Οδηγίες Χρήσης Νεογέννητων Γατιών
+25
ΚΑΡΒΟΥΝΟ
LAROGATA
Dreamer
kat-cats
nosyparker
Δ²
Felicine
spyv
tsili
FROGK
Τζούλι το Κατσούλι
f.m123
tia
marina289
psipsa
Дanae
kouix
Karamela
tania g
Πούπσυ
vaso
otz
funambolo
moukelis
houlieta
29 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 7
Σελίδα 2 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Οδηγίες Χρήσης Νεογέννητων Γατιών
Αχ οοοοοόμορφααααααααα! Τόσο μικρούλια σε κάνουν να λιώνεις!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Α μωρέεεε...
Και η Χιονάτη που ήταν 3 εβδομάδων τότε μου πέρασε ένα 24ωρο τουλάχιστον, μη πω και 48ωρο χωρίς να κάνει καθόλου κακάκια, ενώ την έτριβα. Κι εγώ χρησιμοποιούσα baby oil τότε, και μια μέρα τσουπ πήγε μες στην άμμο και τα έκανε μόνη της. Οπότε μη φρικάρεις ακόμα, οι πρώτες μέρες με αλλαγή περιβάλλοντος και γάλακτος μπορουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο θέμα των κακακίων.
Καλό κουράγιο Μαράκι
Και η Χιονάτη που ήταν 3 εβδομάδων τότε μου πέρασε ένα 24ωρο τουλάχιστον, μη πω και 48ωρο χωρίς να κάνει καθόλου κακάκια, ενώ την έτριβα. Κι εγώ χρησιμοποιούσα baby oil τότε, και μια μέρα τσουπ πήγε μες στην άμμο και τα έκανε μόνη της. Οπότε μη φρικάρεις ακόμα, οι πρώτες μέρες με αλλαγή περιβάλλοντος και γάλακτος μπορουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο θέμα των κακακίων.
Καλό κουράγιο Μαράκι
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Καλε ενταξει,αυτα εχουν περασει τις δεκα-δωδεκα μερες,γι'αυτο τρωνε τοσο!
Κι εγω 10-12 ημερων τα βλεπω..οχι ομως παραπανω..
Karamela- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2012
Mood :
Houlieta εγω προσωπικα παντα ετσι κανω..τα ταιζω ολα, τα κανω να κατουροχεσουν και μετα τα περναω αλλη μια..ποτε δεν μου εσκασε κανενα απο το φαι, ειναι πιο ηρεμα μετα και ειμαι κι εγω πιο ησυχη οτι ταιστηκαν. Κι εμενα σε αυτη την ηλικια πανω- κατω το καθενα 20-30 μλ μου τρωει και σε αυτη την ηλικια τα ταιζω ανα 3 ωρες πρωι-βραδυ.houlieta έγραψε:Υπάρχει ο κίνδυνος να ταϊστούν περισσότερο από όσο πρέπει;
Τους εδωσα τωρα στις 3 ότι ειχε μεινει στο μπουκαλάκι (20ml) και εφτιαξα νεο για το πρωι...
Επειδη εκλαιγαν τους εδωσα να πιουν ξανά και ήπιαν άλλα 10ml!
Συνολο 30ml!
Είναι μια σταλιά, κάνει να τρώνε τόσο;
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Από θκατουλάκια τιποτα ακόμη...
Τωρα εφαγαν λιγότερο...
Και στις 12...
Νομιζω την νυχτα τρωνε παραπάνω...
Τυχαίο λέτε;
Δε θέλω να μου πεθάνουν ρε γαμώτο...
Γιατι δεν κάνουν θκατουλάκια;
Τωρα εφαγαν λιγότερο...
Και στις 12...
Νομιζω την νυχτα τρωνε παραπάνω...
Τυχαίο λέτε;
Δε θέλω να μου πεθάνουν ρε γαμώτο...
Γιατι δεν κάνουν θκατουλάκια;
Δεν τρωνε σε ολα τα γευματα το ιδιο..μην αγχωνεσαι..το θεμα ειναι να παιρνουν καθε μερα βαρος!
Τωρα για τα σκατουλακια..μηπως δεν τα τριβεις πολυ? παρει ενα βαμβακι με λαδακι σηκωσε απαλα την ουριτσα και τριβε γυρω απο τον πρωκτο να τα βοηθησεις..επισης αν μεχρι το βραδυ δεν κανουν ξεκινα ντουφαλακ..κανε και λιγο μασαζακι στη κοιλιτσα, εγω τα σηκωνω και τα τριβω με τα δυο μου χερια κανω μαλαξεις κλπ για να τα βοηθησω.
Τωρα για τα σκατουλακια..μηπως δεν τα τριβεις πολυ? παρει ενα βαμβακι με λαδακι σηκωσε απαλα την ουριτσα και τριβε γυρω απο τον πρωκτο να τα βοηθησεις..επισης αν μεχρι το βραδυ δεν κανουν ξεκινα ντουφαλακ..κανε και λιγο μασαζακι στη κοιλιτσα, εγω τα σηκωνω και τα τριβω με τα δυο μου χερια κανω μαλαξεις κλπ για να τα βοηθησω.
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
που ακριβως τα τρίβεις στην κοιλίτσα η τα γεννητικά όργανα_?
εγώ προχθές που προσπαθούσα να δώ τι φύλλο είναι τα μωρά της λούνα και το ακούμπησα το κωλί του το ένα με κατούρησε...μήπως να επικεντρωθείς περισσότερο στα γεννητικά όργανα_?
εγώ προχθές που προσπαθούσα να δώ τι φύλλο είναι τα μωρά της λούνα και το ακούμπησα το κωλί του το ένα με κατούρησε...μήπως να επικεντρωθείς περισσότερο στα γεννητικά όργανα_?
tia- Gatus Xenitemenus
-
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
Εκεί τα πειράζω και κάνουν τσισάκια σχεδόν αμέσως...
Με τα κακάκια δεν έχουμε τύχη...
Με τα κακάκια δεν έχουμε τύχη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την houlieta στις Κυρ Ιουν 23, 2013 6:59 pm, 1 φορά
τσισακια κανουν ευκολα!
(αυτο θυμαμαι κι εγω)
τα χωντρά τους ειναι που "δυσκολεύονται" να κανουν....
εγω τα πασπατευα και στην κοιλια και στο κωλί και παντου, και Θκατουλακια τιποτις...
(και -επαναλαμβανω- ηταν και 3 μερες ΜΟΝΑ τους στο υπογειο ΠΡΙΝ τα βρουμε.... συν 2 μερες που εκαναν να μας @έσουν.... συνολο, 5 μερες ά@εστα ήταν τα καημενα.....κι ομως εζησαν..!)
ΘΑΥΜΑ!!
(αυτο θυμαμαι κι εγω)
τα χωντρά τους ειναι που "δυσκολεύονται" να κανουν....
εγω τα πασπατευα και στην κοιλια και στο κωλί και παντου, και Θκατουλακια τιποτις...
(και -επαναλαμβανω- ηταν και 3 μερες ΜΟΝΑ τους στο υπογειο ΠΡΙΝ τα βρουμε.... συν 2 μερες που εκαναν να μας @έσουν.... συνολο, 5 μερες ά@εστα ήταν τα καημενα.....κι ομως εζησαν..!)
ΘΑΥΜΑ!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Μην αγχώνεσαι, θα κάνουν κ@κάκια. Κι εγώ είχα πολύ άγχος, γιατί έκανε ανά 2 μέρες. Μία φορά μάλιστα έκανε στις 3 μέρες. Πήγα στον γιατρό, του έβαλε θερμομετράκι στον ποπό του & έβγαλε όσα κρατούσε. Δεν μου είχε προτείνει κλύσμα, κλπ.
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood :
Αντε να δούμε...
Πάντως δεν τρωνε με τόση όρεξη (ουτε γκρινιάζουν βεβαια)..
Μου φαίνεται τα παραταϊσαμε, εχουν γινει μπαλονάκια οι κοιλίτσες τους...
Καπου διάβασα ότι θέλουν 7 ταϊσματα, εμεις εχουμε κάνει 8..
Μήπως φταίει αυτό;
Τα ταϊζουμε ανα τρεις ώρες, και την νυχτα δλδ εφαγαν..
Πάντως δεν τρωνε με τόση όρεξη (ουτε γκρινιάζουν βεβαια)..
Μου φαίνεται τα παραταϊσαμε, εχουν γινει μπαλονάκια οι κοιλίτσες τους...
Καπου διάβασα ότι θέλουν 7 ταϊσματα, εμεις εχουμε κάνει 8..
Μήπως φταίει αυτό;
Τα ταϊζουμε ανα τρεις ώρες, και την νυχτα δλδ εφαγαν..
Να σου πω την αληθεια, δεν θυμαμαι ποσες φορα τα ταϊζαμε.
Παντως, ΔΕΝ τα ξυπναγαμε για να φανε.... ξυπναγαν μονα τους και το ζητουσαν.
(η μοναδική περιπτωση που τα ξυπναγαμε, ηταν πριν παμε εμεις για υπνο, για να μην εχουμε δυο ξυπνήματα μεσα στην νυχτα....)
Αλλα ηταν και λιγο μεγαλυτερα τα δικα μας....
(16 ημερων, ενω αυτα ειναι ΛΙΓΟ πιο μικρουλικια......)
Παντως στο συνολο δεν πρεπει να ξεπερνάγαμε τις 6 φορες ταϊσματος ανα ημερα.
Παντως, ΔΕΝ τα ξυπναγαμε για να φανε.... ξυπναγαν μονα τους και το ζητουσαν.
(η μοναδική περιπτωση που τα ξυπναγαμε, ηταν πριν παμε εμεις για υπνο, για να μην εχουμε δυο ξυπνήματα μεσα στην νυχτα....)
Αλλα ηταν και λιγο μεγαλυτερα τα δικα μας....
(16 ημερων, ενω αυτα ειναι ΛΙΓΟ πιο μικρουλικια......)
Παντως στο συνολο δεν πρεπει να ξεπερνάγαμε τις 6 φορες ταϊσματος ανα ημερα.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Μακάρι να ήξερα να σε βοηθήσω, αλλά είναι μια εμπειρία που δεν κατέχω (και τη μία φορά που μου έτυχε, προ αμνημονεύτων χρόνων, τα έκανα μαντάρα)
Κανείς να σε βοηθάει υπάρχει ή μόνη σου το τρως όλο το πακέτο?
Κανείς να σε βοηθάει υπάρχει ή μόνη σου το τρως όλο το πακέτο?
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Κάνει και η αδελφή μου κάποια ταϊσματα, εγω εχθές ταϊσα μέχρι τις 3 και εκείνη σηκώθηκε στις 6, ετσι κοιμηθηκαμε και οι δυο...
Και εμείς παλιά, ειχαμε μια γατα που γέννησε 4 και τα παράτησε, με τιποτα δεν πήγαινε να τα ταϊσει..
Προσπαθησαμε, αλλά...
Τζίφος...
Για αυτό δεν θέλω να έχω τόσο μωρα...
Και εμείς παλιά, ειχαμε μια γατα που γέννησε 4 και τα παράτησε, με τιποτα δεν πήγαινε να τα ταϊσει..
Προσπαθησαμε, αλλά...
Τζίφος...
Για αυτό δεν θέλω να έχω τόσο μωρα...
Εγώ τον ξυπνούσα πρωί-βράδυ πριν προλάβει να κλάψει.
Όταν ήταν 10-12 ημερών τον τάιζα ανά 3 ώρες. Κάθε εβδομάδα αύξανα τις ενδιάμεσες ώρες ανά 1.
Και προς το τέλος κάθε εβδομάδας (τις τελευταίες 2 μέρες της εβδομάδας πχ) αύξανα το πρώτο μισάωρο, για να γίνεται ήπια η μετάβαση στην ώρα. (κατάλαβες έτσι όπως το είπα? )
Κάποιες φορές, 1-2 βράδια δλδ, που με ξυπνούσε ξανά κλαίγοντας, καμιά ώρα μετά το τάισμα, τα έκανα όλα ξανά. Τρίψιμο, τάισμα, αλλαγή νερού στο μπουκαλάκι, δοκιμή για λίγο ακόμα τάισμα, ξανά τρίψιμο μπας και, νάνι. Να είμαι σίγουρη.
Όταν ήταν 10-12 ημερών τον τάιζα ανά 3 ώρες. Κάθε εβδομάδα αύξανα τις ενδιάμεσες ώρες ανά 1.
Και προς το τέλος κάθε εβδομάδας (τις τελευταίες 2 μέρες της εβδομάδας πχ) αύξανα το πρώτο μισάωρο, για να γίνεται ήπια η μετάβαση στην ώρα. (κατάλαβες έτσι όπως το είπα? )
Κάποιες φορές, 1-2 βράδια δλδ, που με ξυπνούσε ξανά κλαίγοντας, καμιά ώρα μετά το τάισμα, τα έκανα όλα ξανά. Τρίψιμο, τάισμα, αλλαγή νερού στο μπουκαλάκι, δοκιμή για λίγο ακόμα τάισμα, ξανά τρίψιμο μπας και, νάνι. Να είμαι σίγουρη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Дanae στις Κυρ Ιουν 23, 2013 7:38 pm, 1 φορά
Дanae- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Ν.Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 μέσα + τα κηπογατάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΟΛΑ τα γατομωράκια
Motto : Time spent with cats is never wasted, S.F.
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/06/2012
Mood :
Kι εγώ με τα πολύ μωρά έχω φόβο... Είχα μαζέψει δύο όταν ήμουν πιτσιρίκα, αλλά δεν ήξερα που πάνε τα τέσσερα και τελικά τα χάσαμε και τα δύο...
Τι να πω βρε Μαρία, χαρά στο κουράγιο σου, και με τον Μάξιμο αρρωστούλη και μ΄αυτά να παλεύουν... Εύχομαι καλό κουράγιο και όση περισσότερη βοήθεια μπορέσεις να βρεις!
Τι να πω βρε Μαρία, χαρά στο κουράγιο σου, και με τον Μάξιμο αρρωστούλη και μ΄αυτά να παλεύουν... Εύχομαι καλό κουράγιο και όση περισσότερη βοήθεια μπορέσεις να βρεις!
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Δανάη και εμείς ανά τρεις ώρες τα ταϊζουμε αλλά δεν έχουν γκρινιάξει καθόλου.
Τα ξυπνάμε για να φάνε.
Τρωνε πιο λίγο όμως και ετσι αρχίσαμε και εμείς να αυξάνουμε τον ενδιάμεσο χρόνο κανα μισάωρο και βλέπουμε...
Ισως να τους είχα φτιάξει πυχτό γάλα...
Δεν ξέρω...
Τωρα το έκανα πιο αραιό...
Κακάκια δεν έχουμε κάνει ακόμη..
Εχθές μίλησα με τον γιατρό το βραδυ και μου ειπε να μην αρχίσω ακόμη duphalac, προβλέπεται λέει να καθυστερήσει το poopy...
Αν δεν δούμε φως θα του τα πάω...
Νομίζω χρειάζονται και καποια αγωγή γιατι το ένα φταρνίζεται που και που..
Πάντως είναι ήρεμα με πρισμένες, γεμάτες κοιλίτσες...
Αθηνούλα μου, ο μικρός ευτυχώς είναι καλά... Απλά θα παίρνει αντιβίωση...
Τα ξυπνάμε για να φάνε.
Τρωνε πιο λίγο όμως και ετσι αρχίσαμε και εμείς να αυξάνουμε τον ενδιάμεσο χρόνο κανα μισάωρο και βλέπουμε...
Ισως να τους είχα φτιάξει πυχτό γάλα...
Δεν ξέρω...
Τωρα το έκανα πιο αραιό...
Κακάκια δεν έχουμε κάνει ακόμη..
Εχθές μίλησα με τον γιατρό το βραδυ και μου ειπε να μην αρχίσω ακόμη duphalac, προβλέπεται λέει να καθυστερήσει το poopy...
Αν δεν δούμε φως θα του τα πάω...
Νομίζω χρειάζονται και καποια αγωγή γιατι το ένα φταρνίζεται που και που..
Πάντως είναι ήρεμα με πρισμένες, γεμάτες κοιλίτσες...
Αθηνούλα μου, ο μικρός ευτυχώς είναι καλά... Απλά θα παίρνει αντιβίωση...
Καλέ, όταν βρεις χρόνο τράβα τα κανένα βίντεο. Λατρεύω το μπουσούλημα που κάνουν σ' αυτή την ηλικία!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Mood :
Ειναι πολύ μικρα ακομη για αγωγη Μαρακι,τα ματακια τους πως ειναι;Καθαρα;
Θα προσπαθήσω, δεν ορκίζομαι, τα βαριέμαι τα βίντεο...otz έγραψε:Καλέ, όταν βρεις χρόνο τράβα τα κανένα βίντεο. Λατρεύω το μπουσούλημα που κάνουν σ' αυτή την ηλικία!
Αλλά ίσως να τραβηξω με το κινητο αργότερα...
Ναι, ευτυχώς έχουν καθαρά ματάκια, χωρίς τσίμπλες και ούτε μυξούλες έχουν...moukelis έγραψε:Ειναι πολύ μικρα ακομη για αγωγη Μαρακι,τα ματακια τους πως ειναι;Καθαρα;
Απλά το ένα το ακούω να φταρνίζεται...
Όχι όταν ειναι ησυχα για ύπνο, οταν τα ξυπνάμε για το φαγητό φταρνίζεται κανα δυο φορές...
Μπορει να μην ειναι και τιποτα,μην τρελαινεσαι.Υποσεντονα τους εχεις;Βολευουν πολυ,αλλαζονται ευκολα και δε θελουν πλυσιμο,τα πετας και τελος.Βαρος παιρνουν;
Μπορεί να είναι φυσιολογικό το φτερνισματάκι; Λες επειδή τρώει;moukelis έγραψε:Μπορει να μην ειναι και τιποτα,μην τρελαινεσαι.Υποσεντονα τους εχεις;Βολευουν πολυ,αλλαζονται ευκολα και δε θελουν πλυσιμο,τα πετας και τελος.Βαρος παιρνουν;
Ναι, εχω πάντα υποσέντονα στο σπίτι, τους το αλλάζω κάθε πρωί. Είναι πάρα πολύ βολικά, και τα προηγούμενα γατακια που δεν ηξεραν από άμμο, όλο σε αυτα εκαναν κακακια μεχρι να μάθουν.
Βάρος θα δω το μεσημέρι..
Εχθές δεν καταφερα να τα ζυγίσω κανονικά, κουντιώντουσαν και η ζυγαριά επαιζε, στο περιπου δλδ εχω εικόνα...
Θα τσεκάρω και σήμερα, να δω που βρισκόμαστε...
Πάντως σε σχέση με το πρωτο βραδυ, έχουν σίγουρα πιο ανοιχτά ματάκια! Και κοιτανε γύρω γύρω...
Mαρια ισως εχουν μια ελαφρια λοιμωξη, τα 4 που ειχα τωρα κι αυτα φτερνιζονταν ελαχιστα, τα πηγα στον γιατρο και μου ειπε οτι δεν θα κανει τιποτα, θα κανει το κυκλο του και θα περασει και οντως ετσι εγινε. Στα περσυνα ομως ειχαμε αναγκαστει 15 ημερων και τους ειχαμε κανει ενεσιμη αντιβιωση, δεν γινοταν αλλιως.
Αυτο για το ντουφαλακ πρωτη φορα το ακουω, και απο την εμπειρια μου με το που το δινω, στο επομενο, το πολυ σε 2 ταισματα εχουν κανει κακα, καλυτερα ομως να ακουσεις τον γιατρο σου.
Αυτο για το ντουφαλακ πρωτη φορα το ακουω, και απο την εμπειρια μου με το που το δινω, στο επομενο, το πολυ σε 2 ταισματα εχουν κανει κακα, καλυτερα ομως να ακουσεις τον γιατρο σου.
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Ηλιάννα, πόση ποσότητα δίνεις;
Ισως να τους δώσω και εγω, ανησυχω που δεν εχουν ενεργηθεί...
Κακό δεν κάνει, οπότε...
Ακολουθεί και βίντεο (για την Ολγιτσα μας ), αυτο με τα ασπρα είναι που φταρνίζεται..
Το οποίο νομίζω ότι είναι και μαλλιαρό...
Επίσης, νομιζω ότι και τα δυο είναι αγόρια...
Ο τιγρούλης είναι επίσης γκρινιάρης και πιο αεικίνητος...
Κακό δεν κάνει, οπότε...
Ακολουθεί και βίντεο (για την Ολγιτσα μας ), αυτο με τα ασπρα είναι που φταρνίζεται..
Αααχ πεθαίνω για το μπουσούλημά τους και τα αυτάκια τους και τη φωνούλα τους σε αυτή την ηλικία! Καλά, ο δεύτερος έχει φωνή-καμπάνα!
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
houlieta έγραψε:Ηλιάννα, πόση ποσότητα δίνεις;
Κακό δεν κάνει, οπότε...
Θα τα ζυγισεις, εστω και στο περιπου κι αν ειναι πχ 200 γρ θα δωσεις με τη συριγγα ινσουλινης 0.2 μλ. Ξεκινα κι αν δεις οτι σε 2-3 ταισματα δεν ενεργηθει ξαναδινεις. Εγω σε 3 ημερων γατι εδινα 3 φορες τη μερα και ειναι εντελως ακακο. Μεχρι 3 φορες τη μερα ειναι οκ, εγω θα ξεκιναγα με 2 για 1-2 μερες και μετα θα μειωνα σιγα σιγα αν ηταν οκ με τα κακα του.
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Ειδα μολις το βιντεο, μην τα πιανετε καθολου απο το σβερκο ουτε απλα για να τα ανασηκωσετε, ειναι παρα πολυ επικινδυνο σε αυτη την ηλικια, μονο η μαμα τους ξερει να το κανει ετσι ωστε να μην τραυματιστουν.
Εγω το ξεκιναω αυτο μετα τις 40 μερες.
Εγω το ξεκιναω αυτο μετα τις 40 μερες.
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Α, δεν το ήξερα αυτό...
Συνηθως έτσι τα πιάνω για να ησυχάσουν λίγο (κραταω μεγάλη έκταση βεβαια, οχι μόνο από το σβέρκο)...
Θα τα πιάνω αλλιώς...
Σε ευχαριστω και για τα τελευταία tips Ηλιάννα μου!...
Συνηθως έτσι τα πιάνω για να ησυχάσουν λίγο (κραταω μεγάλη έκταση βεβαια, οχι μόνο από το σβέρκο)...
Θα τα πιάνω αλλιώς...
Σε ευχαριστω και για τα τελευταία tips Ηλιάννα μου!...
Μην με ευχαριστεις καλε! Γι αυτο ειμαστε εδω
Karamela- Mature Cat
-
Mood :
Mετά από πολύ κόπο, προσπάθεια και 2ωρο μασάζ, κάναμε κακάκια!
Σημερα από το μεσημέρι και επειτα εκλαιγαν διαρκώς, ετσι τα πήρε η αδελφή μου αγκαλιά και αρχισε να τα πειραζει στην κοιλίτσα ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ για ώωωρες...
Ε, τελικά πέτυχε!
Πέθανα στο γέλιο με το σφίξιμό τους παιδιά, τεντωναν όοολο το κορμάκι τους και γίνανε σαν πέτρα μέχρι να τα βγάλουν!
Ο τιγρούλης δε έβγαζε και κραυγούλες!
Σημερα από το μεσημέρι και επειτα εκλαιγαν διαρκώς, ετσι τα πήρε η αδελφή μου αγκαλιά και αρχισε να τα πειραζει στην κοιλίτσα ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ για ώωωρες...
Ε, τελικά πέτυχε!
Πέθανα στο γέλιο με το σφίξιμό τους παιδιά, τεντωναν όοολο το κορμάκι τους και γίνανε σαν πέτρα μέχρι να τα βγάλουν!
Ο τιγρούλης δε έβγαζε και κραυγούλες!
Χ....με επιτέλους;
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
Βρε Μαράκι, πού τα βρίσκεις τόσα μωράκια ουρανοκατέβατα;;Χαίρομαι όμως πολύ που τα πάνε καλά (και κυρίως που έ...σαν, είναι ιερό πράγμα το χέ...μο, μιλάει ο βετεράνος). Τα βλέπω να γίνονται γάταροι!! Φτου φτου, όλα τέλεια να πάνε!
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Αστα μπαντζανάκι, τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσσια...
Αλλά τι να κάνεις, βρίσκονται δυο μωρα, να τα αφήσω να πεθάνουν;
Δεν μπορώ...
Προσπαθούμε, προσπαθούν και αυτα και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά (και να γίνουν υπερ-πανέμορφα για να βρουν πιο εύκολα σπίτι)...
Αλλά τι να κάνεις, βρίσκονται δυο μωρα, να τα αφήσω να πεθάνουν;
Δεν μπορώ...
Προσπαθούμε, προσπαθούν και αυτα και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά (και να γίνουν υπερ-πανέμορφα για να βρουν πιο εύκολα σπίτι)...
- Σπόιλερ:
- Μεγάλη χαρα το κάναμε το χέσιμο σου λέω! Να μας ακουει κανεις να γελάει!
Εννοείται, μωρέ, δεν μπορείς να τα αφήσεις τα κακομοιράκια, σε καμία περίπτωση. Απλά γελάω λίγο με την τύχη που τα φέρνει ακατάπαυστα στο δρόμο σου (είναι σοφή αυτή η τύχη εννίοτε τελικά!). Φυσικά θα γίνουν υπερ-πανέμορφα τώρα που τα αναλάβατε εσείς. Αλλά, ρε παιδί μου, τον μωρομαγνήτη έχεις, εγώ βρήκα ένα μοναχούλι να τρώει απ' τα σκουπίδια μερικούς δρόμους πιο πάνω (όχι πολύ μικρό, 3-4 μηνών θα ταν) και πήγα να το βουτήξω, να το πάρω έστω στον κήπο, αλλά μου την κοπάνησε. Ελπίζω να επιβιώσει, ήταν πολύ όμορφο το άτιμο. Να δώσεις στα χ...μένα μωρούλινια ένα μεγάλο φιλί από μένα!
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Σελίδα 2 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Παρόμοια θέματα
» Αναζητείται γατομαμά ή έμπειρος φροντιστής νεογέννητων γατιών για λίγο μόνο καιρό
» Επιβιωση νεογεννητων
» Εθελοντική ομάδα για φροντίδα αδέσποτων νεογέννητων-Γατομαμάδες για θηλασμό
» Το νέο μου αδέσποτο κελεπούρι...
» Help βρέθηκαν 3 γατάκια!! οδηγίες?
» Επιβιωση νεογεννητων
» Εθελοντική ομάδα για φροντίδα αδέσποτων νεογέννητων-Γατομαμάδες για θηλασμό
» Το νέο μου αδέσποτο κελεπούρι...
» Help βρέθηκαν 3 γατάκια!! οδηγίες?
Σελίδα 2 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios