ΕΠΕΙΓοΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΧD!!ΨΑΧΝΩ ΕΝΑΝ ΙΕΡΟ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ!
+13
SuperCatz
Δ²
f.m123
KittyCat<3
moukelis
Πούπσυ
ChocolateCat
alexandrakicat
Chouzouris
Fotoula
vaso
alex..niaou
Red_Smoky_Shores
17 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: ΕΠΕΙΓοΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΧD!!ΨΑΧΝΩ ΕΝΑΝ ΙΕΡΟ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ!
alexandrakicat έγραψε:Συγγνωμηdgriman έγραψε:Αλέσσα κάτι σου εχω πει παρα πάνω !!!!
Εκνευριστηκα με κατι και το βγαζω εδω
Οι οποιοι εκνευρισμοί μας δεν μπορουν να μεταφερονται σε λάθος μερη, διότι έτσι μεταδίδεις λάθος μυνήματα. Αν νιωθεις εκνευρισμένη, τοτε καλυτερα να κανεις μια βόλτα ή κατι αλλο που θα σε χαλαρώσει και όχι να ξεσπάς με τέτοιο τρόπο.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Sorry αλλα και σε μενα συνεβη κατι .δεν παρατηρησα πως το εγραψε η alexandraki cat.αν γνωριζα πως το εγραψε ενα κοριτσι 12 χρονων προφανως και δεν θα απαντουσα καν.αλλα γενικα πλεον τα εχω παρει με την βλακεια που μας δερνει τα τελευταια χρονια,και ετσι δρω απερισκεπτα.δεν σκοπευα να θιξω καποιον.οσο για την βοηθεια.οπως ειπα και πριν,το εκτιμω αφανταστα,γιατι βλεπω πως πραγματικα προσπαθειτε να με βοηθησετε,και ειλικρινα δεν λεω κατι αν δεν το εννοω.
Red_Smoky_Shores- Kitten
-
Τόπος : Βetween Time And Aether
Αριθμός γατουνίων : 0
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ
Motto : ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ....
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/09/2012
Mood :
κοιτα, είμαστε μαζεμένοι πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικό χαρακτήρα και διαφορετικούς τροπους αντίδρασης. μας ενώνει η αγάπη μας για τις γάτες είτε γάτας είτε ταράτσας. Οι περισσότεροι γραφουμε εδώ αρκετά χρόνια. εσύ ως καινούργιος είναι λογικό να μην ξέρεις ακόμα το πώς σεπτόμαστε και στο γραπτό λόγο είναι πολυ εύκολο να παρεξηγηθούν κάποια πράγματα, ειδικά αν καποιος έχει δυσκολία στην έκφραση, ή την ώρα που έγραφε κάτι, δεν κατάφερε να αποτυπώσει επακριβώς αυτό που εννοούσε. δεν είμαστε δα και όλοι φιλόλογοι που να ξέρουμε να χρησιμοποιούμε το γραπτό λόγο χωρίς να μας παρανοήσει κανείς. δεν υπάρχει λογος όμως να τα παίρνεις κι εσύ. πολλά πράγματα που λέμε δεν είναι ντε και καλά για σένα, απλώς εκφράζουμε την άποψή μας.
κι εγώ θα ήθελα πολύ να έχω ένα σιαμάκι. αλλά λεφτά για ζώο δεν θέλω να δώσω και αν έδινα όπως αναφερθηκε παραπάνω, θα ήταν απο εγκεκριμένο εκτροφείο, γιατί τώρα ξέρω τι παίζει στα πετσοπάδικα και δεν θέλω με κανένα τρόπο να βοηθήσω να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση.
Όταν βρήκα το Τζέρυ μου σε κακή κατάσταση απο καλυκοϊο και ερπητοϊό με κλειστά μάτια απο την ασθένεια και φυσικά με λίγες μέρες ζωής μπροστά του, τον μαζεψα όπως όπως γιατί ένιωσα ένα σφίξιμο στην καρδιά μου στη θέα του. δεν είχα σκοπό να τον κρατήσω. αφού τις πρώτες μέρες τον είχα στην πυλωτή και τον φρόντιζα. μετά εξαφανίστηκε για 2 μέρες και πήγα να σκάσω απο τη στενοχώρια μου. όταν τον ξαναβρήκα τον ανέβασα σπίτι με την προϋπόθεση ότι όταν γινόταν καλά ή θα του έβρισκα σπίτι, ή θα τον κατέβαζα κάτω.
έλα όμως που δέθηκα τόσο πολύ μαζί του που η σκεψη μου όπου κι αν βρισκόμουν ήταν συνεχώς στον Τζέρυ. Με το τέλος της θεραπείας του δεν μου περναγε πλεον καν απο το μυαλό να τον αφήσω. και δεν το μετάνιωσα ούτε ένα λεπτό που τον κράτησα. τον λατρεύω.
γιατί στα λέω αυτά. γιατί η ζωή δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου φέρει. το δέσιμο και η επικοινωνία με ένα ζωο δεν έχουν ράτσα. σίγουρα λιμπίζομαι και τα βιρμανάκια, και τα σιαμάκια, και της Βεγγάλης και όλες τις ράτσες. αλλα για μένα ο τζέρυ μου είναι πολύ πιο πολύτιμος απο κάθε άλλη γάτα γιατί όπως λέει και ο μικρός πρίγκηπας στα τριαντάφυλλα, (Βάλε στη θέση του τριαντάφυλλου το τζέρυ) "είσαστε όμορφα, όμως είσαστε άδεια [..] Βέβαια το δικό μου τριαντάφυλλο ένας απλός περαστικός θα έλεγε πως σας μοιάζει. Όμως εκείνο μόνο του έχει περισσότερη σημασία απ΄όλα εσάς, αφού εκείνο είναι που πότισα. Αφού εκείνο έβαλα κάτω απ΄τη γυάλα. Αφού εκείνο προστάτεψα με το παραβαν. Αφού σ΄εκείνο σκοτωσα τις καμπιες [...]. Αφού εκείνο άκουσα να παραπονιέται ή να κομπάζει ή κάποιες φορές να σωπαίνει. Αφού είναι το τριαντάφυλλό μου".
Μακάρι πάντως να βρεις αυτό που ψάχνεις. Η πείρα μου λέει ότι τις περισσότερες φορές οι γάτες μας βρίσκουν και ανατρέπουν πολλά απο τα σχέδιά μας.
κι εγώ θα ήθελα πολύ να έχω ένα σιαμάκι. αλλά λεφτά για ζώο δεν θέλω να δώσω και αν έδινα όπως αναφερθηκε παραπάνω, θα ήταν απο εγκεκριμένο εκτροφείο, γιατί τώρα ξέρω τι παίζει στα πετσοπάδικα και δεν θέλω με κανένα τρόπο να βοηθήσω να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση.
Όταν βρήκα το Τζέρυ μου σε κακή κατάσταση απο καλυκοϊο και ερπητοϊό με κλειστά μάτια απο την ασθένεια και φυσικά με λίγες μέρες ζωής μπροστά του, τον μαζεψα όπως όπως γιατί ένιωσα ένα σφίξιμο στην καρδιά μου στη θέα του. δεν είχα σκοπό να τον κρατήσω. αφού τις πρώτες μέρες τον είχα στην πυλωτή και τον φρόντιζα. μετά εξαφανίστηκε για 2 μέρες και πήγα να σκάσω απο τη στενοχώρια μου. όταν τον ξαναβρήκα τον ανέβασα σπίτι με την προϋπόθεση ότι όταν γινόταν καλά ή θα του έβρισκα σπίτι, ή θα τον κατέβαζα κάτω.
έλα όμως που δέθηκα τόσο πολύ μαζί του που η σκεψη μου όπου κι αν βρισκόμουν ήταν συνεχώς στον Τζέρυ. Με το τέλος της θεραπείας του δεν μου περναγε πλεον καν απο το μυαλό να τον αφήσω. και δεν το μετάνιωσα ούτε ένα λεπτό που τον κράτησα. τον λατρεύω.
γιατί στα λέω αυτά. γιατί η ζωή δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου φέρει. το δέσιμο και η επικοινωνία με ένα ζωο δεν έχουν ράτσα. σίγουρα λιμπίζομαι και τα βιρμανάκια, και τα σιαμάκια, και της Βεγγάλης και όλες τις ράτσες. αλλα για μένα ο τζέρυ μου είναι πολύ πιο πολύτιμος απο κάθε άλλη γάτα γιατί όπως λέει και ο μικρός πρίγκηπας στα τριαντάφυλλα, (Βάλε στη θέση του τριαντάφυλλου το τζέρυ) "είσαστε όμορφα, όμως είσαστε άδεια [..] Βέβαια το δικό μου τριαντάφυλλο ένας απλός περαστικός θα έλεγε πως σας μοιάζει. Όμως εκείνο μόνο του έχει περισσότερη σημασία απ΄όλα εσάς, αφού εκείνο είναι που πότισα. Αφού εκείνο έβαλα κάτω απ΄τη γυάλα. Αφού εκείνο προστάτεψα με το παραβαν. Αφού σ΄εκείνο σκοτωσα τις καμπιες [...]. Αφού εκείνο άκουσα να παραπονιέται ή να κομπάζει ή κάποιες φορές να σωπαίνει. Αφού είναι το τριαντάφυλλό μου".
Μακάρι πάντως να βρεις αυτό που ψάχνεις. Η πείρα μου λέει ότι τις περισσότερες φορές οι γάτες μας βρίσκουν και ανατρέπουν πολλά απο τα σχέδιά μας.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Πούπσυ έγραψε:κοιτα, είμαστε μαζεμένοι πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικό χαρακτήρα και διαφορετικούς τροπους αντίδρασης. μας ενώνει η αγάπη μας για τις γάτες είτε γάτας είτε ταράτσας. Οι περισσότεροι γραφουμε εδώ αρκετά χρόνια. εσύ ως καινούργιος είναι λογικό να μην ξέρεις ακόμα το πώς σεπτόμαστε και στο γραπτό λόγο είναι πολυ εύκολο να παρεξηγηθούν κάποια πράγματα, ειδικά αν καποιος έχει δυσκολία στην έκφραση, ή την ώρα που έγραφε κάτι, δεν κατάφερε να αποτυπώσει επακριβώς αυτό που εννοούσε. δεν είμαστε δα και όλοι φιλόλογοι που να ξέρουμε να χρησιμοποιούμε το γραπτό λόγο χωρίς να μας παρανοήσει κανείς. δεν υπάρχει λογος όμως να τα παίρνεις κι εσύ. πολλά πράγματα που λέμε δεν είναι ντε και καλά για σένα, απλώς εκφράζουμε την άποψή μας.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Red_Smoky_Shores έγραψε:Eπειδη εχει παραγινει το θεμα με αυτο το forum,και επειδη εχω παρατηρισει πωσς θα πρεπει να αναλυω το καθε τι που λεω,επαναλαμβανω πως ΑΓΑΠΑΩ ΤΑ ΖΩΑ,πως εχω ΒΟΗΘΗΣΕΙ αρκετα αδεσποτα ΓΑΤΕΣ και ΜΗ,πως εχω στην κατοχη μου επισης αρκετα.ΟΜΩΣ προτιμω να ειναι νεαρης ηλικιας γιατι θελω να περασω μια ζωη μαζι με την γατα μου κυριολεκτικα.αν ηταν να παρω ο,τι να ναι θα ειχα ειδικο χωρο με 40000 αδεσποτα.(επειδη οπωσ ειπα και πριν πρεπει να αναλυουμε τα παντα επειδη καποιοι ειναι snob ,η προηγουμενη φραση μου δεν σημαινει πως δεν συμπαθω τα αδεσποτα,αντιθετως.αν και τωρα λογω σχολης δεν εχω τον χρονο να υιοθετησω καποιο βοηθαω οσα περισσοτερα μπορω.τα ταιζω στον δρομο κλπ)ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ????τι παιζει με τις ελιτιστικες αποψεις σας εδω μεσα???δεν μπορουμε να χουμε συγκεκριμενα κριτιρια για τα θελω μας????????Θα μιλουσα σε διαφορετικο τονο,αλλα σεβομαι τα οσα εχουν προειπωθει.και οσο για τα νευρα υπαρχει το ξυδι οι σακοι του μποξ και αλλα πολλα.μια ερευνα να κανεις στον γουγλη θα σε βοηθησει.πατα ''τι να κανω οταν εχω ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ νευρα΄΄...............
Αγαπητε μου, θα ηθελα να σε παρακάλεσω να χαλαρωσεις λίγο. Τιποτα δεν τρεχει με αυτο εδω το φορουμ, ειμαστε μια γατοπαρεα και ανταλάσουμε αποψεις. Απο εκει και περα σε καποιους αρεσουν και σε κάποιους δεν αρεσουν, τι να κάνουμε τωρα ! Κρατα ότι σου αρεσει και σε οτι δεν σου αρεσει απλά μην του δίνεις σημασία. Η δημοκρατία του λόγου επιτρεπει σε όλους να εχουν την αποψη τους, εφόσον αυτη δεν προσβάλει, δεν προκαλει, δεν συκοφαντει και αλλα πολλα που περιέχονται στους κανόνες χρήσης μας.
Σε καθε περίπτωση αν κάτι σε ενοχλει, μπορεις να το αναφέρεις την Ο.Δ. και να μην μπαίνεις σε διενέξεις με τα υπόλοιπα μελη.
Σε ειχα ρωτησει αν θέλεις το θεμα σου να στο καθαρίσουμε απο τα off topic του chip-αρίσματος, αλλα δεν είδα να έχεις απαντήσει κάτι.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
-
Mood :
Η αληθεια ειναι πως ειμαι αρκετα ευερεθιστος .Αν μπορειτε,ναι θα ηθελα να καθαριστει απο ασχετα comments,οπως ειναι η διενεξεις και το θεμα του τσιπ
Red_Smoky_Shores- Kitten
-
Motto : ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ....
Mood :
Red_Smoky_Shores έγραψε:Η αληθεια ειναι πως ειμαι αρκετα ευερεθιστος .Αν μπορειτε,ναι θα ηθελα να καθαριστει απο ασχετα comments,οπως ειναι η διενεξεις και το θεμα του τσιπ
Ε μα βρε παιδι μου, κανε κι εσυ λιγο κρατει!
(πλακιτσα ε, μη φαω κι εγω καμια αδεσποτη )
Καλη τυχη στο να βρεις αυτο που ψαχνεις.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Red_Smoky_Shores έγραψε:Η αληθεια ειναι πως ειμαι αρκετα ευερεθιστος .Αν μπορειτε,ναι θα ηθελα να καθαριστει απο ασχετα comments,οπως ειναι η διενεξεις και το θεμα του τσιπ
Θα σε παρακαλούσα τότε να μην είσαι εδω μέσα, εχουμε και μικρα παιδιά, και φαντασου να είναι και καποιος αλλος το ιδιο ευερεθιστος, τι θα γίνει ? με τιποτα δεν θα ηθελα να γινει εδω μεσα γήπεδο.
Τα μηνυμάτα σχετικά με chip, θα μεταφερθούν σε νεο θεμα, ωστε να συνεχιστεί εκει.
- Σπόιλερ:
-
Mood :
Γεια σου κι από εμένα!
Δες κι αυτή τη θηλυκιά σιαμέζα, 5μιση μηνών.
http://www.xe.gr/zoa/gates%7Cad-19356865.html
EDIT: ημίαιμη λέει, αλλά δεν το είχα δει. Σαν καθαρόαιμη είναι.
Δες κι αυτή τη θηλυκιά σιαμέζα, 5μιση μηνών.
http://www.xe.gr/zoa/gates%7Cad-19356865.html
EDIT: ημίαιμη λέει, αλλά δεν το είχα δει. Σαν καθαρόαιμη είναι.
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood :
Hello anae!αυτην την αγγελια την ειδα χθες,και πηρα αμεσως τηλ,αλλα δυστηχως την ειχε ηδη δωσει.......
Red_Smoky_Shores- Kitten
-
Mood :
Aπό το θέμα αφαιρέθηκαν όσα αφορούσαν στα περί τσιπαρίσματος και βρίσκονται εδώ https://www.gatospito.com/t9202-topic. Προσωπικά δεν μπορώ να βρω πια άλλα μπορεί να ήθελες να σου σπλιταριστούν αλλά θεωρώ ότι η λογική του "κόψε-ράψε- του θέματος καταλήγει σε βάρος του ζητούμενου σου, που είναι να βρεις το γάτο που ψάχνεις. Πρότασή μου είναι να δεχθείς να κλειδωθεί το θέμα και να ανοίξεις ένα καινούργιο βάζοντας την αγγελία σου εκεί, με όλα τα ζητούμενα σου. Ράτσα, ηλικία, όχι τσιπαρισμένη κ.λ.π. Καλή συνέχεια σε ότι αποφασίσεις....
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Red_Smoky_Shores έγραψε:Hello anae!αυτην την αγγελια την ειδα χθες,και πηρα αμεσως τηλ,αλλα δυστηχως την ειχε ηδη δωσει.......
Αα, νόμιζα πως ήταν άλλη αγγελία αυτή...
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood :
Το θέμα κλειδώνεται και η αγγελία μεταφέρεται εδώ: https://www.gatospito.com/t9207-topic
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Αναζητώ γατούλα περσίας ή βιρμανίας
» ΕΠΕΙΓΟΝ ! ΨΑΧΝΩ ΓΑΤΟΜΑΜΑ !!
» ΕΠΕΙΓΟΝ-Ζητείται Βοήθεια για Νεογέννητα Γατάκια - ΕΠΕΙΓΟΝ
» Προς αναζητηση Σιαμ ή Βιρμανιας
» ΣΙΑΜ - ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ
» ΕΠΕΙΓΟΝ ! ΨΑΧΝΩ ΓΑΤΟΜΑΜΑ !!
» ΕΠΕΙΓΟΝ-Ζητείται Βοήθεια για Νεογέννητα Γατάκια - ΕΠΕΙΓΟΝ
» Προς αναζητηση Σιαμ ή Βιρμανιας
» ΣΙΑΜ - ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios