Λευκός Περσίας & λευκή Σιάμ έχασαν το αφεντικό τους και χρειάζονται υιοθεσία
4 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Λευκός Περσίας & λευκή Σιάμ έχασαν το αφεντικό τους και χρειάζονται υιοθεσία
Λευκός γάτος Περσίας με πιστοποιητικά και λευκή Σιάμ έχασαν το αφεντικό τους και ψάχνουν επειγόντως σπίτι φιλόζωου διαφορετικά θα βρεθούν στο δρόμο. Είναι εμβολιασμένα και στειρωμένα με τσιπάκι. 8ετών ο Περσίας και 5 ετών η Σιάμ.
Πληροφορίες κ. Χάρης
6944145377
Αττική
Πληροφορίες κ. Χάρης
6944145377
Αττική
harryd- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 31/05/2012
Απ: Λευκός Περσίας & λευκή Σιάμ έχασαν το αφεντικό τους και χρειάζονται υιοθεσία
Απο τις φωτό ούτε για Περσίας μου φαίνεται η μία ούτε για Σιάμ η άλλη.Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια,αλλα δεν έχει σημασία γιατί έτσι κι αλλιώς είναι 2 πολύ όμορφα γατάκια.Απο υγεία πώς πάνε;Έχουν κάνει πρόσφατες εξετάσεις αίματος;Χρειάζονται κάποια ειδική(και πανάκριβη)διατροφή;
Δίνονται και ένα ένα ή και τα δύο μαζί υποχρεωτικά;Μαζί με τα γατιά θα δοθεί και η προίκα τους;(ονυχοδρόμια,παιχνίδια κτλ)
Σε ποιά περιοχή βρίσκονται;
Δίνονται και ένα ένα ή και τα δύο μαζί υποχρεωτικά;Μαζί με τα γατιά θα δοθεί και η προίκα τους;(ονυχοδρόμια,παιχνίδια κτλ)
Σε ποιά περιοχή βρίσκονται;
ChocolateCat- Prime Cat
-
Τόπος : Παλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 τη Νάταλιιιιιιιιιιιιιιιιι και την μικρή Άριαααααα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιρινή γατοβροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τώρα πια κανένα.Είμαι υπερπλήρης
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/03/2012
Mood :
Απ: Λευκός Περσίας & λευκή Σιάμ έχασαν το αφεντικό τους και χρειάζονται υιοθεσία
ChocolateCat έγραψε:Απο τις φωτό ούτε για Περσίας μου φαίνεται η μία ούτε για Σιάμ η άλλη.Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια,αλλα δεν έχει σημασία γιατί έτσι κι αλλιώς είναι 2 πολύ όμορφα γατάκια.Απο υγεία πώς πάνε;Έχουν κάνει πρόσφατες εξετάσεις αίματος;Χρειάζονται κάποια ειδική(και πανάκριβη)διατροφή;
Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις.
Όπως έγραψα ο Περσίας έχει πιστοποιητικά. Η Σιάμ είναι ημίαιμη.
Και τα δύο έχουν κάνει εξετάσεις και είναι εμβολιασμένα και στειρωμένα.
Το αρσενικό έχει ελεγχόμενο θυροειδή και παίρνει (φθηνό) χάπι.
Πέραν αυτού καμία ειδική (και πανάκριβη) διατροφή: κονσέρβες για γάτες, ξηρά τροφή
Ελπίζω τα παραπάνω να καλύπτουν τις ερωτήσεις σας.
harryd- Kitten
-
καλή επιτυχία εύχομαι στα γατούνια... ούτε εμένα μου φαίνονται καθαρόαιμα αλλά δεν έχει σημασία είναι πανέμορφα!!!
harryd δεν ξέρω αν τα φιλοξενείς εσύ ή αν απλά έκανες προώθηση την αγγελία από την χρυσή ευκαιρία, αλλά αυτό το "θα βρεθούν στο δρόμο" μου την δίνει στα νεύρα ρε παιδιά!
δηλαδή μουχει τύχει να θέλω να πάρω ένα ζωάκι και όταν διαβάζω τέτοιες φράσεις είναι ικανό να μου γυρίσει την απόφαση ανάποδα κ να πω "οχι ΔΕ θα το πάρω εγώ αυτό"
δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω... πας να κάνεις ένα καλό αλλά ουσιαστικά το κάνεις με ημερομηνία λήξης; υποτίθεται ότι για να μαζεύεις ένα ζώο και να του ψάχνεις σπίτι ότι το νοιάζεσαι... άμα το νοιάζεσαι πως γίνεται μετά από λίγο καιρό να το πετάς στο δρόμο;
harryd δεν ξέρω αν τα φιλοξενείς εσύ ή αν απλά έκανες προώθηση την αγγελία από την χρυσή ευκαιρία, αλλά αυτό το "θα βρεθούν στο δρόμο" μου την δίνει στα νεύρα ρε παιδιά!
δηλαδή μουχει τύχει να θέλω να πάρω ένα ζωάκι και όταν διαβάζω τέτοιες φράσεις είναι ικανό να μου γυρίσει την απόφαση ανάποδα κ να πω "οχι ΔΕ θα το πάρω εγώ αυτό"
δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω... πας να κάνεις ένα καλό αλλά ουσιαστικά το κάνεις με ημερομηνία λήξης; υποτίθεται ότι για να μαζεύεις ένα ζώο και να του ψάχνεις σπίτι ότι το νοιάζεσαι... άμα το νοιάζεσαι πως γίνεται μετά από λίγο καιρό να το πετάς στο δρόμο;
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
μαλλον ειναι περσιας τσιτσιλο! κριμα μπαντος ειναι κουκλια μακαρι να βρεθη ενα καλο σπιτακη για τα κουκλια καλη τυχη! επισης ΒΟΚSURAT εχει απολητο δικιο!.......
PIPINA- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : KERATSINI
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : broxeros!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : oles
Motto : NIAOY BRE GATOULA
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/05/2012
Mood :
BokSurat έγραψε:καλή επιτυχία εύχομαι στα γατούνια... ούτε εμένα μου φαίνονται καθαρόαιμα αλλά δεν έχει σημασία είναι πανέμορφα!!!
Παρακαλώ για απαντήσεις ΜΟΝΟ απο αυτούς που μπορούν και ενδιαφέρονται να βοηθήσουν σε ένα πραγματικό πρόβλημα και όχι απο κριτές, διαιτητές και λοιπούς επαγγελματίες αργόσχολους.
Ευχαριστώ
harryd- Kitten
-
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios