Η catάληψη
+41
ACRIMONIOUS
kouix
Ηρακλένια
Christy Theod
Witch girl
PakDes
marea
tzelacat
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Chouzouris
YNL
Paw
vanilia cat
Λιλούκι
μπαμπας Νικολας1
niki
Дanae
houlieta
tsili
ΚουκουΒάγια
LAROGATA
Mary-Fish
Fotoula
vaso
moukelis
natalouko
doremi
tia
marina289
Smokys
Dreamer
FROGK
ralou
AmaranthN
funambolo
Anatoli
SuperCatz
Δ²
alex..niaou
otz
f.m123
45 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 26
Σελίδα 3 από 26 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26
Απ: Η catάληψη
Αντι να χαρεις που η Φλωρα δεν ειναι φλωρος εχεις και παραπονο?
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Αααα, καμιά δε με παρέσυρε, έπρεπε κάπως να υπερασπιστώ κι εγώ την υπόληψη μου!!
- Σπόιλερ:
- Και δε χαίρεσαι μωρέ που θα ζήσουμε αγαπημένοι με ένα μάτσο γατούνια να ζουπάμε; Πώς άλλοι βάζουν την κοπελιά τους να διαλέξει πιο αστέρι θέλει και της τάζουν ότι και καλά θα της το φέρουν; Ε εγώ δεν τάζω απλά, λέγε πιο γατούνι θέλεις και θα το'χεις!
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Καλα ας περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξει η ιστορία! Γιατί είμαι σίγουρη ότι θα την κάνουν τη γκάφα τους!Anatoli έγραψε:Αντι να χαρεις που η Φλωρα δεν ειναι φλωρος εχεις και παραπονο?
f.m123 έγραψε:
Αααα, καμιά δε με παρέσυρε, έπρεπε κάπως να υπερασπιστώ κι εγώ την υπόληψη μου!!
- Σπόιλερ:
Και δε χαίρεσαι μωρέ που θα ζήσουμε αγαπημένοι με ένα μάτσο γατούνια να ζουπάμε; Πώς άλλοι βάζουν την κοπελιά τους να διαλέξει πιο αστέρι θέλει και της τάζουν ότι και καλά θα της το φέρουν; Ε εγώ δεν τάζω απλά, λέγε πιο γατούνι θέλεις και θα το'χεις!
- Σπόιλερ:
- Τι ρομαντικό..... Θέλω ζουπήξω ολα!!
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Part 3
Στεκόμαστε οι τέσσερις μπροστά από το αμάξι που μας ετοιμάστηκε για να πάμε να πάρουμε το Φιόγκο.
-Δεν είναι πολύ γουστόζικο;
-Για να πάμε στο τσίρκο καλό είναι! Για να κάνουμε απαγωγή όμως.. Ποιός σκέφτηκε να πάρουμε ροζ βαν;;;
-Αυτό είχαμε, αυτό πήραμε, τι θέλεις τώρα;
-Έχετε δει ποτέ απαγωγείς με ροζ βαν;;;
-Εμείς είμαστε ιδιαίτερες απαγωγείς!
-Ηλίθιες απαγωγείς είμαστε!
-Έχεις καμιά καλύτερη ιδέα;
-Ναι, να πάρουμε ταξί, λιγότερη εντύπωση θα προκαλέσουμε!
-Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνιαααααα...
-Σε ποιόν να το πω και να με πιστέψει! Ροζ βαν! Βρήκαμε κρησφύγετο στη μέση του πουθενά, κλέψαμε δυο γάτες με κοτζάμ ελικόπτερο και στήσαμε ολόκληρη επιχείρηση μόνο και μόνο για να μας καταλάβουν από ένα ροζ βαν που θα περιφέρεται στους δρόμους!
-Δεν πρόσεξες τη λεπτομέρεια; Είναι τέλειο για την περίσταση!
-Ναι, ο σκύλος στην καρδούλα λύνει όλα μας τα προβλήματα. Ας βάλουμε και τενεκεδάκια από πίσω όπως κάνουν στους γάμους στην Αμερική για να μας ακούσει και ο Στέλιος στη Χίο!
-Ο Στέλιος δεν είναι στη Χίο!!
-Εκεί κόλλησες εσύ!
-Τελειώσατε; Άντε γιατί είναι ήδη 5 και έχουμε και έναν Φιόγκο να κλέψουμε!
-Μα, δε φτάνει που είναι ροζ! Είναι και ροζ πουά!
-ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ!
-Καλή επιτυχία! Θα σας περιμένω!
Κατεβάζω τα μούτρα και αποφασίζω να υποστώ την υπέρτατη ταπείνωση. Να πάω να απαγάγω το Φιόγκο.. Μέσα σε ένα ροζουλί βανάκι με άσπρες βούλες.
-Ρε συ Τέτα, ελικρινά τώρα, από όλα τα αμάξια που θα μπορούσες να νοικιάσεις, με τι μυαλό διάλεξες το ροζ;;;
-Βανάκι δε θέλατε; Βανάκι σας βρήκα! Τελευταία στιγμή τι να κάνω κι εγώ;
-Εντάξει, καλά θαʼταν να πηγαίναμε με το μαύρο που λέγαμε, αλλά τι να κάνουμε που τράκαρε ο..
-Και δηλαδή η επόμενη επιλογή σου μετά το ροζ, ποιό θαʼταν, λαχανί με χρυσόσκονη γύρω από τα φώτα;
-Βρε δε θα μας καταλάβει κανείς!
Μπαίνω στο πίσω μέρος του καταπληκτικού μας μεταφορικού μέσου, και σιάχνω το μαύρο μου παντελόνι. Ακολουθούν οι υπόλοιπες, η Όλγα πίσω μαζί μου και η Τέτα στη θέση του οδηγού.
-Ρε συ Τέτα.. Να σε πω.. Να οδηγάς ξέρεις;
-Βεβαίως!
-Βεβαίως έχω δίπλωμα ή βεβαίως έχω δει πώς οδηγάνε;
-Βεβαίως και στα δύο!
-Τέτα!!
-Έχω δίπλωμα σας λέω! Οδηγάω! Πώς το λένε; Έχει καμιά σας όρεξη να οδηγήσει αυτή στη θέση μου μήπως;
Κοιταζόμαστε με την Όλγα. Έχει ένα δίκιο η Τέτα, αν αφήσει την οδήγηση πάνω μας πιο πιθανό είναι να βρεθεί το αμάξι σε κανέναν γκρεμό, παρά στο σπίτι της Βάγιας.
-Πάμε λοιπόν!
-Κι ο Θεός βοηθός!
-Άσε τον Θεό έξω από αυτό, δε νομίζω να ήθελε να συμμετάσχει σε όλο αυτό..
-Επειδή είναι αμαρτία το κλέψιμο ε;
-Όχι, επειδή θα προτιμούσε να κάτσε σε μια γωνιά με ένα σακουλάκι ποπ κορν, να μας βλέπει, και να γελάει!
-Άντε μωρέ! Ήδη έχουμε πάρει δύο! Πόοοοσοο δύσκολος πια θα είναι ο Φιόγκος;
-Βρε ο Φιόγκος είναι εύκολο θύμα. Το θέμα είναι να μην μας καταλάβουν μέχρι να τον βάλουμε μέσα στο αμάξι!Πρέπει να γίνουν τα πράγματα ήσυχα και αποτελεσματικ...
Μπιπ! ΜΠΙΙΙΠΠΠΠ! Κορνάρει η Τέτα και πατάει απότομα το γκάζι. Ήσυχα ε; Πάει το ήσυχα. Κλάφτε το. Να αρχίσουμε μήπως να κλαίμε και το ʽαποτελεσματικάʼ; Έχουμε μωρέ μια ελπίδα ακόμα!
ΒΓΜΜΜΜΜΜΜΜΠΡΡΡ!
-ΤΕΤΑΑΑΑ!
-Τι;
-Πώς παίρνεις έτσι τις στροφές παιδάκι μου; Βανάκι οδηγάς, όχι φεράρι σε αγώνες ταχύτητας!
-Τι, πάω πολύ γρήγορα; Σιγά μωρέ!
-Όλγα, έχω να σου εξομολογηθώ κάτι πριν μας σκοτώσει η Τέτα.
-Τι;
-Δεν έχω ιδέα που μένει η Βάγια!
-Α μη σκας για αυτό. Ξέρω εγώ. Και η Τέτα ξέρει. Απλά αποφάσισε να κόψει δρόμο πηγαίνοντας από το πεζοδρόμιο.
-Α! Πολύ ωραία! Τώρα ησύχασα! Τέτταα! Εντάξει, καταλάβαμε, θες να παίξεις στο Tokyo drift, τώρα μπορείς σε παρακαλώ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ;;
-Έχει κίνηση ρε κορίτσια! Από εδώ θα φτάσουμε πιο γρήγορα.
-Τέτα έχεις συνειδητοποιήσει ότι οι δυο μας ρόδες βρίσκονται πάνω στο πεζοδρόμιο.
-Και ότι περνάμε ξυστά από τις κολόνες. Και μας κοιτάζει όλος ο κόσμος.
-Και μας βρίζει κιόλας.
-Στρίβω εδώ και .. α! Εδώ είναι ήσυχα, πάμε εκεί τώρα..
Το χέρι μου είναι πάνω στο πόδι της Όλγας. Όχι τα μαλλιά της Όλγας είναι στη μύτη μου. Όχι, τώρα το πόδι μου είναι στο κεφάλι της Όλγας. Άου!
-Ρε Τέτα! Άου δηλαδή! Κουβάρι έχουμε γίνει εδώ πίσω έτσι όπως οδηγείς!
-Σσσς! Φτάσαμε!
Σταματάμε μερικά μέτρα μακριά από το σπίτι της Βάγιας, στην απέναντι πλευρά του δρόμου.
-Κορίτσια.. Μας κοιτάει ο γείτονας..
-Ε φυσικά και μας κοιτάει, αφού είμαστε όμορφες, πώς να μη μας κοιτάει ο άνθρωπος;
-Τέτα! Δε θέλουμε να κινήσουμε υποψίες, δεν πρέπει να μας προσέχει κανείς!
-Λίγο δύσκολο με το φωσφοριζέ αμάξι μας..
-Όλγα, φέρε λίγο το τηλεσκόπιο.. Σήμερα δε θα τον έφερνε σπίτι η Βάγια;
-Έτσι είπε, τοʼχω σημειώσει κιόλας κάπου..
-Και είπαμε έχει πρόβα και δε θα βλέπει..
-Είπαμε, ξείπαμε, τελείωνε και βλέπε, ο γείτονας μπήκε μέσα είναι ευκαιρία!
-Αγόοοοριιι μου όμορφο, παίζει με τη μπαλίτσα του μωρέ ο Φιογκίδιος!
-Τι κόκαλο πήρες μαζί σου;
-Πόδι ζαρκαδιού.
-Τι;;;
-τι κόκαλο λες να πήρα καλέ! Ένα τυχαίο που βρήκα στο πετ σοπ, μυρίζει έντονα λέει και το λατρεύουν τα σκυλιά!
-Φλώρα, άνοιξε πόρτα. Τέτα, πέτα το κόκαλο και Φλώρα πάμε έξω.
Κατεβαίνουμε από το βανάκι. Σφυρίζω, ο Φιόγκος γυρνάει να μας κοιτάξει, και η Τέτα του δείχνει το κόκαλο. Το πετάει προς την πόρτα του βαν. Ο Φιόγκος το βλέπει, σαλιαρίζει και αρχίζει την τρεχάλα. Τρέχει, τρέχει, τρέχει, πλησιάζει στα κάγκελα.
-Θα στουκάρει!! Δε χωράει!
-Χωραέι, η Βάγια είπε ότι συνέχεια βγαίνει!
-Θα μας μείνει ανάμεσα στα κάγκελα!
Ο Φιόγκος περνάει με ευκολία ανάμεσα στα κάγκελα όσο εγώ τρώω τα νύχια μου από την αγωνία. Τρέχει προς το κόκαλο, με τη γλωσσάρα του έξω. Κάνει μια αεροτουμπίτσα.. Και..
Τσαφ! Σε πιάσαμε!
Τον χώνουμε γρήγορα με την Όλγα μέσα στο βανάκι, κλείνουμε τις πόρτες και λέμε δυνατά με μια φωνή:
ΞΕΚΙΝΑΑΑΑ!
Η Τέτα γυρνάει το κλειδί, βάζει τρίτη (αν δε σκοτωθούμε σήμερα ποτέ δε θα σκοτωθούμε) και πατάει δυνατά το γκάζι.
-Τέτα! Πρώτη!
-Δίκιοοοο..
Γυρνάει το λεβιέ στην πρώτη, ξαναπατάει το γκάζι και φεύγουμε αμέσως από τον τόπο του εγκλήματος.
Τι ήσυχο σκυλούμπι ο Φιογκίδης! Ούτε ένα γαβ δεν έκανε και τώρα μας γλείφει!
Μισό λεπτό..
ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ..!!
Στεκόμαστε οι τέσσερις μπροστά από το αμάξι που μας ετοιμάστηκε για να πάμε να πάρουμε το Φιόγκο.
-Δεν είναι πολύ γουστόζικο;
-Για να πάμε στο τσίρκο καλό είναι! Για να κάνουμε απαγωγή όμως.. Ποιός σκέφτηκε να πάρουμε ροζ βαν;;;
-Αυτό είχαμε, αυτό πήραμε, τι θέλεις τώρα;
-Έχετε δει ποτέ απαγωγείς με ροζ βαν;;;
-Εμείς είμαστε ιδιαίτερες απαγωγείς!
-Ηλίθιες απαγωγείς είμαστε!
-Έχεις καμιά καλύτερη ιδέα;
-Ναι, να πάρουμε ταξί, λιγότερη εντύπωση θα προκαλέσουμε!
-Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνιαααααα...
-Σε ποιόν να το πω και να με πιστέψει! Ροζ βαν! Βρήκαμε κρησφύγετο στη μέση του πουθενά, κλέψαμε δυο γάτες με κοτζάμ ελικόπτερο και στήσαμε ολόκληρη επιχείρηση μόνο και μόνο για να μας καταλάβουν από ένα ροζ βαν που θα περιφέρεται στους δρόμους!
-Δεν πρόσεξες τη λεπτομέρεια; Είναι τέλειο για την περίσταση!
-Ναι, ο σκύλος στην καρδούλα λύνει όλα μας τα προβλήματα. Ας βάλουμε και τενεκεδάκια από πίσω όπως κάνουν στους γάμους στην Αμερική για να μας ακούσει και ο Στέλιος στη Χίο!
-Ο Στέλιος δεν είναι στη Χίο!!
-Εκεί κόλλησες εσύ!
-Τελειώσατε; Άντε γιατί είναι ήδη 5 και έχουμε και έναν Φιόγκο να κλέψουμε!
-Μα, δε φτάνει που είναι ροζ! Είναι και ροζ πουά!
-ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ!
-Καλή επιτυχία! Θα σας περιμένω!
Κατεβάζω τα μούτρα και αποφασίζω να υποστώ την υπέρτατη ταπείνωση. Να πάω να απαγάγω το Φιόγκο.. Μέσα σε ένα ροζουλί βανάκι με άσπρες βούλες.
-Ρε συ Τέτα, ελικρινά τώρα, από όλα τα αμάξια που θα μπορούσες να νοικιάσεις, με τι μυαλό διάλεξες το ροζ;;;
-Βανάκι δε θέλατε; Βανάκι σας βρήκα! Τελευταία στιγμή τι να κάνω κι εγώ;
-Εντάξει, καλά θαʼταν να πηγαίναμε με το μαύρο που λέγαμε, αλλά τι να κάνουμε που τράκαρε ο..
-Και δηλαδή η επόμενη επιλογή σου μετά το ροζ, ποιό θαʼταν, λαχανί με χρυσόσκονη γύρω από τα φώτα;
-Βρε δε θα μας καταλάβει κανείς!
Μπαίνω στο πίσω μέρος του καταπληκτικού μας μεταφορικού μέσου, και σιάχνω το μαύρο μου παντελόνι. Ακολουθούν οι υπόλοιπες, η Όλγα πίσω μαζί μου και η Τέτα στη θέση του οδηγού.
-Ρε συ Τέτα.. Να σε πω.. Να οδηγάς ξέρεις;
-Βεβαίως!
-Βεβαίως έχω δίπλωμα ή βεβαίως έχω δει πώς οδηγάνε;
-Βεβαίως και στα δύο!
-Τέτα!!
-Έχω δίπλωμα σας λέω! Οδηγάω! Πώς το λένε; Έχει καμιά σας όρεξη να οδηγήσει αυτή στη θέση μου μήπως;
Κοιταζόμαστε με την Όλγα. Έχει ένα δίκιο η Τέτα, αν αφήσει την οδήγηση πάνω μας πιο πιθανό είναι να βρεθεί το αμάξι σε κανέναν γκρεμό, παρά στο σπίτι της Βάγιας.
-Πάμε λοιπόν!
-Κι ο Θεός βοηθός!
-Άσε τον Θεό έξω από αυτό, δε νομίζω να ήθελε να συμμετάσχει σε όλο αυτό..
-Επειδή είναι αμαρτία το κλέψιμο ε;
-Όχι, επειδή θα προτιμούσε να κάτσε σε μια γωνιά με ένα σακουλάκι ποπ κορν, να μας βλέπει, και να γελάει!
-Άντε μωρέ! Ήδη έχουμε πάρει δύο! Πόοοοσοο δύσκολος πια θα είναι ο Φιόγκος;
-Βρε ο Φιόγκος είναι εύκολο θύμα. Το θέμα είναι να μην μας καταλάβουν μέχρι να τον βάλουμε μέσα στο αμάξι!Πρέπει να γίνουν τα πράγματα ήσυχα και αποτελεσματικ...
Μπιπ! ΜΠΙΙΙΠΠΠΠ! Κορνάρει η Τέτα και πατάει απότομα το γκάζι. Ήσυχα ε; Πάει το ήσυχα. Κλάφτε το. Να αρχίσουμε μήπως να κλαίμε και το ʽαποτελεσματικάʼ; Έχουμε μωρέ μια ελπίδα ακόμα!
ΒΓΜΜΜΜΜΜΜΜΠΡΡΡ!
-ΤΕΤΑΑΑΑ!
-Τι;
-Πώς παίρνεις έτσι τις στροφές παιδάκι μου; Βανάκι οδηγάς, όχι φεράρι σε αγώνες ταχύτητας!
-Τι, πάω πολύ γρήγορα; Σιγά μωρέ!
-Όλγα, έχω να σου εξομολογηθώ κάτι πριν μας σκοτώσει η Τέτα.
-Τι;
-Δεν έχω ιδέα που μένει η Βάγια!
-Α μη σκας για αυτό. Ξέρω εγώ. Και η Τέτα ξέρει. Απλά αποφάσισε να κόψει δρόμο πηγαίνοντας από το πεζοδρόμιο.
-Α! Πολύ ωραία! Τώρα ησύχασα! Τέτταα! Εντάξει, καταλάβαμε, θες να παίξεις στο Tokyo drift, τώρα μπορείς σε παρακαλώ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ;;
-Έχει κίνηση ρε κορίτσια! Από εδώ θα φτάσουμε πιο γρήγορα.
-Τέτα έχεις συνειδητοποιήσει ότι οι δυο μας ρόδες βρίσκονται πάνω στο πεζοδρόμιο.
-Και ότι περνάμε ξυστά από τις κολόνες. Και μας κοιτάζει όλος ο κόσμος.
-Και μας βρίζει κιόλας.
-Στρίβω εδώ και .. α! Εδώ είναι ήσυχα, πάμε εκεί τώρα..
Το χέρι μου είναι πάνω στο πόδι της Όλγας. Όχι τα μαλλιά της Όλγας είναι στη μύτη μου. Όχι, τώρα το πόδι μου είναι στο κεφάλι της Όλγας. Άου!
-Ρε Τέτα! Άου δηλαδή! Κουβάρι έχουμε γίνει εδώ πίσω έτσι όπως οδηγείς!
-Σσσς! Φτάσαμε!
Σταματάμε μερικά μέτρα μακριά από το σπίτι της Βάγιας, στην απέναντι πλευρά του δρόμου.
-Κορίτσια.. Μας κοιτάει ο γείτονας..
-Ε φυσικά και μας κοιτάει, αφού είμαστε όμορφες, πώς να μη μας κοιτάει ο άνθρωπος;
-Τέτα! Δε θέλουμε να κινήσουμε υποψίες, δεν πρέπει να μας προσέχει κανείς!
-Λίγο δύσκολο με το φωσφοριζέ αμάξι μας..
-Όλγα, φέρε λίγο το τηλεσκόπιο.. Σήμερα δε θα τον έφερνε σπίτι η Βάγια;
-Έτσι είπε, τοʼχω σημειώσει κιόλας κάπου..
-Και είπαμε έχει πρόβα και δε θα βλέπει..
-Είπαμε, ξείπαμε, τελείωνε και βλέπε, ο γείτονας μπήκε μέσα είναι ευκαιρία!
-Αγόοοοριιι μου όμορφο, παίζει με τη μπαλίτσα του μωρέ ο Φιογκίδιος!
-Τι κόκαλο πήρες μαζί σου;
-Πόδι ζαρκαδιού.
-Τι;;;
-τι κόκαλο λες να πήρα καλέ! Ένα τυχαίο που βρήκα στο πετ σοπ, μυρίζει έντονα λέει και το λατρεύουν τα σκυλιά!
-Φλώρα, άνοιξε πόρτα. Τέτα, πέτα το κόκαλο και Φλώρα πάμε έξω.
Κατεβαίνουμε από το βανάκι. Σφυρίζω, ο Φιόγκος γυρνάει να μας κοιτάξει, και η Τέτα του δείχνει το κόκαλο. Το πετάει προς την πόρτα του βαν. Ο Φιόγκος το βλέπει, σαλιαρίζει και αρχίζει την τρεχάλα. Τρέχει, τρέχει, τρέχει, πλησιάζει στα κάγκελα.
-Θα στουκάρει!! Δε χωράει!
-Χωραέι, η Βάγια είπε ότι συνέχεια βγαίνει!
-Θα μας μείνει ανάμεσα στα κάγκελα!
Ο Φιόγκος περνάει με ευκολία ανάμεσα στα κάγκελα όσο εγώ τρώω τα νύχια μου από την αγωνία. Τρέχει προς το κόκαλο, με τη γλωσσάρα του έξω. Κάνει μια αεροτουμπίτσα.. Και..
Τσαφ! Σε πιάσαμε!
Τον χώνουμε γρήγορα με την Όλγα μέσα στο βανάκι, κλείνουμε τις πόρτες και λέμε δυνατά με μια φωνή:
ΞΕΚΙΝΑΑΑΑ!
Η Τέτα γυρνάει το κλειδί, βάζει τρίτη (αν δε σκοτωθούμε σήμερα ποτέ δε θα σκοτωθούμε) και πατάει δυνατά το γκάζι.
-Τέτα! Πρώτη!
-Δίκιοοοο..
Γυρνάει το λεβιέ στην πρώτη, ξαναπατάει το γκάζι και φεύγουμε αμέσως από τον τόπο του εγκλήματος.
Τι ήσυχο σκυλούμπι ο Φιογκίδης! Ούτε ένα γαβ δεν έκανε και τώρα μας γλείφει!
Μισό λεπτό..
ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ..!!
-
Mood :
Συμφωνώ και επαυξάνω για την επιλογή του Φιογκίδη!
Είναι υπέροχος!
Και μέσα στο ροζ βανάκι δείχνει πολύ κουφετούλης!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Ε ρε κοριτσιαααα τι γκρινια ηταν αυτη! Οδηγω σχεδον 19 χρονια αλλα βανακι δεν εχω ξαναοδηγησει!Τι να κανω η καημενη!Ηταν και ψηλο ηταν και ογκωδες ηταν και ροζ και μας κοιταγαν ολοι, ε τρακαριστηκα!Ευτυχως που δεν χρειαστηκε να το παρκαρω σε κανενα στενο σημειο γιατι ναι εκει θα ειχαμε προβλημα.
Κατα τ'αλλα η αποστολη μας στεφθηκε με επιτυχια! Ο Φιογκος (μου) επιτελους ειναι στην αγκαλια μου!Της την σκασαμε της Βαγιας.Να μαθει αυτη που δεν μας τον εδινε οικειοθελως!
Κατα τ'αλλα η αποστολη μας στεφθηκε με επιτυχια! Ο Φιογκος (μου) επιτελους ειναι στην αγκαλια μου!Της την σκασαμε της Βαγιας.Να μαθει αυτη που δεν μας τον εδινε οικειοθελως!
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Κι εσύ Βρούτε??Anatoli έγραψε:Ε ρε κοριτσιαααα τι γκρινια ηταν αυτη! Οδηγω σχεδον 19 χρονια αλλα βανακι δεν εχω ξαναοδηγησει!Τι να κανω η καημενη!Ηταν και ψηλο ηταν και ογκωδες ηταν και ροζ και μας κοιταγαν ολοι, ε τρακαριστηκα!Ευτυχως που δεν χρειαστηκε να το παρκαρω σε κανενα στενο σημειο γιατι ναι εκει θα ειχαμε προβλημα.
-
Mood :
marina289 έγραψε:
Είναι υπέροχος!
Μόνο υπέροχος; Αχχχχχχχχ
Πολύ με "ανεβάζει" ο ενθουσιασμός σου.
- Σπόιλερ:
- Έπρεπε να την κάνουμε συνεργάτιδα τη Μαρίνα. Αλλά...
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Anatoli έγραψε:Ε ρε κοριτσιαααα τι γκρινια ηταν αυτη! Οδηγω σχεδον 19 χρονια αλλα βανακι δεν εχω ξαναοδηγησει!Τι να κανω η καημενη!Ηταν και ψηλο ηταν και ογκωδες ηταν και ροζ και μας κοιταγαν ολοι, ε τρακαριστηκα!Ευτυχως που δεν χρειαστηκε να το παρκαρω σε κανενα στενο σημειο γιατι ναι εκει θα ειχαμε προβλημα.
Τι να κάμνουμε, αφού φοβούμαστε!
Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύεις ότι μας κοίταζαν όλοι!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Mood :
Σουπιά διμούτσουνη κ'εσύ!!Anatoli έγραψε:Ε ρε κοριτσιαααα τι γκρινια ηταν αυτη! Οδηγω σχεδον 19 χρονια αλλα βανακι δεν εχω ξαναοδηγησει!Τι να κανω η καημενη!Ηταν και ψηλο ηταν και ογκωδες ηταν και ροζ και μας κοιταγαν ολοι, ε τρακαριστηκα!Ευτυχως που δεν χρειαστηκε να το παρκαρω σε κανενα στενο σημειο γιατι ναι εκει θα ειχαμε προβλημα.
Έχε χάρη που ασπάζομαι το ¨ο σκοπός αγιάζει τα μέσα¨ και θα σας δικαιολογήσω!
otz έγραψε:marina289 έγραψε:
Είναι υπέροχος!
Μόνο υπέροχος; Αχχχχχχχχ
Πολύ με "ανεβάζει" ο ενθουσιασμός σου.
- Σπόιλερ:
Έπρεπε να την κάνουμε συνεργάτιδα τη Μαρίνα. Αλλά...
- Σπόιλερ:
- Τα 'χω πάρει τα χαμπάρια μου!
Αλλά σας προετοιμάζω ότι εδώ δεν συγχωρούνται απειρίες και ερασιτεχνισμοί...
Είναι κλανιάρικα,τρυπώνουν παντού και γίνονται αόρατα...
(Εκτός του Αϊτίδη)
-
Mood :
- Σπόιλερ:
- αααα!! και σας ενημερώνω ότι μένω πολύ κοντά με dreamer και YNL
-
Mood :
marina289 έγραψε:
- Σπόιλερ:
αααα!! και σας ενημερώνω ότι μένω πολύ κοντά με dreamer και YNL
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
-
Mood :
Mαρή Τέτα? Φίδι στον κόρφο μας κι εσύ?
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Επαρασυρθην!
Ολα ειναι οργανωμενα/σχεδιασμενα απο τις δυο τους. και ολα τους τα βηματα ειναι μελετημενα με μαθηματικη ακριβεια Τρεμετεεεεεεεεε!!!!
-
Mood :
Και το βανάκι μελετημένο ήταν;; Τέτττααα;;; Εεεεεεεε;;;;
Καλέεεε.. Η Μαρίνα είν'καλήηηηη...
Καλέεεε.. Η Μαρίνα είν'καλήηηηη...
-
Mood :
Προσέξτε μόνο μη σας επιτεθεί ο Σάγκυς, που είναι και άγριος
funambolo- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Mood :
Τέτα και εσύ μέσα στο κόλπο?? Γι αυτό δεν ανησυχούσες για τα γατιά σου...
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Εδω γινονται σοδομα και γομορα,δεν ξερουμε ποιον να πρωτοπροσεχουμε ,Σικαγο γιναμε εδω μεσα... Κοριτσια
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
funambolo έγραψε:Προσέξτε μόνο μη σας επιτεθεί ο Σάγκυς, που είναι και άγριος
LAROGATA έγραψε:Εδω γινονται σοδομα και γομορα,δεν ξερουμε ποιον να πρωτοπροσεχουμε ,Σικαγο γιναμε εδω μεσα... Κοριτσια
Μην εμπιστεύεστε ούτε τον εαυτό σας...
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
otz έγραψε:funambolo έγραψε:Προσέξτε μόνο μη σας επιτεθεί ο Σάγκυς, που είναι και άγριος
LAROGATA έγραψε:Εδω γινονται σοδομα και γομορα,δεν ξερουμε ποιον να πρωτοπροσεχουμε ,Σικαγο γιναμε εδω μεσα... Κοριτσια
Μην εμπιστεύεστε ούτε τον εαυτό σας...
-
Mood :
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Και μην ξεχνιομαστε. Ακομα δεν εχει αποκαλυφθει και η τέταρτη!
-
Mood :
Anatoli έγραψε:Και μην ξεχνιομαστε. Ακομα δεν εχει αποκαλυφθει και η τέταρτη!
Έχετε δει μόνο τα πόδια της. Στο κρησφύγετο.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Tιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????!!!!!!
Η ΤΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!!!!!!!!!!!?????
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αθηνα... εχω απογοητευτει πάρα πολυ...
Η ιδεα να κλέψουμε εμεις το γατοσπιτο τους και να μας μεινουν τα γατια πάει στραφι...
Εγω ελπιζα να κλεψουν τουλάχιστον τον Μικυ ΜΟΥ και να μου εμενε εμένα στην μοιρασια
Τον Φιογκο ετσι κι αλλιως θα τον εχει ηδη καβατζωσει η Τετα
Τέλος πάντων... Ας δουμε αν θα κλέψουν και κανενα αλλο γατι και βλέπουμε
Λεω πάντως να κλεψουμε ΚΑΙ το ροζ βανακι. Οσο κι αν το κοροιδευουν εμένα μ αρεσει η ποπ αισθητικη του
ralou- Γαταμυθού
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας, κρυο, υγρασία, βροχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/09/2008
Mood :
Ρουλίτσα, μην ανησυχείς καθόλου. Είναι απλά τα πράγματα, όπως είπαμε.
Μόλις ολοκληρωθεί το θεάρεστο έργο των κορασίδων, τις μεταφέρουμε εμείς, με το διακριτικό ροζ βανάκι, σε ασφαλές μέρος και πηγαίνουμε στη Βίλα. Ούτε ροδάκια χρειάζεται, ούτε τίποτα. Μια απλή αντικατάσταση δίποδων της Βίλας θα γίνει και ούτε γάτα ούτε ζημιά (είχε υποννοούμενο το τελευταίο, εντάξει? )
Ο Σάγκυς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν είστε αρκετά δ ο τ ι κ έ ς στο αεροσούτρα. Για να προσέχουμε λίγο τη λίμπιντο παρακαλώ!!
Μόλις ολοκληρωθεί το θεάρεστο έργο των κορασίδων, τις μεταφέρουμε εμείς, με το διακριτικό ροζ βανάκι, σε ασφαλές μέρος και πηγαίνουμε στη Βίλα. Ούτε ροδάκια χρειάζεται, ούτε τίποτα. Μια απλή αντικατάσταση δίποδων της Βίλας θα γίνει και ούτε γάτα ούτε ζημιά (είχε υποννοούμενο το τελευταίο, εντάξει? )
Ο Σάγκυς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν είστε αρκετά δ ο τ ι κ έ ς στο αεροσούτρα. Για να προσέχουμε λίγο τη λίμπιντο παρακαλώ!!
funambolo- Γαταμυθού
-
Mood :
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
funambolo έγραψε:Ρουλίτσα, μην ανησυχείς καθόλου. Είναι απλά τα πράγματα, όπως είπαμε.
Χαχαχα! Και ποια παρακαλω μπορει να αντισταθεί στο αεροσουτρα ενος Σαγκυ ε?!
Οσο για την αντικατασταση συμφωνω!
Αλλά ναι, να περιμένουμε λιγουλάκι ακομα. Ειναι ευκαιρία να αποκτησω δευτερη γατα με το ετσι θέλω,
Οοοοχι Νικολα μου μην φοβάσαι! Εσυ θα εχεις την Φρεγια ολοδικη σου και εγω θα εχω τον Μικυ ΜΟΥ.
(Εγω πάντα θα ελπιζω οι τεσσερεις της ΡΟΖ συμμορίας να τα σπάσουν μεταξυ τους και να βουτηξουν τελικα ΚΑΙ τον Μικυ ΜΟΥ! )
ralou- Γαταμυθού
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto : H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
Αθηνα
Βρε μανια με τον Μικυ!
Βρε μανια με τον Μικυ!
-
Mood :
Εσενα δεν σου μιλάω!Anatoli έγραψε:Αθηνα
Βρε μανια με τον Μικυ!
Και ο Μικυ ΜΟΥ με τον ενα η με τον αλλο τροπο θα βρεθει στα χερια μου καποια στιγμη! Να το ξέρεις!!!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Μπα δεν ανησυχω!Δεν καθεται αυτος σε κανεναν!Παει και κρυβετε ο βλαξ κατω απο τον καναπε του καθιστικου και δεν βγαινει ουτε για φαγητο ουτε για τουαλετα!Μεγαλυτερες πιθανοτητες εχεις με το Λουκουμακι.
-
Mood :
Οι συνεργάτιδες είναι υπό την αυστηρή προστασία των υπόλοιπων μελών. Το ίδιο και τα γατιά/σκυλιά/κουνέλια/χοιρίδια και λοιπά κατοικίδια. Επομένως.. κάθε απόπειρα αρπαγής ζώου των συνεργατιδών θα γίνει πάνω από το πτώμα των υπολοίπων
-
Mood :
πφφφ! Σιγα!Anatoli έγραψε:Μπα δεν ανησυχω!Δεν καθεται αυτος σε κανεναν!Παει και κρυβετε ο βλαξ κατω απο τον καναπε του καθιστικου και δεν βγαινει ουτε για φαγητο ουτε για τουαλετα!Μεγαλυτερες πιθανοτητες εχεις με το Λουκουμακι.
Εδω οι συνεργατιδες σου καταφεραν και βουτηξαν τον Σαγκυ, ο Μικυ ΜΟΥ θα τις δυσκολέψει!
Μωρε, εγω προσευχομαι να τα σπάσετε μεταξυ σας και να κανουν αυτες οι δυο του κεφαλιου τους και να μπουκάρουν.
Παντως και το Λουκουμι πολυ θα γουσταρα να στο πάρω.
Αλλά απκλειστικα σαν μπονους μαζι με τον δικο μου... ξηγημένα πραματα!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Ουφ! Καλα!f.m123 έγραψε:Οι συνεργάτιδες είναι υπό την αυστηρή προστασία των υπόλοιπων μελών. Το ίδιο και τα γατιά/σκυλιά/κουνέλια/χοιρίδια και λοιπά κατοικίδια. Επομένως.. κάθε απόπειρα αρπαγής ζώου των συνεργατιδών θα γίνει πάνω από το πτώμα των υπολοίπων
Αλλά τιποτα δεν μας εμποδιζει να ελπιζουμε ε?!
ralou- Γαταμυθού
-
Mood :
Τίποτα απολύτως! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Ραλλούκο, ποτέ δε ξεςralou έγραψε:Ουφ! Καλα!f.m123 έγραψε:Οι συνεργάτιδες είναι υπό την αυστηρή προστασία των υπόλοιπων μελών. Το ίδιο και τα γατιά/σκυλιά/κουνέλια/χοιρίδια και λοιπά κατοικίδια. Επομένως.. κάθε απόπειρα αρπαγής ζώου των συνεργατιδών θα γίνει πάνω από το πτώμα των υπολοίπων
Αλλά τιποτα δεν μας εμποδιζει να ελπιζουμε ε?!
-
Mood :
Σελίδα 3 από 26 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26
Σελίδα 3 από 26
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios