Frejias School for Gifted Youngsters
+21
m.kat
Mary-Fish
marea
YNL
Kikiriki
ROZALIA78
Πούπσυ
natalouko
marina289
alex..niaou
tsili
doremi
f.m123
LAROGATA
houlieta
otz
Dreamer
moukelis
funambolo
Anatoli
ralou
25 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 7
Σελίδα 6 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Frejias School for Gifted Youngsters
Και η ηλιθια ερωτηση της ημερας..... Ποιο ειναι το Νεφελακι???
marea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : π
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Στελλιτσα, την Ιριδα, τη Φρεγια, τα Χιονατακια, τον αδερφοξαδερφο χαλαρααα!!!!!
Motto : Δεν ειναι οι καταστασεις που μας αναστατωνουν αλλα η ερμηνεια μας για αυτες...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/05/2011
Mood :
Εδω ειναι το θέμα της Νεφελης και των συν-γατοικων τηςmarea έγραψε:Και η ηλιθια ερωτηση της ημερας..... Ποιο ειναι το Νεφελακι???
https://www.gatospito.com/t8172-topic
Στις τελευταιες σελιδες θα δεις πως η Νεφελιτσα ειχε ενθαρρυντικα νέα απο τον γιατρο της.
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Ti υπέροχο Ραλλού!ralou έγραψε:Τι τελεια ιδέα!
Ναι! Ολες οι γατες και οι ανθρωποι μαζι να συμμετασχουμε σ αυτο!
Tσιλακο, Νεφελακι, Μωρογατακια, Ξερξη και όλα τα αρρωστα, ταλαιπωρημένα πλάσματα του κοσμου... εχετε τις ευχές μας
Πόσο μου αρέσει!!
Όλοι μαζί ενωμένοι, ποτέ ηττημένοι!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Εντάξει παιδιά. Το είδα.
Το προώθησα στο fb.
Το προώθησα στο fb.
m.kat- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 1 σπίτι + 2 στον κήπο
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ουφφ.. δεν μπορώ πια να αποφασίσω πια πρωτοθέλω!
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/02/2012
Mood :
Σταμάτησα να τα κοιτάζω τα θέματα ''Χαρίζονται'' από όταν απέκτησα τον μικρό..
m.kat- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 1 σπίτι + 2 στον κήπο
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ουφφ.. δεν μπορώ πια να αποφασίσω πια πρωτοθέλω!
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/02/2012
Mood :
Τώρα το διάβασα, μια κι έξω όλες τις σελίδες! Ρούλα ρισπέκτ για πολλοστή φορά! Ευχαριστούμε για την πρόσκληση διδασκαλίας, απάντηση στην οποία θα βρεις στο θέμα μας.
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Χαιρομαστε πολυ που ο Γκιζμο αποδέχτηκε την προταση μας!
Ειναι απο τους πιο παλιους μας φιλους και τον αγαπάμε.
Φ- Νομιζω ότι οι επιλογές μας για την ομάδα εκπαιδευτικων του σχολειου μας ήταν η καλυτερότερη εβερ!
Π - Βρε μπουγαρίνι μου... Δασκαλοι θα γινουμε! Προσεξε λιγακι τις εκφρασεις σου. Τι θα πει "η καλυτερότερη εβερ"? Τετοια Ελληνικα θα μαθαίνουμε στα γατάκια?
Επρεπε να πεις "μακραν η καλυτερη "
Φ - Μην με μαλώνεις Πιπη νταρλινγκ! Μερικές φορές μου ξεφευγουν κάτι τετοια!
Π - Φρεγια τι λέγαμε τοση ωρα? Δεν σου ειπα να μην χρησιμοποιεις αγγλικουρες και τετοια?
Ακου ορτανσία μου... ... ... ... ... Καταλαβες?
Φ - ... Δηλαδη με μαλωνεις? Δεν μ αγαπας?
Π - Σαγαπάω βρε κουτο! Αλλά θελω να γινεσαι όλο και καλυτερη
Αχ! Αργία μητης πάσης κακίας και παντός τσακωμου...
Φ- Νομιζω ότι οι επιλογές μας για την ομάδα εκπαιδευτικων του σχολειου μας ήταν η καλυτερότερη εβερ!
Π - Βρε μπουγαρίνι μου... Δασκαλοι θα γινουμε! Προσεξε λιγακι τις εκφρασεις σου. Τι θα πει "η καλυτερότερη εβερ"? Τετοια Ελληνικα θα μαθαίνουμε στα γατάκια?
Π - Φρεγια τι λέγαμε τοση ωρα? Δεν σου ειπα να μην χρησιμοποιεις αγγλικουρες και τετοια?
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
ralou έγραψε:Χαιρομαστε πολυ που ο Γκιζμο αποδέχτηκε την προταση μας!
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην αποδεχόταν ο Gizmo τέτοια πρόταση!
Άλλωστε είναι αμοιβαία τα αισθήματα!
Όσο για το "καλυτερότερη έβερ" και άλλες - ενδεχομένως - συναφείς εκφράσεις, δεν ανησυχώ, διότι ξέρω ότι η Φρέγια θα σταθεί άνετα στο ύψος των περιστάσεων και θα βγάλει ασπροπρόσωπο και τον Πίπη αλλά κι εσένα Ρουλίτσα μου!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Μακάρι μωρε...
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Για δείτε, για δείτε τι κέρδισε ο Αιμίλιος!
Και όχι μόνο αυτός!
Ουφ! Πολλή δουλειά έχει πέσει τώρα τελευταία με τα ταλέντα που προκύπτουν!
Σαν διευθύντρια του Flora University προτείνω να σκεφτείτε τη διοργάνωση ομάδων ψυχανάλυσης, τόσο για ενήλικους γάτους και γάτες, όσο και για μικρά γατάκια. Από τη μία, πέρα από όλα τα υπόλοιπα μαθήματα, είναι σημαντικό να γνωρίζουν τα γατάκια πως να συμπεριφερθούν σε περίπτωση που συναντήσουν κάποιο έντομο μέσα στο σπίτι, ώστε να χρησιμοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα φυσικά τους ένστικτα, να μπορέσουν να πιάσουν το έντομο και να ζήσουν τη χαρά του εντομοκυνηγιού. Και από την άλλη, θα κάνει καλό και στους καθηγητές που αντιμετωπίζουν εντομοπροβλήματα στο σπίτι να μαζεύονται κι αυτοί σε ξεχωριστά group therapy sessions ενήλικων γατών για να συζητάνε για τα προσωπικά τους εντομοπροβλήματα, το αντίκτυπο που έχουν αυτά στη ζωή τους και τη κρυμμένη σημασία τους, καθώς και να βρίσκουν ιδέες και λύσεις για το μάθημα Εντομοαπωθητική-Εντομοτοποθετική, και να αποδίδουν καλύτερα στον εκάστοτε τομέα όπου είναι υπεύθυνοι.
Προτείνω ανεπιφύλακτα τους: Αιμίλιο Μιλιόνη ως υπεύθυνο διοργάνωσης των ψυχαναλυτικών σεμιναρίων και καθηγητή σε αντίστοιχο μάθημα και τη Σιελ Αιμίλιου ως καθηγήτρια σε μάθημα σχετικό με το κυνήγι εντόμων και την τοποθέτησή τους σε κατάλληλα σημεία ώστε να γίνουν αντιληπτά.
Με σεβασμό,
ms Flora from
Αε στα κομμάτια, πήγα να πατήσω αποστολή και με πέταξε έξω και αναγκάστηκα να το ξαναγράψω όοολοο το μακαρόνι
Και όχι μόνο αυτός!
Σαν διευθύντρια του Flora University προτείνω να σκεφτείτε τη διοργάνωση ομάδων ψυχανάλυσης, τόσο για ενήλικους γάτους και γάτες, όσο και για μικρά γατάκια. Από τη μία, πέρα από όλα τα υπόλοιπα μαθήματα, είναι σημαντικό να γνωρίζουν τα γατάκια πως να συμπεριφερθούν σε περίπτωση που συναντήσουν κάποιο έντομο μέσα στο σπίτι, ώστε να χρησιμοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα φυσικά τους ένστικτα, να μπορέσουν να πιάσουν το έντομο και να ζήσουν τη χαρά του εντομοκυνηγιού. Και από την άλλη, θα κάνει καλό και στους καθηγητές που αντιμετωπίζουν εντομοπροβλήματα στο σπίτι να μαζεύονται κι αυτοί σε ξεχωριστά group therapy sessions ενήλικων γατών για να συζητάνε για τα προσωπικά τους εντομοπροβλήματα, το αντίκτυπο που έχουν αυτά στη ζωή τους και τη κρυμμένη σημασία τους, καθώς και να βρίσκουν ιδέες και λύσεις για το μάθημα Εντομοαπωθητική-Εντομοτοποθετική, και να αποδίδουν καλύτερα στον εκάστοτε τομέα όπου είναι υπεύθυνοι.
Προτείνω ανεπιφύλακτα τους: Αιμίλιο Μιλιόνη ως υπεύθυνο διοργάνωσης των ψυχαναλυτικών σεμιναρίων και καθηγητή σε αντίστοιχο μάθημα και τη Σιελ Αιμίλιου ως καθηγήτρια σε μάθημα σχετικό με το κυνήγι εντόμων και την τοποθέτησή τους σε κατάλληλα σημεία ώστε να γίνουν αντιληπτά.
Με σεβασμό,
ms Flora from
Αε στα κομμάτια, πήγα να πατήσω αποστολή και με πέταξε έξω και αναγκάστηκα να το ξαναγράψω όοολοο το μακαρόνι
-
Mood :
Φλωρα εισαι πολυτιμη συνεργάτης και όχι μονο για ενα λογο!
Οπως έχω ξαναπει, θα τυχεις μεγαλης έκπτωση στα διδακτρα των κοριτσιων.
Αλλά θα το συζητησουμε αυτο κατ ιδίαν, για να μην αρχισουν να γκρινιάζουν οι υπολοιποι γατογονεις
Επισης σκεφτηκα να προτείνω στο ζευγος να φτιαξουμε ενα ειδος "Hall of Fame" οπου όλοι οι καθηγητές θα κρεμάσουν τις περγαμηνές τους απο το Flora's University!
Ποσο κυρος θα δωσει αυτο στο σχολειο μας!!!
Οπως έχω ξαναπει, θα τυχεις μεγαλης έκπτωση στα διδακτρα των κοριτσιων.
Αλλά θα το συζητησουμε αυτο κατ ιδίαν, για να μην αρχισουν να γκρινιάζουν οι υπολοιποι γατογονεις
Επισης σκεφτηκα να προτείνω στο ζευγος να φτιαξουμε ενα ειδος "Hall of Fame" οπου όλοι οι καθηγητές θα κρεμάσουν τις περγαμηνές τους απο το Flora's University!
Ποσο κυρος θα δωσει αυτο στο σχολειο μας!!!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Ανταποκριθηκαμε αμέσως στο δίκαιο αίτημα του Σαγκεος!funambolo έγραψε:Αγαπημένη μου θεία Ραλού, ξέρεις πως κατέχεις εκλεκτή θέση στην καρδιά μου, και μ΄αυτό το θάρρος θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο: εκτιμώ απεριόριστα την πρόθεσή σου να προσφέρεις τόσο στον Γκίζμο έναν καναπέ για να εξασκεί το χόμπι του αλλά και θέματα διδιασκαλίας, όσο και στη Σιέλ ένα εκτροφείο κατσαρίδων για τους ανάλογους λόγους.
Θα ήθελα όμως να επισημάνω ότι δημιουργείται μία αίσθηση ανισότητας έτσι, γιατί, θεία Ραλού, ο Πάκης κι εγώ που θα εξασκούμεθα για να προάγουμε το πνεύμα της διδιασκαλίας μας? Ε?
Δεν δικαιούμαστε κι εμείς ένα δίποδο (και έναν ίσως), μια φουσκωτή κούκλα, τον Κεν και τη Μπάρμπι, ένα ανδρείκελο, ένα κάτι τέλος πάντων?
Νομίζω πως το αίτημά μας δεν είναι παράλογο, δεν ζητούμε εκτροφείο δίποδων, αλλά αν δεν εξασκούμαστε κι εμείς πώς θα αποδώσουμε? Ε? Ε? Εεε?
Με αγάπη
Σάγκυ(ς)
Σαγκυ προμηθευτηκαμε το παρακάτω για την χρηση που ανέφερες αι το β΄ζω σε σποιλερ για ευνοητους λογους
- Σπόιλερ:
Ελπιζω εσυ και ο Πακης να το βρητε ικανοποιητικο!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Αγαπητη Σιελ, ζητω συγνωμη για την απαραδεκτη αβλεψία μου!houlieta έγραψε:Διάβασα, με πολύ μεγάλη μου χαρά, οτι υπάρχει μιά σκέψη το νέο μας σχολείο να δημιουργήσει και εκτροφείο κατσαρίδας και πάρα πολύ το χάρηκα δεν σας κρύβω!
Όταν είχε ανοίξει αυτό το σχολείο είχα πραγματικά ενθουσιαστεί με την σκέψη να διδάξω "Εντομοαπωθητική - Εντομοτοποθετική"......φαίνεται όμως τότε δεν υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον και δεν υιοθετήθηκε αυτή η ιδέα!
- Σπόιλερ:
houlieta έγραψε:Η Σιέλ μου είπε ότι αν και μικρή, πιστεύει ότι έχει να μάθει πολλά στους μικρούς νεοεισαχθέντες...
"Εντομοαπωθητική - Εντομοτοποθετική"
"Does your cat fetch?"
"Silly faces"
"Φωτο-Μόντελινκ"
..και άλλα πολλά αλλά μη σας βομβαρδίζουμε με courses!...
Πιστεύω ότι δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή στο αίτημά μου διότι ο Μάης μας έκανε ακόμη κρύα τότες και οι αγαπημένες κατσαριδούλες δεν είχαν εμφανιστεί ακόμη...
Να όμως που το πλήρωμα του χρόνου με δικαίωσε!...
Ήρθαν οι κατσαρίδες και μαζί τους αναβίωσε η ιδέα μου, και όχι μόνο αυτό, αλλά προβλέπεται και εκτροφή με σκοπο την εκπαίδευση!...
Είμαι συγκινημένη...
Καταλαβαίνω ότι κάποιες από τις γάτες στο γατόσπιτο δεν κατανοούν αυτήν την γλυκιά ηδονή του κυνηγιού...
Κάποιες γεννήθηκαν απευθείας στους καναπέδες, όπως η μικρή Αμυγδαλιά μας, που αποτελεί την πιο πρόσφατη εγγραφή στο σχολείο...
...και δεν έχουν ιδέα τι θα πει να κυνηγάς μέρος της τροφής σου...
Το καταλαβαίνω!...
Πιστεύω όμως, ότι η "Εντομοαπωθητική - Εντομοτοποθετική", μαζί με το μάθημα του Γκίσμο περί επιβίωσης είναι αναγκαίο για να μεγαλώσουμε ορθά τα χαρισματικά μωρά του γατόσπιτου!...
Αυτά είχα να σας πω και να πάω για ύπνο...
Σιέλ (του Αιμίλιου...)...
Βεβαιως εμπιστευόμαστε το μάθημα "Εντομοαπωθητική - Εντομοτοποθετική" στα πατουσια σου.
Ο χωρος εξάσκησης και διδασκαλίας θα ειναι αποκλειστικα δικος σου και νομιζω ότι στα πλαίσια της εργασίας σου στην ψυχολογικη υποστηριξη των γατακίων, θα σου δωθει ευκαιρία να χρησιμοποιησεις τις τροφιμες του εκτροφειου μας και για άλλους σκοπους. Εναι γνωστο το ποσο η επαφη με τα ζωα ειναι ακρως ψυχοθεραπευτικη για τα μικρα.
Π.χ. Εχει η Χιονάτη Τζουνιορ προβλημα γιατι ο Ντεχτερ χαλβαδιάζει κάτι ωραία φιλετα με το αιμα τους που έφτιαξε ο Σεφ Τζέρυ στην κουζίνα του, και δεν της δίνει σημσία?
Την παιρνεις και την οδηγεις στο εκτροφειο, εκεινη ασχλειται με τις οικοτροφες και ξεχνάει τον πόνο της.
Είναι ο Ρικυ στα κάτω του γιατι του λείπει η μαμα dreamer στο σχολειο?
Τον βάζεις αρχηγο στην επιχειρηση συλληψης μιας ατιθασης απο τις οικοτροφες και αλλάζει παραστασεις το παιδι και ξεχνιέται.
Ειμαι σιγουρη ότι θα βρεις και ενα σωρο άλλες εφαρμογες στην χρηση του εκτροφειου.
Το αφηνουμε στην κρίση σου και στις ικανότητες σου.
Ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κάνουμε γα να μας συγχωρήσεις που δεν αξιολογησαμε σωστα τα προσόντα σου
Σημειωση: Η Φύλλια ειναι ήδη εγγεγραμένη στο σχολειο μας και θα ειναι στα πατουσια σου η εκπαιδευση της για να σκληραγωγηθει λιγάκι!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Για δείτε, για δείτε τι κέρδισε ο Αιμίλιος!
Και όχι μόνο αυτός!
Με σεβασμό,
ms Flora from
Τέλεια είναι!!
Eυχαριστώ θερμά
-Μίλιος Μιλιόνης
(πήρε το σοβαρό του για να προσαρμοστεί στην περίσταση )
-
Mood :
ralou έγραψε:Ανταποκριθηκαμε αμέσως στο δίκαιο αίτημα του Σαγκεος!funambolo έγραψε:Αγαπημένη μου θεία Ραλού, ξέρεις πως κατέχεις εκλεκτή θέση στην καρδιά μου, και μ΄αυτό το θάρρος θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο: εκτιμώ απεριόριστα την πρόθεσή σου να προσφέρεις τόσο στον Γκίζμο έναν καναπέ για να εξασκεί το χόμπι του αλλά και θέματα διδιασκαλίας, όσο και στη Σιέλ ένα εκτροφείο κατσαρίδων για τους ανάλογους λόγους.
Θα ήθελα όμως να επισημάνω ότι δημιουργείται μία αίσθηση ανισότητας έτσι, γιατί, θεία Ραλού, ο Πάκης κι εγώ που θα εξασκούμεθα για να προάγουμε το πνεύμα της διδιασκαλίας μας? Ε?
Δεν δικαιούμαστε κι εμείς ένα δίποδο (και έναν ίσως), μια φουσκωτή κούκλα, τον Κεν και τη Μπάρμπι, ένα ανδρείκελο, ένα κάτι τέλος πάντων?
Νομίζω πως το αίτημά μας δεν είναι παράλογο, δεν ζητούμε εκτροφείο δίποδων, αλλά αν δεν εξασκούμαστε κι εμείς πώς θα αποδώσουμε? Ε? Ε? Εεε?
Με αγάπη
Σάγκυ(ς)
Σαγκυ προμηθευτηκαμε το παρακάτω για την χρηση που ανέφερες αι το β΄ζω σε σποιλερ για ευνοητους λογουςΘα δημιουργησουμε και ειδικη αίθουσα διπλα στο γραφειο καθηγητων για την χρηση του σε συνθηκες απομονωμένες και χαλαρες.
- Σπόιλερ:
Ελπιζω εσυ και ο Πακης να το βρητε ικανοποιητικο!
Θεία Ραλού, σ΄ευχαριστώ πολύ που ενήργησες άμεσα και έκανες δεκτό το αίτημά μου, κάτι που και πολύ ευτυχισμένο με κάνει, και μου επιτρέπει να διδάξω με πολύ περισσότερο κ έ φ ι τα νέα παιδιά μας, ώστε να είναι πανέτοιμα για τα μυστήρια της ζωής.
Εγώ προσωπικά καλύπτομαι απόλυτα από το μοντέλο, αφενός γιατί μου δημιουργεί τους σωστούς συνειρμούς με τη γκιόσα, αφετέρου διότι διαθέτει ένα αναντικατάστατο προσόν, το οποίο εκείνη δεν έχει: το μοντέλο δεν κινείται και δεν μιλάει. Δεν φαντάζεσαι θεία Ραλού πόσο πολύτιμες ιδιότητες είναι αυτές για τη σωστή διδασκαλία του Αερο-Σούτρα. Τόσον καιρό προσπαθώ να τις μ ε τ α λ α μ π α δ ε ύ σ ω στη γιόσα, αλλά... τζίφος. Πάντα με κόβει στο καλύτερο.
Γι αυτό που δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, είναι αν το μοντέλο καλύπτει και το αντικείμενο διδασκαλίας του Πάκεως. Έχω έναν προβληματισμό, μήπως θα προτιμούσε κάτι πιο α ν δ ρ ο π ρ ε π έ ς. Αλλά και πάλι, αυτό θα είναι ίσως καλύτερα να αφήσουμε τον ίδιο να το επιλέξει.
Από μένα πολλά ευχαριστώ και την αγάπη μου θεία Ραλού. Πάω τώρα να ω τις "9,5 εβδομάδες" γιατί άκουσα ότι περιέχει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία, αν και τα δίποδα δεν διαθέτουν μεγάλη γκάμα φαντασίας. Από την άλλη, αν πείσω τη γκιόσα να με βοηθήσει στην αναπαράσταση της σκηνής με το ψυγείο, μπορεί επιτέλους να καταφέρω να φάω λίγο ωμό κιμά που λιγουρεύομαι.
Με αγάπη
Σάγκυ(ς)
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Φλωρα κατανοω τις ανησυχίες σου.f.m123 έγραψε:
Απλά.. μια παράκληση.. Προς Σιελ και Αιμίλιο και Φρέγια και Ραλού.. Σχετικά με το εκτροφείο κατσαρίδων να είναι απολύτως απομονωμένο ώστε να μη ξεφύγει καμία και μου έρθει καμιά κόρη με την κατσαρίδα στο στόμα και πάθω συγκοπή.. Και επίσης παρακαλώ να μάθετε τα γατάκια να αφήνουν το κατσαριδοθήραμά τους σε εξωτερικούς χώρους, γιατί αν μου το φέρουν και εμένα στο κρεβάτι δε θα το αντέξω,σας το λέω.. Κρίμα είμαι η δόλια μάνα, λυπηθείτε με..
Αλλά πρέπει να διαλέξεις.
Η τα κορίτσια θα κάνουν αυτο το μαθημα με τους κινδυνους απο την επαφη με τα άγρια αυτα ζωα ή όχι και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Παντως αναλαμβάνω εγω προσωπικά να... τινάζω σχολαστικα την Χιονάτη ωστε να μην σου επιφυλάσσει εκπληξεις όταν επιστρεφει στο σπιτι.
Για την Σταχτου ωσόσο δεν μπορω να το υποσχεθω αυτο...
- Σπόιλερ:
- Ισως να εχεις ακουστα τον αστικο μυθο (?) που κυκλοφορουσε την δεκαετία του 60.
Συμφωνα με αυτον, μια κατσαριδοοικογένεια ειχε φωλιάσει και περνουσε ζωη και κοτα μέσα σε ενα γυναικειο κοτσο!
Ξερεις, τότε ηταν της μόδας ο πολυπλοκοι κότσοι στο κεφάκι των γυναικων, τοσο πολυπλοκοι που δεν χτενιζονταν καθημερινα για να μην χρειαστει να τον ξαναφτιάξουν
Ηταν πολυ χρονοβόρα η διαδικασία.
Καποια τυχερη λοιπον έγινε τόπος διαkοπων της εν λογω κατσαριδοοικογένειας που βρηκε το μέρος τόοοσο ελκυστικο που στο τέλος αποφασισαν να μεινουν μόνιμα.
Δεν γνωριζω τι επέγινε τελικα και με την κατοχο του κοτσου και με τους ενοικιαστες της.
Φημολογειται ότι οι τρισέγγονοι αυτης της οικογενειας διεκδικησαν αυτο το σπιτι σαν ιδιοκτησία τους λόγω μακρας χρησικτησίας, αλλά τελευταία με τα χαρατσια της ΔΕΗ στα υψη, σκέφονται να το εγκαταλειψουν...
Τέλος πάντων σου ειπα αυτη την ιστορια όχι για να σε πανικοβάλω αλλά για να καταλάβεις ότι η φουντωτη γουνα της Σταχτους, ειναι αρκετα δελεστικος τόπος για καταληψη απο τα εν λογω ζωα... δυστυχως.
Απο την μεριά μου υπόσχομαι να την ελέγχω σχολαστικα αλλά και εσυ οταν η μικρη επιστρεει στο σπιτι, ψεκαζε την λιγακι με κανένα Τεζα, απο αυτα τα καινουρια που ειναι αβλαβη για τις γατες και μάλιστα κυκλοφορουν σε δυο αρωματα:
Σολωμο και Κατνιπ!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Εχεις δικιο Σαγκυ μου!
Πωπω! τι εντυπωσιακα αποτελέσματα δίνει τελικα ο επικοδομητικός διάλογος!
Ιδου και το εποπτικο υλικο και γα το μάθημα του Πακεως:
Μια άσχετη/σχετικη παρατηρηση.
Αν σκoπευεις να παιξεις μαζι της "9 1/2 βδομάδες" φροντισε να την ενημερωσεις!
Επειδη ειναι ανωτερης ευφυίας άτομο θα καταλάβει και στο ψυγείο δεν θα έχει μονο τον δικο της συνηθισμένο κιμα.
Θα έχει προβλέψει να υπάρχει κι άλλος απο εκλεκτο φιλετάκι γαλακτος, πανάκριβο αλλά τόοοσο υγιεινο!
Καλη επιτυχία και καλοφαγωτος!
Πωπω! τι εντυπωσιακα αποτελέσματα δίνει τελικα ο επικοδομητικός διάλογος!
Ιδου και το εποπτικο υλικο και γα το μάθημα του Πακεως:
- Σπόιλερ:
Πως σας φαινεται αυτο:
Αλλά και αυτο:
Μια άσχετη/σχετικη παρατηρηση.
Αν σκoπευεις να παιξεις μαζι της "9 1/2 βδομάδες" φροντισε να την ενημερωσεις!
Επειδη ειναι ανωτερης ευφυίας άτομο θα καταλάβει και στο ψυγείο δεν θα έχει μονο τον δικο της συνηθισμένο κιμα.
Θα έχει προβλέψει να υπάρχει κι άλλος απο εκλεκτο φιλετάκι γαλακτος, πανάκριβο αλλά τόοοσο υγιεινο!
Καλη επιτυχία και καλοφαγωτος!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
ralou έγραψε:
- Σπόιλερ:
ralou έγραψε:
- Σπόιλερ:
Πως σας φαινεται αυτο:
Αλλά και αυτο:
.....!!!!!!!!!!!funambolo έγραψε:
Θεία Ραλού, σ΄ευχαριστώ πολύ που ενήργησες άμεσα και έκανες δεκτό το αίτημά μου, κάτι που και πολύ ευτυχισμένο με κάνει, και μου επιτρέπει να διδάξω με πολύ περισσότερο κ έ φ ι τα νέα παιδιά μας, ώστε να είναι πανέτοιμα για τα μυστήρια της ζωής.
Εγώ προσωπικά καλύπτομαι απόλυτα από το μοντέλο, αφενός γιατί μου δημιουργεί τους σωστούς συνειρμούς με τη γκιόσα, αφετέρου διότι διαθέτει ένα αναντικατάστατο προσόν, το οποίο εκείνη δεν έχει: το μοντέλο δεν κινείται και δεν μιλάει. Δεν φαντάζεσαι θεία Ραλού πόσο πολύτιμες ιδιότητες είναι αυτές για τη σωστή διδασκαλία του Αερο-Σούτρα. Τόσον καιρό προσπαθώ να τις μ ε τ α λ α μ π α δ ε ύ σ ω στη γιόσα, αλλά... τζίφος. Πάντα με κόβει στο καλύτερο.
Γι αυτό που δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, είναι αν το μοντέλο καλύπτει και το αντικείμενο διδασκαλίας του Πάκεως. Έχω έναν προβληματισμό, μήπως θα προτιμούσε κάτι πιο α ν δ ρ ο π ρ ε π έ ς. Αλλά και πάλι, αυτό θα είναι ίσως καλύτερα να αφήσουμε τον ίδιο να το επιλέξει.
Από μένα πολλά ευχαριστώ και την αγάπη μου θεία Ραλού. Πάω τώρα να ω τις "9,5 εβδομάδες" γιατί άκουσα ότι περιέχει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία, αν και τα δίποδα δεν διαθέτουν μεγάλη γκάμα φαντασίας. Από την άλλη, αν πείσω τη γκιόσα να με βοηθήσει στην αναπαράσταση της σκηνής με το ψυγείο, μπορεί επιτέλους να καταφέρω να φάω λίγο ωμό κιμά που λιγουρεύομαι.
Με αγάπη
Σάγκυ(ς)
-
Mood :
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Καλέ σοφή Ραλού τρελαθηκατε;
Τι ζητάτε συγνώμη, τι είμαι ο θεός;
Δεεεεεν παρεξηγώ εγω, παρεξηγησιάρης είναι ο Χουλιο (λογω ηλικίας πιστευω), εμένα με ενδιαφέρει να μπορεσω να συνδιάσω τα χόμπι μου με την εργασία και αυτός ο τομέας φαίνεται ότι προχωράει καταπληκτικά!!!
Θα διδάσκω μαζί με το μωρό μου, θα εκτρέφουμε Τερέζες θα ξεδίνουμε και θα μαθαίνουμε παίζοντας, θα μας ταϊζει και ο Τζέρυ!!
Μόνο να κρατάτε μακρυά μου τον Shaggης γιατί ειμαι δεσμευμένη κοπέλα και αυτός είναι αχαλίνωτος, μπορεί να βαρεθεί την εκτρεφόμενή του και να μου φερθεί έκφυλλα!...
(Έχει φοβηθεί το μάτι μου με αυτόν τον γατούλη...)
ΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Δεν σας είπα!
Σκέφτομαι όχι μόνο να διδάξω αλλά να παρακολουθήσω και μαθήματα στο σχολείο, γιατι, εδω που τα λέμε, έχω και εγω πολλά να μαθω!..
Περιμένω με αγωνία το πρόγραμμα να δω σε ποια courses μπορώ να γραφτω!...
Αυτά!...
Αααα!!!!!... Όπως είδατε (ευχαριστω Πρυτανη Φλωρα!!) έχω και πτυχία για τις δεξιότητές μου!....
Όχι τυχαία πράγματα!...
ΜΕ αγαπη και αδελφικούς χαιρετισμούς στην Φρεγια...
Σιέλ (του Αιμίλιου)...
Τι ζητάτε συγνώμη, τι είμαι ο θεός;
Δεεεεεν παρεξηγώ εγω, παρεξηγησιάρης είναι ο Χουλιο (λογω ηλικίας πιστευω), εμένα με ενδιαφέρει να μπορεσω να συνδιάσω τα χόμπι μου με την εργασία και αυτός ο τομέας φαίνεται ότι προχωράει καταπληκτικά!!!
Θα διδάσκω μαζί με το μωρό μου, θα εκτρέφουμε Τερέζες θα ξεδίνουμε και θα μαθαίνουμε παίζοντας, θα μας ταϊζει και ο Τζέρυ!!
Μόνο να κρατάτε μακρυά μου τον Shaggης γιατί ειμαι δεσμευμένη κοπέλα και αυτός είναι αχαλίνωτος, μπορεί να βαρεθεί την εκτρεφόμενή του και να μου φερθεί έκφυλλα!...
(Έχει φοβηθεί το μάτι μου με αυτόν τον γατούλη...)
ΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Δεν σας είπα!
Σκέφτομαι όχι μόνο να διδάξω αλλά να παρακολουθήσω και μαθήματα στο σχολείο, γιατι, εδω που τα λέμε, έχω και εγω πολλά να μαθω!..
Περιμένω με αγωνία το πρόγραμμα να δω σε ποια courses μπορώ να γραφτω!...
Αυτά!...
Αααα!!!!!... Όπως είδατε (ευχαριστω Πρυτανη Φλωρα!!) έχω και πτυχία για τις δεξιότητές μου!....
Όχι τυχαία πράγματα!...
ΜΕ αγαπη και αδελφικούς χαιρετισμούς στην Φρεγια...
Σιέλ (του Αιμίλιου)...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την houlieta στις Κυρ Ιουν 10, 2012 12:43 pm, 1 φορά
(ευχαριστω Πρυτανη Φλωρα!!)
πρύτανη Φλώρα!!!!!!!!
Ωραίο ακούστηκε!
Αααααα! Ξέχασα!
Ραλού και Φρέγια, θα σας εμπιστευτώ και θα το ρισκάρω, μπρος στην ευτυχία των παιδιών.. Θα πάρουμε και τέζα με σολωμό
-
Mood :
Βεβαιως Σιελ μου! Θα δημοσιευσουμε και τα κορσις για να διαλέξεις.
Και βεβαια όποια άλλη γατα θέλει, ακομα και απο τους εκπαιδευτικους μας, ειναι ευπρόσδεκτη σ αυτο.
Παντως σου λέω απο τωρα ότι και η Φρεγια θα παρακολουθησει τα μαθηματα σου σχετικα με τα εντομα και τις κατσαρίδες.
Ειδικα με τις τελευταίες δεν μπαινει καν στην διαδικασία να ασχοληθει μαζί τους.
Λέει ότι δεν αξίζει τον κόπο, αλλά πιστευω ότι κατα βάθος απλως δεν τολμάει!
Και παρμπιπτοντως ... ΝΑΙ! ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!
Φλωρα, βλέπω εισαι αποφασισμένη!
Καλα ξεμπερδέματα να έχεις και συ κι εμεις!
Και βεβαια όποια άλλη γατα θέλει, ακομα και απο τους εκπαιδευτικους μας, ειναι ευπρόσδεκτη σ αυτο.
Παντως σου λέω απο τωρα ότι και η Φρεγια θα παρακολουθησει τα μαθηματα σου σχετικα με τα εντομα και τις κατσαρίδες.
Ειδικα με τις τελευταίες δεν μπαινει καν στην διαδικασία να ασχοληθει μαζί τους.
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
ralou έγραψε:Βεβαιως Σιελ μου! Θα δημοσιευσουμε και τα κορσις για να διαλέξεις.
Και... ροζ, κατά τη γνώμη μου. Το 'χει το 'χει!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Είστε μουρλές, όχι μόνο με πατέντα, αλλά και με πτυχία!
-
Mood :
Έχω πεθάνει με όλαααααα!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Aκομα δεν ηρθε ο Οκτωβρης να ανοιξουν τα σχολεια και ο Πακης αρχισε τις δοκιμές υφους στην εδρα της τάξης του!!!
Αμα ειναι επγγελματίας ο γατος...!
Αμα ειναι επγγελματίας ο γατος...!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
E βεβαια,να παρει εναν χαρτοφύλακα,τα στυλά του,πως ετσι,τι μας περασατε,ερασιτεχνες;
Πολύ ψαρωτικός ο Πάκης!
-
Mood :
Ωχ... δεν εχω διαβάσει τίποτα, φτουυυυυ !!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Και χαρτοφυλακα θα παρει, και καταλογο για την βαθμολογια και βεργα για τους αδιάβαστους!moukelis έγραψε:E βεβαια,να παρει εναν χαρτοφύλακα,τα στυλά του,πως ετσι,τι μας περασατε,ερασιτεχνες;
Κανει ερευνα αγορας (μαζι με τον συναδελφο και αδελφοξαδερφο Σαγκυς) απο τωρα για τα πιο στυλάτα αξεσουαρ για καθηγητες!
Δεν ειναι παιξε γελασε τυπος ο Πακης.
Ε βεβαια! Ειδικα με την θέση που εχει στο σχολειο... αν δεν ειναι ψαρωτικος θα τον φανε λαχανο στην καζουρα τα μικραmarina289 έγραψε:
Πολύ ψαρωτικός ο Πάκης!
dgriman έγραψε:Ωχ... δεν εχω διαβάσει τίποτα, φτουυυυυ !!!!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
-
Mood :
Επειδή δε θυμάμαι..Θα έχουμε και μάθημα μουσικής?? Γιατί όπως βλεπετε και στο άβαταρ ο Ντέξτερ είναι ροκάς.. (με ιδιαίτερη προτίμηση στους kiss)
- Σπόιλερ:
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Μαρια, όχι δεν προβλέπεται μαθημα μουσικης για γατακια αν θυμάμαι καλα.
Ωστόσο, νομιζω ότι κάθε προσπαθεια των γατιων για εσωσχολικες δραστηριοτητες θα ενθαρρυνεται απο τους διδάσκοντες συστηματικα, οποτε τιποτα δεν εμποδιζει τον Ντεξτερ μας να φτιάξει μια σχολικη ροκ μπάντα και να αποκτησει και εμπειρία έτσι ωστε να κάνει μελλοντικα το χομπυ του ακομα και επάγγελμα!
Πες του να σκεφτει απο τωρα ενα όνομα για το γκρουπ.
Ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ονομα ομως για να το κρατησουμε. Οχι ετσι πλακατζίδικα!
Μα βρε Δημητρη,,, ακομα στο διαγωνισμα εισαι?!
Εδω βγηκαν και τα αποτελέσματα με τους βαθμους. Δεν πηγες να κοιταξεις αν... πέρασες?
Ωστόσο, νομιζω ότι κάθε προσπαθεια των γατιων για εσωσχολικες δραστηριοτητες θα ενθαρρυνεται απο τους διδάσκοντες συστηματικα, οποτε τιποτα δεν εμποδιζει τον Ντεξτερ μας να φτιάξει μια σχολικη ροκ μπάντα και να αποκτησει και εμπειρία έτσι ωστε να κάνει μελλοντικα το χομπυ του ακομα και επάγγελμα!
Πες του να σκεφτει απο τωρα ενα όνομα για το γκρουπ.
Ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ονομα ομως για να το κρατησουμε. Οχι ετσι πλακατζίδικα!
Μα βρε Δημητρη,,, ακομα στο διαγωνισμα εισαι?!
Εδω βγηκαν και τα αποτελέσματα με τους βαθμους. Δεν πηγες να κοιταξεις αν... πέρασες?
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Σελίδα 6 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 6 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios