την ταίζω, της κάνω μαλάξεις στα στηθάκια της. Πετάχτηκε και γάλα σήμερα. Κάνει κάτι αυτό? Μήπως πρέπει να της ελαττώσω και την τροφή? Ξέρετε από πότε έχει αποτελέσματα το galastop?
Έχει πρόβλημα ήδη ο άντρας μου με δύσπνοια. Χθες πήρε αντιισμαμινικό και spray για τη μύτη. Βρίσκομαι γενικά σε πίεση. Ή όλοι δεν αγαπούν το ίδιο τα ζωάκια ή υπάρχουν και κάποιοι πιο λογικοί μέσα σε ένα σπίτι...
Πρέπει να βάλω σύντομα την αγγελία, αν και δεν θέλω να τα δώσω τόσο μικρά αλλά όπως είπε η flokatoula, είμαι οριακά με την ηλικία των μωρών και δεν θα τα παίρνουν.
Έχει πρόβλημα ήδη ο άντρας μου με δύσπνοια. Χθες πήρε αντιισμαμινικό και spray για τη μύτη. Βρίσκομαι γενικά σε πίεση. Ή όλοι δεν αγαπούν το ίδιο τα ζωάκια ή υπάρχουν και κάποιοι πιο λογικοί μέσα σε ένα σπίτι...
Πρέπει να βάλω σύντομα την αγγελία, αν και δεν θέλω να τα δώσω τόσο μικρά αλλά όπως είπε η flokatoula, είμαι οριακά με την ηλικία των μωρών και δεν θα τα παίρνουν.
lianap- Kitten
-
Mood :
Καλά δεν είσαι τόσο οριακά! Άλλωστε, θεωρητικά, τα γατάκια δίνονται από 2-3 μηνών και πάνω!
Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω τί να σου πω.. Καλύτερα να την πας σ' έναν γιατρό να την δει..
Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω τί να σου πω.. Καλύτερα να την πας σ' έναν γιατρό να την δει..
-
Mood :
Καλησπέρα σε όλους!
Η μανούλα εδώ και 3 μέρες ξεπρίστηκε. Της έκανα κομπρέσες με δροσερό νεράκι όπως είπε η κτηνίατρος. Βρήκα κτηνίατρο στην περιοχή μου για την στείρωση και απλώς περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή. Θα την κρατήσει μια μέρα στο ιατρείο.
Με τα γατάκια όλα καλά. Τρώνε 6 φορές τη μέρα και τα "κάνουν " άλλες τόσες. Καθάρισα το δωμάτιο 48 ώρες μετά το αντιπαρασιτικό και άλλες 2 φορές μετά γιατί μου το γέμισαν σκατουλάκια. Γι αυτό και χθες τους έκανα το πρώτο τους μπάνιο και τους στέγνωσα με πιστολάκι.
Εσείς θα ξέρετε καλύτερα βέβαια, περνάω ξανά τα νιάτα μου με μωρά 4 εις τον αριθμό, μεγάλη κούραση αλλά... πολύ πολύ!!!!
Τους έβρασα κοτόπουλο με βιολογικό καροτάκι και τα έλιωσα στο μπλέντερ προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο. Ξετρελάθηκαν. Σήμερα τους έδωσα κροκέτα με λίγο νεράκι αλλά δεν είδα θερμή ανταπόκριση.
Ευχαριστώ flokatoula για την προειδοποίηση. Δε θα μπορούσα να τα πιάσω αν αργούσα λίγο ακόμη.
Κορίτσια την θηλή του μπιμπερό πώς την ανοίγουμε? Στα παιδιά μου πυράκτωνα μία βελόνα και άνοιγα τρύπα. Κάπου διάβασα ότι ανοίγουμε οριζόντια με ξυραφάκι. Τι ισχύει?
Να δώσω Εβαπορέ? Είναι 40 ημερών σήμερα!
Για την εσωτερική αποπαρασίτωση τι παίρνω? Πρέπει να μιλήσω με κτηνίατρο?
Η μανούλα εδώ και 3 μέρες ξεπρίστηκε. Της έκανα κομπρέσες με δροσερό νεράκι όπως είπε η κτηνίατρος. Βρήκα κτηνίατρο στην περιοχή μου για την στείρωση και απλώς περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή. Θα την κρατήσει μια μέρα στο ιατρείο.
Με τα γατάκια όλα καλά. Τρώνε 6 φορές τη μέρα και τα "κάνουν " άλλες τόσες. Καθάρισα το δωμάτιο 48 ώρες μετά το αντιπαρασιτικό και άλλες 2 φορές μετά γιατί μου το γέμισαν σκατουλάκια. Γι αυτό και χθες τους έκανα το πρώτο τους μπάνιο και τους στέγνωσα με πιστολάκι.
Εσείς θα ξέρετε καλύτερα βέβαια, περνάω ξανά τα νιάτα μου με μωρά 4 εις τον αριθμό, μεγάλη κούραση αλλά... πολύ πολύ!!!!
Τους έβρασα κοτόπουλο με βιολογικό καροτάκι και τα έλιωσα στο μπλέντερ προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο. Ξετρελάθηκαν. Σήμερα τους έδωσα κροκέτα με λίγο νεράκι αλλά δεν είδα θερμή ανταπόκριση.
Ευχαριστώ flokatoula για την προειδοποίηση. Δε θα μπορούσα να τα πιάσω αν αργούσα λίγο ακόμη.
Κορίτσια την θηλή του μπιμπερό πώς την ανοίγουμε? Στα παιδιά μου πυράκτωνα μία βελόνα και άνοιγα τρύπα. Κάπου διάβασα ότι ανοίγουμε οριζόντια με ξυραφάκι. Τι ισχύει?
Να δώσω Εβαπορέ? Είναι 40 ημερών σήμερα!
Για την εσωτερική αποπαρασίτωση τι παίρνω? Πρέπει να μιλήσω με κτηνίατρο?
lianap- Kitten
-
Mood :
Να δώσεις ΜΟΝΟ ειδικό γάλα από petshop και οχι εβαπορέ διότι θα κάνουν διάρροια. Μπορείς να δώσεις και ξηρά τροφή weaning από petshop ή κονσέρβα για μικρά γατακια. Εσωτερική αποπαρασίτωση ειναι νομίζω νωρίς ακόμη.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Να επιμείνεις για τις κροκέτες, θα πρέπει ν' αρχίσουν να τρώνε κροκέτες για να δοθούν για υιοθεσία πιο εύκολα.
Ταψάκι με άμμο τους έχεις? Θα πρέπει επίσης να μάθουν να τα "κάνουν" στην άμμο.
Το μπιμπερό δεν ξέρω πώς ανοίγει..
Εβαπορέ όχι, όπως σου είπε η Chouzouris, μόνο ειδικό γάλα από πετ σοπ.
Όσο για την αποπαρασίτωση, δεν ξέρω αν είναι νωρίς, ίσως να μην είναι πρόβλημα να τους δώσεις την ειδική παστούλα, αλλά μίλα με κτηνίατρο για να είσαι σίγουρη.
Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σου εύχομαι!
Ταψάκι με άμμο τους έχεις? Θα πρέπει επίσης να μάθουν να τα "κάνουν" στην άμμο.
Το μπιμπερό δεν ξέρω πώς ανοίγει..
Εβαπορέ όχι, όπως σου είπε η Chouzouris, μόνο ειδικό γάλα από πετ σοπ.
Όσο για την αποπαρασίτωση, δεν ξέρω αν είναι νωρίς, ίσως να μην είναι πρόβλημα να τους δώσεις την ειδική παστούλα, αλλά μίλα με κτηνίατρο για να είσαι σίγουρη.
Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σου εύχομαι!
-
Mood :
lianap έγραψε:
Με ό,τι και να την ανοίξεις, το ίδιο είναι. Εγώ θα έκανα τρύπα με την κόψη ενός πολύ μυτερού μαχαιριού. Όμως λογικά οι θηλές του μπιμπερό πρέπει να έχουν ήδη τρυπούλα. Στο ormilac έχει μέσα στο κουτί 2 θηλές με διαφορετικά ανοίγματα, μια στενή και μια πιο μεγάλη. Επίσης μπορείς να τους βάλεις το γάλα σε πιατάκι και να δεις αν μπορούν να πιουν. Συνήθως τσαλαβουτάνε μέσα, κι ύστερα γλύφονται και το πιάνουν το νόημα.
Αν τα γατάκια είναι 40 ημερών, πρέπει να μάθουν τα τρώνε κροκέτα. Και τα δικά μου αδεσποτάκια στην αρχή ζορίστηκαν, αλλά τώρα (είναι 5-6 εβδομάδων) την τσακίζουν κανονικά. Δοκίμασε να τη μουλιάσεις σε ζεστό νεράκι για να μαλακώσει και να μπορούν να τη μασήσουν.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Παιδιά ευχαριστώ για την ανταπόκριση!
Το ormilak δεν το πίνουν. Οι θηλές που είχε μέσα δεν έχουν τρύπες.
Άρχισα να ταίζω kitten από Hills, Pro plan, Schesir, όλα κονσερβούλες και από ξηρή RC babycat 34 τώρα τελευταία μουλιάζοντας σε λίγο ζεστό νερό.
Το ένα που ήταν δυσκοίλιο του έδωσα πολύ μικρή ποσότητα πρόβειο γιαούρτι και έφαγαν και τα άλλα. Τους έφτιαξα και το φαγητό που περιγράφω πιο πάνω η έξυπνη και τώρα κάνουν σχεδόν όλα μαλακά κακάκια, λερώνονται, βρομίζουν τα πάντα και τους πλένω από τη μέση και κάτω γιατί με τα μωρομάντηλα δε φεύγει η βρώμα.
Τι να τους δώσω για να σταματήσει αυτό?
Επίσης, με τι να τα πλένω, δεν έχω πάρει ειδικό σαπούνι.
Νερό της βρύσης ή εμφιαλωμένο να πίνουν?
Το weaning, ποιας εταιρείας, κάτι πιο συγκεκριμένο μπορείς να μου πεις?
Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά! Να ξέρατε πόσο με στηρίζετε στη προσπάθεια αυτή!
Το ormilak δεν το πίνουν. Οι θηλές που είχε μέσα δεν έχουν τρύπες.
Άρχισα να ταίζω kitten από Hills, Pro plan, Schesir, όλα κονσερβούλες και από ξηρή RC babycat 34 τώρα τελευταία μουλιάζοντας σε λίγο ζεστό νερό.
Το ένα που ήταν δυσκοίλιο του έδωσα πολύ μικρή ποσότητα πρόβειο γιαούρτι και έφαγαν και τα άλλα. Τους έφτιαξα και το φαγητό που περιγράφω πιο πάνω η έξυπνη και τώρα κάνουν σχεδόν όλα μαλακά κακάκια, λερώνονται, βρομίζουν τα πάντα και τους πλένω από τη μέση και κάτω γιατί με τα μωρομάντηλα δε φεύγει η βρώμα.
Το weaning, ποιας εταιρείας, κάτι πιο συγκεκριμένο μπορείς να μου πεις?
Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά! Να ξέρατε πόσο με στηρίζετε στη προσπάθεια αυτή!
lianap- Kitten
-
Mood :
Να ξεκινήσουν να τρώνε κροκέτες, και θα σταματήσουν τα μαλακά κακάκια.
Πάντως, κάνε με ρέγουλα τις αλλαγές τροφής, γιατί όποτε τους αλλάζεις θα έχουν προβλήματα διάρροιας.
Ακόμα και μεγαλύτερα, σε ηλικία, γατιά έχουν πρόβλημα, πόσω μάλλον τα μικρά που είναι πολύ ευαίσθητο ακόμα το γαστρεντερολογικό τους.
Δεν γνωρίζω να σου πω με τί να τα πλένεις, εκτός από το ειδικό σαμπουάν.. Ίσως το νεράκι και συνεπικουρικά τα μωρομάντηλα να αρκούν αν δεν έχεις κάτι άλλο..
Νερό βρύσης άνετα πίνουν, αλλά μπορείς, αν θες, να τους δίνεις και εμφιαλωμένο.
Η weaning είναι μωρουδιακή τροφή της Royal Canin (κροκέτες που τους αρέσουν πολύ!), από την κτηνιατρική σειρά της όμως, που σημαίνει ότι δεν θα την βρεις σε όλα τα πετ σοπ, αλλά σε πετ σοπ που συνεργάζεται με κτηνίατρο.
Πάντως, κάνε με ρέγουλα τις αλλαγές τροφής, γιατί όποτε τους αλλάζεις θα έχουν προβλήματα διάρροιας.
Ακόμα και μεγαλύτερα, σε ηλικία, γατιά έχουν πρόβλημα, πόσω μάλλον τα μικρά που είναι πολύ ευαίσθητο ακόμα το γαστρεντερολογικό τους.
Δεν γνωρίζω να σου πω με τί να τα πλένεις, εκτός από το ειδικό σαμπουάν.. Ίσως το νεράκι και συνεπικουρικά τα μωρομάντηλα να αρκούν αν δεν έχεις κάτι άλλο..
Νερό βρύσης άνετα πίνουν, αλλά μπορείς, αν θες, να τους δίνεις και εμφιαλωμένο.
Η weaning είναι μωρουδιακή τροφή της Royal Canin (κροκέτες που τους αρέσουν πολύ!), από την κτηνιατρική σειρά της όμως, που σημαίνει ότι δεν θα την βρεις σε όλα τα πετ σοπ, αλλά σε πετ σοπ που συνεργάζεται με κτηνίατρο.
-
Mood :
lianap έγραψε:
Εγώ στα δικά μου αδεσποτάκια πήρα κροκέτα id της Hills κι έστρωσαν αμέσως τα κακάκια τους. Μέσα σε μια μέρα. Θα τη βρεις σε κτηνιατρείο, αν όχι σε pet shop. Μούλιασέ την και θα τη φάνε. Νεράκι βρύσης τους βάζω και πίνουν.
Με σκέτο νεράκι να τα πλένεις επίσης, τα μωρομάντηλα δεν είναι για συχνή χρήση. Εγώ δεν το ήξερα και το ένα γατάκι μου συγκάηκε.
Τώρα τις είδα τις φωτό, είναι πολύ όμορφα όλα τους!
-
Mood :
Και τα δικά σας όλα κουκλάκια είναι !!!
Μέσα στον πανικό μου ούτε πρόλαβα να σας συγχαρώ για τα υπέροχα μωρά σας, την αγάπη σας, την βοήθεια που προσφέρετε με τόση συνέπεια.
Στις κροκέτες πόσο νεράκι βάζω, π.χ. σε ένα κουπάκι βάζω μια ποσότητα κροκέτες και τις σκεπάζω με νερό? Πρέπει να είναι μαλακές, δηλ. να πιέζονται με το χέρι?
Την κροκέτα id της Hills την έχουν στο pet shop.
Είχα πάρει και την πάστα M&C Nurish-Um cat. Να δώσω και πόσο?
Αγαπητή nosyparker είμαι κι εγώ από Θεσσαλονίκη, Φάληρο. Μου λείπει πολύ ο κόσμος της, ο Βαρδάρης, το σπίτι μου, η γειτονιά μου... Εδώ ο κόσμος δεν ανοίγεται εύκολα... Εκεί μιλάς με όλους... αν και όπου ζεις εκεί πατρίς, η καρδιά μου ακούγεται βόρεια Θερμαϊκά!
πολύ πολύ!!!
Μέσα στον πανικό μου ούτε πρόλαβα να σας συγχαρώ για τα υπέροχα μωρά σας, την αγάπη σας, την βοήθεια που προσφέρετε με τόση συνέπεια.
Στις κροκέτες πόσο νεράκι βάζω, π.χ. σε ένα κουπάκι βάζω μια ποσότητα κροκέτες και τις σκεπάζω με νερό? Πρέπει να είναι μαλακές, δηλ. να πιέζονται με το χέρι?
Την κροκέτα id της Hills την έχουν στο pet shop.
Αγαπητή nosyparker είμαι κι εγώ από Θεσσαλονίκη, Φάληρο. Μου λείπει πολύ ο κόσμος της, ο Βαρδάρης, το σπίτι μου, η γειτονιά μου... Εδώ ο κόσμος δεν ανοίγεται εύκολα... Εκεί μιλάς με όλους... αν και όπου ζεις εκεί πατρίς, η καρδιά μου ακούγεται βόρεια Θερμαϊκά!
πολύ πολύ!!!
lianap- Kitten
-
Mood :
lianap έγραψε:
Ελάχιστο νεράκι ίσα που να σκεπαστούν και τις αφήνουμε 5-10 λεπτάκια να μαλακώσουν. Το νεράκι απορροφάται και φουσκώνουν.
Αυτό δεν ξέρω τι είναι.
-
Mood :
Εγώ ξέρω τι είναι.. Κάτι σα βιταμίνες για γατάκια, σωστά; Κοιτάχτε τη συσκευασία, θα αναφέρει από ποιους μηνες μπορείτε να δώσετε την πάστα καθώς και την ποσότητα
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Ωραία, αυτό κάνω με τις κροκέτες.
Η συσκευασία γράφει από 6 βδομάδων και μετά. Έχει βιταμίνες A, D, E & B, omega3, biotin, taurine & iron chelates. Αυτό το iron σίδηρος & ένα σύμπλεγμα μετάλλων, μπορεί να είναι βαρύ για το στομαχάκι τους σ' αυτή τη φάση. Θα το δώσω αργότερα.
Η συσκευασία γράφει από 6 βδομάδων και μετά. Έχει βιταμίνες A, D, E & B, omega3, biotin, taurine & iron chelates. Αυτό το iron σίδηρος & ένα σύμπλεγμα μετάλλων, μπορεί να είναι βαρύ για το στομαχάκι τους σ' αυτή τη φάση. Θα το δώσω αργότερα.
lianap- Kitten
-
Mood :
nosyparker έγραψε:lianap έγραψε:
Εγώ στα δικά μου αδεσποτάκια πήρα κροκέτα id της Hills κι έστρωσαν αμέσως τα κακάκια τους. Μέσα σε μια μέρα. Θα τη βρεις σε κτηνιατρείο, αν όχι σε pet shop. Μούλιασέ την και θα τη φάνε. Νεράκι βρύσης τους βάζω και πίνουν.
Με σκέτο νεράκι να τα πλένεις επίσης, τα μωρομάντηλα δεν είναι για συχνή χρήση. Εγώ δεν το ήξερα και το ένα γατάκι μου συγκάηκε.
Τώρα τις είδα τις φωτό, είναι πολύ όμορφα όλα τους!
Πήρα τις κονσέρβες id της Hills γιατί εκτός του ότι η κροκέτα ήταν 19? το σακουλάκι, ακόμη δε συνήθισαν την ξηρά τροφή. Τα κακάκια τους αρχίζουν και στρώνουν. Θέλω να σε ρωτήσω την id την έδωσες μόνο 3 μέρες ή συνέχεια? Το ένα, πριν την id, τις τελευταίες φορές έκανε τελείως ρευστά. Η κτηνίατρος είπε ότι η "τούρτα", (μαλακά κακά) σημαίνει γι αυτούς διάρροια. Επίσης μου πρότεινε ρύζι λαπά, ρυζόνερο, κοτόπουλο βραστό στο μπλέντερ αντικαθιστούν την id. Μετά πρέπει να κατασταλάξουμε σε μια κροκέτα για να μην έχουμε τα ίδια.
Ξεκινήσαμε χθες την πάστα για εσωτερική αποπαρασίτωση με υπόδειξη κτηνιάτρου.
Την weaning της RC δε μπορώ να τη βρω. Εσείς από που την παίρνεται?
lianap- Kitten
-
Mood :
Καλησπέρα
Η μανούλα στειρώθηκε σε κτηνίατρο της περιοχής. Έμεινε στο σπίτι μας 5 μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Παίρνει ακόμη και σήμερα την αντιβίωση της και δεν έχει πειράξει καθόλου τα ράμματα ούτε είχε μέχρι στιγμής καμία επιπλοκή ή μόλυνση. Επιπλέον, μετά την πρώτη κρύα συνάντηση, τα βρήκαν ξανά με το αρσενικό και γλύφουν και αγκαλιάζουν το ένα το άλλο.
Τα μωρά μεγάλωσαν και χαίρουν άκρας υγείας και ευτυχίας!
Ήρθε όμως η ώρα να τα αποχωριστούμε ....
Θα βάλουμε αγγελία αρχικά για τα 3 γατάκια (Δε θέλω να δώσω κανένα). Το 4ο θα κάνουμε μία προσπάθεια να το κρατήσουμε εμείς (λόγω ιστορικού αλλεργίας, που ακόμη δεν εμφανίστηκε σε μένα περιέργως..) Αν υπάρξει πρόβλημα θα το δώσουμε κι αυτό.
Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε τι να προσέξω με τους ανθρώπους που θα ενδιαφερθούν. Πως θα καταλάβω αν το ενδιαφέρον τους είναι πραγματικό. Διάβασα σε ένα site ότι δεν πρέπει να τα δίνουμε σ' αυτούς που παίρνουν από άλλες πόλεις και λένε ότι στην πόλη τους δεν έχει αδέσποτα. Μου συνέβη την πρώτη φορά που γέννησε η γατούλα, πήραν 2 διαφορετικοί απ' την ίδια πόλη και μου είπαν ακριβώς αυτό.
Επίσης ο τρόπος με την υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας, διασφαλίζει κάτι?
Σας παρακαλώ βοηθήστε και σεις να δοθούν τα μωράκια. Κι αν κάποιος από σας ενδιαφερθεί μπορεί να μας επισκεφθεί για να δει τις ομορφιές μας από κοντά. Θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα πάνε σε καλά χέρια.
Είναι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους αυτή της υιοθεσίας. Θέλω με όλη μου την καρδιά να είναι ευτυχισμένα και περισσότερο από ότι είναι κοντά μας
Σας είμαι ευγνώμων για την βοήθεια σας! Να είστε όλοι καλά!
Η μανούλα στειρώθηκε σε κτηνίατρο της περιοχής. Έμεινε στο σπίτι μας 5 μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Παίρνει ακόμη και σήμερα την αντιβίωση της και δεν έχει πειράξει καθόλου τα ράμματα ούτε είχε μέχρι στιγμής καμία επιπλοκή ή μόλυνση. Επιπλέον, μετά την πρώτη κρύα συνάντηση, τα βρήκαν ξανά με το αρσενικό και γλύφουν και αγκαλιάζουν το ένα το άλλο.
Τα μωρά μεγάλωσαν και χαίρουν άκρας υγείας και ευτυχίας!
Ήρθε όμως η ώρα να τα αποχωριστούμε ....
Θα βάλουμε αγγελία αρχικά για τα 3 γατάκια (Δε θέλω να δώσω κανένα). Το 4ο θα κάνουμε μία προσπάθεια να το κρατήσουμε εμείς (λόγω ιστορικού αλλεργίας, που ακόμη δεν εμφανίστηκε σε μένα περιέργως..) Αν υπάρξει πρόβλημα θα το δώσουμε κι αυτό.
Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε τι να προσέξω με τους ανθρώπους που θα ενδιαφερθούν. Πως θα καταλάβω αν το ενδιαφέρον τους είναι πραγματικό. Διάβασα σε ένα site ότι δεν πρέπει να τα δίνουμε σ' αυτούς που παίρνουν από άλλες πόλεις και λένε ότι στην πόλη τους δεν έχει αδέσποτα. Μου συνέβη την πρώτη φορά που γέννησε η γατούλα, πήραν 2 διαφορετικοί απ' την ίδια πόλη και μου είπαν ακριβώς αυτό.
Επίσης ο τρόπος με την υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας, διασφαλίζει κάτι?
Σας παρακαλώ βοηθήστε και σεις να δοθούν τα μωράκια. Κι αν κάποιος από σας ενδιαφερθεί μπορεί να μας επισκεφθεί για να δει τις ομορφιές μας από κοντά. Θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα πάνε σε καλά χέρια.
Είναι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους αυτή της υιοθεσίας. Θέλω με όλη μου την καρδιά να είναι ευτυχισμένα και περισσότερο από ότι είναι κοντά μας
Σας είμαι ευγνώμων για την βοήθεια σας! Να είστε όλοι καλά!
lianap- Kitten
-
Mood :
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» αδεσποτακια ΜΟΥ
» τα αδεσποτακια της εκκλησιας
» τα αδεσποτακια της γειτονιας μου!!
» Αδεσποτάκια και Πανσέληνος
» Τα αδεσποτάκια που σημάδεψαν τη ζωή μας!
» τα αδεσποτακια της εκκλησιας
» τα αδεσποτακια της γειτονιας μου!!
» Αδεσποτάκια και Πανσέληνος
» Τα αδεσποτάκια που σημάδεψαν τη ζωή μας!
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios