ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ?????????
+43
Stellini2014
LAROGATA
rouli726
Smokys
kouix
cyberkill
aporw
alex..niaou
Kallia1
Felicine
purina
Дanae
Maskotaki
aggeloydaki
Debbie4ever
alexandrakicat
mairou
vaso
kateni
papastroumf
noraeaea
kat-cats
silvianiaou
Anatoli
koneko
Pixelsprite
Gatoplikti
houlieta
ΜαύροςΓάτος
ΒρουκοΜπετινόσπιτο
Δ²
marina289
loulou
f.m123
Τζούλι το Κατσούλι
nikos_x
Kikiriki
Osi
Μαυρογατος
Dreamer
Karamela
otz
AngelNonh
47 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 20
Σελίδα 7 από 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Απ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΦΗ?????????
Παιδιά διάβασα αυτό εδώ ίσως βοηθάει αν και αφορά ανθρώπους αλλά πιστεύω τα ίδια ισχύουν:
<<Οι μεγαλύτερες ποσότητες πρωτεϊνών δεν αποθηκεύονται στον οργανισμό αλλά
μετατρέπονται σε ουρία και αποβάλλονται. Σε περίπτωση παρατεταμένης
λήψης μεγάλων ποσοτήτων πρωτεϊνών, υπάρχει κίνδυνος βλάβης στο συκώτι
και στους νεφρούς.>>
πηγή: http://www.bestrong.org.gr/el/health/healthydiet/basicsinfo/alimentaryelements/proteins/
<<Οι μεγαλύτερες ποσότητες πρωτεϊνών δεν αποθηκεύονται στον οργανισμό αλλά
μετατρέπονται σε ουρία και αποβάλλονται. Σε περίπτωση παρατεταμένης
λήψης μεγάλων ποσοτήτων πρωτεϊνών, υπάρχει κίνδυνος βλάβης στο συκώτι
και στους νεφρούς.>>
πηγή: http://www.bestrong.org.gr/el/health/healthydiet/basicsinfo/alimentaryelements/proteins/
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
H προδιαθεση ειναι κυριος λογος.Ειδικα στο θεμα της ουρολιθιασης οι παραγοντες ειναι πολλοι.Όμως τι οδήγησε το Α ζώο να έχει ουρολιθίαση ενώ το Β να μην έχει; Μάλλον το μεγαλύτερο ρόλο παίζουν τα γονίδια...
Πρεπει να ανατρεξω στα βιβλια της βιοχημειας για να σιγουρευτω περι πρωτεινων κ συκωτιου. Μπορει να κανω λαθος.
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
nikos_x έγραψε:Θα σας πω κατι που μου ειπε ενας κτηνιαρος καποτε κ εχει απολυτο δικιο.
Καμια τροφη δεν θα σκοτωσει ενα ζωο εκτος α)αν δεν ειναι ισορροπημενη ,β)ειναι χαλασμενη. Και το πιστευω.
βρισκω πολλα κενα σε αυτο
α) ειναι ισορροπημενη η τροφη; (με βασικα τα σημερινα δεδομενα ειναι, αλλα με βαση τα δεδομενα σε 50 χρονια απο τωρα, θα ειναι ισορροπημενη; )
β) αναφερεται βραχυπροθεσμα ή μακρυπροθεσμα; Μπορει να μη σκοτωσει το ζωο σε 1 χρονο, αλλα να το κανει σε 5 χρονια. Καμια τροφη του εμποριου δεν δοκιμαζεται σε εργαστηριο για πολλα χρονια... μερικοι μηνες πειραματισμου γινονται στην καλυτερη των περιπτωσεων.
γ) η τροφη που επιλεγουμε ειναι για την απλη επιβιωση του ζωου ή για την ευημερια του; Εμενα με ενδιαφερει το 2ο. Τι να την κανω την απλη επιβιωση οταν εχω ενα ζωο που ζει 15 χρονια και τα 10 του χρονια τα περναει σε ασχημη φυσικη κατασταση;
Οσο και να ψαξεται τις τροφες ΠΑΝΤΑ κατι θα σας χαλαει.Βαζω οτι στοιχημα θελετε.Γιατι αυτο καταλαβα μετα απο 3 χρονια αγχους .
Θα το χασεις
Αυτο Ηρω νομιζω πως ειναι λαθος. Ο οργανισμος δεν πεταει πρωτεινες. Τις αποθηκευει κ αν θυμαμαι καλα στο συκωτι . Eξου και υπαρχει η φημη(?) πως τροφες με ΠΟΛΥ υψηλες πρωτεινες κανουν κακο στο συκωτι.
η πρωτεινη καταρχην διασπαται σε αμινοξεα και τα αμινοξεα καταβολιζονται στη συνεχεια στο συκωτι.
"Οταν μια διατροφη ειναι πλουσια σε πρωτεινη και η προσληψη αμινοξεων υπερβαινει την αναγκη του οργανισμου για πρωτεινοσυνθεση, το πλεονασμα καταβολιζεται. Τα αμινοξεα δεν μπορουν να αποθηκευτουν." (lehninger principles of biochemistry 4th edition, chapter 18, p656)
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
α)κραταμε το σημερα κ οχι σε 50 χρονια που ουτε εμεις δεν θα ζουμε.(κ απο περιεργεια,τι σε νοιαζει αν σε 50 χρονια αλλαξουν τα δεδομενα?Εδω δεν ξερουμε αν ξημερωνει αυριο!)
βρισκω πολλα κενα σε αυτο
α) ειναι ισορροπημενη η τροφη; (με βασικα τα σημερινα δεδομενα ειναι, αλλα με βαση τα δεδομενα σε 50 χρονια απο τωρα, θα ειναι ισορροπημενη; )
β) αναφερεται βραχυπροθεσμα ή μακρυπροθεσμα; Μπορει να μη σκοτωσει το ζωο σε 1 χρονο, αλλα να το κανει σε 5 χρονια. Καμια τροφη του εμποριου δεν δοκιμαζεται σε εργαστηριο για πολλα χρονια... μερικοι μηνες πειραματισμου γινονται στην καλυτερη των περιπτωσεων.
γ) η τροφη που επιλεγουμε ειναι για την απλη επιβιωση του ζωου ή για την ευημερια του; Εμενα με ενδιαφερει το 2ο. Τι να την κανω την απλη επιβιωση οταν εχω ενα ζωο που ζει 15 χρονια και τα 10 του χρονια τα περναει σε ασχημη φυσικη κατασταση;
β)Δεν μπορεις να ξερεις αν η τροφη θα σκοτωσει ενα ζωο γιατι πολυ απλα υπαρχουν ζωα που τρωνε σαβουρες κ φτανουν 20 χρονια ζωης κ αλλα που τρωνε φιλετα κ μας αφηνουν νωριτερα.Εκει λοιπον παμε στο οτι θελουμε τροφες που να ειναι δοκιμασμενες,απο εταιριες με πειρα κ χρονια στον χωρο παραγωγης για να καλυπτουμε οσο πιο ισορροπημενα τις αναγκες των κατοικιδιων.Αν θες που εχουν χρημα να χωσουν σε ερευνα. Και αν η ερευνα ειναι κατευθυνομενη δεν μπορει κανενας να το ξερει. Οταν μια τροφη μπορει να συντηρισει την αρρωστη χ,ψ γατα για χρονια(με νεφρικη ανεπαρκεια,διαβητη κτλ) τοτε αυτη η εταιρια που την παραγει θα ειναι ικανη να φτιαξει κ μια τροφη που θα την συντηρει(το ρημα "συντηρω" για τροφες συντηρησης θελουμε για τα ζωα μας).Μην ακουσω για θεωριες συνομοσιας οτι ξεκανουν τα ζωα με τις απλες τροφες για να αγοραζει ο κοσμος τις κτηνιατρικες...Το επομενο σταδιο ειναι το οτι μας ψεκαζουνε.
γ)Αυτο δεν μπορεις να το καλυψεις ετσι απλα. Η ευημερια φαινεται απο απλα πραγματα μεχρι πολυ πολυπλοκα.Το πως ευημερει ενα ζωο ειναι κ στα γονιδια του. Δεν αρκει η τροφη. Και οταν ζουν γενιες κατοικιδιων με βιομηχανοποιημενες τροφες για χρονια κανεις δεν μπορει να παραβλεψει το οτι εχουν επιτυχει αυτο που θελουν οι εταιριες παραγωγης. Το να καλυπτουν τις αναγκες των ζωων μας οταν δεν μπορουμε εμεις.
Και σχετικα με την ασχημη φυσικη κατασταση...Τυχαια περιστατικα δεν αναιρουν τον κανονα.Ουτε μπορεις να πεις πως οσα ζωα τρωνε ξηρα τροφη ειναι σε ασχημη φυσικη κατασταση γιατι πολυ απλα δεν ισχυει.
Πιστεψε με,δεν θα το χασω.Θα το χασεις
Γιατι γνωριζω απο πρωτο χερι πως σε καθε ξηρα τροφη θα βρεθουν υποπτα συστατικα ή οτι αλλο.
-
Mood :
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά ολους εσάς που μας απαντάτε και μας λύνετε τις αποριες στα ερωτήματα μας και ειδικά την ηρώ , που προθυμα και αναλυτικα μας επεξηγει καθε φορά τα διάφορα θέματα, ώστε να τα κατανοήσουμε καλύτερα.
Ηρώ είναι παρα πολύ χρήσιμες οι απαντήσεις σου και προσωπικά εμένα με βοηθησαν πάρα πολύ στο να ξεδιαλύνω κάποια πράγματα στο μυαλο μου.
Συνοψίζοντας.
Η γάτα πρέπει να τρώει πρωτεϊνη ζωική και οχι φυτική η οποια μπορει να της κάνει χειροτερο κακο στα νεφρά διοτι ανεβάζει το ph των ούρων.
Πολύ δύσκολα, το καταλαβαινω απολυτα απο το παράδειγμα σου, θα πιει η γάτα νερο τοσο οσο θα προσλάμβανε με την υγρή τροφή. Ακομα και αν πιει δεν απορροφαται το ιδιο σε σχέση με την κατανάλωση υγρής τροφής.
Συνεπώς δεν μας προβληματιζει τοσο το ποσοστο της πρωτεϊνης στην ξηρά τροφη αλλα η ίδια η ξηρα τροφή.
Πολυ λογικο μου ακουγεται επίσης, αυτο που λές οτι το ζώο οταν δεν κινείται μπορει να παχύνει και χειροτερα παχαινει με τους υδατάνθρακες παρε με το κρέας.
Δήμητρα πολύ σωστα ολα αυτα που λές και σίγουρα παιζουν ρολο και πολλοι άλλοι παράγοντες φυσικα στην υγεια του ζώου, προδιάθεση κλπ , αυτο που ήθελα εγω να πω πολύ απλά, ειναι να έχουμε ένα μπούσουλα. Οταν σου λέει ο γιατρος πχ η γάτα πρέπει να φάει φυτική πρωτεϊνη και εσυ οκ γιατρος δεν εισαι διατροφολογος δεν εισαι, αλλα ξέρεις οτι έχεις ενα σαρκοφάγο ζωο, έεε τι να σκεφτεις;
Βασικα πράγματα.
Ηρώ είναι παρα πολύ χρήσιμες οι απαντήσεις σου και προσωπικά εμένα με βοηθησαν πάρα πολύ στο να ξεδιαλύνω κάποια πράγματα στο μυαλο μου.
Συνοψίζοντας.
Η γάτα πρέπει να τρώει πρωτεϊνη ζωική και οχι φυτική η οποια μπορει να της κάνει χειροτερο κακο στα νεφρά διοτι ανεβάζει το ph των ούρων.
Πολύ δύσκολα, το καταλαβαινω απολυτα απο το παράδειγμα σου, θα πιει η γάτα νερο τοσο οσο θα προσλάμβανε με την υγρή τροφή. Ακομα και αν πιει δεν απορροφαται το ιδιο σε σχέση με την κατανάλωση υγρής τροφής.
Συνεπώς δεν μας προβληματιζει τοσο το ποσοστο της πρωτεϊνης στην ξηρά τροφη αλλα η ίδια η ξηρα τροφή.
Πολυ λογικο μου ακουγεται επίσης, αυτο που λές οτι το ζώο οταν δεν κινείται μπορει να παχύνει και χειροτερα παχαινει με τους υδατάνθρακες παρε με το κρέας.
Δήμητρα πολύ σωστα ολα αυτα που λές και σίγουρα παιζουν ρολο και πολλοι άλλοι παράγοντες φυσικα στην υγεια του ζώου, προδιάθεση κλπ , αυτο που ήθελα εγω να πω πολύ απλά, ειναι να έχουμε ένα μπούσουλα. Οταν σου λέει ο γιατρος πχ η γάτα πρέπει να φάει φυτική πρωτεϊνη και εσυ οκ γιατρος δεν εισαι διατροφολογος δεν εισαι, αλλα ξέρεις οτι έχεις ενα σαρκοφάγο ζωο, έεε τι να σκεφτεις;
Βασικα πράγματα.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
καποια ειδη φυτικης πρωτεινης ουτε εμεις δεν μπορουμε να διασπασουμε, ποσο μαλλον η γατα! Ακομα και αν η φυτικη πρωτεινη στην τροφη ειναι υδρολυμενη η αναλογια αμινοξεων διαφερει κατα πολυ απο την αναλογια που υπαρχει στο κρεας. Για μενα παντως η ξηρα τροφη ειναι το μεγαλυτερο προβλημα στην διατροφη της γατας γιατι επιβαρυνει τα νεφρα. Η γατα δεν μπορει να πιει το νερο που χρειαζεται με αποτελεσμα να ειναι σε κατασταση ηπιας αλλα χρονιας αφυδατωσης. Νομιζω πως οταν η γατα φτασει σε σημειο να διψαει, εχει ηδη χασει 2-3% απο το νερο του οργανισμου της.
Δειτε το παρακατω αρθρο (την 2η παραγραφο), αφορα ανθρωπους, αλλα το ιδιο ισχυει και στις γατες: http://www.vita.gr/html/ent/758/ent.13758.asp
Δειτε το παρακατω αρθρο (την 2η παραγραφο), αφορα ανθρωπους, αλλα το ιδιο ισχυει και στις γατες: http://www.vita.gr/html/ent/758/ent.13758.asp
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Εγω παντως και μετα απο αυτα που ειπώθηκαν, ειμαι της αποψης να χρησιμοποιήσω την ξηρά τροφή ως συμπληρωματική τροφη, δεν μπορεις πάντοτε να έχεις υγρή και οχι ως κύρια και ισως μάλιστα να παω σε orijen απο acana στην αγάπη που έχω στο σπιτι.Αν το δούμε το θέμα και απο την άποψη της ισσοροπιας μια μέση κατάσταση πιστεύω ειναι ιδανική. Επειδη παρατηρώ τις ποσοτητες που τρώει πάντως, τώρα τρώει 20 με 30 γραμμαρια ξηρά τροφή την ημέρα και πινει σχεδον 100γραμμαρια νερο την ημέρα. Νομιζω ειναι καλο αυτο. Επισης τρώει 60-70 γραμμαρια υγρή τροφη την ημέρα.
Σε σχέση με το ποια ειναι η καλύτερη ξηρά εξακολουθώ να πιστεύω οτι οι grain free τροφες ειναι καλύτερες σε σχέση με άλλες.
Το link που βάζεις λέει επισης και για το θέμα των πρωτεϊνών του κρεατος στα νεφρά.
Λογικα το σαρκοφάγο ζώο ομως εφοσον στην φύση του τρέφεται με κρέας δεν πρεπει να λειτουργει διαφορετικα ο οργανισμος του; Eπισης κατι ακομά που πιστεύω έχει να κάνει με το θέμα αυτο ειναι οτι άλλο το κοτοπουλο πχ και άλλο το κοκκινο κρεας.
Μην πάμε μακρυα ομως αυτο που λές οτι η γάτα διψα συμβαινει και σε μας πολύ συχνα. Ποσοι άνθρωποι πινουν νερο μονο οταν διψάσουν και οχι κατα διαστήματα.
Σε σχέση με το ποια ειναι η καλύτερη ξηρά εξακολουθώ να πιστεύω οτι οι grain free τροφες ειναι καλύτερες σε σχέση με άλλες.
Το link που βάζεις λέει επισης και για το θέμα των πρωτεϊνών του κρεατος στα νεφρά.
Λογικα το σαρκοφάγο ζώο ομως εφοσον στην φύση του τρέφεται με κρέας δεν πρεπει να λειτουργει διαφορετικα ο οργανισμος του; Eπισης κατι ακομά που πιστεύω έχει να κάνει με το θέμα αυτο ειναι οτι άλλο το κοτοπουλο πχ και άλλο το κοκκινο κρεας.
Μην πάμε μακρυα ομως αυτο που λές οτι η γάτα διψα συμβαινει και σε μας πολύ συχνα. Ποσοι άνθρωποι πινουν νερο μονο οταν διψάσουν και οχι κατα διαστήματα.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Tα 2 γευματα ξηρα (30-40 γρμ) και 1 υγρη ειναι αυτο που εφαρμοζω εδω και περιπου 6 μηνες. Η ξηρα συνηθως ειναι grain free υψηλης πρωτεινης και οι υγρη ειναι κονσερβα κατα βαση πολυ καλης ποιοτητας. Καμια φορα ομως τρωει και κανενα junk food τυπου Gourmet Gold η Whiskas. Αυτο το μοντελο διατροφης το επελεξα σαν μια ανεκτη οικονομικα λυση και εχει αψογα αποτελεσματα ως τωρα. Νομιζω οτι αυτη τρωει καλυτερα απο εμενα...
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
Μαυρογατος έγραψε:Tα 2 γευματα ξηρα (30-40 γρμ) και 1 υγρη ειναι αυτο που εφαρμοζω εδω και περιπου 6 μηνες. Η ξηρα συνηθως ειναι grain free υψηλης πρωτεινης και οι υγρη ειναι κονσερβα κατα βαση πολυ καλης ποιοτητας. Καμια φορα ομως τρωει και κανενα junk food τυπου Gourmet Gold η Whiskas. Αυτο το μοντελο διατροφης το επελεξα σαν μια ανεκτη οικονομικα λυση και εχει αψογα αποτελεσματα ως τωρα. Νομιζω οτι αυτη τρωει καλυτερα απο εμενα...
Αυτο το πιστεύω και γώ. Οχι απλώς τρώει καλύτερα απο μένα αλλα προξενει και τον θαυμασμο μου διοτι δεν είναι και καθολου λαιμαργη αλλα ισσοροπημένη και μεχρι στιγμής σε άψογο ιδανικο βάρος. Τρώει οσο χρειάζεται πραγματικα.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Μόνο μην κάνετε το "λάθος" και τα ταϊσετε RC. Όλα τα γατιά την τρώνε σαν να μην υπάρχει αύριο. Πρέπει να είναι η πιο εύγευστη κροκέτα που υπάρχει στο εμπόριο. Εγώ αναρωτιέμαι, αν δώσω στη Δημη RC και δίπλα της έχω ψάρι, προς τα πού θα κατευθυνθεί...
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Δ² έγραψε:Μόνο μην κάνετε το "λάθος" και τα ταϊσετε RC. Όλα τα γατιά την τρώνε σαν να μην υπάρχει αύριο. Πρέπει να είναι η πιο εύγευστη κροκέτα που υπάρχει στο εμπόριο. Εγώ αναρωτιέμαι, αν δώσω στη Δημη RC και δίπλα της έχω ψάρι, προς τα πού θα κατευθυνθεί...
εχει βελτιωτικα γευσης αλλα εχει να κανει και με το γατι. Οταν ταιζα rc αλλαζοντας δεν ειχαμε κανενα θεμα. Επισης ο ενας μου γατος αν ειχες ενα πιατο rc κι ενα ακανα θα εφτυνε την rc και θα ετρεχε στην ακανα(δοκιμασμενο)
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Οπου παει κ ο Σιμπα. Θα τρεξει να φαει την οποια κροκετα ΕΚΤΟΣ αν του εχεις διπλα κανενα τσουρεκι. Φιλετακια,ψαρακια,κοτοπουλακια απλα τα παραβλεπειΜόνο μην κάνετε το "λάθος" και τα ταϊσετε RC. Όλα τα γατιά την τρώνε σαν να μην υπάρχει αύριο. Πρέπει να είναι η πιο εύγευστη κροκέτα που υπάρχει στο εμπόριο. Εγώ αναρωτιέμαι, αν δώσω στη Δημη RC και δίπλα της έχω ψάρι, προς τα πού θα κατευθυνθεί...
-
Mood :
Δυστυχώς εγώ το έκανα το λάθος από μικρά και δεν θέλουν καμιά άλλη.Μάλιστα δεν τρώνε όλες τις Ρόυαλ....μόνο μία...τις άλλες τις φτύνουν.
Πάντως αν βάλω στον Βρούκο Ρόυαλ και δίπλα γαύρο,θα πάει στον γαύρο σίγουρα.
ΒρουκοΜπετινόσπιτο- Senior Cat
-
Τόπος : Κέρκυρα
Αριθμός γατουνίων : 2 αδέλφια,λατρεμένα και κακομαθημένα + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας για χουχούλιασμα ..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τις χνουδόμπαλες της Μαρίνας,και μια ταρταρούγα με φακίδες.
Motto : Every dog has his day - but the nights are reserved for the cats.
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/07/2012
Mood :
ΒρουκοΜπετινόσπιτο έγραψε:Δυστυχώς εγώ το έκανα το λάθος από μικρά και δεν θέλουν καμιά άλλη.Μάλιστα δεν τρώνε όλες τις Ρόυαλ....μόνο μία...τις άλλες τις φτύνουν.
Μάλλον τα νησιώτικα γατιά είναι του ψαριού...
Η Λίλυ μου ούτε να το φτύσει πάντως. Μόνο κονσέρβα κοτόπουλου μπορεί να φάει κι αυτήν όχι με τρέλα, όπως τις κροκέτες της!
*Νίκο αυτό με το τσουρέκι και τον Σίμπα με πεθαίνει!
- Σπόιλερ:
- Μήπως ο γάτος σου έμοιασε σε μένα;
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Eμοιασε σε εσενα,σε εμενα κ σε πολλους αλλους λογικα!Νίκο αυτό με το τσουρέκι και τον Σίμπα με πεθαίνει!
Γιατι χθες κατα τις 2 το βραδυ σηκωθηκα κ εφαγα 2 τεραστια κομματια....
P.S. Αν δεν το καταλαβατε,εχω παντα τσουρεκι στο σπιτι...
-
Mood :
nikos_x έγραψε:Eμοιασε σε εσενα,σε εμενα κ σε πολλους αλλους λογικα!Νίκο αυτό με το τσουρέκι και τον Σίμπα με πεθαίνει!
Γιατι χθες κατα τις 2 το βραδυ σηκωθηκα κ εφαγα 2 τεραστια κομματια....
P.S. Αν δεν το καταλαβατε,εχω παντα τσουρεκι στο σπιτι...
Τώρα που έρχεται και το πάσχα κανονισε να εισαι προετοιμασμένος γιατι έρχονται παραγγελίες
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Aσε γιατι πηγα μια μερα στο σουπερ μαρκετ κ δεν ειχαν το τσουρεκι μου........Στον προισταμενο απευθυνθηκα κατευθειαν!
-
Mood :
Ελα, ξέρω...nikos_x έγραψε:Aσε γιατι πηγα μια μερα στο σουπερ μαρκετ κ δεν ειχαν το τσουρεκι μου........Στον προισταμενο απευθυνθηκα κατευθειαν!
ΑΒ με γέμιση πραλίνα...
Ε;
EQUILIBRIO FOR EVER!!!!! και με αποδείξεις!!!!!
silvianiaou έγραψε:Gatoplikti έγραψε:Θα μας πουν τα πιο ψαγμενα παιδια εδω, που προσπαθώ να παρακολουθήσω και να καταλάβω. Εγω πάντως τεινω προς την equilibrio αν και εχω αμφιβολια για αυτο το 30% κρέας που λεει. Σαν τιμες αυτες νομιζω ειναι καλές για να πάρεις μα αρκετά πιο καλή τροφη απο τις φουλ καλαμποκι.
Την tonus δεν την έχω σε μεγάλη υποληψη. Η purina βάζει και αυτη βελτιωτικα και δεν έχει και το τρελλο κρεας. Η cat fun ναι έχει και χρωστικες και παραπανω στάχτη αλλα λέει οτι έχει ενα καλο ποσοστο κρέατος παντως. Αν δεν έχεις μια..
Την team breeder cat που την πουλάνε; καλη εταιρεια πρεπει να ναι πάντως η φαρμινα.
Καλησπέρα σας!
Γραφω αυτό το post μόνο και μονο επείδη την πάτησα και είδα που αναφερθήκατε στην Εquilibrio θέλω να προειδοποιήσω αυτούς που την ταίζουν.
Τάιζα την συγκεκριμένη μάρκα για καιρό κυρίως λόγω της τιμής της. Μετα από 1 χρονο οι γάτες μου άρχισαν να εχουν σοβαρα δερματικα προβληματα. Ο γιατρος επέμενε πως φταίει η τροφη της αλλα εγω συνέχισα να την αγοραζω μεχρι που πριν μερικες μερες ενημερωθηκα από ένα petshop ότι στη συγκεκριμένη τροφη εχει γινει μήνυση!
Κρύβουν με το στρογγυλό γαλαζιο-ασπρο αυτοκολλητο στην κάτω αριστερη γωνια της συσκευασιας το σημα που προειδοποιεί ότι η τροφη εχει μεταλαγμενα συστατικα, σογια και γλουτενη. Μπορειτε να το δειτε και μονοι σας εαν το ξεκολλήστε. Ποιος ξερει τι αλλες αηδιες εχει μεσα. Όχι μονο ηθελα να το γραψω αλλα και θα τους καταγγειλω διοτι σημερα βρήκαμε ότι ο Ερνεστος ο μικρος μου γατος εχει παθει καρκινο.
Καλησπέρα σε όλους τους γατομπαμπάδες και γατομαμάδες
Καταρχήν Sylvianiaou πολύ λυπάμαι για το γατούλι σου , δεν ξέρω τι θα έκανα εάν ήμουν στην θέση σου …και εγώ το άκουσα αυτό και η αλήθεια είναι ότι θορυβήθηκα γιατί ταΐζω τον γατούνι μου τον Τwitter από το 2008 με την Equilibrio μέχρι τώρα δόξα τον θεό δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα ,βέβαια θα πρέπει να σου πω πως ούτε τους γιατρούς πολύ εμπιστεύομαι αλλά ούτε και τα petshop συνήθως ο νόμος του εμπορείου λέει ʽπροώθησε αυτό που έχει το μεγαλύτερο κέρδος ʼ η καλύτερη απόδειξη για μένα είναι ο γάτος μου που χαίρει άκρας υγείας !! όμως αυτό με τα μεταλλαγμένα η αλήθεια είναι πως με προβλημάτισε!! Σαν γνήσια όμως γατομάνα που η περιέργεια την τρώει !! και εκ φύσεως μου άπιστος θωμάς είπα να το ψάξω όσο δεν παίρνει (καθότι και άνεργη έχω άπλετο χρόνο….) , γιατί κακά τα ψέματα Super premium τροφή με την ποιότητα της Εquilibrio εν συγκρίση με την τιμή της εύκολα δεν βρίσκεις και εκτός αυτού τρελαίνεται για την τροφή αυτή με διαφορά !!! Έτσι λοιπόν ξεκίνησα σαν τον Μπέκα, πρώτα επικοινώνησα με την ίδια την εταιρεία την Total την πέτυχα κάπου στην Βραζιλία τους εξήγησα πως και γιατί ,και με ενημέρωσαν πως βάση της νομοθεσίας της χώρας τους είναι υποχρεωμένοι να έχουν αυτό το σήμα στην συσκευασία τους καθώς κάποια ποσότητα στα εργοστάσια κατά την παραγωγή τους είναι αναπόφευκτη και υποδηλώνει ποσοστό 0,00000……. Δηλαδή ίχνη ,τότε λοιπόν σαν πονήρο τους ρώτησα και γιατί το κρύβετε παρακαλώ με το αυτοκολλητάκι ?? και μου απάντησαν πως η Ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν υποχρεώνει την Εταιρεία τους να έχεις σήμανση εφόσον τα ποσοστά αυτών των συστατικών μπορούν να θεωρηθούν ίχνη και σε καμία περίπτωση επικίνδυνα οπότε δεν είναι απαραίτητο στη Ευρώπη να φαίνεται το σήμα αυτό και επίσης δεν θα μπούν στην διαδικασία να κάνουν ένα ξεχωριστό σακί για τις χώρες εξαγωγής τους εφόσον από την Ευρωπαική νομοθεσία είναι κατι περισσότερο από διασφαλισμένοι ,αφού λοιπόν πήρα από εκεί την απάντηση μου απευθύνθηκα στον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα γιατί καλοί είμαστε όλοι στα λόγια αλλά χωρίς αποδείξεις ………… και εγώ λέω πως είμαι η Bellucci αλλά δεν πείθω…… τεσπά έτσι λοιπόν επικοινώνησα μαζί τους και μου φάνηκε αξιοπερίεργο το ότι ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να με ενημερώσουν έτσι και έγινε πρώτιστος μου είπαν ότι η λασπολογία στον χώρο του εμπορείου πάντα υποδηλώνει 2 τινά είτε την πραγματικότητα μιας κακής φήμης είτε το γεγονός ότι ένα προϊόν αποκτά όλο και περισσότερους καταναλωτές και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους σε αυτούς συμβαίνει το δεύτερο και πως το προϊόν τους είναι κορυφαίας ποιότητας και σε ανταγωνιστική τιμή! αφού λοιπόν με ενημέρωσαν πως για να παραλάβουν αυτήν την τροφή στην Ελλάδα επειδή προέρχεται από Τρίτη χώρα περνάει από εξονυχιστικό έλεγχο από κτηνίατρο ,γεωπόνο και τελωνείο που ο κάθε ένας τους κάνει τους απαραίτητους ελέγχους για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την ποιότητα του προϊόντος …………και πάλι καλά όλα αυτά αλλά πως μπορώ εγώ σαν καταναλωτής να διασφαλιστώ? και μάλιστα τους απείλησα ότι θα απευθυνθώ σε χημείο , Μου έστειλαν λοιπόν εργαστηριακές αναλύσεις που κάνουν κάθε χρόνο σε ανεξάρτητες και μη αρχές ,Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί τροφών και ζωοτροφών ως αναφορά τα εν λόγω συστατικά και ότι στα ποσοστά που αναφέρονται είναι απόλυτα ασφαλή, Ποιοτικό έλεγχο σε διάφορα στάδια της παραγωγής των τροφών ανά τακτά χρονικά διαστήματα ,καθώς επίσης και τους κρατικούς ελέγχους που υπόκεινται οι τροφές να σας πω την αλήθεια τα περισσότερα ούτε καν τα κατάλαβα εγώ λοιπόν μετά από όλα αυτά όμως πείστηκα και όχι μόνο πείστηκα αλλά κατάλαβα πως είναι από τις λίγες τροφές που αναφέρουν ότι περιέχουν ίχνη έστω . Επίσης κάτι παρόμοιο είχα κάνει και σε άλλη εταιρεία ως αναφορά τα παπαγαλάκια μου γιατί στα συστατικά είδα κάτι περίεργο η οποία αρνήθηκε να μου δώσει οποιαδήποτε απάντηση για την ανησυχία μου και όχι μόνο αλλά μου είπαν άμα δεν σας κάνει μην το ξαναπάρετε!!! οπότε χ!! .
Θα μου πείτε όλο αυτό γιατί ???? Γιατί νομίζω πως και άλλοι θα συμφωνήσετε μαζί μου για το γατόπαιδάκι σου διαλέγεις το καλύτερο ειδικά όταν αυτό το διαλέγει μόνο του χιχιχιχιχι !!!
Σας παρέθεσα τον αστυνομικό μου άθλο για τον οποίο είμαι πολύ περήφανη(αχ !!! πού θα φτάσει μία μάνα.......) και τα συμπεράσματα δικά σας πάντως εγώ έχω καταλήξει και αλίμονο μετά απο τόσο ψάξιμο...... .
noraeaea- Kitten
-
Τόπος : athens
Αριθμός γατουνίων : 1 + τα αδεσποτάκια μου!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : winter time!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οτιδήποτε με ρόζ.
Motto : η περιέργεια ........
Ημερομηνία Εγγραφής : 11/04/2013
Oι φημες ,αληθεις η οχι ,ειναι για να διαδιδονται.
Τωρα equlibrio...Παλια ηταν η hills που φωναζαν "στην πυραααα!!!θανατος σε σακι!!!"...Μετα καποια αλλη. Ο ανταγωνισμος των εταιριων ειναι μεγαλος.
Το βαζεις 15 δευτερολεπτα στο φουρνακι μικροκυματων κ μοσχοβολαει ολο το σπιτι!
Τωρα equlibrio...Παλια ηταν η hills που φωναζαν "στην πυραααα!!!θανατος σε σακι!!!"...Μετα καποια αλλη. Ο ανταγωνισμος των εταιριων ειναι μεγαλος.
Γαλαξιας,στην πορτοκαλι συσκευασια.Ελα, ξέρω...
ΑΒ με γέμιση πραλίνα...
Ε;
Το βαζεις 15 δευτερολεπτα στο φουρνακι μικροκυματων κ μοσχοβολαει ολο το σπιτι!
-
Mood :
Πόσα πράγματα έχουμε ακουσει για την hills...
Και πόση hills έχει φάει ο γατούλης μου....
Παιδιά, υπάρχει - νομίζετε - τροφή που δεν είναι μεταλλαγμένη;
Όλες οι τροφές - ανθρώπινες και μη - έχουν υποστεί μετάλλαξη, καμία δεν είναι όπως την έφτιαξε η φύση!...
Εδω εχουν υποστεί μετάλλαξη τα ίδια τα ζώα.
Και πόση hills έχει φάει ο γατούλης μου....
Παιδιά, υπάρχει - νομίζετε - τροφή που δεν είναι μεταλλαγμένη;
Όλες οι τροφές - ανθρώπινες και μη - έχουν υποστεί μετάλλαξη, καμία δεν είναι όπως την έφτιαξε η φύση!...
Εδω εχουν υποστεί μετάλλαξη τα ίδια τα ζώα.
- Σπόιλερ:
Boxer-1900
Boxer-1951
Boxer-3013
καλημέρα και από μένα την Δευτέρα βρηκα ενα γατάκι στο δρόμο που από ότι μου είπαν πρεπει να είναι 2μηνών.Δεν είχα ποτέ γάτα και ούτε είχα σκοπό να πάρω αλλά αυτο ήταν το κάτι άλλο.Με πήρε απο πίσω μου τράβαγε το μπατσάκι έπαιζε με τα κορδόνια μου και γενικά έκανε τα πάντα για να έρθει μαζί μουΉταν σε αθλεία κατάσταση αδύνατο βρώμικο ταλαιπωρημένο και έτσι με έπεισε.Το πήγα σπίτι το έπλεινα του έδωσα γάλα γιατί δεν ήξερα τι άλλο έπρεπε να φάει νεράκι και σε ένα μαξιλάρι πάνω τελικά κοιμήθηκε.Την επόμενη μέρα πήγα σε ένα pet shop στην γειτονιά μου για να ενημερωθώ.Τελικά επέλεξα να πάρω μια νέα τροφή για γατάκια την Eminent δοκιμαστικα τα 400gr 2,20ευρώ οπου εκεί μου ανέφεραν οτι είναι μια πάρα πολύ καλή τροφή και από ότι κατάλαβα όχι πολύ γνωστή ακόμα.Αν γνωρίζει κάποιος κάτι αν την έχει πάρει και γενικά πληροφορίες σε ένα νέο μέλος που γενικά δεν έχει πολύ πείρα με γάτες ας γράψει.Ααα η στείρωση σε ποιά ηλικία γίνεται? Και εννοείται ότι θα πάμε σε κτηνίατρο σήμερα για εξέταση και εμβόλια.
papastroumf- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/04/2013
Γεια Παπαστρουμφ (με το γαματο nick) και καλώς ήρθες...
Με αυτό το μπεμπέ που μάζεψες ξεκινάει μια σχέση που δεν έχεις φανταστεί ποτέ, οι περισσότεροι που έχουμε γατες δεν είχαμε φανταστει πριν ότι θα πάρουμε!...
Αλλά είναι πλάσματα ιδιαίτερα και αλλιώτικα...
Η συγκατοίκιση μαζί τους είναι εμπειρία μοναδική!
Στο forum θα βρεις γενικά διάφορα θέματα, για διατροφή, για συμπεριφορά, για παιχνίδι και διασκέδαση με το ζωάκι σου. Για θεματα ιατρικού ενδιαφέροντος.
Διάφορα και ποικίλα πραγματα.
Την τροφή που πήρες δεν την γνωρίζω, από τιμή υποθέτω ότι είναι καλής ποιότητας (εχει γυρω στα 5? το κιλό).
Ετσι και αλλιως, το μικρό ταλαιπωρο πλασματακι που τόσο σθεναρα διεκδίκησε μια θέση στην καρδιά σου, βασικά έχει αναγκη από τροφή (η ποιοτητα μας απασχολέι μετα) και αγαπη.
Χίλια μπράβο που του άνοιξες το σπίτι σου. Πρέπει να είναι σπουδαίο πράγμα να σε διαλέγει ένα ζωάκι για φίλο του.
Η επίσκεψη στον γιατρό θα σου λύσει πολλές απορίες, απλά εξηγησε του ότι δεν γνωρίζεις από γατες και θα σε καθοδηγησει στα πρωτα βηματα.
Και εμεις φυσικά θα είμαστε εδω για ότι θες.
Μπορείς να ανοιξεις ενα θέμα στο thread ΓΑΤΟΣΥΣΤΗΘΕΙΤΕ που θα αφορά το μπεμπέ σου και ετσι να γραφεις εκεί τις οποιες ερωτήσεις σου για να σας παρακολουθούμε και πιο συγκεκριμένα!
Γενικά όμως, σε ότι απορίες έχεις, εδω είμαστε!
Καλή αρχή και καλή ζωη να εχετε!
Καλώς μας ήλθατε!!!
Με αυτό το μπεμπέ που μάζεψες ξεκινάει μια σχέση που δεν έχεις φανταστεί ποτέ, οι περισσότεροι που έχουμε γατες δεν είχαμε φανταστει πριν ότι θα πάρουμε!...
Αλλά είναι πλάσματα ιδιαίτερα και αλλιώτικα...
Η συγκατοίκιση μαζί τους είναι εμπειρία μοναδική!
Στο forum θα βρεις γενικά διάφορα θέματα, για διατροφή, για συμπεριφορά, για παιχνίδι και διασκέδαση με το ζωάκι σου. Για θεματα ιατρικού ενδιαφέροντος.
Διάφορα και ποικίλα πραγματα.
Την τροφή που πήρες δεν την γνωρίζω, από τιμή υποθέτω ότι είναι καλής ποιότητας (εχει γυρω στα 5? το κιλό).
Ετσι και αλλιως, το μικρό ταλαιπωρο πλασματακι που τόσο σθεναρα διεκδίκησε μια θέση στην καρδιά σου, βασικά έχει αναγκη από τροφή (η ποιοτητα μας απασχολέι μετα) και αγαπη.
Χίλια μπράβο που του άνοιξες το σπίτι σου. Πρέπει να είναι σπουδαίο πράγμα να σε διαλέγει ένα ζωάκι για φίλο του.
Η επίσκεψη στον γιατρό θα σου λύσει πολλές απορίες, απλά εξηγησε του ότι δεν γνωρίζεις από γατες και θα σε καθοδηγησει στα πρωτα βηματα.
Και εμεις φυσικά θα είμαστε εδω για ότι θες.
Μπορείς να ανοιξεις ενα θέμα στο thread ΓΑΤΟΣΥΣΤΗΘΕΙΤΕ που θα αφορά το μπεμπέ σου και ετσι να γραφεις εκεί τις οποιες ερωτήσεις σου για να σας παρακολουθούμε και πιο συγκεκριμένα!
Γενικά όμως, σε ότι απορίες έχεις, εδω είμαστε!
Καλή αρχή και καλή ζωη να εχετε!
Καλώς μας ήλθατε!!!
silvianiaou έγραψε:Gatoplikti έγραψε:Θα μας πουν τα πιο ψαγμενα παιδια εδω, που προσπαθώ να παρακολουθήσω και να καταλάβω. Εγω πάντως τεινω προς την equilibrio αν και εχω αμφιβολια για αυτο το 30% κρέας που λεει. Σαν τιμες αυτες νομιζω ειναι καλές για να πάρεις μα αρκετά πιο καλή τροφη απο τις φουλ καλαμποκι.
Την tonus δεν την έχω σε μεγάλη υποληψη. Η purina βάζει και αυτη βελτιωτικα και δεν έχει και το τρελλο κρεας. Η cat fun ναι έχει και χρωστικες και παραπανω στάχτη αλλα λέει οτι έχει ενα καλο ποσοστο κρέατος παντως. Αν δεν έχεις μια..
Την team breeder cat που την πουλάνε; καλη εταιρεια πρεπει να ναι πάντως η φαρμινα.
Καλησπέρα σας!
Γραφω αυτό το post μόνο και μονο επείδη την πάτησα και είδα που αναφερθήκατε στην Εquilibrio θέλω να προειδοποιήσω αυτούς που την ταίζουν.
Τάιζα την συγκεκριμένη μάρκα για καιρό κυρίως λόγω της τιμής της. Μετα από 1 χρονο οι γάτες μου άρχισαν να εχουν σοβαρα δερματικα προβληματα. Ο γιατρος επέμενε πως φταίει η τροφη της αλλα εγω συνέχισα να την αγοραζω μεχρι που πριν μερικες μερες ενημερωθηκα από ένα petshop ότι στη συγκεκριμένη τροφη εχει γινει μήνυση!
Κρύβουν με το στρογγυλό γαλαζιο-ασπρο αυτοκολλητο στην κάτω αριστερη γωνια της συσκευασιας το σημα που προειδοποιεί ότι η τροφη εχει μεταλαγμενα συστατικα, σογια και γλουτενη. Μπορειτε να το δειτε και μονοι σας εαν το ξεκολλήστε. Ποιος ξερει τι αλλες αηδιες εχει μεσα. Όχι μονο ηθελα να το γραψω αλλα και θα τους καταγγειλω διοτι σημερα βρήκαμε ότι ο Ερνεστος ο μικρος μου γατος εχει παθει καρκινο.
kalispera sylvianiaou kai emena mou to eipan auto gia tin equilibrio pou tin epairna gia oles tis gates mou se ena petshop kai mou systisan mia trofi Leonardo pou ypotithetai oti den periehei gmo's alla apo tin stigmi pou tous tin edosa eihan diaroies kai emetous opote kai tin diekopsa amesa ,mipos telika ola ayta peri mi metallagmenon einai teleios moufa???
kateni- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/04/2013
kateni έγραψε:silvianiaou έγραψε:Gatoplikti έγραψε:Θα μας πουν τα πιο ψαγμενα παιδια εδω, που προσπαθώ να παρακολουθήσω και να καταλάβω. Εγω πάντως τεινω προς την equilibrio αν και εχω αμφιβολια για αυτο το 30% κρέας που λεει. Σαν τιμες αυτες νομιζω ειναι καλές για να πάρεις μα αρκετά πιο καλή τροφη απο τις φουλ καλαμποκι.
Καλησπέρα σας!
kalispera sylvianiaou kai emena mou to eipan auto gia tin equilibrio pou tin epairna gia oles tis gates mou se ena petshop kai mou systisan mia trofi Leonardo pou ypotithetai oti den periehei gmo's alla apo tin stigmi pou tous tin edosa eihan diaroies kai emetous opote kai tin diekopsa amesa ,mipos telika ola ayta peri mi metallagmenon einai teleios moufa???
Χωρις να το έχω ψάξει υποθέτω πως πολλές τροφές θα έχουν μεταλλαγμένα, οταν μιλάμε για καλαμποκι ειδικα.
Εδω φαντάζομαι πρέπει να έχουν περάσει σε δικές μας τροφές και αν δεν απατώμαι δεν ειναι ειναι και υποχρεωμένοι απο την νομοθεσία, να αναφέρουν την ύπαρξη τους.
Η equilibrio πάλι σχετικα με την ποσοτητα του κρέατος δεν αναφέρει το ποσοστο κρέατος σε ολες τις τις τροφές παρα μονον σε κάποιες απο οτι ειδα στο site της εταιρειας.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Αυτό με την equilibrio θα το έπαιρνα και λίγο ως "παραπλανητική δυσφήμιση" αν δεν είχα προσέξει ότι ο ένας από τους αδεσποτούληδές μου είχε μεγάλη απώλεια τριχώματος πρόσφατα στα πίσω ποδαράκια του. Βέβαια, μπορεί να είναι εντελώς άσχετο το γεγονός, γιατί ο συγκεκριμένος έχει αλλεργική δερματίτιδα στους ψύλλους και γενικά είναι πολύ ευαίσθητος. Καλού κακού πάντως λέω να αποφύγω τη συγκεκριμένη τροφή, μια και βρίσκω και άλλες που με ικανοποιούν εξίσου. Θα ήθελα να αναφέρω ότι παρήγγειλα προχθές τη happy cat βοδινό προς 34 ευρώ τα 10 κιλά (σήμερα την έβαλαν 36!!! δεν ξέρω γιατί) και τα έξω ξετρελάθηκαν ( την έδωσα ανάμεικτη με την τόνους που έτρωγαν ως τώρα, βέβαια). Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν που έγραφε επάνω ότι πάνω από 85% της πρωτεΐνης που περιέχει συνολικά η τροφή είναι ζωικής προέλευσης! Για την τιμή της καλή φαίνεται, πιστεύω...
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Τελικά ξέρει κανεις τον αντιπροσωπο της ελλάδας για την equilibrio;
Tι εννοεις θα το επαιρνες ως παραπλανητική δυσφήμιση για το αυτοκολλητάκι λες;
Μπορεις να μου πεις απο που πήρες την happy cat;
Tι εννοεις θα το επαιρνες ως παραπλανητική δυσφήμιση για το αυτοκολλητάκι λες;
Μπορεις να μου πεις απο που πήρες την happy cat;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ως παραπλανητική δυσφήμιση εννοώ αυτό που ισχυρίστηκαν και οι ίδιοι, ότι λόγω μεγάλης ανταγωνιστικότητας και σχέση ποιότητας-τιμής οι ανταγωνιστές φρόντισαν να διαδοθεί η φήμη ότι τα ίχνη αυτά που εμφανίζονται είναι όντως βλαβερά. Και σιγά που δεν έχουν τέτοια και οι άλλες τροφές με σιτηρά, αλλά τέλος πάντων... Και σιγά που δεν έχουν και τα δικά μας τρόφιμα...
http://www.animal.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2082
Μια μέρα αφού την πήρα την ανέβασαν περίπου 2,5 ευρώ, στην τιμή που βλέπεις τώρα!
- Σπόιλερ:
- Πάντως αυτό που έγραψε η κοπέλα ότι οι γάτες της εμφάνισαν σοβαρά δερματικά προβλήματα λόγω της τροφής και ΔΕΝ την άλλαξε παρά συνέχισε ακάθεκτη να τη δίνει, μεγάλη εντύπωση μου έκανε...
http://www.animal.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2082
Μια μέρα αφού την πήρα την ανέβασαν περίπου 2,5 ευρώ, στην τιμή που βλέπεις τώρα!
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε: Και σιγά που δεν έχουν τέτοια και οι άλλες τροφές με σιτηρά, αλλά τέλος πάντων... Και σιγά που δεν έχουν και τα δικά μας τρόφιμα... [
Ελα μου ντε !!!
Ευχαριστώ τζουλινο!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
στην equilibrio, κατω αριστερα οπως κοιταμε τη συσκευσια, η τοταλ εχει κολλησει ενα μεγαλο αυτοκολλητο. Αν το ξεκολλησετε, οσοι εχετε τη συσκευασια, απο κατω εχει ενα κιτρινο τριγωνο με ενα Τ μεσα.
Γνωριζει καποιος τι ειναι αυτο?
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Karamela έγραψε:στην equilibrio, κατω αριστερα οπως κοιταμε τη συσκευσια, η τοταλ εχει κολλησει ενα μεγαλο αυτοκολλητο. Αν το ξεκολλησετε, οσοι εχετε τη συσκευασια, απο κατω εχει ενα κιτρινο τριγωνο με ενα Τ μεσα.
κιτρινο τριγωνο συνηθως σημαινει προσοχη και αν εχει και Τ μεσα ισως να σημαινει τοξικο. Μου φαινεται ομως λιγο (ή μαλλον πολυ) περιεργο να βαζουν τετοιο συμβολο στην τροφη τους και να την πουλανε σαν να μη συμβαινει τιποτα.
Επειδη αναφερθηκε κατι για δερματικα προβληματα, δεν θα ενοχοποιουσα γενικευμενα καποια τροφη αν ο γατος μου εμφανιζε δερματικα προβληματα. Ο δικος μου εμφανισε αλλεργια στην orijen (στην πατατα). Δεν σημαινει ομως οτι η τροφη ειναι τοξικη ή οτι θα προκαλεσει αλλεργια σε ολες τις γατες!
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Λογικα πολλες τροφες περιεχουν μεταλλαγμενα. Εμενα πιο πολυ θα με προβληματιζε η χωρα παραγωγης παρα το Τ
Για αυτες τι λετε?
http://www.firstclass.com.my/cat-food.html
Για αυτες τι λετε?
http://www.firstclass.com.my/cat-food.html
-
Mood :
Καλη δειχνει αλλα στα 50 ευρω το 12κιλο δεν την λες και φτηνη.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
Ποσο?
33ευρω 10κιλο γατας.
36ευρω 12κιλο σκυλου.
Αν ηταν 50ευρω ,θα ειχα παρει σπιτι εγω!
33ευρω 10κιλο γατας.
36ευρω 12κιλο σκυλου.
Αν ηταν 50ευρω ,θα ειχα παρει σπιτι εγω!
-
Mood :
Που την εχει τοσο? Γιατι του σκυλου τις εχω δει 45-50!
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Mood :
Σελίδα 7 από 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Παρόμοια θέματα
» Ποια είναι η καλύτερη διατροφή για στειρωμένες γατούλες (και γατούληδες)
» Ποια τροφή να επιλέξω για τις γατούλες μου
» Κονσέρβες Bozita ,ποια είναι η γνώμη σας?????? !!!
» Affinity ultima adult. Ξέρετε αν είναι καλή τροφή?
» Είναι ξανθός,είναι γλυκός, και είναι θεσσαλονικιός!!!!
» Ποια τροφή να επιλέξω για τις γατούλες μου
» Κονσέρβες Bozita ,ποια είναι η γνώμη σας?????? !!!
» Affinity ultima adult. Ξέρετε αν είναι καλή τροφή?
» Είναι ξανθός,είναι γλυκός, και είναι θεσσαλονικιός!!!!
Σελίδα 7 από 20
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios