ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ!!! SOS
+3
YNL
Πούπσυ
zoro_Vs_mpixla
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ!!! SOS
Καλησπέρα και από εμένα!
Είμαι πολύ τρομαγμένη και σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ κάποιον από τους υπόλοιπους γατογονείς, αν ξέρουν τι μπορεί να είναι αυτό το σημάδι πάνω στο γάτο μας( ο οποίος είναι 6 χρονών), το οποίο το έχει βγάλει εδώ και δύο εβδομάδες.
Θα σας βάλω φωτογραφία για να το δείτε. Έχει ένα μικρό στο σαγονάκι του και ένα αρκετά μεγάλο στο ποδαράκι, κοντά στο πατουσάκι του. Δεν έχει κανένα άλλο σύμπτωμα! Ούτε φαγούρα, ούτε ξύνεται, ούτε κακοδιαθεσία!
Επίσης αυτό που με έχει ανησυχήσει ακόμα περισσότερο είναι ότι πρόσεξα πως έχω βγάλει και εγώ σε όλο μου το σώμα, μικρά κόκκινα στίγματα (σαν το κεφάλι της καρφίτσας, τόσο μικρά) και στην πλάτη μου ακόμα μεγαλύτερα στο μέγεθος σπυριού, αλλά δεν είναι σπυρί!
Τέλος ο άντρας μου έχει βγάλει στο πόδι(στον αστράγαλο) ένα σημάδι (σαν κάψιμο τσιγάρου) και ένα σχεδόν ίδιο ξεκίνησε να φαίνεται σήμερα στο χέρι.
Παιδιά έχω κατατρομάξει!! Εγώ αύριο έχω προγραμματισμένο αιματολογικό τσεκ απ (έτυχε και συνέπεσε) αλλά βλέπω να τρέχω και για δερματολόγο! Αν κάποιος είχε παρόμοιο περιστατικό ή έχει κάποια ιδέα, θα το εκτιμούσα αφάνταστα να μου έγραφε, γιατί είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω τέτοιο περιστατικό (και σκεφτείτε οτι είχα πάντα γάτα στο σπίτι μου απο μικρή) και έχω κατατρομάξει.
Είμαι πολύ τρομαγμένη και σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ κάποιον από τους υπόλοιπους γατογονείς, αν ξέρουν τι μπορεί να είναι αυτό το σημάδι πάνω στο γάτο μας( ο οποίος είναι 6 χρονών), το οποίο το έχει βγάλει εδώ και δύο εβδομάδες.
Θα σας βάλω φωτογραφία για να το δείτε. Έχει ένα μικρό στο σαγονάκι του και ένα αρκετά μεγάλο στο ποδαράκι, κοντά στο πατουσάκι του. Δεν έχει κανένα άλλο σύμπτωμα! Ούτε φαγούρα, ούτε ξύνεται, ούτε κακοδιαθεσία!
Επίσης αυτό που με έχει ανησυχήσει ακόμα περισσότερο είναι ότι πρόσεξα πως έχω βγάλει και εγώ σε όλο μου το σώμα, μικρά κόκκινα στίγματα (σαν το κεφάλι της καρφίτσας, τόσο μικρά) και στην πλάτη μου ακόμα μεγαλύτερα στο μέγεθος σπυριού, αλλά δεν είναι σπυρί!
Τέλος ο άντρας μου έχει βγάλει στο πόδι(στον αστράγαλο) ένα σημάδι (σαν κάψιμο τσιγάρου) και ένα σχεδόν ίδιο ξεκίνησε να φαίνεται σήμερα στο χέρι.
Παιδιά έχω κατατρομάξει!! Εγώ αύριο έχω προγραμματισμένο αιματολογικό τσεκ απ (έτυχε και συνέπεσε) αλλά βλέπω να τρέχω και για δερματολόγο! Αν κάποιος είχε παρόμοιο περιστατικό ή έχει κάποια ιδέα, θα το εκτιμούσα αφάνταστα να μου έγραφε, γιατί είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω τέτοιο περιστατικό (και σκεφτείτε οτι είχα πάντα γάτα στο σπίτι μου απο μικρή) και έχω κατατρομάξει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Δ² στις Τρι Απρ 30, 2013 11:23 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : διόρθωση φωτογραφιών)
zoro_Vs_mpixla- Kitten
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Καλοκαίρι!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/10/2012
Mood :
Απ: ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ!!! SOS
σαν αυτό που έβγαλε ο άντρας σου στον αστράγαλο είχα βγάλει κι εγώ πάλι στον αστράγαλο απο γάτα που είχε μύκητες και πήγα στο δερματολόγο και με μια αλοιφούλα πέρασε. για τα δικά σου σπυράκια δεν ξέρω, αλλά και πάλι πιστεύω ότι ενας δερματολόγος θα σου δώσει μια αγωγή και θα περάσουν. δεν μπορούμε να κολλήσουμε κάτι τρομερό απο τη γάτα μας. μην πανικοβάλεσαι!!! τώρα για τα σημαδάκια πάνω στο γάτο θα σου πει ο γιατρός. εγώ δεν ξέρω..
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Νομίζω πως το ίδιο πρόβλημα είχε και η Μαρίνα που το ξεπέρασε πολύ εύκολα απ΄οτι ξέρω και μαλιστα δεν εφταιγαν τα τέσσερα γατάκια που έχει. Της έστειλα πμ να σου απαντήσει αλλά δυστυχώς εκείνη σχολάει από την δουλειά της μετά τις 1800 για να σου απαντήσει.
Κάνε υπομονή και θα σου απαντήσει το βράδυ
Κάνε υπομονή και θα σου απαντήσει το βράδυ
Nα'μαι!
Φίλη μου θα σου πρότεινα να πας πρώτα στον δερματολόγο, και αν δεν σε διαφωτίσει, τότε να πας για αιματολογικές...
Κάποια στιγμή είχα αρχίσει να βγάζω εξανθήματα, με αργούς ρυθμούς, αλλά σταδιακά γέμισα, κυρίως στα πόδια και στα χέρια....
Τελικά ήταν σκνιπάκια που υπήρχαν στο σπίτι, τα οποία όπως μου είπε η δερματολόγος δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.
Πρέπει να σου πω ότι είχα δει και τα γατιά να ξύνονται, ενώ ο άντρας μου δεν είχε κάποιο σύμπτωμα.
Ξεπεράστηκε με αντικουνουπικά μηχανήματα (όόλη την ημέρα για καμιά 20αριά μέρες) και με ψέκασμα με σπρέυ αντικουνουπικό.
Και με κάτι αλοιφούλες.
Περαστικά!
Φίλη μου θα σου πρότεινα να πας πρώτα στον δερματολόγο, και αν δεν σε διαφωτίσει, τότε να πας για αιματολογικές...
Κάποια στιγμή είχα αρχίσει να βγάζω εξανθήματα, με αργούς ρυθμούς, αλλά σταδιακά γέμισα, κυρίως στα πόδια και στα χέρια....
Τελικά ήταν σκνιπάκια που υπήρχαν στο σπίτι, τα οποία όπως μου είπε η δερματολόγος δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.
Πρέπει να σου πω ότι είχα δει και τα γατιά να ξύνονται, ενώ ο άντρας μου δεν είχε κάποιο σύμπτωμα.
Ξεπεράστηκε με αντικουνουπικά μηχανήματα (όόλη την ημέρα για καμιά 20αριά μέρες) και με ψέκασμα με σπρέυ αντικουνουπικό.
Και με κάτι αλοιφούλες.
Περαστικά!
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Γεια σας και πάλι! Μόλις τώρα άνοιξα το pc και είδα τα μηνύματά σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον!
Έκανα όλες τις αιματολογικές μου σήμερα και αύριο έχω ραντεβού και με τη δερματολόγο. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, με καθ ησυχάσατε και σεις, ευτυχώς!
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα? Γίνεται να είναι μύκητες και να μην ξύνεται το γατούνι μου?? Δεν έχει καθόλου φαγούρα και ούτε ασχολείτε καθόλου με εκείνο το σημείο.
Έκανα όλες τις αιματολογικές μου σήμερα και αύριο έχω ραντεβού και με τη δερματολόγο. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, με καθ ησυχάσατε και σεις, ευτυχώς!
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα? Γίνεται να είναι μύκητες και να μην ξύνεται το γατούνι μου?? Δεν έχει καθόλου φαγούρα και ούτε ασχολείτε καθόλου με εκείνο το σημείο.
zoro_Vs_mpixla- Kitten
-
Mood :
δερματολογο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο....αν και πιστευω οτι καποιος μυκητας θα ειναι και με μια αλοιφουλα ολα θα περασουν
enoplos- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : ΒΟΙΩΤΙΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 τον JUINOR
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΟΛΟΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΟΥ.
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/09/2011
Mood :
zoro_Vs_mpixla έγραψε:
και εγω ειχα βγαλει καποτε στο ποδι μυκητα απο ενα γατακι που ειχα και δεν με ετρωγε καθολου ουτε το γατακι....υπαρχουν πολλα ειδη απο οτι γνωριζω....
enoplos- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : ΒΟΙΩΤΙΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 τον JUINOR
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΟΛΟΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΟΥ.
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/09/2011
Mood :
Μάλιστα!! Άντε να δούμε τι θα μου πει αύριο η δερματολόγος! Για το μόνο που εύχομαι είναι να μην ακούσω την κλασσική ατάκα : "Γάτες στο σπίτι?? απαπαααα, αυτές φταίνε, τι τις θές καλέ? διώχτες! Δεν βλέπεις τι παθαίνεις?"
ΕΕεεεεε! Αν ακούσω τέτοιο πράγμα, θα ακούσει μαζεμένα κόσμου και κοσμάκι!
Καλά φορτώνω μόνο που το σκέφτομαι! Όχι για τα μυαλά καιτη συμπεριφορά που έχουν οι γιατροί απέναντι στην συμβίωση μας με τα ζώα...αλλά γιατί θα με βάλουν εμένα και πάλι να μπω στη διαδικασία να ψάχνω άλλο δερματολόγο! Anyway...τα νεότερα αύριο! Αν ακούσετε στις ειδήσεις..."Ασθενής έβαλε τις γάτες τις να δαγκώσουν γιατρό...(χαχαχαχα) εγώ θα είμαι! Φιλάκια, θα τα πούμε αύριο και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας! Καλό βράδυ!
ΕΕεεεεε! Αν ακούσω τέτοιο πράγμα, θα ακούσει μαζεμένα κόσμου και κοσμάκι!
Καλά φορτώνω μόνο που το σκέφτομαι! Όχι για τα μυαλά καιτη συμπεριφορά που έχουν οι γιατροί απέναντι στην συμβίωση μας με τα ζώα...αλλά γιατί θα με βάλουν εμένα και πάλι να μπω στη διαδικασία να ψάχνω άλλο δερματολόγο! Anyway...τα νεότερα αύριο! Αν ακούσετε στις ειδήσεις..."Ασθενής έβαλε τις γάτες τις να δαγκώσουν γιατρό...(χαχαχαχα) εγώ θα είμαι! Φιλάκια, θα τα πούμε αύριο και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας! Καλό βράδυ!
zoro_Vs_mpixla- Kitten
-
Mood :
καλέ μη φορτώνεις απο τωρα σαν το ανέκδοτο με το γρύλο!! Δεν θα σου πει τιποτα η δερματολόγος!! δεν την αφορά!!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Και εγώ έτσι το είχα πάθει Πούπσυ,σαν το ανέκδοτο με τον γρίλο.
Φοβόμουν ότι θα οφείλεται στις γάτες,ότι μου βγήκε κάποια αλλεργία,
και για ν'αποφύγω να το ακούσω, γέμισα πρώτα ολόκληρη και μετά αποφάσισα να πάω....
Άσε που έβλεπα τα γατούνια μου και ...έβαζα τα κλάματα κάνοντας δεύτερες και τρίτες σκέψεις...
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
No commentmarina289 έγραψε:
Άσε που έβλεπα τα γατούνια μου και ...έβαζα τα κλάματα κάνοντας δεύτερες και τρίτες σκέψεις...
Τέλος καλό, όλα καλά!!
Δεν είχε καμία σχέση με το γατούνι μας! Είναι μικρές κόκκινες ελίτσες στο μέγεθος καρφίτσας, που λέγονται αιμαγγειώματα, λόγο επιδερμίδας και ήλιου!
Χάρηκα μεν που δεν είχε καμία σχέση με το γατόνι μας, στενοχωρήθηκα δε που έβγαλα τετοιες ελίτσες! (σνιφ)
Μας μένει η επίσκεψη στον κτηνίατρο τώρα. Αυτά απο εμένα. Σας φιλώ και σας ευχαριστώ για την παρεούλα σας!!
Δεν είχε καμία σχέση με το γατούνι μας! Είναι μικρές κόκκινες ελίτσες στο μέγεθος καρφίτσας, που λέγονται αιμαγγειώματα, λόγο επιδερμίδας και ήλιου!
Χάρηκα μεν που δεν είχε καμία σχέση με το γατόνι μας, στενοχωρήθηκα δε που έβγαλα τετοιες ελίτσες! (σνιφ)
Μας μένει η επίσκεψη στον κτηνίατρο τώρα. Αυτά απο εμένα. Σας φιλώ και σας ευχαριστώ για την παρεούλα σας!!
zoro_Vs_mpixla- Kitten
-
Mood :
Τέλος καλό όλα καλά. Περαστικά σας.
Αν έτσι που έκανες την περιγραφή του προβλήματος στο προηγούμενο ποστ την έκανες από το πρώτο ποστ (περιγράφοντάς τες σαν μικρές ελίτσες) θα σου έλεγα πως τα έχω εδώ και τρία χρόνια αλλά δεν τα συνδύασα με την Χιονάτη μου , ούτε πέρασε από το μυαλό μου πως ήταν πιθανό να προερχόταν από αυτήν.
Έτσι ούτε που τους έδωσα σημασία αφού δεν πονούσαν και δεν μεγάλωναν καθόλου αλλά με τον καιρό έφευγαν. Να μας φιλήσεις το ζουζουνάκι σου.
Αν έτσι που έκανες την περιγραφή του προβλήματος στο προηγούμενο ποστ την έκανες από το πρώτο ποστ (περιγράφοντάς τες σαν μικρές ελίτσες) θα σου έλεγα πως τα έχω εδώ και τρία χρόνια αλλά δεν τα συνδύασα με την Χιονάτη μου , ούτε πέρασε από το μυαλό μου πως ήταν πιθανό να προερχόταν από αυτήν.
Έτσι ούτε που τους έδωσα σημασία αφού δεν πονούσαν και δεν μεγάλωναν καθόλου αλλά με τον καιρό έφευγαν. Να μας φιλήσεις το ζουζουνάκι σου.
α, εγώ είμαι γεμάτη τέτοια!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
zoro_Vs_mpixla έγραψε:Τέλος καλό, όλα καλά!!
αν εβγαζες φωτο το δερμα σου, θα σε ειχαμε καθησυχασει νωριτερα Ειμαι και εγω γεματη τετοια! Ενιωσα ομως μια ανακουφιση γιατι τελικα δεν ειμαι η μονη που εχει τετοια Τα ειχα δειξει στον γιατρο μου και του εκανε εντυπωση που ειχα τοσα πολλα και οσο να 'ναι ανησυχησα λιγο. Μαλλον ειναι πιο κοινα στους μεσογειακους λαους;
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Κ εγώ έχω. Και όσο περνάνε τα χρόνια εμφανίζονται κ άλλα. Μπορεί να είναι και λίγο θέμα γονιδίων γιατί και ο μπαμπάς μου γεμάτος είναι.
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Τι λέτε βρε κορίτσια? Όλες έχετε? Δεν είμαι η μόνη??!!! Αχ τι συμπαράσταση είναι αυτή στον πόνο μου!! Και γω η τρελλή το έχω πάρει κατάκαρδα!! Κατάθλιψη με έχει πιάσει όλη μέρα ότι γέρασα και το δέρμα μου άλλαξε...και πάνε οι παλιοι καλοί καιροί που καθόμουν στον ήλιο, σαν τη σταφίδα και δεν πάθαινα τιποτα...και...και..και...!! Κλάψα όλη μέρα! Ναι η γιατρός μου είπε είναι κληρονομικό και επίσης το παθαίνουν αυτές που έχουν σταρένιες επιδερμίδες!Εγώ γκρίνιαζα για το κληρονομικό σήμερα...ο άντρας μου λέει: "Αν κληρονομούσες όμως κανένα χωραφάκι δεν θα γκρίνιαζες, για τις ελίτσες όμως γκρινιάζεις!!!" χαχαχα! Με λίγα λόγια η δερματολόγος μου είπε αντιηλιακό φούλ γιατί τα δέρματα μας είναι επιρρεπή σε πανάδες και ελίτσες! Ευλόγησον κορίτσια! Βοήθειά μας!
zoro_Vs_mpixla- Kitten
-
Mood :
Λοιπόν για την πλάκα της υπόθεσης
- 8 γατόφιλες (οι) έγραψαν στο τοπικ αυτό
- 6 γατόφιλες (οι) έχουν το ίδιο πρόβλημα με τις ελίτσες .
Άντε τώρα να πείσεις την Σκορδά και τον Λιάγκα πως δεν φταίνε τα γατάκια.
Καλημέρεεεες!!
zoro_Vs_mpixla- Kitten
-
Mood :
Σωστός ο άντρας σου!zoro_Vs_mpixla έγραψε: Τι λέτε βρε κορίτσια? Όλες έχετε? Δεν είμαι η μόνη??!!! Αχ τι συμπαράσταση είναι αυτή στον πόνο μου!! Και γω η τρελλή το έχω πάρει κατάκαρδα!! Κατάθλιψη με έχει πιάσει όλη μέρα ότι γέρασα και το δέρμα μου άλλαξε...και πάνε οι παλιοι καλοί καιροί που καθόμουν στον ήλιο, σαν τη σταφίδα και δεν πάθαινα τιποτα...και...και..και...!! Κλάψα όλη μέρα! Ναι η γιατρός μου είπε είναι κληρονομικό και επίσης το παθαίνουν αυτές που έχουν σταρένιες επιδερμίδες!Εγώ γκρίνιαζα για το κληρονομικό σήμερα...ο άντρας μου λέει: "Αν κληρονομούσες όμως κανένα χωραφάκι δεν θα γκρίνιαζες, για τις ελίτσες όμως γκρινιάζεις!!!" χαχαχα! Με λίγα λόγια η δερματολόγος μου είπε αντιηλιακό φούλ γιατί τα δέρματα μας είναι επιρρεπή σε πανάδες και ελίτσες! Ευλόγησον κορίτσια! Βοήθειά μας!
Το λαδάκι για γρήγορο μαύρισμα λες ε?
Τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους!YNL έγραψε:Λοιπόν για την πλάκα της υπόθεσης
Mary-Fish- Γατοσπιτόγατα Gatacus-Gatacus
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/05/2012
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Μαυρα στιγματα στα ουλα
» κατι.. δερματικο? :( ΕΠΕΙΓΟΝ!
» Γατο-απίστευτα κι όμως γατο-αληθινά!
» ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΖΩΥΦΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΑΤΑΚΙ...
» 2 γατακια 7 ημερων πανω κατω.
» κατι.. δερματικο? :( ΕΠΕΙΓΟΝ!
» Γατο-απίστευτα κι όμως γατο-αληθινά!
» ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΖΩΥΦΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΑΤΑΚΙ...
» 2 γατακια 7 ημερων πανω κατω.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios