τσίβα
+2
Дanae
σστρουμφίτα!
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
τσίβα
Καλησπέρα σε όλους!!!
Ηθελα να ρωτήσω εαν ξέρετε τι πρεπει να κάνω για να φυγει 1 τσίβα που δημιουργήθηκε στην μακρυτριχη μου γάτα. Την χτένιζα όπως όλες τις άλλες, και τελευταία παει και κάθεται συνεχεια σε μια γλαστρα στο μπαλκονι που εχει υγρασία και έχει κάνει 1τσίβα και δεν μπορώ να τις ξεμπλέξω με τίποτα, όσο κ αν την χτενίζω. Μήπως πρέπει να την πάω για κουρεμα;
Ηθελα να ρωτήσω εαν ξέρετε τι πρεπει να κάνω για να φυγει 1 τσίβα που δημιουργήθηκε στην μακρυτριχη μου γάτα. Την χτένιζα όπως όλες τις άλλες, και τελευταία παει και κάθεται συνεχεια σε μια γλαστρα στο μπαλκονι που εχει υγρασία και έχει κάνει 1τσίβα και δεν μπορώ να τις ξεμπλέξω με τίποτα, όσο κ αν την χτενίζω. Μήπως πρέπει να την πάω για κουρεμα;
σστρουμφίτα!- Kitten
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 8
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατ~άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/02/2012
Mood :
Απ: τσίβα
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Όχι κούρεμα δηλαδή, αλλά να της κόψεις μόνη σου την τούφα που μπλέχτηκε...αλλά έχω κοντότριχο γατούλη, οπότε δεν ξέρω σίγουρα τι κάνουν σ' αυτές τις περιπτώσεις...
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood :
θα πιάσεις την τσίβα απο την βάση και θα επιμένεις με την χτένα..λογικά θα φύγει..
τι χτένα έχεις??
αλλιώς πάρε το ψαλιδάκι και κόψτην προσεκτικά...
δεν χρειάζεται να κουρέψεις ολοκληρη την γατούλα!
τι χτένα έχεις??
αλλιώς πάρε το ψαλιδάκι και κόψτην προσεκτικά...
δεν χρειάζεται να κουρέψεις ολοκληρη την γατούλα!
tia- Gatus Xenitemenus
-
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
Συνηθως τις βγαζουν μονα τους αλλα μπορεις να την κοψεις.
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
Αν δεν ξεμπερδεύεται εύκολα, δεν υπάρχει λόγος να το πονάς με τη χτένα. Κόψε τοπικά την μπερδεμένη τούφα και θα μακρύνει γρήγορα εκ νέου. Τα μακρύτριχα θέλουν καθημερινό χτένισμα γι'αυτό το λόγο... Επίσης υπάρχουν ειδικά σαμπουάν και κοντίσιονερ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ που μαλακώνουν πολύ το τρίχωμα και το χτενίζεις εύκολα μετά το μπάνιο. Θεωρώ πως η καλύτερη μάρκα είναι η Sergeant's, αν και εγώ που έχω κοντότριχη, χρησιμοποιώ ένα άλλο απλό σαμπουάν.
http://www.pet4u.gr/Product/2320/fsf_cat_shampoo_645ml
http://www.pet4u.gr/Product/2320/fsf_cat_shampoo_645ml
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
ΟΧΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!!!
Αν την τραβήξει μόνη της η γάτα μπορεί να κάνει πληγή!! Είναι από τους βασικούς λόγους που χτενίζουμε τα μακρύτριχα συστηματικά!
Κοψτην προσεκτικά με ψαλιδάκι, το ψαλιδάκι να είναι στρογγυλό στην άκρη για να μην την τραυματίσεις και πρόσεξε μην της κόψεις το δέρμα. Κι εγώ έχω κόψει τουφίτσα στη Σταχτού κάτω από το χεράκι, στη μασχάλι, γιατί δε με άφηνε να τη χτενίσω εκεί και μπερδεύτηκε
Την έκοψα κάπου από τη μέση και έπειτα κατάφερα να ξεμπερδέψω το υπόλοιπο.
Δε χρειάζεται να κουρευτεί ολόκληρη για έναν κόμπο
Αν την τραβήξει μόνη της η γάτα μπορεί να κάνει πληγή!! Είναι από τους βασικούς λόγους που χτενίζουμε τα μακρύτριχα συστηματικά!
Κοψτην προσεκτικά με ψαλιδάκι, το ψαλιδάκι να είναι στρογγυλό στην άκρη για να μην την τραυματίσεις και πρόσεξε μην της κόψεις το δέρμα. Κι εγώ έχω κόψει τουφίτσα στη Σταχτού κάτω από το χεράκι, στη μασχάλι, γιατί δε με άφηνε να τη χτενίσω εκεί και μπερδεύτηκε
Την έκοψα κάπου από τη μέση και έπειτα κατάφερα να ξεμπερδέψω το υπόλοιπο.
Δε χρειάζεται να κουρευτεί ολόκληρη για έναν κόμπο
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Ο Μαικ συνηθως τα μικρα τα βγαζει μονος του αλλα δεν κανει πληγες.Τις μεγαλες τις κοβω εγω ομως.
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Mood :
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!!
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση!!!
Τελικά της την κούρεψα απτην ρίζα, αλλά φαίνεται ενά μικρό κενό αλλά δεν πειράζει,θα μεγαλώσει.. Εχω 5κοντότριχες και δύο μακρύτριχες γάτες και η άλλη δεν είχε παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα. Η 2η που έβγαλε την τζίβα είναι σαν αρκουδάκι απτην τρίχα, είναι μακρύτριχο αλλά και πολύ φουντωτό. πρέπει να της πάρω ειδική χτένα για πολύ φουντωτο τρίχωμα. στα πέτ σοπ που έχω πάει δεν έχουν ποικιλία σε χτένες. Εσεις ποια θα προτείναται ως την καταλληλότερη;
Τελικά της την κούρεψα απτην ρίζα, αλλά φαίνεται ενά μικρό κενό αλλά δεν πειράζει,θα μεγαλώσει.. Εχω 5κοντότριχες και δύο μακρύτριχες γάτες και η άλλη δεν είχε παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα. Η 2η που έβγαλε την τζίβα είναι σαν αρκουδάκι απτην τρίχα, είναι μακρύτριχο αλλά και πολύ φουντωτό. πρέπει να της πάρω ειδική χτένα για πολύ φουντωτο τρίχωμα. στα πέτ σοπ που έχω πάει δεν έχουν ποικιλία σε χτένες. Εσεις ποια θα προτείναται ως την καταλληλότερη;
σστρουμφίτα!- Kitten
-
Mood :
σστρουμφίτα! έγραψε:Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!!
Αν έχεις να διαθέσεις τα χρήματα, αυτή:
http://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=3313
-
Mood :
Έλα μου ντε! Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ! Τώρα έχω μια χτενούλα σαν αυτή:
http://www.google.gr/imgres?num=10&hl=el&biw=1280&bih=685&tbm=isch&tbnid=NOvvLR_SniFbNM:&imgrefurl=http://www.petexperts.gr/product_detail.jsp%3Bjsessionid%3DE3DECF90854AF86788BB66CD474C6315%3FprdId%3Dm399%26extLang%3D&docid=SeSB3Qv5_oA8QM&imgurl=http://www.petexperts.gr/prd_images/16DALRH63.jpg&w=600&h=399&ei=5qIrUKCnFKmr0QWJ84GoDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=756&vpy=94&dur=721&hovh=183&hovw=275&tx=120&ty=98&sig=117244729740694422491&page=2&tbnh=125&tbnw=188&start=18&ndsp=22&ved=1t:429,r:3,s:18,i:138
σε μικρή όμως, όχι τόσο μεγάλη, αλλά δε με πολυβολεύει πια με την υπερβολική τρίχα της μακρύτριχης μου. Και επίσης έχω αυτή:
http://www.google.gr/imgres?num=10&hl=el&biw=1280&bih=685&tbm=isch&tbnid=FX9TulA7Mywk0M:&imgrefurl=http://www.petmania.gr/index.php%3Fdispatch%3Dcategories.view%26category_id%3D34&docid=zXytwIn04nIKOM&imgurl=http://www.petmania.gr/images/detailed/boyrtses-gia-skilous.jpg&w=600&h=450&ei=5qIrUKCnFKmr0QWJ84GoDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=988&vpy=179&dur=368&hovh=145&hovw=238&tx=116&ty=66&sig=117244729740694422491&page=2&tbnh=141&tbnw=236&start=18&ndsp=22&ved=1t:429,r:4,s:18,i:141
που με έχει βολέψει περισσότερο, αλλά και πάλι νιώθω ότι θα μπορούσα και καλύτερα. Η χτένα η πρώτη κάνει το τρίχωμα σούπερ απαλό, βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος αλλά θέλει να χτενίζεις με τις ώρες γιατί είναι μικρούλα. Η δεύτερη είναι πιο γρήγορη και αποτελεσματική, αλλά δεν κάνει τόσο καλή δουλειά. Η ιδανική βούρτσα δε ξέρω ποια είναι! Αν τη βρεις πες τη μου και σε μένα!
http://www.google.gr/imgres?num=10&hl=el&biw=1280&bih=685&tbm=isch&tbnid=NOvvLR_SniFbNM:&imgrefurl=http://www.petexperts.gr/product_detail.jsp%3Bjsessionid%3DE3DECF90854AF86788BB66CD474C6315%3FprdId%3Dm399%26extLang%3D&docid=SeSB3Qv5_oA8QM&imgurl=http://www.petexperts.gr/prd_images/16DALRH63.jpg&w=600&h=399&ei=5qIrUKCnFKmr0QWJ84GoDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=756&vpy=94&dur=721&hovh=183&hovw=275&tx=120&ty=98&sig=117244729740694422491&page=2&tbnh=125&tbnw=188&start=18&ndsp=22&ved=1t:429,r:3,s:18,i:138
σε μικρή όμως, όχι τόσο μεγάλη, αλλά δε με πολυβολεύει πια με την υπερβολική τρίχα της μακρύτριχης μου. Και επίσης έχω αυτή:
http://www.google.gr/imgres?num=10&hl=el&biw=1280&bih=685&tbm=isch&tbnid=FX9TulA7Mywk0M:&imgrefurl=http://www.petmania.gr/index.php%3Fdispatch%3Dcategories.view%26category_id%3D34&docid=zXytwIn04nIKOM&imgurl=http://www.petmania.gr/images/detailed/boyrtses-gia-skilous.jpg&w=600&h=450&ei=5qIrUKCnFKmr0QWJ84GoDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=988&vpy=179&dur=368&hovh=145&hovw=238&tx=116&ty=66&sig=117244729740694422491&page=2&tbnh=141&tbnw=236&start=18&ndsp=22&ved=1t:429,r:4,s:18,i:141
που με έχει βολέψει περισσότερο, αλλά και πάλι νιώθω ότι θα μπορούσα και καλύτερα. Η χτένα η πρώτη κάνει το τρίχωμα σούπερ απαλό, βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος αλλά θέλει να χτενίζεις με τις ώρες γιατί είναι μικρούλα. Η δεύτερη είναι πιο γρήγορη και αποτελεσματική, αλλά δεν κάνει τόσο καλή δουλειά. Η ιδανική βούρτσα δε ξέρω ποια είναι! Αν τη βρεις πες τη μου και σε μένα!
-
Mood :
το furminator είναι άλλη κατηγορία από μόνο τουdimitroula έγραψε:σστρουμφίτα! έγραψε:Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!!
Αν έχεις να διαθέσεις τα χρήματα, αυτή:
http://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=3313
-
Mood :
Νομίζω στη συγκεκριμένη γατούλα θα ταιριάζει η Furminator...
Πάντως, Σσστρουμφίτα, πολύ καλά έκανες και έκοψες την τουφίτσα γιατί αν την έβγαζε από μόνη της, εκτός του ενδεχομένου να δημιουργούσε πληγή, υπήρχε και η πιθανότητα να μην ξαναφυτρώσει εκεί τρίχωμα για πολύ καιρό. Η δική μου είχε κάνει κάτι πληγές από τις πολλές ενέσεις μετά τη στείρωσή της και σε μία από αυτές που είχε γίνει καύκαλο, το τράβηξε μόνη της και έκτοτε δεν έχουν φυτρώσει ακόμα τρίχες, πάει τρίμηνο από όταν στειρώθηκε. Ελπίζω κάποτε να ξαναφυτρώσουν και να μην είναι μόνιμη αλλοίωση στο δέρμα.
Πάντως, Σσστρουμφίτα, πολύ καλά έκανες και έκοψες την τουφίτσα γιατί αν την έβγαζε από μόνη της, εκτός του ενδεχομένου να δημιουργούσε πληγή, υπήρχε και η πιθανότητα να μην ξαναφυτρώσει εκεί τρίχωμα για πολύ καιρό. Η δική μου είχε κάνει κάτι πληγές από τις πολλές ενέσεις μετά τη στείρωσή της και σε μία από αυτές που είχε γίνει καύκαλο, το τράβηξε μόνη της και έκτοτε δεν έχουν φυτρώσει ακόμα τρίχες, πάει τρίμηνο από όταν στειρώθηκε. Ελπίζω κάποτε να ξαναφυτρώσουν και να μην είναι μόνιμη αλλοίωση στο δέρμα.
-
Mood :
dimitroula έγραψε:Νομίζω στη συγκεκριμένη γατούλα θα ταιριάζει η Furminator...
+10000
Τα γατιά μας δεν πρέπει να βγάζουν μόνα τους κόμπους. Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά στα μακρύτριχα!
-
Mood :
Γειά σας
Σας ευχαριστώ πολύ , Δημητρούλα και Φ.μ123 για τις χρήσιμες συμβουλές σας!!!
Δημητρούλα νομίζω ότι θα βγάλει τρίχες πάλι στο σημείο η γατούλα σου. Ίσως είναι νωρίς ακόμη και σε μισό χρόνο να εχει συνέλθει το δερματάκι της. Είδα και την χτενούλα και φαίνεται πολύ καλή αρκεί να μπορεί να χτενίζεται το τρίχωμα της, γιατί είναι σαν προβατάκι και αρκουδάκι μαζί. Φ.μ 123 είδα τις χτένες και εγώ έχω σαν την δευτερη που είναι διαφορετικη απο την πάνω πλευρά και αλλιώς απο την κάτω. Λέω να πάρω να δοκιμάσω την πρώτη και αν δεν κάνει για την μικρή τότε θα κοιτάξω να της πάρω την πιο ακριβή την φουρμινειτορ.Και θα σας πω τις εντυπώσεις μου!
Σας ευχαριστώ πολύ , Δημητρούλα και Φ.μ123 για τις χρήσιμες συμβουλές σας!!!
Δημητρούλα νομίζω ότι θα βγάλει τρίχες πάλι στο σημείο η γατούλα σου. Ίσως είναι νωρίς ακόμη και σε μισό χρόνο να εχει συνέλθει το δερματάκι της. Είδα και την χτενούλα και φαίνεται πολύ καλή αρκεί να μπορεί να χτενίζεται το τρίχωμα της, γιατί είναι σαν προβατάκι και αρκουδάκι μαζί. Φ.μ 123 είδα τις χτένες και εγώ έχω σαν την δευτερη που είναι διαφορετικη απο την πάνω πλευρά και αλλιώς απο την κάτω. Λέω να πάρω να δοκιμάσω την πρώτη και αν δεν κάνει για την μικρή τότε θα κοιτάξω να της πάρω την πιο ακριβή την φουρμινειτορ.Και θα σας πω τις εντυπώσεις μου!
σστρουμφίτα!- Kitten
-
Mood :
Αυτή που λέει η Δήμητρα, η φούρμινέιτορ, είναι ακριβώσ σχεδιασμένη για μακρύτριχεσ γάτεσ και βγάζει ΠΟΛΛΗ τρίχα. Μερικοί παρατήρησαν ωστόσο ότι αν τη χρησιμοποιείσ συνέχεια κάνει 'μπαλώματα' σε διάφορα σημεία.
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Αυτή που λέει η Δήμητρα, η φούρμινέιτορ, είναι ακριβώσ σχεδιασμένη για μακρύτριχεσ γάτεσ και βγάζει ΠΟΛΛΗ τρίχα. Μερικοί παρατήρησαν ωστόσο ότι αν τη χρησιμοποιείσ συνέχεια κάνει 'μπαλώματα' σε διάφορα σημεία.
Ναι, δεν κάνει για πάνω από μια φορά την εβδομάδα, ούτε για πάνω από 10 λεπτά χτένισμα. Εγώ που τα τηρώ αυτά, παρότι κοντότριχη (και πιο επιρρεπής στα "καραφλιάσματα"), δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα.
-
Mood :
Σας ευχαριστώ για τις χρήσιμες συμβουλές σας!
θα πάρω την χτένα που δείχνει η Φ.μ123 στην φώτο1 και αργότερα παίρνω και την φουρμινέιτορ για να της μειώνει τον όγκο όταν φουντώνει πολύ.
θα πάρω την χτένα που δείχνει η Φ.μ123 στην φώτο1 και αργότερα παίρνω και την φουρμινέιτορ για να της μειώνει τον όγκο όταν φουντώνει πολύ.
σστρουμφίτα!- Kitten
-
Mood :
(και φτιάξε κανένα ζακετάκι με τις τρίχες μετά )
-
Mood :
Εμεις εχουμς μπολικες χτενες,εχουμε μικρη και πυκνη για ανα αφαιρει τους ψυλλους(οταν βαζεις σπρευ η αμπουλα και πεθαινουν μην ειναι πανω στο τριψωμα)να αυτην http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=137002228&LastAdd=137002228&t=%D7%D4%C5%CD%C1%CA%C9%20%C3%C9%C1%20%D4%C7%CD%20%C1%D6%C1%C9%D1%C5%D3%C7%20%D8%D5%CB%CB%D9%CD%20%CC%C5%20%C4%C9%D0%CB%C7%20%CF%D8%C7%209%C5%CA,πλαστικη με σιδερακια σαν αυτη αλλα οχι αυτοκαθαριζομενηhttp://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=137001132&LastAdd=137001132&t=%C5%CE%CF%D0%CB%C9%D3%CC%CF%D3%20%C2%CF%D5%D1%D4%D3%C1%20%C1%D5%D4%CF%CA%C1%C8%C1%D1%C9%C6%CF%CC%C5%CD%C7%20%CC%C5%C3%C1%CB%C7
Και μια τετοια http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=137001573&LastAdd=137001573&t=%C2%CF%D5%D1%D4%D3%C1%20%D3%D4%D1%CF%C3%C3%D5%CB%C7%20%CE%D5%CB%CF%2017.5X6.5CM
Πρωτα κανω αυτην με τα σιδερακια και μετα την διπλης οψης.
Και μια τετοια http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=137001573&LastAdd=137001573&t=%C2%CF%D5%D1%D4%D3%C1%20%D3%D4%D1%CF%C3%C3%D5%CB%C7%20%CE%D5%CB%CF%2017.5X6.5CM
Πρωτα κανω αυτην με τα σιδερακια και μετα την διπλης οψης.
-
Mood :
dimitroula έγραψε:
(και φτιάξε κανένα ζακετάκι με τις τρίχες μετά )
Καλόοοοοοο!!!!!!
την χτενίζω και δεν έχει τελειωμό η τρίχα που βγαίνει..
σστρουμφίτα!- Kitten
-
Mood :
Τέλειο αυτό το χτενάκι για την αφαίρεση ψύλλων!!!
Alexandrakicat
Alexandrakicat
σστρουμφίτα!- Kitten
-
Mood :
Είναι πολύ βολικό! Αυτό έχω κι εγώ ουσιαστικά, απλά μονής όψης!σστρουμφίτα! έγραψε:Τέλειο αυτό το χτενάκι για την αφαίρεση ψύλλων!!!
Alexandrakicat
-
Mood :
Τέλεια, θα το δοκιμάσω, αφου είναι τόσο καλό!
σστρουμφίτα!- Kitten
-
Mood :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios