Χρειαζομαστε βοηθεια!
+7
doremi
tzelacat
SuperCatz
enoplos
marinaki.gataki
Chouzouris
jovanita
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Χρειαζομαστε βοηθεια!
Καλησπέρα σε όλους!!! εδω και περιπου 2-3 βδομαδες βρηκα 3 μικρα γατακια στα σκουπίδια και τα πηρα με πολύ κοπο στο σπιτι μιας και ηταν αγρια και ζωριστηκα μεχρι να καταφερω να τα πιασω. ηταν φοβισμενα.
Τωρα πρεπει να ειναι περιπου 2 μηνων, ειναι στην αυλή ελεύθερα αλλά το κακο ειναι οτι πανε και στο δρομο. το γατι με το σταχτι χρωμα ειναι το μονο που δεν μου καθετε για να το πιασω, παρα μονο οταν τρωει. πιστευω θα ημερεψει.
Το γατακι που ψαχνω να βρω σπιτι επειγοντως ειναι αυτο με το πολυ ασπρο χρωμα, μιας και το σταχτι δεν πιανετε και το αλλο το αρρωστο δεν ξερω τι θα γινει.
πριν μιαμιση εβδομαδα οταν εφευγα ηταν το ενα απο τα 3 στη μεση του δρομου και δεν κουνιοταν, του φωναζα και αυτο τιποτα, μονο με κοιτουσε. το συγκεκριμενο το εχανα για καποιες μερες. πηγα και το πηρα και ηταν σκελετωμενο και δεν μπορουσε να σταθει στα ποδια του, του εβαλα ξηρα τροφη αλλα δεν αγγιξε, οταν ομως του εβαλα κονσερβα μπηκε ολο μεσα στο πιατο και δεν αφησε τιποτα!! με τα πολλα καθε μερα απο τοτε τρωει κανονικα και εχει και ορεξη και τρεχει πανω κατω και μου κανει απιστευτες χαρές. μολις πριν λιγα λεπτα το χαιδευα το γατακι και ειδα οτι στο πισω ποδαρακι του εχει κατι μεγαλο σαν ογκο. τι μπορει να ειναι? τι να κανω??
οριστε και φωτογραφια του
Τωρα πρεπει να ειναι περιπου 2 μηνων, ειναι στην αυλή ελεύθερα αλλά το κακο ειναι οτι πανε και στο δρομο. το γατι με το σταχτι χρωμα ειναι το μονο που δεν μου καθετε για να το πιασω, παρα μονο οταν τρωει. πιστευω θα ημερεψει.
Το γατακι που ψαχνω να βρω σπιτι επειγοντως ειναι αυτο με το πολυ ασπρο χρωμα, μιας και το σταχτι δεν πιανετε και το αλλο το αρρωστο δεν ξερω τι θα γινει.
πριν μιαμιση εβδομαδα οταν εφευγα ηταν το ενα απο τα 3 στη μεση του δρομου και δεν κουνιοταν, του φωναζα και αυτο τιποτα, μονο με κοιτουσε. το συγκεκριμενο το εχανα για καποιες μερες. πηγα και το πηρα και ηταν σκελετωμενο και δεν μπορουσε να σταθει στα ποδια του, του εβαλα ξηρα τροφη αλλα δεν αγγιξε, οταν ομως του εβαλα κονσερβα μπηκε ολο μεσα στο πιατο και δεν αφησε τιποτα!! με τα πολλα καθε μερα απο τοτε τρωει κανονικα και εχει και ορεξη και τρεχει πανω κατω και μου κανει απιστευτες χαρές. μολις πριν λιγα λεπτα το χαιδευα το γατακι και ειδα οτι στο πισω ποδαρακι του εχει κατι μεγαλο σαν ογκο. τι μπορει να ειναι? τι να κανω??
οριστε και φωτογραφια του
Απ: Χρειαζομαστε βοηθεια!
Δεν ξέρω... Καλύτερα να το δει γιατρός.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
πηγαινε το στον γιατρο
marinaki.gataki- Junior Cat
-
Τόπος : Γατοπαρανυθενια πολιτεια
Αριθμός γατουνίων : αυτη την στιγμη κανενα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιρακι για να κανουμε την γατοβολτα μας
Motto : ασέ το αύριο ξέχνα το χθες κοίτα το σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2011
Mood :
jovanita έγραψε:θα το παω αυριο το πρωι και θα σας ενημερωσω με οτι μου πει
enoplos- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : ΒΟΙΩΤΙΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 τον JUINOR
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΟΛΟΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΟΥ.
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/09/2011
Mood :
σας εχω νεοτερα!! το πηγα στην κτηνιατρο το πρωι και ειναι υγιεστατο το μικρουλι!
το γρομπαλακι που ειχε ηταν μου ειπε καποια φλεγμονη που εγινε απο χτυπημα. του εκανε ενεση με αντιβιωση μακρας διαρκειας. σε μια βδομαδα αν υπαρχει ακομα θα το ξαναπαω μου ειπε. επισης ειχε παααρα πολλα σκουλικακια και ετσι του δωσαμε και χαπι για τα σκουλικακια και αχινοκοκο. τωρα ψαχνουμε για να βρουμε σπιτακι και σε αυτο!!
το γρομπαλακι που ειχε ηταν μου ειπε καποια φλεγμονη που εγινε απο χτυπημα. του εκανε ενεση με αντιβιωση μακρας διαρκειας. σε μια βδομαδα αν υπαρχει ακομα θα το ξαναπαω μου ειπε. επισης ειχε παααρα πολλα σκουλικακια και ετσι του δωσαμε και χαπι για τα σκουλικακια και αχινοκοκο. τωρα ψαχνουμε για να βρουμε σπιτακι και σε αυτο!!
αχ τι ωραια παλυ καλα που ειναι καλα
marinaki.gataki- Junior Cat
-
Τόπος : Γατοπαρανυθενια πολιτεια
Αριθμός γατουνίων : αυτη την στιγμη κανενα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιρακι για να κανουμε την γατοβολτα μας
Motto : ασέ το αύριο ξέχνα το χθες κοίτα το σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2011
Mood :
καλημερα!! λοιπον δε σας ειχα πει νεωτερα! το γατακι δεν χρειαστηκε να το ξαναπαω στο κτηνιατρο γιατι το γρομπαλακι που ειχε την δευτερη κιολας μερα εξαφανιστηκε!!
τα ασχημα νεα ειναι οτι: χτες που ειχα παει σπιτι ειδα το μουτρακι του και ηταν γεματο σαλια! δεν εχει πληγη η τιποτα αλλα απλα γεματο σαλια μπροστα στο στομα, στην μυτη απο κατω, το θετικο ειναι οτι παιζει συνεχεια, τρωει, πινει... δεν ξερω τι μπορει να εχει! καμια ιδεα κανεις??
τα ασχημα νεα ειναι οτι: χτες που ειχα παει σπιτι ειδα το μουτρακι του και ηταν γεματο σαλια! δεν εχει πληγη η τιποτα αλλα απλα γεματο σαλια μπροστα στο στομα, στην μυτη απο κατω, το θετικο ειναι οτι παιζει συνεχεια, τρωει, πινει... δεν ξερω τι μπορει να εχει! καμια ιδεα κανεις??
Εμένα μου έχει τύχει, αλλά ήταν από στρεσάρισμα..
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
δεν ξερω τι να κανω... κανονικα πρεπει να το παω στο γιατρο γιατι εχει χειροτερεψει αλλα....
πηγαινε στον γιατρο για καλο και για κακο ποτε δεν ξερεις απο κατι απλο μεχρι να ειναι κατι πιο σοβαρο,για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο.
enoplos- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : ΒΟΙΩΤΙΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 τον JUINOR
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΟΛΟΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΟΥ.
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/09/2011
Mood :
enoplos έγραψε:πηγαινε στον γιατρο για καλο και για κακο ποτε δεν ξερεις απο κατι απλο μεχρι να ειναι κατι πιο σοβαρο,για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο.
+1000 ειδικά από τη στιγμή που λες ότι έχει χειροτερέψει.
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
δικιο εχεις αλλα δεν εχω την δυνατοτητα γιατι ειμαι ταπι και ψυχραιμη που λενε, αν το παω σιγουρα θα μου δωσει αντιβιωση απο οτι μου ειπε πριν λιγο που μιλησαμε στο τηλεφωνο με την κτηνιατρο συνεπως μετα δεν θα εχω για να τους παρω τροφη. και ουτε ενας απο τη γειτονια δεν συγκινειτε μια φορα να τα ταισει και ειναι 3 μικρα με την μανα τους και λιγο παρακατω στους καδους αλλη μια που γεννησε προσφατα, δεν μπορω να τα αφησω χωρις φαγητο!
απο το τηλ μου ειπε οτι αν ειναι ιωση που του εκανε στοματιτιδα, μονο η αντιβιωση κανει 15 ευρω χωρια αν θα μου παρει επισκεψη..
Ίσως να έφαγε ή να έγλειψε κάτι που δεν έπρεπε
tzelacat- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Motto : There are few things in life more heartwarming than to be welcomed by a cat
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2010
Mood :
jovanita έγραψε:δικιο εχεις αλλα δεν εχω την δυνατοτητα γιατι ειμαι ταπι και ψυχραιμη που λενε, αν το παω σιγουρα θα μου δωσει αντιβιωση απο οτι μου ειπε πριν λιγο που μιλησαμε στο τηλεφωνο με την κτηνιατρο συνεπως μετα δεν θα εχω για να τους παρω τροφη. και ουτε ενας απο τη γειτονια δεν συγκινειτε μια φορα να τα ταισει και ειναι 3 μικρα με την μανα τους και λιγο παρακατω στους καδους αλλη μια που γεννησε προσφατα, δεν μπορω να τα αφησω χωρις φαγητο!
Τη γιατρό, προφανέστατα, την ξέρεις, γι' αυτό θεωρώ ότι υπάρχει η οικειότητα να της ζήτησεις μια πίστωση χρόνου για να την πληρώσεις σε κάποιες μέρες, όταν θα μπορείς, και δε νομίζω να έχει πρόβλημα.jovanita έγραψε:απο το τηλ μου ειπε οτι αν ειναι ιωση που του εκανε στοματιτιδα, μονο η αντιβιωση κανει 15 ευρω χωρια αν θα μου παρει επισκεψη..
Άλλωστε και η ίδια δε νομίζω να θέλει να χαθεί ένα γατί γιατί δεν μπορούσε να την πληρώσει άμεσα ο πελάτης της.
tzelacat έγραψε: Ίσως να έφαγε ή να έγλειψε κάτι που δεν έπρεπε
+1
Και μπορεί να είναι επικίνδυνο εως μοιραίο.
-
Mood :
το πηγα! μολις τωρα γυρισαμε! εχει απ οτι καταλαβα καποια ιωση και εγινε στοματιτιδα και στη συνεχεια θα τυφλωνοταν! μου εδωσε χαπια να του δινω για 10 μερες. δεν μου πηρε τιποτα η γυναικα! και τα χαπια δωρο μου τα εκανε...να 'ναι καλα
jovanita έγραψε:το πηγα! μολις τωρα γυρισαμε! εχει απ οτι καταλαβα καποια ιωση και εγινε στοματιτιδα και στη συνεχεια θα τυφλωνοταν! μου εδωσε χαπια να του δινω για 10 μερες. δεν μου πηρε τιποτα η γυναικα! και τα χαπια δωρο μου τα εκανε...να 'ναι καλα
Χαίρομαι πάρα πολύ και που το πρόλαβες και που υπάρχουν σωστοί γιατροί ακόμα. Περαστικά του
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
ευτυχώς που την πήγες!!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
σας εχω ευχαριστα νεα!! η θεραπεια σχεδον τελειωσε, 3 χαπια εμειναν ακομα να παρει ο μικρος και ..... σημερα το πρωι πηγε στο νεο του σπιτακι!!! ειναι 2 υπεροχοι ανθρωποι με 2 παιδακια και δεν μπορειτε να φανταστειτε πως το γατι πηγε στο κοριτσακι που ειναι 17 μηνων και του τριβωταν μεσα στο προσωπο!! αγκαλιες, φιλια και δε συμμαζευεται!! πολυ χαρηκα γιατι ειναι οντως υπεροχο γατι!
τωρα εχω ακομα το αδερφακι του που ψαχνει σπιτι!
τωρα εχω ακομα το αδερφακι του που ψαχνει σπιτι!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Πολύ όμορφα νέα πάντα τέτοια
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Μπράβο! Καλή ζωή να έχει το μικρό!
-
Mood :
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Αυτά τα νέα είναι καταπλικτικά!! καλίτερα που το γατάκι βρίκε ένα σπίτι !!
Theodora- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2011
Mood :
Παρόμοια θέματα
» SOS ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!
» Βοηθεια βοηθεια!! Πως μπορω να συγκεντρωσω λεφτα για στειρωση αδεσποτων στην μυκονο?
» ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΑΤΑΚΙ
» Είμαστε με τον ομφάλιο και χρειαζόμαστε ψυχολογική υποστήριξη!!!
» Χρειαζομαστε ολοι μια νοτα απο αισιοδοξια...γνωριστε τον πραγματικο ΗΡΩΑ
» Βοηθεια βοηθεια!! Πως μπορω να συγκεντρωσω λεφτα για στειρωση αδεσποτων στην μυκονο?
» ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΑΤΑΚΙ
» Είμαστε με τον ομφάλιο και χρειαζόμαστε ψυχολογική υποστήριξη!!!
» Χρειαζομαστε ολοι μια νοτα απο αισιοδοξια...γνωριστε τον πραγματικο ΗΡΩΑ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios