"Πώς να δώστε το ρημαδοχάπι"...
+25
m.kat
ladycat
otz
ChocolateCat
ROZALIA78
natalouko
loulou
marie aristocat
Smokys
XIONIS
Πούπσυ
mpoulaalekoula
alex..niaou
Φωτεινή
flokatoula
doremi
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
kat-cats
hardtrier
marina289
Anatoli
Chouzouris
alexandrakicat
houlieta
funambolo
29 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
"Πώς να δώστε το ρημαδοχάπι"...
Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο βίντεο με οδηγίες χρήσεως για το τραυματικό ζήτημα "πώς να χαπακώσω τη γάτα μου" (τουλάχιστον απ΄αυτά που είδα στο ίντερνετ)....
Εγώ, ως γνωστόν, δεν τα έχω καταφέρει σε καμία από τις προτεινόμενες μεθόδους ικανοποιητικά, το βάζω όμως μήπως βοηθηθεί κάποιος άλλος...
http://partnersah.vet.cornell.edu/Cat-Pilling/Entire-Video
Εγώ, ως γνωστόν, δεν τα έχω καταφέρει σε καμία από τις προτεινόμενες μεθόδους ικανοποιητικά, το βάζω όμως μήπως βοηθηθεί κάποιος άλλος...
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Απ: "Πώς να δώστε το ρημαδοχάπι"...
Πιστεύω ότι όλη αυτή η διαδικασία τις προετοιμάζει για αυτό που θα συμβεί και αυτό δεν είναι ποτέ υπέρ μας...funambolo έγραψε:Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο βίντεο με οδηγίες χρήσεως για το τραυματικό ζήτημα "πώς να χαπακώσω τη γάτα μου" (τουλάχιστον απ΄αυτά που είδα στο ίντερνετ)....
Οι γάτες, όπως ξέρουμε όλοι και απ'την καλή και απ'την ανάποδη, είναι τετραπέρατες, όλη αυτή η τελετουργία θα έχει αποτέλεσμα μια φορά...
Την επόμενη, μόλις δει την πετσέτα, θα γίνει ο Σπιντι ο Γκονζάλες!
Εγώ έχω κρατήσει την διαδικασία "ανοίγω στομα-βάζω χάπι βαθειά-κλείνω στομα και κρατώ" αλλά χωρίς τα υπόλοιπα φρου φρου και αρρώματα..
Τα πλησιάζω σε ανύποπτο χρόνο κάθε φορά και προσπαθώ να μην συνδιάζουν μια κατάσταση με το χάπι, έτσι δεν ξέρουν από που τους ήρθε!
Πριν προλάβουν να αντιδράσουν το έχουν καταπιεί!...
Μετά με κοιτούν αποσβωλομένα με ένα ύφος "Τι έγινε τώρα ρε παιδιά;"..
Εγω το βαζω μεσα σε αγαπημενη κονσερβα(ολες αγαπημενες ειναι) και το τρωνε χωρις να καταλαβουν τιποτα!
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
Ααα εγώ έχω βρει άλλο κόλπο...
Του φωνάζω "Χουζουράκιιιιι έλα να πάρουμε χάπι" και ανοίγω την αλοιφή defurum.
Σε χρόνο dt είναι δίπλα μου. Μυρίζει την αλοιφή και πριν γλύψει, τον μπαγλαρώνω και του βαζω μεσα το χάπι και αμέσως πιέζω το σωληνάριο να βγει η αλοιφή... Πριν προλάβει να καταλάβει τίποτα γλύφει την αλοιφή καταπίνοντας και το χαπάκι....
It works!
Βεβαίως ο κ. Χουζουράκης είναι και λίγο... χαζουράκης
Σε χρόνο dt είναι δίπλα μου. Μυρίζει την αλοιφή και πριν γλύψει, τον μπαγλαρώνω και του βαζω μεσα το χάπι και αμέσως πιέζω το σωληνάριο να βγει η αλοιφή... Πριν προλάβει να καταλάβει τίποτα γλύφει την αλοιφή καταπίνοντας και το χαπάκι....
It works!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Chouzouris έγραψε:Ααα εγώ έχω βρει άλλο κόλπο...
It works!
Προφανως!Αφου συνεχιζεις να το κανεις κι ακομα συνεχιζει να ερχεται.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Ναι, έρχεται.... Είναι τόσο χαζούλης που δεν καταλαβαίνει ότι του δίνω χάπι.....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Να σας φέρω τη Μελίνα, να σας κάνει ένα σπίτι όόόλο αφρούς,
να σας πω εγώ που μου παινεύεστε για την τεχνική σας να δίνετε χάπι....
να σας πω εγώ που μου παινεύεστε για την τεχνική σας να δίνετε χάπι....
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Chouzouris έγραψε:Ναι, έρχεται.... Είναι τόσο χαζούλης που δεν καταλαβαίνει ότι του δίνω χάπι.....
χαχα ελα ντε που ο δικος μου δεν ειναι χαζουλης και δεν ερχεται.
δοκιμασαμε να τυλιξουμε το χαπακι του σε πατε,κανοντας το μπαλιτσα.αλλες φορες πιανει και αλλες οχι,διαλεγει την τροφη και πεταει το χαπακι.
δοκιμασα ,επισης συριγγα με νερο,το ηπιε, αλλα αρχισε να βηχει και τα χρειαστηκα γι αυτο ξεχασετε αυτη την μεθοδο.
θα δω το βιντεακι και αν βρω αλλα και διαπιστωσω οτι τα κολπα πιανουν,θα τα δημοσιευσω.
Yπαρχει κι αυτο το αρθρο που μπορει να βοηθησει
https://www.gatospito.com/t4186-topic
https://www.gatospito.com/t4186-topic
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Πολύ με παρηγορεί το ότι δεν είμαι η μόνη που δεν τα καταφέρνει.Μελίνα δες το βίντεο, σε θυμόμουν όταν το έβλεπα, λέει ότι το θέμα με τα σάλια και τους αφρούς δεν είναι κάτι επικίνδυνο, είναι απόρροια του ότι το ζωάκι μπορεί να το ενοχλεί η γεύση ή η υφή του χαπιού.
Εμένα έχει καταλάβει όλα τα κόλπα με τα τυλιγμένα χάπια και πια προσπαθώ να το σπρώξω μέσα, αλλά αδύνατον να τον κουμαντάρω. Μου προκαλεί φοβερή αγωνία η όλη διαδικασία (και φυσικά το καταλαβαίνει κι αυτός) κι έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στις ανάγκες του, και δεν μπορώ να τον φροντίσω σωστά, και τι θα γίνει αν συμβεί και κάτι σοβαρότερο, και είμαι ακατάλληλη κι έκανα λάθος που τον πήρα, και σας έχω πρήξει κλπ κλπ κλπ...
Εμένα έχει καταλάβει όλα τα κόλπα με τα τυλιγμένα χάπια και πια προσπαθώ να το σπρώξω μέσα, αλλά αδύνατον να τον κουμαντάρω. Μου προκαλεί φοβερή αγωνία η όλη διαδικασία (και φυσικά το καταλαβαίνει κι αυτός) κι έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στις ανάγκες του, και δεν μπορώ να τον φροντίσω σωστά, και τι θα γίνει αν συμβεί και κάτι σοβαρότερο, και είμαι ακατάλληλη κι έκανα λάθος που τον πήρα, και σας έχω πρήξει κλπ κλπ κλπ...
funambolo- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Mood :
Αθηνά.... ΣΚΑΣΜΟΥΛΗΣ
-
Mood :
Αααπαπαπαπα.... (Οοοκ,είμαστε όλες του γιατρού . )funambolo έγραψε:Μου προκαλεί φοβερή αγωνία η όλη διαδικασία (και φυσικά το καταλαβαίνει κι αυτός) κι έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στις ανάγκες του, και δεν μπορώ να τον φροντίσω σωστά, και τι θα γίνει αν συμβεί και κάτι σοβαρότερο, και είμαι ακατάλληλη κι έκανα λάθος που τον πήρα, και σας έχω πρήξει κλπ κλπ κλπ...
Ρε παιδιά, πως σκατά το μυρίζουν διαλυμένο-θρυμματισμένο εντελώς στην υγρή τροφή τους για την οποία τρρρρελαίνονται
μπορείτε να μου πείτε;;
Και μιλάμε ότι το βάζω μέσα σε ποσότητα υγρής τροφής, να είναι ακόμα πιο ανεπαίσθητη η μυρωδιά του...
-
Mood :
Εγω που του το βαζω στο στομα αφου πρωτα το εχω βαλει μεσα σε καψουλακι, που σημαινει οτι ουτε το μυριζει ουτε το γευεται, γιατι μας το φτυνει στα μουτρα 3-4-5 φορες?Μεχρι που πια λειωνει η καψουλα!
-
Mood :
Βρωμόγατα όλα τους!
(εκτός του Χουζούρη που δίνει το παράδειγμα )
(εκτός του Χουζούρη που δίνει το παράδειγμα )
-
Mood :
Ετσι!!!Ετσι!
Σκατογατα κακομαθημενα!
Σκατογατα κακομαθημενα!
-
Mood :
Αχ, μη με αποπαίρνεις κι εσύ, αρκετά με αποπαίρνω μόνη μου...
Κι έγινε κι άλλη στραβή σήμερα και πάω να γράψω το δράμα μας στο θέμα του, γιατί αν δεν τα πω εδώ που θα τα πω? Ε?
Κι έγινε κι άλλη στραβή σήμερα και πάω να γράψω το δράμα μας στο θέμα του, γιατί αν δεν τα πω εδώ που θα τα πω? Ε?
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Μας κάνουν να τα βάζουμε και με τον εαυτό μας απο πάνω!
Η κοπέλα νιώθει ενοχές
Η κοπέλα νιώθει ενοχές
, γιατί;; Επειδή αυτά είναι κακομαθημένα!funambolo έγραψε:Μου προκαλεί φοβερή αγωνία η όλη διαδικασία (και φυσικά το καταλαβαίνει κι αυτός) κι έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στις ανάγκες του, και δεν μπορώ να τον φροντίσω σωστά, και τι θα γίνει αν συμβεί και κάτι σοβαρότερο, και είμαι ακατάλληλη κι έκανα λάθος που τον πήρα, και σας έχω πρήξει κλπ κλπ κλπ...
Ξεφόρτωσε! Τσάμπα ομαδική ψυχοθεραπεία κάνουμε εδώ ....funambolo έγραψε:Αχ, μη με αποπαίρνεις κι εσύ, αρκετά με αποπαίρνω μόνη μου...
-
Mood :
Χαχαχαχαχα και εγω νόμιζα πως εσείς είστε εξπερ και εγω ο μπουφλας που δεν τα κατάφερνω....πήρα κουράγιο! Και μένα παντως όταν το βάλω σε κονσέρβα μου το ξεχωρίζει το παλιοκόριτσο!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Εγω λιώνω το χάπι σε σκόνη βάζω την σκόνη σε λίγο τυρί φιλαδέλφεια και την απλώνω στο πάνω μέρος του πατουσιού αυτά νομίζουν ότι είναι βρωμικα και αρχίζουν με μανία να γλύφουν το τυράκι με το φαρμακάκι ...
τόσο απλά
τόσο απλά
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
Εκτός από μερικά βλαμμένα που τινάζουν το πόδι τους μέχρι να φύγει η αλοιφή και να κολλήσει παντού. Τα δικά μου αυτό έκαναν τα αγόρια οπότε καλύτερα τα πιάνω εξ απίνης, τους ανοιγω το στόμα, χώνω χάπι, κλείνω στόμα. Αλλά πρέπει να έχεις ψυχραιμία και να μη σε πάρουν είδηση ότι τρέμει το φυλλοκάρδι σου.Κι εδώ μάλλον χάνει η Αθηνά.ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:Εγω λιώνω το χάπι σε σκόνη βάζω την σκόνη σε λίγο τυρί φιλαδέλφεια και την απλώνω στο πάνω μέρος του πατουσιού αυτά νομίζουν ότι είναι βρωμικα και αρχίζουν με μανία να γλύφουν το τυράκι με το φαρμακάκι ...
τόσο απλά
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Λοιπόν θα σας στείλω τον Περσάκο μου που ως γνήσιος σαβουροφάγος, του το βάζω μπροστά του και το τρώει μόνος του
Περιττό να πω οτι ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ με το βιντεάκι!!
Δε ξέρω, όλη αυτή η υπερπροσπάθεια, οι πετσέτες, οι γάτες με το γουρλωμένο μάτι, και εκεί που λέει "φωνάξτε κάποιον να βοηθήσει" και σκάνε μύτη άλλο ένα ζευγάρι χέρια, κατουρήθηκα
Τις αγαπώ
Περιττό να πω οτι ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ με το βιντεάκι!!
Δε ξέρω, όλη αυτή η υπερπροσπάθεια, οι πετσέτες, οι γάτες με το γουρλωμένο μάτι, και εκεί που λέει "φωνάξτε κάποιον να βοηθήσει" και σκάνε μύτη άλλο ένα ζευγάρι χέρια, κατουρήθηκα
Τις αγαπώ
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
flokatoula έγραψε:Λοιπόν θα σας στείλω τον Περσάκο μου που ως γνήσιος σαβουροφάγος, του το βάζω μπροστά του και το τρώει μόνος του
-
Mood :
Γίνονται και θαύματα.....
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Chouzouris έγραψε:Ααα εγώ έχω βρει άλλο κόλπο...
It works!
Κι εγώ χρησιμοποιώ το defurrum, αλλά το χάπι το κάνω σκόνη, ρίχνω από πάνω την πάστα και μετά πασαλείβω τη Ρενάτα ή της το δίνω λίγο λίγο στο στόμα. Περιττό να πω ότι μετά με μισεί
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
λοιπον παιδια ψυχραιμια,ηρθε ο ειδικος,εγω δηλαδη χαχαχαχα και παρακαλω να μην πυροβολησετε τον πιανιστα,
μετα απο πολυημερη ταλαιπωρια του Τζερουλινη μας,κανουμε το εξης,ισως σας φανει ο τροπος λιγο σκληρος αλλα εκεινη τη στιγμη επικεντρωνομαι στο οτι του κανω καλο.
εχουμε ενα μακρυ λουρακι,σαν αυτο για τα σκυλακια και το γατζωνω εκει που εχουμε το μικροτερο λουρακι για τα κουδουνακια,αρα τροπος διαφυγης δεν υπαρχει.αφου τον χαιδεψω λιγο,σιγα σιγα του ανοιγω το στοματακι του,ασκωντας πιεση στα δυο ακρα[του στοματος].πιθανοτητες για να το κλεισει μηδαμινες.με ανοιχτο το στομα του,λοιπον βαζω με το χερι μου το χαπακι,στο λαρυγκακι του και αμεσως του κλεινω το στοματακι,εως οτου το καταπιει,δεν μπορει να κανει διαφορετικα.εννοειται οτι πολλες φορες δεν πετυχαινει με την πρωτη,διοτι ο σκατουλης,μου ξεγλυστραει.
οταν ειμαστε με την συζυγο τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα,ο ενας του ανοιγει το στοματακι και ο αλλος του τοποθετει το χαπακι,ετσι οπως περιεγραψα παραπανω.
Υστερα,υπαρχει παντα η επιβραβευση,ενα κομματακι πατε αρνακι της whiskas.τι να κανουμε θελει κι αυτο τον τροπο του.
δεσμευομαι οτι οποτε βρω χρονο θα ανεβασω βιντεακι και εννοειται οτι ,σιγουρα,δεν πιανει σε ολα τα γατουνια,αλλα πιο ζωηρα,αλλα πιο ησυχα.
επαναλαμβανω,δεν αμφισβητω,οτι ο τροπος αυτος ειναι σκληρος και επιπονος,αλλα προκειμενου για την υγεια του,να γινει παλι τελειως καλα,να τον χαιρομαστε,ας παιδευτει λιγακι τωρα,παρα να εχουμε χειροτερα ,αργοτερα.ταπεινη μου,παντα ,αποψη.
μετα απο πολυημερη ταλαιπωρια του Τζερουλινη μας,κανουμε το εξης,ισως σας φανει ο τροπος λιγο σκληρος αλλα εκεινη τη στιγμη επικεντρωνομαι στο οτι του κανω καλο.
εχουμε ενα μακρυ λουρακι,σαν αυτο για τα σκυλακια και το γατζωνω εκει που εχουμε το μικροτερο λουρακι για τα κουδουνακια,αρα τροπος διαφυγης δεν υπαρχει.αφου τον χαιδεψω λιγο,σιγα σιγα του ανοιγω το στοματακι του,ασκωντας πιεση στα δυο ακρα[του στοματος].πιθανοτητες για να το κλεισει μηδαμινες.με ανοιχτο το στομα του,λοιπον βαζω με το χερι μου το χαπακι,στο λαρυγκακι του και αμεσως του κλεινω το στοματακι,εως οτου το καταπιει,δεν μπορει να κανει διαφορετικα.εννοειται οτι πολλες φορες δεν πετυχαινει με την πρωτη,διοτι ο σκατουλης,μου ξεγλυστραει.
οταν ειμαστε με την συζυγο τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα,ο ενας του ανοιγει το στοματακι και ο αλλος του τοποθετει το χαπακι,ετσι οπως περιεγραψα παραπανω.
Υστερα,υπαρχει παντα η επιβραβευση,ενα κομματακι πατε αρνακι της whiskas.τι να κανουμε θελει κι αυτο τον τροπο του.
δεσμευομαι οτι οποτε βρω χρονο θα ανεβασω βιντεακι και εννοειται οτι ,σιγουρα,δεν πιανει σε ολα τα γατουνια,αλλα πιο ζωηρα,αλλα πιο ησυχα.
επαναλαμβανω,δεν αμφισβητω,οτι ο τροπος αυτος ειναι σκληρος και επιπονος,αλλα προκειμενου για την υγεια του,να γινει παλι τελειως καλα,να τον χαιρομαστε,ας παιδευτει λιγακι τωρα,παρα να εχουμε χειροτερα ,αργοτερα.ταπεινη μου,παντα ,αποψη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την hardtrier στις Κυρ Απρ 08, 2012 4:49 pm, 1 φορά
εγω δεν την καταλαβα τη μεθοδο παντως..τι εννοεις εχετε ενα λουρακι κ το βαζετε εκει που ειναι το κουδουνακι.....???
του δενετε το στομα για να ναι ανοιχτο ή κατι αλλο,δεν καταλαβα...
του δενετε το στομα για να ναι ανοιχτο ή κατι αλλο,δεν καταλαβα...
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
σε καμια περιπτωση,δεν του δενουμε το στοματακι.δεν υπαρχουν κατι λουρακια με κουδουνακια,που τα βαζουμε στον λαιμο για να τα ακουμε?απο εκει γατζωνουμε το αλλο μακρυ λουρακι.στο avatar το λουρακι με το κουδουνακι,φαινεται πεντακαθαρα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την hardtrier στις Κυρ Απρ 08, 2012 4:56 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : προσθηκη φρασης)
ναι,αυτο υπεθεσα,οτι βαζετε λουρακι για σκυλους πανω στο γαντζο απο το κουδουνακι...αλλα αυτο ειναι για να μην φευγει η γατα,δεν κααλαβαινω πως κραταει ανοιχτο το στομα του ομως...
εντιτ:ξαναδιαβασα την περιγραφη σου κ ειδα οτι λες οτι εσυ του ανοιγεις το στομα..απλως γραφεις "πιθανοτητες να το κλεισει μηδαμινες"..
αυτο ειναι το θεμα για πολλες απο εμας,οτι ακομα κ αν ακινητοποιηθει η γατα,το θεμα ειναι οτι ανοιγοκλεινει το στομα ή δαγκωνει...εσυ ως αντρας το κανεις πιο ευκολα ισως,αλλα για εμας ειναι βασανο!
εντιτ:ξαναδιαβασα την περιγραφη σου κ ειδα οτι λες οτι εσυ του ανοιγεις το στομα..απλως γραφεις "πιθανοτητες να το κλεισει μηδαμινες"..
αυτο ειναι το θεμα για πολλες απο εμας,οτι ακομα κ αν ακινητοποιηθει η γατα,το θεμα ειναι οτι ανοιγοκλεινει το στομα ή δαγκωνει...εσυ ως αντρας το κανεις πιο ευκολα ισως,αλλα για εμας ειναι βασανο!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Εγώ είμαι εντελώς ανίκανη με το χάπι!
Εντελώς όμως..
Εχω σκεφτεί να παραγγείλω το pill gun αλλά ακόμα δεν το έχω κάνει..
Ένα λάθος που έκανα πάντως είναι να κόβω το χάπι..Αυτό τους δημιουργεί αφρούς στο στόμα και αρνούνται να το καταπιουν..Θα ΞΑΝΑδοκιμάσω βέβαια...
Για να δούμε ΠΟΤΕ θα τα καταφέρω???
Εντελώς όμως..
Ένα λάθος που έκανα πάντως είναι να κόβω το χάπι..Αυτό τους δημιουργεί αφρούς στο στόμα και αρνούνται να το καταπιουν..Θα ΞΑΝΑδοκιμάσω βέβαια...
mpoulaalekoula- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Motto : Fly free...
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/03/2012
Mood :
και με τη γλώσσα όλο και το σπρώχνει προς τα έξω...alex..niaou έγραψε:
αυτο ειναι το θεμα για πολλες απο εμας,οτι ακομα κ αν ακινητοποιηθει η γατα,το θεμα ειναι οτι ανοιγοκλεινει το στομα ή δαγκωνει...
-
Mood :
οντως παιδια ως αντρας υπερτερω μυικα οπως και το γεγονος οτι με την γλωσσα του το πεταει εξω,για τον λογο αυτο του κλεινω κατεθειαν το στοματακι, εως οτου το καταπιει.τα γατουνια ξεγλυστρανε γι αυτο,χρησιμοποιω το λουρακι.
οσο για την φιλη που χαρακτηριζει τον εαυτο της ανικανο,θα πω οτι τζαμπα ακυρωνεις τον εαυτο σου και ποτε μην λες ποτε.γιατι το λεω αυτο?ισως ξεφυγω λιγο απο το θεμα,απλα θα αναφερθω παλι στον εαυτο μου.
ετρεμα τις συριγγες,οχι για μενα,αλλα στην ιδεα του να βαλλω εγω ενδομυικη ενεση,οταν ομως καποια στιγμη ειδα την συζυγο να ειναι μερες στο κρεββατι απο ισχυαλγια,αναγκαστηκα να μαθω,που να βρεις νοσοκομα,ολες τις ωρες της ημερας και που,να τρεχω σε νοσοκομεια και να την ταλαιπωρω,ετσι αναγκαστηκα να μαθω.
αναγκαι και Θεοι πειθονται,οπως λεει μια παροιμια.
οσο για την φιλη που χαρακτηριζει τον εαυτο της ανικανο,θα πω οτι τζαμπα ακυρωνεις τον εαυτο σου και ποτε μην λες ποτε.γιατι το λεω αυτο?ισως ξεφυγω λιγο απο το θεμα,απλα θα αναφερθω παλι στον εαυτο μου.
ετρεμα τις συριγγες,οχι για μενα,αλλα στην ιδεα του να βαλλω εγω ενδομυικη ενεση,οταν ομως καποια στιγμη ειδα την συζυγο να ειναι μερες στο κρεββατι απο ισχυαλγια,αναγκαστηκα να μαθω,που να βρεις νοσοκομα,ολες τις ωρες της ημερας και που,να τρεχω σε νοσοκομεια και να την ταλαιπωρω,ετσι αναγκαστηκα να μαθω.
αναγκαι και Θεοι πειθονται,οπως λεει μια παροιμια.
mpoulaalekoula έγραψε:Εγώ είμαι εντελώς ανίκανη με το χάπι!
Εντελώς όμως..
Eγώ ούτε μ΄αυτό τα κατάφερα...
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
κι εγώ νομίζω ότι είναι και πιο δύσκολο μάλιστα. δαχτυλάκι, και το βάζεις βαθιά στο λαρύγγι και κλείνεις το στόμα για λίγο. θέλει ταχύτητα και αποφασιστηκότητα.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Δεν ειναι καθολου δυσκολο τελικα ουτε χρειαζεται να εχεις δυναμη για να το κανεις. Εξασκηση χρειαζεται! Δινω εδω κι 1.5 μηνα χαπι για το θυροειδη στον Πιπη και τον Χιονη και καθε μερα ειναι και πιο ευκολο! Ειδικα με τον Χιονη που τρομαζα να του δωσω το Milbemax για τα σκουλικια καθε 3 μηνες εχω εκπλαγει ποσο ευκολα του το δινω το χαπι καθημερινα! Εμενα μ εχουν βοηθησει τα λαστιχενια γαντια μια χρησης. Πιανω το χαπι στο ενα χερι σβερκωνω με το αλλο και χωνω τα 2 δαχτυλα )δεικτη και αντιχειρα) βαθια στο λαρυγγι απο το πλαι του στοματος που εχουν κενο τα δοντακια. Piece of cake!!!!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Mood :
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios