Μαύρο δάκρυ
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Μαύρο δάκρυ
Γειά σας γατογονείς και συνγάτοικοι,
υπάρχει ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και λίγο καιρό με την Ντένη μου. Είναι η λευκή, της φωτογραφίας στο άβατάρ μου, και είναι οκτώ χρονών σχεδόν. Τα ματάκια της βγάζουν μαύρη τσίμπλα η οποία στερεοποιείται στις κόγχες και στις άκρες. Ακόμη μερικές φορές κολλάει στις τριχούλες γύρω απ' τα μάτια. Είχα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον κτηνίατρο και μας είπε να τις βάλουμε *****. Υποχώρησε για λίγο και μόλις σταματήσαμε τις σταγόνες, ξανά τα ίδια. Τι να κάνω? Χρησιμοποιώ χαμομήλι και γάζα για καθαρισμό αλλά ξαναεμφανίζεται. Μήπως δεν έχω επιμείνει αρκετά? είναι τώρα 2 εβδομάδες που το παλεύουμε. Σημειώνω ότι δεν είναι δυνατόν να την δεί ο γιατρός γιατί στο νησί που μένουμε δεν υπάρχει τίποτα. 'Οτι κατάλαβε κατάλαβε απ το τηλέφωνο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
υπάρχει ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και λίγο καιρό με την Ντένη μου. Είναι η λευκή, της φωτογραφίας στο άβατάρ μου, και είναι οκτώ χρονών σχεδόν. Τα ματάκια της βγάζουν μαύρη τσίμπλα η οποία στερεοποιείται στις κόγχες και στις άκρες. Ακόμη μερικές φορές κολλάει στις τριχούλες γύρω απ' τα μάτια. Είχα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον κτηνίατρο και μας είπε να τις βάλουμε *****. Υποχώρησε για λίγο και μόλις σταματήσαμε τις σταγόνες, ξανά τα ίδια. Τι να κάνω? Χρησιμοποιώ χαμομήλι και γάζα για καθαρισμό αλλά ξαναεμφανίζεται. Μήπως δεν έχω επιμείνει αρκετά? είναι τώρα 2 εβδομάδες που το παλεύουμε. Σημειώνω ότι δεν είναι δυνατόν να την δεί ο γιατρός γιατί στο νησί που μένουμε δεν υπάρχει τίποτα. 'Οτι κατάλαβε κατάλαβε απ το τηλέφωνο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SuperCatz στις Δευ Ιαν 30, 2012 6:17 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Προτιμάται η μη αναφορά συγκεκριμένων φαρμάκων, βάσει του συγκεκριμένου :https://www.gatospito.com/t6965-topic)
loulou- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 2++
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιράκι-μπανάκι-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Δεν ξέρω ποιά να διαλέξω... όλες ίσως;
Motto : Το μέλλον ανήκει σε κείνους που ξέρουν να περιμένουν...
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/04/2008
Mood :
Απ: Μαύρο δάκρυ
Κι εμενα βγαζουν τσιμπλιτσες.Βεβαια οχι κατι τραγικο, ελαχιστο.Των δικων μου ειναι καφε θα ελεγα. Δεν ξερω εαν χρειαζεται αγωγη για κατι τετοιο αλλα προς θεου μην της ξαναβαλεις το συγκεκριμενο κολλυριο. Ειναι κορτιζονουχο και δεν ενδεικνυται ποσο μαλλοω για τηλεφωνικη διαγνωση που εκανε ο γιατρος σου.Μεχρι και τυφλωση μπορει να προκαλεσει σε καποιες περιπτωσεις. Καποια μελη που ειχαν εμπειρια με το συγκεκριμενο κολλυριο θα σου πουνε.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Εξαιρετικά, δεν το γνώριζα, αλλά απ' ότι φαίνεται ούτε ο κτηνίατρος το γνωρίζει... Τελικά είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς καλό γιατρό, είτε είναι ζώο ή άνθρωπος! Σ' ευχαριστώ Anatoli Το κακό είναι ότι μόνον στο τηλέφωνο στηριζόμαστε τουλάχιστον το χειμώνα. Οπότε καλύτερα να μην της βάζω τίποτα άλλο από χαμομήλι.
-
Mood :
κι εμένα ο τζέρυ δακρύζει στο ένα μάτι του (το εγχειρισμένο) με καφέ δακρυ αλλά το κολλύριο που μου έδωσε ο γιατρός δεν βελτιώνει πολύ τα πράγματα. συχνά μάλιστα μαζεύεται μια μαυρίλα στο ένα του ρουθούνι και του το καθαρίζω. κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω. βλέπω λεκέδες απο το δάκρυ του στο πάτωμα.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν υπάρχει εξήγηση από το σύμπτωμα και ο γιατρός δεν έδειξε να γνωρίζει κάτι παραπάνω. Το δάκρυ είναι όντως καφέ σκούρο και ενίοτε μαύρο, μάλλον όταν ξεραθεί πολύ. Αν χρησιμοποιήσω άλλο κολλύριο? εσύ τι χρησιμοποιείς Πούπσυ?
-
Mood :
θα προτιμούσα να μην σου πω, γιατί τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητα και μπορεί αυτό που κάνει καλό σε μένα, να βλάψει το δικό σου. ελπίζω να μη με παρεξηγείς! εμάς, μας το έδωσε ο γιατρός αφού εξέτασε ότι δεν υπάρχει πληγή μέσα στο μάτι.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Ναι σε καταλαβαίνωκαι δεν σε παρεξηγώ, αλλά δεν σε ρωτώ γι'αυτό αλλά περισσότερο για να έχω υπόψιν μου ποια είναι κατάλληλα και ποιά όχι, όπως εμαθα πριν από λίγο για το *****. Θα περιμένω να δω μήπως της περάσει με το χαμομήλι, έτσι κι αλλιώς έχει υποχωρήσει λίγο, είναι ίσως αλλεργία γιατί είναι και στα δύο μάτια της το ίδιο. Σ' ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Περαστικά και στο δικό σου γατούνι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SuperCatz στις Δευ Ιαν 30, 2012 6:16 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Προτιμάται η μη αναφορά συγκεκριμένων φαρμάκων, βάσει του συγκεκριμένου :https://www.gatospito.com/t6965-topic)
-
Mood :
ίσως και με φυσικά δάκρυα να γινόταν δουλεια. δεν ξέρω... δε νομίζω να είναι επικίνδυνο. τουλάχιστον να της τα καθάριζες με αυτό...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Επειδη ανεφερα παραπανω τις επιπτωσεις ενος συγκεκριμενου κολλυριου, θελω να διευκρινισω οτι το συγκεκριμενο δεν κανει κακο σε ολες τις περιπτωσεις και σιγουρα υπαρχουν περιπτωσεις που ενδεικνυται. Δεν ειναι ενα "κακο" κολλυριο. Απλα, πρεπει να δινεται μονο απο γιατρο και αφου εξεταστει η καθε περιπτωση, γιατι αλλιως οπως και καθε αλλο φαρμακο μπορει να φερει οχι επιθυμητα αποτελεσματα.Γι αυτο σου ειπα να σταματησεις να το δινεις εφοσον ο γιατρος δεν την εχει εξετασει.
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Αν, για κάποιο λόγο, πρέπει να βάλεις κολλύριο, ζήτα από το φαρμακείο ένα μη κορτιζονούχο. Αν θες λεπτομέρειες, πες μου να σου στείλω πμ.
Έτσι όπως το παρουσιάζεις είναι και ο Snow μας, και φαίνεται σαν την Ντένη σου επειδή είναι κι αυτός άσπρος. Εμείς δεν βάζουμε τίποτα στα μάτια του, απλά καθαρίζουμε τις τσίμπλες με λίγο βρεγμένο χαρτί, και ενίοτε και την μυτούλα του, γιατί μαζεύει και εκεί.
Η δική μας περίπτωση είναι ερπητοϊός, και ο προηγούμενος γιατρός μας παραλίγο να μας τυφλώσει το Snow-άκι μας, κάνοντας τηλεφωνική διάγνωση και δίνοντας λάθος κολλύριο (όχι αυτό που ανέφερες αλλά ένα παρεμφερές, επίσης κορτιζονούχο), όπως δηλαδή έγινε και μ' εσάς.
Τις πρώτες μέρες εφαρμογής φάνηκε καλύτερα, μετά όμως το μάτι θόλωσε και το μισόκλεινε, με αποτέλεσμα να τρέχουμε προπαραμονή Πρωτοχρονιάς σε άλλο γιατρό, κι ευτυχώς, γιατί αν το καθυστερούσαμε ο γατούλης θα τυφλωνόταν.
Όταν είναι ερπητοϊός (και πιθανότατα είναι όπως το περιγράφεις - προσωπική εκτίμηση, δεν είμαι γιατρός), απαγορεύεται η κορτιζόνη..
Επίσης, το καλύτερο καθάρισμα που μπορείς να κάνεις δεν είναι με χαμομήλι, αλλά με φυσιολογικό ορό και γάζες μιας χρήσης ή χαρτοπετσέτα, χαρτί κουζίνας κλπ, όχι όμως βαμβάκι γιατί μπορεί ν' αφήσει ίνες στο μάτι.
Έτσι όπως το παρουσιάζεις είναι και ο Snow μας, και φαίνεται σαν την Ντένη σου επειδή είναι κι αυτός άσπρος. Εμείς δεν βάζουμε τίποτα στα μάτια του, απλά καθαρίζουμε τις τσίμπλες με λίγο βρεγμένο χαρτί, και ενίοτε και την μυτούλα του, γιατί μαζεύει και εκεί.
Η δική μας περίπτωση είναι ερπητοϊός, και ο προηγούμενος γιατρός μας παραλίγο να μας τυφλώσει το Snow-άκι μας, κάνοντας τηλεφωνική διάγνωση και δίνοντας λάθος κολλύριο (όχι αυτό που ανέφερες αλλά ένα παρεμφερές, επίσης κορτιζονούχο), όπως δηλαδή έγινε και μ' εσάς.
Τις πρώτες μέρες εφαρμογής φάνηκε καλύτερα, μετά όμως το μάτι θόλωσε και το μισόκλεινε, με αποτέλεσμα να τρέχουμε προπαραμονή Πρωτοχρονιάς σε άλλο γιατρό, κι ευτυχώς, γιατί αν το καθυστερούσαμε ο γατούλης θα τυφλωνόταν.
Όταν είναι ερπητοϊός (και πιθανότατα είναι όπως το περιγράφεις - προσωπική εκτίμηση, δεν είμαι γιατρός), απαγορεύεται η κορτιζόνη..
Επίσης, το καλύτερο καθάρισμα που μπορείς να κάνεις δεν είναι με χαμομήλι, αλλά με φυσιολογικό ορό και γάζες μιας χρήσης ή χαρτοπετσέτα, χαρτί κουζίνας κλπ, όχι όμως βαμβάκι γιατί μπορεί ν' αφήσει ίνες στο μάτι.
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Ωχ όχι, λέτε να είναι ερπητοϊός? Αναθεματισμένο νησί! Τι θα κάνω εγώ με το γατί μου τώρα? Την άνοιξη θα έρθει μια ομάδα ξένων γιατρών όπως κάθε χρόνο, πως θα περιμένω ως τότε?
@Anatoli όσο για το κολλύριο που μου είπες εγώ κατάλαβα ότι είναι λάθος η χρήση του χωρίς διάγνωση-παρόλο που μου το είπε ο κτηνίατρος- και δεν δίνεται σε ψιψίνια έτσι απλά, όπως και κάθε άλλο φάρμακο άλλωστε. Ούτως ή άλλως δεν είχα σκοπό να το χρησιμοποιήσω άλλο.
Θα προσπαθήσω με φυσιολογικό ορό. Όσον για τον ερπητοϊό, τώρα αγχώθηκα,
πάω να ψάξω να βρω αν είναι κολλητικό και για την Λουλού και για τα αδεσποτάκια μας.
Ευχαριστώ SuperCatz, Anatoli, Πουπσυ
@Anatoli όσο για το κολλύριο που μου είπες εγώ κατάλαβα ότι είναι λάθος η χρήση του χωρίς διάγνωση-παρόλο που μου το είπε ο κτηνίατρος- και δεν δίνεται σε ψιψίνια έτσι απλά, όπως και κάθε άλλο φάρμακο άλλωστε. Ούτως ή άλλως δεν είχα σκοπό να το χρησιμοποιήσω άλλο.
Θα προσπαθήσω με φυσιολογικό ορό. Όσον για τον ερπητοϊό, τώρα αγχώθηκα,
πάω να ψάξω να βρω αν είναι κολλητικό και για την Λουλού και για τα αδεσποτάκια μας.
Ευχαριστώ SuperCatz, Anatoli, Πουπσυ
-
Mood :
Μην αγχώνεσαι, τα περισσότερα γατιά έχουν ερπητοϊό. Είναι σαν τον δικό μας τον έρπη. Κολλητικό είναι, αλλά δεν είναι κάτι να σε τρελάνει από ανησυχία. Όπως κατάλαβες, και οι 3 που σου γράψαμε, τα γατιά μας έχουν ερπητοϊό, αλλά αυτό δεν αποτελεί κάποιον ιδιαίτερο κίνδυνο για την υγεία τους.
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Μόλις βρήκα αυτό στον Αίλουρο: για τον ίδιο ιό δεν μιλάει? Αν είναι έτσι τότε έχει κάνει το εμβόλιο για τη ρινοτραχείτιδα, πως και το έπαθε?
Γρίπη" (FHV-1, FCV)
Η "γρίπη" της γάτας είναι μία από τις πιο κοινές νόσους και οφείλεται κατά 80% στον Ερπητοιό FHV-1 πρώην ιός της Ρινοτραχειΐτιδος ο οποίος προκαλεί σοβαρά και απειλητικά για την ζωή της προβλήματα και στους Καλυκοϊούς FCV που προκαλούν μια "γρίπη" ηπιότερης μορφής. Το υπόλοιπο 20% των περιπτώσεων οφείλεται στην Χλαμυδίαση (C.Felis) - διαβάστε το αντίστοιχο κεφάλαιο- και στην Bordetella bronchiseptica.
Γρίπη" (FHV-1, FCV)
Η "γρίπη" της γάτας είναι μία από τις πιο κοινές νόσους και οφείλεται κατά 80% στον Ερπητοιό FHV-1 πρώην ιός της Ρινοτραχειΐτιδος ο οποίος προκαλεί σοβαρά και απειλητικά για την ζωή της προβλήματα και στους Καλυκοϊούς FCV που προκαλούν μια "γρίπη" ηπιότερης μορφής. Το υπόλοιπο 20% των περιπτώσεων οφείλεται στην Χλαμυδίαση (C.Felis) - διαβάστε το αντίστοιχο κεφάλαιο- και στην Bordetella bronchiseptica.
-
Mood :
Μπορεί να το είχε από πριν, που είναι και το πιο πιθανό σενάριο.. Επίσης, κανένα εμβόλιο δεν προστατεύει 100%.. Καλέ μην κλαις και μην πανικοβάλλεσαι, πραγματικά δεν είναι κάτι σοβαρό!
-
Mood :
Θα περιμένω την άνοιξη αναγκαστικά τότε. Μου έκανε εντύπωση που δεν υποχωρούσε με το καθάρισμα αρχικά και το κολλύριο στη συνέχεια και γι'αυτό σήμερα σκέφτηκα να το αναφέρω.
Όσον αφορά τα εμβόλια διάβαζα κάπου καθώς έψαχνα στο ιντερνετ ότι ίσως δεν έχει νόημα να επαναλαβάνονται κάθε χρόνο μιας και τα αντισώματα όπως και στους ανθρώπους δημιουργούνται μια φορά και για πάντα. Τώρα θα πρέπει να της κάνω εξέταση και μετά εμβόλιο σωστά? Ίσως αυτό να πρέπει βέβαια να συζητηθεί σε άλλο τόπικ. Συγνώμη αν σας ανακατεύω. Ευχαριστώ και πάλι για την συμπαράσταση!!!
Όσον αφορά τα εμβόλια διάβαζα κάπου καθώς έψαχνα στο ιντερνετ ότι ίσως δεν έχει νόημα να επαναλαβάνονται κάθε χρόνο μιας και τα αντισώματα όπως και στους ανθρώπους δημιουργούνται μια φορά και για πάντα. Τώρα θα πρέπει να της κάνω εξέταση και μετά εμβόλιο σωστά? Ίσως αυτό να πρέπει βέβαια να συζητηθεί σε άλλο τόπικ. Συγνώμη αν σας ανακατεύω. Ευχαριστώ και πάλι για την συμπαράσταση!!!
-
Mood :
Δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά για τα εμβόλια, γενικότερα όμως, ακούγονται διάφορα, όπως πχ να επαναλαμβάνονται κάθε 3 χρόνια και όχι κάθε ένα ή κάθε 2 χρόνια και διάφορα άλλα.. Για τη διάγνωση του ερπητοϊού, απ' όσο έχω αντιληφθεί δεν απαιτούνται ιδιαίτερες εξετάσεις (πχ αίματος), αλλά ο γιατρός μπορεί να διαγνώσει ότι είναι ερπητοϊός από τα συμπτώματα και την απλή κλινική εξέταση που γίνεται στο ιατρείο. Εμβολιάζονται ούτως ή άλλως, άλλωστε και το 3πλό και το 4πλό εμβόλιο (που είναι από τα βασικά εμβόλια) περιλαμβάνουν στελέχη του ερπητοϊού.
Ρίξε μια ματιά κι εδώ : https://www.gatospito.com/html-h118.htm
Ρίξε μια ματιά κι εδώ : https://www.gatospito.com/html-h118.htm
-
Mood :
Σ' ευχαριστώ πολύ SuperCatz το έχω δει ήδη αυτό το άρθρο για τα εμβόλια στο γατόσπιτο. Αυτό που με απασχολεί είναι γιατί μόνον η Ντένη έχει τέτοια συμπτώματα και όχι η Λουλού αφού ζουν μαζί εδώ και οκτώ χρόνια περίπου. Τι να πω. Πάντως αυτό με τα εμβόλια με έχει κάνει να σκέφτομαι ανάποδα εδώ και λίγο καιρό. Γιατί να ισχύει κάτι διαφορετικό από τους ανθρώπους? Ειδικά αυτά τα ειδικά για λευχαιμία κλπ, που είναι και δυνατόν να προκαλέσουν μέχρι και σάρκωμα, δεν νομίζω ότι θα τους τα ξανακάνω.
Και πάλι χίλια ευχαριστώ σε όλους για το ενδιαφέρον σας.
Και πάλι χίλια ευχαριστώ σε όλους για το ενδιαφέρον σας.
-
Mood :
Eμεις κανουμε καθε χρονο το 3πλο ή 4πλο. Δεν τους εχω κανει τιποτα αλλο διοτι το θεωρω περιττο αφου ζουνε αποκλειστικα μεσα. Τα φοβαμαι ρε παιδια...
-
Mood :
Δεν έχεις κι άδικο, κι εγώ μετά από κάτι άρθρα που διάβασα, αρχίζω να γίνομαι πιο καχύποπτη ως προς τους ετήσιους εμβολιασμούς. Τελικά σ' αυτή την χώρα αν θες μια εμπεριστατωμένη και τίμια άποψη για κάτι θα πρέπει να έχεις σπουδάσει και την αντίστοιχη ειδικότητα
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Δακρυ..
» Το Μπαλκονόγατο Μιρό
» Μαυρο ή ασπρομαυρο;
» Aναζητείται μαύρο γατάκι
» μαυρο το κατω χειλος της γατουλας
» Το Μπαλκονόγατο Μιρό
» Μαυρο ή ασπρομαυρο;
» Aναζητείται μαύρο γατάκι
» μαυρο το κατω χειλος της γατουλας
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios