Καθαρές εξετάσεις αλλά δεν ανακάπτει (λέμφωμα)
+19
natalouko
tsili
Ηρακλένια
koneko
doremi
Maskotaki
vanilia cat
funambolo
Anatoli
Δ²
Tsouki
BokSurat
tzoutzou
Fotoula
Kikiriki
otz
Πούπσυ
f.m123
popi.samara.9
23 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 4
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Καθαρές εξετάσεις αλλά δεν ανακάπτει (λέμφωμα)
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Εμένα το γιαούρτι μου είχε πει γιατρός ότι τους φέρνει δυσκοιλιότητα και στη δική μου δε δίνω ποτέ γιατί έχει χρόνιο πρόβλημα (όχι ότι της αρέσει κιόλας...). Δεν κατάλαβα, δίνεις χάπι κάθε μήνα αλλά και κάθε τρίμηνο; Το χάπι είναι μόνο για εντερικά παράσιτα και είναι για κάθε τρίμηνο. Για τα εξωτερικά παράσιτα (ψύλλους κλπ.) βάζουμε αμπούλες ή σπρέυ κάθε μήνα. Εκτός κι αν είναι κάποιο άλλο προϊόν που δεν ξέρω...popi.samara.9 έγραψε:Γιαούρτι???το αγαπημένο του!!! τρώει λίγο μέρα παρά μέρα!!! του έδινα και γιαουρτάκι..όταν λες αποπαρασίτωση εννοείς χάπι? του δίνω κάθε μήνα χάπι για παρασιτα και κάθε 3 μήνες χάπι για παράσιτα εντέρου
Ο υπέρηχος είναι το πρώτο που σκέφτομαι εγώ σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί είναι η μόνη εξέταση που δίνει εποπτεία των εσωτερικών οργάνων. Απλώς συνήθως οι κτηνίατροι/κλινικές που έχουν υπερηχογράφο, κάνουν την εξέταση μόνο με ραντεβού και μόνο συγκεκριμένες μέρες. Γι'αυτό θα σου έλεγα να το τσεκάρεις εγκαίρως ώστε αν χρειαστείς να ξέρεις πότε μπορείς να πας. Σας εύχομαι περαστικά με όλη μου την καρδιά.popi.samara.9 έγραψε:Ευχαριστούμε πολύ Φλώρα μου. Εγώ είμαι η Πόπη. Χάρηκα! μακάρι μωρέ να πάνε όλα καλά..κι εγώ αυτό πιστεύω ότι θα γίνει καλά. Η άλλη εξέταση που μου είπε ο γιατρός ότι ίσως χρειαστεί αν δεν ανακάμψει είναι για παγκρεατίτιδα και ίσως και υπέρηχος κοιλίας. Αλλά η παγκρεατίτιδα μου είπε ότι συνοδεύεται και με ανορεξία... θα δούμε!! Σας ευχαριστώ όλους και πάλι..θα σας πω αύριο πώς είναι το μωρό μου
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Τα νέα δε θα μπορούσαν να είναι χειρότερα...νιώθω απόγνωση...κατάθλιψη.... του βρήκαν έναν όγκο στην περιοχή του εντέρου... 6 εκατοστά.Του πήραν υγρό και αυριο το πρωί θα ξερουμε περίπου τι είναι αυτό..το χειρουργείο δεν το γλιτώνουμε..ο γιατρός λέει να παρακαλάμε να είναι καλοήθης....πολύς ο πόνος μέσα μου..δεν ξέρω τι να κάνω...θα τρελαθώ...πρέπει να οδηγούσα σαν την τρελή προς το σπίτι...
popi.samara.9- Junior Cat
-
Τόπος : Χολαργός
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας!!!!!
Motto : Όλα καλά.....
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/07/2012
Mood :
Δηλαδή είναι κάτι που με χειρουργείο μπορεί να διορθωθεί; Μετά θα είναι καλά;
Όλα να πάνε καλά για το μωρό σου. Σιδερένιος.
Όλα να πάνε καλά για το μωρό σου. Σιδερένιος.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
όχι ρε..............................................
εντάξει υπομονή, θετική σκέψη να είναι καλοήθης!!! ας γίνει το χειρουργείο να βγει κ να το θυμάστε μετά και οι 2 σας σαν μια πολύ κακή ανάμνηση!!!!!
υπομονή κούκλα μου... πόσες μέρες θέλουν τα αποτελέσματα για να ξερετε στα σίγουρα; καμιά 5-6;
κουράγιο !!!!
εντάξει υπομονή, θετική σκέψη να είναι καλοήθης!!! ας γίνει το χειρουργείο να βγει κ να το θυμάστε μετά και οι 2 σας σαν μια πολύ κακή ανάμνηση!!!!!
υπομονή κούκλα μου... πόσες μέρες θέλουν τα αποτελέσματα για να ξερετε στα σίγουρα; καμιά 5-6;
κουράγιο !!!!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
ψυχραιμία. μπορεί να μην είναι τίποτα επικίνδυνο και να το αφαιρέσετε και να γίνει καλά. υπομονή μέχρι αύριο.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Τωρα τα ειδα ολα αυτα...Δε περιμενα κατι τετοιο,κι εγω για τριχομπαλα που εχει φραξει το εντερο το εκοβα...
Απεκλεισε ο γιατρος να ειναι κατι τετοιο?
Απεκλεισε ο γιατρος να ειναι κατι τετοιο?
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Ένα πράγμα τη φορά. Κράτησε τα χειρότερα για όταν και εάν έρθουν...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...νά'στε καλά..Ναι Anatoli μου το απέκλεισε...φαίνεται καθαρά μια μάζα εκτός του εντέρου....μου είπε ότι θα μπορούσε να είναι κύστη....αλλά δε φαίνεται να έχει τόσο υγρό, ίσως είναι παλιά κύστη και εχει ξεραθεί, μπορεί επίσης να είναι μία πολύ μεγάλη φλεγμονή, μπορει να είναι καλοήθης ογκος...μπορεί να είναι λεύκωμα που ειναι η πιο ήπια μορφή καρκίνου, αλλά μπορεί να είναι και κακοήθης να έχει κάνει μεταστάσεις...που αυτή την περίπτωση δε θέλω ούτε να την σκέφτομαι...έχω χάσει σκύλο 3 ετών από καρκίνο στο στομάχι...ρε γαμώτο από όλα αυτά ο δικός μου θα έχει το χειρότερο? κι εγώ και ο άντρας μου είμαστε σε άθλια κατάσταση...πήγαινα κι εγώ όλο αισιοδοξία και σκεφτόμουν ότι για να μη με πήρε ο γιατρός άρα θα είναι καλές οι εξετάσεις και όταν μου ειπε για όγκο...νομιζα ότι θα λιποθυμήσω....το κλάμα να δω πότε θα σταματήσει..τα μάτια μου βρύσες ανοιχτές και δεν μπορώ να το ελέγξω...τον είδα τον καημένο...ψιλοναρκωμένο από τη χαλαρωτική ενεση που του έκαναν για να του κάνουν τον υπέρηχο. 6 εκατοστά είναι πολύ μεγάλο μου είπε...αυτές τις μέρες εντωμεταξύ που τον ψηλάφιζα...έπιανα κάτι σαν όγκο..το είχα πει στο γιατρό αλλά κι εκείνος λόγω ηλικίας του γατιού πίστευε ότι ήταν κάτι άλλο...ερεθισμένο έντερο ίσως...δεν ξέρω τι να πω...και μόνο στην ιδέα να τον χάσω δεν το αντέχω ρε παιδιά...
-
Mood :
αύριο μεχρι τις 12 θα βγουν οι απαντήσεις από το υγρό...αλλά το χειρουργείο δε θα γίνει στην περίπτωση που του βρουν κάτι πολύ κακό και δε θα έχει νόημα να γίνει....
-
Mood :
Δεν είναι απαραίτητο να τον χάσεις.... Ας ελπίσουμε κι ας ευχηθούμε ότι είναι κάτι δύσκολο μεν, αντιμετωπίσιμο δε.... Αυτό είναι το σημαντικό. Αν με χειρουργείο μπορεί να αντιμετωπιστεί, τότε θα γίνει το χειρουργείο και συν τω χρόνω θα είναι μόνο μια κακιά ανάμνηση. Εύχομαι από την καρδιά μου μέσα να δείξουν τα αποτελέσματα το μικρότερο,τηρουμένων των αναλογιών, πρόβλημα...
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
funambolo έγραψε:Δεν είναι απαραίτητο να τον χάσεις.... Ας ελπίσουμε κι ας ευχηθούμε ότι είναι κάτι δύσκολο μεν, αντιμετωπίσιμο δε.... Αυτό είναι το σημαντικό. Αν με χειρουργείο μπορεί να αντιμετωπιστεί, τότε θα γίνει το χειρουργείο και συν τω χρόνω θα είναι μόνο μια κακιά ανάμνηση. Εύχομαι από την καρδιά μου μέσα να δείξουν τα αποτελέσματα το μικρότερο,τηρουμένων των αναλογιών, πρόβλημα...
σ'ευχαριστώ πάρα πολύ...ας στείλουμε όλοι θετική ενέργεια στο μωράκι μου....
-
Mood :
ολα καλά να πάνε! εύχομαι το καλύτερο! να το ξεπεράσει και να βγει σιδερένιος γρήγορα!
vanilia cat- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γαταχείμωνο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ ,το ΛΟΎΣΙΦΕΡ , το ΣΕΙΡΙΟ , την ΚΕΝΤΡΑ και τον ΛΙΝΟ
Motto : live your life on paws.....!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Πωπω! Κι εγώ νόμιζα ότι θα'ναι κάτι πιο απλό.. Ελπίζω να μην είναι τίποτα που δε λύνεται με χειρουργείο, ξέρω και καταλαβαίνω πόσο αναστατωμένοι είστε, όμως να ελπίζετε για το καλύτερο.. Κράτα μας ενήμερους και ειλικρινά περαστικά και αγύριστα...
Υ.Γ. Δήμητρα
Υ.Γ. Δήμητρα
- Σπόιλερ:
- Το γιαούρτι είναι γκαραντί για να αντιμετωπιστεί η δυσκοιλιότητα.
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
σας ευχαριστώ όλους σας...είχατε ποτέ κανένα παρόμοιο περιστατικό? με το φτωχό μου μυαλό νιώθω ότι είναι καλοήθης...ή κάτι καλό τέλοσπάντων γιατί πάντα τον ψηλάφιζα και αυτό το πράγμα δεν το ακουμπούσα πριν από κάποιο καιρό....δεν μπορεί να είναι κακοήθης και να μεγαλωσε τόσο απότομα....τι λέτε?? μοιάζω σαν την παροιμία ο πγιγμένος από τα μαλλιά του κρατιέται.προσπαθώ να βρω μία λογική εξήγηση σε όλο αυτό γιατί έγινε από τη μία στιγμή στην άλλη....δε θα είχε τόσο καιρό καποιο άλλο σύμπτωμα αν ήταν κακοήθης???ξέρει κάποιος άλλος να μου πει?
-
Mood :
Aχ μωρε, ολα καλα να πανε και να ειναι κατι αντιμετωπισιμο.
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Δεν έχω παρόμοια εμπειρία να σου πω, πάντως μην προσπαθείς να βρεις λογική εξήγηση.. Αυτά συμβαίνουν, και σε εμάς και στα ζώα μας, και εκεί που δεν το περιμένουμε.. Σημασία έχει να πάνε καλά τα πράγματα για τον μικρούλη και να μην είναι κακοήθης..
-
Mood :
θα είναι μεγάλη η νύχτα απόψε...στις μου είπε ο γιατρός να τον πάρω να μου πει πώς είναι..επειδή του είχε κάνει ηρεμιστική ένεση...έξαλλο θα γίνει το μωρό μου που τον έχουν στο κλουβί...
-
Mood :
Για το καλό του είναι
-
Mood :
υπομονή. πιστεύω ότι θα είναι κάτι αντιμετωπίσιμο. μη μείνεις άυπνη, ξεκουράσου. αυριο το πρωί όλα θα είναι καλύτερα.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Για καλο του ειναι Υπομονη.....
-
Mood :
η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι ξεκούραση γιατί από την προηγούμενη πέμπτη που αρχισαν τα συμπτώματα είμαι με πολύ λίγες ώρες ύπνο κάθε βράδυ...πεταγόμουν κάθε τρεις και λίγο για να δω αν είναι καλά..αν εχει δύσπνοια..αν πήγε τουαλέτα...και όλα τα σχετικά...αν δε δουλευα τώρα θα κοιμόμουν για να μην νιώθω πια αυτόν τον τραγικό πονοκέφαλο που μου τρυπάει το κεφάλι.....θα σας ενημερώσω για ότι νεότερο...σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ....μου δίνετε πολύ κουράγιο..θα τη χρειαστώ την ξεκούραση..γιατί όταν με το καλό τελειώσει το χειρουργείο και όλα πάνε καλά..θα πρέπει να φροντίζω το μωρό μου
-
Mood :
Κοιμήσου μόλις τελειώσεις Ποπάκι και προσπάθησε να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου. Και ο,τι θες, εδώ είμαστε
-
Mood :
Περαστικα και απο μας απο τα βαθη της καρδιας μας
Maskotaki- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Gatomorfosi
Αριθμός γατουνίων : 2 :) Την Σουρλη και τη νεοφερμενη Rain :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χιονια, βροχουλες και ψυχρουλα :)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Oλα τα αδεσποτακια του κοσμου :-)
Motto : Cats ALWAYS Rulez !!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2011
Mood :
Ολα να πάνε καλά , ξεκουράσου να είσαι δυνατή στο πλάι του αύριο.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
ολα καλα θα πανε και ευχομαι ολοψυχα να μην ειναι κατι το σοβαρο!!!
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Κι εγώ σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια, πιστεύω θα το αντιμετωπίσετε και γρήγορα θα είναι περδίκι ο μικρούλης σου. Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη και να σκέφτεσαι θετικά, θα τον βοηθήσεις ό,τι και να έχει και θα το ξεπεράσετε μαζί.
-
Mood :
Ο γάτος του αβαταρ μου έφυγε από καρκίνο του εντέρου και μετά από εγχείρηση ( κάποιοι θα θυμούνται την ιστορία του) αλλά ήταν 11 χρονών.
Εύχομαι ολόψυχα να μην είναι κακοήθης. Μου φαίνεται απίστευτο για τόσο νέο γάτο. Ο γιατρός είπε να προχωρήσετε κατευθείαν στην εγχείρηση ;
Μακάρι μακάρι να υπάρχει θετική εξέλιξη.
Εύχομαι ολόψυχα να μην είναι κακοήθης. Μου φαίνεται απίστευτο για τόσο νέο γάτο. Ο γιατρός είπε να προχωρήσετε κατευθείαν στην εγχείρηση ;
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
ο γιατρός ειπε ότι ελπίζουμε λόγω ηλικίας να είναι καλοήθης και ότι συνήθως καρκίνος εμφανίζεται σε πιο μεγάλα σε ηλικία γατιά. Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που εμφανίζεται και σε νεαρή ηλικία...αύριο θα βγουν τα αποτελέσματα από το υγρό που πήραν από τη μάζα αυτή....δεν είναι βιοψία είναι αν θυμάμαι καλά κυτταρική εξέταση..κατι τέτοιο...είναι πολύ μεγάλο και καλοήθης να είναι πρέπει να αφαιρεθεί...
-
Mood :
Ο Μαγιούλης είναι στο άβαταρ και ο Άρτσι και η Λιλού στην υπογραφή; Μοιάζει πολύ στον Άρτσι αν ναι.. Δεν ήξερα την ιστορία σας Κική..Kikiriki έγραψε:Ο γάτος του αβαταρ μου έφυγε από καρκίνο του εντέρου και μετά από εγχείρηση ( κάποιοι θα θυμούνται την ιστορία του) αλλά ήταν 11 χρονών.
-
Mood :
Μπορεί να είναι και κήλη όμως και μόλις αφαιρεθεί να είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ. Μη σκέφτεσαι άσχημα και αν δεν είσαι σίγουρη για το γιατρό σου, μην κάνεις εκεί την επέμβαση. Μπορείς να πας σε άλλον ή σε κλινική ζώων.
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Ο Μαγιούλης είναι στο άβαταρ και ο Άρτσι και η Λιλού στην υπογραφή; Μοιάζει πολύ στον Άρτσι αν ναι.. Δεν ήξερα την ιστορία σας Κική..Kikiriki έγραψε:Ο γάτος του αβαταρ μου έφυγε από καρκίνο του εντέρου και μετά από εγχείρηση ( κάποιοι θα θυμούνται την ιστορία του) αλλά ήταν 11 χρονών.
Ναι, έτσι είναι.
Πόπη> Πριν κάνουμε υπέρηχο στο Μαγιούλη, είχαμε κάνει γενική αίματος που έδειξε πρόβλημα στο συκώτι αλλά αυτό οφειλόταν στη θέση του όγκου που πίεζε το συκώτι.
Τα λευκά όμως ήταν ανεβασμένα. Αν στον δικό σου δεν είναι, τότε αυτό είναι πολύ θετικό.
Ξεκουράσου σήμερα και εύχομαι όλα να πάνε καλά!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
popi.samara.9 έγραψε:..θα τη χρειαστώ την ξεκούραση..γιατί όταν με το καλό τελειώσει το χειρουργείο και όλα πάνε καλά..θα πρέπει να φροντίζω το μωρό μου
μπράβο κοπελα μου έτσι πρέπει να σκέφτεσαι!
όλα να πάνε καλά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!
σε σένα και στο γατούλι!
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Eφόσον όμως υπάρχει φλεγμονή, τα λευκά λογικά θα είναι ανεβασμένα σε οτιδήποτε κι αν οφείλεται γι'αυτό ας μην πανικοβληθεί μόνο από αυτό.Τα λευκά όμως ήταν ανεβασμένα. Αν στον δικό σου δεν είναι, τότε αυτό είναι πολύ θετικό.
-
Mood :
dimitroula έγραψε:Eφόσον όμως υπάρχει φλεγμονή, τα λευκά λογικά θα είναι ανεβασμένα σε οτιδήποτε κι αν οφείλεται γι'αυτό ας μην πανικοβληθεί μόνο από αυτό.Τα λευκά όμως ήταν ανεβασμένα. Αν στον δικό σου δεν είναι, τότε αυτό είναι πολύ θετικό.
Σωστό και αυτό. Αλλά έγραψε πως οι εξετάσεις ήταν καθαρές.
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» εξετάσεις ούρων
» εξετάσεις τοξοπλάσματος
» Αιματολογικές εξετάσεις
» εξετάσεις σε αδέσποτο
» Γάτες κι εξετάσεις
» εξετάσεις τοξοπλάσματος
» Αιματολογικές εξετάσεις
» εξετάσεις σε αδέσποτο
» Γάτες κι εξετάσεις
Σελίδα 2 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios