Οδηγίες Χρήσης Νεογέννητων Γατιών
+25
ΚΑΡΒΟΥΝΟ
LAROGATA
Dreamer
kat-cats
nosyparker
Δ²
Felicine
spyv
tsili
FROGK
Τζούλι το Κατσούλι
f.m123
tia
marina289
psipsa
Дanae
kouix
Karamela
tania g
Πούπσυ
vaso
otz
funambolo
moukelis
houlieta
29 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 7
Σελίδα 5 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Οδηγίες Χρήσης Νεογέννητων Γατιών
Εγω ειμαι περιεργη να δω αν θα φάνε μόνο, ή αν θα κανουν και "μπάνιο" μεσα στο πιατακι.....
(το φιφιξ ειχε κανει μακροβουτι παντως την πρωτη φορα......)
(το φιφιξ ειχε κανει μακροβουτι παντως την πρωτη φορα......)
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Εμενα ποτε δεν μου εφαγαν τοσο μικρα κονσερβα..οταν δεν εχουν τη μαμα τους ειναι πολυ πιο δυσκολα τα πραγματα..
Εγω τη λιωνω μεσα στο γαλα για να τα πιανει καλυτερα και ταιζω 4-5 φορες τη μερα σε αυτη την ηλικια.
Εγω τη λιωνω μεσα στο γαλα για να τα πιανει καλυτερα και ταιζω 4-5 φορες τη μερα σε αυτη την ηλικια.
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Κοριτσια μου γλυκά, εδω στον τρίτο κόσμο που ζούμε, δεν βρίσκω την baby τροφούλα της RC που πήγα και ρώτησα...
Πρέπει να μου την παραγγειλουν...
Να πάρω μια άλλη για μωρά γατάκια;
Βρήκα μία Lady που είναι όμως σε 400gr (εγω δεν παίρνω ποτέ τετοιες) και νομίζω ότι στο κτηνιατρείο που πηγαίνω για στειρώσεις τις αδεσποτούλες εχει και Amimonda kitten...
Επίσης, βρίσκω gourmet...
Να πάω να πάρω και να δώσω Amimonda καλύτερα;
Η θα τους αλλάξει τα φώτα;
Μηπως να δωσω σε 2 - 3 μέρες;
Μικρούλια είναι στα μάτια μου..
Να, τα φωτογράφισα, μπεμπέ 3 εβδομάδων:
'Ιωνας
'Άραμης
Παρεϊτσα..
Πρέπει να μου την παραγγειλουν...
Να πάρω μια άλλη για μωρά γατάκια;
Βρήκα μία Lady που είναι όμως σε 400gr (εγω δεν παίρνω ποτέ τετοιες) και νομίζω ότι στο κτηνιατρείο που πηγαίνω για στειρώσεις τις αδεσποτούλες εχει και Amimonda kitten...
Επίσης, βρίσκω gourmet...
Να πάω να πάρω και να δώσω Amimonda καλύτερα;
Η θα τους αλλάξει τα φώτα;
Μηπως να δωσω σε 2 - 3 μέρες;
Μικρούλια είναι στα μάτια μου..
Να, τα φωτογράφισα, μπεμπέ 3 εβδομάδων:
'Ιωνας
'Άραμης
Παρεϊτσα..
Μαρία δεν το ήξερα ότι έχεις και μωράκια....κουκλάκια μωρέ είναι!!! το γάλα που δίνεις τώρα της lephar το έδινα εγώ στα μωρογατάκια και δεν είχαν κανένα πρόβλημα! κονσερβούλα τους είχα πάρει την μους kitten της rc και την αραίωνα και με νερό....αλλά όχι τόσο μικρά τουλάχιστον τα δικά μου δεν ένοιωθαν....τα παιδιά ξέρουν καλύτερα βέβαια. Εύχομαι τα καλύτερα και κουράγιο σε σένα!!
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Παρε animoda ή μους της gourmet,μη φοβασαι,δε θα τους κανει τιποτα.
προσπαθησε αν κι εγω το βρισκω χλωμο να φανε τοσο ευκολα και τοσο μικρα!
παρε οποιαδηποτε κιττεν, εγω θα προτιμουσα κοτοπουλο που ειναι πιο ηπια απο ψαρι κλπ!
ειναι ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ
παρε οποιαδηποτε κιττεν, εγω θα προτιμουσα κοτοπουλο που ειναι πιο ηπια απο ψαρι κλπ!
ειναι ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Καλε αυτα μεγαλωσαν....Τι γλυκοφατσες...
tania g- Mature Cat
-
Τόπος : Δραμα
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακαδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/02/2013
Mood :
Άχου τα μωρέ...
- Σπόιλερ:
- Εγώ λέω ο Άραμης είναι κορίτσι...
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Δ² έγραψε:Άχου τα μωρέ...
- Σπόιλερ:
Εγώ λέω ο Άραμης είναι κορίτσι...
- Σπόιλερ:
- Μα έχει 2 @@ με μαυρες τριχούλες πάνω...
houlieta έγραψε:Δ² έγραψε:Άχου τα μωρέ...
- Σπόιλερ:
Εγώ λέω ο Άραμης είναι κορίτσι...
- Σπόιλερ:
Μα έχει 2 @@ με μαυρες τριχούλες πάνω...
- Σπόιλερ:
- Τότε είναι κορίτσι με cojones
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Αυριο το πρωι λοιπόν θα κάνουμε την πρώτη μας προσπάθεια να φαμε, μαλλον όμως θα διαλύσω τροφούλα μέσα στο γάλα (στο μπιμπερό δλδ)...
Θα σας πω εντυπώσεις!
Ομορφούλικα δεν είναι μωρέ;
'Η μου φαίνεται, επειδη τα βλέπω όλη μέρα;
Πάντως εχουν πλάκα, τωρα δεν κοιμούνται πάντα - όταν δεν τρώνε - και αν μας δουν να περνάμε από κοντά τους αρχίζουν την γκρίνια!
Εχουν ξεκινησει να αποζητούν παρεα, χαδάκια και αγαπούλες...
Ακόμη ΚΑΙ αυτά, τα μωρουλίνια, τα ταλαιπωρημένα, τα κοιλουμπιασμένα, τα μπιμπερομένα, τα έβγαλες μ ο ν α δ ι κ έ ς φωτογραφίες!!
Αλλά εμένα δεν μ΄ακούς όταν μιλάω για το ταλέντο σου
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
funambolo έγραψε:Ακόμη ΚΑΙ αυτά, τα μωρουλίνια, τα ταλαιπωρημένα, τα κοιλουμπιασμένα, τα μπιμπερομένα, τα έβγαλες μ ο ν α δ ι κ έ ς φωτογραφίες!!
Σε ακούω κοριτσάκι μου (αυτές βεβαια δεν είναι και πολύ καλές φωτογραφίες, αλλά είσαι εσύ καλό παιδι και τα βλέπεις όλα όμορφα) και μάλιστα σκέφτομαι πολύ σοβαρα την ιδέα σου...
Αλλά τωρα δα, εκτελώ χρεη γατας, τι να κάνω;
houlieta έγραψε:funambolo έγραψε:Ακόμη ΚΑΙ αυτά, τα μωρουλίνια, τα ταλαιπωρημένα, τα κοιλουμπιασμένα, τα μπιμπερομένα, τα έβγαλες μ ο ν α δ ι κ έ ς φωτογραφίες!!
Σε ακούω κοριτσάκι μου (αυτές βεβαια δεν είναι και πολύ καλές φωτογραφίες, αλλά είσαι εσύ καλό παιδι και τα βλέπεις όλα όμορφα) και μάλιστα σκέφτομαι πολύ σοβαρα την ιδέα σου...
Αλλά τωρα δα, εκτελώ χρεη γατας, τι να κάνω;
Άντε να δούμε!
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Είναι τέλειααα
Εγώ, σε αυτή την ηλικία, έδινα ανά 5 ώρες φαγάκι. Δηλαδή 4-5 γεύματα μες στη μέρα. Εναλλάξ γάλα & κροκετούλες ή κονσέρβα (συνήθως αναμεμειγμένα με γάλα μες στο μπιμπερό). Αν δώσεις κροκέτες, μην ξεχνάς να δίνεις και νεράκι με μπιμπερό & σιγά σιγά σε ένα μπολάκι, ώσπου να μάθουν.
Εγώ, σε αυτή την ηλικία, έδινα ανά 5 ώρες φαγάκι. Δηλαδή 4-5 γεύματα μες στη μέρα. Εναλλάξ γάλα & κροκετούλες ή κονσέρβα (συνήθως αναμεμειγμένα με γάλα μες στο μπιμπερό). Αν δώσεις κροκέτες, μην ξεχνάς να δίνεις και νεράκι με μπιμπερό & σιγά σιγά σε ένα μπολάκι, ώσπου να μάθουν.
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood :
Πω πω Μαρία είναι πανέμορφα! Ειδικά ο Άραμης είναι ένα όνειρο!
Όσο για την τροφούλα τους, εγώ όταν βρήκα τα μωρουλίνια, μου είπαν πως είναι σχεδόν 20 ημερών και όταν δοκίμασα να τους δώσω γάλα με μπιμπερό ή σύριγγα δεν το ήθελαν καθόλου. Μόλις τους έβαλα υγρή τροφούλα έπεσαν με τα μούτρα μέσα κι έφαγαν και τα μουστάκια τους (στην κυριολεξία όλα)!
Οπότε πιστεύω ότι θα τους ανοίξεις νέους γαστριμαργικούς δρόμους!
Όσο για την τροφούλα τους, εγώ όταν βρήκα τα μωρουλίνια, μου είπαν πως είναι σχεδόν 20 ημερών και όταν δοκίμασα να τους δώσω γάλα με μπιμπερό ή σύριγγα δεν το ήθελαν καθόλου. Μόλις τους έβαλα υγρή τροφούλα έπεσαν με τα μούτρα μέσα κι έφαγαν και τα μουστάκια τους (στην κυριολεξία όλα)!
Οπότε πιστεύω ότι θα τους ανοίξεις νέους γαστριμαργικούς δρόμους!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Λοιπόν...
Σήμερα διέλυσα λίγη κονσερβούλα kitten Stuzzy σε λίγο νερό και έριξα από το νερό αυτό στο μπιμπερό τους μαζί με το γάλα (ναι, ενταξει, λίγο ήταν αλλά για αρχη είπα να μην υπερβάλω..)...
Τα μωράκια έφαγαν, δεν είχαμε κανένα προβλημα...
Παραγγειλα και Babycat κονσερβούλα και κροκετούλες (της RC) και από βδομάδα που θα έρθουν (και θα έχουμε μεγαλώσει ακόμη λίγο) θα αρχίσουμε να τρώμε και σε πιατακι!...
Μέχρι τότε με το μπιμπερό...
Αλλά το γαλατάκι τους πια θα έχει και κονσερβούλα μέσα...
edit: Αααα!... Παστούλα που τους πήρα για τα παρασιτα, δεν μπορώ να τους την δώσω...
Βαζω λίγη στο δάχτυλό μου και μετα στο στόμα, αλλά δεν γλύφονται για να την καταπιούν...
Ελπίζω σε μερικές μέρες...
Σήμερα διέλυσα λίγη κονσερβούλα kitten Stuzzy σε λίγο νερό και έριξα από το νερό αυτό στο μπιμπερό τους μαζί με το γάλα (ναι, ενταξει, λίγο ήταν αλλά για αρχη είπα να μην υπερβάλω..)...
Τα μωράκια έφαγαν, δεν είχαμε κανένα προβλημα...
Παραγγειλα και Babycat κονσερβούλα και κροκετούλες (της RC) και από βδομάδα που θα έρθουν (και θα έχουμε μεγαλώσει ακόμη λίγο) θα αρχίσουμε να τρώμε και σε πιατακι!...
Μέχρι τότε με το μπιμπερό...
Αλλά το γαλατάκι τους πια θα έχει και κονσερβούλα μέσα...
edit: Αααα!... Παστούλα που τους πήρα για τα παρασιτα, δεν μπορώ να τους την δώσω...
Βαζω λίγη στο δάχτυλό μου και μετα στο στόμα, αλλά δεν γλύφονται για να την καταπιούν...
Ελπίζω σε μερικές μέρες...
Μεγάλωσαν τα μωρουδέλια!!!! Μπράβο Μαρίααα
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood :
Ρε μπατζανάκι, αυτά μεγάλωσαν!!! Φτου φτου φτου, εξαιρετική δουλειά έκανες! Πολύ όμορφα τα νέα σας με την κονσερβούλα, σημειώνουν εξαιρετικές προόδους οι μπέμπηδες!
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Καλε κατευθειαν με τη συριγγα μεσα στο στομα την παστα!
Αχ επρεπε να σου καμω ενα ιδιαιτερο οταν ηρθες...
Το σκέφτηκα μωρε Δωρα μου, αλλά επειδή βγαίνει απότομα φοβάμαι μην πάρουν παραπάνω και πάθουν τιποτα...moukelis έγραψε:Καλε κατευθειαν με τη συριγγα μεσα στο στομα την παστα!
Ηταν και ενας εκει στο petshop και μου ειπε ότι καποτε του πέθανε ενα γατάκι επειδή του έδωσε παραπάνω (του ξέφυγε δλδ με την σύριγγα) και με τρόμαξε..
Σκεφτόμουν όμως να τραβήξω λίγη με μια άλλη συριγγα και να τους δώσω...
Απλά, σε οσες εχω εδω δεν έχω βελόνα - τις πεταω - και ετσι θα το κάνω αυριο, θα πάω να πάρω μια νεα...
Γραψε σε ενα σημειωματάριο όλα οσα πρέπει να μου μάθεις για να είμαστε πιο οργανωμένες την επόμενη φορά!
Οπως λεει και η Δωρα κατευθειαν μεσα για να παει και πιο βαθεια..ετσι δεν προκειται να τη φανε
για να μη σου πεσει παραπανω, τραβηξε το εμβολο προς τα εξω και μετα θα δεις οτι θα πεφτει πολυ μαλακα η παστα, λογικα φευγει ο αερας? δεν ξερω!
για να μη σου πεσει παραπανω, τραβηξε το εμβολο προς τα εξω και μετα θα δεις οτι θα πεφτει πολυ μαλακα η παστα, λογικα φευγει ο αερας? δεν ξερω!
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
τι γλυκα που ειναι και αυτα τα μωρουδελια .Ποσο ζυγιζουν τωρα?εγω την Μαγια οταν την ειχα πρωτοβρει ηταν μολις 120γρ,της εδωσα αμεσως κιττεν κροκετες βρεγμενες με νερο ή ζουμι απο το φαγητο μας,τις χλαπακιασε με την πρωτη,τελικα μαλλον καλοσυνηθιζουν με το μπιμπερο και δεν δοκιμαζουν να φανε απο πιατο,εμενα φαινεται ηταν τοσο πεινασμενη που και γατοκεφαλα θα κατεβαζε
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Δωρα σε γλυτωνει απο πολλα πασαλειματα αυτο το κολπο
Εγω πιστευω οτι ειναι αναλογα το γατι! Εχω βρει γατια 20 ημερων αδεσποτα που εφαγαν κατευθειαν κονσερβα, ακομα και ξηρα. Τα μωρα ομως που τα εχω με μπιμπερο πολυ δυσκολα σε τετοια ηλικια τρωνε με τοση ευκολια κονσερβα ή ξηρα. Εγω συνηθως ακολουθω το εξης πλανο, γαλα-μεσα στο γαλα κονσερβα-ξηρη μουλιασμενη.
Επισης στη τελευταια γεννα που ειχα ενα βρωμογατο μπλε απο το γαλα πηγε καυθειαν σε ξηρη. Τι να της βαζω μεσα στο γαλα τι να της δινω κονσερβα ή ξηρη μουλιασμενη, τιποτα, με εσκασε! Αργησε λιγο, ενω τα αδερφια της ετρωγαν, αλλα ηθελε το σκασμενο να παει κατευθειαν σε ξηρη!
Εγω πιστευω οτι ειναι αναλογα το γατι! Εχω βρει γατια 20 ημερων αδεσποτα που εφαγαν κατευθειαν κονσερβα, ακομα και ξηρα. Τα μωρα ομως που τα εχω με μπιμπερο πολυ δυσκολα σε τετοια ηλικια τρωνε με τοση ευκολια κονσερβα ή ξηρα. Εγω συνηθως ακολουθω το εξης πλανο, γαλα-μεσα στο γαλα κονσερβα-ξηρη μουλιασμενη.
Επισης στη τελευταια γεννα που ειχα ενα βρωμογατο μπλε απο το γαλα πηγε καυθειαν σε ξηρη. Τι να της βαζω μεσα στο γαλα τι να της δινω κονσερβα ή ξηρη μουλιασμενη, τιποτα, με εσκασε! Αργησε λιγο, ενω τα αδερφια της ετρωγαν, αλλα ηθελε το σκασμενο να παει κατευθειαν σε ξηρη!
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Πάντως, τωρα που το νερό που τους βαζω ειναι με κονσέρβα, τρωνε με πιο πολύ όρεξη!
Επίσης, τα κακακια είναι ακόμη και πάντα, πρόβλημα...
Παρόλο που τωρα τα κάνουν πιο κανονικά, ε, και πάλι δεν τα κάνουν!...
Επίσης, τα κακακια είναι ακόμη και πάντα, πρόβλημα...
Παρόλο που τωρα τα κάνουν πιο κανονικά, ε, και πάλι δεν τα κάνουν!...
Φυσικα τους αρεσει περισσοτερο, καινουρια γευση σε συνδυασμο με το γαλα, τα κραταει και περισσοτερο!
Τα κακα θα φτιαξουν οταν θα δωσεις ξηρα ή κονσερβα, οποτε εφοσων τα κανουν, υπομονη μεχρι τοτε! Ντουφαλακ συνεχιζεις ή σταματησες?
Τα κακα θα φτιαξουν οταν θα δωσεις ξηρα ή κονσερβα, οποτε εφοσων τα κανουν, υπομονη μεχρι τοτε! Ντουφαλακ συνεχιζεις ή σταματησες?
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Το ντουφαλάκ το σταμάτησα όταν άλλαξα το γάλα και έγιναν πιο υγρά τα κακάκια τους, αλλά τωρα πάλι έχω δυο μέρες να δω παραγωγή...
Για να δούμε τι θα γίνει με την κονσερβα...
Για να δούμε τι θα γίνει με την κονσερβα...
Τι κάνουν τα μωρά;
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Καλημέρα Όλγα!
Τα μωρά είναι μια χαρά, μάλιστα, από την στιγμή που αρχισαν να λαμβάνουν και κονσέρβα με το γάλα τους είναι τρομερό το πόσο μεγάλωσαν!
Καθε πρωι ξυπνάω και νομιζω ότι βλέπω άλλα γατακια!
Περπατανε πιο στρωτα (ακόμη θέλουν βεβαια), τρώνε με πάρα πολύ όρεξη και ο ένας (ο Άραμης) ξεκινησε και ελεγχει τις φυσικές του ανάγκες, παίρνει θέση και τα κάνει όλα μόνος του!
Την Τρίτη - που θα έχει περάσει μια εβδομάδα από την τελευταία φωτογράφηση - θα σας τα δείξω και δεν θα πιστεύετε το πόσο ξεπετάχτηκαν...
Μας ξέρουν, μας μιλάνει, μας απαντάνε και δεν μπορούμε να τα κρατησουμε μαντρωμένα πουθενα!
Κυκλοφορούν κανονικά στον χωρο που τα εχω και ψαχνουμε να βρουμε τρόπο να τα περιορισουμε...
Μου φαίνονται και πιο όμορφα, τα αυτάκια τους μεγάλωσαν πάρα πολύ και πήραν θέση και έχουν τρεις μερες τωρα που ξεκίνησαν το παιχνίδι μεταξύ τους...
Ειναι πιο γατάκια πια...
Τα μωρά είναι μια χαρά, μάλιστα, από την στιγμή που αρχισαν να λαμβάνουν και κονσέρβα με το γάλα τους είναι τρομερό το πόσο μεγάλωσαν!
Περπατανε πιο στρωτα (ακόμη θέλουν βεβαια), τρώνε με πάρα πολύ όρεξη και ο ένας (ο Άραμης) ξεκινησε και ελεγχει τις φυσικές του ανάγκες, παίρνει θέση και τα κάνει όλα μόνος του!
Την Τρίτη - που θα έχει περάσει μια εβδομάδα από την τελευταία φωτογράφηση - θα σας τα δείξω και δεν θα πιστεύετε το πόσο ξεπετάχτηκαν...
Μας ξέρουν, μας μιλάνει, μας απαντάνε και δεν μπορούμε να τα κρατησουμε μαντρωμένα πουθενα!
Κυκλοφορούν κανονικά στον χωρο που τα εχω και ψαχνουμε να βρουμε τρόπο να τα περιορισουμε...
Μου φαίνονται και πιο όμορφα, τα αυτάκια τους μεγάλωσαν πάρα πολύ και πήραν θέση και έχουν τρεις μερες τωρα που ξεκίνησαν το παιχνίδι μεταξύ τους...
Ειναι πιο γατάκια πια...
houlieta έγραψε:Καλημέρα Όλγα!
Ειναι πιο γατάκια πια...
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
houlieta έγραψε:
τι μέρα έχουμε σήμερα είπαμε..?
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Ε, ναι Τετάρτη ξημέρωσε !!!
Αίσχος
Αίσχος
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
tsili έγραψε:Ε, ναι Τετάρτη ξημέρωσε !!!
Αίσχος
+++++
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Συγνώμη βρε κορίτσια, εχθές δεν μπόρεσα να σας ανεβάσω φωτογραφίες αλλά σήμερα θα τα δείτε τα μωρά μας!..
Και τον ασχημάντρα μας και τον ομορφάντρα μας!...
Τα καμαρια μας μεγαλώνουν και σημερα-αυριο θα μπει και η αγγελία τους προκειμένου να τους βρούμε παντοτινό σπιτάκι!..
Μακαρι να εβρισκαν μαζι σπίτι, αλλά ετσι οπως ειναι τα πραγματα γυρω μας, δεν ξέρουμε ουτε αν θα βρει ένας...
Ελπίζουμε όμως!..
Για την ώρα, καμαρώστε τα!..
Μωράκια γάλακτος, ημερών =~28...
Ξεπεταρούδια!
'Ίωνας
'Άραμης
Παρεϊτσα...
Ναι, ο Άραμης γράφει καλύτερα στον φακό και ειναι και λίγο πιο δεμένος από τον άλλον τον τσίχλα, αλλά πιστεύω θα μεγαλώσει εξίσου όμορφα και ο Ιωνάκος μου!...
Αυτά είναι τα βασανάκια μας...
Ακόμη χρησιμοποιούν μπιμπερό και έχουν ξεκινήσει δειλά δειλά να τρώνε κονσέρβα πατέ...
Δεν τα πολυκαταφέρνουν, αλλά γλύφουν...
Και τον ασχημάντρα μας και τον ομορφάντρα μας!...
Τα καμαρια μας μεγαλώνουν και σημερα-αυριο θα μπει και η αγγελία τους προκειμένου να τους βρούμε παντοτινό σπιτάκι!..
Μακαρι να εβρισκαν μαζι σπίτι, αλλά ετσι οπως ειναι τα πραγματα γυρω μας, δεν ξέρουμε ουτε αν θα βρει ένας...
Ελπίζουμε όμως!..
Για την ώρα, καμαρώστε τα!..
Μωράκια γάλακτος, ημερών =~28...
Ξεπεταρούδια!
'Ίωνας
'Άραμης
Παρεϊτσα...
Ναι, ο Άραμης γράφει καλύτερα στον φακό και ειναι και λίγο πιο δεμένος από τον άλλον τον τσίχλα, αλλά πιστεύω θα μεγαλώσει εξίσου όμορφα και ο Ιωνάκος μου!...
Αυτά είναι τα βασανάκια μας...
Ακόμη χρησιμοποιούν μπιμπερό και έχουν ξεκινήσει δειλά δειλά να τρώνε κονσέρβα πατέ...
Δεν τα πολυκαταφέρνουν, αλλά γλύφουν...
Σελίδα 5 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Παρόμοια θέματα
» Αναζητείται γατομαμά ή έμπειρος φροντιστής νεογέννητων γατιών για λίγο μόνο καιρό
» Επιβιωση νεογεννητων
» Εθελοντική ομάδα για φροντίδα αδέσποτων νεογέννητων-Γατομαμάδες για θηλασμό
» Το νέο μου αδέσποτο κελεπούρι...
» Help βρέθηκαν 3 γατάκια!! οδηγίες?
» Επιβιωση νεογεννητων
» Εθελοντική ομάδα για φροντίδα αδέσποτων νεογέννητων-Γατομαμάδες για θηλασμό
» Το νέο μου αδέσποτο κελεπούρι...
» Help βρέθηκαν 3 γατάκια!! οδηγίες?
Σελίδα 5 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios