gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ψάχνω σιχ-τσου 2 μηνών :)

5 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

ψάχνω σιχ-τσου 2 μηνών :) Empty ψάχνω σιχ-τσου 2 μηνών :)

Δημοσίευση από KittyCat<3 Σαβ Σεπ 29, 2012 3:41 pm

Μετά απο ΠΟΛΛΑ παρακάλια και ΠΟΛΛΕΣ συζητήσεις περι ευθυνών ο κατάφερα τη μητέρα μου να μου πάρει σκύλο dog !!!( εγω ήθελα γατα , αλλα δεν τις συμπαθεί και πολυ , τι να κάνουμε tafos No )επειδη είναι πάρα πολυ γλυκά , ήσυχα και δεν μαδάνε (και για αλλους διαφορους λόγους), αποφασίσαμε να πάρουμε ενα σκυλάκι ράτσας σιχ-τσου η Coton de tulear αλλα επειδή το δεύτερο δεν είναι πολύ διαδεδομένο στην Ελλάδα μάλλον σε σιχ-τσού θα καταλήξουμε Laughing , έχω βρει κάποιες αγγελίες αλλα στη Θεσσαλονίκη και σε διάφορα αλλα μέρη πολυ μακριά απο την Αθήνα, θα προτιμούσαμε να είναι 2 μηνών σε οτιδήποτε χρώμα(οχι και τόσο το μαυρο αλλα δεν πειράζει Laughing ) , toy η όχι !! Smile)) !!θα εκτιμούσα πολύ αν με βοηθούσατε βαζοντας αγγελίες η link απο εκτροφεία, ευχαριστώ πολυ!!!! Laughing oksmily3 thanks !

Σπόιλερ:
KittyCat<3
KittyCat<3
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Γλυφάάααδα
Αριθμός γατουνίων : 1(σχεδόν :( :S )
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας,Κρύο και Χιόνιιι <3
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : λοιπόν επειδή είναι πολλά θα τα πώ όλα μαζι : τον Μύκι , τη Ρόζι,τη Σιελ,τον Οθέλλο,τον Σεβάχ, τη Gabriela,τον Αριστο,τη Χιονάτη ΚΑΙ τον Μου Σου , ουφ....
Motto : Επειδή είμαι μικρή δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω ΜΕΓΑΛΑ πράγματα ! :D
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/08/2012
Mood : ψάχνω σιχ-τσου 2 μηνών :) M_refr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ψάχνω σιχ-τσου 2 μηνών :) Empty Απ: ψάχνω σιχ-τσου 2 μηνών :)

Δημοσίευση από KittyCat<3 Κυρ Σεπ 30, 2012 12:21 pm

θελω να κάνω και μια ερώτηση , υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι αν είναι μεγάλο το ταξίδι , εννοω 2 ωρες θα ειναι κακό ?
KittyCat<3
KittyCat<3
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Γάτα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : λοιπόν επειδή είναι πολλά θα τα πώ όλα μαζι : τον Μύκι , τη Ρόζι,τη Σιελ,τον Οθέλλο,τον Σεβάχ, τη Gabriela,τον Αριστο,τη Χιονάτη ΚΑΙ τον Μου Σου , ουφ....
Motto : Επειδή είμαι μικρή δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω ΜΕΓΑΛΑ πράγματα ! :D

Δημοσίευση από alexandrakicat Κυρ Σεπ 30, 2012 1:27 pm

Σιχ-Τσου να χαριζεται και να ειναι και δυο μηνων δεν θα βρεις και πολυ ευκολα.Το ταξιδι επειδη θα ειναι μωρο δεν ξερω εαν θα το πειραξει ειναι αναλογα.Θα κοιταξω μηπως βρω κατι Smile
alexandrakicat
alexandrakicat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood : ψάχνω σιχ-τσου 2 μηνών :) M_love

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000631149520

Δημοσίευση από KittyCat<3 Κυρ Σεπ 30, 2012 1:41 pm

thanks το ξέρω οτι δεν χαρίζονται και πολλά για αυτό λέω μήπως βρώ κανα εκτροφείο!! ευχαριστώ και πάλι thanks
KittyCat<3
KittyCat<3
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από Ioanna.bar Κυρ Σεπ 30, 2012 3:38 pm

Δεν ξέρω που υπάρχουν εκτροφεία στην Ελλάδα, με ένα τηλέφωνο στον ΚΟΕ (κυνολογικός όμιλος ελλάδος) θα μάθετε. Απλά οι τιμές θα σας φανούν υψηλές.
Και ΠΟΤΕ από πετ σοπ!
Ioanna.bar
Ioanna.bar
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Τίγρης
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1, αλλά ζήλεψα και θα πάω να πάρω τουλάχιστον άλλα 3!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τζάκι, τζάκι, τζάκι...δεν κουνιόμαστε λέμε
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012

Δημοσίευση από KittyCat<3 Κυρ Σεπ 30, 2012 7:48 pm

ναι το ξέρω οτι οι τιμές είναι αρκετά ψηλες αλλα έψαξα και βρήκα κάποιες όχι και τόσο, βέβαι ηταν Θεσσαλονίκη Sad Sad Smile!!! αμα βρείτε κάτι μπορείτε να μου πείτε ?? ευχαριστώ Laughing thanks
KittyCat<3
KittyCat<3
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2 Τρι Οκτ 02, 2012 3:33 pm

οτι υσχιει για τα καθαροαιμα γατακια και το απο που πρεπει να τα περνουμε υσχιει και για τα σκυλακια...

ενα σιχ τσου απο σωστο εκτροφεα σηνιθως θα κανει γυρο στα 800?... δεν περνουμε σκυλακι απο πετ σοπ(πιο φθηνη αγορα) ουτε παραγγελνουμε να μας φερουν απ το "εκτροφειο" του εξωτερικου καθως ουτε και απο ιδιωτες...
δεν γνωριζω αν υπαρχει εκτροφειο ζητα μια λιστα με τα εκτροφεια που υπαρχουν απ τον KOE ... παντως ειναι μια φυλη που την ζευγαρωνει ο καθε ασχετος γιατι απλα τα κουταβακια εχουν ζητιση...πολυ προσοχη λοιπον απο που θα παρετε...

αν δεν μπορειτε να διαθεσετε τα χρηματα καντε ενα καλο και πηγενετε να διαλεξετε ενα σκυλακι που να σας ταιριαζει απ τις τοσες φιλοζωικες της αθηνας... θα σας συμβουλευα μαλιστα να κανετε κατι πολυ πρακτικο για να δειτε αν μπορειτε στην πραξη να αναλαβετε ενα σκυλο,να παρετε ενα σκυλακι απο καποια φιλοζωικη για φιλοξενεια στο σπιτι σας για προκαθορισμενο χρονικο διαστημα ή μεχρι να βρει σπιτι...
ΑΓΓΕΛΟΣ2
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Prime Cat
Prime Cat

Άντρας
Κόκκορας
Τόπος : βολος
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/06/2010
Mood : ψάχνω σιχ-τσου 2 μηνών :) M_icecream

Δημοσίευση από alexandrakicat Τετ Οκτ 03, 2012 5:05 pm

ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε:οτι υσχιει για τα καθαροαιμα γατακια και το απο που πρεπει να τα περνουμε υσχιει και για τα σκυλακια...

ενα σιχ τσου απο σωστο εκτροφεα σηνιθως θα κανει γυρο στα 800?... δεν περνουμε σκυλακι απο πετ σοπ(πιο φθηνη αγορα) ουτε παραγγελνουμε να μας φερουν απ το "εκτροφειο" του εξωτερικου καθως ουτε και απο ιδιωτες...
δεν γνωριζω αν υπαρχει εκτροφειο ζητα μια λιστα με τα εκτροφεια που υπαρχουν απ τον KOE ... παντως ειναι μια φυλη που την ζευγαρωνει ο καθε ασχετος γιατι απλα τα κουταβακια εχουν ζητιση...πολυ προσοχη λοιπον απο που θα παρετε...

αν δεν μπορειτε να διαθεσετε τα χρηματα καντε ενα καλο και πηγενετε να διαλεξετε ενα σκυλακι που να σας ταιριαζει απ τις τοσες φιλοζωικες της αθηνας... θα σας συμβουλευα μαλιστα να κανετε κατι πολυ πρακτικο για να δειτε αν μπορειτε στην πραξη να αναλαβετε ενα σκυλο,να παρετε ενα σκυλακι απο καποια φιλοζωικη για φιλοξενεια στο σπιτι σας για προκαθορισμενο χρονικο διαστημα ή μεχρι να βρει σπιτι...

Ψαχνουν ενα τετοιο σκυλκαι γιατι ειναι πιο "αντιαλλεργικο" γιατι καπιος απο την οικογενεια εχει αλλεργια εαν θυμαμαι καλα.
alexandrakicat
alexandrakicat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood : ψάχνω σιχ-τσου 2 μηνών :) M_love

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000631149520

Δημοσίευση από KittyCat<3 Παρ Οκτ 05, 2012 5:14 pm

Ναι ακριβώς Smile , τελικά βρήκαμε μια κυρία η οποία το σκυλάκι της γέννησε 3 και τα χαρίζει και θα πάμε να τα δούμεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy Veryhappy
KittyCat<3
KittyCat<3
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Γάτα

Δημοσίευση από Δ² Παρ Οκτ 05, 2012 7:14 pm

Δηλαδή βρήκατε; Να κλειδώσουμε την αγγελία;
Δ²
Δ²
Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
Εφτάψυχος-η M^o-o^derator

Θηλυκό
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood : ψάχνω σιχ-τσου 2 μηνών :) M_yoohoo

Δημοσίευση από KittyCat<3 Σαβ Οκτ 06, 2012 11:05 am

νι Smile Veryhappy Laughing
KittyCat<3
KittyCat<3
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Γάτα

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης