Εχουμε λοιμωδη περιτονιτιδα
+22
tzelacat
doremi
Δ²
kat-cats
Fotoula
calliope g.
dianaberi
Osi
houlieta
psipsa
koneko
fsout
moukelis
funambolo
vaso
LAROGATA
Kikiriki
Πούπσυ
tia
SuperCatz
Anatoli
ban13
26 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Εχουμε λοιμωδη περιτονιτιδα
Μου ακουγονται πολυ θετικα τα νεα σας!!! Μακαρι να συνεχισει ετσι και να παει ακομα καλυτερα!!!
Καλο ειναι να ενημερωσεις το εκτροφειο γιατι ειναι πολυ πιθανο να εχουν την ασθενεια καποια απο τα ζωα τους και να μη το γνωριζουν. Δεν πιστευω οτι φταιει και πολυ το εκτροφειο γιατι η περιτονιτιδα δεν εντοπιζεται ευκολα, εκτος αν νοσησει το ζωο. Αν τα γατια τους ειναι φορεις, δεν θα βγαλουν ακρη απο τις εξετασεις γιατι ακομα και μια διαρροια να εχουν περασει, μπορει να φανουν ανεβασμενες οι τιμες. Αν εχει νοσησει ομως γατα τους και το γνωριζουν και απλα δεν σε ενημερωσαν, τοτε πρεπει να φτασεις μεχρι τα ακρα, εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα.
Καλο ειναι να ενημερωσεις το εκτροφειο γιατι ειναι πολυ πιθανο να εχουν την ασθενεια καποια απο τα ζωα τους και να μη το γνωριζουν. Δεν πιστευω οτι φταιει και πολυ το εκτροφειο γιατι η περιτονιτιδα δεν εντοπιζεται ευκολα, εκτος αν νοσησει το ζωο. Αν τα γατια τους ειναι φορεις, δεν θα βγαλουν ακρη απο τις εξετασεις γιατι ακομα και μια διαρροια να εχουν περασει, μπορει να φανουν ανεβασμενες οι τιμες. Αν εχει νοσησει ομως γατα τους και το γνωριζουν και απλα δεν σε ενημερωσαν, τοτε πρεπει να φτασεις μεχρι τα ακρα, εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Αντε βρες ακρη με τα εκτροφεια.Ποιος θα παραδεχτει οτι εχει αρρωστα γατια?!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
το εκτροφείο οφείλει να κάνει εξετάσεις στους γονείς πριν απο κάθε ζευγάρωμα.
σαν εκτροφέας πρέπει να υπάρχει μια υπευθυνότητα....δεν μπορει να μην ξέρεις εαν οι γάτες σου είναι υγιείς ή οχι εαν γίνονται τακτικές εξετάσεις και κάτι δεν πάει καλά θα φανεί δεν μπορεί..
το γατάκι σίγουρα δεν αρρώστησε απο τον αέρα.
και επισης πριν απο αυτό το προβλημα το γατάκι είχε μύκητες..
δεν μπορεί αυτόματα όλα να τα κόλλησε με το που πήγε στο καινούργιο του σπίτι και ειδικά απο την στιγμή που ήταν μόνο χωρίς άλλα ζώα...
οποτε θεωρώ πως κατι δεν πάει καλα με το εκτροφείο...
όσο για την μικρή ζουζου εύχομαι κάθε μέρα και καλύτερα!
σαν εκτροφέας πρέπει να υπάρχει μια υπευθυνότητα....δεν μπορει να μην ξέρεις εαν οι γάτες σου είναι υγιείς ή οχι εαν γίνονται τακτικές εξετάσεις και κάτι δεν πάει καλά θα φανεί δεν μπορεί..
το γατάκι σίγουρα δεν αρρώστησε απο τον αέρα.
και επισης πριν απο αυτό το προβλημα το γατάκι είχε μύκητες..
δεν μπορεί αυτόματα όλα να τα κόλλησε με το που πήγε στο καινούργιο του σπίτι και ειδικά απο την στιγμή που ήταν μόνο χωρίς άλλα ζώα...
οποτε θεωρώ πως κατι δεν πάει καλα με το εκτροφείο...
όσο για την μικρή ζουζου εύχομαι κάθε μέρα και καλύτερα!
tia- Gatus Xenitemenus
-
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
Εύχομαι η περιπέτεια της μικρούλας σου να τελειώσει γρήγορα.
Περαστικά να είναι και εσύ να έχεις καλή δύναμη για τη δοκιμασία που περνάς.
Ολοι μας σας στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια και περιμένουμε ν' ακούσουμε καλά νέα.
Περαστικά να είναι και εσύ να έχεις καλή δύναμη για τη δοκιμασία που περνάς.
Ολοι μας σας στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια και περιμένουμε ν' ακούσουμε καλά νέα.
]
calliope g.- Γατ-εθελόντρια
-
Τόπος : Νίκαια Αττική
Αριθμός γατουνίων : 5 + 1 αγγελούδι και 1 σκυλάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : 'Ανοιξη-Φθινόπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : 'Ολα όσα έχουν γούνα!
Motto : Αύριο όλα θα είναι καλύτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/10/2012
Mood :
Λοιπον τα νεα αμας ειναι οτι εχει φαει κροκετες σημερα αλλα παει και στην κουζινα και γκρινιαζει για λιχουδιες και κονσερβα, δεν μπορω να του χαλασω χατιρι εννοειται, του εδωσα κονσερβα εφαγε και τωρα πηγε στις κροκετες παλι, ηπιε νερο και πηγε μονο για τσισια του.
Γενικα ειναι πολυ ατονο και θελει να κοιμαται, εμεις του συνεχιζουμε την αντιβιωση το κραταμε ζεστο και το εχουμε συνεχεια αγκαλια και κοιμαται, ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε.
Εχω σταματησει χτενισματα και τετοια ωστε να μην το στρεσσαρω καθολου.
Η κοιλιτσα του παραμενει πρησμενη και τρεμει λιγο ανα διαστηματα ενω το σωμα του δεν ειναι κρυο.
Εξακολουθει βεβαια να μας γουργουριζει οταν το περνουμε αγκαλια
Αυριο παμε για παρακεντηση και βγαινουν οι εξετασεις, εχω μια μικρη ελπιδα μεσα μου αλλα δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος...ευχομαι να ειναι κατι αλλο και να περασει ολο αυτο που τραβαμε. Ο πονος που εχουμε ειναι απεριγραπτος...
Σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου για την συμπαρασταση
Γενικα ειναι πολυ ατονο και θελει να κοιμαται, εμεις του συνεχιζουμε την αντιβιωση το κραταμε ζεστο και το εχουμε συνεχεια αγκαλια και κοιμαται, ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε.
Η κοιλιτσα του παραμενει πρησμενη και τρεμει λιγο ανα διαστηματα ενω το σωμα του δεν ειναι κρυο.
Αυριο παμε για παρακεντηση και βγαινουν οι εξετασεις, εχω μια μικρη ελπιδα μεσα μου αλλα δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος...ευχομαι να ειναι κατι αλλο και να περασει ολο αυτο που τραβαμε. Ο πονος που εχουμε ειναι απεριγραπτος...
ban13- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Motto : demonio para unos angel para otros
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2012
Mood :
Σωτήρη αυριο θέλουμε να διαβάσουμε καλα νέα!ban13 έγραψε:Λοιπον τα νεα αμας ειναι οτι εχει φαει κροκετες σημερα αλλα παει και στην κουζινα και γκρινιαζει για λιχουδιες και κονσερβα, δεν μπορω να του χαλασω χατιρι εννοειται, του εδωσα κονσερβα εφαγε και τωρα πηγε στις κροκετες παλι, ηπιε νερο και πηγε μονο για τσισια του.
όλα να πάνε καλα μέσα απο την καρδιά μου!
και για ότι χρειάζεσαι εμεις είμαστε εδώ.
tia- Gatus Xenitemenus
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Mood :
Ευχομαι να είναι κάτι που ξεπερνιέται!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου καλά αποτελέσματα!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Εχω πραγματικά συγκλονιστεί.....λυπάμαι πάρα πολύ για τη γατουλίτσα σου εύχομαι ολόψυχα να ξεπεραστεί όλο αυτό.....πως είναι σήμερα; είναι καλύτερα;;;;
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
moukelis έγραψε:Σωτηρη πως ειναι η μπεμπα σημερα;Πως περασε το βραδυ;
Καλημερα τα νεα μας, λοιπον πηγαμε το πρωι για παρακεντηση, βγαλαμε 3 συριγγες υγρο και εχει ακομα αρκετο, αμεσως φανηκε το προβλημα, εχει χασει απο την παρασκευη απιστευτο βαρος και τωρα πιανεις κοκκαλακια. Κατουρησε το πρωι αλλα κακακια εχει να κανει 2 μερες, τρωει ελαχιστα πλεον και νερακι εχει να πιει απο χθες, οι κορες του ειναι συνεχως διεσταλμενες και ειναι σαν φυτο, τα αποτελεσματα βγαινουν το μεσημερι.
Τα αποτελεσματα μου ειπε θα ειναι 92% εγκυρα αλλα βλεποντας στην κατασταση μου ειπε να βαλω στο πισω μερος του μυαλου μου να το κοιμισουμε, αφου εννοειται συνεχισουμε θεραπεια αλλα η κατασταση ειναι ραγδαια και ταλαιπωρειται, πραγματικα κριμα...
ban13- Prime Cat
-
Mood :
Αν ειναι οντως αυτο κι εγω θα σου το συνεστηνα Σωτηρη,η επιδεινωση ειναι ραγδαια σε τετοιες περιπτωσεις...
Τι άδικο για την μικρή φατσούλα
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
Λυπάμαι πολύ για το κοριτσάκι σου Σωτήρη, είναι συγκλονιστικό. Μακάρι όσα περνάτε, να είναι ένα κακό όνειρο και η γατούλα σου να γίνει καλά. Γίνονται και θαύματα λένε.
Χάσαμε από δηλητηρίαση τον αγαπημένο μας γατούλη πριν 3,5 μήνες. Ο πόνος αβάσταχτος, ήταν ξαφνικό, αναπάντεχο μέσα σε μισή ώρα τέλειωσαν όλα.
Και αναρωτιέμαι τώρα με αυτό που περνάς εσύ τόσες μέρες, τι να είναι άραγε πιο επώδυνο.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει ο,τι είναι καλύτερο για την μικρούλα σου αλλά και για σένα.
Χάσαμε από δηλητηρίαση τον αγαπημένο μας γατούλη πριν 3,5 μήνες. Ο πόνος αβάσταχτος, ήταν ξαφνικό, αναπάντεχο μέσα σε μισή ώρα τέλειωσαν όλα.
Και αναρωτιέμαι τώρα με αυτό που περνάς εσύ τόσες μέρες, τι να είναι άραγε πιο επώδυνο.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει ο,τι είναι καλύτερο για την μικρούλα σου αλλά και για σένα.
calliope g.- Γατ-εθελόντρια
-
Τόπος : Νίκαια Αττική
Αριθμός γατουνίων : 5 + 1 αγγελούδι και 1 σκυλάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : 'Ανοιξη-Φθινόπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : 'Ολα όσα έχουν γούνα!
Motto : Αύριο όλα θα είναι καλύτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/10/2012
Mood :
Tι να πω....
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Οι εξετασεις βγηκαν θετικες και δυστηχως πρεπει να παρουμε μια μεγαλη αποφαση.
Η επιδεινωση ειναι ραγδαια και η μικρη πραγματικα λιωνει...
Κριμα.
Η επιδεινωση ειναι ραγδαια και η μικρη πραγματικα λιωνει...
Κριμα.
ban13- Prime Cat
-
Mood :
δεν ξέρω τι να πω... Λυπάμαι πάρα πολύ και καταλαβαίνω πώς νιώθετε... Δύσκολη απόφαση...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
τι να πω ρε Σωτήρη..δεν μπορεις να φανταστεις ποσο έχω στεναχωρηθεί...
ο γιατρός δεν έδωσε καμια ελπίδα ανάκαμψης με την θεραπεία??
tia- Gatus Xenitemenus
-
Mood :
Πολύ θλιβερό όλο αυτό. Και αισθάνομαι και αγανάκτηση, φαντάζομαι τωρα εσείς σε πόσο χειρότερη φάση θα είστε...
Εχεις επικοινωνήσει με το εκτροφείο;
Από ότι καταλαβαίνω πήρες σε μικρή ηλικία το γατακι από την μαμά του, κατι που ετσι και αλλιώς μου έκατσε αρνητικά... Τι σου ειπαν;
Τραγικό όλο αυτό, πραγματικά...
Εχεις επικοινωνήσει με το εκτροφείο;
Από ότι καταλαβαίνω πήρες σε μικρή ηλικία το γατακι από την μαμά του, κατι που ετσι και αλλιώς μου έκατσε αρνητικά... Τι σου ειπαν;
Τραγικό όλο αυτό, πραγματικά...
Oχι Tια μου δυστηχως, μπορει να το τραβηξουμε με θεραπεια, 3-10 μερες 1 μηνα, αλλα σε αυτη την κατασταση δεν εχει νοημα χανει βαρος και ειναι φυτο, δεν θελω να την ταλαιπωρω, λυπαμαι πολυ που πρεπει να παρω τετοια αποφασηtia έγραψε:τι να πω ρε Σωτήρη..δεν μπορεις να φανταστεις ποσο έχω στεναχωρηθεί...
ban13- Prime Cat
-
Mood :
Κάνε ότι νομίζεις καλύτερο για όλους σας...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και
και Proud Member των απανταχού Α.Δ.
και Proud Member των απανταχού
Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρετε... Λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ...
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Noμιζω οτι εαν δεν υπαρχει πιθανοτητα ανακαμψης καλυτερα να μην ταλαιπωρειται...
(φωνη της λογικης η παραπανω γι αυτο κι ετσι ωμη....)
-
Mood :
έχεις απολυτο δίκιο...ban13 έγραψε:Oχι Tια μου δυστηχως, μπορει να το τραβηξουμε με θεραπεια, 3-10 μερες 1 μηνα, αλλα σε αυτη την κατασταση δεν εχει νοημα χανει βαρος και ειναι φυτο, δεν θελω να την ταλαιπωρω, λυπαμαι πολυ που πρεπει να παρω τετοια αποφασηtia έγραψε:τι να πω ρε Σωτήρη..δεν μπορεις να φανταστεις ποσο έχω στεναχωρηθεί...
έχεις κάνει ότι καλύτερο για την μικρούλα απο την πρώτη στιγμή που την πήρες και λογικό είναι να μην θέλεις να την ταλαιπωρήσεις κι άλλο.. όσο κι αν πονάει αυτή η απόφαση..
ειλικρινά..λυπάμαι τοσο μα τοσο πολύ..
tia- Gatus Xenitemenus
-
Mood :
Anatoli έγραψε:Noμιζω οτι εαν δεν υπαρχει πιθανοτητα ανακαμψης καλυτερα να μην ταλαιπωρειται...
Συμφωνώ, και ας γνωρίζω πολύ καλά πως είναι σκληρό...
Λυπάμαι για τη μικρή σου...
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
δυστυχως και εγω ειμαι υπερ της ευθανασιας στην προκειμενη περιπτωση. Κυριολεκτικα απο την μια μερα στην αλλη η κατασταση της επιδεινωθηκε . Πολυ κριμα για την μικρουλα . Λυπαμαι παρα πολυ και φανταζομαι και σε τι κατασταση εισαι και εσυ προσπαθοντας να παρεις μια αποφαση
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Λυπάμαι... Βρείτε το κουράγιο και βοηθήστε τη να μην υποφέρει, είναι πολύ άδικο
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Καλησπερα η κατασταση ειναι η ιδια, εχει χασει πολυ βαρος, τρωει ελαχιστα οπως και πολυ λιγο νερο και συνεχεια κοιμαται, ευτυχως δειχνει να μην ποναει, αλλα δυστηχως πρεπει να παρουμε μια δυσκολη αποφαση.
Οι αιματολογικες για την ιστορια χαλια με λευκα αιμοσφαιρια σχεδον διπλασια και πολυ χαμηλο αιματοκριτη καθως και οι βιοχημικες με αλβουμινη τελειως πεσμενη και γλοβουλινη στον θεο δεν μας αφηνουν περιθωρια απο την στιγμη που νοσησε.
Οι αιματολογικες για την ιστορια χαλια με λευκα αιμοσφαιρια σχεδον διπλασια και πολυ χαμηλο αιματοκριτη καθως και οι βιοχημικες με αλβουμινη τελειως πεσμενη και γλοβουλινη στον θεο δεν μας αφηνουν περιθωρια απο την στιγμη που νοσησε.
ban13- Prime Cat
-
Mood :
λυπάμαι..λυπάμαι..λυπάμαι...
tia- Gatus Xenitemenus
-
Mood :
To ξερω Τια μου και σ'ευχαριστω για ολα...tia έγραψε:λυπάμαι..λυπάμαι..λυπάμαι...
ban13- Prime Cat
-
Mood :
Xθες ηταν απο τις πιο ηρεμες μερες, εκατσα ολη μερα σπιτι και το βραδυ κοιμηθηκαμε μαζι, την εβαλα πανω στο στηθος μου και μολις ακουσε την καρδια μου κοιμηθηκε αμεσως, ηταν τοσο ηρεμη που δεν μπορειται να φανταστειτε...
Ηδη τις 2 τελευταιες μερες ειναι πολυ χειροτερα με το ζορι σηκωνεται, σημερα το πρωι η ανασα της εγινε πιο μικρη και πιο κοφτη, τριγυρνουσα μεσα στο σπιτι ντυμενος και με την γατοφορο επι δυο ωρες, δεν μπορουσα να την βαλω εκει μεσα, τελικα αφησα τον εγωισμο μου στην ακρη και εκανα το καλυτερο γι'αυτην, πηγαμε στον κτηνιατρο και την κοιμησαμε, σημερα εφυγε το κοριτσακι μας.
Αυτους τους 2 μηνες ηταν κατι μαγικο, πηραμε και δωσαμε παρα πολυ αγαπη, στοργη και τρυφεροτητα και αυτο μας μενει πλεον, ειμαι σιγουρος οτι οπου και αν πηγε το μονο που θα κανει ειναι να τρεχει και να παιζει οπως στην αρχη....
Καλο ταξιδι καρδουλα μου
Ηδη τις 2 τελευταιες μερες ειναι πολυ χειροτερα με το ζορι σηκωνεται, σημερα το πρωι η ανασα της εγινε πιο μικρη και πιο κοφτη, τριγυρνουσα μεσα στο σπιτι ντυμενος και με την γατοφορο επι δυο ωρες, δεν μπορουσα να την βαλω εκει μεσα, τελικα αφησα τον εγωισμο μου στην ακρη και εκανα το καλυτερο γι'αυτην, πηγαμε στον κτηνιατρο και την κοιμησαμε, σημερα εφυγε το κοριτσακι μας.
Αυτους τους 2 μηνες ηταν κατι μαγικο, πηραμε και δωσαμε παρα πολυ αγαπη, στοργη και τρυφεροτητα και αυτο μας μενει πλεον, ειμαι σιγουρος οτι οπου και αν πηγε το μονο που θα κανει ειναι να τρεχει και να παιζει οπως στην αρχη....
Καλο ταξιδι καρδουλα μου
ban13- Prime Cat
-
Mood :
Kαληνύχτα μικρούλα... Όνειρα γλυκά και χαρούμενα να΄χεις...
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
καλό ταξίδι όμορφη Νάιρα..
Σωτήρη μου δύναμη και κουράγιο έκανες το καλυτερο γι αυτην την ψυχούλα..
Σωτήρη μου δύναμη και κουράγιο έκανες το καλυτερο γι αυτην την ψυχούλα..
tia- Gatus Xenitemenus
-
Mood :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Λοιμώδης Περιτονίτιδα σε γατούλα
» Χάσαμε τη Λία από περιτονίτιδα
» Λοιμ. Περιτονίτιδα (FIP)
» ΛΟΙΜΩΔΗΣ ΠΕΡΙΤΟΝΙΤΙΔΑ
» ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ
» Χάσαμε τη Λία από περιτονίτιδα
» Λοιμ. Περιτονίτιδα (FIP)
» ΛΟΙΜΩΔΗΣ ΠΕΡΙΤΟΝΙΤΙΔΑ
» ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios