Αγόρι μελαγχολικό ψάχνει...
+38
tia
alex..niaou
marea
Fotoula
Δ²
ralou
Дanae
69cats
Dreamer
Naerdiel
eirinaki84
vaso
Billy
XIONIS
natalouko
houlieta
FROGK
tsili
LAROGATA
Πούπσυ
Anatoli
SuperCatz
Evakikou
doremi
koneko
tzoutzou
f.m123
otz
Μαιρη
Tsouki
Chouzouris
funambolo
mpoulaalekoula
alexandrakicat
m.kat
polina4smile
marina289
Bijoux743
42 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 16 από 17
Σελίδα 16 από 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Απ: Αγόρι μελαγχολικό ψάχνει...
Φλωρίτσα, ο Ζίγκυς δεν έχει κανένα άγχος. Ο Σάγκυς έχει. Κι αν έχει ο Σάγκυς, έχω κι εγώ. Εζ σιμπλ εζ δατ...
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Αχ, τα έχω ερωτευτεί και τα 2!funambolo έγραψε:Σάγκυς κρυμμένος σε καρέκλα τραπεζαρίας...
Ζίγκυς βολεμένος στη θέση Σάγκεως....
(Οι φωτό είναι χάλια, το ξέρω, αλλά είναι από το κινητό)
Πάντως ο Shaggy κινείται μέσα στο σπίτι, δεν μένει καθηλωμένος σ' ένα σήμειο, καλά κατάλαβα?
Και ο μικρός, απ' τη στιγμή που βγήκε απ' το δωμάτιο, επίσης βολτάρει, ε?
Παραβιάζεται ο χώρος του, μωρέ.. Είναι λογικό να έχει άγχος.. Νομίζω ότι είναι καλό που δεν έχει άγχος και ο Ζίγκυς..funambolo έγραψε:Φλωρίτσα, ο Ζίγκυς δεν έχει κανένα άγχος. Ο Σάγκυς έχει. Κι αν έχει ο Σάγκυς, έχω κι εγώ. Εζ σιμπλ εζ δατ...
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Ο μικρός ναι, βολτάρει κανονικά... Τουλάχιστον βόλταρε μέχρι που ανακάλυψε το κρεβάτι και το μαξιλάρι του Σάγκεως και βολεύτηκε κανονικά
Σάγκυς δεν βολτάρει, απλώς πάω εγώ στις διάφορες κρυψώνες και τον ξεκουνάω, οπότε μετά πάει και κρύβεται σε άλλη...
Κι εγώ νομίζω ότι είναι καλό που δεν έχει άγχος κι ο Ζίγκυς, εξάλλου έχει ο Σάγκυς και για τους δύο...
Απλώς επειδή άλλο είναι να προσπαθείς να περιγράψεις κάτι (και δη γραπτά) και άλλο να το βιώνεις, αυτό το πισωγύρισμα του Σάγκεως εμένα με στενοχωρεί πολύ γιατί το ζω δίπλα μου και ελπίζω να τελειώσει γρήγορα, γιατί δεν θέλω καν να σκεφτώ ότι υπάρχει περίπτωση να ξαναπεράσει τους μήνες του φόβου που πέρασε όταν πρωτοήρθε στο σπίτι...
Δυστυχώς ή ευτυχώς, αποδεικνύεται ένα υπερ-ευαίσθητο ζωάκι, που έκανε μεγάλη διαδρομή από το να μένει κρυμμένος επί μήνες, μέχρι να αγκαλιάζει το χέρι μου με τα δυο του ποδαράκια και να κοιμάται με το κεφάλι στη χούφτα μου...
Κι επειδή δεν ξέρουμε και δεν θα μάθουμε ποτέ τι βίωνε πριν έρθει εδώ, πρώτη μου προτεραιότητα είναι να νιώθει ασφαλής και νιώθω ότι οφείλω να σεβαστώ την ανασφάλειά του.
Ακριβώς το ίδιο νιώθω ότι πρέπει να σεβαστώ και το τι έχει περάσει ο Ζίγκυς και τη δικιά του ανασφάλεια. Επί του πρακτέου, απλώς ο Ζίγκυς, μέχρι τώρα, δείχνει πολύ πιο προσαρμοστικός.
Ίσως να μην το περιγράφω καλά ή να μην το εκδηλώνω σωστά, το άγχος μου όμως δεν πηγάζει από μένα. Πηγάζει από την εμπειρία μου με τον Σάγκυ.
Σάγκυς δεν βολτάρει, απλώς πάω εγώ στις διάφορες κρυψώνες και τον ξεκουνάω, οπότε μετά πάει και κρύβεται σε άλλη...
Κι εγώ νομίζω ότι είναι καλό που δεν έχει άγχος κι ο Ζίγκυς, εξάλλου έχει ο Σάγκυς και για τους δύο...
Απλώς επειδή άλλο είναι να προσπαθείς να περιγράψεις κάτι (και δη γραπτά) και άλλο να το βιώνεις, αυτό το πισωγύρισμα του Σάγκεως εμένα με στενοχωρεί πολύ γιατί το ζω δίπλα μου και ελπίζω να τελειώσει γρήγορα, γιατί δεν θέλω καν να σκεφτώ ότι υπάρχει περίπτωση να ξαναπεράσει τους μήνες του φόβου που πέρασε όταν πρωτοήρθε στο σπίτι...
Δυστυχώς ή ευτυχώς, αποδεικνύεται ένα υπερ-ευαίσθητο ζωάκι, που έκανε μεγάλη διαδρομή από το να μένει κρυμμένος επί μήνες, μέχρι να αγκαλιάζει το χέρι μου με τα δυο του ποδαράκια και να κοιμάται με το κεφάλι στη χούφτα μου...
Κι επειδή δεν ξέρουμε και δεν θα μάθουμε ποτέ τι βίωνε πριν έρθει εδώ, πρώτη μου προτεραιότητα είναι να νιώθει ασφαλής και νιώθω ότι οφείλω να σεβαστώ την ανασφάλειά του.
Ακριβώς το ίδιο νιώθω ότι πρέπει να σεβαστώ και το τι έχει περάσει ο Ζίγκυς και τη δικιά του ανασφάλεια. Επί του πρακτέου, απλώς ο Ζίγκυς, μέχρι τώρα, δείχνει πολύ πιο προσαρμοστικός.
Ίσως να μην το περιγράφω καλά ή να μην το εκδηλώνω σωστά, το άγχος μου όμως δεν πηγάζει από μένα. Πηγάζει από την εμπειρία μου με τον Σάγκυ.
funambolo- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Mood :
Συμφωνώ στο τελευταίο..SuperCatz έγραψε:Αχ, τα έχω ερωτευτεί και τα 2!funambolo έγραψε:Σάγκυς κρυμμένος σε καρέκλα τραπεζαρίας...
Ζίγκυς βολεμένος στη θέση Σάγκεως....
(Οι φωτό είναι χάλια, το ξέρω, αλλά είναι από το κινητό)
Πάντως ο Shaggy κινείται μέσα στο σπίτι, δεν μένει καθηλωμένος σ' ένα σήμειο, καλά κατάλαβα?
Και ο μικρός, απ' τη στιγμή που βγήκε απ' το δωμάτιο, επίσης βολτάρει, ε?Παραβιάζεται ο χώρος του, μωρέ.. Είναι λογικό να έχει άγχος.. Νομίζω ότι είναι καλό που δεν έχει άγχος και ο Ζίγκυς..funambolo έγραψε:Φλωρίτσα, ο Ζίγκυς δεν έχει κανένα άγχος. Ο Σάγκυς έχει. Κι αν έχει ο Σάγκυς, έχω κι εγώ. Εζ σιμπλ εζ δατ...
Και συμφωνώ και για τα δυο, αχχχ τι ωραία, μόλις σιάξουν τα πράγματα θα έρθω να στα κλέψω και τα δυο
Θα ηρεμήσει ο Σάγκυς..
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
funambolo έγραψε:Ο μικρός ναι, βολτάρει κανονικά... Τουλάχιστον βόλταρε μέχρι που ανακάλυψε το κρεβάτι και το μαξιλάρι του Σάγκεως και βολεύτηκε κανονικά
Έχεις δίκιο, δεν το συζητάμε. Είναι άσχημο να νιώθεις ότι το ζωάκι που μέχρι πρότινος ήταν βασιλιάς στο σπίτι του, ζορίζεται και καταπιέζεται.
Σε γενικές γραμμές η συγκατοίκηση / συμβίωση είναι για καλό τους. Και πιστεύω ότι έτσι θα είναι και εδώ.
Απλά θέλουν τον χρόνο τους. Λογικό, ειδικά με δεδομένο ότι ο Σάγκυ είναι ευαισθητούλης.
Δεν πιστεύω ότι δεν θα τα βρουν, δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει πρόβλημα. Όμως εσύ τα ζεις και τα βλέπεις, άρα εσύ είσαι η άμεση κριτής.
Δώσε στον Σάγκυ κάτι που να έχει τη μυρωδιά του μικρού, θα βοηθήσει, όπως πήγε ο μικρός ν' αφήσει τη μυρωδιά του στα στέκια του Σάγκυ. Όλο αυτό είναι στη διαδικασία γνωριμίας και προσαρμογής.
Και Αθηνά, χαλάρωσε, όσο μπορείς. Δεν κάνει καλό στο Σαγκουινάκι να σε νιώθει τσίτα..
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
Με κάλυψε απόλυτα η μανδάμ!SuperCatz έγραψε:
Έχεις δίκιο, δεν το συζητάμε. Είναι άσχημο να νιώθεις ότι το ζωάκι που μέχρι πρότινος ήταν βασιλιάς στο σπίτι του, ζορίζεται και καταπιέζεται.
Σε γενικές γραμμές η συγκατοίκηση / συμβίωση είναι για καλό τους. Και πιστεύω ότι έτσι θα είναι και εδώ.
Απλά θέλουν τον χρόνο τους. Λογικό, ειδικά με δεδομένο ότι ο Σάγκυ είναι ευαισθητούλης.
Δεν πιστεύω ότι δεν θα τα βρουν, δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει πρόβλημα. Όμως εσύ τα ζεις και τα βλέπεις, άρα εσύ είσαι η άμεση κριτής.
Δώσε στον Σάγκυ κάτι που να έχει τη μυρωδιά του μικρού, θα βοηθήσει, όπως πήγε ο μικρός ν' αφήσει τη μυρωδιά του στα στέκια του Σάγκυ. Όλο αυτό είναι στη διαδικασία γνωριμίας και προσαρμογής.
Και Αθηνά, χαλάρωσε, όσο μπορείς. Δεν κάνει καλό στο Σαγκουινάκι να σε νιώθει τσίτα..
Αθηνούκο είναι λογικό να σε ανησυχεί όταν δε βλέπεις ευτυχισμένο το ζωάκι σου, μιας και ειδικά προσπάθησες πολύ για να τον κάνεις να συνηθίσει στο νέο περιβάλλον.. Εγώ το μόνο που θα'θελα από σένα είναι να μην πανικοβάλλεσαι αυτή τη στιγμή γιατί είναι φυσιολογικό ο Σάγκυ να ζορίζεται με την αλλαγή.. Δηλαδή να σκέφτεσαι ότι είναι ακόμα νωρίς για να στρώσει η κατάσταση κι ότι δε θα μείνει ο Σάγκυς κρυμμένος συνέχεια. Θα αρχίσει να βγαίνει.. Και να ηρεμεί.. Τώρα αν η ίδια κατάσταση συνεχίζεται για καιρό θα πανικοβληθούμε όλες μαζί. Αλλά προς το παρόν, 1,5 μέρα είναι στο σπίτι ο μικρός, οπότε είναι νωρίς για να κρίνουμε.. Μακροπρόθεσμα ο Ζίγγυ θα κάνει καλό στον Σάγκυ, αυτό να σκέφτεσαι.. Και να φέρεσαι στον Σάγκυ όσο πιο φυσιολογικά γίνεται, γιατί καλό είναι να μην έχει να αντιμετωπίσει δύο στρεσογόνες καταστάσεις, μία ο Ζίγγυ που εισέβαλε σπίτι του και μία η αφεντικίνα του που φέρεται παράξενα.. Κράτησε τη ρουτίνα σας όσο πιο πιστά γίνεται για να του δημιουργείς την αίσθηση της ασφάλειας.. Και ο,τι χρειάζεσαι να μας λες να το συζητάμε, για αυτό είμαστε, για να βρίσκουμε λύσεις, να συζητάμε και να αισθανόμαστε πιο ήσυχοι/ες..
-
Mood :
Αθηνά σκέψου το διαφορετικά; αν είχες ένα παιδί το οποίο έφτανε σε μια ηλικία 3-4 χρονών και είχε μάθει να έχει όλη την αποκλειστικότητα των γονιών του και αποφάσιζες να κάνεις και ένα δεύτερο παιδί, υπήρχε πάρα πολύ μεγάλη πιθανότητα το πρώτο να αντιδρούσε άσχημα, να ζήλευε κλπ κλπ. Τι θα έκανες τότε?
Έχω πρόσφατη περίπτωση γνωστών μου που έκαναν 2ο παιδί και το πρώτο 'απαίτησε' παρακαλώ (μη χ...), να βάλουν την κούνια στο δωματιό του και όχι δίπλα στο κρεββάτι των γονιών του. Γενικά επειδή έχω υπάρξει μάλλον αυστηρή μαμά στην κόρη μου, ακολουθώ το ίδιο σύστημα και στα γατοπαίδια μου. Δεν τα αφήνω να με κάνουν ότι θέλουν αυτά, αλλά ότι θέλω εγώ (κοινώς σκίζω την γάτα εξαρχής).
Έχω 7 γάτες, ο μεγάλος μου είναι 8 ετών και πολύ εύκολο πλάσμα στο να 'δέχεται' τον ένα συγκάτοικο μετά τον άλλο (αν και έζησε σαν το απόλυτο μοναχοπαίδι για 2 χρόνια). Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι από εμπειρίες προσαρμογής και συμπεριφοράς είμαι πλήρης. Ότι και να έχει ζήσει ο Σάγκυ, έχει πάρει τόση αγάπη από σένα και αυτή κρατά τώρα στο μυαλουδάκι του.
Επίσης το γεγονός ότι είναι και οι δύο αρσενικοί, κάνει την κατάσταση πιο εύκολη γιατί τα αγόρια δεν έχουν αυτή την στριμάδα που πολλές θηλυκές γάτες διαθέτουν άφθονη.
Έχω πρόσφατη περίπτωση γνωστών μου που έκαναν 2ο παιδί και το πρώτο 'απαίτησε' παρακαλώ (μη χ...), να βάλουν την κούνια στο δωματιό του και όχι δίπλα στο κρεββάτι των γονιών του. Γενικά επειδή έχω υπάρξει μάλλον αυστηρή μαμά στην κόρη μου, ακολουθώ το ίδιο σύστημα και στα γατοπαίδια μου. Δεν τα αφήνω να με κάνουν ότι θέλουν αυτά, αλλά ότι θέλω εγώ (κοινώς σκίζω την γάτα εξαρχής).
Έχω 7 γάτες, ο μεγάλος μου είναι 8 ετών και πολύ εύκολο πλάσμα στο να 'δέχεται' τον ένα συγκάτοικο μετά τον άλλο (αν και έζησε σαν το απόλυτο μοναχοπαίδι για 2 χρόνια). Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι από εμπειρίες προσαρμογής και συμπεριφοράς είμαι πλήρης. Ότι και να έχει ζήσει ο Σάγκυ, έχει πάρει τόση αγάπη από σένα και αυτή κρατά τώρα στο μυαλουδάκι του.
Επίσης το γεγονός ότι είναι και οι δύο αρσενικοί, κάνει την κατάσταση πιο εύκολη γιατί τα αγόρια δεν έχουν αυτή την στριμάδα που πολλές θηλυκές γάτες διαθέτουν άφθονη.
Billy- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άλιμος
Αριθμός γατουνίων : 10+
Motto : Δεν μπορείς να σώσεις όλα τα ζώα στον κόσμο, αλλά αυτό ΤΟ ΕΝΑ που θα σώσεις είναι ο κόσμος!
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/08/2008
Mood :
funambolo έγραψε:
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Tα νέα μας:
Σάγγυς τα γνωστά, συν ότι δεν έχει φάει τίποτα από χθες. Ήρθε για ύπνο το βράδι στο κρεβάτι αλλά μόλις είδε Ζίγγυ το πρωί εξαφανίστηκε και πάλι, χωρίς κανένα κκκχχχχχ, με την κοιλιά στο πάτωμα. Επίσης έχει σταματήσει να νιαουρίζει, ενώ, ως γνωστόν, είναι απίστευτος πολυλογάς.
Ζίγγυς, survivor, το πρωί που άκουσε θορύβους νιαούρισε να του ανοίξω το δωμάτιο (τον έβαλα για ύπνο εκεί το βράδι), βγήκε, έκοψε βόλτες, ανέβηκε στον πάγκο της κουζίνας, έφαγε και μου φαίνεται (δεν είμαι σίγουρη) ότι έκανε και τσίσα σε λεκάνη Σάγκεως όσο εγώ προσπαθούσα να πείσω Σάγγυ να φάει κάτι τις. Και συνεχίζει να κάνει τον απροσδιόριστο θόρυβο σαν ρόγχο.
Ήρθαν φάτσα κάρτα σε απόσταση μισού μέτρου, αλλά δεν μυρίστηκαν από κοντά.
Είναι εντυπωσιακό πόσο διαφορετικοί χαρακτήρες είναι. Ζίγγυς, παρά το τι έχει περάσει, δεν είναι καθόλου φοβικός, αντίθετα διεκδικεί ξεκάθαρα και του το αναγνωρίζω με σεβασμό αυτό.
Σάγγυς, μην τα ξαναπώ, τα ξέρετε.
Σάγγυς τα γνωστά, συν ότι δεν έχει φάει τίποτα από χθες. Ήρθε για ύπνο το βράδι στο κρεβάτι αλλά μόλις είδε Ζίγγυ το πρωί εξαφανίστηκε και πάλι, χωρίς κανένα κκκχχχχχ, με την κοιλιά στο πάτωμα. Επίσης έχει σταματήσει να νιαουρίζει, ενώ, ως γνωστόν, είναι απίστευτος πολυλογάς.
Ζίγγυς, survivor, το πρωί που άκουσε θορύβους νιαούρισε να του ανοίξω το δωμάτιο (τον έβαλα για ύπνο εκεί το βράδι), βγήκε, έκοψε βόλτες, ανέβηκε στον πάγκο της κουζίνας, έφαγε και μου φαίνεται (δεν είμαι σίγουρη) ότι έκανε και τσίσα σε λεκάνη Σάγκεως όσο εγώ προσπαθούσα να πείσω Σάγγυ να φάει κάτι τις. Και συνεχίζει να κάνει τον απροσδιόριστο θόρυβο σαν ρόγχο.
Ήρθαν φάτσα κάρτα σε απόσταση μισού μέτρου, αλλά δεν μυρίστηκαν από κοντά.
Είναι εντυπωσιακό πόσο διαφορετικοί χαρακτήρες είναι. Ζίγγυς, παρά το τι έχει περάσει, δεν είναι καθόλου φοβικός, αντίθετα διεκδικεί ξεκάθαρα και του το αναγνωρίζω με σεβασμό αυτό.
Σάγγυς, μην τα ξαναπώ, τα ξέρετε.
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Αναρωτιέμαι τι να περνάει απο το μυαλο του Σαγκυ όταν ειναι κρυμμένος στην θέση του στο τζάκι...
Δεν τον έχω για χέστη... Μαλλον εξυφαίνει σχέδια εξόντωσης του Ζιγκυ.
Ελπιζω η τελικη εκβαση να μην εχει ΚΑΜΙΑ απωλεια
Καλη τυχη και υπομονη!
Δεν τον έχω για χέστη... Μαλλον εξυφαίνει σχέδια εξόντωσης του Ζιγκυ.
Ελπιζω η τελικη εκβαση να μην εχει ΚΑΜΙΑ απωλεια
Καλη τυχη και υπομονη!
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Εικάζω ότι ίσως, τελικά, να τους κάνει καλό που αύριο θα λείπεις για δουλειά...
Πιθανότατα η παρουσία σου να μην λειτουργεί και τόσο επιβοηθητικά...
Ίσως, όταν δεν νιώθουν 2 μάτια να τα παρακολουθούν συνεχώς και να αγωνιούν για εκείνα, και έναν διαιτητή ετοιμοπόλεμο στις επάλξεις και στην τσίτα, πρόθυμο να επέμβει, να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό που συμβαίνει είναι και δική τους υπόθεση, -σίγουρα όχι μόνο δική σου- και ότι πρέπει να βρουν τρόπο να το διαχειριστούν και εκείνα....
Τώρα εφόσον εσύ διατίθεσαι να το πάρεις στις πλάτες σου όλο αυτό που συμβαίνει -και το νιώθουν πολύ καλά αυτό- , για ποιο λόγο να το διαχειριστούν, εφόσον είσαι εσύ εκεί γ'αυτά, να κάνεις εσύ παιχνίδι για όλους σας;;
Και εγώ μια χαρά θα βολευόμουν έχοντας μια υπερπροστατευτική μανούλα που θα καθαρίζει εκείνη για πάρτη μου....
Αλλά για να εισπράττουμε εμείς τόση ένταση μέσω μιας οθόνης, φαντάσου εκείνα τί vibes λαμβάνουν!
Το ξέρω βέβαια ότι θα τα έχεις χωριστά όταν φύγεις (δεν σου κρύβω ότι εγώ δεν θα τα είχα καν χωριστά-ούτως ή άλλως, κρατάνε από μόνα τους τις αποστάσεις, και επιστρατεύουν τις άμυνές τους...Και δεν πρόκειται για επιθετικά γατιά, αλλά για φοβισμένα...Θα μου πεις ¨ο φόβος κάλλιστα μπορεί να μετατραπεί σε επιθετικότητα¨..Για τα συγκεκριμένα πλασματίδια ΔΕΝ το πιστεύω!.. )
Τελικά νομίζω ότι η απουσία σου ίσως και να βοηθήσει....
Φιλάκιααααα!!
Πιθανότατα η παρουσία σου να μην λειτουργεί και τόσο επιβοηθητικά...
Ίσως, όταν δεν νιώθουν 2 μάτια να τα παρακολουθούν συνεχώς και να αγωνιούν για εκείνα, και έναν διαιτητή ετοιμοπόλεμο στις επάλξεις και στην τσίτα, πρόθυμο να επέμβει, να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό που συμβαίνει είναι και δική τους υπόθεση, -σίγουρα όχι μόνο δική σου- και ότι πρέπει να βρουν τρόπο να το διαχειριστούν και εκείνα....
Τώρα εφόσον εσύ διατίθεσαι να το πάρεις στις πλάτες σου όλο αυτό που συμβαίνει -και το νιώθουν πολύ καλά αυτό- , για ποιο λόγο να το διαχειριστούν, εφόσον είσαι εσύ εκεί γ'αυτά, να κάνεις εσύ παιχνίδι για όλους σας;;
Και εγώ μια χαρά θα βολευόμουν έχοντας μια υπερπροστατευτική μανούλα που θα καθαρίζει εκείνη για πάρτη μου....
Αλλά για να εισπράττουμε εμείς τόση ένταση μέσω μιας οθόνης, φαντάσου εκείνα τί vibes λαμβάνουν!
Το ξέρω βέβαια ότι θα τα έχεις χωριστά όταν φύγεις (δεν σου κρύβω ότι εγώ δεν θα τα είχα καν χωριστά-ούτως ή άλλως, κρατάνε από μόνα τους τις αποστάσεις, και επιστρατεύουν τις άμυνές τους...Και δεν πρόκειται για επιθετικά γατιά, αλλά για φοβισμένα...Θα μου πεις ¨ο φόβος κάλλιστα μπορεί να μετατραπεί σε επιθετικότητα¨..Για τα συγκεκριμένα πλασματίδια ΔΕΝ το πιστεύω!.. )
Τελικά νομίζω ότι η απουσία σου ίσως και να βοηθήσει....
Φιλάκιααααα!!
-
Mood :
Αθηνά, έχω μια απορία. Όταν ο Σάγκης έμενε με 30 γατιά, τα πήγαινε καλά μαζί τους; Ξέρεις; Γιατί μου περνάει από το μυαλό το αυτονόητο. Όταν σε έναν χώρο ζουν τόσα γατιά, την ώρα του φαγητού πχ θα γινόταν μάχη ποιο θα πρωτοπρολάβει. Δε νομίζω να τους είχε 30 μπολ. Και, όσον αφορά τις σχέσεις του με ανθρώπους, ήταν δύσκολο να είχε και πολλή προσοχή εκεί.
Εμένα μου περνάει από το μυαλό ότι το φίδι από την τρύπα θα το βγάλει ο Ζίγκης. Ας πάρει λίγο αέρα ακόμα και θα τον πλησιάσει. Όλο και κάποια κίνηση θα κάνει να παίξει μαζί του, να τον πλύνει, να κοιμηθεί κοντά του. Καλά, δε λέω ότι θα γίνει και σήμερα.
Εμένα μου περνάει από το μυαλό ότι το φίδι από την τρύπα θα το βγάλει ο Ζίγκης. Ας πάρει λίγο αέρα ακόμα και θα τον πλησιάσει. Όλο και κάποια κίνηση θα κάνει να παίξει μαζί του, να τον πλύνει, να κοιμηθεί κοντά του. Καλά, δε λέω ότι θα γίνει και σήμερα.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
αγάπες μου όμορφεςς!!!marina289 έγραψε:funambolo έγραψε:
υπομονηηη και θα έρθει σύντομα ο καιρός που θα είναι ξάπλα ο ένας διπλα στον άλλο!!
tia- Gatus Xenitemenus
-
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
Ναι, ο Ζίγκυς είναι γατί της πρωτοβουλίας, χωρίς όμως να το εκφράζει με δεσποτικό τρόπο... Έχει πολύ γλυκές ισορροπίες ο χαρακτήρας του!otz έγραψε:Αθηνά, έχω μια απορία. Όταν ο Σάγκης έμενε με 30 γατιά, τα πήγαινε καλά μαζί τους; Ξέρεις; Γιατί μου περνάει από το μυαλό το αυτονόητο. Όταν σε έναν χώρο ζουν τόσα γατιά, την ώρα του φαγητού πχ θα γινόταν μάχη ποιο θα πρωτοπρολάβει. Δε νομίζω να τους είχε 30 μπολ. Και, όσον αφορά τις σχέσεις του με ανθρώπους, ήταν δύσκολο να είχε και πολλή προσοχή εκεί.
Νομίζω ότι με τον τρόπο του θα του πει και θα του δείξει ¨εεεϊ φιλαράκο! Μη με φοβάσαι! ¨
-
Mood :
Αθηνα υπομονη και μην απογοητευεσαι.Θυμασαι και με τον γαμπρο,ποσο αγχωμενη ησουν,και φοβοσουν οτι δε θα προσαρμοστει ποτε;Θα φτιαξουν τα πραγματα,σιγα σιγα θα δει ο Σαγκυ οτι δεν εχει τιποτα να φοβαται.
Too much άγχος Αθηνά.... Too much!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Βρε παιδιά, μου κάνει εντύπωση και σε μένα την ίδια ότι εισπράττετε τόσο πολύ άγχος εκ μέρους μου που θεωρείται υπέρ το δέον
Αλλά για να το λέτε όλοι, έτσι θα είναι, ίσως εγώ να μην καταλαβαίνω τι μεταφέρω
Κατά τα λοιπά:
Μαρίνα κι εγώ το σκέφτηκα να μην τον απομονώσω το νέο τη Δευτέρα και να τους αφήσω μόνους, κι ακόμη το σκέφτομαι, όπως σκέφτομαι ήδη και να μην τον απομονώσω το βράδι στο δωμάτιο. Θεωρώ κι εγώ σχεδόν απίθανο να μετατραπεί αυτός ο φόβος σε επιθετικότητα. Εξάλλου ο Ζίγκυς είναι όντως πολύ διακριτικός στον τρόπο που διεκδικεί. Το μεγάλο πανηγύρι θα γίνει έτσι κι αλλιώς την Τρίτη, που έρχεται και η κυρία που καθαρίζει, οπότε δεν θα μπορούν να απομονωθούν πουθενά (εκτός αν της πω να μην μπει στο δωμάτιο Ζίγκεως) και θα λείπω κι εγώ και θα είναι και η κυρία σε πανικό με δύο γατιά
Όλγα, ακριβώς αυτήν την κουβέντα είχαμε τώρα με τη φίλη μου με την οποία είχαμε πάει μαζί να πάρουμε τον Σάγκυ. Εγώ ομολογώ ότι δεν το θυμόμουν (γιατί χαλβάδιαζα κι έναν άλλο γάτο) αλλά μου είπε η φίλη μου (που από την αρχή κεντράριζε Σάγκυ) ότι κι εκεί ήταν σε απόσταση από τους άλλους κι όταν πήγαινε να τον χαϊδέψει (είχαμε κάτσει περίπου ένα δίωρο) φρόντιζε να ανεβαίνει όσο πιο ψηλά μπορούσε, για να μην τον φτάνουμε. Δεν είχα συγκρατήσει καμία τέτοια εικόνα, αλλά μου τα περιέγραφε τώρα.
Ένιγουέι, αυτά μέχρι στιγμής τα νέα μας, θα επανέλθουμε με νεότερα στη συνέχεια.
Σας μερσώ ξανά για το ενδιαφέρον
Αλλά για να το λέτε όλοι, έτσι θα είναι, ίσως εγώ να μην καταλαβαίνω τι μεταφέρω
Κατά τα λοιπά:
Μαρίνα κι εγώ το σκέφτηκα να μην τον απομονώσω το νέο τη Δευτέρα και να τους αφήσω μόνους, κι ακόμη το σκέφτομαι, όπως σκέφτομαι ήδη και να μην τον απομονώσω το βράδι στο δωμάτιο. Θεωρώ κι εγώ σχεδόν απίθανο να μετατραπεί αυτός ο φόβος σε επιθετικότητα. Εξάλλου ο Ζίγκυς είναι όντως πολύ διακριτικός στον τρόπο που διεκδικεί. Το μεγάλο πανηγύρι θα γίνει έτσι κι αλλιώς την Τρίτη, που έρχεται και η κυρία που καθαρίζει, οπότε δεν θα μπορούν να απομονωθούν πουθενά (εκτός αν της πω να μην μπει στο δωμάτιο Ζίγκεως) και θα λείπω κι εγώ και θα είναι και η κυρία σε πανικό με δύο γατιά
Όλγα, ακριβώς αυτήν την κουβέντα είχαμε τώρα με τη φίλη μου με την οποία είχαμε πάει μαζί να πάρουμε τον Σάγκυ. Εγώ ομολογώ ότι δεν το θυμόμουν (γιατί χαλβάδιαζα κι έναν άλλο γάτο) αλλά μου είπε η φίλη μου (που από την αρχή κεντράριζε Σάγκυ) ότι κι εκεί ήταν σε απόσταση από τους άλλους κι όταν πήγαινε να τον χαϊδέψει (είχαμε κάτσει περίπου ένα δίωρο) φρόντιζε να ανεβαίνει όσο πιο ψηλά μπορούσε, για να μην τον φτάνουμε. Δεν είχα συγκρατήσει καμία τέτοια εικόνα, αλλά μου τα περιέγραφε τώρα.
Ένιγουέι, αυτά μέχρι στιγμής τα νέα μας, θα επανέλθουμε με νεότερα στη συνέχεια.
Σας μερσώ ξανά για το ενδιαφέρον
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
να πεταχτω εγω να πω το ψιλοασχετο???μηπως να φευγαμε κ να κλειδωναμε αυτο το τοπικ κ αυτες οι συζητησεις να πανε στο θεμα του σαγκεως πια(οπου πρεπει να προστεθει κ το ονομα του ζιγκεως φυσικοτατα! )
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Αδημονώ για την Τρίτη!funambolo έγραψε:Το μεγάλο πανηγύρι θα γίνει έτσι κι αλλιώς την Τρίτη, που έρχεται και η κυρία που καθαρίζει, οπότε δεν θα μπορούν να απομονωθούν πουθενά (εκτός αν της πω να μην μπει στο δωμάτιο Ζίγκεως) και θα λείπω κι εγώ και θα είναι και η κυρία σε πανικό με δύο γατιά
Μάλλον πρέπει να μπει σε αυτόν τον χώρο ένας άνθρωπος-μοχλός πίεσης (βλ. κυρία που καθαρίζει) ,που να είναι ψιλοστ@ρχίδι@ του για τους δυο τυπάδες και να κινείται άνετα εώς αδιάφορα στο χώρο, χωρίς να ιδρώνει και πολύ-πολύ τ'αυτί του!
¨αααα, για ακούστε να σας πω! Πρέπει να σφουγγαρίσω, δεν θα ασχοληθώ με τα υπαρξιακά σας! Άιντε! Πάρε τον ω σου και κάνε πιο πέρα! Μ'ενοχλείς!¨
alex..niaou έγραψε:να πεταχτω εγω να πω το ψιλοασχετο???μηπως να φευγαμε κ να κλειδωναμε αυτο το τοπικ κ αυτες οι συζητησεις να πανε στο θεμα του σαγκεως πια(οπου πρεπει να προστεθει κ το ονομα του ζιγκεως φυσικοτατα! )
-
Mood :
'Οτι πουν τα αφεντικά του τόπικ...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Νομίζω ότι ακόμη είναι λίγο νωρίς...
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
α...οκ,ο,τι θες εσυ...
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Aθηνα, μια χαρα τα πανε.
Παντως, τι παραξενα και ταυτοχρονα "χαζα" πλασματα που ειναι. 'καθονται τσαντισμενα το καθενα στη γωνια του και ειναι "μη του μιλατε του παιδιου" Ποιος ξερει τι φανταζονται Ενταξει μπορει τωρα στην απεξω να τα βλεπω σε σας Αθηνα και να "γελαω" αλλα πιστεψε με το εχω ζησει και δεν ηταν για γελια.Ή μαλλον ηταν για γελια και για κλαματα.
Τεςπσ, αφου μεχρι τωρα δεν ειδες μαχη, τα πραγματα βαινουν καλως πιστεψε με. Ανοιξε πορτες απο τωρα και μην τους εχεις αλλο απομονωμενους. Κι αυριο που θα πας δουλεια, ας τους ελευθερους. Δεν θα αργησει η μερα που θα γυρισεις απο την δουλεια και θα τους βρεις ξαπλωμενους τον ενα πανω στον αλλο.
Παντως, τι παραξενα και ταυτοχρονα "χαζα" πλασματα που ειναι. 'καθονται τσαντισμενα το καθενα στη γωνια του και ειναι "μη του μιλατε του παιδιου" Ποιος ξερει τι φανταζονται Ενταξει μπορει τωρα στην απεξω να τα βλεπω σε σας Αθηνα και να "γελαω" αλλα πιστεψε με το εχω ζησει και δεν ηταν για γελια.Ή μαλλον ηταν για γελια και για κλαματα.
Τεςπσ, αφου μεχρι τωρα δεν ειδες μαχη, τα πραγματα βαινουν καλως πιστεψε με. Ανοιξε πορτες απο τωρα και μην τους εχεις αλλο απομονωμενους. Κι αυριο που θα πας δουλεια, ας τους ελευθερους. Δεν θα αργησει η μερα που θα γυρισεις απο την δουλεια και θα τους βρεις ξαπλωμενους τον ενα πανω στον αλλο.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Αθηνούκο βγάζεις πολύ άγχος όντως, κι εγώ κάτι τέτοιο πρέπει να έβγαζα όταν τα δικά μου έπαθαν 'κρίση γνωριμίας' και έπαθα τσοτσό (που λέει και η Βίκυ ). Και καταλαβαίνω πώς είναι να βλέπεις φοβισμένος το Σάγκυ.. Να σου πω από τη δικιά μου ολιγοήμερη εμπειρία,όσο ήμουν πανικόβλητη, διαιτητής πάνω από τα κεφάλια τους, με το ένα μάτι ανοιχτό τη νύχτα, η Σταχτού ήταν κρυμμένη σε γωνία στην άκρη του θεού και η Χιονάτη έχανε σακουλάκια τρίχες και έκανε επιθέσεις ακόμα και σε μένα. Για 2 μέρες ήμουν κάπως έτσι και στεναχωριόμουν πάρα πολύ με τη στεναχώρια της Σταχτούς, σε σημείο να σκέφτομαι ότι αν δε φτιάξουν τα πράγματα θα πρέπει να αφήσω μία από τις δύο στο πατρικό μου. Ναι, ξέρω, παράνοια, αλλά ποιός το ελέγχει αυτό;
Μέχρι που μετά από 2 μέρες περίπου μου ανέβηκε η πίεση στο κεφάλι, άνοιξα όλες τις πόρτες που τις συνέδεαν, έκλεισα όσες επέτρεπαν διαφυγή, έδωσα σαφείς οδηγίες σε όλους να ΑΓΝΟΟΥΝ επιδεικτικά και τις δύο, πάτησα και μια φωνή στη Χιονάτη από τα νεύρα μου αλλά αυτό ήταν άσχετο και έπεσα για ύπνο. Μόλις ξύπνησα είδα μια ήρεμη Σταχτού, να μη φοβάται να έρθει στο δωμάτιο, να παίζει και να έχει γραμμένη την άλλη κανονικά. Όταν η Χιονάτη είδε ότι δεν περνάει η μπογιά της αγριάδας της πια, ηρέμησε, συμβιβάστηκε, και αυτή τη στιγμή κυνηγιούνται σε όλο το σπίτι.Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι αν δε με έπιανε το νεύρο μου και σταματούσα να προκαλώ επιπλέον στρες με τη δικιά μου ανησυχία, θα'χαν φτιάξει τα πράγματα χωρίς να πρέπει να χάσω δυο χρόνια απ'τη ζωή μου! Και το γενικότερο συμπέρασμα είναι ότι οι γάτες ξέρουν πώς να βρουν τους ρυθμούς τους, αρκεί να μη νιώθουν ότι κάποιος προσπαθεί να τις κοντρολάρει/πιέσει/ηρεμήσει κλπ. Δηλαδή η συμπεριφορά του 'αφεντικού του σπιτιού' παίζει μεγάλο ρόλο.. Καμία σχέση το περιστατικό, αλλά ελπίζω να σε ηρεμήσει λίγο
Μέχρι που μετά από 2 μέρες περίπου μου ανέβηκε η πίεση στο κεφάλι, άνοιξα όλες τις πόρτες που τις συνέδεαν, έκλεισα όσες επέτρεπαν διαφυγή, έδωσα σαφείς οδηγίες σε όλους να ΑΓΝΟΟΥΝ επιδεικτικά και τις δύο, πάτησα και μια φωνή στη Χιονάτη από τα νεύρα μου αλλά αυτό ήταν άσχετο και έπεσα για ύπνο. Μόλις ξύπνησα είδα μια ήρεμη Σταχτού, να μη φοβάται να έρθει στο δωμάτιο, να παίζει και να έχει γραμμένη την άλλη κανονικά. Όταν η Χιονάτη είδε ότι δεν περνάει η μπογιά της αγριάδας της πια, ηρέμησε, συμβιβάστηκε, και αυτή τη στιγμή κυνηγιούνται σε όλο το σπίτι.Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι αν δε με έπιανε το νεύρο μου και σταματούσα να προκαλώ επιπλέον στρες με τη δικιά μου ανησυχία, θα'χαν φτιάξει τα πράγματα χωρίς να πρέπει να χάσω δυο χρόνια απ'τη ζωή μου! Και το γενικότερο συμπέρασμα είναι ότι οι γάτες ξέρουν πώς να βρουν τους ρυθμούς τους, αρκεί να μη νιώθουν ότι κάποιος προσπαθεί να τις κοντρολάρει/πιέσει/ηρεμήσει κλπ. Δηλαδή η συμπεριφορά του 'αφεντικού του σπιτιού' παίζει μεγάλο ρόλο.. Καμία σχέση το περιστατικό, αλλά ελπίζω να σε ηρεμήσει λίγο
-
Mood :
Εδώ να πω ότι δεν λέω "τσοτσό", αλλά "τσότσο" και το λέω γιατί το λέει η Βάγια και μ' αρέσει, που της το είπε ο αδερφός της.
Στο δια ταύτα..
Για τα δικά μου δεδομένα, και καθότι "συμπάσχουμε", η Αθηνά έχει ένα λόγο παραπάνω απ' όλους όσους έχουν φέρει γάτα σε σπίτι που είχε ήδη γάτα, να στρεσάρεται, κι αυτός ο λόγος λέγεται "κορωνοϊός".
Σαφώς και χρειάζεται χρόνο η γνωριμία, όμως το θέμα αυτό είναι σοβαρό και τα γατιά φορείς δεν πρέπει να στρεσάρονται.
Νομίζω ότι σε κανέναν δεν θα άρεσε να βλέπει το γατί του, με - ας πούμε - πιο ευαίσθητη υγεία από κάποιο όχι φορέα, να τραβάει τέτοιο ζόρι.
Και προσωπικά, πάντα, δε νομίζω ότι είναι χειριστικός ο Shaggy στο προκείμενο, είναι απλά η ιδιοσυγκρασία του τέτοια.. Το βιώνει άσχημα όλο αυτό..
Στο δια ταύτα..
Για τα δικά μου δεδομένα, και καθότι "συμπάσχουμε", η Αθηνά έχει ένα λόγο παραπάνω απ' όλους όσους έχουν φέρει γάτα σε σπίτι που είχε ήδη γάτα, να στρεσάρεται, κι αυτός ο λόγος λέγεται "κορωνοϊός".
Σαφώς και χρειάζεται χρόνο η γνωριμία, όμως το θέμα αυτό είναι σοβαρό και τα γατιά φορείς δεν πρέπει να στρεσάρονται.
Νομίζω ότι σε κανέναν δεν θα άρεσε να βλέπει το γατί του, με - ας πούμε - πιο ευαίσθητη υγεία από κάποιο όχι φορέα, να τραβάει τέτοιο ζόρι.
Και προσωπικά, πάντα, δε νομίζω ότι είναι χειριστικός ο Shaggy στο προκείμενο, είναι απλά η ιδιοσυγκρασία του τέτοια.. Το βιώνει άσχημα όλο αυτό..
-
Mood :
Δεν την αδικώ την Αθηνά που στρεσάρεται, όλοι θα στρεσαρόμασταν παραπάνω αν ήμασταν στη θέση της.. Εγώ προσπαθώ να την ηρεμήσω λίγο, δε ξέρω αν πετυχαίνει,αλλά την προσπάθεια την κάνω!SuperCatz έγραψε:Εδώ να πω ότι δεν λέω "τσοτσό", αλλά "τσότσο" και το λέω γιατί το λέει η Βάγια και μ' αρέσει, που της το είπε ο αδερφός της.
Στο δια ταύτα..
Ούτε εγώ νομίζω ότι εκμεταλλεύεται τη στάση της Αθηνάς ο Σάγκυς.. Απλά πιστεύω ότι κάποια συναισθήματα της Αθηνάς μεταφέρονται στον Σάγκυ, και το αντίστροφο, επειδή είναι δεμένοι.. Δλδ 'νιώθει' ο ένας το άγχος του άλλου και ο μόνος κύριος της παρέας είναι ο Ζίγγυ.. Ουυυφφφ, άντε βρε Σαγκουλίνι, βγες πουλάκι μου από την κρυψώνα σου να τα βρείτε με τον πορτοκαλένιο..
-
Mood :
Αθήνα, όλα θα πάνε καλά!!
Στα είπαν όλα τα κορίτσια παραπάνω και συμφωνώ απόλυτα. Άνοιξε τις πόρτες και άστους μόνους του να βρουν τις ισορροπίες τους!!
Στα είπαν όλα τα κορίτσια παραπάνω και συμφωνώ απόλυτα. Άνοιξε τις πόρτες και άστους μόνους του να βρουν τις ισορροπίες τους!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Α ρε Βικάκι
Είπες με δέκα κουβέντες αυτά που θα έγραφα εγώ σε δέκα σελίδες
Για να προσθέσω άλλες δέκα κι εγώ, νομίζω ότι είναι κουκιά μετρημένα τα πράγματα.
Το όποιο στρες μεταφέρω εγώ εδώ είναι αυτό που απορροφώ εγώ από τον Σάγκης και όχι το δικό μου για την έκβαση της υπόθεσης (και πιστέψτε με, αν ήσασταν εδώ θα το βλέπατε πόσο είναι το στρες του). Ούτε από πάνω τους είμαι, ούτε γυρνάω κάθε τρία δευτερόλεπτα να δω τι γίνεται. Το έκανα τις πρώτες ώρες για το ενδεχόμενο κκκκχχχχχ. Άπαξ και αυτό αποφεύχθηκε, οι πόρτες είναι ήδη από ώρες ανοιχτές και έληξε και ο συναγερμός μου.
Από κει και πέρα ο Σάγκης έτσι κι αλλιώς είναι διαρκώς κρυμμένος (και για δεύτερη μέρα νηστικός, εκτός από λίγη κονσέρβα που του έδωσα με το ζόρι με το χέρι) και ο Ζίγκης πηγαινοέρχεται (και έχει φάει κανονικά).
Και τα πράγματα είναι απλά: Όπως είπε και η Βίκυ, τα δικά μας γατιά δεν επιτρέπεται να στρεσάρονται πάνω από ένα όριο. Ο Σάγκης είναι αυτός που είναι και μέχρι τώρα δείχνει να έχει ξεπεράσει κατά πολύ το όριό του. Ο Ζίγκης (γιατί μην ξεχνάμε ότι ούτε αυτός επιτρέπεται να στρεσάρεται) δείχνει να το χειρίζεται καλύτερα και είναι σαφώς προσαρμοστικότερος. Κι εγώ και όλοι ευχόμαστε να επέλθει ισορροπία, γιατί ο στόχος είναι δύο ευχαριστημένα γατιά και όχι δύο στρεσαρισμένοι φορείς. Αλλά αν δεν επέλθει, δεν επήλθε. Ασφαλώς και έχουν το χρονικό τους περιθώριο, αλλά δεν θα ζορίσω κανένα γατί πάνω από τις αντοχές του, που έτσι κι αλλιώς είναι μικρότερες από ενός μη-φορέα.
Επομένως βλέπουμε μέρα με τη μέρα και ελπίζουμε για το καλύτερο, χωρίς να παραβλέπουμε και τις υπαρκτές τους ανάγκες.
Και πάλι ευχαριστώ για τη θετική σας σκέψη και το ενδιαφέρον
Είπα ότι θα γράψω δέκα κουβέντες κι έγραψα πάλι 100!
Είπες με δέκα κουβέντες αυτά που θα έγραφα εγώ σε δέκα σελίδες
Για να προσθέσω άλλες δέκα κι εγώ, νομίζω ότι είναι κουκιά μετρημένα τα πράγματα.
Το όποιο στρες μεταφέρω εγώ εδώ είναι αυτό που απορροφώ εγώ από τον Σάγκης και όχι το δικό μου για την έκβαση της υπόθεσης (και πιστέψτε με, αν ήσασταν εδώ θα το βλέπατε πόσο είναι το στρες του). Ούτε από πάνω τους είμαι, ούτε γυρνάω κάθε τρία δευτερόλεπτα να δω τι γίνεται. Το έκανα τις πρώτες ώρες για το ενδεχόμενο κκκκχχχχχ. Άπαξ και αυτό αποφεύχθηκε, οι πόρτες είναι ήδη από ώρες ανοιχτές και έληξε και ο συναγερμός μου.
Από κει και πέρα ο Σάγκης έτσι κι αλλιώς είναι διαρκώς κρυμμένος (και για δεύτερη μέρα νηστικός, εκτός από λίγη κονσέρβα που του έδωσα με το ζόρι με το χέρι) και ο Ζίγκης πηγαινοέρχεται (και έχει φάει κανονικά).
Και τα πράγματα είναι απλά: Όπως είπε και η Βίκυ, τα δικά μας γατιά δεν επιτρέπεται να στρεσάρονται πάνω από ένα όριο. Ο Σάγκης είναι αυτός που είναι και μέχρι τώρα δείχνει να έχει ξεπεράσει κατά πολύ το όριό του. Ο Ζίγκης (γιατί μην ξεχνάμε ότι ούτε αυτός επιτρέπεται να στρεσάρεται) δείχνει να το χειρίζεται καλύτερα και είναι σαφώς προσαρμοστικότερος. Κι εγώ και όλοι ευχόμαστε να επέλθει ισορροπία, γιατί ο στόχος είναι δύο ευχαριστημένα γατιά και όχι δύο στρεσαρισμένοι φορείς. Αλλά αν δεν επέλθει, δεν επήλθε. Ασφαλώς και έχουν το χρονικό τους περιθώριο, αλλά δεν θα ζορίσω κανένα γατί πάνω από τις αντοχές του, που έτσι κι αλλιώς είναι μικρότερες από ενός μη-φορέα.
Επομένως βλέπουμε μέρα με τη μέρα και ελπίζουμε για το καλύτερο, χωρίς να παραβλέπουμε και τις υπαρκτές τους ανάγκες.
Και πάλι ευχαριστώ για τη θετική σας σκέψη και το ενδιαφέρον
Είπα ότι θα γράψω δέκα κουβέντες κι έγραψα πάλι 100!
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Αναμένουμε λοιπόν!
-
Mood :
Δεδομένα
Γατί ένα από χώρο με άλλα 30 γατιά και εάν όχι κακοποιημένο σίγουρα μπερδεμένο και αρκετά κουρασμένο μετά από την προσπάθεια να επιβιώσει σε αυτό το χώρο. Α και με κορωνοϊό. Γνωστά στοιχεία, χρειάζεται να κατοχυρώσει το χώρο του και τον συγκάτοικό του για να νοιώσει ασφαλής για να νοιώσει ότι δε θα ξαναγίνει ένας από τους 30 πάλι. Στη τελική σε ήξερε και από χτες για να σε εμπιστευτεί;
Γατι δύο. Όχι γνωστές συνθήκες ζωής, αλλά σαφώς κακοποιημένος εάν και εφόσον θεωρείται η εγκατάλειψη κακοποίηση, που θεωρείται. Και όπως εύστοχα έγραψε και η Μαρίνα για αυτή τη ράτσα η εγκατάλειψη συνιστά μοιραία επιλογή. Είναι λογικό να νοιώσει πιο γρήγορα ασφαλής, οτιδήποτε εκτός του δρόμου είναι ασφάλεια για αυτόν. Αυτός δε σε ήξερε και απο χτες, αλλά προσπαθεί να σε κερδίσει για να μη γυρίσει στο δρόμο. Α και αυτός με κορωνοϊό.
Τι κοινό έχουν, γατιά κακοποιημένα με διαφορετικούς τρόπους, αλλά λογικά άλλους χρόνους και άλλους τρόπους αντίδρασης και βέβαια και τα δύο με μια αρρώστεια που απαιτεί να μη στρεσσάρονται.
Και ερχόμαστε στην επιλογή: γιατί έπρεπε να είναι αυτά τα γατιά μαζί; Γιατί έχουν την ίδια αρρώστεια; Γιατί σε συγκίνησε η ιστορία του μικρού; Γιατί εκτίμησες ότι ο Σάγκυ χρειαζόταν παρέα;
Δε διαφωνώ γιατί πήρες δεύτερο γατί, βασικά δε δικαιούμαι να διαφωνώ, αλλά τα ρίσκα ήταν δεδομένα. Όλες οι συγκατοικήσεις κρύβουν τα ζόρια τους. Ειδικά εάν πρόκειται για μεγάλα γατιά που έζησαν τη μέχρι τώρα ζωή τους σε ειδικές συνθήκες. Και δυστυχώς πρέπει να τα καταφέρεις, ή μάλλον να τα καταφέρεις να τα καταφέρουν. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι το πορτοκολάγατο (στη θέση σου θα ξανασκεφτόμουν το όνομα, παίρνεις σχεδόν και το όνομα από το Σάγκυ) θα ξαναγυρίσει στο δρόμο ή στην αναμονή για ένα σπίτι.
Υ.Γ. Από όταν πήρα το Μαντού αποφάσισα ότι δεύτερο γατί δε θα μπει σπίτι (και όταν γέννησα τη Νερίνα το ίδιο είχα αποφασίσει). Έτσι δεν κοιτούσα γατιά (μόνο η Μπεζ με έριξε) και ευγνωμονούσα που ο Μαντού δε στειρώθηκε και έτσι είχα και την κατάλληλη δικαιολογία. Ήξερα ότι εάν κοιτούσα ένα γατί και ειδικά ένα γατί με πρόβλημα θα το έπαιρνα και εγώ δεν ήθελα να λυπήσω με κανένα τρόπο το Μαντού, ο οποίος έμοιαζε να έχει φτυσμένο το ζωικό βασίλειο στο σύνολό του (το τσογλάνι ο Μου Σου με γρατζούνισε μόλις, κάθεται μαζί μου στον καναπέ από όπου έδιωξε το Μαντού, ο οποίος γυρίζει νιαουρίζοντας). Όταν ο καλός μου και τα σκασμένα αποφάσισαν να βρουν το γατί που έσκουζε 2 μέρες κάτω από ένα αυτοκίνητο (κ.λ.π.) και μου τον έφεραν ήξερα ότι δεν είχα πια δικαίωμα να τον αφήσω πάλι στο δρόμο (γιατί ποιον θα έβρισκα για να τον υιοθετήσει). Και ακόμα ήξερα ότι τον βρήκα σε μια γειτονιά με άρρωστα γατιά, αλλά εγώ που περηφανεύομαι ότι έχω ένα γάτο που δεν έχει πατήσει χώμα ήξερα ότι ακόμα και εάν ήταν άρρωστος ο Μου Σου θα έμενε και ο Μαντού θα μάθαινε να ζει μαζί του, δίπλα του, πάνω του, δεξιά του αριστερά, στον ίδιο χώρο πάντως.
Τι θέλω να πω; από τη στιγμή που εσύ επέλεξες να πάρεις το Σάγκυ, από τη στιγμή που επέλεξες να πάρεις το Ζίγκυ έχοντας πια αρκετές πληροφορίες και για τους δύο θα μάθουν να ζούνε μαζί γιατί στην αγέλη σας εσύ επιλέγεις και αυτό δυστυχώς ή ευτυχώς δεν αλλάζει. Και δεν εννοώ ότι δεν πρέπει να αλλάξει, εννοώ ότι δεν αλλάζεις. Σ' αρέσει δε σ' αρέσει εσύ επιλέγεις και αυτοί πρέπει να προσαρμοστούν. Και θα το κάνουν. Δε μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα ζουν ο ένας πάνω στον άλλο, στη τελική, γκρι με πορτοκαλί; χάλια ο συνδυασμός αλλά ο καθένας θα επιλέξει και θα στήσει τον κόσμο του. Τώρα εάν δε μοιάζει με αυτόν που θα ήταν ιδανικός για όλους σας δεν πειράζει, για αυτούς θα είναι αυτός που θα τους παρέχει την ασφάλεια που έχουν ανάγκη.
Γατί ένα από χώρο με άλλα 30 γατιά και εάν όχι κακοποιημένο σίγουρα μπερδεμένο και αρκετά κουρασμένο μετά από την προσπάθεια να επιβιώσει σε αυτό το χώρο. Α και με κορωνοϊό. Γνωστά στοιχεία, χρειάζεται να κατοχυρώσει το χώρο του και τον συγκάτοικό του για να νοιώσει ασφαλής για να νοιώσει ότι δε θα ξαναγίνει ένας από τους 30 πάλι. Στη τελική σε ήξερε και από χτες για να σε εμπιστευτεί;
Γατι δύο. Όχι γνωστές συνθήκες ζωής, αλλά σαφώς κακοποιημένος εάν και εφόσον θεωρείται η εγκατάλειψη κακοποίηση, που θεωρείται. Και όπως εύστοχα έγραψε και η Μαρίνα για αυτή τη ράτσα η εγκατάλειψη συνιστά μοιραία επιλογή. Είναι λογικό να νοιώσει πιο γρήγορα ασφαλής, οτιδήποτε εκτός του δρόμου είναι ασφάλεια για αυτόν. Αυτός δε σε ήξερε και απο χτες, αλλά προσπαθεί να σε κερδίσει για να μη γυρίσει στο δρόμο. Α και αυτός με κορωνοϊό.
Τι κοινό έχουν, γατιά κακοποιημένα με διαφορετικούς τρόπους, αλλά λογικά άλλους χρόνους και άλλους τρόπους αντίδρασης και βέβαια και τα δύο με μια αρρώστεια που απαιτεί να μη στρεσσάρονται.
Και ερχόμαστε στην επιλογή: γιατί έπρεπε να είναι αυτά τα γατιά μαζί; Γιατί έχουν την ίδια αρρώστεια; Γιατί σε συγκίνησε η ιστορία του μικρού; Γιατί εκτίμησες ότι ο Σάγκυ χρειαζόταν παρέα;
Δε διαφωνώ γιατί πήρες δεύτερο γατί, βασικά δε δικαιούμαι να διαφωνώ, αλλά τα ρίσκα ήταν δεδομένα. Όλες οι συγκατοικήσεις κρύβουν τα ζόρια τους. Ειδικά εάν πρόκειται για μεγάλα γατιά που έζησαν τη μέχρι τώρα ζωή τους σε ειδικές συνθήκες. Και δυστυχώς πρέπει να τα καταφέρεις, ή μάλλον να τα καταφέρεις να τα καταφέρουν. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι το πορτοκολάγατο (στη θέση σου θα ξανασκεφτόμουν το όνομα, παίρνεις σχεδόν και το όνομα από το Σάγκυ) θα ξαναγυρίσει στο δρόμο ή στην αναμονή για ένα σπίτι.
Υ.Γ. Από όταν πήρα το Μαντού αποφάσισα ότι δεύτερο γατί δε θα μπει σπίτι (και όταν γέννησα τη Νερίνα το ίδιο είχα αποφασίσει). Έτσι δεν κοιτούσα γατιά (μόνο η Μπεζ με έριξε) και ευγνωμονούσα που ο Μαντού δε στειρώθηκε και έτσι είχα και την κατάλληλη δικαιολογία. Ήξερα ότι εάν κοιτούσα ένα γατί και ειδικά ένα γατί με πρόβλημα θα το έπαιρνα και εγώ δεν ήθελα να λυπήσω με κανένα τρόπο το Μαντού, ο οποίος έμοιαζε να έχει φτυσμένο το ζωικό βασίλειο στο σύνολό του (το τσογλάνι ο Μου Σου με γρατζούνισε μόλις, κάθεται μαζί μου στον καναπέ από όπου έδιωξε το Μαντού, ο οποίος γυρίζει νιαουρίζοντας). Όταν ο καλός μου και τα σκασμένα αποφάσισαν να βρουν το γατί που έσκουζε 2 μέρες κάτω από ένα αυτοκίνητο (κ.λ.π.) και μου τον έφεραν ήξερα ότι δεν είχα πια δικαίωμα να τον αφήσω πάλι στο δρόμο (γιατί ποιον θα έβρισκα για να τον υιοθετήσει). Και ακόμα ήξερα ότι τον βρήκα σε μια γειτονιά με άρρωστα γατιά, αλλά εγώ που περηφανεύομαι ότι έχω ένα γάτο που δεν έχει πατήσει χώμα ήξερα ότι ακόμα και εάν ήταν άρρωστος ο Μου Σου θα έμενε και ο Μαντού θα μάθαινε να ζει μαζί του, δίπλα του, πάνω του, δεξιά του αριστερά, στον ίδιο χώρο πάντως.
Τι θέλω να πω; από τη στιγμή που εσύ επέλεξες να πάρεις το Σάγκυ, από τη στιγμή που επέλεξες να πάρεις το Ζίγκυ έχοντας πια αρκετές πληροφορίες και για τους δύο θα μάθουν να ζούνε μαζί γιατί στην αγέλη σας εσύ επιλέγεις και αυτό δυστυχώς ή ευτυχώς δεν αλλάζει. Και δεν εννοώ ότι δεν πρέπει να αλλάξει, εννοώ ότι δεν αλλάζεις. Σ' αρέσει δε σ' αρέσει εσύ επιλέγεις και αυτοί πρέπει να προσαρμοστούν. Και θα το κάνουν. Δε μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα ζουν ο ένας πάνω στον άλλο, στη τελική, γκρι με πορτοκαλί; χάλια ο συνδυασμός αλλά ο καθένας θα επιλέξει και θα στήσει τον κόσμο του. Τώρα εάν δε μοιάζει με αυτόν που θα ήταν ιδανικός για όλους σας δεν πειράζει, για αυτούς θα είναι αυτός που θα τους παρέχει την ασφάλεια που έχουν ανάγκη.
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο Φωτούλα μου...
Νομίζω με καλύπτεις σε όλα, ακόμη και στο θέμα με το ονομα..
Αθηνά, προσπαθω να μην μιλήσω γιατι αισθάνομαι ότι δεν το θες... Αλλά να, δεν γίνεται, πρεπει να στο πω...
Όσοι έχουμε πάνω από ένα ζώο στο σπίτι χρειάστηκε να περάσουμε από αυτές τις συμπληγάδες που περνάς και εσύ...
Θα μπορούσα και εγω να σου πω ότι το να μείνουν Χουλιο και Σιέλ μαζί ήταν βουνο και υποφέραμε (και δεν θα ήταν απαραίτητα ψέμματα) όμως ξέρεις τι γίνεται; Αυτό το βουνό έχουν περάσει όλες οι γατες που υποχρεώθηκαν να ζήσουν κάποια στιγμή με άλλη γάτα...
Ο Χουλιο ήταν 12 χρονών (12 χρόνια μόνος) και όταν ήρθε η Σιέλ στο σπίτι εκτός του ότι θα κατουραγε ακόμη και στο ταβάνι, αν ήταν αυτό δυνατόν, κυριολεκτικά εξοστρακίστηκε από όλους τους χώρους του επειδή απέφευγε τους καυγάδες...
Σήμερα, έναν χρόνο μετά, τα δυο μου ζωάκια δεν κοιμούνται αγκαλιά κουλουριασμένα κάθε βράδυ, όπως θα ήθελα...
Μάλιστα, πιο πολλά κχχχ ακούω από μέσα από το σπίτι παρά απ'έξω που είναι ολόκληρο κοπάδι...
Ο Χούλιο δεν ξεμαθαίνει αυτά που έμαθε 12 χρονια και η Σιέλ, που είναι και αισθάνεται πιο γάτα, προσπαθεί να εκμαιεύσει από αυτόν ικανότητες που δεν έχει...
Τις 9 από τις 10 φορές που θα τον πλησιάσει για να τον γλύψει/πειράξει/αγκαλιάσει/ενοχλήσει εκείνος απλά την αγριεύει, τσακώνονται και φεύγει...
Εχω λοιπόν δυο ζωα που ζουν κάτω από την ίδια στέγη, μοιράζονται εναλλάξ τους χώρους, τρώνε μαζί, πίνουν μαζί, κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι αλλά σε διαφορετική πλευρά και προσπαθούν να αγνοούν το ένα το άλλο, όσο αυτό είναι δυνατό...
Εαν η σχέση των δυο δεν γίνει αυτοκόλλητη δεν σημαίνει ότι η συγκατοίκηση απέτυχε... Αυτό θέλω να πω...
Αργά η γρήγορα όλα τα πράγματα θα πάνε στην θέση τους, θα δεις...
Να προσέχεις τα αγόρια σου...
Νομίζω με καλύπτεις σε όλα, ακόμη και στο θέμα με το ονομα..
Αθηνά, προσπαθω να μην μιλήσω γιατι αισθάνομαι ότι δεν το θες... Αλλά να, δεν γίνεται, πρεπει να στο πω...
Όσοι έχουμε πάνω από ένα ζώο στο σπίτι χρειάστηκε να περάσουμε από αυτές τις συμπληγάδες που περνάς και εσύ...
Θα μπορούσα και εγω να σου πω ότι το να μείνουν Χουλιο και Σιέλ μαζί ήταν βουνο και υποφέραμε (και δεν θα ήταν απαραίτητα ψέμματα) όμως ξέρεις τι γίνεται; Αυτό το βουνό έχουν περάσει όλες οι γατες που υποχρεώθηκαν να ζήσουν κάποια στιγμή με άλλη γάτα...
Ο Χουλιο ήταν 12 χρονών (12 χρόνια μόνος) και όταν ήρθε η Σιέλ στο σπίτι εκτός του ότι θα κατουραγε ακόμη και στο ταβάνι, αν ήταν αυτό δυνατόν, κυριολεκτικά εξοστρακίστηκε από όλους τους χώρους του επειδή απέφευγε τους καυγάδες...
Σήμερα, έναν χρόνο μετά, τα δυο μου ζωάκια δεν κοιμούνται αγκαλιά κουλουριασμένα κάθε βράδυ, όπως θα ήθελα...
Μάλιστα, πιο πολλά κχχχ ακούω από μέσα από το σπίτι παρά απ'έξω που είναι ολόκληρο κοπάδι...
Ο Χούλιο δεν ξεμαθαίνει αυτά που έμαθε 12 χρονια και η Σιέλ, που είναι και αισθάνεται πιο γάτα, προσπαθεί να εκμαιεύσει από αυτόν ικανότητες που δεν έχει...
Τις 9 από τις 10 φορές που θα τον πλησιάσει για να τον γλύψει/πειράξει/αγκαλιάσει/ενοχλήσει εκείνος απλά την αγριεύει, τσακώνονται και φεύγει...
Εχω λοιπόν δυο ζωα που ζουν κάτω από την ίδια στέγη, μοιράζονται εναλλάξ τους χώρους, τρώνε μαζί, πίνουν μαζί, κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι αλλά σε διαφορετική πλευρά και προσπαθούν να αγνοούν το ένα το άλλο, όσο αυτό είναι δυνατό...
Εαν η σχέση των δυο δεν γίνει αυτοκόλλητη δεν σημαίνει ότι η συγκατοίκηση απέτυχε... Αυτό θέλω να πω...
Αργά η γρήγορα όλα τα πράγματα θα πάνε στην θέση τους, θα δεις...
Να προσέχεις τα αγόρια σου...
Παιδιά, νομίζω εξαντλήσαμε τις απόψεις και τις αναλύσεις επί του θέματος. Η ζωή και η πορεία των δύο ζώων (και για μένα μόνο αυτό) θα δείξουν τη συνέχεια. Το μόνο που θα επαναλάβω, για τελευταία φορά, είναι ότι δεν περνάω ΕΓΩ ζόρια, τα περνάνε ΑΥΤΑ. Και πάλι για τελευταία φορά επαναλαμβάνω ότι η ευθύνη είναι απέναντι σε δύο πλάσματα με σοβαρούς περιορισμούς σε θέμα υγείας. Αυτό τα καθορίζει όλα. Και επειδή δεν γνωριζόμαστε και προσωπικά και αυτό, όπως έχουμε ξαναπεί, δημιουργεί ενίοτε και λανθασμένες εντυπώσεις, τα υπόλοιπα μπορούμε να τα αναλύουμε επί μέρες, ανταλλάσοντας εμπειρίες, παραινέσεις, ευχές, κριτικές, προβλέψεις, και ο,τιδήποτε άλλο, αρκεί τα εν λόγω πλάσματα να μην υποφέρουν όσο εμείς τετραγωνίζουμε τον κύκλο.
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
Ένας από τους σκοπούς που γράφουμε -όλοι πιστεύω- εδώ, είναι να μοιραζόμαστε τις ανησυχίες, τα άγχη μας & γενικά σκέψεις και συναισθήματα. Περιμένουμε ενδεχομένως και κάποια στήριξη.
Τυχαίνει, Αθηνά, να περνάς μια δύσκολη κατάσταση, την οποία αλλιώς θα εσωτερίκευε ο καθένας μας. Κι εσύ πιστεύω ξέρεις ότι όλα θα πάνε καλά εν καιρώ. Το θέμα είναι πώς πάνε τα πράγματα τώρα και πώς αισθάνεστε όλοι εκεί στην παρούσα φάση. Λέγε τα & βγάζε τα από μέσα σου, αν το έχεις ανάγκη.
Τυχαίνει, Αθηνά, να περνάς μια δύσκολη κατάσταση, την οποία αλλιώς θα εσωτερίκευε ο καθένας μας. Κι εσύ πιστεύω ξέρεις ότι όλα θα πάνε καλά εν καιρώ. Το θέμα είναι πώς πάνε τα πράγματα τώρα και πώς αισθάνεστε όλοι εκεί στην παρούσα φάση. Λέγε τα & βγάζε τα από μέσα σου, αν το έχεις ανάγκη.
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood :
Αθηνά εύχομαι τα καλύτερα, καταλαβαίνω πόσο χάλια αισθάνεσαι για το άγχος ή τη στεναχώρια του παιδιού σου, τα έχω ζήσει κι εγώ. Μακάρι να περάσει πολύ πολύ γρήγορα και να γίνουν πολύ αγαπημένα, το αξίζετε και οι 3
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Πώς πάνε τα παλικάρια σου;
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Σελίδα 16 από 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Παρόμοια θέματα
» Charlie, μικρό αγόρι ψάχνει-ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
» Για τον Χιονούλη, το ακριβό μου αγόρι
» Λούης, το αγόρι αγελαδίτσα!
» Brandy,ενα αγορι πειρασμος!!!
» Julius, καυτό αγόρι!
» Για τον Χιονούλη, το ακριβό μου αγόρι
» Λούης, το αγόρι αγελαδίτσα!
» Brandy,ενα αγορι πειρασμος!!!
» Julius, καυτό αγόρι!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 16 από 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios