gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...

+35
cataholic
mpoulaalekoula
γατόσκυλο
Τζούλι το Κατσούλι
loulou
mirloon
KOTOYLA
tia
melaslog
vanilia cat
Kikiriki
LAROGATA
bikhrose
alex..niaou
kat-cats
Smokys
ralou
doremi
Ηρακλένια
melina90
Дanae
Anatoli
SuperCatz
polina4smile
Δ²
otz
AmaranthN
f.m123
Chouzouris
alexandrakicat
vaso
nosyparker
marina289
Dreamer
houlieta
39 απαντήσεις

Σελίδα 4 από 7 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...  - Σελίδα 4 Empty Απ: 3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...

Δημοσίευση από bikhrose Κυρ Σεπ 09, 2012 7:25 pm

ναι ....................χαλκιδα είπες????περιμενω φώτο.......υπάρχει πιθανότητα........χαλκιδα ειμαι τελειοφοιτη....... Smile

bikhrose
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Χοίρος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 κουραδίτσες!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατοχειμώνα!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/09/2012
Mood : 3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...  - Σελίδα 4 M_love

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από f.m123 Κυρ Σεπ 09, 2012 7:27 pm

bikhrose έγραψε:ναι ....................χαλκιδα είπες????περιμενω φώτο.......υπάρχει πιθανότητα........χαλκιδα ειμαι τελειοφοιτη....... Smile
Αχχχχχχχχ! Μακάρι να τον πάρεις! Είναι πολύ όμορφος και η Μαρία τα φροντίζει πάρα πολύ τα αδεσποτάκια της!
f.m123
f.m123
Catastro(f)ika Catλογού
Catastro(f)ika Catλογού

Θηλυκό
Κατσίκα
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood : 3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...  - Σελίδα 4 M_coffee

Δημοσίευση από alex..niaou Κυρ Σεπ 09, 2012 7:48 pm

bikhrose έγραψε:ναι ....................χαλκιδα είπες????περιμενω φώτο.......υπάρχει πιθανότητα........χαλκιδα ειμαι τελειοφοιτη....... Smile

+10000 μακαρι να τον παρεις τον κουκλινο!!!! Smile
alex..niaou
alex..niaou
Γατοπαγίτης
Γατοπαγίτης

Θηλυκό
Μαϊμου
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood : 3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...  - Σελίδα 4 M-help

Δημοσίευση από marina289 Κυρ Σεπ 09, 2012 8:03 pm

mati mati mati mati mati mati mati

marina289
Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού

Θηλυκό
Δράκος
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood : 3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...  - Σελίδα 4 M_violi

Δημοσίευση από houlieta Κυρ Σεπ 09, 2012 9:00 pm

Α.... Σε ποιο τμήμα;
Εγω από πέρισυ είμαι στην Λογιστική, σκέφτηκα "Βαράω που βαράω μύγες, ας το κάνω εποικοδομητικά..."... happy2
Μόλις επιστρέψει η μηχανή θα ανεβάσω φωτογραφίες να τον δεις!...
Smile
houlieta
houlieta
Εφτάψυχος-η M^o-o^derator

Θηλυκό
Μαϊμου
Τόπος : Crazy Waters
Αριθμός γατουνίων : 3 (Ο.ο)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : ...and I whispered to the horse: Trust no man in whose eyes you don't see yourself reflected as an equal...
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/03/2012
Mood : 3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...  - Σελίδα 4 M_skat10

http://www.dpgr.gr/usergalleries/index.php?cat=15102

Δημοσίευση από bikhrose Δευ Σεπ 10, 2012 1:29 am

Κορίτσια γειά σας!!! cheers
Έχω και καλά και κακά νέα.
Τα άσχημα είναι πως δεν θα υιοθετήσω τον γατούλη που συζητούσαμε mantili (εύχομαι να έχει καλή τύχη το μωρό μου)!!!! αλλάααααααααααα............υιοθέτησα όχι ένα αλλά δύο γατσόνια μόλις το απογευματάκι!!!! Εντωμεταξύ ότι δεν είχα στο μυαλό μου μαυρο και τιγρέ δεν ήθελα να μου θυμήζει το ροκάκι μου! pale
Πριν 3-4 μέρες πηγαίνοντας στο πάρκινγκ που έχει ο καλός μου την μηχανή για να πάμε να δούμε ταινιούλα ήταν 9 παρά βλέπω ξαφνικά μια μπουκιά μαύρη να περπατάει!! Παναγία μου λέω τι είναι αυτό;;;;;;!!!!! wow Φυσικά ζήγωσα και το έπιασα αλλά ήταν σχεδόν νύχτα και δεν φαινόταν καλά.( Ειδικά στις μαύρες γάτες δεν έχω καθόλου αδυναμία. Θα τα ταισω ναι αλλά δεν θα το έπαιρνα και σπίτι μου. Κόλλημα χαζό.)
Δε βαριέσαι.....εκείνη την ώρα σ'ενα ισόγειο ήταν μια κυριούλα και έχει μια σκυλίτσα και μια γατούλα και είχε κάποιες γειτόνισσες για παρέα εκείνη την ώρα και μου λέει να το πάρω!!!(Με είδε η γυναίκα που έκανα σα ζαβό) doing και τσούπ!!!εμφανίζεται και το αδέλφη χρώμα τιγρέ ριγέ. Ε δεν είμαστε καλά λέω. Μου λέει πάρτα και τα δύο!!! Έχει και τρίτο μου κάνει αλλά δεν φαινόταν. Α καλά λέω μέσα μου.....Της λέω δεν μπορώ να αποφασίσω τώρα, πάμε στο σινεμά αλλά το σκεφτόμαστε να πάρουμε πάντως ένα ζωάκι....και χαιρετηθήκαμε.
Μέσα σ'αυτες τις μέρες κοιτάω για γατάκια στο σάιτ.......και λέω αυτά όσο νάναι έχουν μια φροντίδα είναι και η μαμά τους εκεί κλπ κλπ......
Σήμερα που ψίθηκα για αυτό που ήθελα σε χρώμα για το χαλκιδαίο γκομενάκι και αρσενικός ..............περιμένωντας φώτο ....εκεί που το αφήσαμε το θέμα δηλαδή, λέω στον δικό μου βρε αγάπη δεν πάμε να δούμε τα σκατούλια να τα δούμε του λέω όχι να τα πάρουμε κιόλλας;;;; Αν και κουρασμένος μετά απο 12ωρο δουλειάς μου έκανε τη χάρη! worship Ε, πάμε και όπως την πρώτη φορά συνάντησα την κυρία με τα ζωάκια της και μας χαιρέτησε! Απο τις πρώτες μου ερωτήσεις ήταν "το τρίτο το γατάκι που είναι;;blinking και μουείπε πως το πάτησε ένας κύριος άθελα του ο καημένος.....ήτανε να πάρει το αμάξι του και πρίν βάλει μπρός το έπιασε και έβαλε στην άκρη αλλά αυτό ξαναπήγε, αχ και πάει το μωρό. Sad Sad Sad
Είναι η πρώτη φορά που κατανόησα πως έγινε καταλάθος, πραγματικά τα έκανε λέει χάζι και ο ίδιος........ Sad
Βασικά .....νομίζω πως ο χαμός του με λύγισε. Εκεί είναι ένας πεζόδρομος και παρκάρουν τα αυτοκίνητα οι ένοικοι των πολυκατοικιών και λέω........πάει ...έτσι θα φύγουν και αυτά.......αχ.....και το συζήτησα με το μωρό μου και είπαμε να τα κρατήσουμε μέχρι να μεγαλώσουν λιγάκι....να γλυτώσουν απο την τύχη που είχε το αδεφάκι του το μωρό μου....
Τι σιγά τωρα........1=κανένα! αμά είναι να το κάνεις κάντο σωστά!Εξάλλου θα είχαν μοναξιά αν τα χώριζα και δεν μας πήγε καρδιά.
Αλλά οφείλω να ομολογήσω τι καλη κυριούλα και πόσο χάρηκα που την γνώρησα!! Veryhappy Είναι στα αλήθεια φιλόζωη!!!!! Μου έδωσε τόσα πράγματα και μουείπε!!!
Μου έδωσε άμμο για κακάκια και τσισάκια, μου έδωσε ένα γάλα χάρτινο άνοιχτο να τα ταίσω και ήθελε να μου τα κάνει μπάνιο για να μου τα δώσει καθαρά με ειδικό σαμπουάν και της λέω όχι Wink αν θέλετε να μου βάλετε σ'ενα μπουκαλάκι λιγάκι να τα κάνω εγώ για να ξεκινήσει το δέσιμο. (Άκου τι είπα αφου δεν πρόκειται να τα κρατήσω για πάντα.....).και μου έβαλε μισό μπουκάλι σαμουάν. Με έκανε κομμάτια!!!!! pale
Εντωμεταξύ η μάνα τους δεν πάει καλά!!Απο προηγούμενη γέννα, μου ταίζει τα γατιά ένα η δύο έχει νομίζω 2 αν είδα καλά και πίνουν πολύ γάλα γιατί είναι μεγάλα τώρα 7 μηνών περίπου και το μαυράκι είναι καχεκτικό το μανάρι μου. αι στα κομμάτια λέω θα πεθάνει απο ασιτία!!φέρτο εδώ!!! Την ευχαρίστησα πολύ και χεσμένη απο τη χαρά ήρθαμε σπίτι και ευτυχώς είχα σίριγκα!!! ζέστανα αμέσως το γαλατάκι που μου έδωσε η κυρία και ξεκήνησε η μάσα!!!! psari Ξεκίνησα απο τον μαύρο που το έχει ανάγκη! ώ ρε τι έγινε........μου ξέσκισε τα χέρια για να φάει!!!!χα,χα....αμέσως το συνήθησε αφού τον έπιασα πιο σωστά γιατί μου έφαγε τα χέρια και δεν στόχευε καλά απο την λύσα το βρωμιάρικο!!!! hungry Αφού κατάλαβα ότι χόρτασε είχε σειρά η τιγρέ. Αυτή μου το έπαιζε δύσκολη και δεν την πίεσα γιατί φαινόταν φαγωμένηη απο το τουλούμι της!!! Οκ λέω τώρα ήρθε η ώρα για το μπάνιοοοοοοοοο!!!!Την πήρα πρώτη μέχρι να χονέψει ο μικρός. Εντάξει .....ήταν κυρία!!Μα δεν το περίμενα, γιατί είναι κάπως αγριεμένη αυτή δεν ξέρω γιατί που και που κάνει κάτι τινάγματα και χου χου. Καλά λέω ....μου τα κάνανε και άλλοι αλλά μετά πρόβατα!!!!και πράγματι!!! μόλις την σκούπησα ακολούθησε σεσουάρ στο χαμιλό φυσικά και στο μέτριο θερμότητας και απο απόσταση. πήρε κάποια λεπτά..... ήθελα να στεγνώσει καλά για να μην αρρωστήσει. Πήρα μία πετσέτα και την χουχούλιασα. Ακολούθησε και ο κύριος.....τελείωσα και με αυτόν κατα τον ίδιο τρόπο και όλα μια χαρά.
Απο προηγούμενα γατάκια ως φοιτήτρια που είχα, τους είχα πάρει μια κλούβα μεταφοράς. είχα ξεχάσει οτι την είχα στην αδελφή μου και μετά απο επίσκεψη της να τα δεί μου είπε να πάω να την φέρω και έτσι έκανα. την έπλυνα μέσα έξω και τους έβαλα μέσα αφου την σκούπησα.
Και τα πιο τέλεια νέα....................τους έβαλα άμμο σ'ενα πύλινο απο κανταίφια χι,χι,χι...... τους το έβαλα ακριβώς μπροστά απο την καλαθούνα ουτως ώστε όταν έρθει η ώρα να τα κάνουν εκεί......δύσκολο λέω αλλά κάντο! και ήρθε η ώρα για τα πρώτα κακάκια του μαύρου!!!τον είδα ανύσιχο μέσα στην φωλίτσα και τον έπιασα στην τουαλέτα τους και παιδιά τα έκανε μέσα!!!!!!!!!!!με την πρώτη!!!!!! party2 και αργότερα η μικρή ήθελε τσισάκια και ήθελε περισσοτερη προσπάθεια να την μάθω αλλά την έβαζα συνέχεια μέχρι που τα έκανε εκεί!!!!Ωωωωωωω η χαρά μεγάλη σας λέω!!! hapbirthday
Δεν με νοιάζει καθόλου να μαζέψω κακάκια ή τσισάκια απο το μπαλκόνι αλλά θέλω να είναι όπως πρέπει για να μην θυμώσει ο καλός μου μαζί τους και μου πεί να τα αφήσουμε γιατί λερώνουν....θέλω να είναι ευχαριστημένος μαζί τους!!!!Δεν είχε ποτέ γάτα στο σπίτι και θέλω να είναι όλα οκ!!Είμαι χαρούμενη γιατί ήθελε να τα ταίσει.....και μου τα στέγνωσε αχ τρελαίνομαι ναι!!!!!δεν το περίμενα γιατι σχεδόν 100% πίστευα πως το δέχτηκε για μένα αλλά είδα να τα παίρνει αγκαλειά και να τους μιλάει πω!!!!! δεν ήθελα κάτι άλλο για πρώτη επαφή, ήταν παραπάνω απο αυτό που περίμενα!!!! tango
Σας κούρασα ε;;
Αχ απλά δεν ήθελα να τα πατήσουν ρε γμτ......τα είδα εκεί το ένα 50 γραμμάρια και την άλλη να πηγαίνει όπου να'ναι αφού τα μάτια της είχαν κλείσει απο τις τσίμπλες και λεω παει..... είναι καταδικασμένα σαν το αδελφάκι τους. και στην αρχή η μπουλούκα πηγε κάτω απο ένα αμάξι και δεν έβγαινε με την καμία και μου λέει η κυρία δεν πειράζει έλα αυριο να την πάρεις και της λεω ότι αύριο μπορεί να είναι αργά.... No δεν ξέρω κάτι μου είπε μέσα μου πάρτο τώρα!!!!Ένα σκουπόξυλο την έκανε την δουλειά του και έμεινα ήσυχη!ουφ.......τωρα που σας γράφω....μετα απο 3-4 ταίσματα κοιμούνται σαν αγγελούδια και τα δύο. Sleep Sleep Τους σκέπασα και έβαλα την σιδερώστα να χωρίσει τα δύο μπαλκόνια έξω γιατί η μια πλευρά έχει ένα κενό απο το τοιχάκι που άνετα κάνουν βουτιά και είμαι χεσμένη crazy .
αχ γιαυτό δεν ήθελα γατι στο διαμέρισμα .......τελος πάντων προσωρινο είναι αυτό. θα σκεφτώ να βάλω κάτι άλλο. Το μωρό μου μου το πρότεινε!!! heart
Αυτά....αχ αύριο γράφω φυσική 8:30 το πρωί και πρέπει να φύγω απο το σπίτι για χαλκίδα πρωι πρωί. Λεω να το πάω σερί γιατι δεν προκειται να ξυπνήσω αν κοιμηθώ τώρα......δεν πειράζει θα χαζέψω στο υπέροχο σαιτ διάφορα να μάθω που δεν ξέρω...... escape Φιλάκια στο γατούλι που δεν μπόρεσα να τον πάρω.....πιστεύω αυτά το έχουν πολύ ανάγκη γιατί γλυτώσαν τουλάχιστον από το να πατηθούν αχ παναγία μου ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!!!! prosefxi

bikhrose
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Χοίρος

Δημοσίευση από alex..niaou Δευ Σεπ 10, 2012 1:32 am

δεν πειραζει,σωθηκαν οι ψυχουλες... oksmily3

απο την αλλη,λυπαμαι τη μαρια που ενω εχει τα πιο κουκλια αδεσποτα που κυκλοφορουν,για καποιο λογο καθε φορα κατι γινεται κ της ξεμενουν.. Sad
alex..niaou
alex..niaou
Γατοπαγίτης
Γατοπαγίτης

Θηλυκό
Μαϊμου
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!

Δημοσίευση από bikhrose Δευ Σεπ 10, 2012 1:58 am

alex..niaou έγραψε:δεν πειραζει,σωθηκαν οι ψυχουλες... oksmily3

απο την αλλη,λυπαμαι τη μαρια που ενω εχει τα πιο κουκλια αδεσποτα που κυκλοφορουν,για καποιο λογο καθε φορα κατι γινεται κ της ξεμενουν.. Sad
Κανένα μωρό δεν έχει υιοθετηθεί απο τα 3;;;; Τουλάχιστον ελπίζω να είναι σε ισόγειο με αυλή προσωρινά να μείνουν εκεί....κάτι θα βρεθεί δεν μπορεί......είναι πολύ όμορφα και θα έχουν καλή τύχη. Ολόκληρη χαλκίδα δεν μπορεί κανείς να μην θέλει ζωάκι.....θέμα χρόνου είναι......αλήθεια είναι πολύ όμορφα και τα 3!!!! luck luck
Τελικά και εγώ που έλεγα να βρώ γατάκι κάποιας ράτσας....να είναι το πιο όμορφο να έχει κάτι ιδιαίτερο ,να είναι το πιο κλπ κλπ.......κατέληξαν σε μια στιγμή να τα καταρίψω μέσα μου γιατί μπήκε το ένστικτο στη μέση και όχι η ομορφιά! Είναι κάτι ετελώς ψυχρό και παρτάκικο να το δώ στην πράξη έτσι και θα απορούσα με τον εαυτό μου εαν δεν τα έπαιρνα γνωρίζοντας πως δεν νοιώθουν ακόμα τον κίνδυνο ...... toixo
Δεν με νοιάζει να είναι τα ομορφότερα μου αρκούνε τα ματάκια τους όταν τα είδα να με κοιτάνε αφου ανοιξαν της τσιμπλούς χα,χα......έπαθα την πλάκα μου!!!! lipothymia lipothymia lipothymia lipothymia lipothymia lipothymia
Εν τω μεταξύ το αραπάκι μου είπε η κυρία πως είναι αγοράκι αλλά ρε παιδιά δεν νομίζω......δεν προεξέχει τπτ βεβαια είναι και σκατο ακόμα αλλά δεν νομίζω. και τα δυο κορίτσια;;;;; αυτό και αν είναι που δεν ήθελα....κοίτα να δείς. Τελικά ποτέ μην λές ποτέ. μου πάει γάντι η ατάκα πιστεύω. happy2

bikhrose
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Χοίρος

Δημοσίευση από marina289 Δευ Σεπ 10, 2012 8:39 am

Και εγώ το ίδιο....

marina289

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από houlieta Δευ Σεπ 10, 2012 11:25 am

marina289 έγραψε:

Και εγώ το ίδιο....
Eγώ να δείτε... pale
Ειδικά όσο κοιτάω τον Τζαζ δεν το χωράει ο νους μου..
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου
Motto : ...and I whispered to the horse: Trust no man in whose eyes you don't see yourself reflected as an equal...

Δημοσίευση από Дanae Δευ Σεπ 10, 2012 11:49 am

Με την κοπέλα που ήθελε τη Δαλιδά, τι έγινε Μαρία;
Άκυρο λόγω απόστασης;
Дanae
Дanae
Γαταποκρίτρια
Γαταποκρίτρια

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012

Δημοσίευση από houlieta Δευ Σεπ 10, 2012 11:53 am

Дanae έγραψε:Με την κοπέλα που ήθελε τη Δαλιδά, τι έγινε Μαρία;
Άκυρο λόγω απόστασης;
Δεν έχουμε ξαναμιλήσει, ουτε την έχω πετύχει εδώ...
Ηταν ενα θέμα αυτό, ισως αν πηγαινα Βολο να της το πήγαινα εγω... Τωρα ομως δεν ξέρω τι θα γίνει, Βολο δεν με βλέπω να πηγαίνω, οπότε...
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από Дanae Δευ Σεπ 10, 2012 12:02 pm

Κατάλαβα. Φαντάζομαι θα είχε επικοινωνήσει ξανά αν την ήθελε.
Дanae
Дanae
Γαταποκρίτρια
Γαταποκρίτρια

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από houlieta Δευ Σεπ 10, 2012 12:26 pm

Дanae έγραψε:Κατάλαβα. Φαντάζομαι θα είχε επικοινωνήσει ξανά αν την ήθελε.
Και εγώ αυτό φαντάζομαι...

Εντομεταξυ, σημερα το πρωί που βγήκα να ταϊσω τα γατιά στην μπροστά αυλή, βρήκα εκεί και τρία μικρα γατιά
( Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked )
ψιλομεγαλούτσικα, 2-3 μηνών... Αγρίμια βεβαια, εξαφανίστηκαν σε χρόνο dt!... Αν ηταν ήμερα θα ειχα αρχίσει με θεούς και δαίμονες*, αλλά αυτα ειναι αγρια... Μια γειτόνισα που με είδε απορημένη μου ειπε ότι τα κουβάλησε εχθές το απόγευμα μια γατα που σερνεται εδώ στην γειτονιά με τα βυζάκια της κρεμασμένα μέχρι το πάτωμα...
Ελπίζω να τα πάρει και να τα πάει στο δικό της σπίτι!..

Αυτα είναι ολόγληρα γατιά! Ισα που πρόλαβα να τα δω, το ένα μου εκανε εντυπωση, ειναι σαν τον Ηρακλή της Γωγώς, μόνο που έχει πιο πολύ άσπρο στην μουσούδα και είναι και η μύτη ασπρη!...

Αυτό μου ελειπε τωρα!...

*Αυτο το λέω γιατί κάποιες "εξυπνες" κυρίες όταν δεν θέλουν τα γατιά που κάνουν οι γάτες τους, μου τα αφήνουν στην αυλή, μάλιστα ετσι ξεκίνησε το κακό με τα ζωα της αυλής και ετσι συνεχίστηκε... Καθε φορά που ηρεμούσαμε (με στειρώσεις και δόσιμο) όλο και καποιο νεο μας αφηνανε...
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από alex..niaou Δευ Σεπ 10, 2012 12:49 pm

houlieta έγραψε:
marina289 έγραψε:

Και εγώ το ίδιο....
Eγώ να δείτε... pale
Ειδικά όσο κοιτάω τον Τζαζ δεν το χωράει ο νους μου..
γιατι,το χωραει ο δικος μας???? Sad
alex..niaou
alex..niaou
Γατοπαγίτης
Γατοπαγίτης

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από Дanae Δευ Σεπ 10, 2012 1:00 pm

houlieta έγραψε:
Дanae έγραψε:Κατάλαβα. Φαντάζομαι θα είχε επικοινωνήσει ξανά αν την ήθελε.
Και εγώ αυτό φαντάζομαι...

Εντομεταξυ, σημερα το πρωί που βγήκα να ταϊσω τα γατιά στην μπροστά αυλή, βρήκα εκεί και τρία μικρα γατιά
( Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked )
ψιλομεγαλούτσικα, 2-3 μηνών... Αγρίμια βεβαια, εξαφανίστηκαν σε χρόνο dt!... Αν ηταν ήμερα θα ειχα αρχίσει με θεούς και δαίμονες*, αλλά αυτα ειναι αγρια... Μια γειτόνισα που με είδε απορημένη μου ειπε ότι τα κουβάλησε εχθές το απόγευμα μια γατα που σερνεται εδώ στην γειτονιά με τα βυζάκια της κρεμασμένα μέχρι το πάτωμα...
Ελπίζω να τα πάρει και να τα πάει στο δικό της σπίτι!..

Αυτα είναι ολόγληρα γατιά! Ισα που πρόλαβα να τα δω, το ένα μου εκανε εντυπωση, ειναι σαν τον Ηρακλή της Γωγώς, μόνο που έχει πιο πολύ άσπρο στην μουσούδα και είναι και η μύτη ασπρη!...

Αυτό μου ελειπε τωρα!...

*Αυτο το λέω γιατί κάποιες "εξυπνες" κυρίες όταν δεν θέλουν τα γατιά που κάνουν οι γάτες τους, μου τα αφήνουν στην αυλή, μάλιστα ετσι ξεκίνησε το κακό με τα ζωα της αυλής και ετσι συνεχίστηκε... Καθε φορά που ηρεμούσαμε (με στειρώσεις και δόσιμο) όλο και καποιο νεο μας αφηνανε...

Πω πω, κατάλαβα. Απ' τη στιγμή που έχουν φαΐ, εκεί θα μαζεύονται όλα. Επίσης, εκεί κοντά θα σου αφήνουν και όσα βρίσκουν, για να τα φροντίσεις. Τώρα που ξεκίνησε είναι φαύλος κύκλος... Αυτή τη στιγμή, πόσα γατιά υπάρχουν στην αυλή σου στο περίπου;
Дanae
Дanae
Γαταποκρίτρια
Γαταποκρίτρια

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από kat-cats Δευ Σεπ 10, 2012 1:38 pm

Μαρία είναι τόσο όμορφα μωράκια....είναι τρομερό που δεν έχουν βρει ακόμα σπιτάκι...ένα παιδί που γνωριζε φίλη μου ήθελε γατάκι και του είχαν προτείνει ένα που είχα βρει εγώ σε μια άλλη γειτονιά....το γατάκι δυστυχώς έφυγε από εκεί...κάποιον ακολούθησε και δεν το βρίσκω....να τους προτείνω ένα από τα δικά σου...;; τι λες;
kat-cats
kat-cats
Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

Θηλυκό
Κατσίκα
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011

Δημοσίευση από houlieta Δευ Σεπ 10, 2012 3:40 pm

Δανάη, στην μπροστά αυλή ειναι 6 μεγάλα και στην πίσω αυλή 5 (με τον Τζαζ και τον Πουκ, τους μετράω πια, δεν νομίζω ότι θα βρουν σπίτι, είναι 5 μηνών..)... Επιπλέον, υπάρχουν δυο αγόρια μαυρα (ο Ρωμαίος και ο Blacky) που πάνε και έρχονται, ανα εποχές... Τωρα ας πούμε ο Ρωμαίος είναι εδώ, ο Blacky έχει 3 - 4 μέρες που έρχεται να φάει...
Η μόνη αστείρωτη είναι αυτή με τα μωρα που όμως θα στειρώσω μόλις σταματήσει να θηλάζει και τα αγόρια δεν είναι ακόμη στειρωμένα...

Κατερίνα, ναι, αν ακούσεις ότι κάποιος θέλει, ναι... Αρκεί να μην είναι κανενα ατομο τυπου "το θελω να το κλειδωσω στην αποθηκη να μου φαει τα ποντίκια" γιατι το έχω ακούσει και αυτό....
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από Дanae Δευ Σεπ 10, 2012 4:39 pm

Τη Δαλιδά την έχεις βάλει σε αγγελίες;
Σπόιλερ:
Πιστεύω ότι είναι τόσο όμορφη που αμέσως θα τη ζητήσουν. Όμως να είναι μόνη της, να την προσέξουν εύκολα. Τώρα που είναι μικρή.
Κι αν σε πάρει κάποιος, ανάφερε και ότι έχει και όμορφα αδερφάκια, αν θέλουν 2ο ή έστω κάποιος γνωστός τους. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχεις δοκιμάσει, απλώς προτείνω.
Дanae
Дanae
Γαταποκρίτρια
Γαταποκρίτρια

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από otz Δευ Σεπ 10, 2012 5:43 pm

houlieta έγραψε:
Дanae έγραψε:Με την κοπέλα που ήθελε τη Δαλιδά, τι έγινε Μαρία;
Άκυρο λόγω απόστασης;
Δεν έχουμε ξαναμιλήσει, ουτε την έχω πετύχει εδώ...
Ηταν ενα θέμα αυτό, ισως αν πηγαινα Βολο να της το πήγαινα εγω... Τωρα ομως δεν ξέρω τι θα γίνει, Βολο δεν με βλέπω να πηγαίνω, οπότε...

Νομίζω ότι σου είχε πει να την πάρεις τηλέφωνο όταν η Δαλιδά θα είναι έτοιμη για υιοθεσία.
otz
otz
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Θηλυκό
Κόκκορας
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011

Δημοσίευση από houlieta Δευ Σεπ 10, 2012 6:13 pm

Ναι, θα επικοινωνήσω μαζί της, αυτό είναι σίγουρο... Απλά, ενω στην αρχή μου εστελνε συνέχεια μνμ και ρωτούσε μετά την έχασα, ισως να βρήκε καποιο γατάκι, τι να πω.. Θα δείξει, αν εχω νέα θα σας πω...
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από kat-cats Τρι Σεπ 11, 2012 1:55 pm

houlieta έγραψε:Δανάη, στην μπροστά αυλή ειναι 6 μεγάλα και στην πίσω αυλή 5 (με τον Τζαζ και τον Πουκ, τους μετράω πια, δεν νομίζω ότι θα βρουν σπίτι, είναι 5 μηνών..)... Επιπλέον, υπάρχουν δυο αγόρια μαυρα (ο Ρωμαίος και ο Blacky) που πάνε και έρχονται, ανα εποχές... Τωρα ας πούμε ο Ρωμαίος είναι εδώ, ο Blacky έχει 3 - 4 μέρες που έρχεται να φάει...
Η μόνη αστείρωτη είναι αυτή με τα μωρα που όμως θα στειρώσω μόλις σταματήσει να θηλάζει και τα αγόρια δεν είναι ακόμη στειρωμένα...

Κατερίνα, ναι, αν ακούσεις ότι κάποιος θέλει, ναι... Αρκεί να μην είναι κανενα ατομο τυπου "το θελω να το κλειδωσω στην αποθηκη να μου φαει τα ποντίκια" γιατι το έχω ακούσει και αυτό....
Μαρία σου έχω στείλει email σχετικά! Smile
kat-cats
kat-cats

Θηλυκό
Κατσίκα

Δημοσίευση από houlieta Τρι Νοε 06, 2012 5:04 pm

Εδώ είναι τα πιο μικρά από τα μικρά μου...
Σαχάρα, Δαλιδά και Μοργκαν, οι αγαπούλες...
Τα χαδιαρόγατα!.. Τα καλουτάκια και ο Δαλιανίδης!...
Laughing
Δυστυχώς, αντιμετωπίσαμε σοβαρό πρόβλημα υγείας (που σιγα σιγα περνάει) και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με τα μωρα, ετσι ειναι τριων μηνών και κάτι και κάτι και παραμένουν ακόμη εδώ.
Θα προσπαθησω να τα δωσω μεσω petshop, πιστευω δυσκολα πια θα τους βρω σπίτι...
Ειναι υπέροχα και φουντωτούλια και είναι τρεις γλύκες!

Τα αγαπώ!...

Σαχάρα...
3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...  - Σελίδα 4 DSC_3197

Δαλιδά...
3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...  - Σελίδα 4 DSC_3127

Μοργκαν...
3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...  - Σελίδα 4 DSC_3076
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από marina289 Τρι Νοε 06, 2012 5:14 pm

Shocked Shocked Shocked Shocked

Μα είναι συγκλονιστικά αυτά τα μωρά!! heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart

Θα είναι πολύ κρίμα να μην βρουν σπιτάκι...είναι υπέροχα! Διαλεχτά!

Αυτός ο Μόργκαν τί ιδιαίτερο , υπέροχο, άκρως αγαπησιάρικο μουτράκι!! flower

Η Σαχάρα απίστευτα γλυκιά!! flower

Αλλά κ'αυτή η Δαλιδά..... ........ ..... eros eros eros eros

marina289

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από houlieta Τρι Νοε 06, 2012 5:50 pm

Και αυτό είναι το μαυρόγατο που βρήκε η αδελφή μου το Σάββατο...
Μικράκι, πιο μικροσκοπικό από τα δικά μου, μάλλον του Σεπτέμβρη μωρό, χαζοβιόλικο και χαζοχαρούμενο!..
Αγοράκι!...
Ηταν σε κάτι ξύλα για τζάκι, το βρηκε η αδελφή μου στο σπίτι ενός φιλου της απέναντι, της είπε εκείνος ότι ενα γατι κλαιει μια εβδομάδα τώρα και η μικρή πήγε και το βρηκε χωμένο κάτω από μια στοίβα..
..και μου το έφερε..

Κι αυτός σπίτι ψάχνει!....
Τον λένε Σονίκ!..
( Sonique )
Αν τον θέλετε όμως μπορείτε να τον πέιτε και αλλιώς!..
Δεν με πειράζει!...
Laughing Laughing Laughing Laughing

3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...  - Σελίδα 4 DSC_3043

3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...  - Σελίδα 4 DSC_3086

3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...  - Σελίδα 4 DSC_3114

3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...  - Σελίδα 4 DSC_3167
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από marina289 Τρι Νοε 06, 2012 5:59 pm

Θα μας πεθάνεις................... lipothymia lipothymia lipothymia lipothymia lipothymia

marina289

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από houlieta Τρι Νοε 06, 2012 6:00 pm

Δεν ξέρω αν πρόσεξες την καλλιτεχνική (του δημιουργού) π@@τανιά... happy2
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από marina289 Τρι Νοε 06, 2012 6:06 pm

Συγνώμη, σε πατουσολάγνα απευθύνεσαι! Madd

Το πρώτο που πρόσεξα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ήταν η π@@@..ια, η πινελιά ντε!

crazy crazy crazy salia salia salia

marina289

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από houlieta Τρι Νοε 06, 2012 6:14 pm

marina289 έγραψε:Συγνώμη, σε πατουσολάγνα απευθύνεσαι! Madd

Το πρώτο που πρόσεξα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ήταν η π@@@..ια, η πινελιά ντε!

crazy crazy crazy salia salia salia
Είναι τόσο χαριτωμένα αυτα τα ασπρα στις άκρες της πατούσας!... Laughing
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από marina289 Τρι Νοε 06, 2012 6:15 pm

Ναιαιαι!! Veryhappy
Και η λεπτομέρεια και το σύνολο είναι υπέροχα!! heart

marina289

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από kat-cats Τρι Νοε 06, 2012 6:45 pm

O Sonique είναι πανέμορφος!!!
kat-cats
kat-cats

Θηλυκό
Κατσίκα

Δημοσίευση από Dreamer Τρι Νοε 06, 2012 10:36 pm

Εεεεεεεεεεε, λοιπόν, το αποφάσισα! Δεν μπορώ άλλο να καταπιέζομαι!

Μαρία, θέλω να υιοθετήσω....

.... την αυλή σου! Όπως είναι για να μην κουράζουμε και τα γατιά με το πέρα δώθε. Απλά θα έρθω εγώ εκεί κι εσύ έλα εδώ να μείνεις κοντά και στη συμπεθέρα σου! Δεν νομίζω πως ζητάω και πολλά!

υγ: Δαλιδά μου, είσαι κάτι παραπάνω από υπέροχη! Είσαι θεά, είσαι τέλεια, είσαι πανέμορφη! heart heart heart heart heart

υγ2: Τρελαίνομαι για το 1 μόνο άσπρο πατούσι του Σονίκ! Μα όταν ο δημιουργός έχει έμπνευση, κοίτα τι βγάζει... eros
Dreamer
Dreamer
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood : 3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...  - Σελίδα 4 M_fire

Δημοσίευση από f.m123 Τρι Νοε 06, 2012 11:15 pm

Λαχταριστά, ποθητά, πανέεεεμορφαααα, μικρές ζωγραφιές, να λιώνεις, να πεθαίνεις!
3 μηνών και όσο όμορφα δεν πάει!
Δηλαδή όταν μεγαλώσουν πόσο θα ομορφύνουν παραπάνω;
Άσε.. Δε θέλω να σκέφτομαι.
Φλώρα.
Συγκεντρώσου.
Δε χωράνε άλλες γάτες σπίτι. Δε χωράνε άλλες γάτες σπίτι. Δε χωράνε άλλες γά.. lipothymia
f.m123
f.m123
Catastro(f)ika Catλογού
Catastro(f)ika Catλογού

Θηλυκό
Κατσίκα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood : 3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...  - Σελίδα 4 M_coffee

Δημοσίευση από marina289 Τετ Νοε 07, 2012 10:22 am

Τα βλέπω και τα ξαναβλέπω...
Μου αρέσει πάρα πολύ η ιδιαίτερη μουρίτσα του Μόργκαν!
Πολύ όμορφο αντράκι! eros

marina289

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από marina289 Τετ Νοε 07, 2012 10:30 am

3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...  - Σελίδα 4 DSC_3127
3 μωρά νιαουριστά ψάχνουν...  - Σελίδα 4 DSC_3086

marina289

Θηλυκό
Δράκος