SOS εξαφανίστηκε ο γατούλης μας
+7
Дanae
Πούπσυ
Anatoli
μελινάκι
Fotoula
nosyparker
isminigiorgos
11 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
SOS εξαφανίστηκε ο γατούλης μας
Καλησπέρα!Δυστυχώς χρειάζομαι και πάλι τη βοήθειά σας
Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενη συζήτηση έχουμε 2 γατάκια κοντά στους 2 μήνες τα οποία μας τα έφερε η αδέσποτη μανούλα της την οποία ταϊζουμε. Εδώ και 10 μέρες τα έχουμε όσο λείπουμε μέσα στο σπίτι και μόνο το απογευμα ουσιαστικά τα αφήνουμε στην αυλή με τη μαμά τους διότι στο παρελθόν είχαν χωθεί σε ένα αμάξι και δεν θέλουμε να επαναληφθεί. Σήμερα το απόγευμα ενώ ήταν στην αυλή το ένα και ο φίλος μου έκανε δουλειές, απομακρύνθηκε και το έχασε απτα μάτια του.Δε νομίζω ότι έχει μπει σε αυτοκίνητο γτ γενικά είναι φοβιτσιάρης και τρέχει κατευθείαν στη μαμά του.Τριγύρω υπάρχουν και άλλες αυλές που επικοινωνούν. Δυστυχώς όσο ψάξαμε δεν το βρήκαμε και το πρόβλημα είναι ότι δεν ακούν ακόμη στο ψιτ ψιτ. Η μαμά του άρχισε να φωνάζει και να το ψάχνει αλλά δυστυχώς δεν το βρήκε. Εκτός του ότι δεν ξέρω τι να κάνω για να το βρω (αν και νομίζω ότι θα το βρει η μάνα του)δεν ξέρω τι να κάνω και με την αδερφούλα του. Μόλις ξύπνησε και κατάλαβε ότι λείπουμε όλοι άρχισε να κλαίει και να κάνει σαν χαμένη, μέχρι που γύρισε ο φίλος μου και η μάνα. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο μικρούλης τι θα πρέπει να κάνουμε με τη μικρή αύριο που δεν θα είναι κανείς το πρωί στο σπίτι?Να την αφήσουμε μόνη στο σπίτι κι ας κλαίει ή να την αφήσουμε έξω με τη μαμά με τον κίνδυνο όμως ενδεχομένως να απομακρυνθεί? Δεν ξέρω τι να κάνω...
Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενη συζήτηση έχουμε 2 γατάκια κοντά στους 2 μήνες τα οποία μας τα έφερε η αδέσποτη μανούλα της την οποία ταϊζουμε. Εδώ και 10 μέρες τα έχουμε όσο λείπουμε μέσα στο σπίτι και μόνο το απογευμα ουσιαστικά τα αφήνουμε στην αυλή με τη μαμά τους διότι στο παρελθόν είχαν χωθεί σε ένα αμάξι και δεν θέλουμε να επαναληφθεί. Σήμερα το απόγευμα ενώ ήταν στην αυλή το ένα και ο φίλος μου έκανε δουλειές, απομακρύνθηκε και το έχασε απτα μάτια του.Δε νομίζω ότι έχει μπει σε αυτοκίνητο γτ γενικά είναι φοβιτσιάρης και τρέχει κατευθείαν στη μαμά του.Τριγύρω υπάρχουν και άλλες αυλές που επικοινωνούν. Δυστυχώς όσο ψάξαμε δεν το βρήκαμε και το πρόβλημα είναι ότι δεν ακούν ακόμη στο ψιτ ψιτ. Η μαμά του άρχισε να φωνάζει και να το ψάχνει αλλά δυστυχώς δεν το βρήκε. Εκτός του ότι δεν ξέρω τι να κάνω για να το βρω (αν και νομίζω ότι θα το βρει η μάνα του)δεν ξέρω τι να κάνω και με την αδερφούλα του. Μόλις ξύπνησε και κατάλαβε ότι λείπουμε όλοι άρχισε να κλαίει και να κάνει σαν χαμένη, μέχρι που γύρισε ο φίλος μου και η μάνα. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο μικρούλης τι θα πρέπει να κάνουμε με τη μικρή αύριο που δεν θα είναι κανείς το πρωί στο σπίτι?Να την αφήσουμε μόνη στο σπίτι κι ας κλαίει ή να την αφήσουμε έξω με τη μαμά με τον κίνδυνο όμως ενδεχομένως να απομακρυνθεί? Δεν ξέρω τι να κάνω...
isminigiorgos- Prime Cat
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 μίνιπι και μιλού!!! και διάφορα αδέσποτα μεταξύ των οποίων η σφήνα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κάθε καιρός είναι ιδανικός!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μαύραααα και γκρι!!!!!!!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 31/08/2012
Mood :
Απ: SOS εξαφανίστηκε ο γατούλης μας
Καλύτερα με τη μαμά της. Θα νιώθει περισσότερη ασφάλεια. Για το μικρό που χάθηκε, βγείτε με καμιά κονσερβούλα, μπας και του μυρίσει κι εμφανιστεί. Λογικά δεν θα πήγε μακριά. Αργά τη νύχτα που θα έχει ησυχία, θα είναι πιο εύκολο να το βρείτε. Ίσως να νιαουρίζει και να το ακούσετε.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Βάλτε κονσερβούλες και κάτω από τα αμάξια σας μήπως κρύφτηκε εκεί και φοβάται να βγει...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Σας ευχαριστώ πολύ.Κι εγώ νομίζω πως θα βρεθεί ο μικρούλης,ειδικά αν τον ξαναψάξει και η μαμά του.Θα τον ξαναψάξουμε δε νομίζω πως έχει απομακρυνθεί γτ όλο αυτό το διάστημα κινούνται εντός του σπιτιού και σε 5 μέτρα στην αυλή.Και για τη μικρή νομίζω θα πάθει σοκ αν βρεθεί ξαφνικά μόνη όταν ήταν όλη μέρα με τον αδερφούλη της..ουφ ελπίζω να έχουμε ευχάριστα νέα
isminigiorgos- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 μίνιπι και μιλού!!! και διάφορα αδέσποτα μεταξύ των οποίων η σφήνα
Mood :
Δυστυχώς ο μικρούλης δεν εμφανίστηκε. Υπάρχει περίπτωση να έχει απομακρυνθεί πολύ και να μην τον βρίσκουμε? Φαντάζομαι είναι δύσκολο να επιστρέψει μόνος επιδή είναι μικρός ε?
isminigiorgos- Prime Cat
-
Mood :
Νομίζω πως τα γατάκια έχουν την τάση να μην απομακρύνονται πολύ από το σημείο που χάνονται.. Μπορεί να έχει λουφάξει πουθενά εκεί γύρω.. Υπάρχει περίπτωση να τον πήρε κάποιος?
μελινάκι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Αγαπώ τα Χριστούγεννα <3
Motto : ο ηλιος λαμπει, το ενυδρειο ειναι καθαρο, κι εμεις θα φυγουμε απο εδω!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/11/2007
Mood :
Δε νομίζω να τον έχει πάρει κάποιος καταρχάς γιατί το περιστατικό έγινε βραδάκι (μετά τις 7) και δεν είναι ιδιαίτερα φιλικός ειδικά με τους ξένους, φοβάται εύκολα. Τώρα αν σκεφτώ ότι δεν ήταν το συνηθισμένο γκρι γατάκι μπορεί και να τον πήραν αλλά δεν το θεωρώ και πολύ πιθανό..ελπίζω να έχουμε καμία έκπληξη το απόγευμα
isminigiorgos- Prime Cat
-
Mood :
Μηπως εχει εγκλωβιστει καπου και απο το φοβο του δεν βγαινει ουτε νιαουριζει? Σε καποια κοντινη οικια, σε οικοδομη, σε καποιο εγκαταλελειμενο σπιτι, κλιμακοστασιο πολυκατοικιας/λεβητα ή καυστηρα πετρελαιου, αποθηκες ή γκαραζ? Σε οτιδηποτε μπορεις εσυ να φανταστεις μιας κι εσυ μονο γνωριζεις την περιοχη σου.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Είχαμε χάσει και τον δικό μας όταν ήταν γατάκι γιατί μας είχε ακολουθήσει όσο είμασταν στο εξοχικό πηγαίνοντας προς τη θάλασσα με τα πόδια, μέχρι ένα σημείο. Μετά υποθέσαμε ότι γύρισε σπίτι. Όταν γυρίσαμε όμως δεν ήταν εκεί και ψάξαμε παντού και δεν ήταν πουθενά. Τελικά είχε κουλουριαστεί και κοιμόταν στο σημείο ακριβώς που χωριστήκαμε.isminigiorgos έγραψε:Δε νομίζω να τον έχει πάρει κάποιος καταρχάς γιατί το περιστατικό έγινε βραδάκι (μετά τις 7) και δεν είναι ιδιαίτερα φιλικός ειδικά με τους ξένους, φοβάται εύκολα. Τώρα αν σκεφτώ ότι δεν ήταν το συνηθισμένο γκρι γατάκι μπορεί και να τον πήραν αλλά δεν το θεωρώ και πολύ πιθανό..ελπίζω να έχουμε καμία έκπληξη το απόγευμα
-
Motto : ο ηλιος λαμπει, το ενυδρειο ειναι καθαρο, κι εμεις θα φυγουμε απο εδω!!!
Mood :
Υπέθεσα απλά ότι αν δεν άκουγε εμάς θα άκουγε τη μαμά του που τον έψαχνε απο κει κ έπειτα σε τακτά χρονικά διαστήματα.Θα ξαναψάξουμε, δε νομίζω να έχει πάθει κάτι απλά ίσως φοβάται κ έχει χωθεί κάπου...
isminigiorgos- Prime Cat
-
Mood :
Αυτό είναι το περίεργο, κι εμείς τον φωνάζαμε και ο βλάκας δεν ερχόταν ! Ενώ σίγουρα μας άκουγε από εκεί που ήταν. Αλλά τώρα αν τον φώναζε ή γάτα δεν ξέρω. Λογικά θα πήγαινε στη γάτα αν την άκουγε.isminigiorgos έγραψε:Υπέθεσα απλά ότι αν δεν άκουγε εμάς θα άκουγε τη μαμά του που τον έψαχνε απο κει κ έπειτα σε τακτά χρονικά διαστήματα.Θα ξαναψάξουμε, δε νομίζω να έχει πάθει κάτι απλά ίσως φοβάται κ έχει χωθεί κάπου...
-
Mood :
Αυτό είναι που μας προβληματίζει ιδιαίτερα επειδή ήταν πολύ κολλημένος με τη μαμά του, οπότε φαντάζομαι ότι θα πήγαινε σε αυτήν. Δυστυχώς δεν έχει επιστρέψει ακόμη μάλλον τον χάσαμε...
isminigiorgos- Prime Cat
-
Mood :
Δυστυχώς ο γατούλης μας δεν έχει επιστρέψει. Προφανώς θα χώθηκε σε κανένα αυτοκίνητο και δεν θα νιαούρισε και θα τον πήραν μαζί τους Αυτό που μας προβληματίζει τώρα είναι η αδερφούλα του. Την αφήσαμε χθες και σήμερα το πρωί που λείπαμε στην αυλή με τη μαμά της, γτ την πρώτη φορά που έμεινε μόνη έπαθε σοκ. Σήμερα όμως που επιστρέψαμε διαπιστώσαμε πως δεν είχε αράξει στο καλάθι της στην αυλή αλλά μέσα στη ρόδα ενός αυτοκινήτου!!!!!!! Οπότε τι κάνουμε από δω και στο εξής τα πρωινά που λείπουμε? Την αφήνουμε έξω με τη μαμά της με τους κινδύνους ή την αφήνουμε μόνη μέσα και όσο κλάψει? πόσο χρειάζεται για να συνηθίσει μόνη? Όσο ήταν και τα 2 καθόντουσαν με τις ώρες μέσα παίζοντας χωρίς πρόβλημα. Τώρα αν είναι μέσα έρχεται η μαμά της απέξω νιαουρίζοντας και ζητά απεγνωσμένα να βγει κι αυτή...
isminigiorgos- Prime Cat
-
Mood :
να της πάρετε παιχνιδάκια και να την αφήνετε μέσα. μην το ρισκάρετε.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Κι εγώ αυτό πιστεύω πως είναι το καλύτερο αλλά την άλλη φορά που την άκουγα να κλαίει σπαρακτικά είχε πιαστεί η καρδιά μου και τη λυπήθηκα....
isminigiorgos- Prime Cat
-
Mood :
isminigiorgos έγραψε: Κι εγώ αυτό πιστεύω πως είναι το καλύτερο αλλά την άλλη φορά που την άκουγα να κλαίει σπαρακτικά είχε πιαστεί η καρδιά μου και τη λυπήθηκα....
Ναι μωρέ, λογικό είναι...Αλλά είναι επικίνδυνα έξω & είναι προτιμότερο απ' το να εξαφανιστεί κι αυτή
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood :
Ναι έχετε δίκιο..θα κλάψει λίγο και θα βαρεθεί δεν γίνεται να κλαίει και 8 ώρες...τουλάχιστον κάθεται άνετα την υπόλοιπη ώρα μέσα και το βράδυ κοιμήθηκε μια χαρά μοναχούλα της...
isminigiorgos- Prime Cat
-
Mood :
και να ρωτήσω και κάτι άλλο?πότε μαθαίνουν να ακούν στο ψιτ ψιτ????
isminigiorgos- Prime Cat
-
Mood :
Κρίμα ρε γμτ... Το ψιτ ψιτ κανονικά το ακούνε από πάρα πολύ μικρά.
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
πολύ κρίμα όχι απλά κρίμα αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται?κι εμένα γτ δεν ακούει?είτε κάνεις ψιτ είτε συζητάς το ίδιο πράγμα....κ κοντεύει τους 2 μήνες!
isminigiorgos- Prime Cat
-
Mood :
Μη το παίρνεις προσωπικά. Συνήθισέ το. Όποτε θέλουν ακούν, τις περισότερες φορές αδιαφορούν. Λίγα είναι τα γατάκια που όταν τους καλούμε έρχονται προς το μέρος μας.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την YNL στις Πεμ Σεπ 27, 2012 12:27 am, 1 φορά
Όντως.τι να κάνουμε που έχουν την προσωπικότητά τους από πολύ μικρές...μωράκι είναι ακόμη η καημενούλα κι έχει πολλά να μάθει
isminigiorgos- Prime Cat
-
Mood :
Είσαι σίγουρη ότι ακούει γενικά το γατάκι; Θα μπορούσε να είναι κουφό...
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το άλλο θέμα να κάνω την ερώτηση για΄τι δεν κρατάτε μέσα στο σπίτι και την μαμά γάτα αντί μόνο το γατάκι;
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Χαρίζεται γατούλης
» Χαριζεται γατουλης..!
» ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΙΚΑ Υιοθετήθηκε
» ΠΟΥΚΙ-ΓΑΤΟΥΛΗΣ
» ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΓΑΤΟΥΛΗΣ
» Χαριζεται γατουλης..!
» ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΙΚΑ Υιοθετήθηκε
» ΠΟΥΚΙ-ΓΑΤΟΥΛΗΣ
» ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΓΑΤΟΥΛΗΣ
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios