2 ορφανά γατοαδερφάκια ψάχνουν για γονείς- Υιοθετήθηκαν
+18
psipsa
f.m123
ralou
zeledaki
Gatoplikti
Δανάη_Δ
otz
Πούπσυ
Cat-Fairy
gigi&nala
LAROGATA
kat-cats
Theodora*
alex..niaou
nosyparker
Δ²
marina289
kouix
22 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 4
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: 2 ορφανά γατοαδερφάκια ψάχνουν για γονείς- Υιοθετήθηκαν
αχ αυτο το πατουσι!!!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Τόπος : Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Phyllia, Ηλένια, Λιλου, Ninja
Motto : i've been putting out the fire with gasoline..!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2009
Mood :
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι πατούσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
- Σπόιλερ:
Φίφα
Άλεξ
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
δεν παρεξηγω δημητρα,κανε δουλεια σου,κ γω ετσι θα ζηλευα αν καποιος αλλος εβλεπε αυτο το μουτρινι απο κοντα!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Αριθμός γατουνίων : 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla!μισό νορβηγάκι,την Eλίκη και άλλο μισό τον Ράμσον!!
Mood :
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
σατανικοτατη η μικρά!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Mood :
σατανικότατη.... και πέρα απο αυτο, μαλλον ΚΑΙ ΑΥΤΗ.... ΤΥΧΕΡΟΤΑΤΗ.
..... μολις με ειδοποίησαν απο το κοντρόλ..... οτι σημερα το βραδυ ... η φιφούλα.... θα ..... !!!
Μια οικογενεια με 4 παιδάκια, αποφασισαν να της δώσουν την αγάπη και τα χάδια που της αξίζουν...!! !!!
το ευτυχημα ειναι , οτι ΚΑΙ η φιφουλα και ο proλάκος (που τωρα λεγεται "τσικο") θα μενουν κοντά μου, και θα μπορω να τους επισκεπτομαι !!!!
........ Το ποσο δυσκολο ειναι να "αποχωριζεται" κανεις τα γατάκια που ανέθρεψε... φαντάζομαι οτι ΕΣΕΙΣ φίλοι μου, το ξερετε καλύτερα απο μενα....
εγω ΤΩΡΑ το βιωνω, και ζω ενα δράμα...... ΑΛΛΑ παρηγοριεμαι, γιατι ξερω οτι ειναι για ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ.
..... μολις με ειδοποίησαν απο το κοντρόλ..... οτι σημερα το βραδυ ... η φιφούλα.... θα ..... !!!
Μια οικογενεια με 4 παιδάκια, αποφασισαν να της δώσουν την αγάπη και τα χάδια που της αξίζουν...!! !!!
το ευτυχημα ειναι , οτι ΚΑΙ η φιφουλα και ο proλάκος (που τωρα λεγεται "τσικο") θα μενουν κοντά μου, και θα μπορω να τους επισκεπτομαι !!!!
........ Το ποσο δυσκολο ειναι να "αποχωριζεται" κανεις τα γατάκια που ανέθρεψε... φαντάζομαι οτι ΕΣΕΙΣ φίλοι μου, το ξερετε καλύτερα απο μενα....
εγω ΤΩΡΑ το βιωνω, και ζω ενα δράμα...... ΑΛΛΑ παρηγοριεμαι, γιατι ξερω οτι ειναι για ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ.
-
Mood :
Eίναι πανέμορφη η μικρούλα!! χάρμα οφθαλμών!!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Τέλεια τα νέα σας!! μπράβο με το καλό στο νέο της σπιτάκι!!! να ζήσει όμορφα κα εσύ θα ξέρεις ότι έκανες ότι καλύτερο....την έσωσες και της έδωσες την ευκαιρία να ζήσει!!! Καλή ζωή στην πανέμορφη μικρούλα!!
-
alex..niaou έγραψε:δεν παρεξηγω δημητρα,κανε δουλεια σου,κ γω ετσι θα ζηλευα αν καποιος αλλος εβλεπε αυτο το μουτρινι απο κοντα!
kouix μακάρι να πάει σε σωστό σπιτάκι και να είναι ευτυχισμένη!! (ελπίζω τα 4 παιδάκια να ξέρουν πώς να φέρονται σωστά στα ζώα...)
-
Mood :
Δήμητρά μου..... κι εγω αυτο ευχομαι.....
Ελπιζω τα καλυτερα ΚΑΙ για την φιφουλα....
που εχει μπει για τα καλα στη καρδια μου και τωρα που θα την δωσω, θα ματώσω....
ομως οπως και για τους ανθρωπους, έτσι και για τα ζωα.... κάνει κανείς τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ που μπορεί, όμως στην ουσία... αναλαμβάνει "Αλλος" την τυχη μας......
Θέλω να πω, πως τελικά, κανεις δεν ξέρει τι του επιφυλλάσσει το "ΑΥΡΙΟ".....
Μεχρι τωρα ηταν και τα δύο γατάκια τυχερούλια.... ελπιζω μεσα απο την καρδιά μου, να συνεχίσουν να ειναι εξίσου τυχερα στην ζωούλα τους!!
ΥΓ:
Να ειστε σίγουροι (και να περιμενετε) οτι θα σας ενημερωσω για την πορεία τους και γραπτώς, και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΣ.....
(σκοπεύω να τους γίνω τσιμπουράκι και να πηγαίνω συνεχεια να τα βλέπω τα ζουζουνογατάκια-αδερφάκια-ορφανούλια μου.....)
Ελπιζω τα καλυτερα ΚΑΙ για την φιφουλα....
που εχει μπει για τα καλα στη καρδια μου και τωρα που θα την δωσω, θα ματώσω....
ομως οπως και για τους ανθρωπους, έτσι και για τα ζωα.... κάνει κανείς τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ που μπορεί, όμως στην ουσία... αναλαμβάνει "Αλλος" την τυχη μας......
Θέλω να πω, πως τελικά, κανεις δεν ξέρει τι του επιφυλλάσσει το "ΑΥΡΙΟ".....
Μεχρι τωρα ηταν και τα δύο γατάκια τυχερούλια.... ελπιζω μεσα απο την καρδιά μου, να συνεχίσουν να ειναι εξίσου τυχερα στην ζωούλα τους!!
ΥΓ:
Να ειστε σίγουροι (και να περιμενετε) οτι θα σας ενημερωσω για την πορεία τους και γραπτώς, και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΣ.....
(σκοπεύω να τους γίνω τσιμπουράκι και να πηγαίνω συνεχεια να τα βλέπω τα ζουζουνογατάκια-αδερφάκια-ορφανούλια μου.....)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kouix στις Σαβ Μάης 11, 2013 4:39 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : προσθήκη υστερόγραφου)
-
Mood :
Ωωωωω τί τέλεια νέα!!
Μπράβο, μπράβο, μπράβο!
Καλή ζωούλα να έχουν τα λαχταριστά μπεμπίνια!
Μπράβο, μπράβο, μπράβο!
Καλή ζωούλα να έχουν τα λαχταριστά μπεμπίνια!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
-
Mood :
Υπέροχα τα νέα σας!! Τι καλά που έδωσες μία 2η ευκαιρία σε αυτά τα μωρά.!
Καλή ζωή να έχουν τα μουτράκια!!
Καλή ζωή να έχουν τα μουτράκια!!
gigi&nala- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 το Ναλακι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμωνας!
Motto : τα μυαλά και τα αερόστατα δουλέυουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2012
Mood :
Καλημερα γατοπαρεούλα!
.... τελικά, βιαστήκαμε να χαρούμε για την ΚΑΛΗ τυχη της μικρής φιφούλας....
... ετοιμαζομαστε με τον αντρα μου να παμε να την παραλαβουμε πίσω.....
Η οικογενεια που την πήρε.... αποτελειται απο 4 αγορακια (απο 2 εως 9 χρονων)
και η μητερα τους .... οσο κι αν ηθελε να κανει το χατήρι του μεγαλου γυιου, (που ηθελε πραγματικα γιατι κι αυτη μικρή ειχε την ιδια ΜΕΓΑΛΗ αναγκη να εχει εχει γατούλα) δεν τα καταφερνει να τους προσέχει ΚΑΙ τους 5..... :-(
Συν οτι η Φιφούλα (για αγνωστους λογους) ουτε εφαγε τίποτα, απο χθες στις 4.00 το απογευμα που εφαγε για τελευταια φορα χθες, ούτε κοιμηθηκε ολο το βραδυ.....
Ετσι λοιπον, μολις με ΞΑΝΑειδοποίησαν απο το κοντρολ, οτι η φιφούλα επιστρεφει....
(και αντε να δω ΤΙ θα κανω εγω Κυριακατηκα τωρα, με την διαρροια.... και που δεν τρωει.... )
ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΣΑΣ ΛΕΩ..........
.... τελικά, βιαστήκαμε να χαρούμε για την ΚΑΛΗ τυχη της μικρής φιφούλας....
... ετοιμαζομαστε με τον αντρα μου να παμε να την παραλαβουμε πίσω.....
Η οικογενεια που την πήρε.... αποτελειται απο 4 αγορακια (απο 2 εως 9 χρονων)
και η μητερα τους .... οσο κι αν ηθελε να κανει το χατήρι του μεγαλου γυιου, (που ηθελε πραγματικα γιατι κι αυτη μικρή ειχε την ιδια ΜΕΓΑΛΗ αναγκη να εχει εχει γατούλα) δεν τα καταφερνει να τους προσέχει ΚΑΙ τους 5..... :-(
Συν οτι η Φιφούλα (για αγνωστους λογους) ουτε εφαγε τίποτα, απο χθες στις 4.00 το απογευμα που εφαγε για τελευταια φορα χθες, ούτε κοιμηθηκε ολο το βραδυ.....
Ετσι λοιπον, μολις με ΞΑΝΑειδοποίησαν απο το κοντρολ, οτι η φιφούλα επιστρεφει....
(και αντε να δω ΤΙ θα κανω εγω Κυριακατηκα τωρα, με την διαρροια.... και που δεν τρωει.... )
ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΣΑΣ ΛΕΩ..........
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kouix στις Κυρ Μάης 12, 2013 9:42 am, 1 φορά
-
Mood :
Μην στενοχωριέσαι! Πιθανότατα με το που θα επιστρέψει στις οικείες μυρωδιές και γωνιές της, να συνέλθει και να αρχίσει και πάλι τις μπαλαρινιές της!
-
Mood :
4 αγορια απο 2 ως 9?
λιγο ανευθυνη η μαμα τους ομως..το ξερε οτι ειχε 4 γιους κ οι πιο πολλοι τελειως μικροι κ παει κ παιρνει ζωο.. (εδω που τα λεμε κ ο "μεγαλος" ειναι 9,κ παλι μικρη ηλικια για να αναλαβεις ενα ζωο!)
περαστικα στην κουκλα κ καποιος υπερτυχερος θα την αποκτησει τελικα!
λιγο ανευθυνη η μαμα τους ομως..το ξερε οτι ειχε 4 γιους κ οι πιο πολλοι τελειως μικροι κ παει κ παιρνει ζωο.. (εδω που τα λεμε κ ο "μεγαλος" ειναι 9,κ παλι μικρη ηλικια για να αναλαβεις ενα ζωο!)
περαστικα στην κουκλα κ καποιος υπερτυχερος θα την αποκτησει τελικα!
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Mood :
...επιστρεψαμε!!!
σπίτι μου σπιτάκι μου (είπε η φίφα) και γατοκαλυβάκι μου!!!
.... με το που σκασαμε μυτη στο σπιτι..... ο φιντελ και η ηρα "κουνουσαν την ουρά" απο χαρα.... (το περιεργο ειναι οτι κουνούσε ΚΑΙ η ΗΡΑ την ουρα.... )
και η φιφα: ... λες και της εβαλες πιπίλα..! σταματησε το κλαμα... εκανε μισή γύρα στο σπίτι.... πήγε κουζινα και εψαχνε να φαει.... της εβαλα και μασαμπούκωσε .... πηγε στο μαξιλάρι της, εκανε ενα γρηγορο μπάνιο τα πατούσια της (που τα εχει χωσει ΚΛΑΣΙΚΑ μεσα στο μπολ με το φαϊ της) και τωρα "ροχαλίζει" ήδη.....
(Κάτι μου λέει οτι θα κοιμάται ΟΛΗ ΜΕΡΑ σημερα.....
Η Δεσποινα (με τα 4 αγορακια) ειχε ΟΛΗ την καλη διαθεση.... πηγε και πηρε ολοκληρη προικα για την φιφουλα.... ξενυχτησε ολη τη νυχτα γιατι η φιφα εκλαιγε ασταμάτητα.....
Απλα, πιστευω, οτι ειχε εκτιμήση εξ αρχης λαθος την κατασταση..... και δεν την αδικώ....
Οταν μεγαλώνεις 4 αντράκια στο σπίτι, σου ειναι ΕΥΚΟΛΟ να πιστεψεις οτι και ενα επιπλεον γατουλίνι, δεν θα ειναι δα και κατι το "δυσκολο"....
Τελικα η υποθεση εξελίχθηκε να ειναι "περα των δυνατοτήτων της"..... και ειχε την καλοσύνη να με παρει τηλεφωνο για να μου την επιστρεψει....
Πηγαμε εμεις να την παρουμε.... και η Δεσποινα μας εδωσε και ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ της μαζι.....!!!!
Τελος καλο, ολα καλα,
....αλλά είμαστε και πάλι προς αναζήτηση νεας στέγης.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Mood :
Είναι φυσιολογικό που φοβήθηκε η μικρούλα τόσο πολύ. Τα μικρά παιδιά, όσο καλή διάθεση κι αν έχουν, λόγω του ενθουσιασμού τους, μπορούν να τρομάξουν το γατάκι. Εδώ οι δικοί μου που είναι 2 χρονών γάταροι και πολύ κοινωνικοί, έκλαιγαν σαν μωρά όταν τους πλησίασε ο ενθουσιώδης 5χρονος βαφτισιμιός μου (που λατρεύει τα ζωάκια). Άσε που οι γάτες δυσκολεύονται να αλλάζουν περιβάλλον. Θέλουν το χρόνο τους να προσαρμοστούν.
Κι εγώ πιστεύω πως η κοπέλα που πήρε τη Φίφα είχε όλη την καλή διάθεση, αλλά μάλλον φοβήθηκε ότι το γατάκι δεν θα είναι χαρούμενο εκεί. Τα παιδάκια χρειάζονται κι αυτά πολύ χρόνο για να "εκπαιδευτούν" πώς να συμπεριφέρονται σε ένα γατάκι. Είναι πολύ δύσκολο για ένα τόσο μικρό παιδάκι να τιθασεύει τον ενθουσιασμό του.
Η μικρή σου είναι κούκλα και σίγουρα θα βρει σπιτάκι. Καλή τύχη να έχει.
Διάβασα κάτι για διάρροια. Διορθώθηκε αυτό; Είναι καλά τώρα;
Κι εγώ πιστεύω πως η κοπέλα που πήρε τη Φίφα είχε όλη την καλή διάθεση, αλλά μάλλον φοβήθηκε ότι το γατάκι δεν θα είναι χαρούμενο εκεί. Τα παιδάκια χρειάζονται κι αυτά πολύ χρόνο για να "εκπαιδευτούν" πώς να συμπεριφέρονται σε ένα γατάκι. Είναι πολύ δύσκολο για ένα τόσο μικρό παιδάκι να τιθασεύει τον ενθουσιασμό του.
Η μικρή σου είναι κούκλα και σίγουρα θα βρει σπιτάκι. Καλή τύχη να έχει.
Διάβασα κάτι για διάρροια. Διορθώθηκε αυτό; Είναι καλά τώρα;
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
εκανε κακακια της για τελευταια φορα, εκει στο σπιτι της Δεσποινας πριν την παρουμε να φυγουμε, και τα κακια της ειχαν "σχημα" κανονικο, δεν ηταν "νιανιά"....(ζουμι)
τι να πω....?
ισως να εφταιγε η αλλαγη περιβαλλοντως....
ισως οτι προσπαθησε να την ταϊσει (χθες το βραδυ) με κονσερβα (ενω η φιφα δεν ηθελε, της εδωσε λιγο με το ζορι με το χερι...)
Η φιφα μεχρι σημερα, δεν εχει ξαναφαει κονσερβα... της εδινα απο υγρη τροφη, ρυζι με κοτοπουλο, και γαλα (σε μπιμπερο ΑΚΟΜΗ γιατι αλλιως ΔΕΝ πινει ουτε νερο ουτε γαλα απο μπωλ) και απο ξηρα τροφη, της δινω της R/C για παρα πολυ μπεμπε μωρα (που ειναι τετραγωνακια πολυ πολυ μικρα, περιπου 3 χιλιοστων τετραγωνακια...)
ΙΣΩΣ να εφταιξαν και ΟΛΑ μαζι.....
θα δουμε.... οταν θα παει παλι στην τουαλετα, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "δωρακι" θα μας κανει... και θα σας πω....
ΥΓ: οσο για την περιοδο προσαρμογης, της γατουλας με τα παιδακια και τον καινουριο χωρο, δυστυχως δεν γινεται να το ρισκαρει η Δεσποινα για να περασει κιάλλο ο καιρος....
Το μικρο αγορακι της (που ειναι 2 χρονων) εχει την ταση να πεταει πραγματα κατω απο το μπαλκονι..... κι οταν εχεις 4 παιδακια (ζωη να 'χουν) δεν μπορεις να κοιτας τι κανει συνεχεια ΜΟΝΟ το ΕΝΑ....
κι αλλα πολλα, που τα ειδα κι εγω ΕΚΕΙ στην πραξη....
Πραγματικα η Δεσποινα ειχε ολη την καλη διαθεση η κοπελα.... ΚΑΙ ο αντρας της, αλλα φανταστειτε ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ηταν .... που ακόμη και ο Γιαννακης (το 9χρονο αγορακι που τους ειχε τρελανει για να παρουν γατακι)... ΑΚΟΜΗ και ο Γιαννακης μας την "παρεδωσε" χωρις εμφανη σημαδια στεναχωριας..... (αφου περασε 12 ωρες μαζι της, και μεχρι και ο Γιαννης καταλαβε οτι ΔΕΝ γινεται να μεινει εκει η φιφα.....
τι να πω....?
ισως να εφταιγε η αλλαγη περιβαλλοντως....
ισως οτι προσπαθησε να την ταϊσει (χθες το βραδυ) με κονσερβα (ενω η φιφα δεν ηθελε, της εδωσε λιγο με το ζορι με το χερι...)
Η φιφα μεχρι σημερα, δεν εχει ξαναφαει κονσερβα... της εδινα απο υγρη τροφη, ρυζι με κοτοπουλο, και γαλα (σε μπιμπερο ΑΚΟΜΗ γιατι αλλιως ΔΕΝ πινει ουτε νερο ουτε γαλα απο μπωλ) και απο ξηρα τροφη, της δινω της R/C για παρα πολυ μπεμπε μωρα (που ειναι τετραγωνακια πολυ πολυ μικρα, περιπου 3 χιλιοστων τετραγωνακια...)
ΙΣΩΣ να εφταιξαν και ΟΛΑ μαζι.....
θα δουμε.... οταν θα παει παλι στην τουαλετα, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "δωρακι" θα μας κανει... και θα σας πω....
ΥΓ: οσο για την περιοδο προσαρμογης, της γατουλας με τα παιδακια και τον καινουριο χωρο, δυστυχως δεν γινεται να το ρισκαρει η Δεσποινα για να περασει κιάλλο ο καιρος....
Το μικρο αγορακι της (που ειναι 2 χρονων) εχει την ταση να πεταει πραγματα κατω απο το μπαλκονι..... κι οταν εχεις 4 παιδακια (ζωη να 'χουν) δεν μπορεις να κοιτας τι κανει συνεχεια ΜΟΝΟ το ΕΝΑ....
κι αλλα πολλα, που τα ειδα κι εγω ΕΚΕΙ στην πραξη....
Πραγματικα η Δεσποινα ειχε ολη την καλη διαθεση η κοπελα.... ΚΑΙ ο αντρας της, αλλα φανταστειτε ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ηταν .... που ακόμη και ο Γιαννακης (το 9χρονο αγορακι που τους ειχε τρελανει για να παρουν γατακι)... ΑΚΟΜΗ και ο Γιαννακης μας την "παρεδωσε" χωρις εμφανη σημαδια στεναχωριας..... (αφου περασε 12 ωρες μαζι της, και μεχρι και ο Γιαννης καταλαβε οτι ΔΕΝ γινεται να μεινει εκει η φιφα.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kouix στις Κυρ Μάης 12, 2013 1:18 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : εισαγωγη υστερογραφου)
-
Mood :
Εγώ το είχα ψιλιαστεί αυτό με τα παιδιά, δυστυχώς το έχω δει πάαρα πολλές φορές να αποτυγχάνει. Ευτυχώς που σας το είπε εγκαίρως η μαμά τους ώστε να την πάρετε πίσω τη μικρή, πριν της συμβεί τίποτα άσχημο ή επικίνδυνο. Μακάρι να πάνε όλα καλά, είναι τόσο όμορφη και γλυκιά!!
-
Mood :
ΝΑΙ ...!!!!!! ευτυχως!!! αυτο σκεφτηκα κι εγω....!!
Μπορεί να μην είχε ζυγισει πολύ καλά την κατάσταση εξ αρχής, αλλά ειχε την "αμεση κρίση" εστω και εκ των υστέρων.... να με παρει ΑΜΕΣΑ τηλ για επιστροφή...
(Και αισθάνθηκα και υποχρεωμένη, οταν επεμεναν, να μου δώσουν μαζί και ΟΛΗ την προικα της...)
......... και (ασχετο αλλά σχετικό) σήμερα με πήρε μια κοπέλα τηλέφωνο και την ζήτησε.... αλλά δεν την έδωσα..... :-(
Γιατι στην ερωτηση: τι απέγινε η προηγούμενη γατούλα που είχες..? μου ειπε: χάθηκε απο τον κήπο.
Στην τελική, έχω κι εγώ κήπο να την κατεβάσω "κι αμα χαθεί, χάθηκε".... αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο....... :-(
Οπότε είμαστε στην αναμονή για κάτι πιο "σιγουρο" για την μικρή φιφούλα....
που το εχει ριξει σήμερα σε σουουουουπερ ξαπλες...
Μπορεί να μην είχε ζυγισει πολύ καλά την κατάσταση εξ αρχής, αλλά ειχε την "αμεση κρίση" εστω και εκ των υστέρων.... να με παρει ΑΜΕΣΑ τηλ για επιστροφή...
(Και αισθάνθηκα και υποχρεωμένη, οταν επεμεναν, να μου δώσουν μαζί και ΟΛΗ την προικα της...)
......... και (ασχετο αλλά σχετικό) σήμερα με πήρε μια κοπέλα τηλέφωνο και την ζήτησε.... αλλά δεν την έδωσα..... :-(
Γιατι στην ερωτηση: τι απέγινε η προηγούμενη γατούλα που είχες..? μου ειπε: χάθηκε απο τον κήπο.
Στην τελική, έχω κι εγώ κήπο να την κατεβάσω "κι αμα χαθεί, χάθηκε".... αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο....... :-(
Οπότε είμαστε στην αναμονή για κάτι πιο "σιγουρο" για την μικρή φιφούλα....
που το εχει ριξει σήμερα σε σουουουουπερ ξαπλες...
-
Mood :
Καλά έκανες, γιατί η Φίφα είναι ορφανό, δεν έχει τη μανούλα της να τη διδάξει κάποια πράγματα, οπότε είναι αδύνατο να ζήσει έξω.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
καλησπέρα γατόσπιτο.....
.... η φίφα εριξε μια ματια στις αγγελιες το πρωι.....
και αφου ειδε οτι κανεις δεν την εχει ζητήσει ακόμη.....
εκλεισε για σήμερα το απογευμα, "καλλιτεχνική" φωτογράφηση....
Πιστεύει οτι μετά απ' αυτό, κάποιος θα βρεθει να την ΚΑΝΕΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ...!!!!
.... η φίφα εριξε μια ματια στις αγγελιες το πρωι.....
και αφου ειδε οτι κανεις δεν την εχει ζητήσει ακόμη.....
εκλεισε για σήμερα το απογευμα, "καλλιτεχνική" φωτογράφηση....
Πιστεύει οτι μετά απ' αυτό, κάποιος θα βρεθει να την ΚΑΝΕΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ...!!!!
-
Mood :
Χαρά στο κουράγιο της πάντως, της κοπέλας, να έχει να φροντίζει 4 μικρά παιδιά και να θέλει από πάνω ΚΑΙ γάτα!
Εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον για τη γλυκιά μικρούλα!
Δανάη_Δ- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 0
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το βαφτιστήρι μου τον Πύρο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/03/2013
Mood :
Δανάη_Δ έγραψε:Χαρά στο κουράγιο της πάντως, της κοπέλας, να έχει να φροντίζει 4 μικρά παιδιά και να θέλει από πάνω ΚΑΙ γάτα!
σ, ευχαριστούμε πολύ (η φιφούλα κι εγω) για την ευχούλα...!!!
Οσο για την κοπέλα που την υιοθέτησε (για 12 ωρες.....) πραγματικά πιστεύω οτι είχε "αγνοια" κινδύνου...!!
αλλα δεν πειραζει...
καθε εμποδιο για καλο (λενε)
ακόμη μιλάμε στο τηλέφωνο (θα ερθει και με τον μεγάλο γυιο της επισκεψη στην φίφα συντομα.... )
-
Mood :
τι όμορφη που είναι Φίφα...λαχταριστή, λαχταριστή!!!
-
Καλημέρα σε όλους...!
Σάββατο σήμερα .... μια καλή μέρα για να αποφασίσει κανείς να γίνει ευτυχισμένος με μία Φιφούλα στο πλάι του...!!!
... να προσθέσω Κατερίνα, ότι είναι και "γουργουριστή, γουργουριστή"....!! (μιας και οι εικόνες δεν έχουν ηχο....! .... αυτό το γατάκι, πιο πολύ "γουργουρ" κάνει, παρά νιάου...!!)
φτου να μην την ματιάσω κιόλας...!
Σάββατο σήμερα .... μια καλή μέρα για να αποφασίσει κανείς να γίνει ευτυχισμένος με μία Φιφούλα στο πλάι του...!!!
kat-cats έγραψε:τι όμορφη που είναι Φίφα...λαχταριστή, λαχταριστή!!!
... να προσθέσω Κατερίνα, ότι είναι και "γουργουριστή, γουργουριστή"....!! (μιας και οι εικόνες δεν έχουν ηχο....! .... αυτό το γατάκι, πιο πολύ "γουργουρ" κάνει, παρά νιάου...!!)
φτου να μην την ματιάσω κιόλας...!
-
Mood :
καλησπέρα γατοσπιταίοι και γατοσπιταίες...!!!
ακόμη η φιφούλα να βρει σπιτάκι...
κοντευει 2 μηνών πια.... και τιποτα....
... περίεργο....
με τετοια κορμαστασιά,
περίμενα να εχει ήδη γίνει ανάρπαστη..... !!
ακόμη η φιφούλα να βρει σπιτάκι...
κοντευει 2 μηνών πια.... και τιποτα....
... περίεργο....
με τετοια κορμαστασιά,
περίμενα να εχει ήδη γίνει ανάρπαστη..... !!
-
Mood :
εγω το ειπα κ το ξαναλεω:αυτη η μικρη εχει βρει σπιτι(το δικα σας φυσικα!),εσεις δεν το ξερετε ακομα..
alex..niaou- Γατοπαγίτης
-
Mood :
Απίστευτο νούμερο η μικρή!
Και φυσικά πανέμορφη!
-
Mood :
alex..niaou έγραψε:εγω το ειπα κ το ξαναλεω:αυτη η μικρη εχει βρει σπιτι(το δικα σας φυσικα!),εσεις δεν το ξερετε ακομα..
.... Η ΗΡΑ κι αν ΔΕΝ το ξερει ..... (να τωρα.... αυτη τη στιγμη.... της γρυλίζει..... κι οχι μονο τωρα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το κανει.... κι εγω απο πισω διαρκως... )
Πάρ΄όλα αυτά.... .... λες....?
(η αλήθεια είναι οτι μέσα μου παλεύουν δύο φωνές.... η μία λέει: "την λατρεύεις, κράτησέ την.... ΜΗΝ την δίνεις....." και η άλλη λέει: "δεν γίνεται να την κρατήσεις.... για πάρα πολλούς λόγους, σκέψου λογικά, για το καλό της κυρίως...")
marina289 έγραψε:
Απίστευτο νούμερο η μικρή!
Και φυσικά πανέμορφη!
......και τυχερότατος όποιος θα την αποκτίσει.....
-
Mood :
Απίστευτα όμορφη η μικρή και γουργουριστή!!! πόσο θα θελα να μουν η τυχερή... εύχομαι πραγματικά να βρεθεί σπιτάκι γι αυτή την πανέμορφη μικρούλα!! αυτό το κοιλάκι θα θελα πολύ να το φάωωωωωω
-
kouix έγραψε:alex..niaou έγραψε:εγω το ειπα κ το ξαναλεω:αυτη η μικρη εχει βρει σπιτι(το δικα σας φυσικα!),εσεις δεν το ξερετε ακομα..
.... Η ΗΡΑ κι αν ΔΕΝ το ξερει ..... (να τωρα.... αυτη τη στιγμη.... της γρυλίζει..... κι οχι μονο τωρα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το κανει.... κι εγω απο πισω διαρκως... )
Πάρ΄όλα αυτά.... .... λες....?
(η αλήθεια είναι οτι μέσα μου παλεύουν δύο φωνές.... η μία λέει: "την λατρεύεις, κράτησέ την.... ΜΗΝ την δίνεις....." και η άλλη λέει: "δεν γίνεται να την κρατήσεις.... για πάρα πολλούς λόγους, σκέψου λογικά, για το καλό της κυρίως...")
......και τυχερότατος όποιος θα την αποκτίσει.....
Axx τώρα το ειδα αυτο το θέμα !
Τι γλυκο πλασματάκι η φιφουλα καλε τι καλοψυχο νινι!!
Αφου τα σκυλάκια την έχουν συνηθισει τοσο καιρο μωρε, κουναγαν και τις ωρές οταν ξανάρθε... Και πάλι με τον χρονο δεν θα ηρεμήσουν περισσοτερο;
Κρατησε την αν μπορεις, αφου ειναι ευτυχισμένο εκει....
Πολυ αγάπη και ευτυχια θα σου δώσει αυτο το πλασματάκι....
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
kat-cats, αν σε φέρει καμια μέρα ο δρόμος σου απο Νέο Ηράκλειο, να ξέρεις, ένα "ασπρούλι-απαλούλι-παιχνιδιάρικο κοιλάκι" , θα σε περιμένει για χάδια... και μασούλημα!!
(αν δεν έχει βρει άλλο σπιτάκι ακόμη η Φιφούλα.....)
Gatoplikti, Φοβάμαι πως αν κάτσω να αναλύσω εδώ (τώρα) τους προβληματισμούς μου (και τις δυσκολίες που εγω διακρίνω) σχετικά με την μόνιμη παραμονή της Φιφούλας στο δικό μου σπίτι, θα σπαμάρω το νήμα περί υιοθεσίας της.
Θα πώ όμως το εξής.....
Η Φίφουλα, είναι εξαιρετικό πλασματάκι.... σπάνιας ομορφιάς (τουλάχιστον εγώ αυτό βλέπω όταν την κοιτάω) και με χαρακτήρα πολλά υποσχόμενο......
Θα κλάψω με μαύρο δάκρυ όταν θα την αποχωριστώ, γιατι την αγαπάω.....
Παρ' ολα αυτά, εμμένω στον αρχικό τίτλο του νήματος: "ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ"..... σε όποιον θέλει και μπορεί να της παρέχει όλα όσα ενα γατούνι έχει ανάγκη, με ασφάλεια, και περίσσια αγάπη.
YΓ1: πάλι μολις τωρα, την έκανε "μαρς" η Ηρα.....
Σιγουρα δεν εχει προθεση να ΤΗΝ ΦΑΕΙ ....... ( χμ... σιγουρα...? .... ένα άγχος το έχω για να πω την μαύρη αλήθεια....)
Αλλά και δεν ξερω κατά πόσο αυτό είναι "υγειές" για την ψυχολογία ΚΑΙ των δυό τους.... η μέν Φιφούλα είναι ενα μωράκι, που αντιμετωπίζεται εχθρικά από ένα σκυλάκι, και η δε Ηρούλα είναι μία γριούλα που ίσως σύντομα χάσει εντελώς την όρασή της... και δεν ξέρω αν "της πρέπει" να στρεσάρεται έτσι, στην κατάστασή της. (που ΑΝ και είναι ΠΑΝΤΑ φιλική με τους πάντες... δεν ανέχεται μερικά "παιχνίδια" ειδικά όταν δεν θελει..... κι αυτο, το βγάζει και στην συναναστροφή της ΚΑΙ με παιδάκια....
δυστυχώς.... βγάζει δόντια, γρυλίζει, και χρειαζεται διαιτητη...
ΥΓ2: και ΑΝ τωρα έχει το πάνω χέρι η Ηρα (λόγω ηλικίας της Φίφας....) και αν πράγματι δεν έχει πρόθεση να "ΤΗΝ ΦΑΕΙ".... ΤΙ θα γίνει οταν η Φίφα μεγαλώσει και συνειδητοποίησει όλα όσα μπορεί να κάνει με τα νυχάκια της, σε όποιον ....
της βγάζει δόντια.... της γρυλίζει...... και την τρομάζει.....?
(αν δεν έχει βρει άλλο σπιτάκι ακόμη η Φιφούλα.....)
Gatoplikti, Φοβάμαι πως αν κάτσω να αναλύσω εδώ (τώρα) τους προβληματισμούς μου (και τις δυσκολίες που εγω διακρίνω) σχετικά με την μόνιμη παραμονή της Φιφούλας στο δικό μου σπίτι, θα σπαμάρω το νήμα περί υιοθεσίας της.
Θα πώ όμως το εξής.....
Η Φίφουλα, είναι εξαιρετικό πλασματάκι.... σπάνιας ομορφιάς (τουλάχιστον εγώ αυτό βλέπω όταν την κοιτάω) και με χαρακτήρα πολλά υποσχόμενο......
Θα κλάψω με μαύρο δάκρυ όταν θα την αποχωριστώ, γιατι την αγαπάω.....
Παρ' ολα αυτά, εμμένω στον αρχικό τίτλο του νήματος: "ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ"..... σε όποιον θέλει και μπορεί να της παρέχει όλα όσα ενα γατούνι έχει ανάγκη, με ασφάλεια, και περίσσια αγάπη.
YΓ1: πάλι μολις τωρα, την έκανε "μαρς" η Ηρα.....
Σιγουρα δεν εχει προθεση να ΤΗΝ ΦΑΕΙ ....... ( χμ... σιγουρα...? .... ένα άγχος το έχω για να πω την μαύρη αλήθεια....)
Αλλά και δεν ξερω κατά πόσο αυτό είναι "υγειές" για την ψυχολογία ΚΑΙ των δυό τους.... η μέν Φιφούλα είναι ενα μωράκι, που αντιμετωπίζεται εχθρικά από ένα σκυλάκι, και η δε Ηρούλα είναι μία γριούλα που ίσως σύντομα χάσει εντελώς την όρασή της... και δεν ξέρω αν "της πρέπει" να στρεσάρεται έτσι, στην κατάστασή της. (που ΑΝ και είναι ΠΑΝΤΑ φιλική με τους πάντες... δεν ανέχεται μερικά "παιχνίδια" ειδικά όταν δεν θελει..... κι αυτο, το βγάζει και στην συναναστροφή της ΚΑΙ με παιδάκια....
δυστυχώς.... βγάζει δόντια, γρυλίζει, και χρειαζεται διαιτητη...
ΥΓ2: και ΑΝ τωρα έχει το πάνω χέρι η Ηρα (λόγω ηλικίας της Φίφας....) και αν πράγματι δεν έχει πρόθεση να "ΤΗΝ ΦΑΕΙ".... ΤΙ θα γίνει οταν η Φίφα μεγαλώσει και συνειδητοποίησει όλα όσα μπορεί να κάνει με τα νυχάκια της, σε όποιον ....
της βγάζει δόντια.... της γρυλίζει...... και την τρομάζει.....?
-
Mood :
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Μπλε μανούλα ούτε 1 έτους & 6 μωρά ψάχνουν γονείς!!! - ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!!!
» Γατοαδερφάκια μόνα, ψάχνουν..
» Ερμης και Ιγκορ - Τα ορφανα του ΔΝΤ..Υιοθετήθηκαν
» Ορφανά γατάκια που γλύτωσαν από φόλα! Υιοθετήθηκαν
» Τέσσερα γατοαγγελουδάκια ψάχνουν γονείς
» Γατοαδερφάκια μόνα, ψάχνουν..
» Ερμης και Ιγκορ - Τα ορφανα του ΔΝΤ..Υιοθετήθηκαν
» Ορφανά γατάκια που γλύτωσαν από φόλα! Υιοθετήθηκαν
» Τέσσερα γατοαγγελουδάκια ψάχνουν γονείς
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 2 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios