gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!)

+17
AmaranthN
ntina676
f.m123
niky
marea
otz
MONDRIAN
Ηρακλένια
houlieta
moukelis
ChocolateCat
Дanae
Δ²
KittyCat<3
Πούπσυ
alexandrakicat
axf
21 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 Empty Απ: ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!)

Δημοσίευση από alexandrakicat Σαβ Σεπ 01, 2012 11:17 pm

Ιππασιαααααα... Veryhappy Veryhappy Veryhappy
alexandrakicat
alexandrakicat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood : ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 M_love

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000631149520

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Ηρακλένια Κυρ Σεπ 02, 2012 12:38 am

houlieta έγραψε:....διαβάζοντας όσα έγραψες δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να πάρεις γατακι στο παιδάκι σου, όχι ακόμη... Υποψιάζεσαι ήδη ότι θα το βασανίσει, αν το αγαπήσουν τα άλλα δυο σου παιδιά..
Φυσικά και θα το αγαπήσουν και τα άλλα δυο σου παιδιά και δεν αξίζει σε ένα πλάσμα να βασανιστεί για αυτόν τον λόγο!...
Η παιδοψυχολόγος θα έπρεπε να λάβει υπόψιν της ότι και το γατάκι έχει ψυχή, αν δεν μπορεί να σεβαστεί ένα άλλο πλάσμα αμφιβάλλω και για την ποιότητα της δουλειάς της... tafos
Θα ήταν καλύτερα πιστεύω να βρεις εναλλακτική ενασχόληση για τον μικρό, αν αγαπάει τα ζώα να τον φέρεις κοντά τους αλλά κάτω από την επίβλεψή σου γιατι θα πρέπει να μάθει και να τα υπολογίζει, να νιώθει ότι και αυτά πονάνε..
Εχεις σκεφτεί την θεραπευτική ιππασία;
συμφωνώ απόλυτα σε όλα. από την αρχή του θέματος, όταν διάβασα ότι ο ψυχολόγος συμβούλεψε να πάρετε στο παιδί ένα γατάκι, κάτι μέσα μου κλώτσησε. Είναι γεγονός ότι ένα ζωάκι μπορεί να βοηθήσει και να δώσει πάρα πολλά στον άνθρωπο, όμως δεν αποδέχομαι (εγώ προσωπικά) να παίρνουμε ένα ζώο για "θεραπευτικούς" σκοπούς. Πρώτα το παίρνουμε γιατί νιώθουμε την ανάγκη να το φροντίσουμε, να του δώσουμε ένα σπίτι, μια ασφαλή ζωή, και ύστερα εκείνο θα μας ανταμοίψει με τον τρόπο του. Όχι το αντίθετο, να περιμένουμε να νιώσουμε καλύτερα μέσω του ζώου. Στα παιδιά βέβαια οι ψυχολογοι κάνουν άλλου ειδους δουλειά, σε σχέση με τους ενήλικες, αλλά και πάλι...η τάση για βασανισμό του ζώου (δεν έχει σημασία για ποιό λόγο ή αφορμή) είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό και πρέπει να λειφθεί εξίσου σοβαρά υπόψη και να "δουλευτεί" πολύ!!

υγ. έχε υπόψη ότι η γάτα δεν είναι σκύλος να κάθεται να τις τρώει και να κοιτάει παρόλα αυτά το αφεντικό του μές τα μάτια με λατρεία. Η γάτα και νύχια θα βγάλει και θα δαγκώσει και θα αγριέψει και θα εκδικηθεί, δεν της σπας εύκολα τη μαγκιά...
Ηρακλένια
Ηρακλένια
Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

Θηλυκό
Άλογο
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood : ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 66231010

Δημοσίευση από Дanae Κυρ Σεπ 02, 2012 12:56 am

Δ² έγραψε:
axf έγραψε: Ειδικά αν το παίζουν οι άλλοι 2 μικροί μου θα το βασανίζει. Αυτό που λέω είναι 1000% σίγουρο.

Συγγνώμη, εννοείτε κυριολεκτικά πως το παιδί θα βασανίζει τη γάτα ή εγώ δεν κατάλαβα καλά; Shocked Shocked

Εγώ σκέφτηκα ότι είναι τρόπος του λέγειν... Αν δεν είναι, και υπάρχουν έστω υποψίες ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, καλύτερα να μην πάρετε γατούλα, δεν φταίει σε τίποτα Suspect
Дanae
Дanae
Γαταποκρίτρια
Γαταποκρίτρια

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood : ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 M_violi

Δημοσίευση από axf Κυρ Σεπ 02, 2012 1:18 pm

Αν είναι δυνατόν!!!!!! Μιλάμε μεταφορικά βρε παιδιά. 5 χρονών παιδάκι είναι δεν είναι και ταλιμπάν. Εννοώ ότι μπορεί κάποια στιγμή να πάει να χαϊδευτεί και να την αγνοήσει, να κάνει ζήλιες στα μικρά και τέτοια. Δεν θα της βάλει φωτιά πιστέψε με...
Δηλ. δεν θα είχε νόημα να του πάρω γατάκι αν στην τελική δεν το ήθελε.
Επίσης δεν είναι δυνατόν να λέτε ότι ο παιδοψυχολόγος είναι για πέταμα. Δεν ξέρετε τί έχει το παιδί μου και αν αυτός ο άνθρωπος το έχει βοηθήσει ή όχι.
Κι αν αυτό με το γατάκι λειτουργεί αντίστροφα δεν με πειράζει προσωπικά αρκεί να είναι το παιδί μου ευτυχισμένο.
Κι αν μιλάμε για ζωοφιλία σας ενημερώνω ότι είμαστε χορτοφάγοι εκτός από τα δίδυμα. Σε λίγο καιρό κι αυτά θα είναι. Αν νομίζετε ότι είστε ζωόφιλοι επειδή έχετε γάτα και τρώτε μια χαρά το μπιφτέκι και την μπριζόλα σας δείτε ντοκυμαντέρ όπως αυτό https://www.youtube.com/watch?v=GjNZQC_4vBc και μετά ελάτε να μιλήσουμε πάλι.
Είχαμε κατοικίδιο όχι γάτα και το λατρεύαμε. Το βράδυ σηκωνόμουν να δω αν τα παιδιά μου είναι καλά και το ζωάκι μας επίσης γιατί το είχα συνέχεια έγνοια.
Στην ερώτησή μου τις γάτες του εκτροφείου τί τις κάνουν δεν απαντήσατε. Μήπως κι αυτές πάνε για πέταμα; Μήπως αν την πάρω εγώ ή εσύ θα γλυτώσουμε να γεννηθούν 100αδες αδέσποτα;
Τέλος να πω πώς ναι θεωρώ αδιανόητο να δώσω για ένα γατάκι 400 και 500 ευρώ ότι και καλά αυτά είναι τα έξοδα της γέννας του.
Εγώ γέννησα τα δίδυμά μου σε δημόσιο νοσοκομείο και πλήρωσα 230ευρώ.
Αν συγκρίνεται τώρα την ανθρώπινη γέννα με της γάτας τότε μάλλον δεν είμαι φιλόζωη και καλύτερα να μην πάρουμε τίποτα. Κι ας στεναχωριέται το παιδί που βλέπει γάτα και μαραζώνει.
Δεν πειράζει, να είστε καλά.
axf
axf
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Τίγρης
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2012

Δημοσίευση από ChocolateCat Κυρ Σεπ 02, 2012 1:31 pm

Tί τiς κάνουν:Τις κρατάνε ωσπου να τα πουλήσουν.Αν φτάσουν γύρω στα 1-2 έτους και δεν τα έχουν πουλήσει η τα χαρίζουν σε κολλητούς τους φίλους ή συγγενείς ή τα πουλάνε σε χαμηλότερη τιμή.
Δεδομένου οτι ένα σοβαρό εκτροφείο κάνει μια-δυο γέννες το χρόνο και έχει πελάτες απο παντού,δεν μένουν και πολλά.Τα πουλάνε όλα.
Γιατί το παιδί βλέπει γάτα και μαραζώνει;Πάρτε ενα πολύ όμορφο αδέσποτο.
Δείτε εδώ http://www.filoizoon.gr/new/filoizoon.asp
Θέλετε ντε και καλά ράτσας και τζάμπα;Αν είναι δυνατόν

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ChocolateCat στις Κυρ Σεπ 02, 2012 1:36 pm, 1 φορά
ChocolateCat
ChocolateCat
Prime Cat
Prime Cat

Άντρας
Βουβάλι
Τόπος : Παλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 τη Νάταλιιιιιιιιιιιιιιιιι και την μικρή Άριαααααα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιρινή γατοβροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τώρα πια κανένα.Είμαι υπερπλήρης
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/03/2012
Mood : ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 M_summer

Δημοσίευση από Дanae Κυρ Σεπ 02, 2012 1:32 pm

Καλέ μην εκνευρίζεσαι :-)
Είμαι σίγουρη ότι τα κορίτσια έχουν πρόθεση να βοηθήσουν, αλλά όταν δεν έχεις τον άλλον μπροστά σου & δεν τον γνωρίζεις, παρά μόνο βλέπεις κείμενο σε μια οθόνη, βγάζεις δικά σου συμπεράσματα. Αυτό το παθαίνουμε όλοι.
Επιπλέον, δεν νομίζω ότι κανείς από εμάς μπορεί & είναι σωστό να κρίνει αν είστε φιλόζωη οικογένεια ή αν η ψυχολόγος σας είναι καλή, γιατί δεν γνωρίζουμε ούτε εσάς, ούτε εκείνη για να βγάζουμε τυχαία συμπεράσματα από μερικά μηνύματα σε ένα forum.

Όσον αφορά τώρα για γατάκια εκτροφείου, όποιος από εμάς δεν έχει τα χρήματα, απλώς δεν παίρνει. Και δεν τρέχει και κάτι, υπάρχουν τόσα άλλα, αν δεν έχει κάποιος τη δυνατότητα. Το αν τα έξοδα αγοράς γάτας ράτσας είναι ή δεν είναι πολλά το ξέρουν οι ίδιοι οι εκτροφείς και μόνο. Είχα κι εγώ απορίες πάνω στο θέμα, αλλά ψάχνοντας είδα ότι όντως τα έξοδα είναι αστρονομικά & πρέπει να βγάλουν κάτι και οι ίδιοι. Μιλάμε για έξοδα για ανατροφή 2 γονέων & των μωρών τους φαντάζομαι. Όχι μόνο για τη γέννα. Έχουν και έξοδα για άμμους, τροφές, κτηνίατρο, κλπ +μετά τη γέννα & τα εμβόλια, τη διατροφή κλπ. των μωρών ως τον απογαλακτισμό τους. Δεν πετάνε όσα δεν τα παίρνει κανείς, αλλά τα κρατάνε, γι' αυτό άλλωστε 1) μιλάμε για εκτροφείο & 2)δεν υπάρχουν πολλά αδέσποτα ράτσας στο δρόμο. Και όσα υπάρχουν είναι από ανθρώπους ανάμεσά μας.

Αυτά. Και σου ξαναλέω, μη θυμώνεις, δεν σε γνωρίζουμε & φαντάσου πόσα έχει δει ή ακούσει η καθεμία εδώ μέσα για κακοποίηση ζώων, γι' αυτό και οι αντιδράσεις :-)
Дanae
Дanae
Γαταποκρίτρια
Γαταποκρίτρια

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από alexandrakicat Κυρ Σεπ 02, 2012 1:32 pm

οχι μην το περνεις στραβα,απλα οταν λες βασανιζει εμας το μυαλο μας παει αλλου γιατι δεν ειναι βασανισμα να μην το χαιδευει.500? δεν ειναι πολλα για γατα απο εκτροφειο,σκεψου οτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν τουλαχιστον 15 γατες και τους παρεχουν φροντιδα 5 αστερων.Οταν εσενα σου δινουν ενα γατακι με pedigree,εμβολιασμενο,αποπαρασιτωμενο ειναι πολλα εξοδα που εχουν κανει αυτοι οι ανθρωποι,τα γατια που δεν πουλανε συνηθως τα κρατανε η τα στελνουν σε αλλους εκτροφεις στο εξωτερικο.Δοκιμασε να δειξει στον γιο σου αλλες φωτογραφιες απο αλλα γατακι οχι ρατσας και εξηγησε του τι εχουν τραβηξει και εκεινα.
alexandrakicat
alexandrakicat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!

Δημοσίευση από houlieta Κυρ Σεπ 02, 2012 1:33 pm

Φίλη μου, έγραψες ότι θα το βασανίσει 1000%, δεν μπορώ να ξέρω αν το εννοείς κυριολεκτικά ή όχι και μπορεί το παιδάκι σου να μην είναι ταλιμπάν όπως λες, αλλά υπάρχουν πολλά παιδάκια που είναι και στο λέω με σιγουριά γιατί είμαι κοντα σε αυτά τα πράγματα...
Για αυτό και είπα ότι αν υπάρχει τετοια πιθανότητα και την γνωρίζει ο γιατρός που παρακολουθεί το παιδί, τότε κάτι δεν πάει καλά!...
Εφόσον μιλάς μεταφορικά τότε ναι, ούτε εγω θεωρώ κακό να υιοθετήσετε μια γατούλα!...

Τωρα για την εκτροφή...
Όταν αγοράζουμε ενα ζώο από εκτροφέα, δεν πληρώνουμε το ζώο, το ζώο είναι ένα πλάσμα που έτσι και αλλιώς δεν έχει χρηματική αξία. Μπορεί να είναι από κάτι ευτελές (για κάποιον που τα σκοτωνει με φόλες ας πούμε) έως κάτι ανεκτίμητο (για κάποιον που το μεγαλώνει και το αγαπάει σαν παιδί)..
Αυτό που πληρώνεις είναι ο κόπος, η προσπάθεια, τα έξοδα, οι αγωνίες, τα ξενύχτια κτλ κτλ του ανθρώπου που εκτρέφει για να μπορέσεις εσύ να αποκτήσεις ένα πλάσμα...
Μιλάμε για συνεχείς παρακολουθήσεις από γιατρούς, για ζώα που οι ίδιοι έχουν αγοράσει πιο ακριβά από εσένα (δλδ ο εκτροφέας που σου ζήτησε 500 δεν έχει αγοράσει τόσο τις γατες του αλλά περισσότερο γιατί είναι γατες που θα αναπαραχθούν), για τροφές, άμμους, αποπαρασιτώσεις, εμβόλια x όσες γατες έχουν...
Μιλάμε για μηνιαία κόστη που ξεπερνούν τα 500 ευρω κατ'ελάχιστο!
Και αυτες οι γατες δεν αναπαράγονται ασύστολα, αφού δεν επιτρέπεται να αναπαράγονται παραπάνω από μία φορά τον χρόνο!

Πολλά πολλά ακόμη που αν μελετησεις θα ανακαλύψεις και μόνη σου... Smile
Και για να σου απαντήσω..
Οχι, δεν "περισσεύουν" γατες από τα εκτροφεία ώστε να μην ξέρουν τι θα τις κάνουν γιατι όπως σου είπα, κάθε θηλυκιά γατούλα γεννάει μία φορά τον χρόνο!...
Στις περισσότερες περιπτώσεις (διάσημων φυλών ειδικά) οι υποψήφιοι γονείς είναι περισσότερο από τα γατακια που είναι διαθέσιμα!...

Για αυτό και είναι "ακριβα"..
Γιατι οι γατες αντιμετωπίζονται με σεβασμό από τους εκτροφείς τους, όχι σαν αναπαραγωγικές μηχανές που ξεπετάνε 20 γατάκια τον χρόνο..

Αυτα όλα ισχύουν για τους ευσυνείδητους εκτροφείς φυσικά και για αυτό σε παραπέμψαμε εκεί για ρατσάτο γατάκι!...

Εύχομαι να βρείτε αυτο που ψάχνετε! Smile
houlieta
houlieta
Εφτάψυχος-η M^o-o^derator

Θηλυκό
Μαϊμου
Τόπος : Crazy Waters
Αριθμός γατουνίων : 3 (Ο.ο)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : ...and I whispered to the horse: Trust no man in whose eyes you don't see yourself reflected as an equal...
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/03/2012
Mood : ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 M_skat10

http://www.dpgr.gr/usergalleries/index.php?cat=15102

Δημοσίευση από Ηρακλένια Κυρ Σεπ 02, 2012 1:39 pm

axf έγραψε: Ειδικά αν το παίζουν οι άλλοι 2 μικροί μου θα το βασανίζει. Αυτό που λέω είναι 1000% σίγουρο.

γιατί παρεξηγείσαι; σου θυμίζω τι έγραψες παραπάνω! μπορούσες να το είχες εξηγήσει λίγο καλύτερα και δε θα είχε συμβεί τίποτα! από την πλευρά μου λυπάμαι αν κατάλαβα λάθος.
επίσης, το να είστε χορτοφάγοι είναι επιλογή σας, ο άνθρωπος όμως είναι παμφάγο και χρειάζεται και χορτάρια και κρέας, όπως η γάτα και ο σκύλος είναι σαρκοφάγα και χρειάζονται κρέας. οπότε τι σχέση έχουν οι φυσιολογικές ανάγκες ενός οργανισμού με τη ζωοφιλία;

edit : έχω συγγενή που χώρισε και πήρε στο παιδί του γατάκι για να βοηθήσει την ψυχολογία του. Το παιδί τότε ήταν 12, έβγαλε στη γάτα όλο του το μίσος για το χωρισμό των γονιών του και ήταν φρικαλέο πραγματικά, ειλικρινά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέριες γιατί ντρέπομαι για λογαριασμό του. Συνόδευσα εγώ η ίδια τον άνθρωπο σε φιλοζωική για να το δώσει γιατί κανείς δεν το έπαιρνε, είχε αναπτύξει τόσο επιθετικό χαρακτήρα λόγω των βασανισμών που ήταν αδύνατο να ιυοθετηθεί.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ηρακλής grr στις Κυρ Σεπ 02, 2012 1:47 pm, 1 φορά
Ηρακλένια
Ηρακλένια

Θηλυκό
Άλογο
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...

Δημοσίευση από axf Κυρ Σεπ 02, 2012 1:44 pm

Για να εξηγήσω και να τελειώνω.
Δεν ζήτησα να μου χαρίσουν γατάκι ράτσας. Το έγραψα πιο πάνω με μόσιον δίπλα για πλάκα. Επλίζω να το καταλάβατε. Μέχρι 200ευρώ θα έδινα παραπάνω απλά δεν μπορώ δεν είναι ότι δεν θέλω.
Οι ερωτήσεις που κάνω για τα εκτροφεία είναι εντελώς εκυκλοπαιδικές. Δεν κατηγορώ κανέναν. Αν και τα κόστη που αναφέρατε με τρόμαξαν. 500ευρώ δηλ. θέλω με το καλημέρα σας για το γατάκι. Ενημερώστε με αν θέλετε μην πέσω και από τα σύννεφα.
Ευχαριστώ όσους μου απαντάτε καλοπροαίρετα. Και το 1000% είπα ότι είμαι σίγουρη όχι ότι 1000% βασανιστήρια
axf
axf
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Τίγρης

Δημοσίευση από axf Κυρ Σεπ 02, 2012 1:46 pm

Ο άνθρωπος επειδή είναι παμφάγο ον μπορεί μια χαρά να ζήσει και με όσπρια, δημητρικά, λαχανικά κτλ.
Αν έχεις χρόνο δες ντοκυμαντέρ να δεις πώς εκτρέφονται, πώς ζουν και πώς θανατώνονται τα ζώα που τρώμε και θα καταλάβεις.
προσωπικά δεν μπορώ να φάω βασανισμένο πλάσμα. Στο χωριό που σφάζουν αρνί που ζει στο βουνό σε κοπάδι δίνω στα παιδιά. Αλλά βασανισμένο πλάσμα ΟΧΙ
axf
axf
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Τίγρης

Δημοσίευση από MONDRIAN Κυρ Σεπ 02, 2012 1:48 pm

axf έγραψε:Αν είναι δυνατόν!!!!!! Μιλάμε μεταφορικά βρε παιδιά. 5 χρονών παιδάκι είναι δεν είναι και ταλιμπάν. Εννοώ ότι μπορεί κάποια στιγμή να πάει να χαϊδευτεί και να την αγνοήσει, να κάνει ζήλιες στα μικρά και τέτοια. Δεν θα της βάλει φωτιά πιστέψε με...
Δηλ. δεν θα είχε νόημα να του πάρω γατάκι αν στην τελική δεν το ήθελε.
Επίσης δεν είναι δυνατόν να λέτε ότι ο παιδοψυχολόγος είναι για πέταμα. Δεν ξέρετε τί έχει το παιδί μου και αν αυτός ο άνθρωπος το έχει βοηθήσει ή όχι.
Κι αν αυτό με το γατάκι λειτουργεί αντίστροφα δεν με πειράζει προσωπικά αρκεί να είναι το παιδί μου ευτυχισμένο.
Κι αν μιλάμε για ζωοφιλία σας ενημερώνω ότι είμαστε χορτοφάγοι εκτός από τα δίδυμα. Σε λίγο καιρό κι αυτά θα είναι. Αν νομίζετε ότι είστε ζωόφιλοι επειδή έχετε γάτα και τρώτε μια χαρά το μπιφτέκι και την μπριζόλα σας δείτε ντοκυμαντέρ όπως αυτό https://www.youtube.com/watch?v=GjNZQC_4vBc και μετά ελάτε να μιλήσουμε πάλι.
Είχαμε κατοικίδιο όχι γάτα και το λατρεύαμε. Το βράδυ σηκωνόμουν να δω αν τα παιδιά μου είναι καλά και το ζωάκι μας επίσης γιατί το είχα συνέχεια έγνοια.
Στην ερώτησή μου τις γάτες του εκτροφείου τί τις κάνουν δεν απαντήσατε. Μήπως κι αυτές πάνε για πέταμα; Μήπως αν την πάρω εγώ ή εσύ θα γλυτώσουμε να γεννηθούν 100αδες αδέσποτα;
Τέλος να πω πώς ναι θεωρώ αδιανόητο να δώσω για ένα γατάκι 400 και 500 ευρώ ότι και καλά αυτά είναι τα έξοδα της γέννας του.
Εγώ γέννησα τα δίδυμά μου σε δημόσιο νοσοκομείο και πλήρωσα 230ευρώ.
Αν συγκρίνεται τώρα την ανθρώπινη γέννα με της γάτας τότε μάλλον δεν είμαι φιλόζωη και καλύτερα να μην πάρουμε τίποτα. Κι ας στεναχωριέται το παιδί που βλέπει γάτα και μαραζώνει.
Δεν πειράζει, να είστε καλά.
Αγαπητή φίλη
όλοι εδώ στο φόρουμ (οι οποίοι φυσικά δεν γνωρίζουν ούτε εσένα προσωπικά, ούτε το πρόβλημα του μικρούλη σου) προσπαθούν απλά να σου αναδείξουν κάποιες παραμέτρους, που ίσως δεν έχεις σκεφτεί, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις ιδιομορφίες που έχουν οι γάτες και η φροντίδα τους. Πολύ συχνά θα διαβάσεις ότι οι γάτες δεν είναι το πλέον κατάλληλο ζώο για ένα μικρό παιδάκι, αφού δεν θα ξέρει πώς να τη χειριστεί και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ατυχημάτων (και για το παιδί και για τη γάτα) και πρέπει να λάβεις υπόψην σου και τη διάρκεια ζωήσ 12+ χρόνια. Μην παρεξηγείς τα λεγόμενα μας, όλοι θέλουν να σε βοηθήσουν, ώστε να πάρεις τη σωστή απόφαση, απλά ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες.
Αναφορικά τώρα με το θέμα της ράτσας, η αλήθεια είναι ότι τα βρετανικά κοντότρχα κοστίζουν!!!!άσχετα με το αν αυτό είναι λογικό ή όχι κλπ. (δεν έχω γνώμη σε αυτό) είναι μια πραγματικότητα...Νομίζω όμως ότι αν ψάξεις μπορείς να βρεις αδεσποτη γάτα που να μοιάζει πολύ σε αυτό που επιθυμείς-αν δεν μπορείς να διαθέσεις χρήματα για αγορά της συγκεκριμένης ράτσας.
Ό,τι και αν αποφασίσεις σου εύχομαι να είναι το σωστό και για το παιδάκι σου και για το υποψήφιο ζωάκι σου!
MONDRIAN
MONDRIAN
Γατοπαγίτης
Γατοπαγίτης

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Αθήνα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πάντα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : chouzouris k xionis
Motto : Είμαι ο Supercat!!!!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/06/2011
Mood : ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 M_refr

Δημοσίευση από Ηρακλένια Κυρ Σεπ 02, 2012 1:55 pm

axf έγραψε:Ο άνθρωπος επειδή είναι παμφάγο ον μπορεί μια χαρά να ζήσει και με όσπρια, δημητρικά, λαχανικά κτλ.
Αν έχεις χρόνο δες ντοκυμαντέρ να δεις πώς εκτρέφονται, πώς ζουν και πώς θανατώνονται τα ζώα που τρώμε και θα καταλάβεις.
προσωπικά δεν μπορώ να φάω βασανισμένο πλάσμα. Στο χωριό που σφάζουν αρνί που ζει στο βουνό σε κοπάδι δίνω στα παιδιά. Αλλά βασανισμένο πλάσμα ΟΧΙ
κοίτα, αν καταφέρνεις και στέκεσαι στα πόδια σου με λαχανικά και όσπρια καλύτερα για σένα. εγώ πέφτω ανάσκελα γιατί έχω πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή φερριτινη επίσης. το βίντεο που έβαλες δεν μου επιτρέπει να το δω, λόγω περιεχομένου με πνευματικά δικαιώματα (ζω στο εξωτερικό). έχω δει άλλα πάντως, παλιότερα, και μετά έμαθα ότι ήταν υπερβολές και μεμονωμένα περιστατικά.
Ηρακλένια
Ηρακλένια

Θηλυκό
Άλογο

Δημοσίευση από alexandrakicat Κυρ Σεπ 02, 2012 2:01 pm

500? ειναι πολυ φτηνα για ενα γατακι ρατσας οπως σου ειπα παραπανω τιατι στο δινουν με εμβολια,pedigree,διαβατηριο που ολα αυτα αντι να τα πληρωσεις εσυ τα εχουν κανει αυτοι!Οποτε μια η αλλη σου ερχεται!
alexandrakicat
alexandrakicat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από ChocolateCat Κυρ Σεπ 02, 2012 2:11 pm

Και αδέσποτο να πάρεις θα τα δώσεις τα 200 ευρώ που διαθέτεις για τα πρώτα βασικά έξοδα(κτηνίατρο,ονυχοδρόμιο,τροφή,άμμο,αμμολεκάνη,γατοφόρο,βούρτσα για χτένισμα,παιχνίδια,μπωλάκια κτλ)
Οπότε με τα 200 ευρώ που διαθέτεις, το να πάρεις αδέσποτο είναι μονόδρομος
Βέβαια για παιδάκι 5 χρονών θα πρότεινα σκυλάκι,η καλύτερα σκύλαρο να είναι κάποιου μεγέθους ωστε να έχει και το ρόλο του φύλακα του σπιτιού.Αν η γάτα δεν γουστάρει παιχνίδια και την τσατίσει ο μικρός,τον βλέπω να καταλήγει ριγέ,οπότε μετά θα θέλετε πάλι παιδοψυχολόγο+νοσοκομείο για τον μικρό.

ChocolateCat
ChocolateCat
Prime Cat
Prime Cat

Άντρας
Βουβάλι
Τόπος : Παλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 τη Νάταλιιιιιιιιιιιιιιιιι και την μικρή Άριαααααα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιρινή γατοβροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τώρα πια κανένα.Είμαι υπερπλήρης
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/03/2012
Mood : ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 M_summer

Δημοσίευση από houlieta Κυρ Σεπ 02, 2012 2:46 pm

Κατανοώ ότι τα ποσά μπορεί να ακούγονται αστρονομικά, αλλά δυστυχώς δεν είναι...
Θα σου πω απλά κάποια κόστη για να καταλάβεις..
Εγω έχω δυο γατούλες (ημίαιμες, όχι ράτσα και δεν είμαι εκτροφέας φυσικά) και χρειάζομαι μηνιαίως τα εξής:
50? σε ξηρή τροφή καλής ποιότητας
20? σε κονσέρβες
30? σε άμμο υγιεινης
5? σε εμβόλια (60? τον χρόνο γιατι ο γιατρός μας μας κάνει καλές τιμές επειδή έχω και αδέσποτα)
12? σε αμπούλες για παράσιτα
3? σε χάπι για ενδοπαράσιτα (10? ανά τρίμηνο)
10? σε εξετασεις αίματος (120? τον χρόνο)

Σύνολο 130? περίπου τον μήνα, αλλά επειδή κάνω και μερικές ατασταλίες λόγω δυσκολιών έχω ρίξει τα έξοδά μας...
Αυτα φυσικά, εφόσον όλα πηγαίνουν ρολόι και δεν τυχαίνει κάτι "κακό" σε κάποιο...

Ενας εκτροφές έχει πιο πολλά από όλα, γιατι κάνει πιο πολλές εξετάσεις, πιο πολλά εμβόλια (εγω δεν κάνω λύσσας και λευχαιμίας ας πούμε γιατι ζουν μέσα), τοποθετεί τσιπ σε κάθε γατί που γεννιέται, κινεί διαδικασίες για pedigree (δεν είναι δωρεάν), ξοδεύει σε εκθέσεις (σοβαρά ποσά) κτλ...

Και δεν μπορεί να μην κάνει κατι από όλα αυτά...
Και σκέψου πόσα ζωα φροντίζει!... Σκέψου ότι κάθε φυλή έχει τις δικές της ιδιαίτερες ανάγκες...
Και πέρα από την στιγνή οικονομική περιγραφή, σκέψου πόση ενέργια και πόση ψυχολογική φθορά υπάρχει, αφού κάθε ένα πλάσμα είναι μέλος της οικογένειας του...

Δεν αφορούν καθόλου το θέμα σου όλα αυτά, απλά στα αναφέρω γιατί είναι άσχημο να θεωρούμε τους άλλους τρόπο τινά "κλέφτες"...
κατανοώ ότι όταν ένα petshop πουλάει ζώα 200 ευρω αναρωτιέσαι που πηγαίνει η διαφορά, αλλά αν μελετήσεις λίγο για τα puppy mills θα καταλάβεις γιατί τα ζωάκια στα petshop είναι τόσο "φθηνά"...

Προσωπικά, θα σου πρότεινα να αναζητήσεις μια γατούλα ημίαιμη, μαζί με τον μικρό σου, μία γατούλα που θα βοηθήσετε μαζί να ζήσει μια καλύτερη ζωή, μια γατούλα για την οποία ο μικρός θα είναι ο ήρωας που την έσωσε...

Laughing
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου
Motto : ...and I whispered to the horse: Trust no man in whose eyes you don't see yourself reflected as an equal...

Δημοσίευση από alexandrakicat Κυρ Σεπ 02, 2012 2:50 pm

Το σκυλακι chocolatecat ειναι πολυ μεγαλη ευθηνη που ενα παιδακι 5 χρονων δεν μπορει να εχει.Οσο και να βοηθανε οι υπολοιποι.
alexandrakicat
alexandrakicat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από axf Κυρ Σεπ 02, 2012 3:45 pm

houlieta έγραψε:
Προσωπικά, θα σου πρότεινα να αναζητήσεις μια γατούλα ημίαιμη, μαζί με τον μικρό σου, μία γατούλα που θα βοηθήσετε μαζί να ζήσει μια καλύτερη ζωή, μια γατούλα για την οποία ο μικρός θα είναι ο ήρωας που την έσωσε...

Laughing
Αυτό που έγραψες ήταν πολύ γλυκό και νομίζω πώς θα μπορούσα να πείσω έτσι τον μικρό.
Από ότι καταλαβαίνετε θέλω κι εγω πολύ μια γατούλα στο σπίτι. Σίγουρα θα είναι πολύ ευτυχισμένη εδώ!
Για σκυλάκι δεν σκεφτόμαστε γιατί ο μικρός θέλει γάτα και εργαζόμενη με 3 μικρά παιδιά, τον άνδρα μου με 2 δουλειές δεν έχω χρόνο να βγάζω το σκύλο συνέχεια έξω. Θα ήταν πολύ περιορισμένος ο κακομοίρης.
Φανταστείτε ότι ούτε μέχρι το περίπτερο δεν μπορώ να πάω.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Να μαθαίνω και τίποτα καλό είναι.
axf
axf
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Τίγρης

Δημοσίευση από Дanae Κυρ Σεπ 02, 2012 3:50 pm

Ωραία η επικοινωνία μέσω ίντερνετ, αλλά να πώς μπορούν να διαστρεβλωθούν τα νοήματα τελικά Laughing
Θέλεις αν δούμε κάτι να στο ποστάρουμε εδώ μήπως σας αρέσει; Του έδειξες τους 2 γατούληδες στην πρώτη σελίδα μπας και του έκαναν κλικ;
Дanae
Дanae
Γαταποκρίτρια
Γαταποκρίτρια

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από houlieta Κυρ Σεπ 02, 2012 3:52 pm

axf έγραψε:
houlieta έγραψε:Προσωπικά, θα σου πρότεινα να αναζητήσεις μια γατούλα ημίαιμη, μαζί με τον μικρό σου, μία γατούλα που θα βοηθήσετε μαζί να ζήσει μια καλύτερη ζωή, μια γατούλα για την οποία ο μικρός θα είναι ο ήρωας που την έσωσε...

Laughing
Αυτό που έγραψες ήταν πολύ γλυκό και νομίζω πώς θα μπορούσα να πείσω έτσι τον μικρό.
Από ότι καταλαβαίνετε θέλω κι εγω πολύ μια γατούλα στο σπίτι. Σίγουρα θα είναι πολύ ευτυχισμένη εδώ!
Για σκυλάκι δεν σκεφτόμαστε γιατί ο μικρός θέλει γάτα και εργαζόμενη με 3 μικρά παιδιά, τον άνδρα μου με 2 δουλειές δεν έχω χρόνο να βγάζω το σκύλο συνέχεια έξω. Θα ήταν πολύ περιορισμένος ο κακομοίρης.
Φανταστείτε ότι ούτε μέχρι το περίπτερο δεν μπορώ να πάω.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Να μαθαίνω και τίποτα καλό είναι.
Αν δεν είχα διαβάσει ότι το επιθυμείς και εσύ πολύ δεν θα είχα μπει καθόλου στην διαδικασία να σου προτείνω οτιδήποτε. Όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά γιατί ουσιαστικά όλα τα βάρη θα πέσουν σε εσένα, ο μικρός μόνο τις χαρές θα μοιράζεται με το ζωάκι!
Smile

Όσο για το θέμα σκύλος...
Επειδή έχουμε και σκυλάκι στην οικογένεια, πραγματικά, θέλει πολύ χρόνο, πολύ περισσότερο από μια γατούλα! Είναι απαιτητικά πλάσματα, μας χρειάζονται όλη μέρα, συνέχεια...

Ελπίζω να βρει γρήγορα ο μικρούλης σου την γατούλα του! Smile
Και να έρθεις πάλι εδώ να μας την συστήσεις...
Smile

Έχει επεξεργασθεί από τον/την houlieta στις Κυρ Σεπ 02, 2012 3:55 pm, 1 φορά
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από moukelis Κυρ Σεπ 02, 2012 3:53 pm

Οσον αφορα το τι κανουν τα γατακια που δεν υιοθετουνται τα εκτροφεια,οπως ειπαν και πιο πανω,εξαρταται απο το εκτροφειο:αλλοι τα χαριζουν ουσιαστικα,περιμενοντας απο τον νεο τους γατογονιο να πληρωσει απλα τα εμβολια τους,αλλοι τα κρατουν μεχρι να υιοθετηθουν,αλλοι τα δινουν σε φιλους...Τα ζωακια απο τα πετ σοπ που δεν υιοθετουνται ομως κι εγω ειχα παντα απορια τι απογινονται,δεδομενου οτι εμενα,αν μου μεινει ενα γατακι,θα συνεχισει να ζει μαζι μου,στην οικογενεια μου,μεχρι να βρει την παντοτινη δικη του,ενα γατακι που φευγει απο τη μητερα και τα αδερφακια του 40 ημερων,ενω δεν εχει απογαλακτιστει καλα καλα,μεγαλωνει σε γυαλα,και τελικα δεν πωλειται,τι απογινεται;Και δε μιλαμε για ενα και δυο γατακια και κουταβια,αλλα εκατονταδες.Τελος παντων,δεν ειναι αυτο το θεμα μας.Κι εγω νομιζω οτι 500 ευρω ειναι χαμηλο αντιτιμο υιοθεσιας σε σχεση με αλλες φυλες κι εκτροφεια,παρολα αυτα,επιμενω οτι καλυτερο θα ηταν να υιοθετησετε ενα αδεσποτακι που θα διαλεξει ο μικρος σας,και να καλυψετε τα εξοδα του.Ισως μαλιστα θα ηταν καλυτερη επιλογη μια ενηλικη γατουλα,που θα εχει δειξει χαρακτηρα που θα εχει σταθεροποιηθει,και θα ειναι πιο υπομονετικη απο οτι ενα μικρο γατακι που θα ειναι στην ιδια "τρελα" με τα μικρα παιδακια.
moukelis
moukelis
Κάκιστη Εκτροφεύς
Κάκιστη Εκτροφεύς

Θηλυκό
Χοίρος
Τόπος : Βόλος
Αριθμός γατουνίων : 7 λατρεμένα και δύο αγγελάκια
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Πατούσα,τον Μίκυ,τον Shaggy και την Pupa
Motto : Cats are miracles with paws! :-)
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/03/2008
Mood : ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 M_bubbles

http://www.elvenstar.gr

Δημοσίευση από axf Κυρ Σεπ 02, 2012 4:01 pm

Ξέρω πώς θα το κάνω. Θα βρω μια αδέσποτη, θα βάλω τον άνδρα μου να την κρατήσει στον κήπο και θα πάω με το μικρό ότι και καλά τη βρήκαμε θα της πάμε και φαγητό και θα τον αφήσω να τη ζητήσει μόνος του να την πάρει. Θα πω ότι κλαίει γιατί έχασε τη μαμά της κτλ κτλ. Θα τον επιβραβεύσω και όλα καλά!
axf
axf
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Τίγρης

Δημοσίευση από Дanae Κυρ Σεπ 02, 2012 4:10 pm

Ωραία! Εύχομαι όλα να πάνε καλά στην αναζήτησή σας.
Αλήθεια, αν βρείτε κάποια & έχεις όρεξη, φτιάξε θέμα με την ιστορία σας+φωτογραφίες της να τη δούμε κι εμείς tiletheatis

luck
Дanae
Дanae
Γαταποκρίτρια
Γαταποκρίτρια

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από moukelis Κυρ Σεπ 02, 2012 4:30 pm

Μακαρι να πιασει!Καλη τυχη!
moukelis
moukelis
Κάκιστη Εκτροφεύς
Κάκιστη Εκτροφεύς

Θηλυκό
Χοίρος
Τόπος : Βόλος
Αριθμός γατουνίων : 7 λατρεμένα και δύο αγγελάκια
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Πατούσα,τον Μίκυ,τον Shaggy και την Pupa
Motto : Cats are miracles with paws! :-)
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/03/2008
Mood : ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 M_bubbles

http://www.elvenstar.gr

Δημοσίευση από alexandrakicat Κυρ Σεπ 02, 2012 5:15 pm

Μακαρι να γινει ετσι και να του αρεσει το γατακι!
alexandrakicat
alexandrakicat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από axf Δευ Σεπ 03, 2012 5:18 pm

Από ότι φαίνεται θα πάρουμε αυτό το γατάκι!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=518496584842733&set=a.518495608176164.136293.138265112865884&type=1&permPage=1
axf
axf
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Τίγρης

Δημοσίευση από otz Δευ Σεπ 03, 2012 5:22 pm

axf έγραψε:Από ότι φαίνεται θα πάρουμε αυτό το γατάκι!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=518496584842733&set=a.518495608176164.136293.138265112865884&type=1&permPage=1

Τέλειο! Πανέμορφο! Με το καλό να το πάρετε και να σας ζήσει. Θα μας βάζεις φωτογραφίες να το θαυμάζουμε κι εμείς, εεεεεεεε; filaki
otz
otz
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Θηλυκό
Κόκκορας
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011

Δημοσίευση από houlieta Δευ Σεπ 03, 2012 5:24 pm

otz έγραψε:
axf έγραψε:Από ότι φαίνεται θα πάρουμε αυτό το γατάκι!

Τέλειο! Πανέμορφο! Με το καλό να το πάρετε και να σας ζήσει. Θα μας βάζεις φωτογραφίες να το θαυμάζουμε κι εμείς, εεεεεεεε; filaki
Μοιάζει με την Δαλιδά νομίζω!.. Πολύ όμορφο και μοιάζει και με αρκουδοφατσάκι!.. oksmily3
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από axf Δευ Σεπ 03, 2012 5:29 pm

Ποια είναι η Δαλιδά;
Δεν είναι πανέμορφο! Βρέθηκε και μέσα στις βρωμιές το ταλαίπωρο.
axf
axf
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Τίγρης

Δημοσίευση από houlieta Δευ Σεπ 03, 2012 5:36 pm

axf έγραψε:Ποια είναι η Δαλιδά;
Η Δαλιδά είναι αυτο...
Σπόιλερ:
...είναι μια μικρούλα στην αυλή μου, μαζί με τα δυο αδελφάκια της, που όταν μαγαλώσουν ακόμη λίγο θα αναζητήσουν και αυτά σπίτι!...

Είναι πανέμορφη η γατούλα, θα γίνει καλλονή όταν μεγαλώσει! oksmily3
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από marea Δευ Σεπ 03, 2012 5:42 pm

houlieta έγραψε:
axf έγραψε:Ποια είναι η Δαλιδά;
Η Δαλιδά είναι αυτο...
Σπόιλερ:
...είναι μια μικρούλα στην αυλή μου, μαζί με τα δυο αδελφάκια της, που όταν μαγαλώσουν ακόμη λίγο θα αναζητήσουν και αυτά σπίτι!...

Είναι πανέμορφη η γατούλα, θα γίνει καλλονή όταν μεγαλώσει! ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 742497

Μαρηηηη Χουλιετα θα με πεθανεις!!!! Που ειναι αυτα και δεν τα εχω δει??? ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 387145 ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 387145 ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 387145 ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 387145 ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 387145 ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 387145
marea
marea

Θηλυκό
Ποντικός
Τόπος : Πάτρα
Αριθμός γατουνίων : π
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Στελλιτσα, την Ιριδα, τη Φρεγια, τα Χιονατακια, τον αδερφοξαδερφο χαλαρααα!!!!!
Motto : Δεν ειναι οι καταστασεις που μας αναστατωνουν αλλα η ερμηνεια μας για αυτες...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/05/2011
Mood : ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 M_smoke

Δημοσίευση από axf Δευ Σεπ 03, 2012 5:43 pm

βρε λες να είναι το ίδιο γατί;;;;;
Εσένα πόσο μηνών είναι;
axf
axf
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Τίγρης

Δημοσίευση από houlieta Δευ Σεπ 03, 2012 5:47 pm

Όχι, σίγουρα δεν είναι το ίδιο, εγω μόνο εδώ εχω ανεβάσει φωτογραφίες τους και στην σελίδα του καταφυγίου Χαλκίδας!
Να, εδώ τους έχω θέμα Μαράκι, πρέπει να είναι περίπου 45 ημερών τωρα... Βαριά 2 μηνών... Smile
houlieta
houlieta

Θηλυκό
Μαϊμου

Δημοσίευση από Πούπσυ Δευ Σεπ 03, 2012 7:33 pm

η γατούλα είναι πανέμορφη.
Πούπσυ
Πούπσυ
Gatus Paranoicus
Gatus Paranoicus

Θηλυκό
Σκύλος
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood : ζητάμε γατάκι (Βρήκαμε!) - Σελίδα 2 M_coffee

Δημοσίευση από Дanae Δευ Σεπ 03, 2012 8:40 pm

Τι ωραία!
Είναι πανέμορφη!!!
Дanae
Дanae
Γαταποκρίτρια
Γαταποκρίτρια

Θηλυκό
Γάτα

Σελίδα 2 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης