Αδέσποτο σε άσχημη κατάσταση
+11
koneko
nosyparker
houlieta
Gogo Valentinou
doremi
alexandrakicat
SuperCatz
dalia balladala
otz
Πούπσυ
akakios
15 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Αδέσποτο σε άσχημη κατάσταση
Λοιπόν να σας πω το ιστορικό. Καθόμαστε αμέριμνοι στο σπίτι μας στην Άνω πόλη Θεσσαλονίκης ώσπου 1 γατάκι ακούγεται πολύ να κλαίει . Η αλήθεια είναι πως πρώτος το άκουσα εγώ και με έπιασαν τα φιλοζωικά μου αισθήματα. Η κοπέλα μου από την άλλη επιμένει να το βοηθήσουμε. Έτσι το παίρνουμε το βάζουμε σε 1 κιβώτιο και το πάμε σε ένα κτηνιατρείο. Γρίπη της γάτας μας είπαν. Εγώ πρώτη φορά το άκουγα. Μας είπαν εάν θα το κρατήσουμε το γατάκι και τους είπα το καλύτερο ώστε να μην υποφέρει. Δε ξέρω τι είναι αυτό ούτε ήξερα εάν θα έπρεπε ακόμη και ευθανασία να κάνουν σε αυτή τη περίπτωση. Ο γιατρός μας είπε πως είναι πολύ άσχημα και εάν θέλουμε να το κρατήσουμε ή να το κρατήσει αυτός εκεί. Το κόστος για να το κρατήσει μου φάνηκε να πω την αλήθεια υπερβολικό και απλησίαστο οπότε αποφασίσαμε να το κρατήσουμε. Το θέμα είναι τώρα ότι έχουμε ένα άρρωστο γατάκι στο μπαλκόνι το οποίο δεν έχει όρεξη ούτε να φάει ούτε τίποτα. Μόνο κλαίει. Ακολουθούμε πιστά τις συμβουλές του γιατρού αλλά μήπως χρειάζεται και κάτι άλλο. Κάποιο γιατροσόφι εννοώ γιατί δε το βλέπω να την παλεύει το γατάκι. Δε τρώει τίποτα και έχει μείνει πετσί και κόκκαλο. Τα φώτα σας. Εάν μένει κάποιος εδώ κοντά με χαρά να του δείξουμε το γατάκι μήπως με την εμπειρία του μας βοηθήσει.
akakios- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2012
Απ: Αδέσποτο σε άσχημη κατάσταση
δεν έχω καταλάβει. κατ΄αρχήν πόσο καιρό το έχετε το γατάκι. δευτερον, τι εννοεί γρίπη γάτας; τι συμπτώματα έχει; του έδωσε αντιβίωση; αν το κράταγε εκείνος τι καλύτερο θα μπορούσε να του κάνει; μήπως του έβαζε ορό να πάρει τα πάνω του; πρεπει οπωσδήποτε να πίνει νερό και να φάει έστω και λίγο.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Μήπως σας είπε ο γιατρός τι ηλικία έχει το γατάκι; Έχει κλείσει μήνα; Έχει ανοιχτά ματάκια;
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
1.5 μηνών είναι περίπου μας είπε. Τα ματτάκια του ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση μέσα στις τσίμπλες, και είχε μύξες. Μη γνωρίζοντας από αυτά το πήγαμε αμέσως σε αυτόν. Ναι για ορό μίλησε αλλά τα έξοδα ήταν απαγορευτικά αυτή τη περίοδο. Δεν νομίζω πως έδωσε αντιβίωση. Απλά κολίριο και 1 σιρόπι. Σήμερα το βρήκαμε πριν από 3 ώρες περίπου.
akakios- Kitten
-
Πολύ καλά κάνατε που το πήγατε αμέσως στον κτηνίατρο.
Λογικά δεν έχει όρεξη γιατί δεν μπορεί να μυρίσει το φαγητό. Δοκιμάστε να του δώσετε έστω και με το ζόρι λίγη κονσερβούλα και νεράκι (με σύριγγα ίσως, αν αρνείται να φάει μόνο του ). Να είναι όρθιο το μικρό, για να μην πνιγεί.
Καλή ανάρρωση στο μικρό και καλό κουράγιο και στους δυο σας, παιδιά.
Edit: Καλό θα ήταν να σας έχει παρεούλα
Λογικά δεν έχει όρεξη γιατί δεν μπορεί να μυρίσει το φαγητό. Δοκιμάστε να του δώσετε έστω και με το ζόρι λίγη κονσερβούλα και νεράκι (με σύριγγα ίσως, αν αρνείται να φάει μόνο του ). Να είναι όρθιο το μικρό, για να μην πνιγεί.
Καλή ανάρρωση στο μικρό και καλό κουράγιο και στους δυο σας, παιδιά.
Edit: Καλό θα ήταν να σας έχει παρεούλα
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
τότε λογικά δεν έχει πιάσει ακόμα η αντιβίωση. πάντως το γατάκι πρεπει να φάει. δώστε του λίγη κονσερβούλα να φάει μερικές μπουκίτσες. και νεράκι οπωσδήποτε με προσοχή να μην πνιγεί. πιστεύω ότι θα τα πάει καλά.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
σε ποια περιοχη της ανω πολης ειστε?
dalia balladala- Kitten
-
Δεν τρώει με τίποτα, μόνο κλαίει Στον Όσιο Δαυίδ μένουμε.
akakios- Kitten
-
δοκίμασε με το δάχτυλο να του βάλεις λίγο φαγητό μέσα στο στόμα.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Δοκίμασε και λίγο ζαχαρόνερο για να πάρει τα πάνω του.
Καλό όντως θα ήταν να σας έχει παρέα, είναι μόνο, τρομαγμένο και αρρωστούλι.
Δε νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρει, αλλά θα χρειαστεί υπομονή κι επιμονή από την πλευρά σας..
Θα πρέπει να φάει, όντως δεν τρώει γιατί λόγω του κρυολογήματος δεν μπορεί να μυρίσει, και να πιει και νεράκι..
Καλή υπομονή εύχομαι και όλα να πάνε τέλεια!
Καλό όντως θα ήταν να σας έχει παρέα, είναι μόνο, τρομαγμένο και αρρωστούλι.
Δε νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρει, αλλά θα χρειαστεί υπομονή κι επιμονή από την πλευρά σας..
Θα πρέπει να φάει, όντως δεν τρώει γιατί λόγω του κρυολογήματος δεν μπορεί να μυρίσει, και να πιει και νεράκι..
Καλή υπομονή εύχομαι και όλα να πάνε τέλεια!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Λοιπον,πρωτα θα πρεπει να του καθαρισετε ματια και μυτη με γαζα και φυσικο ορο η χαμομηλι η απλο νερο.Μετα δωστε του με την συρριγγα λιγο ζαχαρονερο.Βαλτε στο κουτι ενα μπουκαλι με χλιαρο νερο και απο πανω καλυψτε το με ενα πανι η χαρτι κουζινας ωστε να μην παθει εγκαυμα και εαν εχετε βαλτε ενα ρολοι που κανει τικ τακ ωστε να νομιζει οτι ειναι η καρδια της μαμας του,μπορει να ειναι μεγαλο αλλα νομιζω οτι θα το ηρεμησει.καθε 1-1,5 ωρα να το κοιτατε,να το καθαριζετε και να προσπαθητε να του δωσετε νερο και κονσερβα.
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
Πώς είναι σήμερα το γατάκι;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Πήγαμε πήραμε αντιβίωση vibramycin και κολίριο για τα μάτια. 3 Σύρριγες 1 για φαγητό 1 για νερό και 1 για αντιβιώση. Το καθαρίσαμε το πρωί τα μάτια με βαμβάκι αλλά κατάφερε να τα ανοίξει αρκετά μόνο όταν ρίξαμε το κολίριο. Ίσως έφαγε και λιγάκι με τη σύριγγα. Επειδή εάν του γεμίσω το στόμα φοβάμαι μην πνιγεί κάνω πολύ μαλακές κινήσεις και επειδή αρκετά από αυτά τα φτύνει κατά κάποιο τρόπο δεν μπορώ να καταλάβω αν τρώει. Από κει και πέρα δεν ξέρω εάν πρέπει να μετράει στα θετικά ότι προσπαθούσε να σηκωθεί. Βέβαια χωρίς αποτέλεσμα και επίσης μου έβγαλε τα νυχάκια κάποια στιγμή. Αναθάρρησε λιγάκι ή τζάμπα χαρήκαμε? κλαίει πολύ ρε παιδιά όμως το καημένο...
akakios- Kitten
-
ναι, λίγο λίγο το φαγητό. τουλάχιστον να καταπίνει κάτι. νομίζω ότι είναι καλό ότι προσπάθησε να σηκωθεί. για το κλάμα θα πρότεινα αγκαλίτσα και χαδάκι να νιώσει ότι κάποιος είναι διπλα του και το φροντίζει. αφού δεν βλέπει ακόμα καλά, τουλάχιστον να νιώθει την αγάπη και το χάδι. νεράκι να πίνει για να μην αφυδατωθει.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Τα φώτα σας. Κατάφερα και της έδωσα με το ζόρι και ήπιε αρκετούτσικο νερό. Όταν λέω αρκετό μη φανταστείτε 10 ml. Για κάποιο διάστημα μου ανέπνεε πάρα πολύ αργά. Φοβήθηκα ότι μου ψόφησε αλλά με την ώρα ανέβαζε σφιγμούς. Θέλω να την ταίσω αλλά ακόμη και με τη συρριγγα είναι πολύ δύσκολα τα πράματα μιας και δεν έχει καθόλου όρεξη. Τώρα την άφησα να ησυχάσει λιγάκι και σιγά σιγά ανεβάζει σφιγμούς. Μου έκανε έναν ήχο πως όταν εμείς οι άνθρωποι πονάμε πάρα πολλοί και βγάζουμε έναν ήχο σαν να λέμε ωχ δε μπορώ άλλο που βγαίνει μέσα από το στομάχι μας. Κάτι τέτοιο. Πόση είναι κανονικά η τροφή που θα έπρεπε να παίρνει ημερισίως στην ηλικία του 1.5 μήνα και πόση κάτω από αυτές τις συνθήκες και πόση του νερού γιατί πραγματικά δε ξέρω νομίζω ότι ταλαιπωρείται πάρα πολύ.
akakios- Kitten
-
Το ξανα περιποιηθήκαμε λιγάκι. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι από εκεί που μας κλαίει πολύ. Πάμε το ταίζουμε το περιποιούμαστε και δείχνει να κοιμάται μέτα. Αλλά δε νιώθει τίποτα. Σα νεκρό είναι και ξυπνάει μέτα και ξανά κλάμα.
akakios- Kitten
-
Πρέπει να το έχετε στο συνέχεια κοντά σας. είναι εξαντλημένο γι αυτό κοιμάται βαριά. Καλή επιτυχία στη προσπάθεια σας.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Υπαρχουν καποιες παστες που ειναι για να δυναμωσουν γατες και γατακια.Επικοινωνησε με τον κτηνιατρο και ρωησε τον εαν κανει να παρει κατι τετοιο
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Mood :
Θα το κάνω από Δευτέρα! Πήραμε σήμερα και 1 άλλη κονσέρβα gourmet από το pet shop. Σας βάζω και μια φωτογραφία και συγνώμη για το ότι φοράω γάντια αλλά από την 1 σιχαίνομαι λιγάκι. Από την άλλη φοβάμαι λιγάκι κι έτσι λαμβάνω όλα τα μέτρα ώστε να είμαι οκ. Μη ξεχνάμε πως είχε ψύλους και πως είναι πολύ άρρωστο. Αν και νομίζω πως στην φώτο φαίνεται πολύ όμορφο.
akakios- Kitten
-
καλα δεν σου εδωσε θεραπεια για τους ψυλλους ο γιατρος??/κι εγω οταν βρηκα τον Βαλεντινακο γεματος ηταν...και φοραγα γαντια αλλα ολοι γελαγαν που ηξεραν απο γατια και μου ειπαν ελα δεν κολλας ετσι ευκολα...αλλα αμα σου εκανε σπρευ για ψυλλους δεν κινδυνευεις πια...
Λοιπον η δικη μου γνωμη ειναι οτι αν εβγαζες τα γαντια θα ηρεμουσε περισσοτερο γιατι θα ειχε τη μυρωδια σου, και θα την μαθει ως μυρωδια μαμας του...Εγω το μετανιωσα που φορεσα γαντια στον πρωτο...Στο δευτερο δεν εβαλα καθολου ...κι ηταν κι αυτος βρωμικος και ταλαιπωρημενος...
Λοιπον η δικη μου γνωμη ειναι οτι αν εβγαζες τα γαντια θα ηρεμουσε περισσοτερο γιατι θα ειχε τη μυρωδια σου, και θα την μαθει ως μυρωδια μαμας του...Εγω το μετανιωσα που φορεσα γαντια στον πρωτο...Στο δευτερο δεν εβαλα καθολου ...κι ηταν κι αυτος βρωμικος και ταλαιπωρημενος...
Gogo Valentinou- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Τεσσερα και ( πολλα αδεσποτα)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : χιονατη του κερατσινιου
Motto : ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/05/2012
Mood :
α, δεν ήξερα ότι έχει ψύλλους. έπρεπε να σας τον αποπαρασιτώσει ο γιατρός. εντάξει, δεν παθαίνεις τίποτα. μόλις βάλεις το κατάλληλο αποπαρασιτικό που θα σας δώσει ο κτηνίατρος, αμέσως θα φύγουν. ούτε απο τη γρίπη της γάτας μπορείς να πάθεις κάτι. δεν μεταδίδεται στον άνθρωπο. εντάξει, δεν είπαμε να βάλεις τα χερια στο στόμα αφού τον πιάσεις, αλλά με την επαφή δεν παθαίνεις κάτι. πώς ειναι το γατάκι τώρα; πάει λίγο καλύτερα; ελπίζω να αρχίσει να δρα η αντιβίωση.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Εύχομαι τα καλύτερα και μπράβο σας για την φροντίδα και την αγάπη που δίνετε στο μικράκι!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Καλη τυχη στο μικρακι!
-
Mood :
Φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένο, αλλά αν το φροντίσετε σωστά, θα ανακάμψει. 'Εχουμε δει πολλά γατάκια να "ζωντανεύουν" σ' αυτό το φόρουμ. Καλή τύχη.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
akakios έγραψε:Θα το κάνω από Δευτέρα! Πήραμε σήμερα και 1 άλλη κονσέρβα gourmet από το pet shop. Σας βάζω και μια φωτογραφία και συγνώμη για το ότι φοράω γάντια αλλά από την 1 σιχαίνομαι λιγάκι. Από την άλλη φοβάμαι λιγάκι κι έτσι λαμβάνω όλα τα μέτρα ώστε να είμαι οκ. Μη ξεχνάμε πως είχε ψύλους και πως είναι πολύ άρρωστο. Αν και νομίζω πως στην φώτο φαίνεται πολύ όμορφο.
τι ομορφη ψυχουλα που ειναι!! Ευχομαι να αναρρωσει συντομα το μικρουλι!
Δεν προκειται να κολλησεις κατι απο το γατι, οποτε μη φοβασαι, αλλα το οτι σιχαινεσαι σε καταλαβαινω απολυτα. Πιθανοτατα να εκανα και εγω το ιδιο.
Πως παει τωρα; Αρχισε να τρωει απο μονο του; Δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα η οχι, αλλα πιστευω οτι αν ανακατευες την κονσερβα με γαλα για γατακια, ισως να το βοηθουσε περισσοτερο.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Μια γλυκιά καλημέρα. Έχω την εντύπωση πως ξεκίνησε να δρα η αντιβίωση. Το γατάκι λιώνει στον ύπνο και απλά ξυπνάει για μερικά λεπτά ώστε να το περιποιηθούμε. Εφαρμόζω τη συμβουλή με το ζαχαρόνερο και δείχνει να παίρνει τα πάνω του μιας και σήμερα για πρώτη φορά μας ανεβοκατέβασε το στόμα του σα να προσπάθησε να μασήσει. Παρ΄ όλα αυτά δεν μπορεί να κουνηθεί και κοιμάται όλη μέρα. Ξυπνάει κάθε μισή ώρα κλαίει 5 φορές και ξανα κοιμάται. Βέβαια αν το πλησιάσουμε και το αγγαλιάσουμε με τα χέρια μας κατευθείαν σταματάει. Θα δείξει παιδιά νομίζω πως χρειάζεται υπομονή πολύ. Υπάρχει τρόπος για να καθαρίσω τις τρίχες στην ουρά και στο κ** που έχουν ακαθαρσίες μιας και δε νομίζω πως κανει να το βρέξω.
akakios- Kitten
-
Μόνο με μωρομάντηλο, ή βρεγμένο πανάκι. Εύχομαι η αφοσίωση που του δείχνετε να φέρει όμορφα αποτελέσματα.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Καλύτερα με βρεγμένο πετσετάκι.
-
Mood :
Με μωρομαντηλο.
-
Mood :
καλύτερα με σκέτο βρεγμένο πετσετάκι και καλά στραγγιγμένο. τα μωρομάντηλα έχουν και χημικά πάνω πχ. αρώματα, που μπορεί στην παρούσα φάση να το επιβαρύνουν. και όπως λες κι εσύ, όχι ακόμα μπάνιο. ευχομαι πραγματικά να ανακαμψει. με το φαγητό πάει καλύτερα; τρώει;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Τον καταμπερδέψαμε τον άνθρωπο!
Αν είναι για 1-2 φορές μονο, δεν πειράζει το μωρομάντηλο, αλλά αν πρόκειται για συχνή χρήση, μπορεί να συγκαεί το γατάκι. Τα μωρομάντηλα ακόμα και για τα μωρά (για τα οποία και προορίζονται) είναι να τα χρησιμοποιείς στη χάση και στη φέξη, πχ αν είσαι εκτός σπιτιού και δεν μπορείς να πλύνεις το μωρό με καθαρό νεράκι.
Αν είναι για 1-2 φορές μονο, δεν πειράζει το μωρομάντηλο, αλλά αν πρόκειται για συχνή χρήση, μπορεί να συγκαεί το γατάκι. Τα μωρομάντηλα ακόμα και για τα μωρά (για τα οποία και προορίζονται) είναι να τα χρησιμοποιείς στη χάση και στη φέξη, πχ αν είσαι εκτός σπιτιού και δεν μπορείς να πλύνεις το μωρό με καθαρό νεράκι.
-
Mood :
Πάντως τώρα ξεκίνησε να ανοίγει λιγάκι το στόμα και να κάνει κάτι σα να προσπαθεί να μασήσει. Πρέπει να έφαγε καμμιά 10ml φαγητό και να ήπιε άλλο τόσο νερό. Επίσης έκανε διάρροια. Αλλά από αυτά που διάβασα έιναι λογική η διάρροια. Και μένα μου ακούγεται λογικό γιατί από εκεί που μπορεί να είχε να φάει και 5 μέρες ξαφνικά άρχισε να τρώει gourmet. Βάλε και την αντιβίωση σε όλο αυτό. Έντερο έχει το καημένο όχι μύλο για άλεσμα.
akakios- Kitten
-
Αυτό το γατάκι, όταν πάρει τα πάνω του, θα ντρέπεστε να το κοιτάξετε από την ομορφιά του!
Θα το κρατησεις;
Να το κρατήσεις αν μπορείς και όταν πηγαίνεις να το ταϊσεις να του μιλάς γλυκά και να το χαϊδεύεις!..Η τροφή είναι το ένα σκέλος, η αγάπη είναι το άλλο, το σημαντικό..
Όποιο πλάσμα αγαπιέται ανθίζει σαν Μαγιάτικο τριανταφυλλο...
Μην ανησυχείς για ασθένειες, δεν κινδυνεύεις... Απλά δίνε του να τρωει έστω και με το ζόρι λίγο φαγητό μέχρι να δυναμώσει..
Ακούμπα του λίγο gourmet μους στα στοματάκι και άνοιξέ του το για να την δοκιμάσει και να την καταπιεί..
Θα αρχίσει να τρώει και μόνο του σιγά σιγά...
Και μίλα του...
Θα το κρατησεις;
Να το κρατήσεις αν μπορείς και όταν πηγαίνεις να το ταϊσεις να του μιλάς γλυκά και να το χαϊδεύεις!..Η τροφή είναι το ένα σκέλος, η αγάπη είναι το άλλο, το σημαντικό..
Όποιο πλάσμα αγαπιέται ανθίζει σαν Μαγιάτικο τριανταφυλλο...
Μην ανησυχείς για ασθένειες, δεν κινδυνεύεις... Απλά δίνε του να τρωει έστω και με το ζόρι λίγο φαγητό μέχρι να δυναμώσει..
Ακούμπα του λίγο gourmet μους στα στοματάκι και άνοιξέ του το για να την δοκιμάσει και να την καταπιεί..
Θα αρχίσει να τρώει και μόνο του σιγά σιγά...
Και μίλα του...
Ίσως και να ζωντάνεψε λιγάκι νομίζω. Πλέον αν πηγαίνουμε πάνω από την κούτα και του μιλάμε μας ανοίγει τα μάτια κάποιες φορές και γυρνάει το κεφάλι του προς το μέρος μας. Είναι φυσιολογικό να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να είναι μόνιμα ξαπλωμένο. Έτσι δεν είναι? Επίσης έκανε ευκοίλια 2 φορές σήμερα που και πάλι νομίζω πως είναι φυσιολογικό. Άντε να δούμε!!! Μου φαίνεται θα το κακομάθουμε. Δε ξέρω εάν θα το κρατήσουμε μόλις γίνει καλά. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα του βρούμε ένα σπίτι. Μετά από τόση προσπάθεια που κάνουμε για να το κρατήσουμε ζωντανό νομίζω πως πρέπει να βρει και 1 σπίτι που να το κακομάθει λιγότερο από εμάς. Γνωρίζεται κάποιον κτηνίατρο για αδέσποτα στη Θεσσαλονίκη για να το πάμε ξανά αύριο να το δει? Γιατί η τελευταία εμπειρία από οδοντίατρο μας στοίχισε 50 ευρώ και ψάχνω κάτι πιο οικονομικό.
akakios- Kitten
-
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Βοηθεια για αδεσποτο γατο που βρεθηκε σε αθλια κατασταση!
» εξετάσεις σε αδέσποτο
» Αδέσποτο γατάκι SOS
» Γατουλης σε κρισιμη κατασταση.
» ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΔΕΣΠΟΤΟ.....
» εξετάσεις σε αδέσποτο
» Αδέσποτο γατάκι SOS
» Γατουλης σε κρισιμη κατασταση.
» ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΔΕΣΠΟΤΟ.....
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios