ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΟ CHECK UP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
+5
ChocolateCat
Debbie4ever
koneko
BokSurat
ZACHARIAS
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΟ CHECK UP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ. ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ. ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ. ΠΟΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΛΥΣΣΑΣ?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ZACHARIAS- Kitten
-
Τόπος : ΑΛΙΜΟΣ
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/12/2012
Mood :
Απ: ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΟ CHECK UP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
εμβολια:
το 4πλο και της λευχιμιας ειναι τα υποχρεωτικα για γατες. στις γατες που ζουν αποκλειστηκα μεσα, συνηθως γινεται ομως μονο το 4πλο.
κοστος περιππου 35 ευρο το καθενα ειναι μια μεση τιμη. οι τιμες πικιλουν απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο.
στηρωση:
για αρσενικα περιπου 80 ευρω ειναι μια μεση τιμη
για θυληκα περιπου 150 ευρω ειναι μια μεση τιμη.
στην επεμβαση η τιμη παιζει πολυ αναλογος με τον τροπο που γινεται, πχ. ειδος τομης, ποιοτητα ραμματων, τροπος ναρκωσης κλπ.
το 4πλο και της λευχιμιας ειναι τα υποχρεωτικα για γατες. στις γατες που ζουν αποκλειστηκα μεσα, συνηθως γινεται ομως μονο το 4πλο.
κοστος περιππου 35 ευρο το καθενα ειναι μια μεση τιμη. οι τιμες πικιλουν απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο.
στηρωση:
για αρσενικα περιπου 80 ευρω ειναι μια μεση τιμη
για θυληκα περιπου 150 ευρω ειναι μια μεση τιμη.
στην επεμβαση η τιμη παιζει πολυ αναλογος με τον τροπο που γινεται, πχ. ειδος τομης, ποιοτητα ραμματων, τροπος ναρκωσης κλπ.
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
ZACHARIAS έγραψε:ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ. ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ. ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ. ΠΟΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΛΥΣΣΑΣ?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καναδα μενεις; Αν ναι, σε ποια περιοχη; Sorry για το off topic
Αν δεν κανω λαθος στην Ελλαδα την επισκεψη την χρεωνουν γυρω στα 20-30 ευρω και νομιζω πως οι περισσοτεροι κτηνιατροι εκει δεν χρεωνουν επισκεψη μαζι με τα εμβολια.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Η κτηνίατρός μου για εμβόλιο μου παίρνει 35 ευρώ!
Για στείρωση σε αρσενικό μου ζήταγε κάπου στα 85 ευρώ κι έτσι τον πήγα σε άλλον που μου ζήταγε 35.
Ο καθένας χρεώνει ανάλογα με το πώς τον βολεύει!
Άλλη κτηνίατρος μου έχουν πει ότι παίρνει 50 ευρώ για στείρωση σε αρσενικό!
Οι αιματολογικές εξετάσεις δεν ξέρω πόσο στοιχίζουν μιας και δεν χρειάστηκε έως τώρα κι αφού δεν έχουμε σκοπό να φέρουμε άλλο γατάκι στο σπίτι δεν χρειάζεται να τον ταλαιπωρήσουμε!
Για στείρωση σε αρσενικό μου ζήταγε κάπου στα 85 ευρώ κι έτσι τον πήγα σε άλλον που μου ζήταγε 35.
Ο καθένας χρεώνει ανάλογα με το πώς τον βολεύει!
Άλλη κτηνίατρος μου έχουν πει ότι παίρνει 50 ευρώ για στείρωση σε αρσενικό!
Οι αιματολογικές εξετάσεις δεν ξέρω πόσο στοιχίζουν μιας και δεν χρειάστηκε έως τώρα κι αφού δεν έχουμε σκοπό να φέρουμε άλλο γατάκι στο σπίτι δεν χρειάζεται να τον ταλαιπωρήσουμε!
Debbie4ever- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : Δύο. Το θηρίο και την γλύκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Χούλιο, Ρίκυ, Ερμής
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Για εμβόλιο εγώ δίνω 20 ευρώ-και μου φαίνονται και πολλά αλλά ταυτόχρονα με το εμβόλιο κάνει και ένα γενικό έλεγχο-καθαρισμό αυτιών, έλεγχος θερμοκρασίας κτλ.
Για στείρωση ξέρω κτηνίατρο που κάνει 35 ευρώ το αρσενικό και 50 το θηλυκό.
Για στείρωση ξέρω κτηνίατρο που κάνει 35 ευρώ το αρσενικό και 50 το θηλυκό.
ChocolateCat- Prime Cat
-
Τόπος : Παλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 τη Νάταλιιιιιιιιιιιιιιιιι και την μικρή Άριαααααα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαιρινή γατοβροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τώρα πια κανένα.Είμαι υπερπλήρης
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/03/2012
Mood :
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΒΑΣΙΚΑ Ο ΓΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ. ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΠΛΟ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΟΤΤΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΓΑΤΟΣ ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΜΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 400 ΔΟΛ.ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ , ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 75 ΔΟΛ. , ΚΑΙ ΤΟ ΕMBOΛΙΟ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ 17ΔΟΛ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ. Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ FIV (ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΟ AIDS) ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ 300 ΔΟΛ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΓΑΤΟΣ ΓΥΡΙΖΕ ΕΞΩ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΥΓΑ ΗΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕΙ (25 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ) Ο ΓΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ, ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙ.
ZACHARIAS- Kitten
-
Mood :
ZACHARIAS έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΒΑΣΙΚΑ Ο ΓΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ. ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΠΛΟ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΟΤΤΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΓΑΤΟΣ ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΜΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 400 ΔΟΛ.ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ , ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 75 ΔΟΛ. , ΚΑΙ ΤΟ ΕMBOΛΙΟ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ 17ΔΟΛ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ. Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ FIV (ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΟ AIDS) ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ 300 ΔΟΛ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΓΑΤΟΣ ΓΥΡΙΖΕ ΕΞΩ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΥΓΑ ΗΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕΙ (25 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ) Ο ΓΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ, ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙ.
Ζητα να του κανει το αντιλυσσικο που διαρκει 3 χρονια. Εμενα και οι 2 οι κτηνιατροι που του εκαναν το αντιλυσσικο, του εκαναν αυτο που διαρκει 3 χρονια. Εμενα με χρεωνει γυρω στα $60 για επισκεψη και ο πρηγουμενος με χρεωνε $50. Wtf, νομιζα πως ανατολικα ειναι πιο φθηνα απο εδω (βανκουβερ). Για εξεταση αιματος με χρεωνουν και εμενα πολλα, γυρω στα $200 χωρις την εξεταση ουρων και χωρις το blood collection fee Νομιζω πως στην Ελλαδα η εξεταση αιματος κοστιζει γυρω στα 50 ευρω
Με τοσο χιονι λογικο να μη θελει να βγει εξω το γατι Αληθεια με το κρυο πως τα παει οταν βγαινει; Εγω μια φορα τον εβγαλα στα χιονια εξω σε θερμοκρασια γυρω στους -10 και ειχε φρικαρει
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Εμεις χθες που καναμε τη στειρωση μας (αρσενικος, μας χρεωσε 50?) μαζι με ελεγχο απο μια τιμη στο συκωτι που την ειχε υψηλη, γενικες αιματος, ουρων και εξεταση για FIV και Aids εφυγα με εναν λογαριασμο 290?!! Το εμβολιο της Λυσσας μου κοστισε 20?. Ενω τα προηγουμενα που τα ειχα κανει σε αλλον κτηνιατρο μου επαιρνε γυρω στα 11?!
Osi- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood :
Τελικα απο οτι διαβάζω εδώ μέσα σε λίγα ποστ, ο καθένας χρεώνει οτι θέλει και οτι χτυπήσει. Εγω πληρωσα επισκεψη 10 ευρώ και 4-5 επανεξετάσεις τσάμπα. Εμβολιο 25 ευρώ χωρις αποδειξη 30 με αποδειξη. Στείρωση 80 ευρώ θηλυκο και 70 αρσενικο λες και ειναι το ιδιο και μολις προχτές εξετάσεις για aids λευχαιμια πρωτείνες και περιτονίτιδα 70 ευρώ φιλική τιμή. Διαβάζωντας την osi που λέει για έλεγχο συκωτιού θα κάνω και ένα σχολιο. Εγώ που κάνω για μένα ανθρώπινες εξετάσεις για συκώτι και χιλιαδυο αλλα σύνολο περίπου 20+ εξετάσεις, έχω βρει διαγνωστικο ιδιωτικο κέντρο και πληρώνω 35 με 40 ευρώ. Πολυ αξιοπιστο κέντρο δε με πάρα πολύ κοσμο. Τιμές μαλλον νοσοκομείου. Το συμπέρασμα; οτι θέλουν χρεώνουν και σε αυτον τον τομέα και ποιος ξέρει ποσο πραγματικό κοστος για αυτούς έχει τελικά μια τέτοια εξέταση. Αναρωτιέμαι δεν μπορούσα να πάω τις εξετάσεις της γάτας εκει;
Επίσης μια ερώτηση, διαβάζώ εδω για τετραπλο εμβολιο εμενα γιατι μου έκανε τριπλο; Μαλλον πρέπει να μελετήσω τα άρθρα του forum για τα εμβόλια
edit (Η στείρωση που αναφέρω ειναι με αέριο + πλαστική.)
Επίσης μια ερώτηση, διαβάζώ εδω για τετραπλο εμβολιο εμενα γιατι μου έκανε τριπλο; Μαλλον πρέπει να μελετήσω τα άρθρα του forum για τα εμβόλια
edit (Η στείρωση που αναφέρω ειναι με αέριο + πλαστική.)
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
koneko έγραψε:ZACHARIAS έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΒΑΣΙΚΑ Ο ΓΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ. ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΠΛΟ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΟΤΤΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΓΑΤΟΣ ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΜΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 400 ΔΟΛ.ΚΑΝΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ , ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 75 ΔΟΛ. , ΚΑΙ ΤΟ ΕMBOΛΙΟ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ 17ΔΟΛ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ. Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ FIV (ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΟ AIDS) ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ 300 ΔΟΛ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΓΑΤΟΣ ΓΥΡΙΖΕ ΕΞΩ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΥΓΑ ΗΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕΙ (25 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ) Ο ΓΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ, ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙ.
Ζητα να του κανει το αντιλυσσικο που διαρκει 3 χρονια. Εμενα και οι 2 οι κτηνιατροι που του εκαναν το αντιλυσσικο, του εκαναν αυτο που διαρκει 3 χρονια. Εμενα με χρεωνει γυρω στα $60 για επισκεψη και ο πρηγουμενος με χρεωνε $50. Wtf, νομιζα πως ανατολικα ειναι πιο φθηνα απο εδω (βανκουβερ). Για εξεταση αιματος με χρεωνουν και εμενα πολλα, γυρω στα $200 χωρις την εξεταση ουρων και χωρις το blood collection fee Νομιζω πως στην Ελλαδα η εξεταση αιματος κοστιζει γυρω στα 50 ευρω
Με τοσο χιονι λογικο να μη θελει να βγει εξω το γατι Αληθεια με το κρυο πως τα παει οταν βγαινει; Εγω μια φορα τον εβγαλα στα χιονια εξω σε θερμοκρασια γυρω στους -10 και ειχε φρικαρει
Κοίταξε, πέρυσι λόγω ότι δεν ήταν εγχειρισμένος και λόγω μιας γάτας ήθελα να βγαίνει έξω κάθε μέρα είτε έκανε κρύο είτε όχι, αυτό τον χειμώνα δεν έχει και πολλή όρεξη. Άλλες φορές θέλει αλλά τις περισσότερες προτιμά να κάθεται μέσα. Ο δικός σου γάτος είναι αυτός στο avatar ? μοιάζει με το δικό μας είναι δηλ. ντόπιος με πολύ τρίχα? Βασικά του δικού μου δεν του αρέσει η βροχή ή το λιωμένο χιόνι.
ZACHARIAS- Kitten
-
Mood :
Μια και πρόκειται να πάω τον μικρό για γενικό έλεγχο τις προσεχείς μέρες,για να ξέρω και πόσα χρήματα να έχω μαζί μου, λέτε να χρειαστούν παραπάνω από 200 ευρώ αν γίνουν γενικές αίματος και τεστ για λευχαιμία και FIV; Να έχω λέτε παραπάνω μαζί μου;
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
ZACHARIAS έγραψε:
Κοίταξε, πέρυσι λόγω ότι δεν ήταν εγχειρισμένος και λόγω μιας γάτας ήθελα να βγαίνει έξω κάθε μέρα είτε έκανε κρύο είτε όχι, αυτό τον χειμώνα δεν έχει και πολλή όρεξη. Άλλες φορές θέλει αλλά τις περισσότερες προτιμά να κάθεται μέσα. Ο δικός σου γάτος είναι αυτός στο avatar ? μοιάζει με το δικό μας είναι δηλ. ντόπιος με πολύ τρίχα? Βασικά του δικού μου δεν του αρέσει η βροχή ή το λιωμένο χιόνι.
Ναι αυτος στο avatar ειναι. Ντοπιος ειναι με μακρυ και πυκνο τριχωμα. Δεν του ειναι πολυ μακρυ ομως οπως στις περσικες. Ο δικος μου δεν φαινεται να ενοχλειται με την βροχη, αλλα τα χιονια τα σιχαινεται. Οταν τον ειχα βγαλει στους -10 με χιονια (πολυ σπανιο φαινομενο εδω ), χοροπηδουσε λες και πατουσε σε αναμμενα καρβουνα
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Μια και πρόκειται να πάω τον μικρό για γενικό έλεγχο τις προσεχείς μέρες,για να ξέρω και πόσα χρήματα να έχω μαζί μου, λέτε να χρειαστούν παραπάνω από 200 ευρώ αν γίνουν γενικές αίματος και τεστ για λευχαιμία και FIV; Να έχω λέτε παραπάνω μαζί μου;
Κοιτα, καλα ειναι να τους παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις εγω δινω 100? για γενικες - βιοχημικες, 25? για την ηρεμιση, και απ΄οτι μου ειχε πει το τεστ για τα λοιμωδη κανει 50?. Οταν ειχα παρει τηλ. ομως δεν μου ειχε αναφερει την ηρεμιση, οποτε ρωτα αν θα του κανει! Τωρα εξαρταται και που θα πας! Κανονικα δεν θα πρεπει να σου παρουν παραπανω!
Osi- Senior Cat
-
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Mood :
Osi έγραψε:Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Μια και πρόκειται να πάω τον μικρό για γενικό έλεγχο τις προσεχείς μέρες,για να ξέρω και πόσα χρήματα να έχω μαζί μου, λέτε να χρειαστούν παραπάνω από 200 ευρώ αν γίνουν γενικές αίματος και τεστ για λευχαιμία και FIV; Να έχω λέτε παραπάνω μαζί μου;
Κοιτα, καλα ειναι να τους παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις εγω δινω 100? για γενικες - βιοχημικες, 25? για την ηρεμιση, και απ΄οτι μου ειχε πει το τεστ για τα λοιμωδη κανει 50?. Οταν ειχα παρει τηλ. ομως δεν μου ειχε αναφερει την ηρεμιση, οποτε ρωτα αν θα του κανει! Τωρα εξαρταται και που θα πας! Κανονικα δεν θα πρεπει να σου παρουν παραπανω!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, Όσι μου. Επειδή είναι πρώτη φορά σε αυτή τη γιατρό, δεν ήθελα να ρωτήσω από το τηλ για χρήματα. Απλά έλεγα να έχω μαζί μου καλού κακού αρκετά ώστε αν είναι εφικτό να γίνουν αυτά τώρα, να γίνουν, μην τον τρέχω 50 φορές, άλλη για γενική εξέταση, άλλη για εμβόλιο, άλλη για αίματος.Οπότε αν μπορώ θα έχω τόσα και παραπάνω, ώστε να υπάρχει και αυτή η δυνατότητα. Α, την ηρέμηση απ' ό,τι έμαθα την κάνουν αν δεν κάθεται ήσυχο το γατάκι για να πάρουν αίμα, αν κάθεται δεν την κάνουν.
- Σπόιλερ:
- Εσάς στην ηρέμηση πώς αντέδρασε; Φαινόταν ήρεμος, μισοκοιμισμένος, πώς ακριβώς;
-
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
Τζουλι εγω πριν τον παω την πηρα τηλεφωνο και ρωτησα! Για την ηρεμιση δεν μου εδωσε επιλογη, θα του την εκανε. Δεν ξερω γιατι. Βασικα του παιρνει αιμα απο το λαιμο. τον ξυριζει κι ολας!
Η ενεση της ηρεμισης τον ποναει! προχθες λυγισε την βελονα!
Μετα τον αφηνει ενα τεταρτακι και ειναι τεζα με ανοιχτα τα ματια! αντιδρουσε ομως και λιγο! κουνουσε δηλαδη ανεπαισθητα το ποδαρακι και αν θυμαμαι καλα πηγε να βγαλει και ενα νιαου! αλλα γενικα δεν κουνιεται καθολου! ειναι απολυτα χαλαρωμενος μου ειπε η γιατρος! επισης συνηλθε πολυ γρηγορα και χωρις αντιδοτο!
Με το που γυρισαμε σπιτι (τοτε τον ειχα στο υπογειο ακομα) επεσε με τα μουτρα στο φαι!!! μια χαρα ηταν!
Μετα τον αφηνει ενα τεταρτακι και ειναι τεζα με ανοιχτα τα ματια! αντιδρουσε ομως και λιγο! κουνουσε δηλαδη ανεπαισθητα το ποδαρακι και αν θυμαμαι καλα πηγε να βγαλει και ενα νιαου! αλλα γενικα δεν κουνιεται καθολου! ειναι απολυτα χαλαρωμενος μου ειπε η γιατρος! επισης συνηλθε πολυ γρηγορα και χωρις αντιδοτο!
Με το που γυρισαμε σπιτι (τοτε τον ειχα στο υπογειο ακομα) επεσε με τα μουτρα στο φαι!!! μια χαρα ηταν!
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Osi έγραψε:Τζουλι εγω πριν τον παω την πηρα τηλεφωνο και ρωτησα! Για την ηρεμιση δεν μου εδωσε επιλογη, θα του την εκανε. Δεν ξερω γιατι. Βασικα του παιρνει αιμα απο το λαιμο. τον ξυριζει κι ολας!
Α, κατάλαβα, δε φαίνεται τόόόσο ήπιο, αλλά αφού δεν είναι νάρκωση, εντάξει. Καλά, θα δούμε, ίσως δε χρειαστεί να την κάνουμε ακόμα, θα δω τι θα μου πει η γιατρός. Χμμμ, του Γιόντα οι αιμοληψίες δεν είχαν γίνει από το λαιμό (νομίζω από το πόδι είχε πάρει), ούτε τον είχε ξυρίσει, ίσως επειδή ήταν για άλλες εξετάσεις. δε θυμάμαι κιόλας, πάντως δεν έχει πάρει ποτέ ηρέμηση. Ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση, θα σας κρατάω ενήμερους για τα γεγονότα.
-
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Osi έγραψε:Τζουλι εγω πριν τον παω την πηρα τηλεφωνο και ρωτησα! Για την ηρεμιση δεν μου εδωσε επιλογη, θα του την εκανε. Δεν ξερω γιατι. Βασικα του παιρνει αιμα απο το λαιμο. τον ξυριζει κι ολας!
Α, κατάλαβα, δε φαίνεται τόόόσο ήπιο, αλλά αφού δεν είναι νάρκωση, εντάξει. Καλά, θα δούμε, ίσως δε χρειαστεί να την κάνουμε ακόμα, θα δω τι θα μου πει η γιατρός. Χμμμ, του Γιόντα οι αιμοληψίες δεν είχαν γίνει από το λαιμό (νομίζω από το πόδι είχε πάρει), ούτε τον είχε ξυρίσει, ίσως επειδή ήταν για άλλες εξετάσεις. δε θυμάμαι κιόλας, πάντως δεν έχει πάρει ποτέ ηρέμηση. Ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση, θα σας κρατάω ενήμερους για τα γεγονότα.
ο δικος μας γιατρος μου εχει εξηγησει οτι αν το γατι ειναι ηρεμο προτιμα να του παιρνει αιμα χωρις ναρκωση για να μην αλλοιωνονται καθολου τα αποτελεσματα!
εμας παιρνει αιμα παντα απο το ποδι και οχι απο το λαιμο! ειναι αναλογα το γιατρο
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Με προβληματισατε τωρα...
και το ειχα σκεφτει να πω την αληθεια.. λετε γι αυτο να βγαινει υψηλη η τιμη στο συκωτι του????? απο την ηρεμιση???
Μη φανταστειτε, απλες γενικες και βιοχημικες καναμε! οχι κατι εξειδικευμενο! πιστευω πως αν του επαιρνε απο το ποδι θα καθοταν!
και το ειχα σκεφτει να πω την αληθεια.. λετε γι αυτο να βγαινει υψηλη η τιμη στο συκωτι του????? απο την ηρεμιση???
Μη φανταστειτε, απλες γενικες και βιοχημικες καναμε! οχι κατι εξειδικευμενο! πιστευω πως αν του επαιρνε απο το ποδι θα καθοταν!
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Osi έγραψε:Με προβληματισατε τωρα...
δεν ξερω κατα ποσο επηρεαζει η ναρκωση τις τιμες επειδη ομως κι εμεις ειχαμε προβλημα με το συκωτι ο γιατρος ηθελε τα αποτελεσματα να μην ειναι καθολου αλοιωμενα!
επισης θεωρω αρκετα επικυνδυνη τη ληψη αιματος απο το λαιμο και προσωπικα δεν θα αφηνα κανεναν γιατρο να παρει αιμα απο το λαιμο απο το ζωο μου(βεβαια αποτι ξερω στη κτηνιατρικη σχολη αυτο το τροπο μαθαινουν αλλα οκ ειναι καθαρα αποψη μου)..νομιζω πως στρεσαρονται και τα ιδια πιο πολυ!
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
κοιτα να στρεσαρεται πιο πολυ δε νομιζω γιατι αναγκαστικα γινεται ηρεμιση οποτε δεν καταλαβαινει και πολλα! αφου τους μαθαινουν αυτο τον τροπο στη σχολη (δεν το ηξερα) φανταζομαι πως δεν ειναι και επικινδυνος! Αλλα θεωρω πως στανταρ θα επηρεαζει εστω και λιγο το συκωτι!!! απλα δεν ξερω γιατι δεν του παιρνει απο το ποδι! θα της το ζητησω την επομενη φορα!
Τι προβλημα ειχατε στο συκωτι? ολα οκ τωρα?
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Osi έγραψε:κοιτα να στρεσαρεται πιο πολυ δε νομιζω γιατι αναγκαστικα γινεται ηρεμιση οποτε δεν καταλαβαινει και πολλα! αφου τους μαθαινουν αυτο τον τροπο στη σχολη (δεν το ηξερα) φανταζομαι πως δεν ειναι και επικινδυνος! Αλλα θεωρω πως στανταρ θα επηρεαζει εστω και λιγο το συκωτι!!! απλα δεν ξερω γιατι δεν του παιρνει απο το ποδι! θα της το ζητησω την επομενη φορα!
εννοουσα οταν δεν γινεται ναρκωση οπως δεν εγινε στον δικο μου γατο!
στο τσακ γλυτωσαμε την ηπατικη ανεπαρκεια αλλα ευτυχως στο τσακ το γλυτωσαμε!
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Παλι καλα!
πως το καταλαβατε?
πως το καταλαβατε?
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Osi έγραψε:Παλι καλα!
πως το καταλαβατε?
ενω ειχε ορεξη επαιζε και ετρωγε του σκασμου εχανε κιλα!εχασε αρκετα μεσα σε 2 μηνες(μεσολαβησε και καλοκαιρι και λειπαμε) οποτε πηγαμε στο γιατρο και καναμε αιματολογικες!
τωρα εχουμε παλι προβληματα αλλα καμια σχεση με το συκωτι(νομιζω)..με τον συγκεκριμενο μου γατουλι δεν σταματαμε ποτε
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
κι εγω ετσι με τον δικο μου! απο τοτε που τον βρηκα το ενα προβλημα μετα το αλλο!
ευτυχως εμας δεν εχει χασει κιλα αλλα εχει αυξημενη μια ουσια στο συκωτι του και μας προβληματιζει. Η γιατρος λεει οτι ισως γεννηθηκε ετσι! επειδη ειναι 7 μηνων και οι γενικες του ειναι καλες! τωρα θα τον ελεγχουμε καθε 6μηνο..
ευτυχως εμας δεν εχει χασει κιλα αλλα εχει αυξημενη μια ουσια στο συκωτι του και μας προβληματιζει. Η γιατρος λεει οτι ισως γεννηθηκε ετσι! επειδη ειναι 7 μηνων και οι γενικες του ειναι καλες! τωρα θα τον ελεγχουμε καθε 6μηνο..
Osi- Senior Cat
-
Mood :
Osi έγραψε:κι εγω ετσι με τον δικο μου! απο τοτε που τον βρηκα το ενα προβλημα μετα το αλλο!
σου στελνω πμ!
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Παρόμοια θέματα
» ΛΥΣΣΑ και στην Ελλάδα
» ΠΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ-ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ
» Πόσο να περιμένω το κόστος υπερήχου και ανάλυσης ούρων;
» Στην αδεσποτουλα
» Νέα φάτσα στην αδεσποτοπαρέα μου
» ΠΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ-ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ
» Πόσο να περιμένω το κόστος υπερήχου και ανάλυσης ούρων;
» Στην αδεσποτουλα
» Νέα φάτσα στην αδεσποτοπαρέα μου
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios