Δινετε στις γατες σας κονσερβα??
+29
houlieta
nikos_x
Pascalicious
mpoulaalekoula
Mary-Fish
vaso
Gogo Valentinou
YNL
loulou
otz
koneko
Δ²
f.m123
Dreamer
Debbie4ever
Naerdiel
ralou
alexandrakicat
γατογατούλα
OlgaGreece
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
Πούπσυ
δροσω
flokatoula
Maskotaki
Anatoli
Φωτεινή
aporw
Sisy
33 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 7
Σελίδα 5 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Δινετε στις γατες σας κονσερβα??
ωραία... τώρα είμαστε στο στοιχείο μου...f.m123 έγραψε:Κι όμως, έχουν σημειωθεί περιστατικά τοξοπλάσμωσης και σαλμονέλλας σε ζώα που τρέφονταν αποκλειστικά με τροφή του εμπορίου.. Για τίποτα δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι..nikos_x έγραψε:Η ξηρα τροφη μαγειρευεται(υψηλες θερμοκρασιες). Αυτη ειναι η διαφορα.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Η τοξοπλασμωση με την τροφη του εμποριου δεν μπορω να φανταστω πως συσχετιζεται.
Η σαλμονελλα ναι.H μολυνση της τροφης θα πρεπει να εγινε λογικα μετα την επεξεργασια της(μη καθαρες επιφανειες?κακη χρηση εξοπλισμου απο το προσωπικο?ποιος ξερει).
Οπως και να εχει ενα υγιες ζωο ελαχιστα θα ενοχληθει απο κατι τετοιο,εμεις εχουμε θεμα.
Η σαλμονελλα ναι.H μολυνση της τροφης θα πρεπει να εγινε λογικα μετα την επεξεργασια της(μη καθαρες επιφανειες?κακη χρηση εξοπλισμου απο το προσωπικο?ποιος ξερει).
Οπως και να εχει ενα υγιες ζωο ελαχιστα θα ενοχληθει απο κατι τετοιο,εμεις εχουμε θεμα.
Οι πινακες με τις ποσοτητες ειναι μπουσουλας. Αλλιως θα ταιζαμε ολοι "φαε γατα μεχρι να σκασεις".Απο εκει κ περα ειναι στον καθε οργανισμο ποσο φαγητο χρειαζεται. Με την μικρη μου σκυλα ξερω πως οποια κροκετα κ να της δωσω,οσο κ να λεει η ημερισια ποσοτητα ,πανω απο 200γρ(κ πολλα λεω) δεν θα φαει ημερισιως.Ειναι το σκαρι της τετοιο..Ο γατος μου κοντευει τα 8 κιλα και τρωει σχετικα πιο λιγο απο μια γατα που ειναι 5-6 κιλα. Οταν τρεφοταν μονο με κονσερβες, ετρωγε 3 μικρες (των 85γρ) την ημερα. Δεν μπορουσε να φαει παραπανω και απο αυτες αφηνε στο πιατο του
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Ελιζάκι είναι λίγα τα περιστατικά, και είμαι σίγουρη ότι δεν ήταν υπεύθυνη η royal, οπότε μην αγχώνεσαι..Πούπσυ έγραψε:ωραία... τώρα είμαστε στο στοιχείο μου...f.m123 έγραψε:Κι όμως, έχουν σημειωθεί περιστατικά τοξοπλάσμωσης και σαλμονέλλας σε ζώα που τρέφονταν αποκλειστικά με τροφή του εμπορίου.. Για τίποτα δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι..nikos_x έγραψε:Η ξηρα τροφη μαγειρευεται(υψηλες θερμοκρασιες). Αυτη ειναι η διαφορα.
Δε θυμάμαι που τα διαβάζω όλα αυτά ρε γαμώτο, πρέπει να κρατάω τα άρθρα ή σαιτ και να σας τα παραθέτω!
[quote="nikos_x"]Η τοξοπλασμωση με την τροφη του εμποριου δεν μπορω να φανταστω πως συσχετιζεται.
Συμφωνώ, αυτά τα δύο είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν έχω ξεκινήσει ωμή διατροφή.. Καθαρά...
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Πούπσυ έγραψε:ωραία... τώρα είμαστε στο στοιχείο μου...f.m123 έγραψε:Κι όμως, έχουν σημειωθεί περιστατικά τοξοπλάσμωσης και σαλμονέλλας σε ζώα που τρέφονταν αποκλειστικά με τροφή του εμπορίου.. Για τίποτα δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι..nikos_x έγραψε:Η ξηρα τροφη μαγειρευεται(υψηλες θερμοκρασιες). Αυτη ειναι η διαφορα.
Να πλενεις τα χερια σου καθε φορα που πιανεις ξηρα τροφη
Μην ανησυχεις! Ειμαστε περιτριγυρισμενοι απο μικροοργανισμους! Δεν χρειαζεται να φρικαρεις με το παραμικρο
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
μπορεί να κολλήσει η γάτα τοξόπλασμα αμα φάει κανενα κουνουπάκι ή πεταλουδίτσα; πριν λίγο κατι βούτηξε ο τζέρυ και μασούλησε.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Μην την αγχώνεις κι εσύ!koneko έγραψε:Πούπσυ έγραψε:ωραία... τώρα είμαστε στο στοιχείο μου...f.m123 έγραψε:Κι όμως, έχουν σημειωθεί περιστατικά τοξοπλάσμωσης και σαλμονέλλας σε ζώα που τρέφονταν αποκλειστικά με τροφή του εμπορίου.. Για τίποτα δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι..nikos_x έγραψε:Η ξηρα τροφη μαγειρευεται(υψηλες θερμοκρασιες). Αυτη ειναι η διαφορα.
Να πλενεις τα χερια σου καθε φορα που πιανεις ξηρα τροφη
Μην ανησυχεις! Ειμαστε περιτριγυρισμενοι απο μικροοργανισμους! Δεν χρειαζεται να φρικαρεις με το παραμικρο
-
Mood :
τα πλένω συνήθως, αλλά αν καμια φορά το ξεχάσω;;;; ουφ, έχουν κάνει πληγές τα χερια μου απο το πολύ πλύσιμο.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
όχι καλέ! Από κρέας κολλάνε!Πούπσυ έγραψε:μπορεί να κολλήσει η γάτα τοξόπλασμα αμα φάει κανενα κουνουπάκι ή πεταλουδίτσα; πριν λίγο κατι βούτηξε ο τζέρυ και μασούλησε.
-
Mood :
Πούπσυ έγραψε:τα πλένω συνήθως, αλλά αν καμια φορά το ξεχάσω;;;; ουφ, έχουν κάνει πληγές τα χερια μου απο το πολύ πλύσιμο.
κοιτα... εγω εχω δοκιμασει ξηρα τροφη... ειχα φαει δηλαδη μερικες κροκετες και δεν επαθα τιποτα... αν ξεχασεις να πλυνεις τα χερια σου δεν θα παθεις κατι. Το ανοσοποιητικο σου συστημα υπαρχει, απλα ειναι λιγο πιο εξασθενημενο, δεν υπαρχει προβλημα. Τι να πει και η ξαδερφη μου που ηταν εγκυος και ειχα παει στο εξοχικο τους και κολλησα την γριπη των χοιρων και ημουν 2 εβδομαδες αρρωστη! Εγω θα ειχα αποβαλλει μονο στην ιδεα οτι εχει καποιος κοντα μου αυτη την γριπη Χαλαρωσε και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου! Α! Επισης εχω μια κολλητη η οποια θα γεννησει τον επομενο μηνα και δουλευει σε νοσοκομειο... φαντασου τι γινεται εκει απο βακτηρια και μαλιστα πολλα ειναι και ανθεκτικα σε αντιβιωση!
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
το τοξόπλασμα φοβάμαι.... και καμιά φορά πιάνω την brekkies που δίνω στα αδεσποτάκια κάτω. ελπίζω να μην είμαι γκαντέμω και να πάθω κάτι. αμέσως μετά ανεβαίνω και πλένω τα χέρια μου. αλλά πιανω τα πόμολα. μήπως πρέπει να τα αποστηρώνω και αυτά καθε φορά;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Ριλάξ.. Είπαμε, ελάχιστα περιστατικά, όχι ρουαγιάλ.. δε κολλάς τοξόπλασμα έτσι εύκολα, και να κολλούσε η γάτα θα έπρεπε να αφήσεις 1 μέρα τουλάχιστον την αμμολεκάνη ακαθάριστη...Πούπσυ έγραψε:το τοξόπλασμα φοβάμαι.... και καμιά φορά πιάνω την brekkies που δίνω στα αδεσποτάκια κάτω. ελπίζω να μην είμαι γκαντέμω και να πάθω κάτι. αμέσως μετά ανεβαίνω και πλένω τα χέρια μου. αλλά πιανω τα πόμολα. μήπως πρέπει να τα αποστηρώνω και αυτά καθε φορά;
εντιτ: πρέπει να έρθεις σε επαφή με κόπρανα ή να σε δαγκάσει η γάτα (και σε αυτό ααααννν κολλήσεις) για να το πάθεις..δεν πιάνεις-κολλάς... Μόνο αν φας τα brekkies και έχουν τοξόπλασμα υπάρχει ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να κολλήσεις...
-
Mood :
η brekkies; αλλά πλένω συνήθως τα χέρια μου. και φαντάζομαι ότι δεν θα είναι και σε κάθε παρτίδα...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Ούτε αυτή πρέπει να ήταν.. Ποιά ήταν να δεις.. Η whiskas; Δε θυμάμαι..Πούπσυ έγραψε:η brekkies; αλλά πλένω συνήθως τα χέρια μου. και φαντάζομαι ότι δεν θα είναι και σε κάθε παρτίδα...
Ξαναλέω.. πρέπει να τις φας για να κολλήσεις..
Χαλαρά..
-
Mood :
το έψαξα λίγο στο γούγλη και με παρέπεμψε εδώ
http://www.petcorner.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=126:2008-10-17-03-21-27&catid=10:--a-&Itemid=62
http://www.petcorner.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=126:2008-10-17-03-21-27&catid=10:--a-&Itemid=62
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Πούπσυ στις Τετ Ιουν 20, 2012 2:54 am, 1 φορά
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Αυτά έχουν μελανίνη από ότι βλέπω.. Λέει τίποτα για τοξόπλασμα και δεν το πρόσεξα;
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Αυτά έχουν μελανίνη από ότι βλέπω.. Λέει τίποτα για τοξόπλασμα και δεν το πρόσεξα;
ακριβως. μάλλον δεν γινεται να έχουν τοξόπλασμα αφού έχουν μαγειρευτεί.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Ναι, υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές και συγκεκριμένα περιστατικά για αυτά που λέω... Κάτσε να ψάξω λίγο μπας και βρω και θα σου πω!Πούπσυ έγραψε:f.m123 έγραψε:Αυτά έχουν μελανίνη από ότι βλέπω.. Λέει τίποτα για τοξόπλασμα και δεν το πρόσεξα;
ακριβως. μάλλον δεν γινεται να έχουν τοξόπλασμα αφού έχουν μαγειρευτεί.
-
Mood :
ασε, καλύτερα να μη μαθω... μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάθει τίποτα. φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και για τα δικά μας τρόφιμα, κινδυνεύουμε ενδεχομένως κι εμείς απο έτοιμες συσκευασμένες τροφές. τόσες παρτίδες αποσύρονται κάθε φορά. ας κουλάρουμε, δηλαδή εγω ας κουλάρω...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
έτσι! Ακριβώς!Πούπσυ έγραψε:ασε, καλύτερα να μη μαθω... μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάθει τίποτα. φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και για τα δικά μας τρόφιμα, κινδυνεύουμε ενδεχομένως κι εμείς απο έτοιμες συσκευασμένες τροφές. τόσες παρτίδες αποσύρονται κάθε φορά. ας κουλάρουμε, δηλαδή εγω ας κουλάρω...
-
Mood :
f.m123 έγραψε:έτσι! Ακριβώς!Πούπσυ έγραψε:ασε, καλύτερα να μη μαθω... μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάθει τίποτα. φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και για τα δικά μας τρόφιμα, κινδυνεύουμε ενδεχομένως κι εμείς απο έτοιμες συσκευασμένες τροφές. τόσες παρτίδες αποσύρονται κάθε φορά. ας κουλάρουμε, δηλαδή εγω ας κουλάρω...
και τώρα ύπνο. καληνύχτα!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Καληνύχτα!
-
Mood :
Από όσο ξέρω, ούτε αν σε δαγκώσει η γάτα κολλάς. Η γάτα μπορεί να το μεταδώσει μόνο από το παχύ της έντερο, μέσω των κοπράνων. Ετσι γίνεται και ο πλήρης κύκλος του τοξοπλάσματος στο περιβάλλον, ο τελικός φορέας είναι η γάτα. Για να κολλήσεις, θα πρέπει να πιάσεις τα κόπρανα μολυσμένης γάτας που έχουν μείνει στο περιβάλλον τουλάχιστον 48 ώρες και μετά να φας χωρίς να πλύνεις τα χέρια σου...f.m123 έγραψε:Ριλάξ.. Είπαμε, ελάχιστα περιστατικά, όχι ρουαγιάλ.. δε κολλάς τοξόπλασμα έτσι εύκολα, και να κολλούσε η γάτα θα έπρεπε να αφήσεις 1 μέρα τουλάχιστον την αμμολεκάνη ακαθάριστη...Πούπσυ έγραψε:το τοξόπλασμα φοβάμαι.... και καμιά φορά πιάνω την brekkies που δίνω στα αδεσποτάκια κάτω. ελπίζω να μην είμαι γκαντέμω και να πάθω κάτι. αμέσως μετά ανεβαίνω και πλένω τα χέρια μου. αλλά πιανω τα πόμολα. μήπως πρέπει να τα αποστηρώνω και αυτά καθε φορά;
εντιτ: πρέπει να έρθεις σε επαφή με κόπρανα ή να σε δαγκάσει η γάτα (και σε αυτό ααααννν κολλήσεις) για να το πάθεις..δεν πιάνεις-κολλάς... Μόνο αν φας τα brekkies και έχουν τοξόπλασμα υπάρχει ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να κολλήσεις...
μελαμίνη βρε!!!f.m123 έγραψε:Αυτά έχουν μελανίνη από ότι βλέπω.. Λέει τίποτα για τοξόπλασμα και δεν το πρόσεξα;
Τοξόπλασμα, αν έχει βρεθεί σε γατοτροφή, θα πρέπει να ήταν μη επαρκώς μαγειρευμένη και αυτό είναι πιθανότερο σε κονσέρβες παρά σε κροκέτες... Η κροκέτα για να περάσει από τον εκβολέα έρχεται σε επαφή με καυτό ατμό, οπότε τι να επιβιώσει εκεί... Το άλλο που θα μπορούσε να συμβεί, θα ήταν εξωτερική μόλυνση του δείγματος. πχ. είχαν χύμα τις κροκέτες στα κοντέινερ και πήγαν μολυσμένες γάτες ή ποντικια και μέσα στην τροφή... Ε, δε νομίζω να συμβαίνει σε σοβαρές εταιρείες αυτό, έχουν αυστηρούς ελέγχους...!
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
ε, τι μ τι ν το ίδιο είναιdimitroula έγραψε:
μελαμίνη βρε!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaso στις Τετ Ιουν 20, 2012 1:58 pm, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : Διόρθωση Παράθεσης)
-
Mood :
O Xριστος!!! Ο πανικος μεσα σε 4-5 ποστς !χαχαχαχααχ
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Κορίτσια και αγόρια, έχω μια ερώτηση να κάνω!..
Πρόσφατα αγόρασα στα μικρά τερατάκια μου από ένα κουτί φακελάκια κονσερβούλας, εκτός από κροκέτα για δυο μήνες, συγκεκριμένα φακελάκια Rc..
Στην Σιέλ διάλεξα αυτήν...
και στον Χούλιο διάλεξα αυτήν...
Όλα καλά μέχρι εδώ...
Το πρόβλημα τώρα....
Είχα να δω χρόνια τον Χούλιο να σνομπάρει τόσο πολύ τροφή και μάλιστα κονσέρβα!...
Δλδ, προτιμά να μείνει νηστικός μέχρι το επόμενο γεύμα παρά να δοκιμάσει έστω την τροφή, μόλις ανοίξω το φακελάκι αλλάζει κατεύθυνση!...
Και η Σιέλ με δυσκολία την τρώει την δική της, ενω την πρώτη φορά που τους έβαλα προτίμησε να φάει του Χούλιου...
Φυσικά δεν παίζει να τις πετάξω oπότε αναρωτιέμαι, είναι κακό να φάει η Σιελ και τις plus +12;
Σκεφτόμουν να δωσω στην μικρη αυτές και να πάρω στον Χούλιο τις οικονομικότατες και λετρεμένες του από το Lidl...
Πρόσφατα αγόρασα στα μικρά τερατάκια μου από ένα κουτί φακελάκια κονσερβούλας, εκτός από κροκέτα για δυο μήνες, συγκεκριμένα φακελάκια Rc..
Όλα καλά μέχρι εδώ...
Το πρόβλημα τώρα....
Είχα να δω χρόνια τον Χούλιο να σνομπάρει τόσο πολύ τροφή και μάλιστα κονσέρβα!...
Δλδ, προτιμά να μείνει νηστικός μέχρι το επόμενο γεύμα παρά να δοκιμάσει έστω την τροφή, μόλις ανοίξω το φακελάκι αλλάζει κατεύθυνση!...
Και η Σιέλ με δυσκολία την τρώει την δική της, ενω την πρώτη φορά που τους έβαλα προτίμησε να φάει του Χούλιου...
Φυσικά δεν παίζει να τις πετάξω oπότε αναρωτιέμαι, είναι κακό να φάει η Σιελ και τις plus +12;
Σκεφτόμουν να δωσω στην μικρη αυτές και να πάρω στον Χούλιο τις οικονομικότατες και λετρεμένες του από το Lidl...
Δεν νμιζω οτι υπαρχει προβλημα...
Ο Σοκς τρωει με πολυ ευχαριστηση τις κροκετες για στιειρωμενα του Μαικ
Ο Σοκς τρωει με πολυ ευχαριστηση τις κροκετες για στιειρωμενα του Μαικ
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
houlieta έγραψε:Κορίτσια και αγόρια, έχω μια ερώτηση να κάνω!..
Όλα καλά μέχρι εδώ...
Το πρόβλημα τώρα....
Και εγώ στο παρελθόν είχα πάρει τα φακελάκια της RC αλλά τα είχαν σνομπάρει επιδεικτικά. Ούτε να τα μυρίσουν δεν ήθελαν. ....τα δικά μου μόνο Gourmet GOLD και Diamant τρώνε και αυτό ορισμένες γεύσεις.
....ενώ κροκέτες τρώνε μόνο R.C ....τι να γίνει άβυσσος η ψυχή των γατιών μου!
Μακάρι να καταδεχόντανε τα φακελάκια του Lidl.
Πάντως δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν η Σιελ φάει από τις plus+12...
niki- Mature Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοδιακοπές όλες τις εποχές του χρόνου
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Βρούκο οπωσδήποτε!
Motto : Ο θεός έπλασε την γάτα για να δώσει στον άνθρωπο την απόλαυση ότι χαιδεύει την τίγρη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/01/2008
Mood :
Μου θύμησες τ' ανέκδοτο που είναι 2 ξανθιές, και λέει η μια στην άλλη :f.m123 έγραψε:ε, τι μ τι ν το ίδιο είναιdimitroula έγραψε:
μελαμίνη βρε!!!
"Τελικά είναι Ιράκ ή Ιράν?"
Ίσως αν κοίταζες τις διαφορές στα συστατικά, Μαράκι, να έβγαζες μια άκρη.. Ρώτα και τον γιατρό σας..houlieta έγραψε:Είχα να δω χρόνια τον Χούλιο να σνομπάρει τόσο πολύ τροφή και μάλιστα κονσέρβα!...
Κι εμένα σνόμπαραν, αυτή την εβδομάδα, την υγρή τροφή της rc.. Ειδικά ο Gizmo που είναι τρελός φαγανέιτορ, πήγε, μύρισε, έγλυψε λίγο, κι έφυγε.. Τα δε άλλα, μόνο από απόσταση.. Πολλή εντύπωση μου έκανε..
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Δε μου γεμίζουν ούτε εμένα το μάτι τα φακελάκια ρουαγιάλ, πήρα κι εγώ σήμερα.. Στις δικές μου αρέσει περισσότερο το δικό μου φαγητό παρά οι κονσέρβες, ξετρελάθηκαν μόνο με τις σεσίρ..houlieta έγραψε:Κορίτσια και αγόρια, έχω μια ερώτηση να κάνω!..
Όλα καλά μέχρι εδώ...
Το πρόβλημα τώρα....
Δεν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα αν φάει και η Σιελ αυτές. Κι εγώ έχω δώσει στα μικρά κονσέρβες για ενήλικες γάτες, η σύσταση δεν είναι και τελείως διαφορετική, απλά η senior πρέπει να είναι πιο ελαφριά.. Θα ψάξω και λίγο τα συστατικά τους και θα σου ξαναποστάρω..
-
Mood :
Και τα δικά μου το ίδιο... Άσε που την diamant την σνόμπαραν και αυτή.. Μόνο την gold τρώνε.. Παλιότερα έτρωγαν τα φακελάκια της rc, τώρα όχι..niki έγραψε:Και εγώ στο παρελθόν είχα πάρει τα φακελάκια της RC αλλά τα είχαν σνομπάρει επιδεικτικά. Ούτε να τα μυρίσουν δεν ήθελαν. ....τα δικά μου μόνο Gourmet GOLD και Diamant τρώνε και αυτό ορισμένες γεύσεις.
....ενώ κροκέτες τρώνε μόνο R.C ....τι να γίνει άβυσσος η ψυχή των γατιών μου!
Μακάρι να καταδεχόντανε τα φακελάκια του Lidl.
Πάντως δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν η Σιελ φάει από τις plus+12...
Η δε Πατούσα, δεν τρώει καθόλου υγρή τροφή, ρε γμτ..
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Από όσο έχω διαβάσει, οι τροφές για ηλικιωμένα ζώα έχουν μειωμένη πρωτεϊνη για την καρδιά και αυξημένο φωσφόρο για τα οστά. Δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω τα συστατικά της συγκεκριμένης που παρέθεσες. Μήπως τα γράφει η συσκευασία;
Πάντως θα έλεγα δεν υπάρχει πρόβλημα αν δίνεις προσωρινά μια άλλη τροφή από αυτή που θα έπρεπε, απλώς σε μεγάλα διαστήματα και αν τρέφεται κατ'αποκλειστικότητα με αυτήν, θα μπορούσε ίσως να της δημιουργήσει ελλείψεις...
Νομίζω ότι το ερώτημά σου είναι για τις συγκεκριμένες που αγόρασες και όχι ότι σκοπεύεις να τις παίρνεις και στο μέλλον για τη Σιέλ, οπότε πιστεύω ότι άδικα ανησυχείς...
Πάντως θα έλεγα δεν υπάρχει πρόβλημα αν δίνεις προσωρινά μια άλλη τροφή από αυτή που θα έπρεπε, απλώς σε μεγάλα διαστήματα και αν τρέφεται κατ'αποκλειστικότητα με αυτήν, θα μπορούσε ίσως να της δημιουργήσει ελλείψεις...
Νομίζω ότι το ερώτημά σου είναι για τις συγκεκριμένες που αγόρασες και όχι ότι σκοπεύεις να τις παίρνεις και στο μέλλον για τη Σιέλ, οπότε πιστεύω ότι άδικα ανησυχείς...
-
Mood :
Όχι καλέ, δεν τις ξαναγοράζω!..
Ειναι 2 κουτιά από 12 φακελάκια, δλδ η Σιέλ θα φάει σε βάθος χρόνου 12 κονσερβούλες που είναι για ηλικιωμένα γατόνια....
Έλαγα να της δίνω μία αυτες που πήρα για εκείνη και μία αυτές που δεν θέλει ο Χούλιο...
Κονσέρβα δεν τρώνε κάθε μέρα, θα έλεγα δυο με τρεις φορές την εβδομάδα περίπου...
Δλδ 3 φορές στα 21 γευματα...
Ειναι 2 κουτιά από 12 φακελάκια, δλδ η Σιέλ θα φάει σε βάθος χρόνου 12 κονσερβούλες που είναι για ηλικιωμένα γατόνια....
Έλαγα να της δίνω μία αυτες που πήρα για εκείνη και μία αυτές που δεν θέλει ο Χούλιο...
Κονσέρβα δεν τρώνε κάθε μέρα, θα έλεγα δυο με τρεις φορές την εβδομάδα περίπου...
Τότε νομίζω δεν υπάρχει κανένα, μα κανένα πρόβλημα. Αν όμως έχεις τις αμφιβολίες σου, θα μπορούσες να ρωτήσεις και το γιατρό σας. Προσωπικά, θα τις έδινα στη Δημη εφόσον της άρεσαν κιόλας...houlieta έγραψε:Όχι καλέ, δεν τις ξαναγοράζω!..
-
Mood :
Τελικά houlieta μου επιβεβαιώνεις αυτό που μου έλεγε η μαμά μου για τις γατοτροφές του Lidl! Η μαμά μου παίρνει από εκεί τις κροκέτες για τα γατάκια που ταΐζει και τις δύο γεύσεις και μου λέει ότι ξετρελαίνονται! Έχει γύρω στις 10 γάτες που ταΐζει! Άρα καλύπτει όλα τα γούστα γιατί αποκλείεται να έχουν ίδια γούστα και οι 10!
Μόνο κονσέρβα δεν έχει πάρει! Ίσως πάρω εγώ του μικρού αργότερα 2-3 να δοκιμάσει!
Κι εγώ κονσέρβα του δίνω ένα γεύμα μέρα παρά μέρα!
Μόνο κονσέρβα δεν έχει πάρει! Ίσως πάρω εγώ του μικρού αργότερα 2-3 να δοκιμάσει!
Κι εγώ κονσέρβα του δίνω ένα γεύμα μέρα παρά μέρα!
Debbie4ever- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : Δύο. Το θηρίο και την γλύκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Χούλιο, Ρίκυ, Ερμής
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Υγρή τροφή royal δεν έχω πάρει ποτέ (εκτός από δύο φακελάκια ειδική για διάρροιες, που όμως δεν τους την έχω δώσει ποτέ, την έχω μόνο για ώρα ανάγκης).
Μέχρι τώρα έχουν φάει όσες κονσέρβες και να τους έχω δώσει. Δεν υπήρχε κάποια που να μην την έφαγαν. Και από ξηρά έχουν φάει όσες τους έχω πάρει, εκτός από μία.
Μέχρι τώρα έχουν φάει όσες κονσέρβες και να τους έχω δώσει. Δεν υπήρχε κάποια που να μην την έφαγαν. Και από ξηρά έχουν φάει όσες τους έχω πάρει, εκτός από μία.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Σελίδα 5 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Παρόμοια θέματα
» καλαζάρ στις γάτες?
» SCHMUSY- κονσέρβα 185 γρ.
» ANIMONDA (ΚΟΝΣΕΡΒΑ)
» Τρωει μονο κονσερβα
» Τελικά είναι όντως χειρότερο να δίνουμε στις γάτες μαγειρευτό;;;
» SCHMUSY- κονσέρβα 185 γρ.
» ANIMONDA (ΚΟΝΣΕΡΒΑ)
» Τρωει μονο κονσερβα
» Τελικά είναι όντως χειρότερο να δίνουμε στις γάτες μαγειρευτό;;;
Σελίδα 5 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios