SPOTTY Η ΧΑΔΙΑΡΑ....
+7
psipsa
YNL
otz
Fotoula
Γαλήτης
Дanae
Gogo Valentinou
11 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
SPOTTY Η ΧΑΔΙΑΡΑ....
Σας παρακαλω βοηθηστε με με κοινοποιησεις οσοι ειστε στο ΦΒ να της βρουμε σπιτι...Δεν εχετε ιδεα ποσο καλοβουλο πλασματακι ειναι....HELPPPPPPPPPPPP....
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=332237873539063&set=a.332237470205770.74945.258634830899368&type=1&theater
Πηγαινετε στη σελιδα του αδεσποτου να δειτε ολες τις φωτο...ειναι ανοικτη δημοσια για ολους...οποιος απο δω ενδιαφερεται ας μ ενημερωσει...ευχαριστω....
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=332237873539063&set=a.332237470205770.74945.258634830899368&type=1&theater
Πηγαινετε στη σελιδα του αδεσποτου να δειτε ολες τις φωτο...ειναι ανοικτη δημοσια για ολους...οποιος απο δω ενδιαφερεται ας μ ενημερωσει...ευχαριστω....
Gogo Valentinou- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Τεσσερα και ( πολλα αδεσποτα)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : χιονατη του κερατσινιου
Motto : ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/05/2012
Mood :
Απ: SPOTTY Η ΧΑΔΙΑΡΑ....
στο κοριτσάκι!!
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood :
Ευχαριστω πολυ!!!Ειναι ενα απιστευτα χαδιαρικο και καλοβολο γατι...Το πηρα αγκαλια να το περασω λεωφορο μεχρι να το οδηγησω στο γκαραζ μου και δεν αντεδρασε καθολου, μολις δε περασαμε τη λεωφορο μ ακολουθησε σαν σκυλακι μεχρι το γκαραζ....Χτες μαλιστα οταν μπηκα στ αυτοκινητο να παω για δουλειες τη βρηκα στρωμενη στα πισω καθισματα να εχει ξαπλωσει...Δεν την πηρα χαμπαρι για ποτε μπηκε μεσα...ειναι πολυ φιλικη και συνεργασιμη...καμμια σχεση με αδεσποτη...πρεπει να ναι απο σπιτι μαλλον....
-
Mood :
Mακάρι να βρεθούν οι ιδιοκτήτες της (αν την έχασαν και δεν την παράτησαν) ή αλλιώς να βρει ένα καλό σπιτάκι, για την υπόλοιπη χουρχουριστή ζωή της.
Τελικά, τα περισσότερα ασπρομαυράκια, είναι πολύ τρυφερά πλάσματα
Τελικά, τα περισσότερα ασπρομαυράκια, είναι πολύ τρυφερά πλάσματα
Γαλήτης- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1+7 αδέσποτακια
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/06/2011
Αν θελεις σε παρακαλω Γαλητη μου βαλε την στο ΦΒ σου να την βοηθησουμε και οποιος απο σας μπορει....ευχαριστω...
-
Mood :
Να βλεπατε χαρες που μου κανε σημερα....Την φωναζω Σποττυυυυυ κι ερχεται στα καγκελα τρεχοντας και κουνωντας την ουρα και μου τριβεται στα καγκελα...μαυρισε η ψυχη μου γαμωτο μου....
-
Mood :
[img] [/img]
-
Mood :
Gogo Valentinou έγραψε:Αν θελεις σε παρακαλω Γαλητη μου βαλε την στο ΦΒ σου να την βοηθησουμε και οποιος απο σας μπορει....ευχαριστω...
Γωγώ μου, δυστυχώς δεν έχω λογαριασμό στο facebook. Ξέχασες ότι στην αγγελιά για τη Σίσσυ, ζήτουσα από όσους έχουν facebook να το προωθήσουν; Αν θέλεις, αυτό που μπορώ να κάνω είναι να στείλω mail στην γατοομάδα Θεσ/νίκης για να ανεβάσουν την αγγελία και στη δική τους σελίδα. Νομίζω όμως, ότι από τη στιγμή που έχεις facebook μπορείς να αναρτήσεις και εσυ στη σελίδα τους, την αγγελία, στην κατηγορία γατάκια πολιτών. Αν δεν μπορείς να το κάνεις πες μου να την προωθήσω στο mail τους. Μακάρι να βρει γρήγορα σπιτάκι η μικρούλα Το όνομα μου είναι Ξένια
Γαλήτης- Junior Cat
-
Χαχαχαχα Ξενια.....
Οχι δεν πειραζει...εχω κανει αρκετες αναρτησεις...Αποψε πηγα να την δω...ψιτ ψιτ κι ηρθε αμεσως...Εκει καθεται...και οταν εφυγα κι εκλεισα τη γκαραζοπορτα βγηκε απο ενα κενο και με πηρε απο πισω να ρθει σπιτι....την γυρισα πισω και της ειπα μεσα ποτε εξω...Καθοταν στα καγκελα μεχρι να στριψω τη γωνια....Το γλυκο μουυυυυυυυυ
Οχι δεν πειραζει...εχω κανει αρκετες αναρτησεις...Αποψε πηγα να την δω...ψιτ ψιτ κι ηρθε αμεσως...Εκει καθεται...και οταν εφυγα κι εκλεισα τη γκαραζοπορτα βγηκε απο ενα κενο και με πηρε απο πισω να ρθει σπιτι....την γυρισα πισω και της ειπα μεσα ποτε εξω...Καθοταν στα καγκελα μεχρι να στριψω τη γωνια....Το γλυκο μουυυυυυυυυ
-
Mood :
Gogo Valentinou έγραψε:Χαχαχαχα Ξενια.....
Ψυχούλα μου
Ευτυχώς που έχει κάπου να μείνει το βράδυ της με σχετική ασφάλεια
Γαλήτης- Junior Cat
-
Πηγα σημερα να την βρω να την παω γιατρο και πουθεναααααααααααα.....απ το πρωι πηγα 4 φορες και τπτττττττττ....Μονο δυο αλλα νεα αδεσποτα βρηκα να τρωνε...Επεσε η ψυχολογια μου
Ξαναβγαινω απογευμα τπτ παλι...και μου λεει ο μπαμπας που καθοταν κατω στο καφενειο...εκει απεναντι (στο σημειο με τα σκουπιδια οπου την ειχα βρει) βλεπω ενα γατι ασπρομαυρο....Τρεχωω και βλεπωωωω τη Σποττυ...με το που τη βλεπω φωναζω "σποττυυυυυυυυ" τρεχοντας ...εκεινη με βλεπει και τρεχει κατα πανω μου ολο χαρα...τη μαζευω την παω λεωφορο αλλα που να την περασει???Ηθελα να ξερα πως την περασε μονη της. ..μαλλον τη νυχτα θα το κανε...την παιρνω αγκαλια παλι την περναω απεναντι και με πηρε απο πισω για το γκαραζ....Σχεδον μπηκε μονη της πριν απο μενα....Εκει να σου τα αλλα τρια αδεσποτα...Παει να φαει και πανε και τ αλλα....ΚΧΧΧΧΧΧΧΧ τους κανει και κανουν πισω...τρωεει εκεινη και περιμενουν τ αλλα.. .Φευγω εγω...Παω μετα απο μια ωρα ηταν ξαπλωμενη. ..εγω εξω απ τα καγκελα...Πωπω χαρεςςςςς που εκανε. ..Σκαρφαλωσε στα καγκελα και μου τριβοταν...Περπαταγα στο δρομο και κεινη απο μεσα απ τα καγκελα μ ακολουθουσε,,,,Αχ η ζουζουνα μου ελπιζω να μην ξαναφυγει. ..Τωρα περιμενω τη γατοφορο που εχω δανεισει να την παω για αποπαρασιτωση.Προσπαθησα με το λουρι αλλα λυθηκε.....Το γατι εχει απιστευτη φαγουρα...ολο ξυνεται και σε καποιο σημειο μαλιστα εχει τις τριχες κολλημενες σαν να εχει κολλα επανω...μυξα να το πω???τι ειναι αυτο βρε παιδια???Ξερει κανεις???ΚΑι κατι τρυπες στο κεφαλι απο κενο μαλλιου αλλα εικαζω οτι ειναι απο μαλλιοπιασιμο με αλλες γατες γιατι εχει και γρατζουνια στη μυτη...
Ξαναβγαινω απογευμα τπτ παλι...και μου λεει ο μπαμπας που καθοταν κατω στο καφενειο...εκει απεναντι (στο σημειο με τα σκουπιδια οπου την ειχα βρει) βλεπω ενα γατι ασπρομαυρο....Τρεχωω και βλεπωωωω τη Σποττυ...με το που τη βλεπω φωναζω "σποττυυυυυυυυ" τρεχοντας ...εκεινη με βλεπει και τρεχει κατα πανω μου ολο χαρα...τη μαζευω την παω λεωφορο αλλα που να την περασει???Ηθελα να ξερα πως την περασε μονη της. ..μαλλον τη νυχτα θα το κανε...την παιρνω αγκαλια παλι την περναω απεναντι και με πηρε απο πισω για το γκαραζ....Σχεδον μπηκε μονη της πριν απο μενα....Εκει να σου τα αλλα τρια αδεσποτα...Παει να φαει και πανε και τ αλλα....ΚΧΧΧΧΧΧΧΧ τους κανει και κανουν πισω...τρωεει εκεινη και περιμενουν τ αλλα.. .Φευγω εγω...Παω μετα απο μια ωρα ηταν ξαπλωμενη. ..εγω εξω απ τα καγκελα...Πωπω χαρεςςςςς που εκανε. ..Σκαρφαλωσε στα καγκελα και μου τριβοταν...Περπαταγα στο δρομο και κεινη απο μεσα απ τα καγκελα μ ακολουθουσε,,,,Αχ η ζουζουνα μου ελπιζω να μην ξαναφυγει. ..Τωρα περιμενω τη γατοφορο που εχω δανεισει να την παω για αποπαρασιτωση.Προσπαθησα με το λουρι αλλα λυθηκε.....Το γατι εχει απιστευτη φαγουρα...ολο ξυνεται και σε καποιο σημειο μαλιστα εχει τις τριχες κολλημενες σαν να εχει κολλα επανω...μυξα να το πω???τι ειναι αυτο βρε παιδια???Ξερει κανεις???ΚΑι κατι τρυπες στο κεφαλι απο κενο μαλλιου αλλα εικαζω οτι ειναι απο μαλλιοπιασιμο με αλλες γατες γιατι εχει και γρατζουνια στη μυτη...
-
Mood :
[img] [/img]
-
Mood :
[img] [/img]
-
Mood :
[img] [/img]
-
Mood :
Αυτή η περιέργεια τους μου τσακίζει τα νέυρα Ευτυχώς που είναι καλά η μικρούλα Γρήγορα να πάει στο σπιτάκι της
Γαλήτης- Junior Cat
-
Σημερα καναμε και αποπαρασιτωση εξωτερικα και θα της βαλω και στο φαι της χαπι για εσωτερικη αποπαρασιτωση....Μου βγηκε η πιστη να την βαλω γατοφορο...Αλλα ολο ξυνεται και τωρα εβγαλα κατι καντηλες κοκκινες δυο στα ποδια και ενα γρουμπουλι στο χερι και ξυνομαι κι εγω....Λετε να παθω τπτ σοβαρο???
-
Mood :
Gogo Valentinou έγραψε:Σημερα καναμε και αποπαρασιτωση εξωτερικα και θα της βαλω και στο φαι της χαπι για εσωτερικη αποπαρασιτωση....Μου βγηκε η πιστη να την βαλω γατοφορο...Αλλα ολο ξυνεται και τωρα εβγαλα κατι καντηλες κοκκινες δυο στα ποδια και ενα γρουμπουλι στο χερι και ξυνομαι κι εγω....Λετε να παθω τπτ σοβαρο???
To πιθανότερο είναι να σε τσίμπησε κάποιος ψύλλος που πήδηξε για να ... γλιτώσει την αποπαρασίτωση. Δεν είναι κάτι σόβαρό αλλά μπορεί να ξύνεσαι για κανά 2-3 μέρες. Αν δεις ότι πρήζεσαι ή επεκτείνεται η φαγούρα καλό είναι να επισκεφθείς κάποιον γιατρό, μήπως το τσίμπημα σου έκανε κάποια αλλεργία.
Γαλήτης- Junior Cat
-
Δεν έχεις δει κενά σε κάποια σημεία στη γούνα της; Γιατί εκτός από ζωύφια, παίζει και η πιθανότητα να έχει μύκητες που μεταδίδονται... Εάν δε μπορείς να σε δει γιατρός ρώτησε και τη φαρμακοποιό της περιοχής σου εάν επιμένουν τα σημάδια και ο κνησμός.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Ωχ αμαννννννννννννννννννν...τι λετε???Ναι εχει κενα η γουνα της...εχει και στο κεφαλι κανα δυο κενα και μεσα πληγες μικρες...αλλα και η γουνα στο κορμι...εγω συνεχιζω να βγαζω γρουμπουλια οπως απο χοντρα τσιμπηματα κουνουπιου...πολυ χοντρα και αλλη μια κοκκινιλα...εν τω μεταξυ η μικρη και σημερα ξυνοταν....και μολις με δει μαμωτο μου τρεχει να τριφτει στα ποδια μου....Την καημενη σημερα της ελεγα οχι...φυγε...αλλα προλαβε και τριφτηκε...Σε ποσες μερες θα σταματησει να ξυνεται μετα την αποπαρασιτωση???Μου ειπε η γιατρος οτι αν δεν σταματησει να της κανει ενεση...
Παιδια δυστυχως δεν μας εδωσε σημασια η γιατρος...ειχε τα νευρα της χτες...Για να φανταστεοτε σημερα την πηρα τηλ να μου προσδιορισει ηλικια..ουτε αυτο μου ειπε στην επισκεψη...Εν τω μεταξυ μ εβαλε να την κραταω να της κανει αποπαρασιτωση...ουτε που την αγγιξε...και δεν μου εδωσε γαντια να φορεσω...
Ευκαιριακα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε που θα μπορουσα να την παω για εμβολια με μικρο κοστος...Μου ζηταει 25 ευρω το εμβολιο γιατι ειναι αδεσποτο ενω η τιμη του ειναι 30 ευρω...Νομιζω ειναι ακριβα για αδεσποτο...Και φτηνη στειρωση...Εχετε να μου προτεινετα για ολα οσα εθεσα κατι???
Η μικρη ειναι το πολυ δυο ετων...
Παιδια δυστυχως δεν μας εδωσε σημασια η γιατρος...ειχε τα νευρα της χτες...Για να φανταστεοτε σημερα την πηρα τηλ να μου προσδιορισει ηλικια..ουτε αυτο μου ειπε στην επισκεψη...Εν τω μεταξυ μ εβαλε να την κραταω να της κανει αποπαρασιτωση...ουτε που την αγγιξε...και δεν μου εδωσε γαντια να φορεσω...
Ευκαιριακα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε που θα μπορουσα να την παω για εμβολια με μικρο κοστος...Μου ζηταει 25 ευρω το εμβολιο γιατι ειναι αδεσποτο ενω η τιμη του ειναι 30 ευρω...Νομιζω ειναι ακριβα για αδεσποτο...Και φτηνη στειρωση...Εχετε να μου προτεινετα για ολα οσα εθεσα κατι???
Η μικρη ειναι το πολυ δυο ετων...
-
Mood :
Τι όμορφη και τσουπωτή! Περιποιημένη φαίνεται. Ήταν έτσι από την αρχή ή από τότε που την ανέλαβες; Έτσι όπως τα λες, φαίνεται σαν γατί σπιτιού.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Μπα εχει λιγη μπιχλα που φευγει λιγο λιγο καθε φορα που τριβεται πανω μου... κα;ι γεμιζω εγω....
Ειναι χοντρουλα δεν σηκωνεται....Ρε καθε φορα που με βλεπει τρεχει απ τη χαρα της και πολλες φορες που περναω απο κει με παιρνει απο πισω βγαινοντας κατω απ τα καγκελα...Πολλη καψουρα η μικρη μαζι μου...Αλλα φοβαται τους ανθρωπους στο δρομο και τρεχει παλι να κρυφτει στο γκαραζ.... ΘΑ την καθαρισω με μωρομαντηλα, αλλα κοιμαται στο χωμα και παλι μπιχλα θα γινει...
Ειναι χοντρουλα δεν σηκωνεται....Ρε καθε φορα που με βλεπει τρεχει απ τη χαρα της και πολλες φορες που περναω απο κει με παιρνει απο πισω βγαινοντας κατω απ τα καγκελα...Πολλη καψουρα η μικρη μαζι μου...Αλλα φοβαται τους ανθρωπους στο δρομο και τρεχει παλι να κρυφτει στο γκαραζ.... ΘΑ την καθαρισω με μωρομαντηλα, αλλα κοιμαται στο χωμα και παλι μπιχλα θα γινει...
-
Mood :
Μην ξεχνατε τη μικρη χαδιαρα και χαρουμενη Σποττυ...Ψαχνει οικογενεια...Βοηθηστε την οσοι εχετε ΦΒ παρακαλω...Ειναι πολυ εγνωμων γατουλα....Με το που μπαινω στο γκαραζ ερχεται τρεχοντας κουνωντας την ουρα της να τριφτει επανω μου και να μ ευχαριστησει που βρηκε φροντιδα....Δεν ειναι απροσιτη και μπορει ευκολα να προσαρμοστει σε σπιτι....
-
Mood :
https://www.facebook.com/photo.php?v=337072049722312
ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΗΣ ΣΠΟΤΤΥ....
ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΗΣ ΣΠΟΤΤΥ....
-
Mood :
Παρακαλω πολυ τους φιλους του φορουμ που εχουν Φβ ας κοινοποιησουν το βιντεο και το αλμπουμ της μικρης Σποττυ...Ειναι απιστευτα καλο και γλυκο γατακι 2 ετων το οποιο το αγαπει ολη η γειτονια...Καθεται στα καγκελα του υπαιθριου γκαραζ που την φιλοξενω και ζητιανευει χαδια....Σημερα την βρηκα τραυματισμενη προφανως απο αλλη γατα, της εχει κοψει στα πλευρα κομματι απο το δερμα και φαινεται μεσα το κρεας που σημαινει κινδυνευει απο μολυνση αφου κοιμαται στο χωμα και στο χαλικι...Εγω θα της δωσω αυριο αντιβιωση μετα απο την καθοδηγηση του γιατρου και θα δουμε πως θα κλεισει η πληγη της.Χρειαζομαστε αμεσα φιλοξενια σε σπιτι.Εγω αδυνατω δυστυχως λογω αυξημενων υποχρεωσεων και ελλειψης χωρου.
Ευχαριστω εκ των προτερων...
Ευχαριστω εκ των προτερων...
-
Mood :
Μακάρι η κούκλα να βρει σύντομα ένα σπιτάκι. Περαστικά σου γρήγορα καρδούλα μου
Γαλήτης- Junior Cat
-
Μπαααα δεν το νομιζω...ανθρωπος δεν εχει παρει τηλ...την καημενουλα....Αυτο το γατακι ζηταει πολλη αγαπη....Δεν ξερω γιατι χαιδευεται σ ολο τον κοσμο τοσο πολυ...
-
Mood :
Είναι μερικές ψυχούλες που ζητάν απελπισμένα το χάδι Είναι μάλλον στον χαρακτήρα τους. Μην απελπίζεσαι, κάτι μπορεί να γίνει και γιαυτήν, ποτέ δεν ξέρεις.
Συνέχισε να την προωθείς και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς Τουλάχιστον θα ξέρεις ότι προσπάθησες και ότι ήδη της προσφέρεις ότι μπορείς. Φαγάκι, αγάπη και ένα μέρος να κοιμάται. Πολλά ψυχουλάκια εκεί έξω, δεν έχουν ούτε αυτά. Μακάρι να πάνε όλα καλά.
Συνέχισε να την προωθείς και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς Τουλάχιστον θα ξέρεις ότι προσπάθησες και ότι ήδη της προσφέρεις ότι μπορείς. Φαγάκι, αγάπη και ένα μέρος να κοιμάται. Πολλά ψυχουλάκια εκεί έξω, δεν έχουν ούτε αυτά. Μακάρι να πάνε όλα καλά.
Γαλήτης- Junior Cat
-
Και φαρμακα...τωρα δινουμε αντιβιωση στην κονσερβα που την τρωει ο αλλος γατος....αυτη το βραδυ δεν εφαγε... Τσαμπα το φαρμακο....θα σκασω...
-
Mood :
Ψυχραιμία. Αν κάθεσαι δίπλα της όσο τρώει και διώχνεις τους άλλους, μήπως καταφέρεις να την πάρει αυτή την αντιβιώση και όχι άλλος?
Γαλήτης- Junior Cat
-
Kαθομαι αλλα ποσο???Δεν την εχω σπιτι...το μεσημερι την καταφερα...το βραδυ μαλλον ηταν γεματη και δεν ηθελε να φαει...ηρθε ενας μαυρουκος που τσακωνονται και ειδα κι επαθα να τον διωξω...στο τελος εφυγε αλλα μολις με ειδε να φευγω ορμηξε μεσα παλι....
-
Mood :
Μην βάζεις μεγάλη ποσότητα φαγητού με το φάρμακο για να μην χρειάζεται να περιμένεις ώρα. Εγώ αν πρέπει να δώσω φάρμακο σε κάποιο αδεσποτάκι που φροντίζω, κόβω το χάπι σε μικρά κομματακια και το κρύβω μέσα σε μικρά κυβάκια κονσέρβας zwan. Όσο χορτάτα κι αν είναι, επειδή έχει έντονη μυρωδιά, το τρώνε πολύ έυκολα κι έτσι είμαι σίγουρη ότι πήρε το σωστό το φάρμακο. Δοκίμασε το μήπως πιάσει και στην μικρή spotty
Γαλήτης- Junior Cat
-
Σε μεγάλο πρόβλημα έμπλεξες Γωγώ μου. Αλλά δεν ανησυχώ και τόσο γιατί έχω δει ΠΟΛΛΑ γατιά τραυματισμένα από μάχες και με τον καιρό γίνονται καλά. Να εντοπίσεις τον κακό γάτο και να τον κυνηγάς συνέχεια όποτε τον βλέπεις. Το ίδιο έκανα στη Σαλαμίνα με μια γάτα που έμπαινε στον κήπο και σκοτωνόταν με τα 4 αδέσποτα μου δίχως κανένα από αυτά να την κάνει ζάφτι. Ήταν μια θηριώδης ασπρόμαυρη γάτα. Με ξυπνούσαν στα μαύρα μεσάνυχτα με τις στριγκλιές τους, Να φανταστείς πως έβρισκα τα πήλινα κεσεδάκια σπασμένα από τη μάχη. Τόση ήταν η μανία τους. Με το κυνηγητό σιγά σιγά εξαφανίστηκε η ασπρόμαυρη από την γειτονιά. Ο Αραπάκος είχε πάθει τις περισσότερες ζημιές και του έβαζα μπενταντίν στις πληγές του.
Η γατουλα μου τα παει καλυτερα...η πληγη αρχιζει και κλεινει...τελειωσαμε την αντιβιωση...της εφαγαν βεβαια και οι αλλοι καποιες δοσεις....και της βαζω μπεταντιν καθε μερα....ειναι χαρουμενη οπως παντα και παρ οτι εχει την πληγη ξαπλωνει απο κεινη τη μερια η χαιβανω....Η γειτονια την αγαπαει παρα πολυ....Ενα παιδακι που σχολαει το μεσημερι απ το σχολειο τη φωναζει συνεχεια να τη χαιδεψει και η γειτονια της βαζει φαγητο κατω απ τα καγκελα....
Σημερα αργησε κατι λεπτα να μου ενφανιστει και η καρδια μου εσφιξε...νομιζα οτι εφυγε....αλλα καπου πορτογυριζε και μολις ακουσε ψιτττττ....εμφανιστηκε πολυ χαρουμενη με την ουρα να κουνιεται οπως παντα....Την λατρευω...
Σημερα αργησε κατι λεπτα να μου ενφανιστει και η καρδια μου εσφιξε...νομιζα οτι εφυγε....αλλα καπου πορτογυριζε και μολις ακουσε ψιτττττ....εμφανιστηκε πολυ χαρουμενη με την ουρα να κουνιεται οπως παντα....Την λατρευω...
-
Mood :
Μπράβο στη χαδιάρα Κι ένα φιλάκι από μένα μόλις την ξαναδείς
Γαλήτης- Junior Cat
-
Ευχαριστως Ξενια μου και σ ευχαριστω που παρακολουθεις με θερμη την πορεια εξελιξης της μικρης....Σημερα η σκατουλα με το που πηγα γκαραζ να φυγω για δουλεια, ηρθε τρεχοντας, εβαλε τη μουριτσα μεσα στ αμαξι, στηριξε τα ποδαρακια της στο σκαλι του αμαξιου και νιαουριζε για χαδακια...Μα κοιταζε στα ματια με τα υπεροχα πρασινα ματια της και μου τριβε το κεφαλακι της στην φουστα μου....Την χαιδεψα και ηθελε να μεπι και μεσα...Τα ιδια μου κανε και στην πειστροφη...Θελει αγαπη μωρε και σπιτικο...Καπου να χωθει με μαμα στην αγκαλια....
-
Mood :
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Παρδαλιτσα η χαδιαρα
» Μικρή χαδιάρα ψάχνει σπίτι!
» Η απόλυτα χαδιάρα γατούλα αναζητά σύντροφο ζωής
» Μικρή χαδιάρα ψάχνει σπίτι!
» Η απόλυτα χαδιάρα γατούλα αναζητά σύντροφο ζωής
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios