canine caviar & natural and delicious
+9
koneko
nikos_x
f.m123
Δ²
natalouko
kat-cats
doremi
Anatoli
LAROGATA
13 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: canine caviar & natural and delicious
Πχ. Εχουν την Happy dog στην super premium κ την Cibau στην premium. Ακρως "ακυρο" κατα την γνωμη μου.
Και αυτο που λεει η Δημητρα ισχυει.Εχουν κανει λαθος copy paste. Εχουν την sterilized 7+ στο κομματι της sterilized...
Και αυτο που λεει η Δημητρα ισχυει.Εχουν κανει λαθος copy paste. Εχουν την sterilized 7+ στο κομματι της sterilized...
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Τι σκύλο έχεις Νίκο και ποια τροφή προτιμάς;
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Εχω 2 ημιαιμες κοπελαρες.Τα καλα μου ευγενικα κοριτσια.
(Ο αλλος ειναι ο σατανας,ξερετε...χαχαχαχ)
Η μια ειναι 14κιλα,η αλλη 35κιλα. Τρωνε και οι δυο CIBAU Adult σχεδον 3 χρονια τωρα,με εξαιρετικα αποτελεσματα.
(Ο αλλος ειναι ο σατανας,ξερετε...χαχαχαχ)
Η μια ειναι 14κιλα,η αλλη 35κιλα. Τρωνε και οι δυο CIBAU Adult σχεδον 3 χρονια τωρα,με εξαιρετικα αποτελεσματα.
-
Mood :
Άντε ρε παιδιά!
Ούτως η άλλως παραγγέλνω με βάση τις επίσημες ιστοσελίδες, αλλά δεν περίμενα και τέτοια παραπληροφόρηση!
Ούτως η άλλως παραγγέλνω με βάση τις επίσημες ιστοσελίδες, αλλά δεν περίμενα και τέτοια παραπληροφόρηση!
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Νίκο: να τις χαίρεσαι.
Φλώρα: παραπληροφόρηση ή ανοργανωσιά, πάντως στον ίδιο παρονομαστή καταλήγουμε...
Φλώρα: παραπληροφόρηση ή ανοργανωσιά, πάντως στον ίδιο παρονομαστή καταλήγουμε...
-
Mood :
Μerci!Νίκο: να τις χαίρεσαι.
-
Mood :
Aν σου ειπε c/d ή s/o της Hills πες του να το ξανασκεφτει γιατι η Hills εχει ελλειψη εδω και μηνες!!! Δεν εχει ουτε η εταιρεια ουτε μια κτηνιατρικη αποθηκη απο την οποια προμηθευομασταν οταν η εταιρεια ειχε ελλειψη στο παρελθον. Μας ειπαν χαρακτηριστικα "εχουμε να παραλλαβουμε μηνες"!!! Οσοι παιρνετε Hills και βρισκετε ακομα στα πετσοπ σας τσεκαρετε ημερομηνιες γιατι μπορει να ληγουν!!! Την πατησε η αδελφη μου με την τροφη του σκυλου της (τρωει z/d Hills) κι επειδη δεν την εβρισκα στους προμηθευτες την εστειλα να παρει απο τη γνωστη αλυσιδα που πουλαει ζωα. Βρηκε ενα τελευταιο 10κιλο και πηρε αλλα δεν κοιταξε ημερομηνια που της ειπα με αποτελεσμα η τροφη να ληγει Σεπτεμβρη! Ο Ραμσης 4 κιλα σκυλι αποκλειεται να φαει ενα 10κιλο μεχρι το Σεπτεμβρη... Πανε 86 ευρω χαμενα...nikos_x έγραψε:Σημερα εφαγα ΤΗΝ ξενερα... Κτηνιατρος μου εδωσε για τον γατο τροφη c /d ή s/o για τον γατι.Κτηνιατρικες δηλαδη που τις δινουμε οταν υπαρχει προβλημα υγειας.
Μου προτεινε βεβαια κ καποιες αλλες αλλα 23 ευρω για ενα 2κιλο royal canin indoor 27 ,ΔΕΝ τα δινω.
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Η ημερομηνία λήξης στις κροκέτες, Ασπασία, είναι deadline; Δηλ. λήγει ένα σακί Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη δεν μπορούν να φαγωθούν;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Τι να σου πω... Εγω δεν θα την εδινα. Θα προτιμουσα να ταισω τ αδεσποτα. Δεν αγοραζω ποτε τροφες με καταληκτικη ημερομηνια μικροτερη του χρονου κι ας καταναλωνεται σε λιγοτερο απο μηνα το 10κιλο απο τα καμαρια μου! Κι οσες φορες μου εχουν φερει στο μαγαζι τροφες ή σνακ με ημερομηνια μικροτερη του χρονου ή εστω 6 μηνων τα στελνω πισω. Κι αυτος ειναι ενας λογος (εκτος του οτι εχω μικρη αποθηκη) που δεν στοκαρω. Αφου ετσι κι αλλιως παραλαμβανω απο τους προμηθευτες 1 με 2 φορες την εβδομαδα και ειναι παντα φρεσκα!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Mood :
Χμ..
ευχαριστώ!
ευχαριστώ!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
K εγω θελω τουλαχιστον εναν χρονο προθεσμια ληξεως. Αντε στην χειριστη 8-9 μηνες.
Ασπασια,μου προτεινε την hills c/d και την royal canin s/o.
Mε ξενερωσε το γεγονος πως κ οι δυο ειναι για παθολογικη κατασταση. Αν δινουν αυτες σε υγιη ζωα,τοτε σε αρρωστα τι θα δωσουν?Πφφ.
Mε ξενερωσε το γεγονος πως κ οι δυο ειναι για παθολογικη κατασταση. Αν δινουν αυτες σε υγιη ζωα,τοτε σε αρρωστα τι θα δωσουν?Πφφ.
-
Mood :
Σορρυ διαβασα c/d & s/d που ειναι και οι δυο Hills. Ειτε c/d ειτε s/o ειναι για προβλημα στο ουροποιητικο. Γιατι στα εδωσε? Σου ειχαν παρουσιασει καποιο προβλημα? Χωρις λογω γιατι να στα δωσει? Θα μπορουσε να προτεινει καποια τροφη συντηρισης.nikos_x έγραψε:K εγω θελω τουλαχιστον εναν χρονο προθεσμια ληξεως. Αντε στην χειριστη 8-9 μηνες.
-
Mood :
Φτου φτου κουφια η ωρα!!!!!!!!!!
Τιποτα,δεν εχουμε μια χαρα ειμαστε!
Ειπα στειρωμενος γατος 1 ετους κ μου προτειναν proplan ,royal canin indoor 27(η πιο λογικη που μου προτειναν) κ μετα τις 2 κτηνιατρικες που γνωριζω οτι ειναι για ζωα που εχουν προβλημα.Κανουν λεει για στειρωμενα...Πφφ κ να ηξεραν σε ποιον τα ελεγαν αυτα!
Μια απλη τροφη συντηρησης ηταν το πιο λογικο που θα ταιριαζε σε αυτο που ζητησα.
Τιποτα,δεν εχουμε μια χαρα ειμαστε!
Ειπα στειρωμενος γατος 1 ετους κ μου προτειναν proplan ,royal canin indoor 27(η πιο λογικη που μου προτειναν) κ μετα τις 2 κτηνιατρικες που γνωριζω οτι ειναι για ζωα που εχουν προβλημα.Κανουν λεει για στειρωμενα...Πφφ κ να ηξεραν σε ποιον τα ελεγαν αυτα!
Μια απλη τροφη συντηρησης ηταν το πιο λογικο που θα ταιριαζε σε αυτο που ζητησα.
-
Mood :
Κι εγω κτηνιατρικη RC δινω στα δικα μου αλλα την Neutered Young Male τη 10κιλη που ειναι οπως ειπα για συντηριση! Και εινα και s/o. Συνηθως οι γιατροι οταν λενε s/o εννουν την Urinary s/o. Αν εννοουσε Young Male ή Young Female τοτε καλα σου ειπε. Δεμ ειναι παντως και τοσο ακριβες σαν τροφες. Εχουν το 1,5 κιλο 16 ευρω, τα 3,5 κιλα 32 ευρω (εχεις ,ισο κιλο ερδος) και τα 10 κιλα αν θυμαμαι καλα 72. Οσο μεγαλωνει η συσκευασια σου ερχεται πιο φθηνα/κιλο η τροφη.
-
Mood :
Αυτην ελεγε.Συνηθως οι γιατροι οταν λενε s/o εννουν την Urinary s/o.
Μην μου σκας,ξερω τις young male/female πως ειναι για συντηρηση.Αν ηταν αυτη δεν θα ειχα θεμα.
Κοιτα,16 ευρω 1μιση κιλο τροφης δεν ειναι λιγα.Οτι συμφερουν οι μεγαλες συσκευασιες ειναι αληθεια. Με ενα ζωο ομως αντε να παρεις ενα 3-4κιλο.Τα 10κιλα κτλ θα πανε χαμενα.....
Εγω αγοραζω συνηθως 3-4κιλο.Λιγοτερο δεν μου φτανει για εναν μηνα.
-
Mood :
Η s/o διαλύει τους κρυστάλλους στρουβίτη που σχηματίζονται στην ουροδόχο κύστη από την αμμωνία των ούρων και το μαγνήσιο και φώσφορο της τροφής των σαρκοφάγων. Ενας στειρωμένος αρσενικός γάτος, λόγω της στενότερης ουροποιητικής οδού, έχει προδιάθεση για έμφραξη της ουρήθρας από τέτοιους κρυστάλλους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ουρήσει και να χρειάζεται παρακέντιση και τοποθέτηση καθετήρα. Η s/o και η c/d έχουν οξινοποιητές του ούρου που κατεβάζουν το pH και δεν επιτρέπουν στον κρύσταλλο να σταθεροποιηθεί και άρα δρουν ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ. Πιστεύω ότι σου τις έδωσε για αυτό το λόγο. Συγκεκριμένα για τη Hill's, σε ένα γάτο (ή σκύλο) με πρόβλημα θα έδιναν μάλλον s/d που είναι πιο "επιθετική" στους κρυστάλλους, παρά c/d. Αυτές οι τροφές ωστόσο έχουν εξαιρετικά χαμηλή πρωτεϊνη και είναι τίγκα στα ρύζια (προκαλώντας στο ζώο διαβήτη.. γι'αυτό εγώ δεν θα τις έδινα χωρίς να ζυγίσω τα υπέρ και τα κατά...
-
Mood :
Οξινοποιητες εχουν σχεδον ολες οι ξηρες τροφες πια(μεθειονινη,εκχυλισμα κρανμπερι κτλ). Δεν βρισκω τον λογο χρησης κτηνιατρικης τροφης που στοχευει σε καποια παθηση σε υγιες ζωο.Η s/o και η c/d έχουν οξινοποιητές του ούρου που κατεβάζουν το pH και δεν επιτρέπουν στον κρύσταλλο να σταθεροποιηθεί και άρα δρουν ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ.
Στο αρρωστο ζωο τι θα δωσουν δηλαδη?
Επισης δεν πιστευω στις "προοληπτικες" διαιτες.
-
Mood :
Δική σου η απόφαση, ανάλογα με το τι πιστεύεις...
-
Mood :
.....και μετά απ όλα αυτά....εγώ συνεχίζω με το βιολί μου! :-)
Να εξακολουθήσω να δίνω την canine ανακατεμένη με άλλη τροφή ή δεν πρέπει; ή να την δίνω για 1 μήνα συνέχεια μόνη της και να δω μήπως αλλάξει και αρχίσει και κάνει κακά κανονικά....; τι λέτε;
Να εξακολουθήσω να δίνω την canine ανακατεμένη με άλλη τροφή ή δεν πρέπει; ή να την δίνω για 1 μήνα συνέχεια μόνη της και να δω μήπως αλλάξει και αρχίσει και κάνει κακά κανονικά....; τι λέτε;
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Κατερινα μου ξερεις πως εγω ειμαι κατα τις αναμειξης των τροφων.
Κανε μια δοκιμαστικη περιοδο 1-2 μηνων και μετα αποφασισε...Απλα αν δεις οτι στουμπωνει παραπανω ειναι αρνητικο πραγμα.
Κανε μια δοκιμαστικη περιοδο 1-2 μηνων και μετα αποφασισε...Απλα αν δεις οτι στουμπωνει παραπανω ειναι αρνητικο πραγμα.
-
Mood :
Nαι Νίκο σε εμπιστεύομαι γιατί τα ΄χεις ψάξει πολύ....
θα της δώσω κι αυτό που έχω και θα δω αντίδραση...απλά νόμιζα πως ηρέμησα αλλά τελικά μπούρδες....δεν ξέρω τι να της δώσω μετά κατάλαβες και έχω αγχωθεί πάλι....
θα της δώσω κι αυτό που έχω και θα δω αντίδραση...απλά νόμιζα πως ηρέμησα αλλά τελικά μπούρδες....δεν ξέρω τι να της δώσω μετά κατάλαβες και έχω αγχωθεί πάλι....
-
Καταλαβα,καταλαβα...!χαχαχα
-
Mood :
με κοροιδεύεις ή μου φαίνεται;;;; χαχαχαχαχαχαχα
ξέρεις τι είναι να της παίρνεις την καλύτερη τροφή, τα καλύτερα συστατικά, τα έτσι τα αλλιώς...να ψάχνεσαι, να διαβάζεις.....και αυτή η πριγκιπέσσα του γλυκού νερού να θέλει τη royal sterilized37 με διαφορά;;;; χαχαχαχαχαχαχα το κορίτσι μου θέλει να αφρατέψει με τα καλαμπόκια....δεν θέλει εξευγενισμένη τροφή!!!
ξέρεις τι είναι να της παίρνεις την καλύτερη τροφή, τα καλύτερα συστατικά, τα έτσι τα αλλιώς...να ψάχνεσαι, να διαβάζεις.....και αυτή η πριγκιπέσσα του γλυκού νερού να θέλει τη royal sterilized37 με διαφορά;;;; χαχαχαχαχαχαχα το κορίτσι μου θέλει να αφρατέψει με τα καλαμπόκια....δεν θέλει εξευγενισμένη τροφή!!!
-
nikos_x έγραψε:Κατερινα μου ξερεις πως εγω ειμαι κατα τις αναμειξης των τροφων.
Γιατί;
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Είχε πει ο Νίκος ότι όταν ανακατεύουμε τροφές διαφορετικές τότε και τα συστατικά τους γίνονται άνω κάτω....βιταμίνες, ιχνοστοιχεία κλπ. αν κατάλαβα καλά χάνεται η ισορροπία στη διατροφή....άλλα δίνει μια τροφή, άλλα άλλη....
άλλο η μετάβαση από τη μία στην άλλη, όπου εκεί ανακατεύουμε για λίγες ημέρες, άλλο να αλλάζουμε κάθε τόσο, αλλά όταν δίνουμε ξηρά τροφή πρέπει να δίνουμε μία τη φορά.
άλλο η μετάβαση από τη μία στην άλλη, όπου εκεί ανακατεύουμε για λίγες ημέρες, άλλο να αλλάζουμε κάθε τόσο, αλλά όταν δίνουμε ξηρά τροφή πρέπει να δίνουμε μία τη φορά.
-
Μάλιστα. Ευχαριστώ, με κάλυψες!
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Είχε πει ο Νίκος ότι όταν ανακατεύουμε τροφές διαφορετικές τότε και τα συστατικά τους γίνονται άνω κάτω....βιταμίνες, ιχνοστοιχεία κλπ. αν κατάλαβα καλά χάνεται η ισορροπία στη διατροφή....άλλα δίνει μια τροφή, άλλα άλλη....
-
Mood :
Και συνεχίζω το βιολί μου....της πήρα την canine με ελάφι που ειναι πιο ευγευστη. Ούτε αυτη θελει το καμάρι μου. Τρώει πολυ λίγο πια.... Η την έχει πειράξει η ζέστη ή τα χει πάρει με τις αλλαγές .... Θα της βάλω λίγη ακανα αύριο δεν μπορώ στενοχωριεμαι :-(
-
Κοίτα, τώρα το καλοκαίρι που έχει ζέστη και τα δικά μου τρώνε λιγότερο που τους αρέσει στάνταρ η τροφή.. Μήπως φταίει αυτό απλά;kat-cats έγραψε:Και συνεχίζω το βιολί μου....της πήρα την canine με ελάφι που ειναι πιο ευγευστη. Ούτε αυτη θελει το καμάρι μου. Τρώει πολυ λίγο πια.... Η την έχει πειράξει η ζέστη ή τα χει πάρει με τις αλλαγές .... Θα της βάλω λίγη ακανα αύριο δεν μπορώ στενοχωριεμαι :-(
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Με την ζεστη μειωνεται η ορεξη γενικα......Στα σκυλια μου το παρατηρω με μειωση τροφης μεχρι κ 80%....Ο Σιμπα απτην αλλη....θα το φαει ολο το φαι του......
-
Mood :
Εγω δεν παρατηρω καμια μειωση...
Ισα-ισα ο Μαικ αυξησε την ποσοτητα απο 25 γραμμ στα 50...
Ισα-ισα ο Μαικ αυξησε την ποσοτητα απο 25 γραμμ στα 50...
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
nikos_x έγραψε:Με την ζεστη μειωνεται η ορεξη γενικα......Στα σκυλια μου το παρατηρω με μειωση τροφης μεχρι κ 80%....Ο Σιμπα απτην αλλη....θα το φαει ολο το φαι του......
Σου έχει τύχει ποτέ λόγω ζέστης να αδυνατίζουν, παρότι τρώνε την ίδια ποσότητα με το χειμώνα;
-
Mood :
Οχι αυτο ποτε...
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Κοίτα, τώρα το καλοκαίρι που έχει ζέστη και τα δικά μου τρώνε λιγότερο που τους αρέσει στάνταρ η τροφή.. Μήπως φταίει αυτό απλά;kat-cats έγραψε:Και συνεχίζω το βιολί μου....της πήρα την canine με ελάφι που ειναι πιο ευγευστη. Ούτε αυτη θελει το καμάρι μου. Τρώει πολυ λίγο πια.... Η την έχει πειράξει η ζέστη ή τα χει πάρει με τις αλλαγές .... Θα της βάλω λίγη ακανα αύριο δεν μπορώ στενοχωριεμαι :-(
τι να σου πω....ίσως....θα το δω όμως γιατί το παιδί μου έφερε λάθος τροφή....μου έφερε canine με γεύση ελάφι για σκύλους....την οποία την τιμάει ιδιαίτερα ήδη ο Ιντεφίξ!! χααχχαχα Σήμερα θα μου φέρει για γάτες...θα δω αντίδραση.... πάντως έχει κόψει την ποσότητα....τρώει λίγο τροφή μάλλον την έχει πειράξει η ζέστη....
-
Anatoli έγραψε:Τωρα τρωνε Ακανα μαζι με Arden light.
Μου έχουνε πει οτι δεν κάνει να ανακατεύουμε 2 τροφές μαζί γιατί έτσι λέει δεν αφήνουμε να "δουλέψουν" σωστά οι τροφές! Πχ δεν διατηρήται το σωστό PH κτλ...
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Natural trainer ή acana;
» PURINA Veterinary Diet Canine/Feline CN Convalescence Που θα βρω αμεσα;
» PURINA Veterinary Diet Canine/Feline CN Convalescence Που θα βρω αμεσα;
Σελίδα 3 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios