Θεσσαλονικιό κουκλί ζητάει την αγάπη σου
+6
niou
Дanae
otz
Pixelsprite
doremi
nosyparker
10 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Θεσσαλονικιό κουκλί ζητάει την αγάπη σου
Το βρήκε μια κοπέλα χθες και το περιμάζεψε. Το έπλυνε και το πήγε στον κτηνίατρο που το αποπαρασίτωσε. Δεν μπορεί να το κρατήσει, οπότε ψάχνουμε σπιτάκι για το κουκλάκι.
e-mail: m.sifnioti@gmail.com
τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945383119
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Απ: Θεσσαλονικιό κουκλί ζητάει την αγάπη σου
είναι υπέροχο γατάκι! τί χρώμα
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Καλησπέρα σε όλη την γατο-παρέα!
Είμαι η Μαρία, η κοπέλα που βρήκε το γατάκι. Ο μικρός Ψύλλος (προσωρινό όνομα, λόγω των 4 τουλάχιστον ψύλλο-οικογενειών που τον κατοικούσαν) είναι άσπρος κυρίως, με κάτι καφέ πινελιές στο προσωπάκι. Είναι μικρούλης, κοντά 4 βδομάδες και ο κτηνίατρος σήμερα του έκανε θεραπεία με πολύ σπρέυ.
Οι φωτογραφίες τον αδικούν. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε καλύτερες.
Τον περάσαμε χτες βραδυ στο δρόμο για ποτό, διπλα σε ένα αυτοκίνητο,ακίνητο. ήμασταν σίγουροι ότι ήταν πεθαμένος. Τον κούνησα λγό και γύρισε το κεφαλάκι του. Δεν είχα ποτε γάτα ούτε άλλο κατοικίδιο αλλα αγαπάω πολύ τα ζώα. Δεν μπορούσα με τίποτα να τον αφήσω εκεί να πεθάνει αλλα ούτε γίνεται να τον κρατήσω δυστυχώς..
Ελπίζω κάποιος/a να θέλει να του δώσει ένα σπιτάκι γιατί το αξίζει, είναι μαχητής!
Ευχαριστώ για την φιλοξενία, και προπαντός την Nosy που διέδωσε την ανακοίνωση.
Είμαι η Μαρία, η κοπέλα που βρήκε το γατάκι. Ο μικρός Ψύλλος (προσωρινό όνομα, λόγω των 4 τουλάχιστον ψύλλο-οικογενειών που τον κατοικούσαν) είναι άσπρος κυρίως, με κάτι καφέ πινελιές στο προσωπάκι. Είναι μικρούλης, κοντά 4 βδομάδες και ο κτηνίατρος σήμερα του έκανε θεραπεία με πολύ σπρέυ.
Οι φωτογραφίες τον αδικούν. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε καλύτερες.
Τον περάσαμε χτες βραδυ στο δρόμο για ποτό, διπλα σε ένα αυτοκίνητο,ακίνητο. ήμασταν σίγουροι ότι ήταν πεθαμένος. Τον κούνησα λγό και γύρισε το κεφαλάκι του. Δεν είχα ποτε γάτα ούτε άλλο κατοικίδιο αλλα αγαπάω πολύ τα ζώα. Δεν μπορούσα με τίποτα να τον αφήσω εκεί να πεθάνει αλλα ούτε γίνεται να τον κρατήσω δυστυχώς..
Ελπίζω κάποιος/a να θέλει να του δώσει ένα σπιτάκι γιατί το αξίζει, είναι μαχητής!
Ευχαριστώ για την φιλοξενία, και προπαντός την Nosy που διέδωσε την ανακοίνωση.
Pixelsprite- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
τα ματάκια του κοιτούν γεμάτα ελπίδα.
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Τι όμορφο γατάκι! Καλή τύχη να έχει!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Το τρίχωμά του μοιάζει ζαχαρί πάντως!! Και έχει τόσο απαλό ροζ στη μυτούλα του! Σίγουρα το αδικούν το μικράκι οι φωτογραφίες! Μπράβο Μαρία μου που το έσωσες
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood :
Σας ευχάριστο πολύ για τα όμορφα σας λόγια, μάλλον όντως το χρώμα τείνει προς το ζαχαρι.
Πριν λίγο έπαιξε έξω από το κουτί του κυνηγώντας μια κλωστή. Σήμερα επίσης του έβαλα ένα δοχείο με άμμο στο κουτί. Για κάποιο λόγο βρίσκει την άμμο πολύ παράξενη και την γλύφει. Τι να πω...!
Σε λίγες μέρες θα φύγουμε από το σπίτι για πάνω από μηνα και δεν θα μπορέσουμε να τον κρατήσουμε άλλο. Κάθε ιδέα σας είναι καλοδεχούμενη!
Ευχαριστώ!
Πριν λίγο έπαιξε έξω από το κουτί του κυνηγώντας μια κλωστή. Σήμερα επίσης του έβαλα ένα δοχείο με άμμο στο κουτί. Για κάποιο λόγο βρίσκει την άμμο πολύ παράξενη και την γλύφει. Τι να πω...!
Σε λίγες μέρες θα φύγουμε από το σπίτι για πάνω από μηνα και δεν θα μπορέσουμε να τον κρατήσουμε άλλο. Κάθε ιδέα σας είναι καλοδεχούμενη!
Ευχαριστώ!
Pixelsprite- Kitten
-
Το κάνουν αυτό με την άμμο πολλές φορές τα μικράκια.
Είναι πολύ ωραίο το ζαχαρί τρίχωμα...!
Εσείς δεν μπορείτε με τίποτα να το κρατήσετε, ε Μαρία μου;
Φαίνεται πολύ τρυφερό
Είναι πολύ ωραίο το ζαχαρί τρίχωμα...!
Εσείς δεν μπορείτε με τίποτα να το κρατήσετε, ε Μαρία μου;
Φαίνεται πολύ τρυφερό
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Μαρία, καταρχην μπράβο σου που τον περιμάζεψες. Εννοείται πως ελπίζουμε να βρει ένα καλό σπιτάκι για πάντα. Απλά ήθελα να σε ενημερώσω, ότι αν μέσα σ' ένα μήνα δεν βρεθεί κάτι, λύσεις υπάρχουν. Μπορεί να σου τον κρατήσει κάποιος προσωρινά ή ακόμα και να τον πάρετε μαζί σας (γιατί είναι κρίμα να καταλήξει πάλι στο δρόμο).
Εμείς πριν 2 χρόνια είχαμε πάρει μαζί μας την τριποδούλα γατούλα μας στις διακοπές, γιατί δεν θέλαμε να την αφήσουμε μόνη με τις άλλες μας γάτες, επειδή δεν είχαν εξοικειωθεί μαζί της ακόμα και ανησυχούσαμε. Θα χρειαστείς μόνο μια γατοφόρο (που μπορείς να τη δώσεις στον υποψήφιο γατογονιό μετά) κι ένα σαμαράκι για γατάκια. Για αμμολεκάνη μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια μικρή χαμηλή λεκανίτσα, την πιο φτηνή που θα βρεις στο σούπερ μάρκετ.
Να ξέρεις πώς ένα τόσο μικρό γατάκι μπορείς να το πάρεις μαζί σου παντού (ακόμα και σε κάμπινκ) χωρίς να σου δημιουργήσει απολύτως κανένα πρόβλημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, αν θες μιλάμε και τηλεφωνικώς. Στείλε μου ΠΜ στο facebook.
Εμείς πριν 2 χρόνια είχαμε πάρει μαζί μας την τριποδούλα γατούλα μας στις διακοπές, γιατί δεν θέλαμε να την αφήσουμε μόνη με τις άλλες μας γάτες, επειδή δεν είχαν εξοικειωθεί μαζί της ακόμα και ανησυχούσαμε. Θα χρειαστείς μόνο μια γατοφόρο (που μπορείς να τη δώσεις στον υποψήφιο γατογονιό μετά) κι ένα σαμαράκι για γατάκια. Για αμμολεκάνη μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια μικρή χαμηλή λεκανίτσα, την πιο φτηνή που θα βρεις στο σούπερ μάρκετ.
Να ξέρεις πώς ένα τόσο μικρό γατάκι μπορείς να το πάρεις μαζί σου παντού (ακόμα και σε κάμπινκ) χωρίς να σου δημιουργήσει απολύτως κανένα πρόβλημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, αν θες μιλάμε και τηλεφωνικώς. Στείλε μου ΠΜ στο facebook.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nosyparker στις Σαβ Ιουλ 07, 2012 8:03 pm, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : τυπογραφικΑ)
-
Mood :
nosyparker έγραψε:Να ξέρεις πώς ένα τόσο μικρό γατάκι μπορείς να το πάρεις μαζί σου παντού (ακόμα και σε κάμπινκ) χωρίς να σου δημιουργήσει απολύτως κανένα πρόβλημα.
Είναι τόσο μικρούλης & αν τον μάθεις από τώρα μπορεί να έρχεται παντού μαζί σου, ειδικά αν κάθεται στην αγκαλιά σου. Από τόσο μικρό ξεκίνησα να παίρνω και τον δικό μου εκδρομούλες, για να συνηθίσει το αυτοκίνητο, τα μέσα μεταφοράς, αλλά και την αλλαγή περιβάλλοντος. Σε κάμπινγκ δεν τον έχω πάρει βέβαια & μάλλον θα το αποφύγω γιατί δεν μπορείς να τον περιορίσεις κάπου. Αν είναι ήρεμος γατούλης δεν θα υπάρχει πρόβλημα
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Дanae έγραψε:
Είναι τόσο μικρούλης & αν τον μάθεις από τώρα μπορεί να έρχεται παντού μαζί σου, ειδικά αν κάθεται στην αγκαλιά σου. Από τόσο μικρό ξεκίνησα να παίρνω και τον δικό μου εκδρομούλες, για να συνηθίσει το αυτοκίνητο, τα μέσα μεταφοράς, αλλά και την αλλαγή περιβάλλοντος. Σε κάμπινγκ δεν τον έχω πάρει βέβαια & μάλλον θα το αποφύγω γιατί δεν μπορείς να τον περιορίσεις κάπου. Αν είναι ήρεμος γατούλης δεν θα υπάρχει πρόβλημα
Σε ελεύθερο κάμπινκ στο βουνό είχα μαζί μου τη Ζήνα αρχικά κι αργότερα τον Ράμσυ. Δεν τους περιόρισα ποτέ, γυρνούσαν όπου ήθελαν κι όταν ακουγαν κονσέρβα ν' ανοίγει, πατούσαν κατοστάρι κι ερχόντουσαν να φάνε. Τη νύχτα κοιμόντουσαν μαζί μας στη σκηνή ή πάνω στο δέντρο. Τη Μάγια την είχα στο κάμπινκ με σαμαράκι και προέκταση, ώστε να μη νιώθει πολύ περιορισμένη, αλλά να είναι κι ελεγχόμενη. Όπως τα μάθεις είναι, το είπες κι μόνη σου.
-
Mood :
Αγχώνομαι λίγο να το δοκιμάσω, αλλά αν τον συνηθίσω σε σαμαράκι με μεγάλη πρέκταση θα είμαι ήσυχη κι εγώ!
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη, παιδιά..! Δυστυχώς οι συνθήκες είναι τέτοιες που και διακοπές να μην πηγαίναμε πάλι δε θα μπορούσαμε να τον κρατήσουμε.
Θέλω να γίνει καλά και να δυναμώσει και ευελπιστώ μέχρι να φύγουμε ότι θα έχει προκύψει κάτι καλό.
Σήμερα το βράδυ κατάφερα να τον ταίσω μια μαλακή τροφή κρέας που μου έδωσε ο κτηνίατρος (ο κ. Δασκαλόπουλος αν τον ξέρετε). Δε μπορούσε να φάει κανονικά αλλά όταν την έκανα σαν πουρέ έφαγε το μισό πακέτο σχεδόν. Και αυτό είναι ένα θέμα..
Πόσο πρέπει να τον ταίζω; Να του κόψω τελείως, ή σταδιακά, το γάλα από αύριο; Τον ταίζω περίπου 4 φορές τη μέρα. Και τέλος, μπορεί να φάει ξηρά τροφή ή είναι πολύ νωρίς ακόμα;
Ίσως είμαι σε λάθος thread με όλες αυτές τις ερωτήσεις!
Θέλω να γίνει καλά και να δυναμώσει και ευελπιστώ μέχρι να φύγουμε ότι θα έχει προκύψει κάτι καλό.
Σήμερα το βράδυ κατάφερα να τον ταίσω μια μαλακή τροφή κρέας που μου έδωσε ο κτηνίατρος (ο κ. Δασκαλόπουλος αν τον ξέρετε). Δε μπορούσε να φάει κανονικά αλλά όταν την έκανα σαν πουρέ έφαγε το μισό πακέτο σχεδόν. Και αυτό είναι ένα θέμα..
Πόσο πρέπει να τον ταίζω; Να του κόψω τελείως, ή σταδιακά, το γάλα από αύριο; Τον ταίζω περίπου 4 φορές τη μέρα. Και τέλος, μπορεί να φάει ξηρά τροφή ή είναι πολύ νωρίς ακόμα;
Ίσως είμαι σε λάθος thread με όλες αυτές τις ερωτήσεις!
Pixelsprite- Kitten
-
Την 4η εβδομάδα πρέπει να τρώει ανά 4-5 ώρες όσο φαγάκι θέλει. Τρώει από μπολάκι; Πώς λέγεται η τροφή που σου έδωσε ο γιατρός;
Θα σου πρότεινα να του κόψεις σταδιακά το γάλα.
Μπορεί να φάει ξηρά τροφή, μουλιασμένη σε νεράκι ή και γάλα. Προσοχή όμως: όχι αγελαδινό γάλα!! Μόνο γάλα σκόνη επιτρέπεται ή έστω αραιωμένο εβαπορέ.
Θα σου πρότεινα να του κόψεις σταδιακά το γάλα.
Μπορεί να φάει ξηρά τροφή, μουλιασμένη σε νεράκι ή και γάλα. Προσοχή όμως: όχι αγελαδινό γάλα!! Μόνο γάλα σκόνη επιτρέπεται ή έστω αραιωμένο εβαπορέ.
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Σήμερα και χτες το τάισα στο χέρι με σύριγγα γάλα, και το απόγευμα στο χέρι το κρέας μέχρι που χόρτασε. Δεν ήταν αγελαδινό το γάλα αλλα Νουνού "Frisomel" ροζ, όπως με συμβούλεψε μια άλλη gatoguru:) Για 30 ml νερό βάζv 1 μεζούρα "Frisomel" k το γάλα χλιαρό.
Η τροφή λέγεται "gastrointenstinal", μου έδωσε ένα φακελάκι k το έβαλα στο ψυγείο γιατί δε το έφαγε όλο. Θα δοκιμάσω αύριο να το ταΐσω από μπολάκι. Άλλωστε το νερό έμαθε k το πίνει μονος του από το bol. Έτσι ίσως μπορώ να υπολογίσω καλύτερα πόσο τρώει.
Όταν λες 4-5 φορες τη μέρα όσο θέλει εννοείς ότι έχεις πάντα γεμάτο το πιάτο k το γατί απλά τρώει ή ότι γεμίζεις 4-5 φορες με σταθερή δόση? Sorry για τις newbie ερωτήσεις
Η τροφή λέγεται "gastrointenstinal", μου έδωσε ένα φακελάκι k το έβαλα στο ψυγείο γιατί δε το έφαγε όλο. Θα δοκιμάσω αύριο να το ταΐσω από μπολάκι. Άλλωστε το νερό έμαθε k το πίνει μονος του από το bol. Έτσι ίσως μπορώ να υπολογίσω καλύτερα πόσο τρώει.
Όταν λες 4-5 φορες τη μέρα όσο θέλει εννοείς ότι έχεις πάντα γεμάτο το πιάτο k το γατί απλά τρώει ή ότι γεμίζεις 4-5 φορες με σταθερή δόση? Sorry για τις newbie ερωτήσεις
Pixelsprite- Kitten
-
Σου είπε ο γιατρός για πόσο καιρό να δίνεις τη gastrointestinal; Γιατί αν δεν κάνω λάθος, είναι τροφή για ανάρρωση, άρα θα τη δίνεις για ένα συγκεκριμένο διάστημα.
Μετά, που θα αναρρώσει πλήρως, μπορείς να δίνεις ξηρά τροφή για μωρά γατάκια.
Πρόσεξε τα κακάκια του με το γάλα, μην κάνει διάρροια. Αν κάνει κόψε το μία και καλή.
Ξεκίνα του το μπολάκι σιγά σιγά & βάζε του μια σταθερή δόση 5 φορές τη μέρα. Όσο για την ποσότητα, παρατήρησε πόσο περίπου τρώει & προσάρμοσε τις δόσεις.
Τα έχω πολύ πρόσφατα...βρήκα τον δικό μου περίπου 5 ημερών. Οπότε, σε ό,τι μπορώ, θα σε βοηθήσω.
Μετά, που θα αναρρώσει πλήρως, μπορείς να δίνεις ξηρά τροφή για μωρά γατάκια.
Πρόσεξε τα κακάκια του με το γάλα, μην κάνει διάρροια. Αν κάνει κόψε το μία και καλή.
Ξεκίνα του το μπολάκι σιγά σιγά & βάζε του μια σταθερή δόση 5 φορές τη μέρα. Όσο για την ποσότητα, παρατήρησε πόσο περίπου τρώει & προσάρμοσε τις δόσεις.
Τα έχω πολύ πρόσφατα...βρήκα τον δικό μου περίπου 5 ημερών. Οπότε, σε ό,τι μπορώ, θα σε βοηθήσω.
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Σε ευχαριστώ πολύ που απαντάς με λεπτομέρειες, και τόσο γρήγορα μάλιστα!
Μπα δεν μου το έδωσε για ανάρρωση. Απλά το άνοιξε εκεί που τον πήγα για checkup, για να δει αν μπορεί να φάει κρέας (και δεν έτρωγε). Όταν έφευγα, μου είπε "πάρε και το υπόλοιπο να δεις μήπως φάει αργότερα γιατί πρέπει να φάει κρέας σιγά σιγά."
Οποτε αύριο θα κάνω 3-2 γάλα κ κρέας, μεθαύριο 2-3 κ πάει λέγοντας. Όσο για την διάρροια αυτό είναι ένα θέμα.. δεν έχω καταλάβει ακόμα αν κάνει κάτι..θα δω αύριο πάλι.
Thanks!
Μπα δεν μου το έδωσε για ανάρρωση. Απλά το άνοιξε εκεί που τον πήγα για checkup, για να δει αν μπορεί να φάει κρέας (και δεν έτρωγε). Όταν έφευγα, μου είπε "πάρε και το υπόλοιπο να δεις μήπως φάει αργότερα γιατί πρέπει να φάει κρέας σιγά σιγά."
Οποτε αύριο θα κάνω 3-2 γάλα κ κρέας, μεθαύριο 2-3 κ πάει λέγοντας. Όσο για την διάρροια αυτό είναι ένα θέμα.. δεν έχω καταλάβει ακόμα αν κάνει κάτι..θα δω αύριο πάλι.
Thanks!
Pixelsprite- Kitten
-
Pixelsprite έγραψε:Οποτε αύριο θα κάνω 3-2 γάλα κ κρέας, μεθαύριο 2-3 κ πάει λέγοντας. Όσο για την διάρροια αυτό είναι ένα θέμα.. δεν έχω καταλάβει ακόμα αν κάνει κάτι..θα δω αύριο πάλι.
Ακριβώς, έτσι να μοιράσεις τα γεύματα! Το γάλα είναι καλό να κόβεται σχετικά σύντομα, γιατί συχνά δημιουργεί πρόβλημα με διάρροιες...
Όταν τελειώσει η γατοτροφή που έχεις, πάρε ένα τηλέφωνο τον γιατρό, να τον ρωτήσεις αν μπορείς να συνεχίσεις με κροκετούλες για μωρά (ξηρά τροφή δλδ) ή αν πρέπει να δίνεις κάτι άλλο λόγω της κατάστασής του.
Βάλε του άμμο να πηγαίνει εκεί για τις ανάγκες του, να παρατηρείς κι εσύ τι γίνεται. Εύχομαι να πάνε όλα καλά & να βρεθεί σπιτάκι, γιατί φαίνεται γλυκύτατος ο μικρούλης!!
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Καλημέρα παιδιά,
Χτες ο μικρός έδωσε ρέστα.. όχι μόνο έμαθε να πηγαίνει στην άμμο μέσα σε 1 μέρα, έφαγε όλο το κρέας που μου έδωσε ο γιατρός και πλέον το γάλα δε το θέλει καθόλου.
Αυτή τη στιγμή τρώει μουλιασμένες μωρο-κροκετούλες και φαίνεται να του αρέσουν. Μάλλον όμως τον ταλαιπωρούν ακόμα ψύλλοι και επειδή δεν τους αντέχω (φοβάμαι είναι η αλήθεια!) θα ξαναπάμε μια βόλτα στον καλό κτηνίατρο αργότερα.
Ελπίζω όταν είναι πιο ευπαρουσίαστος να έχουμε νέες φωτογραφίες γιατί τώρα ... αστα να πάνε! Δεν ξέρω κ πώς να τον βουρτσίσω.. έχω μια παλιά μαλακή οδοντόβουρτσα, κάνει;
Χτες ο μικρός έδωσε ρέστα.. όχι μόνο έμαθε να πηγαίνει στην άμμο μέσα σε 1 μέρα, έφαγε όλο το κρέας που μου έδωσε ο γιατρός και πλέον το γάλα δε το θέλει καθόλου.
Αυτή τη στιγμή τρώει μουλιασμένες μωρο-κροκετούλες και φαίνεται να του αρέσουν. Μάλλον όμως τον ταλαιπωρούν ακόμα ψύλλοι και επειδή δεν τους αντέχω (φοβάμαι είναι η αλήθεια!) θα ξαναπάμε μια βόλτα στον καλό κτηνίατρο αργότερα.
Ελπίζω όταν είναι πιο ευπαρουσίαστος να έχουμε νέες φωτογραφίες γιατί τώρα ... αστα να πάνε! Δεν ξέρω κ πώς να τον βουρτσίσω.. έχω μια παλιά μαλακή οδοντόβουρτσα, κάνει;
Pixelsprite- Kitten
-
Και με μια παλιά χτένα με λεπτά δόντια για να φύγουν κι οι ψύλλοι καλή είναι. Μετά την πλένεις καλά και την απολυμαίνεις με οινόπνευμα ή ξύδι. Δεν κινδυνεύεις.
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Ο γατούλης φαίνεται κουκλάκι....εύχομαι ότι καλύτερο για αυτόν.
Κρίμα που δεν μπορείτε να τον κρατήσετε....θα ήταν το ιδανικό για αυτόν.
Θα σας συνιστούσα να του βγάλετε σύντομα φωτό και να του ανοίξετε αγγελία σε όλα τα γατοφόρουμ...αν το αναρτήσετε και στο FB μπορούμε να το προωθήσουμε.
Κρίμα που δεν μπορείτε να τον κρατήσετε....θα ήταν το ιδανικό για αυτόν.
Θα σας συνιστούσα να του βγάλετε σύντομα φωτό και να του ανοίξετε αγγελία σε όλα τα γατοφόρουμ...αν το αναρτήσετε και στο FB μπορούμε να το προωθήσουμε.
niki- Mature Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοδιακοπές όλες τις εποχές του χρόνου
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Βρούκο οπωσδήποτε!
Motto : Ο θεός έπλασε την γάτα για να δώσει στον άνθρωπο την απόλαυση ότι χαιδεύει την τίγρη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/01/2008
Mood :
Γεια σας και πάλι!
Ο μικρός κάνει μια θεραπεία για σκουληκάκια εδώ και 2 μέρες και νομίζω αύριο είναι η τελευταία. Πήγαμε πάλι στον κτηνίατρο όπου τον ζύγισε(250 ολόκληρα γραμμάρια) και τον καθάρισε καλά καλά και τώρα είναι ευπαρουσίαστος. Σας έχω και μερικές φωτό!
Τρώει πολύ και δείχνει υπερβολικά χαδιάρης k ήσυχος.
Τα καλά νέα είναι ότι τον θέλει τελικά ένας φίλος μου από Αθηνα που είχε γάτο αλλά δυστυχώς πέθανε πριν 2 βδομάδες..
Οποτε ο μικρούλης στέκεται τυχερός μέσα στην ατυχία του και θα γίνει Αθηναίος πολύ σύντομα
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια σας, θα ξαναγράψω σε 1-2 μέρες να σας πω πως πάει !
Ο μικρός κάνει μια θεραπεία για σκουληκάκια εδώ και 2 μέρες και νομίζω αύριο είναι η τελευταία. Πήγαμε πάλι στον κτηνίατρο όπου τον ζύγισε(250 ολόκληρα γραμμάρια) και τον καθάρισε καλά καλά και τώρα είναι ευπαρουσίαστος. Σας έχω και μερικές φωτό!
Τρώει πολύ και δείχνει υπερβολικά χαδιάρης k ήσυχος.
Τα καλά νέα είναι ότι τον θέλει τελικά ένας φίλος μου από Αθηνα που είχε γάτο αλλά δυστυχώς πέθανε πριν 2 βδομάδες..
Οποτε ο μικρούλης στέκεται τυχερός μέσα στην ατυχία του και θα γίνει Αθηναίος πολύ σύντομα
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια σας, θα ξαναγράψω σε 1-2 μέρες να σας πω πως πάει !
Pixelsprite- Kitten
-
Τέλεια!!! Είναι πολύ όμορφος γατούλης!
-
Mood :
Τι ωραία!! Έτσι θα μπορείς και να τον βλέπεις πού & πού!
Είναι πάρα πολύ όμορφος!!
Είναι πάρα πολύ όμορφος!!
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Μπράβο το κουκλάκι
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Kai ena simerino videaki
(exei jefygei teleios)
Trello-gataki
(exei jefygei teleios)
Trello-gataki
Pixelsprite- Kitten
-
είναι πολύ όμορφο! ευτυχώς που βρήκε σπιτάκι. τυχερό ήταν!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Πολύ ευχάριστη εξέλιξη!!Τυχερούλι το μικρό μπράβο!!!! Χίλια μπράβο και σε εσένα που το έσωσες!!!
Μαιρη- Junior Cat
-
Τόπος : Αθηνα
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2012
Mood :
Παιδιά ευχαριστώ πολύ,
Γενικώς έχει χοντρομπαλέψει λίγο γιατί τρώει κανονικά αλλά εγώ αγχώνομαι μιας και δεν έχω ιδέα από γάτες...Σε 2 μερούλες θα πάμε σιγά σιγα στο νέο του σπιτάκι και θέλω να ξέρω ότι είναι ΟΚ.
1ον δεν περπατάει ακόμα καλά με τα πίσω του πόδια, είναι φυσιολογικό αυτό; Πάει κάπως σαν το παπί και δε τα στεριώνει καλά...!
2ον Ενώ είναι σούπερ με την άμμο, την έμαθε σε μια μέρα μόνο, έχει θέμα να καθαρίζεται μόνος του, αν με κατανοείτε... Με αποτέλεσμα 2-3 φορές τη μέρα να καθαρίζω ουρίτσα και τα λοιπά με βρεγμένες πετσέτες κουζίνας γιατί του κολλάνε διάφορα, μαζί και πετρούλες άμμου .... *sigh* Θα μάθει να καθαρίζεται μόνος του:
Γενικώς έχει χοντρομπαλέψει λίγο γιατί τρώει κανονικά αλλά εγώ αγχώνομαι μιας και δεν έχω ιδέα από γάτες...Σε 2 μερούλες θα πάμε σιγά σιγα στο νέο του σπιτάκι και θέλω να ξέρω ότι είναι ΟΚ.
1ον δεν περπατάει ακόμα καλά με τα πίσω του πόδια, είναι φυσιολογικό αυτό; Πάει κάπως σαν το παπί και δε τα στεριώνει καλά...!
2ον Ενώ είναι σούπερ με την άμμο, την έμαθε σε μια μέρα μόνο, έχει θέμα να καθαρίζεται μόνος του, αν με κατανοείτε... Με αποτέλεσμα 2-3 φορές τη μέρα να καθαρίζω ουρίτσα και τα λοιπά με βρεγμένες πετσέτες κουζίνας γιατί του κολλάνε διάφορα, μαζί και πετρούλες άμμου .... *sigh* Θα μάθει να καθαρίζεται μόνος του:
Pixelsprite- Kitten
-
Είναι μικρούλης ακόμα, αν ήταν με τη μαμά του θα τον καθάριζε εκείνη ακόμη.βέβαια και θα μάθει και θα στεριώσει καλύτερα τα ποδαράκια του. Μπράβο για την πρόοοδο σας.
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Παιδια ειναι πανεμορφος και σπανιος....Τι ξεχωριστο χρωμα??? ...Μα μην το δωσεις....Δεν θα ξαναβρεις τετοιο γατι...Πες στον φιλο σου οτι το μετανιωσες....
Gogo Valentinou- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Τεσσερα και ( πολλα αδεσποτα)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : χιονατη του κερατσινιου
Motto : ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/05/2012
Mood :
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios