Χαρίζεται Πομεράνιαν ! γλυκύτατο! Υιοθετήθηκε
+6
vivica
Πούπσυ
snake17
doremi
polina4smile
kate1
10 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Χαρίζεται Πομεράνιαν ! γλυκύτατο! Υιοθετήθηκε
Δυστυχώς ψάχνω να βρώ το κατάλληλο άτομο να χαρίσω το σκυλάκι μου. Είναι 4 χρονών, υγιέστατος, πάααρα πολύ χαδιάρης και παιχνιδιάρης, αφού γνωρίσει όμως κάποιον καλά. Στην αρχή είναι επιφυλακτικός με τους ξένους. Θα χρειαστεί να σας γνωρίσει πρώτα, αλλά γρήγορα θα σας ανοίξει την καρδιά του, εάν δεί ότι είστε φιλικοί και έχετε διάθεση για πολύ παιχνίδι και χάδια!!! Ζεί αποκλειστικά μες στο σπίτι, και δεν το λερώνει ποτέ, οπότε πολύ εύκολα και γρήγορα θα μάθει να μην λερώνει και το δικό σας. Αν όχι αυτόματα από μόνος του, απλά θα χρειαστεί να του δείξετε ότι αυτός ο καινούριος χώρος είναι τώρα το σπίτι του. Εγώ απ' τη μεριά μου ζητάω να υπάρχει επαφή (e-mail, facebook, φωτογραφίες, τηλέφωνο) καθ'όλη τη διάρκεια της ζωής του σκύλου, για να γνωρίζω ότι είναι χαρούμενος και περνάει τόσο καλά και όμορφα όσο του αξίζει!!! Φυσικά θα μπορείτε να με παίρνετε τηλέφωνο οποιαδήποτε στιγμή για να σας λύσω οποιαδήποτε απορία.
Το σκυλάκι δεν μπορεί να ζήσει μόνο του σε κήπο. Αναζητάει συνέχεια την ανθρώπινη συντροφιά και θέλει όολη την ώρα να βρίσκεται κοντά σας, δίπλα σας. Επίσης, ίσως σας δημιουργήσει προβλήματα εάν έχετε ήδη κι άλλα ζώα , γι αυτό προτιμώ να τον δώσω σε κάποιον που δεν έχει άλλα κατοικίδια μέσα στο σπίτι.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει e-mail: woadcoast@yahoo.gr
για περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία.
Το σκυλάκι δεν μπορεί να ζήσει μόνο του σε κήπο. Αναζητάει συνέχεια την ανθρώπινη συντροφιά και θέλει όολη την ώρα να βρίσκεται κοντά σας, δίπλα σας. Επίσης, ίσως σας δημιουργήσει προβλήματα εάν έχετε ήδη κι άλλα ζώα , γι αυτό προτιμώ να τον δώσω σε κάποιον που δεν έχει άλλα κατοικίδια μέσα στο σπίτι.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει e-mail: woadcoast@yahoo.gr
για περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chouzouris στις Κυρ Φεβ 12, 2012 8:44 pm, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : Διόρθωση φωτογραφιών. (εμφάνιση))
kate1- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/12/2011
Απ: Χαρίζεται Πομεράνιαν ! γλυκύτατο! Υιοθετήθηκε
Πολύ γλυκό το σκυλάκι σου, μπορώ όμως να σε ρωτήσω... Γιατί μετά απο 4 χρόνια αποφασίζεις να το δώσεις;
polina4smile- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Ροδος
Αριθμός γατουνίων : Ο Αρθουρος μου, η Ζιζελ και ενα σκυλάκι η Μαγιά!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
Καλή τύχη σας εύχομαι. Είναι όντως πολύ όμορφο! Αν και εδώ είναι γατοφόρουμ όπως ξέρεις, υπάρχουν μέλη που έχουν και σκυλάκια και τα πάνε μια χαρά με τις γάτες τους. Αν όμως ο μικρός αποδεδειγμένα δεν τα πάει καλά μαζί τους λίγο δύσκολο να βρεις κάτι εδώ εκτός κι αν κάποιος το θέλει για άλλο άτομο. Όπως και να έχει καλή σας τύχη!
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Ευχαριστώ. Να πω την αλήθεια ΔΕΝ είμαι αποφασισμένη. Έβαλα με βαριά καρδιά την αγγελία. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά μέσα σε 4 χρόνια. Δεν μπορώ πλέον να ανταπεξέλθω στην απαιτητική φροντίδα ενός σκύλου. Περνάω σοβαρά προβληματα και δυσκολίες, οικογενειακά και οικονομικά, θα μετακομίσω, θα δουλεύω και δε θα μπορώ με τίποτα να τον φροντίζω μόνη μου σε ένα μικρό διαμέρισμα..
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: Το σίγουρο είναι ότι εγώ δεν μπορώ πλέον να τον φροντίσω και σε λίγο καιρό (όταν θα μετακομίσω) δεν θα μπορώ καν να τον έχω. Η μητέρα μου λέει ότι θα μετακομίσει κάπου που θα έχει κήπο. Οπότε το δίλημμα μου είναι: Να τον αφήσω εκεί μαζί της ή να του βρω κάποια καινούρια σκυλομαμά? Το να τον αφήσω στους γονείς μου μπορεί να ακούγεται ωραίο, αλλά δεν πιστεύω ότι θα του παρέχει το απαραίτητο παιχνίδι, χάδι, προσοχή, βούρτσισμα/κούρεμα και μπάνιο, κτλ. Εγώ θέλω το σκυλάκι να είναι όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένο. Αν ήξερα και εμπιστευόμουν κάποιο άτομο το οποίο θα του παρείχε και την απαραίτητη ψυχολογική φροντίδα (πολύ παιχνίδι, χάδι, προσοχή), πέρα απ το φαγητό, τη στέγη, και τον κτηνίατρο τότε θα τον έδινα..
Όσο για τις γάτες και το forum..
Για να κάνει κάποιος τον κόπο να γραφτεί σε ένα forum όπου μιλάνε αποκλειστικά για κατοικίδια πάει να πει ότι τα αγαπάει πολύ.. Εμείς αγαπάμε πάααρα πολύ και τις γάτες. Εγώ τις λατρεύω και η μάνα μου ταίζει όλες τις αδέσποτες της γειτονιάς. Όσο ο Μιλού ήταν κουτάβι έπαιζε με ένα θηλυκό γατάκι, σχεδόν μαγάλωσαν μαζί. Όμως αυτό έμενε έξω απ το σπίτι. Μια μέρα η γατούλα (μεγάλη πια) μπήκε μέσα στο σπίτι και ανέβηκε στο κρεβάτι μου. Τότε ο Μιλού ένιωσε την ανάγκη να 'μαρκάρει' την κρεβατοκάμαρα. Γι αυτό φοβάμαι ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Δεν είναι στειρωμένος και ίσως να έφταιγε και αυτό..
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: Το σίγουρο είναι ότι εγώ δεν μπορώ πλέον να τον φροντίσω και σε λίγο καιρό (όταν θα μετακομίσω) δεν θα μπορώ καν να τον έχω. Η μητέρα μου λέει ότι θα μετακομίσει κάπου που θα έχει κήπο. Οπότε το δίλημμα μου είναι: Να τον αφήσω εκεί μαζί της ή να του βρω κάποια καινούρια σκυλομαμά? Το να τον αφήσω στους γονείς μου μπορεί να ακούγεται ωραίο, αλλά δεν πιστεύω ότι θα του παρέχει το απαραίτητο παιχνίδι, χάδι, προσοχή, βούρτσισμα/κούρεμα και μπάνιο, κτλ. Εγώ θέλω το σκυλάκι να είναι όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένο. Αν ήξερα και εμπιστευόμουν κάποιο άτομο το οποίο θα του παρείχε και την απαραίτητη ψυχολογική φροντίδα (πολύ παιχνίδι, χάδι, προσοχή), πέρα απ το φαγητό, τη στέγη, και τον κτηνίατρο τότε θα τον έδινα..
Όσο για τις γάτες και το forum..
Για να κάνει κάποιος τον κόπο να γραφτεί σε ένα forum όπου μιλάνε αποκλειστικά για κατοικίδια πάει να πει ότι τα αγαπάει πολύ.. Εμείς αγαπάμε πάααρα πολύ και τις γάτες. Εγώ τις λατρεύω και η μάνα μου ταίζει όλες τις αδέσποτες της γειτονιάς. Όσο ο Μιλού ήταν κουτάβι έπαιζε με ένα θηλυκό γατάκι, σχεδόν μαγάλωσαν μαζί. Όμως αυτό έμενε έξω απ το σπίτι. Μια μέρα η γατούλα (μεγάλη πια) μπήκε μέσα στο σπίτι και ανέβηκε στο κρεβάτι μου. Τότε ο Μιλού ένιωσε την ανάγκη να 'μαρκάρει' την κρεβατοκάμαρα. Γι αυτό φοβάμαι ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Δεν είναι στειρωμένος και ίσως να έφταιγε και αυτό..
kate1- Kitten
-
καταλαβαινω με ποσο βαρια καρδια το δινεις πραγματικα...
εγω παντως αν ημουν στην θεση σου θα το εδινα η στους γονεις μου γιατι οσο να ναι ανα πασα στιγμη η κατασταση γινεται καλυτερη κ το παιρνεις ξανα εσυ η θα το αφηνα στους γονεις μου μεχρι να βρω καποιο ατομο εμπιστοσυνης να το δωσω..
πιστευω οπως κ εγω ετσι κ εσυ το σκυλακι σου το θεωρεις οικογενεια...εμενα δν θα μου πηγαινε η καρδια να το δωσω ποσο μαλλον σε ατομο που δν ξερω..βεβαια καταλαβαινω πως υπαρχουν προβληματα κ ισως κ η οικογενεια που θα βρει να του προσφερει οσα ζητας κ με το παραπανω αλλα εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου...πιστεβω οτι αν και οι γονεις σου ειναι φιλοζωοι μπορουν να το εχουν κ μεσα στο σπιτι το μικρο..ισως να μην το χτενιζουν μπανιαρουν κ τα λοιπα αλλα μπορεις εσυ να το πηγαινεις μια φορα το μηνα σε κομμωτηριο ζωων η κατι σχετικο κ να στο περιποιουνται αυτοι...οσο για το παιχνιδι κ το χαδι με μια τετοια φατσα με στο σπιτι δν νομιζω να μπορουν να αντισταθουν οι γονεις σου
εγω παντως αν ημουν στην θεση σου θα το εδινα η στους γονεις μου γιατι οσο να ναι ανα πασα στιγμη η κατασταση γινεται καλυτερη κ το παιρνεις ξανα εσυ η θα το αφηνα στους γονεις μου μεχρι να βρω καποιο ατομο εμπιστοσυνης να το δωσω..
πιστευω οπως κ εγω ετσι κ εσυ το σκυλακι σου το θεωρεις οικογενεια...εμενα δν θα μου πηγαινε η καρδια να το δωσω ποσο μαλλον σε ατομο που δν ξερω..βεβαια καταλαβαινω πως υπαρχουν προβληματα κ ισως κ η οικογενεια που θα βρει να του προσφερει οσα ζητας κ με το παραπανω αλλα εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου...πιστεβω οτι αν και οι γονεις σου ειναι φιλοζωοι μπορουν να το εχουν κ μεσα στο σπιτι το μικρο..ισως να μην το χτενιζουν μπανιαρουν κ τα λοιπα αλλα μπορεις εσυ να το πηγαινεις μια φορα το μηνα σε κομμωτηριο ζωων η κατι σχετικο κ να στο περιποιουνται αυτοι...οσο για το παιχνιδι κ το χαδι με μια τετοια φατσα με στο σπιτι δν νομιζω να μπορουν να αντισταθουν οι γονεις σου
snake17- Mature Cat
-
Τόπος : Ιωαννινα
Αριθμός γατουνίων : την Γιασμιν μια και καλη!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο η κατακαλοκαιρο :D
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ολα τα φουντωτα κ μπαμπατσικαααα !!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/11/2011
Mood :
Φαίνεται ότι ζητάς άτομο που θα είναι τις περισσότερες ώρες στο σπίτι και θα έχει και την δυνατότητα να το παίρνει μαζί του όταν θα κάνει κάποιες από τις εξόδους του εκτός καθορισμένης βόλτας του σκυλιού. Να υπάρχει και παιδί στο σπίτι , με κατάλληλη συμπεριφορά στο ζώο που θα μπορεί να του προσφέρει και το παιχνίδι που αυτή η ράτσα καθότι υπερενεργητική έχει ανάγκη.
Όσο για το να μην υπάρχουν άλλα ζώα ,μπορεί να τα καταφέρει πιστεύω με την κατάλληλη προσέγγιση .
Όσο για το να μην υπάρχουν άλλα ζώα ,μπορεί να τα καταφέρει πιστεύω με την κατάλληλη προσέγγιση .
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
α μην το λες...πολλα ειναι τα σκυλια που δν τα πανε καθολου καλα με γατες η αλλους σκυλους...τα δικα μου για παραδειγμαdoremi έγραψε:Όσο για το να μην υπάρχουν άλλα ζώα ,μπορεί να τα καταφέρει πιστεύω με την κατάλληλη προσέγγιση .
snake17- Mature Cat
-
Mood :
Εχεις στο πατρικό σου σκυλιά; σπουδάζεις στα Ιωάννινα νομίζω ε;
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
snake17 έγραψε:καταλαβαινω με ποσο βαρια καρδια το δινεις πραγματικα...
Συμφωνώ απόλυτα.. Κι εγώ αυτό θα έκανα. Αν και να σου πω κι εγώ μένω σε ενα διαμέρισμα 50 τμ κι έχω την Μαγιά μου μια πινσερινα και τώρα και τον Αρθουρο μου, δουλεύω κανονικά, εντάξει δεν μπορώ να πω πως τα βγάζω εύκολα πέρα και κυρίως με τα οικονομικά τους, αλλά δεν το μετανιωνω στιγμή..
-
Mood :
Έχετε όλοι πολύ δίκιο. Αν και 'polina4smile' αυτό που λες για εμένα είναι επιστημονική φαντασία! Είναι και αυτό το βάσανο το ότι ο σκύλος πρέπει 4 φορές την ημέρα να κατεβαίνει για την ανάγκη του. Πολύ κουραστικό και δεν ξέρω αν θα αντέχει κι όλας 9-10 ώρες να περιμένει.
Επίσης, ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ κανάς φιλόζωος με βούλα. Αυτός ξεκίνησε τη γκρίνια του να τον δώσω. Η μητέρα μου λέει ότι τον θέλει αλλά όσο φάτσα κι αν είναι ο μικρός, πολύ σπάνια θα σκύψει να του δώσει ένα χάδι..
Εγώ ήμουν που από μωρό ήθελα σκύλο, και όσο τον φρόντιζα και τον είχα παραχαιδεμένο όλα ήταν καλά..
Παρ όλα αυτά, το σκεφτόμουν και το αποφάσισα. Θα τον αφήσω στην μητέρα μου και από εκεί και πέρα θα δούμε..
Τώρα με την αγγελία τί να κάνω? να τη σβήσω? Δεν έχω βάλει πουθενά αλλού. Εδώ ήθελα μόνο..
Επίσης, ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ κανάς φιλόζωος με βούλα. Αυτός ξεκίνησε τη γκρίνια του να τον δώσω. Η μητέρα μου λέει ότι τον θέλει αλλά όσο φάτσα κι αν είναι ο μικρός, πολύ σπάνια θα σκύψει να του δώσει ένα χάδι..
Εγώ ήμουν που από μωρό ήθελα σκύλο, και όσο τον φρόντιζα και τον είχα παραχαιδεμένο όλα ήταν καλά..
Παρ όλα αυτά, το σκεφτόμουν και το αποφάσισα. Θα τον αφήσω στην μητέρα μου και από εκεί και πέρα θα δούμε..
Τώρα με την αγγελία τί να κάνω? να τη σβήσω? Δεν έχω βάλει πουθενά αλλού. Εδώ ήθελα μόνο..
kate1- Kitten
-
πιστευω σωστη η αποφαση που πηρες
θα στο κλειδωσουν το θεμα αμα δν ισχυει πλεον
θα στο κλειδωσουν το θεμα αμα δν ισχυει πλεον
snake17- Mature Cat
-
Mood :
Καλά κανείς μην παραιτησε τόσο εύκολα απο τον καλύτερο φίλο σου, οχι τώρα σε αυτή την δύσκολη στιγμή... Αυτός δεν θα σου το έκανε ποτέ... Και αν θες όλα γίνονται... Πάντως γι αρχή μέχρι να βρεις το προγραμμ σου αυτή είναι η καλύτερη επιλογή..
-
Mood :
ναι εχουμε δυο κ πραγματικα ειναι μην δουν γατα... η καημενη η γιασμιν σχεδον δεκαπεντε μερες τα χριστουγεννα μεσα σε ενα δωματιο ητανdoremi έγραψε:Εχεις στο πατρικό σου σκυλιά; σπουδάζεις στα Ιωάννινα νομίζω ε;
παλι καλα εχουμε κ αυλη κ κατεβαινουν κ λιγο κ καποιες ωρες την ημερα την εβγαζα κ ετρεχε κ μεσα στο σπιτι
δες εδω
μονο ετσι γινοταν και παλι ο Απολλων απο εξω δαγκωνε το τζαμι κ η Γιασμιν απο μεσα εκανε επιθεση ετρεχε κ ορμουσε να τον γρατσουνισει
ασε ασε σοου ειχαμε καθε μερα!!
αντε να μαθουνε μετα να συμβιωνουν....κ ειναι κ κουταβι ο Απολλων ακομα ποσο μαλλον αυτο το σκυλακι που ειναι και 4 χρονων
snake17- Mature Cat
-
Mood :
Πολύ όμορφο το σκυλάκι σου! Καμία σχέση όμως! To δικό μου είναι πολύ φιλικό με τις γάτες. Το μόνο πρόβλημα είναι αυτό που ανέφερα με το 'μαρκάρισμα'. Ότι δηλαδή ίσως 'τα αφήνει' στα σημεία που κάθεται/κοιμάται η γάτα για να της δείξει ότι αυτός είναι το αφεντικό της περιοχής. Και όταν τον πιάνουν οι ορμόνες του κυνηγά να τις 'καβαλήσει'.. Κατά τα άλλα μπορεί να κοιμάται και αγκαλιά μαζί της! Προβλήματα δηλαδή που δεν θα έπρεπε να υπήρχαν, αλλά όταν ήταν 6 μηνών και πήγα να τον στειρώσω δεν με άφηναν οι κτηνίατροι.
Τέλος πάντων, ασ την κλειδώσουν την αγγελία. Αν στο μέλλον δω ότι μαραζώνει το σκυλάκι με τους γονείς μου θα ψάξω πάλι να δω τι θα κάνω. Καλό μου έκανε πάντως η συζήτηση.
Τέλος πάντων, ασ την κλειδώσουν την αγγελία. Αν στο μέλλον δω ότι μαραζώνει το σκυλάκι με τους γονείς μου θα ψάξω πάλι να δω τι θα κάνω. Καλό μου έκανε πάντως η συζήτηση.
kate1- Kitten
-
θα σου πρότεινα εντωμεταξύ να το στειρώσετε κι όλας. ευχομαι τα πράγματα να πάνε καλύτερα και να μη χρειαστεί να αποχωριστείς το φίλο σου που για χρόνια παρακαλούσες να αποκτήσεις.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Τελικά θα προτιμούσα να μείνει ανοιχτό το θέμα, μη τυχόν και χρειαστεί να τον δώσω.. γιατί ακούγονται διάφορα σπίτι που δεν μου αρέσουν καθόλου..
Και αυτά τα πράγματα δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη..
Όσο για τη στείρωση, δεν έχω ρωτήσει ξανά κτηνίατρο αν γίνεται να στειρωθεί γιατί ούτως η άλλως αυτή τη στιγμή τα οικονομικά μου δεν μου το επιτρέπουν.
Και αυτά τα πράγματα δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη..
Όσο για τη στείρωση, δεν έχω ρωτήσει ξανά κτηνίατρο αν γίνεται να στειρωθεί γιατί ούτως η άλλως αυτή τη στιγμή τα οικονομικά μου δεν μου το επιτρέπουν.
kate1- Kitten
-
Endiaferomai pantos gia to skulaki sou..thes akoma na to dwseis?
vivica- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/02/2012
Κάποιος επισκέπτης μου έστειλε αυτό:
Endiaferomai gia to pomeranian exeis ena tilerhono na epikoinonisoume
Sender e-mail address: vasia91@yahho.com
Αν θέλεις επικοινώνησε μαζί του
Endiaferomai gia to pomeranian exeis ena tilerhono na epikoinonisoume
Sender e-mail address: vasia91@yahho.com
Αν θέλεις επικοινώνησε μαζί του
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Καλησπέρα σας,
Όπως έγραψα και παραπάνω στην αγγελία, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει ένα e-mail εδώ: woadcoast@yahoo.gr
Στην συνέχεια θα υπάρξει φυσικά επικοινωνία και από το τηλέφωνο, αλλά δεν θέλω να ποστάρω στο ίντερνετ το κινητό μου.
Εάν αποφασίσει κάποιος να στείλει e-mail, θα παρακαλούσα να αναφέρει τα πολύ βασικά: ηλικία, αν μένει με γονείς/συγκάτοικο ή μόνη/ος, αν μένει σε μονοκατοικία/διαμέρισμα, αν υπάρχει κήπος, αν έχει ή είχε στο παρελθόν άλλο σκύλο/ζώο, και το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ?.
Καλό θα ήταν να ξέρει ότι σκέφτομαι, αν τον δώσω, να τον δώσω με συμβόλαιο υιοθεσίας. Και τονίζω ξανά ότι το σκυλάκι για μένα είναι μέλος της οικογένειας και θα το χαρίσω σε άτομο το οποίο δεν θα έχει πρόβλημα να διατηρήσει μαζί μου επαφή!
Μπορώ να τον χαρίσω μόνο σε άτομα που μένουν στην Αθήνα, είτε στο κέντρο, είτε στα προάστια.
Όπως έγραψα και παραπάνω στην αγγελία, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει ένα e-mail εδώ: woadcoast@yahoo.gr
Στην συνέχεια θα υπάρξει φυσικά επικοινωνία και από το τηλέφωνο, αλλά δεν θέλω να ποστάρω στο ίντερνετ το κινητό μου.
Εάν αποφασίσει κάποιος να στείλει e-mail, θα παρακαλούσα να αναφέρει τα πολύ βασικά: ηλικία, αν μένει με γονείς/συγκάτοικο ή μόνη/ος, αν μένει σε μονοκατοικία/διαμέρισμα, αν υπάρχει κήπος, αν έχει ή είχε στο παρελθόν άλλο σκύλο/ζώο, και το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ?.
Καλό θα ήταν να ξέρει ότι σκέφτομαι, αν τον δώσω, να τον δώσω με συμβόλαιο υιοθεσίας. Και τονίζω ξανά ότι το σκυλάκι για μένα είναι μέλος της οικογένειας και θα το χαρίσω σε άτομο το οποίο δεν θα έχει πρόβλημα να διατηρήσει μαζί μου επαφή!
Μπορώ να τον χαρίσω μόνο σε άτομα που μένουν στην Αθήνα, είτε στο κέντρο, είτε στα προάστια.
kate1- Kitten
-
Επειδη δν ξερω απο αυτα δν ασχολουμαι πολυ με το ιντερνετ ψαχνω εδω και καιρο τετοιο σκυλι.δν ξερω πως να επικοινωνισω γραφτηκα χθες εδω μονο κ μονο για ν μπορεσω να σου στειλω να δω αν το εχεισ ακομα.
vivica- Kitten
-
Μπορω καπως να σου στειλω ενα εισερχομενο μνμ αν θες ν γραψω τ κιντ μου. να μν φαινεται ομως και να επικοινωνισεις μαζι μου
vivica- Kitten
-
Vivica η στειλε της ενα μεηλ οπως λεει στο woadcoast@yahoo.gr
ή πατα το κουμπακι pm
kate1
Kitten
Αριθμός γατουνίων: 0
Αριθμός μηνυμάτων: 7
Ημερομηνία Εγγραφής: 25/12/2011
που εχει κατω απο τις πληροφοριες του προφιλ της και στειλε της μηνυμα.
ή πατα το κουμπακι pm
kate1
Kitten
Αριθμός γατουνίων: 0
Αριθμός μηνυμάτων: 7
Ημερομηνία Εγγραφής: 25/12/2011
που εχει κατω απο τις πληροφοριες του προφιλ της και στειλε της μηνυμα.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Ok euxaristo elpizo na to esteila sosta
vivica- Kitten
-
Μάλλον όχι γιατί δεν έλαβα μήνυμα. Είναι πραγματικά πολύ εύκολο! Απλά πάτα πάνω στα ροζ γράμματα: woadcoast@yahoo.gr Θα σου ανοίξει ένα παράθυρο. Γράψε ένα τηλέφωνο και ένα e-mail και πάτα αποστολή.
Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Μήπως δεν έχεις καν e-mail? Facebook έχεις?
kate1- Kitten
-
kate1 έγραψε:Μάλλον όχι γιατί δεν έλαβα μήνυμα. Είναι πραγματικά πολύ εύκολο! Απλά πάτα πάνω στα ροζ γράμματα: woadcoast@yahoo.gr Θα σου ανοίξει ένα παράθυρο. Γράψε ένα τηλέφωνο και ένα e-mail και πάτα αποστολή.
Νομίζω ότι σου έστειλε ΠΜ. Δες πάνω πάνω, σου αναβοσβήνει το ροζ πατουσάκι που λέει Messages?
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Εντάξει! Συννενοηθήκαμε τελικά μέσω PM. Θα την πάρω τηλ.
kate1- Kitten
-
Θα παρακαλούσα να κλείσει οριστικά η αγγελία.
Επίσης, μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να σβήσω τις φωτογραφίες?
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Gatospito που με βοήθησε να βρω για το σκυλάκι μου την οικογένεια που του αξίζει!
Επίσης, μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να σβήσω τις φωτογραφίες?
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Gatospito που με βοήθησε να βρω για το σκυλάκι μου την οικογένεια που του αξίζει!
kate1- Kitten
-
Τέλεια!Πες μας και κάτι παραπάνω πριν κλειδώσουν την αγγελία...
ΜΙΛΛΕΝΙΑ- Junior Cat
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/10/2011
Mood :
Άντε να σας πω!
Πιστεύω βρήκε πολύ καλό σπιτάκι ο μικρός! Τον υιοθέτησε μια κοπέλα με το αγόρι της, συνομιλική μου, η vivika. 'Εψαχνε πομεράνιαν γιατί είχε στο παρελθόν ακίτα και χάσκι, αλλά ήθελε τώρα ένα μικρούλι για να το έχει μέσα στο σπίτι της, γιατί μένει πλέον σε διαμέρισμα. Ήρθαν με άλλους δυό φίλους και τους γώρισα. Χάρηκα πολύ! Εξαιρετική παρέα! Με κάλεσαν να πάω να τους δω όταν θελήσω..
Τώρα περιμένω να μάθω εντός εβδομάδας κι αν προσαρμόστηκε το σκυλάκι και είναι εύκολη η συμβίωση. Πιστεύω θα είναι, γιατί τους 'καλοσώρισε' γαβγίζοντας και γρυλίζοντας, αλλά μέχρι να φύγουν είχε πέσει ανάσκελα και τον χάιδευαν στη κοιλίτσα!
και φυσικά τους έδωσα κι όλη του την προίκα μαζί (κρεβατάκια, παιχνιδάκια, κουβερτούλα, κ.α.) για να νιώθει πιο άνετα στον καινούριο/ξένο χώρο.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να είναι όλοι τους πολύ πολύ χαρούμενοι μαζί!
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!
Πιστεύω βρήκε πολύ καλό σπιτάκι ο μικρός! Τον υιοθέτησε μια κοπέλα με το αγόρι της, συνομιλική μου, η vivika. 'Εψαχνε πομεράνιαν γιατί είχε στο παρελθόν ακίτα και χάσκι, αλλά ήθελε τώρα ένα μικρούλι για να το έχει μέσα στο σπίτι της, γιατί μένει πλέον σε διαμέρισμα. Ήρθαν με άλλους δυό φίλους και τους γώρισα. Χάρηκα πολύ! Εξαιρετική παρέα! Με κάλεσαν να πάω να τους δω όταν θελήσω..
Τώρα περιμένω να μάθω εντός εβδομάδας κι αν προσαρμόστηκε το σκυλάκι και είναι εύκολη η συμβίωση. Πιστεύω θα είναι, γιατί τους 'καλοσώρισε' γαβγίζοντας και γρυλίζοντας, αλλά μέχρι να φύγουν είχε πέσει ανάσκελα και τον χάιδευαν στη κοιλίτσα!
και φυσικά τους έδωσα κι όλη του την προίκα μαζί (κρεβατάκια, παιχνιδάκια, κουβερτούλα, κ.α.) για να νιώθει πιο άνετα στον καινούριο/ξένο χώρο.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να είναι όλοι τους πολύ πολύ χαρούμενοι μαζί!
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!
kate1- Kitten
-
Καλή ζωή να έχει
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios