Ζωοοτροφές από Ελληνικές εταιρίες
+3
Δ²
Πούπσυ
f.m123
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ζωοοτροφές από Ελληνικές εταιρίες
Έβαλα έναν πιο γενικό τίτλο για να βάζουμε εδώ όσες ελληνικές εταιρίες βρίσκουμε που να παράγουν ζωοτροφές.
Για όσους δεν παρακολουθούσαν το θέμα "Που θα βρω τροφές blue", είχαμε ανοίξει μια συζήτηση για την εταιρία Νητσιάκος και τις τροφές maestro. Λοιπόν τους έστειλα μέιλ χθες και μου απάντησαν σήμερα το πρωί. Ρώτησα για τα συστατικά, αν έχουν σκοπό να παράγουν και ολιστικές τροφές, και από που προμηθεύονται τα ψάρια τους, γιατί στο σάιτ μιλούσε για πτηνοτροφεία ενώ έχουν και γατοτροφές με γεύση ψαριού. Μου έστειλαν αυτό:
ευχαριστουμε για την επικοινωνια σας και τα καλα σας λογια.
Επισυνάπτω την σύσταση των τροφων.
Τα ψαρια ειναι σαρδελες και προέρχονται απο έλληνες προμηθευτες κυριος Β. Ελλαδος.
Για ολιστικη τροφη υπάρχει πλανο για το κοντινο μας μέλλον αλλα οχι απο Ελλαδα μιας και δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη ειδικευση και μέσα παραγωγης ολιστικης τροφης στην χωρα μας.
Εαν θελετε μπορειτε να μου πειτε τις περιοχες στις οποιες κινηστε ωστε να σας κατευθηνω σε καποιο κοντινο σημειο πωλησης.
Για όσους δεν παρακολουθούσαν το θέμα "Που θα βρω τροφές blue", είχαμε ανοίξει μια συζήτηση για την εταιρία Νητσιάκος και τις τροφές maestro. Λοιπόν τους έστειλα μέιλ χθες και μου απάντησαν σήμερα το πρωί. Ρώτησα για τα συστατικά, αν έχουν σκοπό να παράγουν και ολιστικές τροφές, και από που προμηθεύονται τα ψάρια τους, γιατί στο σάιτ μιλούσε για πτηνοτροφεία ενώ έχουν και γατοτροφές με γεύση ψαριού. Μου έστειλαν αυτό:
ευχαριστουμε για την επικοινωνια σας και τα καλα σας λογια.
Επισυνάπτω την σύσταση των τροφων.
Τα ψαρια ειναι σαρδελες και προέρχονται απο έλληνες προμηθευτες κυριος Β. Ελλαδος.
Για ολιστικη τροφη υπάρχει πλανο για το κοντινο μας μέλλον αλλα οχι απο Ελλαδα μιας και δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη ειδικευση και μέσα παραγωγης ολιστικης τροφης στην χωρα μας.
Εαν θελετε μπορειτε να μου πειτε τις περιοχες στις οποιες κινηστε ωστε να σας κατευθηνω σε καποιο κοντινο σημειο πωλησης.
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Απ: Ζωοοτροφές από Ελληνικές εταιρίες
ταυρίνη γιατί δεν βλέπω;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Κι εμένα με προβλημάτισε αυτό.. Μήπως το θεωρούν αυτονόητο; Επίσης, στα σκυλιά λέει το κρέας και ψάρια χρησιμοποιούν, ενώ στις γάτες όχι.. Δημητριακά, τι δημητριακά; Καλαμπόκι; Τι;Πούπσυ έγραψε:ταυρίνη γιατί δεν βλέπω;
Προσωπικά δε με καλύπτει και δε θα την προτιμήσω..
Και για τις ελληνικές ολιστικές το ξεχνάμε από ότι φαίνεται..
-
Mood :
δε νομίζω να θεωρείται αυτονόητη η ταυρίνη, τη στιγμή που είναι απαραίτητη για τη γάτα. προφανώς έχουν δώσει μεγαλύτερη σημασία στο σκύλο, επειδή εχει μεγαλύτερη ζήτηση. δεν μπορεί να έχουν ίδιο πινακάκι για σκύλο και γάτα...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
επίσης πού λέει για μαγνήσιο;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Ούτε ταυρίνη ούτε βιταμίνη Κ για αραχιδονικό οξύ...μόνο ένα αφηρημένο "κρέας και παράγωγα" και ένα "δημητριακά"... Τουλάχιστον ήταν ειλικρινείς στο ότι δεν μπορούν και δεν πρόκειται να φτιάξουν εγκατάσταση για ολιστικές τροφές και αν θα φέρουν θα είναι εισαγωγής. Εγώ παίδες δεν θα έπαιρνα ελληνική κροκέτα. Θα έπαιρνα κονσέρβα από μια εταιρεία που φτιάχνει και ανθρώπινες κονσέρβες, αν έβλεπα ότι μέσα έχει ολόκληρα κομμάτια κρέατος και δεν βρωμάει. Σε αυτή τη φάση λοιπόν ψηφίζω όχι.
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Δε ξέρω, μήπως πάει με το κρέας; Αλλά ούτε στην ανάλυση γράφει ποσοστά ταυρίνης..Πούπσυ έγραψε:δε νομίζω να θεωρείται αυτονόητη η ταυρίνη, τη στιγμή που είναι απαραίτητη για τη γάτα. προφανώς έχουν δώσει μεγαλύτερη σημασία στο σκύλο, επειδή εχει μεγαλύτερη ζήτηση. δεν μπορεί να έχουν ίδιο πινακάκι για σκύλο και γάτα...
Αλλά και στις κονσέρβες scehsir πχ δε γράφει ταυρίνη.. Για αυτό λέω μήπως έχει, απλά δεν το λέει.. Ή απλά βασίζονται στην ταυρίνη που έχει μόνο του το κρέας..
Τώρα για το σκύλο ναι, ενώ έχει puppy-adult dog-energy, για τη γάτα έχει μόνο μια κατηγορία cat..
-
Mood :
Εγώ θα έπαιρνα ελληνική κροκέτα, αν μου φαινόταν καλή, αλλά η συγκεκριμένη δυστυχώς δεν μου κάνει... Κρίμα..dimitroula έγραψε:Ούτε ταυρίνη ούτε βιταμίνη Κ για αραχιδονικό οξύ...μόνο ένα αφηρημένο "κρέας και παράγωγα" και ένα "δημητριακά"... Τουλάχιστον ήταν ειλικρινείς στο ότι δεν μπορούν και δεν πρόκειται να φτιάξουν εγκατάσταση για ολιστικές τροφές και αν θα φέρουν θα είναι εισαγωγής. Εγώ παίδες δεν θα έπαιρνα ελληνική κροκέτα. Θα έπαιρνα κονσέρβα από μια εταιρεία που φτιάχνει και ανθρώπινες κονσέρβες, αν έβλεπα ότι μέσα έχει ολόκληρα κομμάτια κρέατος και δεν βρωμάει. Σε αυτή τη φάση λοιπόν ψηφίζω όχι.
-
Mood :
Eγώ πρόσφατα πήρα μία που λέγεται picovit, φθηνή αρκετά, 20 κιλά 20ευρώ, αγοράζω για τις γάτες που ζουν έξω..
Κάθε φορά παίρνω άλλες, για να ειμαι σίγουρη...
Επίσης ελληνικές είναι και οι Viocat...
Καλύτερες αυτές νομίζω, τουλάχιστον αρέσουν περισσότερο στα γατιά...
(Βέβαια, τιποτα δεν αγαπάνε όσο τις Brekκies, τις γεμιστές... )
Κάθε φορά παίρνω άλλες, για να ειμαι σίγουρη...
Επίσης ελληνικές είναι και οι Viocat...
Καλύτερες αυτές νομίζω, τουλάχιστον αρέσουν περισσότερο στα γατιά...
(Βέβαια, τιποτα δεν αγαπάνε όσο τις Brekκies, τις γεμιστές... )
Φλώρα οι κονσέρβες schesir δεν είναι πλήρης διατροφή και δε νομίζω ότι έχουν ταυρίνη. Γι'αυτό γράφουν προσοχή να μη δίνονται ως αποκλειστική διατροφή στη γάτα, αλλά σε συνδυασμό με ξηρά τροφή schesir και όχι πάνω από 2 κονσέρβες την ημέρα...
-
Mood :
dimitroula έγραψε:Φλώρα οι κονσέρβες schesir δεν είναι πλήρης διατροφή και δε νομίζω ότι έχουν ταυρίνη. Γι'αυτό γράφουν προσοχή να μη δίνονται ως αποκλειστική διατροφή στη γάτα, αλλά σε συνδυασμό με ξηρά τροφή schesir και όχι πάνω από 2 κονσέρβες την ημέρα...
Αυτό πως μου ξέφυγε;;;;
Και οι applaws το ίδιο;
-
Mood :
Δεν ξέρω για τις applaws, δεν έχω πάρει, όμως από το site τους που είδα την ποσοστιαία ανάλυση, γράφει καθαρό κρέας, νερό και λαχανικά οπότε λογικά ναι...
edit: και επειδή είναι μαγειρευμένες στον ατμό και η ταυρίνη πολύ ευαίσθητη στη θέρμανση, δε νομίζω ότι αρκεί να βασιστείς στην ταυρίνη που είχε το κρέας από τη "μάνα" του.
edit: και επειδή είναι μαγειρευμένες στον ατμό και η ταυρίνη πολύ ευαίσθητη στη θέρμανση, δε νομίζω ότι αρκεί να βασιστείς στην ταυρίνη που είχε το κρέας από τη "μάνα" του.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitroula στις Παρ Ιουν 22, 2012 5:28 pm, 1 φορά
-
Mood :
Πάντως για τα δικά μας τα στειρωμένα, μαθημένα στα πούπουλα και στο χαβιάρι, με ειδικές ικανότητες, σκατόπαιδα δεν θα βρείτε νομίζω ελληνική κροκέτα...
Δεν είναι τόσο ποιοτικές...
Μέτριες είναι νομίζω οι περισσότερες (αν όχι όλες...)...
Συμφωνώ με αυτό.. Ωραία, κομμένες και οι schesir και οι applaws, γυρνάμε στην κροκέτα-σπιτικό φαγάκι.. Στο τέλος θα κόψουμε και την κροκέτα και θα ξεκ@@@@μαι στην κουζίνα..!!!dimitroula έγραψε:Δεν ξέρω για τις applaws, δεν έχω πάρει, όμως από το site τους που είδα την ποσοστιαία ανάλυση, γράφει καθαρό κρέας, νερό και λαχανικά οπότε λογικά ναι...
houlieta έγραψε:Πάντως για τα δικά μας τα στειρωμένα, μαθημένα στα πούπουλα και στο χαβιάρι, με ειδικές ικανότητες, σκατόπαιδα δεν θα βρείτε νομίζω ελληνική κροκέτα...
Το είπαν και στο μέιλ, δεν υπάρχει εξειδίκευση..
ΝΙΚΟΟΟΟΟ!!!
Άντε τελείωνε να φτιάξεις τροφές!
-
Mood :
Ετσι είναι Houlieta, επειδή και η νομοθεσία εδώ δε βοηθάει. Τουλάχιστον κάτι που εισάγεται στην Ε.Ε. περνάει από κάποιους στοιχειώδεις ελέγχους (αν και ποτέ δεν είσαι 100% σίγουρος) για τοξικότητα, ραδιενέργεια κλπ. ενώ εδώ "λαδώνεις" έναν υπάλληλο στον εκάστοτε κρατικό φορέα και κάνει τα στραβά μάτια. Επίσης τη χώρα μας τη μαστίζει η κρίση και οι εναπομείναντες επιχειρηματίες προσπαθούν να κατεβάσουν το κόστος, όχι να ανεβάσουν την ποιότητα (γιατί σε ποιον θα πουλήσουν ακριβότερα στην παρούσα φάση;; ) Επίσης το ελληνικό κοινό δεν είναι και πολύ φιλόζωο, οπότε δεν έχει υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον για την ποιότητα ζωής των ζώων συντροφιάς και την εκπαίδευση και ανάπτυξη τεχνογνωσίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι κτηνιατρικές υπηρεσίες που απολαμβάνουν τα καημένα τα ζωάκια μας... Αρα, δεν θα εμπιστευόμουν το R&D της ελληνικής εταιρείας ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ με γνώσεις 0, με εμπειρία 0, με την οικονομική συγκοιρία εναντίον τους και με ένα νομοθετικό πλαίσιο ανεπαρκές, για να μου φτιάξει κροκέτα (όπου όλα κρύβονται) και να την ταϊσω στα ζωάκια μου. Οχι όσο έχω άλλη επιλογή...
-
Mood :
f.m123 έγραψε: Ωραία, κομμένες και οι schesir και οι applaws, γυρνάμε στην κροκέτα-σπιτικό φαγάκι.. Στο τέλος θα κόψουμε και την κροκέτα και θα ξεκ@@@@μαι στην κουζίνα..!!!
Γιατί κομμένες; Είναι πολύ καλές κονσέρβες, αρκεί να δίνονται σε συνδυασμό με μια πλήρη τροφή ή με μια πολυβιταμίνη. Φυσικά κατά την ταπεινή μου άποψη, το καλύτερο είναι να δίνει κανείς μαγειρευτό που ξέρει (περίπου) τι περιέχει, αρκεί να δίνεις και την πολυβιταμίνη και να ζυγίζεις ποσότητες.
-
Mood :
Συμφωνώ, αλλά για να δίνεις μαγειρευτό αποκλειστικά χρειάζονται πολλές γνώσεις πάνω στην ισορροπία των συστατικών, τις οποίες δεν έχω, οπότε δε θέλω να το ρισκάρω απλά παίρνοντας μια πολυβιταμίνη.. Το σκέφτομαι βέβαια..dimitroula έγραψε:f.m123 έγραψε: Ωραία, κομμένες και οι schesir και οι applaws, γυρνάμε στην κροκέτα-σπιτικό φαγάκι.. Στο τέλος θα κόψουμε και την κροκέτα και θα ξεκ@@@@μαι στην κουζίνα..!!!
Γιατί κομμένες; Είναι πολύ καλές κονσέρβες, αρκεί να δίνονται σε συνδυασμό με μια πλήρη τροφή ή με μια πολυβιταμίνη. Φυσικά κατά την ταπεινή μου άποψη, το καλύτερο είναι να δίνει κανείς μαγειρευτό που ξέρει (περίπου) τι περιέχει, αρκεί να δίνεις και την πολυβιταμίνη και να ζυγίζεις ποσότητες.
Ε, αφού μαγειρεύω που μαγειρεύω, τι να δίνω κονσέρβα τι κρέας σαν συμπλήρωμα, το ίδιο πράγμα είναι.. Άσε που εγώ κάνω και συνταγές ολόκληρες, οπότε ξηρά τροφή και 1 μαγειρευτό γεύμα την ημέρα, και χωρίς επιπλέον πολυβιταμίνες είναι το ίδιο πράγμα και καλύτερο από ξηρά+κονσέρβα που δεν έχει και ταυρίνη και αν έχει, δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το πόση έχει...
-
Mood :
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
http://www.manufacturer.com/product/i1979215-Adult+Small-Medium+Breeds.html
H MONH αξιοπρεπης κινηση για ελληνικη ξηρα τροφη.
-
Mood :
Μου κανει εντυπωση που λενε οτι δεν υπαρχει εξειδικευση. Αν κινηθουν με βαση την AAFCO και NRC, δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να φτιαξουν μια καλη τροφη.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
μόνο για σκύλους όμως..nikos_x έγραψε:http://www.manufacturer.com/product/i1979215-Adult+Small-Medium+Breeds.html
Πρέπει κάποιος να κάτσει να ασχοληθεί...koneko έγραψε:Μου κανει εντυπωση που λενε οτι δεν υπαρχει εξειδικευση. Αν κινηθουν με βαση την AAFCO και NRC, δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να φτιαξουν μια καλη τροφη.
-
Mood :
μόνο για σκύλους όμως..
Eιναι ενα βημα.
Αν κ απο οτι ειδα πολυ λιγο την προωθησαν στην ελληνικη αγορα.Επισης "χαλασαν" την τιμη της,ο καθενας πουλαει οσο θελει....Πολυ κακο για την εικονα του προιοντος.
-
Mood :
Κακώς, δεν έχουν ενδεικτική τιμή γραμμένη πάνω στο πακέτο; Την έχεις δοκιμάσει; Είναι καλή;nikos_x έγραψε:μόνο για σκύλους όμως..
Eιναι ενα βημα.
Αν κ απο οτι ειδα πολυ λιγο την προωθησαν στην ελληνικη αγορα.Επισης "χαλασαν" την τιμη της,ο καθενας πουλαει οσο θελει....Πολυ κακο για την εικονα του προιοντος.
-
Mood :
Απο συστατικα αρκετα καλη.
Η τιμη της τοτε ηταν 11ευρω/3κιλα. Ειχα παρει μονο ενα τρικιλο γιατι το πετσοπ αυτο πουλουσε ζωα κ το μετανιωσα μετα,δεν ηθελα να ξαναψωνισω.Την εφαγε η σκυλα μου με ορεξη αλλα για να εχω αποτελεσματα επρεπε να ταισω ενα 2μηνο τουλαχιστον.
Επισης μου ειχαν πει τιμη για 15κιλο 36ευρω ενω τωρα βλεπω στο νετ κατι 45αρια+.
Να επισημανω πως ενω την εχει Ελληνας το εργοστασιο παραγωγης ειναι στην Αγγλια.
Η τιμη της τοτε ηταν 11ευρω/3κιλα. Ειχα παρει μονο ενα τρικιλο γιατι το πετσοπ αυτο πουλουσε ζωα κ το μετανιωσα μετα,δεν ηθελα να ξαναψωνισω.Την εφαγε η σκυλα μου με ορεξη αλλα για να εχω αποτελεσματα επρεπε να ταισω ενα 2μηνο τουλαχιστον.
Επισης μου ειχαν πει τιμη για 15κιλο 36ευρω ενω τωρα βλεπω στο νετ κατι 45αρια+.
Να επισημανω πως ενω την εχει Ελληνας το εργοστασιο παραγωγης ειναι στην Αγγλια.
-
Mood :
Ε τι στα κομμάτια; Εδώ δεν έχουμε κανένα εργοστάσιο; Νίιικοοο! Όλη η ευθύνη ξαναπέφτει πάνω σου!nikos_x έγραψε:Απο συστατικα αρκετα καλη.
-
Mood :
Κανε υπομονη ντε!
Τα ειπαμε...!
Τα ειπαμε...!
-
Mood :
- Σπόιλερ:
- 3-1 ρε;;;;; 3-1;;;; στο πρώτο μισάωρο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
εντιτ: τι ώρα ξεκίνησε το παιχνίδι;
-
Mood :
είμαστε στο δευτερο ημίχρονοf.m123 έγραψε:
- Σπόιλερ:
3-1 ρε;;;;; 3-1;;;; στο πρώτο μισάωρο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
ααα θενκ γιου!Πούπσυ έγραψε:είμαστε στο δευτερο ημίχρονοf.m123 έγραψε:
- Σπόιλερ:
3-1 ρε;;;;; 3-1;;;; στο πρώτο μισάωρο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Mood :
Feedstar απο την ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ για σκυλια και ΕΛΑΝΚΟ 3 Μix για γατες.
Εχω προσωπικη εμπειρια για την σκυλισια. Οσα σκυλια την τρωνε μονο ''τουρτες'' κανουν. Η τιμη της στο 20κιλο περιπου 15-20ευρω.Συστατικα μετρια με πρωτο το καλαμποκι.Αυτα...
Εχω προσωπικη εμπειρια για την σκυλισια. Οσα σκυλια την τρωνε μονο ''τουρτες'' κανουν. Η τιμη της στο 20κιλο περιπου 15-20ευρω.Συστατικα μετρια με πρωτο το καλαμποκι.Αυτα...
-
Mood :
καπου πηρε το ματι μου ελληνικες κονσερβες, αλλα δεν θυμαμαι την μαρκα. Γνωριζετε αν υπαρχουν γατοτροφες ελληνικες σε κονσερβα; Λογικα στις κονσερβες δεν μπορουν να βαλουν πολυ σαβουρα μεσα, οποτε ισως να ειναι καλες.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Οι μοναδικες ελληνικες που εχω δει ειναι τυπου Μασουτης,Carrefour...
-
Mood :
Οι carrefour ειναι ελληνικες?Για γερμανικες τις ειχα.
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
γαλλικές ειναι.alexandrakicat έγραψε:Οι carrefour ειναι ελληνικες?Για γερμανικες τις ειχα.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Πολλά συσκευάζονται στην Ελλάδα, αλλά δεν ξέρεις από πού έρχονται τα συστατικά τους...
-
Mood :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios