Αντίο τιγρούλα...
+18
nosyparker
AngelNonh
loulou
hardtrier
enoplos
Chouzouris
melinakef
polina4smile
Anatoli
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
alex..niaou
funambolo
Prouna
vanilia cat
Kikiriki
alexandrakicat
Fotoula
Πούπσυ
22 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Αντίο τιγρούλα...
σήμερα το πρωί βγαίνοντας στο μπαλκόνι έπαθα απο τα μεγαλύτερα σοκ. κάτω στον κήπο βρισκόταν (και βρίσκεται ακόμα) μια απο τις "γκομενες" του Νίνη ξαπλωμένη. τι ψιψιψι της έκανα, τιποτα... είναι νεκρή. Δεν ξέρω απο τι, υποψιάζομαι δηλητήριο. η Λούσυ είναι κάτω και μια άλλη βγήκε το πρωί ζωντανή απο το γκαράζ μου. Ευχομαι το μεσημέρι να εμφανιστούν και τα άλλα. Τι μπορεί να έγινε; Τι μπορώ να κάνω; πώς μπορώ να κινηθώ; δεν ξέρω... Ελπίζω να μην είναι ο Νίνης γιατί δεν μπορώ να πλησιάσω και πολύ, φοβάμαι. Θα την μαζέψει το μεσημέρι ο Νίκος.
Αντίο γκριζούλα. Χτες ακομα "το κάνανε" με το Νίνη...
Αντίο γκριζούλα. Χτες ακομα "το κάνανε" με το Νίνη...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Απ: Αντίο τιγρούλα...
Λυπάμαι πολύ Ελίζα.
Μήπως αφού υποψιάζεσαι δηλητήριο να κατέβαινες να έλεγχες την περιοχή μήπως κινδυνεύουν και τα άλλα σου γατιά;
Μήπως αφού υποψιάζεσαι δηλητήριο να κατέβαινες να έλεγχες την περιοχή μήπως κινδυνεύουν και τα άλλα σου γατιά;
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
έκανα μια βόλτα, δεν βρήκα άλλη γάτα νεκρή, αλλα εκείνη την ώρα ήταν και κάποιος του Δήμου και σκουπιζε το δρόμο απο φύλλα κλπ.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Ποπο καλο ταξιδι στην τιγρουλα!Θα θυμαται τις καλες στιγμες που περασε με τον Νινη...
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
Εχεις κάποιον κακό γείτονα Ελίζα.
Λυπάμαι για τη γατούλα. Βάλε κάποια ανακοίνωση αν θες.
Λυπάμαι για τη γατούλα. Βάλε κάποια ανακοίνωση αν θες.
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
ναι, έχω ένα μ@@@@ που δεν του άρεσε που τις τάιζα στην πυλωτή μου. και τον τελευταίο καιρό είχαν δώσει ρεσιταλ νιαουρίσματος τις νύχτες οι γάτοι της γειτονιάς. μιλάμε για ουρλιαχτά. οπότε τον υποψιάζομαι. αυτός είχε καλέσει και την αστυνομία όταν χτίζαμε το σπίτι, μια φορά που καθίσαν λίγο παραπάνω οι μαστόροι..
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
καλό ταξίδι τιγρούλα Μα τι κομπλεξικοί,μ@@@@κες που υπάρχουν
vanilia cat- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γαταχείμωνο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ ,το ΛΟΎΣΙΦΕΡ , το ΣΕΙΡΙΟ , την ΚΕΝΤΡΑ και τον ΛΙΝΟ
Motto : live your life on paws.....!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να αποδείξω ότι είναι αυτός και δεν ξέρω και πώς να τον αντιμετωπίσω. μιλάμε για πολύ κομπλεξικό αντράκι.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
το ξέρω ότι είναι δύσκολο να το αποδείξεις αλλά προτείνω να του πετάξεις καμια σπόντα, ότι έχεις καταλάβει ποιος ευθύνεται μπας και μαζευτεί!Πούπσυ έγραψε:το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να αποδείξω ότι είναι αυτός και δεν ξέρω και πώς να τον αντιμετωπίσω. μιλάμε για πολύ κομπλεξικό αντράκι.
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ ,το ΛΟΎΣΙΦΕΡ , το ΣΕΙΡΙΟ , την ΚΕΝΤΡΑ και τον ΛΙΝΟ
Mood :
έτσι μου ρχεται να τον ρωτήσω ευθέως."εσύ εβαλες δηλητηρια στις γάτες";
ή να του πάω τη γάτα στην αυλή του.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
δεν ξέρω αν θα βγάλεις ακρη έτσι.έχουν συμβεί κι άλλα τέτοια περιστατικά στη γειτονιά σου?
-
Mood :
Να βάλεις μια ανακοίνωση μπροστά στο σπίτι του. Και αυτό με τη γάτα στην αυλή του θα του άξιζε αλλά δεν ξέρω αν αντέχεις να το κάνεις.
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
οχι. δεν ξέρω πώς να κινηθώ νομικά. θα πρέπει να γίνει νεκροψία στη γατούλα να δούμε αν πέθανε απο δηλητήριο και μετά να προχωρήσω, ε; εχω μια οργή μέσα μου...
τι ανακοίνωση να βάλω, Κική;
τι ανακοίνωση να βάλω, Κική;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Kαλο ταξιδι στην γατουλα...Αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι εκανε παραπονα που ταιζες τις γατουλες στη πυλωτη ΣΟΥ??? Ουτε καν μια πυλωτη γενικα αλλα στην πυλωτη σου??? Ποιο ειναι το προβλημα μερικων ανθρωπων δεν θα το καταλαβω ποτε. Εμενα μου εξαφανισαν 4 αδερφακια την προηγουμενη βδομαδα. Τι τους πειραξαν τα ερημα δεν καταλαβαινω..
Prouna- Junior Cat
-
Τόπος : Λονδινο
Αριθμός γατουνίων : 2 ζουζουνακια
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/06/2011
Mood :
Ελίζα λυπάμαι πολύ Δεν ξέρω τον τύπο ή τις αντοχές σου, αν σε παίρνει πάντως πες του δυο λογάκια και εκ μέρους μου...
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
λυπαμαι ελιζα....
ελπιζω να μην ειναι ο νινης!
καλο ταξιδι γατουλα......
ελπιζω να μην ειναι ο νινης!
καλο ταξιδι γατουλα......
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Αν η γάτα δεν είναι στο δρόμο και δεν φέρει εξωτερικά τραύματα, ειδικά αν έχει αφρό στο στόμα της ή άλλα υγρά τότε είναι δηλητηρίαση και δεν χρειάζεται καμία νεκροψία.
Κοίτα νομικά δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις, ίσως και τίποτα αν δεν τον πιάσεις απ' αυτοφόρω.
Βάλε μια ανακοίνωση του στύλ : τι σόι άνθρωπος είσαι που αυτές τις άγιες ημέρες( συνήθως είναι και θρήσκοι τρομάρα τους) προκάλεσες ανείπωτο πόνο σε ένα άκακο πλάσμα και μετά τύπωσε και το νόμο περί βασανισμό ζώων και γράψε πως έτσι και τον πιάσεις, το θέμα θα πάει στα δικαστήρια.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι θρασύδειλοι. Εκτός από μ@@@@@
Κοίτα νομικά δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις, ίσως και τίποτα αν δεν τον πιάσεις απ' αυτοφόρω.
Βάλε μια ανακοίνωση του στύλ : τι σόι άνθρωπος είσαι που αυτές τις άγιες ημέρες( συνήθως είναι και θρήσκοι τρομάρα τους) προκάλεσες ανείπωτο πόνο σε ένα άκακο πλάσμα και μετά τύπωσε και το νόμο περί βασανισμό ζώων και γράψε πως έτσι και τον πιάσεις, το θέμα θα πάει στα δικαστήρια.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι θρασύδειλοι. Εκτός από μ@@@@@
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
και πού να τα βάλω;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Στο σπίτι του , Σε μια κολώνα της ΔΕΗ , κάπου
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
Παντού να βάλεις κρίμα το γατάκι καλό του ταξίδι
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
Μήπως πρέπει να το αναφέρω στην αστυνομία; τουλάχιστον να δει ο παπαρας ότι κάτι κάνω. εντωμεταξύ τον παρακολουθώ εδώ και ώρα απο το παραθυρο της κουζίνας που δεν με βλέπει, ότι κοιτάζει στον κήπο και κοιτάζει και το μπαλκόνι μου επίμονα μήπως βγω για να μου πει ότι υπαρχει νεκρή γάτα στον κήπο. είναι και λίγο χεστης και φοβάται μην μείνει εκεί το κορμάκι της.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Tωρα το ειδα αυτο.....
Εγω θα εβγαινα στο μπαλκονι να δω εαν εχει κατι να πει. Κι αν πει θα του απαντουσα "ναι το ξερω οτι υπαρχει πεθαμενη γατα κι εχω ηδη ενημερωσει την αστυνομια γιατι το να δηλητιριαζονυαι ζωα ειναι πλεον ποινικο αδικημα"
Εγω θα εβγαινα στο μπαλκονι να δω εαν εχει κατι να πει. Κι αν πει θα του απαντουσα "ναι το ξερω οτι υπαρχει πεθαμενη γατα κι εχω ηδη ενημερωσει την αστυνομια γιατι το να δηλητιριαζονυαι ζωα ειναι πλεον ποινικο αδικημα"
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
δεν θέλω να μου ανέβει η πίεση στην κατάστασή μου. θα προτιμούσα να είναι και ο νίκος εδώ γιατί δεν θέλω να χάσω την ψυχραιμία μου. ήδη το σοκ το πρωί ήταν μεγάλο..
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Πούπσυ έγραψε:έτσι μου ρχεται να τον ρωτήσω ευθέως."εσύ εβαλες δηλητηρια στις γάτες";
Αυτα παντως μην τα κανεις οσο οργισμενη κι αν εισαι. Μην τον κατηγορησεις γιατι μπορει να σου γυρισει μπουμεραγκ. Ψυχραιμια, περιμενε να ερθει ο Νικος. Το θεμα ειναι να φοβηθει τον νομο.χωρις ομως ν τον κατηγορησετε αυτον καθ'εαυτον.
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
βγήκα πριν που ήρθε ο νίκος. βγηκε αυτός στο παράθυρο να πει ότι είναι μια νεκρή γατα στον κήπο και του απάντησα "το ξέρουμε, εχει ειδοποιηθεί η αστυνομία για τη δηλητηρίαση γιατί τιμωρείται απο το νόμο και καποιος έβαλε δηλητήρια" και λέει
"το ποιος το έβαλε δηλητήρια εμένα δεν με ενδιαφέρει βρείτε το μόνοι σας, η γάτα όμως πρεπει να φύγει απο κει γιατί είναι μέσα στη μούρη μας"
εγώ: η γάτα θα φύγει όταν θέλω εγώ και το τι γίνετια στον κήπο μας είναι δική μας δουλειά.
εκείνος> δεν είστε μονοκατοικία, υπάρχουν και άλλοι που μένουν γύρω
εγώ: η γάτα θα φύγει όποτε θέλω εγώ! και μπήκα μεσα.
τρέμω ολοκληρη με τον κουραδόμαγκα
α, και κάποια στιγμή του είπα "ελάτε να τη μαζέψετε εσείς"
"το ποιος το έβαλε δηλητήρια εμένα δεν με ενδιαφέρει βρείτε το μόνοι σας, η γάτα όμως πρεπει να φύγει απο κει γιατί είναι μέσα στη μούρη μας"
εγώ: η γάτα θα φύγει όταν θέλω εγώ και το τι γίνετια στον κήπο μας είναι δική μας δουλειά.
εκείνος> δεν είστε μονοκατοικία, υπάρχουν και άλλοι που μένουν γύρω
εγώ: η γάτα θα φύγει όποτε θέλω εγώ! και μπήκα μεσα.
τρέμω ολοκληρη με τον κουραδόμαγκα
α, και κάποια στιγμή του είπα "ελάτε να τη μαζέψετε εσείς"
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Hρεμησε βρε Ελιζακι...
Οτι ηταν να του πεις του το πες, δε νομιζω να ιδρωσει το αυτι του γενικοτερα, οποτε καλυτερα σιγα-σιγα να μαζεψετε την γατα γιατι ο τυπος ειναι τρελος και μπορει να καλεσει κι αυτος την αστυνομια. Και οσο μπορειτε, και εαν ειναι δυνατον ας προσπαθησει ο Νικος να δει μηπως την χτυπησε αυτοκινητο κι απλα πηγε στον κηπο σας και πεθανε. Μονο και μονο για να βεβαιωθεις εσυ για το εαν ειναι φολα ή οχι.
Οτι ηταν να του πεις του το πες, δε νομιζω να ιδρωσει το αυτι του γενικοτερα, οποτε καλυτερα σιγα-σιγα να μαζεψετε την γατα γιατι ο τυπος ειναι τρελος και μπορει να καλεσει κι αυτος την αστυνομια. Και οσο μπορειτε, και εαν ειναι δυνατον ας προσπαθησει ο Νικος να δει μηπως την χτυπησε αυτοκινητο κι απλα πηγε στον κηπο σας και πεθανε. Μονο και μονο για να βεβαιωθεις εσυ για το εαν ειναι φολα ή οχι.
-
Mood :
Πω πω αμαρτία για το γατακι... Καλά του τα είπες! Και να φτιάξεις και κανένα αφισακι όπως ΔΟΥ είπαν και παραπάνω... Μα καλά ρε παιδί μου δεν τα θέλουν τα ζωακια, γιατί απλά δεν τα αφήνουν στην ησυχία τους;
polina4smile- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Ροδος
Αριθμός γατουνίων : Ο Αρθουρος μου, η Ζιζελ και ενα σκυλάκι η Μαγιά!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
Τις θελει τις φαπες του ο τυπος....Καλα του ειπες κ αν το εκανε οντως αυτος ειμαι σιγουρη οτι εχει τρομαξει. Μερικοι ανθρωποι πρεπει να βρουν να ασχοληθουν με κατι επιτελους κ οχι με εσας κ τις αμοιρες γατουλες.
Prouna- Junior Cat
-
Τόπος : Λονδινο
Αριθμός γατουνίων : 2 ζουζουνακια
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/06/2011
Mood :
τη μαζέψαμε.... δεν ήταν ο Νίνης.. Υπάρχει μια περίεργη ησυχία σήμερα στον κήπο. Η Λούσυ δείχνει παγωμένη. οι άλλες δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα. μόνο ένας γατούλης απο αυτούς που φωνάζανε τις προηγούμενες μέρες εμφανίστηκε ευτυχώς και κοιτούσε το νίκο που μάζευε τη γάτα.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Kριμα μωρε...Παντως μην αποκλειεις το να την χτυπησε καποιο αμαξι. Καποιες φορες δεν ειναι αναγκη να υπαρχει αιμα εξωτερικα, νομιζω.
-
Mood :
δεν ξέρω... φαινόταν να έχει έρθει απο τις πίσω αυλές, να πέρασε τις μάντρες και να έπεσε στον κήπο μου θα σου βάλω φωτό σε λίγο, χωρίς τη γάτα εννοείται.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
H γατούλα ήταν αριστερά δίπλα απο εκεί που έχει πέσει το τούβλο, με φορά προς τον κήπο. δηλαδή ό,τι είχε πηδήξει τη μάντρα κι ερχόταν προς το σπίτι..
το τούβλο είχε πέσει εδώ και κατι μέρες, δεν έπεσε πάνω της. ο γατούλης πίσω εμφανίστηκε πριν λίγο.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Λυπάμαι πολύ!πολύ κρίμα.....
melinakef- Prime Cat
-
Τόπος : Αθήνα/ Ζάκυνθος
Αριθμός γατουνίων : 1 την Νεφερτίτη!!!!!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο και Άνοιξη!!! Ή κρύο και χουχούλιασμα!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλα αν μπορούσα.....
Motto : Αν δεν καώ εγώ, Αν δεν καείς εσύ ,Αν δεν καούμε εμείς ,Πώς θα γενούν τα σκοτάδια λάμψη;
Ημερομηνία Εγγραφής : 11/10/2011
Mood :
Ελιζακι μπορει να την ειχε χτυπησει καποιος ή καποιο αμαξι. Αν ειχαν πεσει φολες, δεν θα ηταν η μονη που εφαγε.
-
Mood :
αν δεν εμφανιστουν το βράδυ ο Νίνης, η Μίνα και καναδυο άλλες δεν θα ησυχασω. πάντως η Λούσυ υπάρχει και ειναι κάτω!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Αντίο Jasmine μου. Αντίο γατούλα μου.
» Αντιο ψυχουλα μου....Αντιο Σνουπυ
» Αντίο Μπούκη... Αντίο Τζίλντα...
» Αντιο Bubu μου, αντιο παιδι μου.......
» Καλό ταξίδι,τιγρούλα!
» Αντιο ψυχουλα μου....Αντιο Σνουπυ
» Αντίο Μπούκη... Αντίο Τζίλντα...
» Αντιο Bubu μου, αντιο παιδι μου.......
» Καλό ταξίδι,τιγρούλα!
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios