SOS σκουλίκια ??? και τι σκουλίκια ???
+10
XIONIS
nosyparker
Chouzouris
Milly
natalouko
Πούπσυ
Anatoli
alex..niaou
doremi
MouSouDa
14 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: SOS σκουλίκια ??? και τι σκουλίκια ???
Μπράβο που είναι καλά το παιδί!!!
Το χάπι για τα ενδοπαράσιτα πρέπει απαραιτήτως να το παίρνουν κάθε 3 μήνες..
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Να είσαι καλά Nosy μας Ευχαριστούμε
Xionis να με έβλεπες πώς έκανα όταν το είδα ...
Αφού το εξαφάνισα ΑΚΑΡΙΑΙΑ γιατί τρελάθηκα απ την αηδία και τον φόβο !!! (μετά το μετάνοιωσα βέβαια )
Τεσπα .. Τέλος καλό όλα καλά, πιστεύω και εύχομαι (περιμένω και τα αποτελέσματα των εξετάσεων το απόγευμα για να σιγουρευτώ)
Xionis να με έβλεπες πώς έκανα όταν το είδα ...
Αφού το εξαφάνισα ΑΚΑΡΙΑΙΑ γιατί τρελάθηκα απ την αηδία και τον φόβο !!! (μετά το μετάνοιωσα βέβαια )
Τεσπα .. Τέλος καλό όλα καλά, πιστεύω και εύχομαι (περιμένω και τα αποτελέσματα των εξετάσεων το απόγευμα για να σιγουρευτώ)
MouSouDa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 1 στον ουρανο και 1 δίπλα μου (η Βασίλισσα Δρένια στην ψυχή μου ! και ο Rudy ο ηρωικός χορευτής της ζωής)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιράκι, λιακάδες, ζέστη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλα είναι ευτυχισμένα εκεί που είναι !
Motto : que sera sera !!
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/10/2010
Mood :
natalouko έγραψε:Μπράβο που είναι καλά το παιδί!!!
Στερνή μου γνώση να σ είχα πρώτα .... Πούπσυ μας, ευχαριστούμε
-
Αριθμός γατουνίων : 1 στον ουρανο και 1 δίπλα μου (η Βασίλισσα Δρένια στην ψυχή μου ! και ο Rudy ο ηρωικός χορευτής της ζωής)
Mood :
Ευτυχώς που δεν μπορώ να δω φωτό από εδώ, αν κρίνω από την αντίδραση των κοριτσιών!
Κρατάω το ότι το Ρουντίνι είναι κάθε μέρα και καλύτερα , κι εύχομαι καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις του!
Κρατάω το ότι το Ρουντίνι είναι κάθε μέρα και καλύτερα , κι εύχομαι καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις του!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Το Dipylidium caninum ανήκει στις ταινίες (όπως έχω γράψει και στη προηγούμενη σελίδα) και μεταδίδεται στις γάτες με τους ψύλλους. Η μόλυνση περνά σε μια γάτα όταν καταπιεί ένα μολυσμένο ψύλλο κατά την διάρκεια του καθαρισμού του τριχώματός της με την γλώσσα. Μια γάτα μολυσμένη με ψύλλους έχει μολυνθεί σίγουρα και με Dipylidium, και το αντίστροφο.
Επομένως όχι μόνο εσωτερική αποπαρασίτωση αλλά και τακτική εξωτερική αποπαρασίτωση
Όλα να πάνε καλά και με τις εξετάσεις του.
Επομένως όχι μόνο εσωτερική αποπαρασίτωση αλλά και τακτική εξωτερική αποπαρασίτωση
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
SuperCatz έγραψε:Ευτυχώς που δεν μπορώ να δω φωτό από εδώ, αν κρίνω από την αντίδραση των κοριτσιών!
-
Mood :
Milly έγραψε:Το Dipylidium caninum ανήκει στις ταινίες (όπως έχω γράψει και στη προηγούμενη σελίδα) και μεταδίδεται στις γάτες με τους ψύλλους. Η μόλυνση περνά σε μια γάτα όταν καταπιεί ένα μολυσμένο ψύλλο κατά την διάρκεια του καθαρισμού του τριχώματός της με την γλώσσα. Μια γάτα μολυσμένη με ψύλλους έχει μολυνθεί σίγουρα και με Dipylidium, και το αντίστροφο.
Την εξωτερική την κάνω συχνά (frontline) ακόμη και χωρίς λόγο ... για την εσωτερική όμως νόμιζα ότι την κάνουμε μία φορά όταν είναι μωράκια, ή και μετά, όταν και αν για κάποιο λόγο ζήσει σε εξωτερικούς χώρους το γατούνι. Άσχετη ε ??? Δεν μου το επισήμανε όμως και κανένας ίσως γιατί το θεωρούν όλοι αυτονόητο.
Milly μας, θα σας πώ το απόγευμα τα αποτελέσματα.
-
Mood :
Περαστικά στον Ρούντυ
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Ο Χριστος και η Παναγια! Τι πραγμα ηταν αυτο!
Περαστικα σας!
Περαστικα σας!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνετε έτσι, για κολιέ από μαργαριταράκια μου φαίνεται με σχήμα ρυζιού.
Περαστικά του γλύκα
Περαστικά του γλύκα
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Πω πω........................
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Το λοιπόν ... μόλις συνειδητοποίησα ότι το πρωί έκανα ένα λάθος και αποκάλεσα την Natalouko .. Πούπσυ .. Σόρρυ για το λάθος αλλά όταν γράφω απ την δουλειά τα παθαίνω κάτι τέτοια.
Οι εξετάσεις μας βγήκαν όλες καλές εκτός απ τα λευκά που είναι 17.500 αντί για 10.000 - 10.500 και αυτό σημαίνει, όπως μου είπε ο γιατρός μας, ότι το Ρουντίνι το παλεύει το θέμα ... αντιστέκεται δηλαδή ο οργανισμός του, γι αυτό και σύστησε να τον βοηθήσουμε με μία αντιβίωση Augmentin αυτή τη φορά, 80-100 mg την ημέρα μου είπε.
Πήγα κι εγώ στο φαρμακείο και η μόνη εκδοχή του Augmentin για τέτοιες δοσολογίες ήταν το σιρόπι. Όλα καλά μέχρι εδώ ... και μετά ???? ΜΑΧΗ με το Ρουντίνι για να το πάρει ...
Το μισό το έφτυσε .. δεν έλεγε να το καταπιεί με ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ .. όλο σάλια έβγαζε και έκανε σαν να το μασούσε και του τρέχανε τα ζουμιά
Κανένα κόλπο κανείς για να τα καταφέρω λίγο καλύτερα ???
Η διάθεσή του και η όρεξή του και οι φυσικές του λειτουργίες είναι ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
Τρελάθηκα από χαρά όταν με το που άνοιξα την πόρτα τον είδα να κατεβαίνει τρέχοντας τα σκαλιά και να έρχεται κοντά μου (στο ονυχοδρόμιο πήγε αλλά εμείς έτσι εκδηλώνουμε την χαρά μας όπως επίσης και σκάβοντας με μανία την άμμο μας ή και ΄πετώντας τις κροκέτες μας εξω απ το κουπάκι μας )
Οι εξετάσεις μας βγήκαν όλες καλές εκτός απ τα λευκά που είναι 17.500 αντί για 10.000 - 10.500 και αυτό σημαίνει, όπως μου είπε ο γιατρός μας, ότι το Ρουντίνι το παλεύει το θέμα ... αντιστέκεται δηλαδή ο οργανισμός του, γι αυτό και σύστησε να τον βοηθήσουμε με μία αντιβίωση Augmentin αυτή τη φορά, 80-100 mg την ημέρα μου είπε.
Πήγα κι εγώ στο φαρμακείο και η μόνη εκδοχή του Augmentin για τέτοιες δοσολογίες ήταν το σιρόπι. Όλα καλά μέχρι εδώ ... και μετά ???? ΜΑΧΗ με το Ρουντίνι για να το πάρει ...
Το μισό το έφτυσε .. δεν έλεγε να το καταπιεί με ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ .. όλο σάλια έβγαζε και έκανε σαν να το μασούσε και του τρέχανε τα ζουμιά
Η διάθεσή του και η όρεξή του και οι φυσικές του λειτουργίες είναι ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
Τρελάθηκα από χαρά όταν με το που άνοιξα την πόρτα τον είδα να κατεβαίνει τρέχοντας τα σκαλιά και να έρχεται κοντά μου (στο ονυχοδρόμιο πήγε αλλά εμείς έτσι εκδηλώνουμε την χαρά μας όπως επίσης και σκάβοντας με μανία την άμμο μας ή και ΄πετώντας τις κροκέτες μας εξω απ το κουπάκι μας )
-
Mood :
MouSouDa έγραψε:
Bάλε το σιρόπι σε σύριγγα και πιάστον στον ύπνο. Εκεί που τον βλέπεις ότι είναι μισοκοιμισμένος, του χαϊδεύεις το κεφαλάκι (και καλά), του πιάνεις το σαγόνι, του χώνεις τη σύρριγα απ' το πλάι και του δίνεις το σιρόπι. Ούτε που θα καταλάβει τι έγινε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nosyparker στις Τρι Δεκ 06, 2011 8:42 pm, 1 φορά
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Αυτά τραβάμε με το σιρόπι ! άλλη εκδοχή είναι να το βάζεις λίγο λίγο στο ποδαράκι του για να το γλύφει από εκεί, αλλά πιστεύω ότι μόνο με τη σύριγγα στο στόμα γίνεται δουλειά. Φρόντισε μήπως τον προλάβεις χαλαρό να κοιμάται του ανοίγεις απαλά αλλά γρήγορα το στόμα και στοχεύεις. Βέβαια και΄έτσι απώλειες θα έχεις.
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Μαρία, μήπως να ρωτήσεις τον γιατρό για μια εναλλακτική αντιβίωση, αν είναι να έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με τον Ρούντυ?
Κατά τ' άλλα μπράβο σας, και περαστικά κι αγύριστα!
Κατά τ' άλλα μπράβο σας, και περαστικά κι αγύριστα!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
nosyparker έγραψε:MouSouDa έγραψε:
Bάλε το σιρόπι σε σύριγγα και πιάστον στον ύπνο. Εκεί που τον βλέπεις ότι είναι μισοκοιμισμένος, του χαϊδεύεις το κεφαλάκι (και καλά), του πιάνεις το σαγόνι, του χώνεις τη σύρριγα απ' το πλάι και του δίνεις το σιρόπι. Ούτε που θα καταλάβει τι έγινε.
Σύμπτωση απόψεων
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
doremi έγραψε:
Σύμπτωση απόψεων
Ο παλιός είν' αλλιώς!
-
Mood :
Axx τι ωραία που ακούγονται όταν τα διαβάζω ... και να φανταστείτε ότι είδα και τα βιντεάκια της Nozy στο ανάλογο topic αλλά δεν τα κατάφερα ... Ελπίζω να τα καταφέρω αύριο !
Αυτό που με "εξιτάρισε" ήταν η τακτική του παγώματος του σιροπιού Αλλά δεν θα το κάνω αν δεν ρωτήσω πρώτα αν κάνει να παγώσω την συγκεκριμένη αντιβίωση.
Το χάπι πάντα μου φαίνεται πιο εύκολο αλλά είχε σε 1 gram ή 650 mg οπότε θα έπρεπε να τα κάνω σκόνη και να υπολογίσω στο περίπου τα 100 mg που πρέπει να δώσω στο Ρουντίνι μου ...
Αυτό που με "εξιτάρισε" ήταν η τακτική του παγώματος του σιροπιού Αλλά δεν θα το κάνω αν δεν ρωτήσω πρώτα αν κάνει να παγώσω την συγκεκριμένη αντιβίωση.
Το χάπι πάντα μου φαίνεται πιο εύκολο αλλά είχε σε 1 gram ή 650 mg οπότε θα έπρεπε να τα κάνω σκόνη και να υπολογίσω στο περίπου τα 100 mg που πρέπει να δώσω στο Ρουντίνι μου ...
-
Mood :
Μαρία, υπάρχει και η γνωστή τεχνική τυλίγματος "γατοσουβλάκι" Θα χρειαστείς μεγάλη πετσέτα βέβαια για τον Ρούντυ, αλλά δοκίμασέ το κι αυτό, δε χάνεις τίποτα.
-
Mood :
Αν το έβαζες σε λίγη κονσέρβα?
Live long and pawspurr!...
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
nosyparker έγραψε:Μαρία, υπάρχει και η γνωστή τεχνική τυλίγματος "γατοσουβλάκι" Θα χρειαστείς μεγάλη πετσέτα βέβαια για τον Ρούντυ, αλλά δοκίμασέ το κι αυτό, δε χάνεις τίποτα.
Το έκανα κι αυτό με την κουβερτούλα του καναπέ αλλά το Ρουντίνι είναι μεγαααααλο κι εγώ μόνη και τραυματισμένη στην δεξιά παλάμη (κάηκα στο τζάκι πρίν από περίπου 1,5 μήνα και το δέρμα μου είναι σαν τσιγαρόχαρτο τώρα) αφού για να καταλάβεις φοράω τα δερμάτινα γάντια μου όταν του δίνω φάρμακα γιατί μου την κατάφερε την γρατζουνιά στην πληγή μου στις αρχές και ακόμη δεν έχει κλεισει καλα καλα Ζήν επικινδύνως
Δηλαδή βρε παιδιά τα είδατε κι εσείς ευχάριστα να νέα μας ε ?? δεν είμαι μόνο εγώ που αναθάρρησα δηλαδή ...
Αυτό που λένε "όταν καείς με τον χυλό φυσάς και το γιαούρτι" .... Σας ομολογώ ότι τρομοκρατήθηκα
Τις τελευταίες 4 μέρες μου ήρθαν στο μυαλό τα περσινά ... και ήταν και τις ίδιες ημερομηνίες (σήμερα θυμήθηκα που πέρισυ στον Νίκο τον γιατρό μας του ευχήθηκα κλαίγοντας ...) Διάβασα ξανά την ιστορία της Δρενιούλας μου κι έκλαψα ... και με βλέπω ένα χρόνο μετά να παλεύω πάλι με φάρμακα και εξετάσεις αίματος και εμετούς ... σορρυ
-
Mood :
Όταν του δίνεις την αντιβίωση βγάζει αφρούς από το στόμα του?? Γιατί αν είναι έτσι μάλλον έχει δυσανεξία σε αυτή την αντιβίωση και πρέπει να σου πει ο γιατρός μια άλλη...
-
Mood :
Chouzouris έγραψε:Αν το έβαζες σε λίγη κονσέρβα?
ΧΑΑΑ δεν εχεις ιδέα απο Ρουντίνι μου φαίνεται Εδώ λίγο νεράκι του πρόσθεσα στην κονσέρβα φοβούμενη την αφυδάτωση και την παράτησε στην μέση
-
Mood :
natalouko έγραψε:Όταν του δίνεις την αντιβίωση βγάζει αφρούς από το στόμα του?? Γιατί αν είναι έτσι μάλλον έχει δυσανεξία σε αυτή την αντιβίωση και πρέπει να σου πει ο γιατρός μια άλλη...
ΟΟΟΟπα ... λές ??? Ισχύει κάτι τέτοιο ??? Αύριο πρωί τηλέφωνο στον Νικ (ας τον αφήσω να διασκεδάσει την γιορτή του σήμερα)
Ναταλούκο
-
Mood :
Παρακαλώ!! Επειδή την έχουμε πάθει και εμείς έτσι με αρκετές αντιβιώσεις, το ξέρω τώρα πια..MouSouDa έγραψε:natalouko έγραψε:Όταν του δίνεις την αντιβίωση βγάζει αφρούς από το στόμα του?? Γιατί αν είναι έτσι μάλλον έχει δυσανεξία σε αυτή την αντιβίωση και πρέπει να σου πει ο γιατρός μια άλλη...
ΟΟΟΟπα ... λές ??? Ισχύει κάτι τέτοιο ??? Αύριο πρωί τηλέφωνο στον Νικ (ας τον αφήσω να διασκεδάσει την γιορτή του σήμερα)
Ναταλούκο
-
Mood :
MouSouDa έγραψε:Τις τελευταίες 4 μέρες μου ήρθαν στο μυαλό τα περσινά ... και ήταν και τις ίδιες ημερομηνίες (σήμερα θυμήθηκα που πέρισυ στον Νίκο τον γιατρό μας του ευχήθηκα κλαίγοντας ...) Διάβασα ξανά την ιστορία της Δρενιούλας μου κι έκλαψα ... και με βλέπω ένα χρόνο μετά να παλεύω πάλι με φάρμακα και εξετάσεις αίματος και εμετούς ... σορρυ
-
Mood :
-
Mood :
περαστικα στο Ρουντάκι!SuperCatz έγραψε:MouSouDa έγραψε:Τις τελευταίες 4 μέρες μου ήρθαν στο μυαλό τα περσινά ... και ήταν και τις ίδιες ημερομηνίες (σήμερα θυμήθηκα που πέρισυ στον Νίκο τον γιατρό μας του ευχήθηκα κλαίγοντας ...) Διάβασα ξανά την ιστορία της Δρενιούλας μου κι έκλαψα ... και με βλέπω ένα χρόνο μετά να παλεύω πάλι με φάρμακα και εξετάσεις αίματος και εμετούς ... σορρυ
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Πούπσυ μας
Σήμερα το πρωί ήταν ακόμη λίγο καλύτερα το Ρουντίνι μου ! Έγινε και επιτυχώς η επιχείρηση "σιρόπι" (του έδωσα μισή δόση σαν συμπλήρωμα μετά τα χθεσινοβραδυνά φτυσίματα) βεβαίως δεν έχει ανακάμψει εντελώς ..
Παρατηρώ κάποιες νέες συνήθειες και αντιδράσεις, όπως αυτή που τρέχει κοντά μου μόλις γυρνάω, ή το ότι προτιμάει τώρα να κάθεται επάνω στο κρεβάτι μου και οχι στο κρεβατάκι του και το ότι με ακολουθεί όπου πάω εκτός απ όταν κατεβαίνω στο PC στο ισόγειο όπου είχα και τον μικρούλη Βαλεντίνο
Γενικώς πάντως είμαι αισιόδοξη
Σήμερα το πρωί ήταν ακόμη λίγο καλύτερα το Ρουντίνι μου ! Έγινε και επιτυχώς η επιχείρηση "σιρόπι" (του έδωσα μισή δόση σαν συμπλήρωμα μετά τα χθεσινοβραδυνά φτυσίματα) βεβαίως δεν έχει ανακάμψει εντελώς ..
Παρατηρώ κάποιες νέες συνήθειες και αντιδράσεις, όπως αυτή που τρέχει κοντά μου μόλις γυρνάω, ή το ότι προτιμάει τώρα να κάθεται επάνω στο κρεβάτι μου και οχι στο κρεβατάκι του και το ότι με ακολουθεί όπου πάω εκτός απ όταν κατεβαίνω στο PC στο ισόγειο όπου είχα και τον μικρούλη Βαλεντίνο
Γενικώς πάντως είμαι αισιόδοξη
-
Mood :
Λογικό να επιδιώκει να είναι κοντά σου! Όταν είναι αρρωστούλια νιώθουν απροστάτευτα και ανασφαλή, γι' αυτό και έρχονται κοντά μας συνεχώς, θέλοντας την αγκαλιά και την αγάπη μας!
-
Mood :
Σκουλίκια
Καλησπέρα παιδιά και εμένα η μικρή μου έχει σκουλίκια, την πήγαμε στον γιατρό τα βλέπω στα κόπρανα της και την αμμοδοχο την έχω στο σαλόνι ξέρετε αν περπατάνε και μολυνθεί το σπίτι ;
Siimba- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/08/2020
Mood :
Siimba έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και εμένα η μικρή μου έχει σκουλίκια, την πήγαμε στον γιατρό τα βλέπω στα κόπρανα της και την αμμοδοχο την έχω στο σαλόνι ξέρετε αν περπατάνε και μολυνθεί το σπίτι ;
Oχι αμα έχετε δωσει χάπι για σκουλικια βγαινουν νεκρά και αλλωστε τρέφονται απο το εντερικο σωληνα, καθαριοτητα στην αμμολεκάνη καθαριζεις συχνά και πλενετε καλά τα χέρια σας και τις επιφάνειες που περπατά το γατι , καθως και οταν την χαϊδευετε , ιδιως οταν προκειται να φάτε.Το σπιτι δεν μολυνεται η κατάποση ειναι το προβλημα. Επισης χρειάζεται να γινουν 2-3 επαναληψεις αποπαρασιτωσης σε τακτα χρονικα διαστήματα μεχτι να καθαριζει εντελως το ζωο και απο τα αυγά.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Αρέσει στον χρήστη Siimba
Σε ευχαριστώ πολυ δώσαμε χάπι ναι απλά τα είδα κινοντουσαν στα σκατα της και έπαθα ένα σοκ
Siimba- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/08/2020
Mood :
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios