ΣΙΑΜ σπανια,χαρίζεται
+8
Gatoplikti
SophiCat
Πούπσυ
tia
Maskotaki
houlieta
Τζούλι το Κατσούλι
Birmangel
12 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
ΣΙΑΜ σπανια,χαρίζεται
Χαρίζουμε αυτό το πανέμορφο κορίτσι!!! Είναι Σιαμ original,blue point,1,5 χρονών,αγορασμένη από εκτροφείο της Γερμανίας.Εχει pedigree 5 γενεών,στειρωμένη,εμβολιασμένη,με αριθμό microchip 276094180069309.
Δυστυχώς η μεγαλύτερη μας γάτα της κάνει τη ζωή της δύσκολη,δεν την έχει αποδεχτεί.Για το δικό της καλό ,λοιπόν,αποφασίσαμε να δώσουμε αυτό το σπάνιο γατάκι σε όποιον θα της προσφέρει αγάπη και φροντίδα.Είναι show quality,μπορεί να συμμετέχει και σε εκθέσεις.
Είμαστε Θεσσαλονίκη, τηλ. 6944625255, mail:birmangel@hotmail.com
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Απ: ΣΙΑΜ σπανια,χαρίζεται
Πόσο όμορφη, ΘΕΕ μου!...
Τι κρίμα που αναγκάζεστε να την δώσετε...
Τι άδικο για αυτήν...
Τι κρίμα που αναγκάζεστε να την δώσετε...
Τι άδικο για αυτήν...
Maskotaki- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Gatomorfosi
Αριθμός γατουνίων : 2 :) Την Σουρλη και τη νεοφερμενη Rain :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χιονια, βροχουλες και ψυχρουλα :)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Oλα τα αδεσποτακια του κοσμου :-)
Motto : Cats ALWAYS Rulez !!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2011
Mood :
είναι υπέροχη..!
μήπως να το ξανασκεφτείτε?
πόσο καιρο συμβιώνουν τα γατούνια_?
tia- Gatus Xenitemenus
-
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
tia έγραψε:είναι υπέροχη..!
+10000
Maskotaki- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Gatomorfosi
Αριθμός γατουνίων : 2 :) Την Σουρλη και τη νεοφερμενη Rain :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χιονια, βροχουλες και ψυχρουλα :)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Oλα τα αδεσποτακια του κοσμου :-)
Motto : Cats ALWAYS Rulez !!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2011
Mood :
αχ, ψυχούλα μου!!!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Μένουν μαζί ήδη 1,2 χρονια και η μεγάλη μας,την παρενοχλεί συνεχεια.
Η Μπιριμπα,η σιαμεζα,ειναι πολυ ήσυχη και δεν αντιδρά ,αλλά η άλλη δεν την
αφήνει σε χλωρό κλαρί.
αφήνει σε χλωρό κλαρί.
Birmangel έγραψε:Μένουν μαζί ήδη 1,2 χρονια και η μεγάλη μας,την παρενοχλεί συνεχεια.
αφήνει σε χλωρό κλαρί.
εσεις ξέρετε καλύτερα αλλα δεν είναι κρίμα μετά απο τόσο καιρό να την δώσετε ??
την άλλη σας την γατουλα την ΄΄μαλώνετε΄΄ όταν ενοχλεί την κούκλα απο δω?
εγώ είχα έναν γάτο ο οποιος ήταν παρα πολυ ζηλιάρης ..δεν ανεχόταν με τπτ καπιο άλλο ζώο στο σπιτι...όταν εφερα λοιπον τον οθέλλο..τον πρώτο μου περσικό γάτο..ο οποιος ήταν και είναι αρνάκι...αυτος αφηνίασε..του όρμηξε με το που τον έβγαλα απο την γατοφόρο..και μιλάμε για πολύ άσχημο στρίμωγμα..οι τούφες έφευγαν στον αερά με τρελούς ρυθμούς ...απο κει κ έπειτα ήμουν πάντα πολυ προσεκτική και οποτε πήγαινε ο φίγκο να ορμήσει τον οθέλλο..φώναζα με αυστηρο τόνο..ΦΙΓΚΟ ΜΗΗΗΗΗΗ..ΦΥΓΕ ΠΙΣΩ
και εν τέλη μετα απο πολύ καιρο..έκοψε την επιθεση..ποτε δεν τα βρήκαν σε φάση να παίξουν μαζί...αλλα δεν μάλωναν κιολας!!
γι αυτο σου λεω μήπως να το ξανασκεφτείς!
tia- Gatus Xenitemenus
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Mood :
Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα ,απο μαλωμα μέχρι καλοπιασμα,μηδέν εις το πηλίκο! Όταν πάει κάπου να κοιμηθεί ,της ορμάει και την διώχνει ,όταν τρώει την δαγκωνει,ακόμα και όταν παει στην άμμο της ,την φοβερίζει και την διώχνει ! Η απόφαση μας πάρθηκε μετα απο πολύ σκέψη και θλίψη !
Όταν είμαστε στο σπιτι,διατηρούμε μια κάποια ισορροπία,όταν όμως φεύγουμε γίνεται χαμός. Δεν θέλω να μεγαλώσει η Μπιριμπα μεσα στην ανασφάλεια και τον φόβο της άλλης γατας,η οποία δεν μπορει να φύγει,γιατι ειναι μεγάλη. Η Μπιρίμπα θα έχει πολύ πιο εύκολη προσαρμογή,δεδομένου του φιλικού και ήρεμου χαρακτηρα της. Φτάνει να βρεθεί,ενα ασφαλές σπιτι για αυτήν
Όταν είμαστε στο σπιτι,διατηρούμε μια κάποια ισορροπία,όταν όμως φεύγουμε γίνεται χαμός. Δεν θέλω να μεγαλώσει η Μπιριμπα μεσα στην ανασφάλεια και τον φόβο της άλλης γατας,η οποία δεν μπορει να φύγει,γιατι ειναι μεγάλη. Η Μπιρίμπα θα έχει πολύ πιο εύκολη προσαρμογή,δεδομένου του φιλικού και ήρεμου χαρακτηρα της. Φτάνει να βρεθεί,ενα ασφαλές σπιτι για αυτήν
Λύστε μου μια απορία, ρωτω με πραγματικό ενδιαφέρον και δεν κάνω επίθεση σε εσάς, αλήθεια..
Απλά, έχω ξαναδεί αγγελία τετοια, για ζωάκια που δεν συμβιώνουν καλά, και πάντα κάνω την ιδια σκέψη, ελπίζω να μου την λύσει καποιος...
Πως αποφασίζετε, σε αυτες τις περιπτώσεις, ποιο γατάκι από τα δυο πρέπει να απομακρυνθεί;
Με την σκέψη του ποιος ήρθε πρώτος;
Απλά, έχω ξαναδεί αγγελία τετοια, για ζωάκια που δεν συμβιώνουν καλά, και πάντα κάνω την ιδια σκέψη, ελπίζω να μου την λύσει καποιος...
Πως αποφασίζετε, σε αυτες τις περιπτώσεις, ποιο γατάκι από τα δυο πρέπει να απομακρυνθεί;
εγώ θα επέλεγα με σκεπτικό πόσο συναισθηματικά δεμένη είμαι με κάποιο πάντως,δυστυχώς όταν κρίνεται η ακεραιότητα του ενός,δεν υπάρχει ρομαντισμός.....και μη νομίζεις πως έχω και λίγα....15 yorkshire,απόγονοι μιας,εκτροφικής καριέρας που πήρε τέλος,5 μεγάλοι παπαγάλοι και 4 γάτες!!!!!houlieta έγραψε:Λύστε μου μια απορία, ρωτω με πραγματικό ενδιαφέρον και δεν κάνω επίθεση σε εσάς, αλήθεια..
Οταν όμως ένα ζωάκι συναντάει δυσκολίες στο να ζήσει μαζί μας,ή ο χαρακτήρας του,επιβάλει να είναι συνέχεια χωριστά,το δίνω για υιοθεσία,για το δικό του καλό!!!!
SophiCat- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 04
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : PHILIA,LIU,
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/11/2012
Mood :
Το παιδί έχει τα ζωάκια μαζί 14 μηνες, δλδ αρκετό καιρό να δεθεί και με τα δυο..
Για αυτό μου κάνει εντυπωση..
Για αυτό μου κάνει εντυπωση..
Στην δικη μας περιπτωση ο κληρος επεσε στην Μπιριμπα,γιατι ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα εχει προβλημα σε νεο φιλικο περιβαλλον,γιατι ειναι τελειως ηρεμη και φιλικη γατα.
Η α΄λλη ,πάλι,η μεγάλη,είναι λιγο αγρίμι,αντικοινωνική και πολύ ιδιότροπη,επομένως η αλλαγή περιβάλλοντος μόνο κακό θα της έκανε.Επιπροσθέτως έχει και κάποια θέματα υγείας που χρειάζονται συχνή παρακολούθηση.
Η α΄λλη ,πάλι,η μεγάλη,είναι λιγο αγρίμι,αντικοινωνική και πολύ ιδιότροπη,επομένως η αλλαγή περιβάλλοντος μόνο κακό θα της έκανε.Επιπροσθέτως έχει και κάποια θέματα υγείας που χρειάζονται συχνή παρακολούθηση.
Σας καταλαβαίνω απολυτα!!!Πάνω απο όλα το καλό των ζώων μας!!!!Καλή τύχη στη γατούλα!!!Birmangel έγραψε:Στην δικη μας περιπτωση ο κληρος επεσε στην Μπιριμπα,γιατι ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα εχει προβλημα σε νεο φιλικο περιβαλλον,γιατι ειναι τελειως ηρεμη και φιλικη γατα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaso στις Σαβ Απρ 27, 2013 11:16 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διόρθωση Παράθεσης)
SophiCat- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 04
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : PHILIA,LIU,
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/11/2012
Mood :
αφου είναι έτσι
εύχομαι κι εγώ καλή τύχη στην ζουζούνα!
εύχομαι κι εγώ καλή τύχη στην ζουζούνα!
tia- Gatus Xenitemenus
-
Mood :
Α μάλιστα!... Ουσιαστικά θα ήταν δυσκολο να βρεθεί σπίτι για την άλλη...
Κατανοητό αυτό και ευχαριστω πολύ για την απάντηση.
Να εισαι πολύ προσεκτικός στην επιλογη οικογένειας, θα εχεις σίγουρα πάρα πολλές υποψηφιότητες (διοτι το έχουμε το ψώνιο μας οι άνθρωποι) και είναι καλό να βρεθεί κάποιος που θα την υιοθετησει από αγάπη και οχι από ματαιοδοξία!...
Καλή τύχη στην κούκλα, με τον υπέροχο χαρακτηρα!
Κατανοητό αυτό και ευχαριστω πολύ για την απάντηση.
Να εισαι πολύ προσεκτικός στην επιλογη οικογένειας, θα εχεις σίγουρα πάρα πολλές υποψηφιότητες (διοτι το έχουμε το ψώνιο μας οι άνθρωποι) και είναι καλό να βρεθεί κάποιος που θα την υιοθετησει από αγάπη και οχι από ματαιοδοξία!...
Καλή τύχη στην κούκλα, με τον υπέροχο χαρακτηρα!
+1houlieta έγραψε:Καλή τύχη στην κούκλα, με τον υπέροχο χαρακτηρα!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
έχετε προτάσεις;
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
θα βρεθεί! είναι δύσκολο το ξέρω, ειδικά αν θες το καλύτερο για τη γατούλα. εύχομαι να βρεθεί σύντομα ο κατάλληλος που δεν θα τη θέλει μονο επειδή είναι ράτσας!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Όποιος αγαπάει τις γάτες ,δεν νομίζω να ξεχωρίζει ανάμεσα σε γατα ράτσας και σε αδέσποτα .
Birmangel έγραψε:Όποιος αγαπάει τις γάτες ,δεν νομίζω να ξεχωρίζει ανάμεσα σε γατα ράτσας και σε αδέσποτα .
Mην το λες...
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
nosyparker έγραψε:Birmangel έγραψε:Όποιος αγαπάει τις γάτες ,δεν νομίζω να ξεχωρίζει ανάμεσα σε γατα ράτσας και σε αδέσποτα .
Mην το λες...
Θα συμφωνησω.
Cat-Fairy- Junior Cat
-
Τόπος : Σερρες
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 στην αυλη γιατι οι αλλες 2 ειναι στον ουρανο πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχούλα
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/03/2013
Mood :
Η αγάπη για τις γάτες πρεπει να είναι δεδομένη.Απο κεί και πέρα ειναι καθαρά θεμα γουστου και προτίμησης σε συγκεκριμένο τύπο και χαρακτηρα γάτας!
Birmangel έγραψε:Η αγάπη για τις γάτες πρεπει να είναι δεδομένη. Απο κεί και πέρα ειναι καθαρά θεμα γουστου και προτίμησης σε συγκεκριμένο τύπο και χαρακτηρα γάτας!
Δε διαφωνώ καθόλου. Απλά όταν χαρίζονται γατάκια ράτσας, συνήθως γίνονται ανάρπαστα, ενώ τα αδεσποτάκια μπορεί να μείνουν στα αζήτητα για πολύ καιρό. Δυστυχώς.
-
Mood :
nosyparker έγραψε:Birmangel έγραψε:Η αγάπη για τις γάτες πρεπει να είναι δεδομένη. Απο κεί και πέρα ειναι καθαρά θεμα γουστου και προτίμησης σε συγκεκριμένο τύπο και χαρακτηρα γάτας!
Δε διαφωνώ καθόλου. Απλά όταν χαρίζονται γατάκια ράτσας, συνήθως γίνονται ανάρπαστα, ενώ τα αδεσποτάκια μπορεί να μείνουν στα αζήτητα για πολύ καιρό. Δυστυχώς.
Αυτό,θα συμφωνήσω και εγώ,συμβαίνει ,δυστυχώς .
Είναι φανταστική.δεν έχω ξαναδεί original σιαμ στην Ελλάδα,πολύ τυχερός όποιος την πάρει .Ισως να την προλάβω:-)
Ezel- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/05/2013
Ezel έγραψε:Είναι φανταστική.δεν έχω ξαναδεί original σιαμ στην Ελλάδα,πολύ τυχερός όποιος την πάρει .Ισως να την προλάβω:-)
Σπεύσε!
-
Mood :
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια είμαι λάτρης των σιαμ. Αν και η ζωή μου είναι αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο στα αδέσποτα που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, έχω αποφασίσει ότι στην γατο-οικογενειά μου θα υπάρχει πάντα αυτή η 'μαύρη μούρη' με τα μπλε μάτια που σε ταξιδεύουν.
Εύχομαι ολόψυχα να βρεθει ο 'σωστός γατογονιός΄για την μικρή, αυτός ή αυτή που θα την θελήσει για αυτό που είναι και όχι γιατί είναι ράτσας. Όποιος γνωρίζει από σιαμ, γνωρίζει επίσης ότι τα συγκεκριμένα συμπεριφέρονται τόσο πιστά όσο τα τα σκυλιά.
Εύχομαι ολόψυχα να βρεθει ο 'σωστός γατογονιός΄για την μικρή, αυτός ή αυτή που θα την θελήσει για αυτό που είναι και όχι γιατί είναι ράτσας. Όποιος γνωρίζει από σιαμ, γνωρίζει επίσης ότι τα συγκεκριμένα συμπεριφέρονται τόσο πιστά όσο τα τα σκυλιά.
Billy- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άλιμος
Αριθμός γατουνίων : 10+
Motto : Δεν μπορείς να σώσεις όλα τα ζώα στον κόσμο, αλλά αυτό ΤΟ ΕΝΑ που θα σώσεις είναι ο κόσμος!
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/08/2008
Mood :
Παρόμοια θέματα
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΓΑΤΑ ΣΙΑΜ!!
» Χαρίζεται γατούλα σιάμ.
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΗΜΙΑΙΜΗ ΓΑΤΑ ΣΙΑΜ
» Χαριζεται ημαιμο σιαμ ταμπυ!!
» Χαρίζεται καθαρόαιμη γατούλα Σιαμ!!!
» Χαρίζεται γατούλα σιάμ.
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΗΜΙΑΙΜΗ ΓΑΤΑ ΣΙΑΜ
» Χαριζεται ημαιμο σιαμ ταμπυ!!
» Χαρίζεται καθαρόαιμη γατούλα Σιαμ!!!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios