sos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
sos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!
Καλημέρα σε όλες τις γατομαμάδες!!!!
Το μωρό μου από εχθές δεν είχε όρεξη να παίξει και να τρέξει.... και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα για την δουλειά να τους βάλω φαγητό δεν μπορούσε να σταθεί καλά στα ποδαράκια της!!!! ¨Εχει μεγάλη αδυναμία στο σώμα της και δεν ξέρω που οφείλεται!!!!! Μέχρι να την πάω σε κτηνίατρο όταν σχολάσω γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει σας παρακαλώ.....................!!!Έχω τρελαθεί!!!Είναι 4ων μηνών και οι δύο και δεν τους έχω κάνει το πρώτο τους εμβόλιο γιατί είχαν περάσει μυκυτίαση και έπρεπε να γίνουν καλά πρώτα μου είχε πει η γιατρός. Να πω την αλήθεια δεν την εμπιστευομαι και πολύ....την βλέπω να το αντιμετωπίζει πολύ χαλαρά μετά απο το πρωινό τηλεφώνημα. Η απάντηση της στην υγεία του ζώου μου ήταν αν είναι φαγωμένη και να της δώσω ζάχαρη να φάει!!!!!!!!!!!!!!!!!! στέκει????????
Το μωρό μου από εχθές δεν είχε όρεξη να παίξει και να τρέξει.... και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα για την δουλειά να τους βάλω φαγητό δεν μπορούσε να σταθεί καλά στα ποδαράκια της!!!! ¨Εχει μεγάλη αδυναμία στο σώμα της και δεν ξέρω που οφείλεται!!!!! Μέχρι να την πάω σε κτηνίατρο όταν σχολάσω γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει σας παρακαλώ.....................!!!Έχω τρελαθεί!!!Είναι 4ων μηνών και οι δύο και δεν τους έχω κάνει το πρώτο τους εμβόλιο γιατί είχαν περάσει μυκυτίαση και έπρεπε να γίνουν καλά πρώτα μου είχε πει η γιατρός. Να πω την αλήθεια δεν την εμπιστευομαι και πολύ....την βλέπω να το αντιμετωπίζει πολύ χαλαρά μετά απο το πρωινό τηλεφώνημα. Η απάντηση της στην υγεία του ζώου μου ήταν αν είναι φαγωμένη και να της δώσω ζάχαρη να φάει!!!!!!!!!!!!!!!!!! στέκει????????
bikhrose- Kitten
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 κουραδίτσες!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατοχειμώνα!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/09/2012
Mood :
Απ: sos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!
Καλημερα! και αλλες δυο κοπελες εδω μεσα αντιμετωπισαν το ιδιο προβλημα. το θεμα της μιας ειναι αυτο:
https://www.gatospito.com/t9495p25-topic
το βασικο ειναι να παρεις και μια δευτερη και τριτη γνωμη αν χρειαστει. απο την στιγμη που δεν σε καλυπτει η κτηνιατρος σου και αρχιζεις να εχεις αμφιβολιες. Στην τελικη πηγαινε την σε μια μεγαλυτερη κλινικη.
το βασικο ειναι να παρεις και μια δευτερη και τριτη γνωμη αν χρειαστει. απο την στιγμη που δεν σε καλυπτει η κτηνιατρος σου και αρχιζεις να εχεις αμφιβολιες. Στην τελικη πηγαινε την σε μια μεγαλυτερη κλινικη.
Osi- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood :
Osi έγραψε:Καλημερα! και αλλες δυο κοπελες εδω μεσα αντιμετωπισαν το ιδιο προβλημα. το θεμα της μιας ειναι αυτο:
Να'σαι καλά κορίτσι μου!!!Έχει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με την διαφορά πως το μωρό μου έχει κάνει ένα σγρομπαλάκι κάτω απο την μια της μασχαλίτσα και την πονάει πολύ!! Αχ ειλικινά δεν ξέρω τι να πω με τους κτηνιάτρους δεν μπορείς να βρείς έναν άνθρωπο να εμπιστευτείς και εμείς ελπίζουμε χωρίς αποτελέσματα....Δεν θέλω πειράματα στα μωρά μου και ούτε έχω λεφτά για πέταμα, να τα δώσω εκεί που αξίζει όχι σε κομπογιαννήτη!!!Θα δούμε σήμερα. Υπάρχει κάποιος στην γειτονιά να δούμε τι θα μου πεί................
bikhrose- Kitten
-
Mood :
Ισως το γατακι να εχει πυρετο γι' αυτο και δεν τρωει και εχει ασταθεια. Πηγαινε το στον κτηνιατρο γιατι ειναι μικρο και κινδυνευει περισσοτερο απο οτι μια ενηλικη γατουλα. Ευχομαι να μην ειναι κατι το ανησυχητικο και να αναρρωσει γρηγορα το μικρο!
Εγω στην κτηνιατρο που πηρες τηλεφωνο και σου απαντησε ετσι, δεν θα το πηγαινα. Επειδη αναφερεις και το οικονομικο, θα σου προτεινα να παρεις μερικους κτηνιατρους τηλεφωνο στην περιοχη σου. Ρωτα τους ποσο χρεωνουν και πες τους για την κατασταση του μικρου και αναλογα με τον τροπο που θα σου απαντησουν, επιλεγεις που θα το πας. Περαστικα και παλι!
Εγω στην κτηνιατρο που πηρες τηλεφωνο και σου απαντησε ετσι, δεν θα το πηγαινα. Επειδη αναφερεις και το οικονομικο, θα σου προτεινα να παρεις μερικους κτηνιατρους τηλεφωνο στην περιοχη σου. Ρωτα τους ποσο χρεωνουν και πες τους για την κατασταση του μικρου και αναλογα με τον τροπο που θα σου απαντησουν, επιλεγεις που θα το πας. Περαστικα και παλι!
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Την πήγε ο καλός μου σε ιατρικό κέντρο και δεν έχει πυρετο. της έκανε ενα τριπλό παυσίπονο είπε και να δούμε πως θα είναι αυριο......Η πρώτη του ερώτηση ήταν εαν την έχουμε χτυπήσει........ΕΛΕΟΣ!!!!!!!πηρε και 40 ευρω! θα κοιταξω το απογευμα που θα παω σπιτι τι μπορω να κανω.......koneko έγραψε:Ισως το γατακι να εχει πυρετο γι' αυτο και δεν τρωει και εχει ασταθεια. Πηγαινε το στον κτηνιατρο γιατι ειναι μικρο και κινδυνευει περισσοτερο απο οτι μια ενηλικη γατουλα. Ευχομαι να μην ειναι κατι το ανησυχητικο και να αναρρωσει γρηγορα το μικρο!
bikhrose- Kitten
-
Mood :
Ευτυχώς η αγάπη μου μετά τον εμβολιασμό είναι πολύ καλύτερα!!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένη που πέρασε....τώρα όσο για το τι ήτανε δεν έχω ιδέα ούτε και είπε ο γιατρός.Ήθελα να ήξερα φοβούνται μην τους πάρουμε την δουλειά.......????Τι να πώ.......Έχουν χρέος να ενημερώνουν και απλά αδιαφορούν .....μόνο τα φράγκα τους νοιάζουν και τίποτε άλλο...Δεν μπορείς να κάνεις εμβολιασμό και να μην γνωρίζεις για ποιά αιτία το κάνεις ...έτσι δεν είναι? τι είναι προπό τα μωρά μας?Τσαντήστηκα πολύ εχθές αλλά κρατάω το ότι έγινε καλά το λουλούδι μου....!!!!!
bikhrose- Kitten
-
Mood :
Μπραβο!!!!!!! τελεια νεα!!!
να ειναι παντα γερη απο δω και περα!!!!!
να ειναι παντα γερη απο δω και περα!!!!!
Osi- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood :
πολύ όμορφα τα νέα σας!μπράβο!
όμως για πρόληψη εαν θέλεις πήγαινε την και σε κάποιον άλλο κτηνίατρο να την δει την γατούλα...
και πες του και τα συμπτώματα που είχε..
για να είσαι σίγουρη!!!
όμως για πρόληψη εαν θέλεις πήγαινε την και σε κάποιον άλλο κτηνίατρο να την δει την γατούλα...
και πες του και τα συμπτώματα που είχε..
για να είσαι σίγουρη!!!
tia- Gatus Xenitemenus
-
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios