SOS βρέθηκε γατούλης στα Ιλίσσια
+4
bikhrose
nosyparker
Δ²
youla
8 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
SOS βρέθηκε γατούλης στα Ιλίσσια
Βρέθηκε 19/7 στη Βασιλίσσης Σοφίας, στην περιοχή των Ιλισσίων-Μεγάρου Μουσικής χτυπημένος γατούλης. Είναι στειρωμένος, εξαιρετικά ήρεμος και καλότροπος. Είναι ενήλικος, τιγρέ, ημιμακρύτριχος. Τώρα φιλοξενείται στη δουλειά μου στα Ιλίσσια μετά το χειρουργείο του. Αν τον έχει χάσει κάποιος παρακαλώ ας επικοινωνήσει άμεσα στο 6977429989, Γεωργία, youla@iqnet.gr
Επίσης, αναζητείται επειγόντως φιλοξενία για μερικές ημέρες (θα λείψω τέλος Ιουλίου από τη δουλειά 3-4 ημέρες). Μετά θα τον πάρω πάλι εγώ.
Τέλος αν δεν βρεθεί άμεσα ο ιδιοκτήτης του υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς του από Αθήνα για Πάτρα ή Κέρκυρα για όποιον φιλόζωο ενδιαφέρεται σοβαρά
Επίσης, αναζητείται επειγόντως φιλοξενία για μερικές ημέρες (θα λείψω τέλος Ιουλίου από τη δουλειά 3-4 ημέρες). Μετά θα τον πάρω πάλι εγώ.
Τέλος αν δεν βρεθεί άμεσα ο ιδιοκτήτης του υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς του από Αθήνα για Πάτρα ή Κέρκυρα για όποιον φιλόζωο ενδιαφέρεται σοβαρά
youla- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/05/2011
Απ: SOS βρέθηκε γατούλης στα Ιλίσσια
Ο γατούλης βρέθηκε θετικός σε περιτονίτιδα και aids . Γνωρίζω ότι στο facebook υπάρχει κάτι για ζωάκια που είναι φορείς ασθενειών αλλά δεν μπορώ να το βρω. Οποιος ξέρει παρακαλώ ας μου στείλει πμ
youla- Kitten
-
Εννοείς φορέας ή νοσεί;
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Φορέας είναι
youla- Kitten
-
Πάλι καλά. Μακάρι να βρεθεί σπιτάκι...
-
Mood :
Ζητάμε γατογονείς για τον Ίλια , αφού μάλλον κανείς δεν τον ψάχνει.
Είναι ημιμακρύτριχος τιγρέ, ετών 5-7, πάρα πολύ τρυφερός και ήσυχος.
Εκανε το χειρουργείο του και τώρα αναρρώνει στη δουλειά μου, στα Ιλίσσια. Δυστυχώς, βρέθηκε θετικός σε περιτονίτιδα και Fiv (είναι σύνηθες στα αδέσποτα, δεν κολλάει ανθρώπους ή σκυλιά).
Παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί ή έχει ήδη γατάκι με παρομοιο πρόβλημα, ας του δώσει μια ευκαιρία. Δεν υπάρχει ζωή γ'αυτό το πλάσμα πίσω στους δρόμους. Επίσης, παρακαλώ, όποιος ξέρει άτομο που έχει ευαισθησία στα ζωάκια με ιδιαίτερες ανάγκες, ας τον ενημερώσει μήπως ενδιαφέρεται
Είναι πραγματικά πολύ όμορφο και καλό ζώο και ήδη απολαμβάνει την πολυτέλεια και την ασφάλεια του διαμερίσματος!!!
Αρ. Πρωτ: 2791, 26/7/2012, ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΓΑ ΜΑΛΛΗ
Είναι ημιμακρύτριχος τιγρέ, ετών 5-7, πάρα πολύ τρυφερός και ήσυχος.
Εκανε το χειρουργείο του και τώρα αναρρώνει στη δουλειά μου, στα Ιλίσσια. Δυστυχώς, βρέθηκε θετικός σε περιτονίτιδα και Fiv (είναι σύνηθες στα αδέσποτα, δεν κολλάει ανθρώπους ή σκυλιά).
Παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί ή έχει ήδη γατάκι με παρομοιο πρόβλημα, ας του δώσει μια ευκαιρία. Δεν υπάρχει ζωή γ'αυτό το πλάσμα πίσω στους δρόμους. Επίσης, παρακαλώ, όποιος ξέρει άτομο που έχει ευαισθησία στα ζωάκια με ιδιαίτερες ανάγκες, ας τον ενημερώσει μήπως ενδιαφέρεται
Είναι πραγματικά πολύ όμορφο και καλό ζώο και ήδη απολαμβάνει την πολυτέλεια και την ασφάλεια του διαμερίσματος!!!
Αρ. Πρωτ: 2791, 26/7/2012, ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΓΑ ΜΑΛΛΗ
youla- Kitten
-
Αν φτιάξεις μια αγγελία στο facebook μπορούμε να προωθήσουμε. Εκεί βοηθάει ίσως περισσότερο, γιατί τα βλέπουν οι φίλοι των φίλων μας και μπορεί κάτι να βρεθεί...
-
Mood :
Τον βάζω στο facebook συνέχεια, και στα ανάπηρα ζωάκια και εκεί που έχει ειδικά για γάτες με fiv και λευχαιμία. Με το twitter είμαι άσχετη...
Εχω βάλει και αφισσάκια στην περιοχή που τον βρήκα. Μίλησα και με τους κτηνίατρους και τα pet shop της περιοχής.
Τι άλλο πιστεύετε ότι μπορώ να κάνω;
Εχω βάλει και αφισσάκια στην περιοχή που τον βρήκα. Μίλησα και με τους κτηνίατρους και τα pet shop της περιοχής.
Τι άλλο πιστεύετε ότι μπορώ να κάνω;
youla- Kitten
-
Να μας δώσεις το λινκ εδώ για να προωθούμε κι εμείς. Επίσης στη σελίδα του ΠαραΤρίχα, στη σελίδα του Pet4u και σε όλες τις ζωοφιλικές σελίδες μπορείς να προωθείς την αγγελία. 'Ολο και κάποιος θα βρεθεί.
-
Mood :
ok ευχαριστώ πολύ, θα το κάνω το συντομότερο
youla- Kitten
-
To link του στο facebook είναι:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.263243270458199.59615.100003175843716&type=3&l=8d9ca8bb99
youla- Kitten
-
Για όποιον ενδιαφέρεται το βίντεο του είναι:
https://www.facebook.com/video/video.php?v=266389326810260&saved
Και το άλμπουμ του:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.263243270458199.59615.100003175843716&type=3&l=8d9ca8bb9
Είμαι σε φάση που ψάχνω φιλοξενία από 18 Αυγούστου έως αρχές Σεπτεμβρίου ή τουλάχιστον ζητώ επικοινωνία με άτομο (να έχει συστάσεις όμως) από Πατήσια καθώς αν δεν βρεθεί λύση ο γατούλης θα φιλοξενηθεί σε ένα δώμα στα Πατήσια, όπου όμως θα είναι για πολλές ημέρες μόνος του.
Κατά τα άλλα ο γατούλης όλο πουρπουρίζει. Εχουμε ξανά χειρουργείο το Σεπτέμβριο για να βγάλει το σύρμα και τις βίδες από το σαγόνι(Δυστυχώς, δεν υπήρχαν πολλές δυνατότητες βελτίωσης).
Το έχω ξαναπεί και γίνομαι κουραστική, αλλά δεν θα μπορέσει να επιβιώσει στο δρόμο. Δεν τρώει σωστά, δεν βλέπει καλά, λίγες θα είναι οι ημέρες του...
https://www.facebook.com/video/video.php?v=266389326810260&saved
Και το άλμπουμ του:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.263243270458199.59615.100003175843716&type=3&l=8d9ca8bb9
Είμαι σε φάση που ψάχνω φιλοξενία από 18 Αυγούστου έως αρχές Σεπτεμβρίου ή τουλάχιστον ζητώ επικοινωνία με άτομο (να έχει συστάσεις όμως) από Πατήσια καθώς αν δεν βρεθεί λύση ο γατούλης θα φιλοξενηθεί σε ένα δώμα στα Πατήσια, όπου όμως θα είναι για πολλές ημέρες μόνος του.
Κατά τα άλλα ο γατούλης όλο πουρπουρίζει. Εχουμε ξανά χειρουργείο το Σεπτέμβριο για να βγάλει το σύρμα και τις βίδες από το σαγόνι(Δυστυχώς, δεν υπήρχαν πολλές δυνατότητες βελτίωσης).
Το έχω ξαναπεί και γίνομαι κουραστική, αλλά δεν θα μπορέσει να επιβιώσει στο δρόμο. Δεν τρώει σωστά, δεν βλέπει καλά, λίγες θα είναι οι ημέρες του...
youla- Kitten
-
Τον προώθησα. Μακάρι να βρεθεί κάτι.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Κι εγώ ξαναπροώθησα. Καλή τύχη.
-
Mood :
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
youla- Kitten
-
Κολάνε οι γάτες aids????Σοβαρά????Παιδιά δεν το ήξερα αυτό.....youla έγραψε:Ο γατούλης βρέθηκε θετικός σε περιτονίτιδα και aids . Γνωρίζω ότι στο facebook υπάρχει κάτι για ζωάκια που είναι φορείς ασθενειών αλλά δεν μπορώ να το βρω. Οποιος ξέρει παρακαλώ ας μου στείλει πμ
bikhrose- Kitten
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 κουραδίτσες!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατοχειμώνα!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/09/2012
Mood :
bikhrose έγραψε:Κολάνε οι γάτες aids????Σοβαρά????Παιδιά δεν το ήξερα αυτό.....youla έγραψε:Ο γατούλης βρέθηκε θετικός σε περιτονίτιδα και aids . Γνωρίζω ότι στο facebook υπάρχει κάτι για ζωάκια που είναι φορείς ασθενειών αλλά δεν μπορώ να το βρω. Οποιος ξέρει παρακαλώ ας μου στείλει πμ
υπαρχει το εϊτζ των ζωων, ο ιος ειναι ο HPV (ενω στους ανθρωπου ειναι ο HIV) αλλα ενας ανθρωπος δεν μπορει να το κολλησει σε ζωο ουτε το αντιστροφο προφανως!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Μέσα στο Σεπτέμβριο θα του επαναλάβω ξανά τις εξετάσεις γιατί καμιά φορά οι πρώτες εξετάσεις δίνουν ψευδή αποτελέσματα. Ο γατούλης δεν έχει βρει ακόμα σπιτάκι. Περιμένουμε και ελπίζουμε...
youla- Kitten
-
Να ρωτήσω,επειδή θυμάμαι χαρακτηριστικά μια νύχτα, οχι πολυ καιρό πριν,περπατώντας επι της Βασιλίσσης στο ύψος του Μεγάρου αλλα απ την απέναντι,να βλέπω ένα τέτοιο αφισάκι σε μια κολώνα(πάντα τα κοιτάω),νομίζω ήταν γι αυτό το γατί,ήταν το δικό σας αφισάκι?Γιατί αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι καθόλου αν ήταν "Χάθηκε" ή "Βρέθηκε",απλά θυμάμαι οτι το είχα προσέξει....Το αναφέρω για την ελάχιστη πιθανότητα που υπάρχει να έχει βάλει αφίσα κάποιος οτι έχασε ένα γατί σε αυτή την περιοχή,αν όντως επιβεβαιωθεί το Alzheimer μου Βέβαια ίσως το είχατε δει κ εσείς,προφανώς...αλλα δε χάνετε τίποτα να ρίξετε μια ματιά.
niky- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/08/2012
Για αυτο τα στειρωνουμε!bikhrose έγραψε:Κολάνε οι γάτες aids????Σοβαρά????Παιδιά δεν το ήξερα αυτό.....youla έγραψε:Ο γατούλης βρέθηκε θετικός σε περιτονίτιδα και aids . Γνωρίζω ότι στο facebook υπάρχει κάτι για ζωάκια που είναι φορείς ασθενειών αλλά δεν μπορώ να το βρω. Οποιος ξέρει παρακαλώ ας μου στείλει πμ
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
Niky ήταν το δικό μου αφισάκι. Το είχα βάλει σε πολλά σημεία και οταν θα γίνουν και οι δεύτερες εξετάσεις του θα ξαναγεμίσω τον κόσμο παντού αφισάκια, οπότε πάλι θα μας δεις σε καμιά κολώνα να ψάχνουμε γονείς
youla- Kitten
-
Μακαρι να μπορουσα να το παρω...Φαινεται πολυ γουτσουλικος!
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
Δεν πειράζει, που δεν μπορείς εσύ. Μακάρι να βρεθεί κάποιος και γι'αυτό το πλασματάκι. Δεν έχω ξαναδεί γατί να κάθεται αγκαλιά για ώρες ολόκληρες χωρίς να κουνήσει. Αυτός ο γατούλης έχει μεγαααααααααλη ανάγκη για χάδια και αγκαλίτσες!!!!!!!
youla- Kitten
-
αααααααααααααααααχχχ γτ μου το κάνετε αυτόοοοοο??!!!!!! μα δεν αντέχω!τον θέλω και δν μπορώ να τον πάρωωωωωωωωωω καλή του τύχη!!
KittyCat<3- Junior Cat
-
Τόπος : Γλυφάάααδα
Αριθμός γατουνίων : 1(σχεδόν :( :S )
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας,Κρύο και Χιόνιιι <3
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : λοιπόν επειδή είναι πολλά θα τα πώ όλα μαζι : τον Μύκι , τη Ρόζι,τη Σιελ,τον Οθέλλο,τον Σεβάχ, τη Gabriela,τον Αριστο,τη Χιονάτη ΚΑΙ τον Μου Σου , ουφ....
Motto : Επειδή είμαι μικρή δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω ΜΕΓΑΛΑ πράγματα ! :D
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/08/2012
Mood :
Ευχαριστούμε για τις ευχούλες
youla- Kitten
-
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios